Idővonal 1-12
Jennifer Hoffman: 2016-os előrejelzések PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. február 17. szerda, 09:26

 

 

Jennifer Hoffman: 2016-os előrejelzések

 

2005 óta minden évben írok előrejelzéseket és minden évben ugyanazt mondom: „előrejelzéseket írok, de nem szeretem írásba adni azokat. Vonakodom jóslásokba bocsátkozni, különösen a világgazdasági eseményekről, mert nem szeretném senkinek sem befolyásolni a gondolkodását vagy az energiáit ez irányba húzni.

 

Most a közös, kollektív tudatosságunk által sokkal nagyobb hatalmunk van, mint ezelőtt, mert az emberiség nagy közös családja sokkal inkább tudatában van önmagával, tudatában van saját erejével, hatalmával és az Univerzumban való helyzetével, mint valaha eddig. Ez sokkal hatékonyabbá, erősebbé és manifesztálóbbá tesz bennünket. Ha a korábbi gondolatainkat erősebbnek tartottuk ezelőtt, akkor most sokkal hathatósabbak, exponenciálisabban erősebbek azok. Amióta az előrejelzéseimet milliók olvassák, több tucat országban, egyre többen lefordítják és értelmezik, azokat egy sajátos módon teszik. Megosztva ezeket az előrejelzéseket, egyfajta komoly küldetésnek vettem, mert nagy gonddal írom őket. Én úgy találom, hogy az év során visszaolvasva ezeket eléggé pontosak voltak, és amiket javasoltam ezekkel kapcsolatban nektek, azok meg is történtek.

Hogy „mi fog pontosan történni”, azok részletei nem részei a megosztott információnak, inkább arra összpontosítok, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre, arra hogy megtörténjenek, vagy hogyan igazodhatunk velük össze energetikailag, amikor bizonyos események kibontakozzanak valamilyen módon. Mert a mostani évszázadunk elejétől fejlődtünk már annyira, hogy felismerjük a rendelkezésünkre álló potenciálokat, azokat, amelyek a döntéshozatalainkban útmutatóul  szolgálhatnak nekünk és nem arra hívnám fel a figyelmeteket arra, hogy milyen szörnyű események közelegnek az előttünk álló évben.

Bővebben...
 
Sal Rachele/Selacia: Az Illuminátusok és a Sötét Erők PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. június 30. kedd, 11:14

 

 

Sal Rachele/Selacia: Az Illuminátusok és a Sötét Erők

 

Arra kérünk benneteket most, hogy tegyük rendbe az illúziónkban fészkelő gondolatainkat, mielőtt még a sötét erőket, mint valójában egykori megvilágosodottakat egyszerűen csak megvitatnánk, elintéznénk.

 

Nincsenek olyan lények akiket „sötét erőknek” nevezhetnénk. Csak Fény van és a Fény, különböző árnyalatai. Amikor valakikben csak éppen pislákol a Fény, azokat hívhatjuk sötéteknek. Az úgynevezett sötét erők csoportjainak lelkei azok, akikben kevés Fény van. Miért? Azért, mert megtagadták maguktól, akár tudatosan, akár öntudatlanul. Ez nem jelenti azt, hogy az ilyen homályos fényű lelkek nem képesek hihetetlen pusztítást okozni. Valójában már évmilliók óta ezt teszik: Ők egy olyan világ illúziójában élnek, amelyben a félelemmel és gyűlölettel való álmaik vannak összeszőve, és már jó hosszú ideje ezekben a rémálmokban hisznek, és ezek a rémálmaik ilyen vagy olyan formában csak folytatódnak és folytatódnak.

 

Számos olyan információ kering arról, ami azt sugallja, hogy létezik egy negatív „alternatív” univerzum is, amely kiszívja az energiát a mi univerzumunkból és a sötét lelkek valójában ennek az univerzumnak a lényei. Függetlenül, attól hogy ez igaz vagy sem, erre a kihívásra az a megoldás, hogy MINDIG emeljük fel a saját tudatosságunkat, rezgésünket és oszlassuk el a félelmet és a tudatlanságot önmagunkból, mert csak így tudunk az Isten Szerető Fényéből minél többet magunkhoz ölelni.

Bővebben...
 
11:11 – NOVEMBER 11. AZ EGYSÉGTUDATOSSÁG ÉS A KIEGYENSÚLYOZOTT DUALITÁS NAPJA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. november 08. szombat, 18:47

11:11 – NOVEMBER 11.

AZ EGYSÉGTUDATOSSÁG ÉS A KIEGYENSÚLYOZOTT DUALITÁS NAPJA

 

2011.-ben 11:11-én milliók csatlakoztak össze az egész világon keresztül hogy a 11:11:11** idejében egy hatalmas változást hozzanak létre.

 

Az Orion Övön át egy energiakapu nyílt meg, 1992. 01.11.-én* és ezen keresztül utaztunk, érkeztünk meg, 2012. decemberi napfordulójáig, pontosan 11:11 GMT/UTC szerint.

Bővebben...
 
MI A HELYZET AZ ISON ÜSTÖKÖSSEL KAPCSOLATBAN? „Az Ison egyfajta hírnöke a Krisztusi Tudatosságunk visszatérésének.” PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jelaila Starr   
2013. november 06. szerda, 10:26

MI A HELYZET AZ ISON ÜSTÖKÖSSEL KAPCSOLATBAN?

„Az Ison egyfajta hírnöke a Krisztusi Tudatosságunk visszatérésének.”

Jelaila Starr, a Nibirubeliek kontaktjának 2013. november 4.-ei hírleveléből

 

Az Ison üstökös nagyon gyorsan közelít, a november 28.-ai napközelítő állapotához. Számos spekuláció látott már napvilágot a helyzetével kapcsolatosan, főleg az, hogy vajon az Ison nem más-e mint a Palanet X, vagy más néven Nibiru? Sokan aggódnak tehát azon, hogy mi fog történne, talán el is találja a Földet. Így hát ezért bejelentkeztem a Nibirubeliekhez, hogy felvilágosítást kapjak erről. A válaszuk a kérdéseimre a következők voltak.

Kérdés: Az Ison üstökös valójában a Nibiru/Planet X lenne?

Módosítás dátuma: 2013. november 06. szerda, 10:37
Bővebben...
 
HALLELUJAH GÁBRIEL ARKANGYAL ÜZENETE SHELLEY YOUNG ÁLTAL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: SHELLEY YOUNG   
2013. január 04. péntek, 16:17

 

 

HALLELUJAH

GÁBRIEL ARKANGYAL ÜZENETE SHELLEY YOUNG ÁLTAL

AZ ÚJ KORSZAKUNKBA LÉPÉSÜNKKEL KAPCSOLATOSAN

Ez a Sötétség Vége és a Fény Korszakának Kezdete, EZ AZ ARANY KRISZTUSI KORSZAK. Még nem tudjátok felfogni azt, hogy mindez mit jelent, de elég hamar meg fogjátok látni, hogy milyen csodálatos, biztosíthatlak erről bennetek.”

 

„ És ez az a pont, ahol mindegyikőtök hatalmas teremtése elkezdődik, mely során a gondolataitokkal és ötleteitekkel kell létrehozni új világotokat. A létrehozó gondolataitok során támogatásra fogtok lelni előrehaladásotokban, hogy úgy mondjam most: A NYOMÁS, AZ ELLENERŐ MÁR KI VAN KAPCSOLVA!”

 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

10. oldal / 37

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!