Lelki-ismeretek
Marina a Hármascsillag Anyahajóról Annak okán, amiért is lettetek egybehívva, a 12 fontos galaktikus civilizáció által PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. június 03. kedd, 14:18


Marina a Hármascsillag Anyahajóról


Annak okán, amiért is  lettetek egybehívva, a 12 fontos galaktikus civilizáció által

 



Kris-Won csatornája által

Marina a Hármascsillag/Tristar Anyahajóról

2010 Március 23.



That is why you are being accompanied by 12 main civilizations

Marina üzenete a Tristar/Hármascsillag Űrhajóról

http://alphaspaceshipenglish.blogspot.com/



Marina Vagyok!!!

Engedélyem van arra Sohintól az Alpha Anyahajó parancsnokától, hogy erre a különleges alkalomra az ő közvetítő csatornáját Kris-Wont használhassam. Én közvetlenül nem az Alpha-hoz tartozom, de állandó kapcsolatban vagyunk egymással.

A Hármascsillag/Tristar űrhajón dolgozom, amely szintén egy hatalmas méretű anyahajó, és amely számos kisebb felderítő járművet hordoz belsejében.

Bár harmonikusan együtt működünk a Sohin parancsnok által vezetett Alpha-val, mi (Tristar) közvetlenül Ashtar Parancsnoksága alá tartozunk, mások alkotják személyzetét, és megközelítőleg hasonló feladatokat végzünk.



A Hármascsillag/Tristar főleg azzal foglalkozik, hogy támogatást, útmutatást és védelmet adjon és kínáljon fel a Föld minden lakosának, és ha kell kimenekítsen bennetek, ha az szükséges, és mindezt egyezteti az Alpha-val összhangban. Amíg ők inkább a földi életformák védelmét felügyelik, az összes veszélyeztetett földi királyságot és semlegesítik az emberiség és a Földanya fertőzöttségétől adódó problémát. (Dolgoznak a tengerek, folyók, tavak méregtelenítésén, a légkör részleges tisztításán, újratömörítik az ózonlyukak okozta sebeket, betömik az abban jelentkező réseket és így tovább.)

Bővebben...
 
AZ ÚJ TUDATOSSÁG KÖNYVEI 9. KÖTET VILÁG – ZS. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. október 06. csütörtök, 16:43

AZ ÚJ TUDATOSSÁG KÖNYVEI

9. KÖTET VILÁG – ZS.

VILÁG –VILÁGEGYETEM – VÍZ – VÍZÖZÖN – VONZÁS TÖRVÉNYE – ZARATHUSTRA – ZSIDÓK

IDŐVONAL KRONOLÓGIAI VÁZLAT: 1987.-2007.

IRODALOMJEGYZÉK

Bővebben...
 
METATRON ÉS SOLTEC A PHOENIX ANYAHAJÓRÓL AZ UTOLSÓ LÉPÉS A VILÁGBÉKESSÉGBE ÉRKEZÉSHEZ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. május 20. kedd, 13:37

METATRON ÉS SOLTEC A PHOENIX ANYAHAJÓRÓL

AZ UTOLSÓ LÉPÉS  A VILÁGBÉKESSÉGBE ÉRKEZÉSHEZ

 

Metatron:

 

A Phoenix Anyahajó főparancsnoka, Soltec mester beszélget most velünk.

Ő az Alfa Centauriról (Kentaur csillagkép) származik (az emberiség egyik genetikai szülőfaja), és amikor az Avatár testében van, akkor ő egy Sólyom fejű (Hórusz) emberként mutatja meg magát. A Phoenixen jelenleg kb. 2 millió lakos él, közöttük is a legképzettebb kommunikációs mérnökök. A Phoenix 5000 mérföld széles és a leghatékonyabb technológiával rendelkezik. A Phoenix maga a Nebadon Univerzum (lásd Urantia könyv) kommunikációs számítógépközpontja. A Phoenix éterikus szinten működik, és együttműködik más érző rendszerekkel. A Phoenix kommunikációs tisztviselői kapcsolatot tartanak a hajóról, más érző számítógéprendszerekkel, az Intergalaktikus Világok Szövetségével, valamint a Galaktikus Föderációval. A Phoenix adatokat gyűjt össze szerte a Naprendszerben, ebben az Univerzumban, és azon kívüli univerzumokból. Ezek az adatok azután letöltésre kerülnek a 172. dimenzió Legmagasabb Urainak elnökségének tanácsához a Nagy Számítógép rendszerbe, melyet, melyet úgy is nevezhetünk, mint az Örök Csöndesség Őrzői. A Tanács a beérkező adatok tudomásul veszi, és azok kikerülnek megosztásra más rendszerekbe. A lineáris átírásuk és kifejezésük az adatoknak viszont eléggé körülményes, mert nehéz ezeket azzal egyszerűen elképzelni, sok mindenre nincs rálátásotok, fogalmatok.

Bővebben...
 
AZ ÚJ TUDATOSSÁG KÖNYVEI 9. KÖTET VÁGY- VIHAROK PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. október 05. szerda, 13:15

AZ ÚJ TUDATOSSÁG KÖNYVEI 9. KÖTET VÁGY- VIHAROK

VÁGY- VAGYOK AKI VAGYOK – VALLÁS – VALÓDI ÉN – VÁLTOZÁS  -VIHAROK

Módosítás dátuma: 2011. október 06. csütörtök, 16:03
Bővebben...
 
A 13 ÖLELÉS ÁLDÁSÁBAN PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. augusztus 15. csütörtök, 11:56

A 13 ÖLELÉS ÁLDÁSÁBAN

2013.08.15

medjugorje.jpgInnana-Ishtar A Kozmikus Nő Vagyok, Máriátokban Lévő !


A MAGnak reménységei, hogy nyilvánuljon, embertpróbáló, angyali időkben!

Fényhordóim kérésére érkezünk.
Hiszen kértétek e látszat káoszban, hogy erősítsük meg a Ti szíveteket.
Kértétek, hogy legyen vége az áldozatotoknak, kértétek új eszmélésekkel, hogy a mostani létetek már nem a haldoklás legyen.


Úgy és akkor tudunk jönni egyre színesebben, amikor azt megengeditek nekünk, így lássátok meg az istenség, rendelkezéséit. A Mindenség Egy és Fő elve, ahol mindenüttható, az a rendelkezés, ahogy és amint kérsz, az épül fel körétek. Tudjuk nem mindig volt ez így, de regényeteknek akkor még nagyon az elején voltatok. És tudjátok meg, ez nem egy hétköznapi regény, hanem az örök életről szól, melynek teljesüléséről megannyi prófétátok, tanítótok szónokolt.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 9

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!