Idővonal 1-12
Jelaila: A Felemelkedés és a Mentális Betegségek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. december 07. vasárnap, 12:19

 

A Felemelkedés és a Mentális Betegségek

Jelaila Heti üzenete: 2014. október 6

Az 1996-óta tartó küldetésemtől kezdve tisztában vagyok azzal, hogy miért jöttem ide, azért hogy segítségére legyek az emberiségnek azon a folyamaton keresztülmennie, amit a Nibirubeliek „Változásnak” neveznek. A „Változás” nem csak egyszerűen egy konkrét esemény vagy planetáris állapotot jelent, hanem ezeknek az eseményeknek és állapotnak a tömegtudatosságra hatását is. Már többször is hivatkoztam arra, hogy nemsokára eljön majd az az idő amikor is az emberiség szó szerint elveszik a meggyőződéseiben. Természetesen, soha nem mentünk még keresztül egy planetáris felemelkedési folyamaton (legalább is ebben az életidőnkben nem), így akkor nehéz azt elképzelni, hogyan is veszünk el a megrögződött gondolkodásunkban. És szeretnénk azt látni, hogyan is történik mindez! 18 évet követően és most is egyre tisztábba a kép ezzel kapcsolatban. A legújabb statisztikák azt mutatják, hogy négy emberből egynek valamilyen mentális zavara van.

Módosítás dátuma: 2014. december 07. vasárnap, 12:21
Bővebben...
 
2017. ELŐZETES PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. március 12. szerda, 08:32


2017. ELŐZETES

 

 

2017. MEGNYÍLNAK A GALAKTIKUS ÁTJÁRÓK – KUTHUMI

 

2017-től megnyílnak a galaktikus portálok a Földön. Kuthumi ezt mondta erről:

"Az intelligencia, ahogy mi most hívjuk, helyet teremt annak az energiának, mely a magasabb világok kifejeződésének alapját teremti meg, ami aztán egyesül a fizikai világgal 2017-ig. 2010 és 2017 között a Namíbiában rejtőzködő piramisok, melyek a közvetlen tükörképei az egyiptomi piramisoknak, fel fognak tárulni és a tudomány képes lesz bizonyítani, hogy Namíbia és Egyiptom egymás kiegészítő párjai. Aztán eljön a fizikai energiák olyan egybeesése az ég és a föld között, ami erre a helyre kerül, és kinyit egy fizikai dimenzió kaput, amin keresztül mindaz a magasabb intelligencia kapcsolatba léphet az emberiséggel, amit a Fény Szíriuszi Mesterei, a Fény Vénuszi Mesterei, az Antares, az Arcturus és az

Androméda fény lényei hordoznak. Lesz egy olyan fizikai kapu is, amin keresztül emberek lesznek képesek utazni és kapcsolatokat megtapasztalni ezekkel a lényekkel. De mielőtt ez fizikai valósággá válna, még hatalmas mennyiségű munka elvégzése várat magára, de már nem sokáig tart, nem sokáig! Szeretteim, ti mind tanúi vagytok, ahogy az élet változásai  felgyorsulnak, ezért tartsátok a szívetekben annak tudását, hogy bár még egy kis időbe telik, míg a lehetőség ténnyé válik, de lehetséges. Szóval 2017 hajnalán az átjárók megnyílnak."

ESPAVO:2013.jan.Hírlevél- Szigeti Anti

 

2017-IG-ÚJ ENERGIAHORDOZÓ

A nem olaj energiát, a mindig megújítható energiaforrásokat a Föld számára – ami az elkövetkezendő tíz éven belül valósággá válik. Nagyon gyorsan valósággá válik ez, olyan sokkoló és riasztó sebességgel, ami szétfeszíti majd a Földön meglévő régi pénzügyi és elosztási rendszereket.. Ennek most be kell jönnie. Be kell jönnie. Még az általatok használt üzemanyag energia is kimerülőben van. Új utat kell találni. És ez valami egészen más lesz – nem szél, nem nap – valami teljesen más. Olyan egyszerű, hogy az emberek azon fognak csodálkozni, hogy vajon miért is nem jutott ez már sokkal hamarabb, évezredekkel ezelőtt az eszükbe. Azért, mert a tudatosság nem volt a helyén. Nem állt rá készen.

(T.8.10)

 

2017. - AZ ANNAHUTAK ÜSTÖKÖS ÁTVONULÁSA

Az Annahutak üstökös átvonulása terv szerint 2017-re várható, de hatása változhat az emberiség Szabad Akarata által, valamint befolyásolhatják negatív és pozitív (ellenséges és jóindulatú, bennünket segítő) földönkívüli fajok.

Az üstökös hatásának változtatása az emberiség Szabad Akarata által a következő tényezők szerint lehetséges:

1, befolyásolhatjuk az üstökös tényleges útját

2, befolyásolhatjuk az üstökös hatásának erősségét az emberiségre

3, befolyásolhatjuk, hogy érzelmi és mentális szinten hogyan tapasztalhatjuk meg majd ezt az eseményt (áldás vagy átok)

4, befolyásolhatjuk, hogy milyen sejtszintű változások érhessenek majd bennünket az esemény során

5, befolyásolhatjuk, hogy az üstökös hatására mennyire változzon meg a Föld éghajlata, elektromágneses terének instabilitásának mértéke

 

 

Mindezekre befolyással vagyunk a Szabad Akaratunk által. Ha az emberek úgy döntenek, hogy együttműködnek, és szeretettel átölelik egymást, és együttérzést sugároznak minden létezővel, és megteremtik egyetértésben a jólét és a szeretet erőterének fényét a bolygó körül, akkor az üstökös hatása mérséklődni fog. Ha sok ember dönt úgy, hogy meg kell változtatni az üstökös pályáját, akkor választhatja azt, hogy vizualizációs és pszichokinetikus technikákat alkalmazva meg is tudja változtatni azt.

Ha az emberiség úgy dönt, hogy szeretetben és félelemmentesen tapasztalja meg, akkor az üstökös rezgési hatása és a légkör lehűlése az áthaladása során, csak minimálisan lesz érezhető.

Az üstökös áthaladását arra használhatjuk fel, hogy felgyorsíthatjuk a sejtszintű változásokat emberi DNS-ünkben, és így az emberiség ezt az élményt a felemelkedés 2. Hullámaként élheti majd meg, 2017 körül, és jelentős számú ember mehet át ezen a felemelkedési folyamaton.

A NAGY CIKLUS VÉGE - A 2012. UTÁNI KOZMIKUS CIKLUSOK

A FELEMELKEDÉS 3 HULLÁMA

www.foldicsillagok.hu

(MEGJ: MÁSHOL Arunhutaknak is említik)

 

(2013-) 2017. KÖZÖTT PARACELSUS SZÁMÍTÁSAI SZERINT EGY ÚJ VILÁGCIKLUS KEZDŐDIK

2017. – FÖLDANYA MEGKEZD EGY NAGYOBB MÉREGTELENÍTÉSI FOLYAMATOT

a Földanya egy méregtelenítési programba kezd a negativitás megszüntetésére. Az emberek által termelt fizikai és érzelmi mérgek hozzák létre a negativitást. Földrengések és árvizek várhatóak, mert az időjárás világszerte labilis, szélsőséges lesz.

DC: 100, 103, 106

 

2017-2022

A természeti katasztrófák előfordulása várhatóan erősödni fog, különösen ebben az időszakban, de 2022-re a Megtisztulás, világméretű lesz, és minden természeti kilengés meg fog szűnni.

DC: 100, 103, 106

 

2017-IG A VÍZ ÚJRAELOSZTÁSA A FÖLDÖN

2012-2017.

A Föld vízújraelosztása folytatódik a tökéletes egyensúlyának érdekében, és a Föld egy új emberi formát fog megszülni egy másik szinten, de nem lesznek akkora katasztrófák, hogy az összes embernek el kell hagynia a bolygót.

LW:2012. 9.

 

2017-IG-2022.

Fény Tanácsai és a Multi-Dimenzionális Új Föld megjelenése

Az Új Föld Energiák 2012 május, Mihály Arkangyal, Celia Fenn közvetítésével

 

„2017-ig érezni fogjátok a nyugtalansággal együtt járó hatalmas változásokat a Földön, mind a fejlődés mind a fejlesztés tekintetében. 2022-ig a Föld Őrzők Tanácsa és a Vének/Öreg Tanácsa az Isteni Akarat és az Isteni Teremtő Intelligencia szerinti teljesen meghatározott útjára állítják a Földet.”

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=356:a-feny-tanacsai-es-a-multi-dimenzionalis-uj-foeld-megjelenese-teljes-kivonat&catid=48:2012&Itemid=77

Módosítás dátuma: 2014. március 12. szerda, 10:26
Bővebben...
 
Máté az ISON üstökösről A 2013. november 22.i közvetítésből részlet: PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Matthew Ward   
2013. november 25. hétfő, 21:28

 

 

 

Máté az ISON üstökösről

A 2013. november 22.i közvetítésből részlet:

Kérdés:

Ha az Ison üstökös felrobbanna, akkor valamennyi nagyobb széthulló darabját bevonzaná-e magához a Föld gravitációja olyan helyzetet teremtve, amely már veszélyeztetne bennünket?

 

Válasz:

 

Nem, az őrjáratokat végző űrhajó erődök figyelemmel kísérik az üstökösöket, s mint most ilyet az Isont is és más egyéb égitesteket úgyszintén, azokat, amelyek veszélyt jelenthetnek a Földre. És ha bármelyik is ilyen helyzetet hozna, akkor a technológiájukkal élve azt használva eltérítené ezeket az ide vezető útról. Ami a kisebb darabjait érinti, azokat olyan helyre fogják irányítani, ahol nem tudnak súlyos károkat okozni, vagy olyan apró darabokra, szilánkokra zúzzák szét, amelyek biztonságosabb rátok és a bolygóra nézve!

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Forrás:

http://www.galacticchannelings.com/english/matthew22-11-13.html

http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=174&z=2

 

2013. november 22.

Bővebben...
 
2012. ÖSSZEFOGLALÓK 1. RÉSZ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: NJ   
2013. május 23. csütörtök, 07:38

2012. ÖSSZEFOGLALÓK 1. RÉSZ

Kryon/Lee Carroll, Kryon/David Brown, Kuthumi-Maria Magdolna/M. Eloff, Kuthumi/Jasmuheen, Konfuciusz/Ute Kretzschmar,Lightworkers Group-Csoport/Steve Rother, Máté-Matthew Ward/Suzy Ward, Metatron/Tyberron,Shaumbra(Tóbiás,Adamus Saint Germain,Kuthumi Lal Singh/Jeffry Hoppe,Tizenkettek Nagytanácsa-Council of 12-Alapítók/Selacia

Bővebben...
 
Diana Cooper: A Kozmikus Pillanat (2012.12.21.) Átalakító Változásokat hozott magával PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Diana Cooper   
2013. február 07. csütörtök, 15:19

Diana Cooper: A Kozmikus Pillanat (2012.12.21.) Átalakító Változásokat hozott magával


A Kozmikus Pillanat energiája az emberiség 31%-át töltötte fel olyan rezgésű fénnyel, hogy felemelkedhettek rezgésükkel az 5. dimenzióba. Ez a szám majdnem egyharmada a bolygó lakosságának és ez csodálatos lehetőségeinkre utal a jövőnket tekintve. Bár, mindemellett ez a Fény, sok emberből először az alacsonyabb rezgésű energiákat tisztította ki, így az új rezgést/frekvenciát már tudták fogadni a sejtrendszereik. Tehát nem csoda az, hogy ekkor jelent meg az influenzajárvány és  az elkezdte kikényszeríteni a régit (energiát) a csakráinkból. Azt gondolom így könnyebb elviselni az embereknek azt, ha rájönnek arra, hogy a tisztítás miről is szól, min mennek keresztül a tisztítási folyamat során.

 

Számos betegség megjelenése arra való, hogy kitisztítsa a beragadt energiákat a köldök csakráinkból.  Mivelhogy az életidők során különböző kultúrák, vallások, nemzetek és családok kötelékében éltünk, így érthető az, hogy miért is volt annyi lezáródás. De ahogy az egész világon a köldök csakrák elkezdenek megnyílni, úgy az 5. dimenziós tudatosságú emberek szikrái által, az emberek meg fogják látni a közös összekötődésüket.  Az együttlétben fognak, tudnak majd fejlődni, gyarapodni és olyan közösségek kezdenek el kialakulni, ahol az emberek segítik és támogatják egymást.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 37

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!