Jelenések
A FÁK ISTENI TUDATOSSÁGA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. december 01. kedd, 08:05

A FÁK ISTENI TUDATOSSÁGA

 

Válogatott szemelvények az újabb Metatron csatornázásból

 

A teljes szöveg, rendelkezésetekre áll, James Tyberonn új könyvébe, amely :  2038 – The Next Quantum Leap (2038 – A Következő Kvantumugrás) címmel jelent meg.

 

 

Ahogy az emberek, úgy a fák is rendelkeznek egy aura energiamezővel. Egy tudós képes látható módon is megfigyelni ezeket a frekvenciális mezőket. A fákon ezt legkönnyebb, a napkelte, a napnyugta körül és a tiszta holdfényes estéken megfigyelni. Általában véve a fák energiamezeje kétszer-háromszor nagyobbra terjedhet ki, mint a fizikai átmérőjük. Bár bizonyos körülmények között ez lehet akár sokkal nagyobb, kiterjedtebb is.

 

Ösztönösen érzelmi ráhangolódással, sokkal jobban, erősebben képesek vagytok megérezni a fák tudatást és tudatosságát. Azt mondjuk nektek, hogy egy fa alá állva érezhető annak a rezgésének beállítódása, szintje. Van olyanfajta rezgésük, is mint amikor a dús oxigént bocsájtják ki magukból, amely a jól-létetetekre és az életerőtökre van nagyon előnyös hatással.

Módosítás dátuma: 2015. december 01. kedd, 08:06
Bővebben...
 
Hozzátok vissza nekünk a Világszerelmet A Fény Áldott Napbaöltözött Istennői PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. március 06. péntek, 22:51

 

 

 

 

Hozzátok vissza nekünk a Világszerelmet

A Fény Áldott Napbaöltözött Istennői

108 arculatok és 144.000 aspektusotok* ünnepe vagyon

 

Hatalmas és megtisztelő feladat és vállalás számunkra, hogy ezen a mai napon a „hivatalos” nemzetközi nőnapon, megálljunk egy pár percre, szeretetben összegyűlve és szólhatunk hozzátok. Hogy úgy mondjam, már szokásos ilyenkor szólnunk is a férfinép részéről. És ilyenkor általában az szokott történni, hogy a hivatalos köszöntők emberei mondanak egy pár jó szót többnyire közhelyekkel teletűzdelve, vagy hozzáfűznek valamilyen odaillő idézetet, aztán a kezetekbe nyomnak egy-egy virágot, aztán el is van intézve a dolog legalább egy évre.

 

Már említettük azt, hogy a ritka kivételektől eltekintve, ez a „szokványos”, de ti azt is tudjátok, hogy mi sohasem szoktunk szokványosan elintézni ezt a napot, annál is inkább, mert nem engedhetjük meg azt, hogy ne a lelkünkből beszéljünk. Legalább ezen a szent napon, mi most a férfiak tiszta lelkéből fogunk beszélni, úgy ahogy azt ritkán lehet hallani.

Módosítás dátuma: 2015. március 11. szerda, 16:37
Bővebben...
 
ÉS EZ ÍGY VAN VILÁGEGYETLENEGYEIM!!! (2015 és tovább, tovább) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2014. július 02. szerda, 10:25

ÉS EZ ÍGY VAN VILÁGEGYETLENEGYEIM!!!

ÉS AKKOR NINCS TOVÁBB MIRE VÁRNI!!!

MEGVAN, AMIT ÖRÖKKÉ KERESTETEK: TE VAGY

 

2012.- 2014/2015-2018-2022/2024. A Föld Kristályos 120-as poliéder hálója felépül, és megerősíti és komplexebbé teszi a 144-es krisztusi szeretethálót. Ez lehetővé teszi a 4.-5. dimenziós tudatosság nagyobb mértékben való elérhetőségét. Az új gyermekeknél (indigó, kristály, szivárvány, platina, gyémánt stb…) ez már egy természetes aktivációt jelent, míg a korai fénymunkások, fényhozók, fényszövők, fényharcosok, a bennük lévő fényimplantátum, isteni rádióadó riasztása alapján alapvető fizikai és spirituális változásokon, váltásokon mennek keresztül, mivel, mint első tapasztalói az új valóságnak, ők tesztelik le és mintázzák meg az Új Föld működésének első fázisát. Az utolsó harsonaszó 2015-ben megtörténik, hogy az éven belül mikor, az még nem látszik meg előre, semmi sincs kőbe vésve.

Módosítás dátuma: 2014. július 02. szerda, 11:21
Bővebben...
 
INVOKÁCIÓ OKTÓBER 23.-ÁRA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. április 16. szombat, 12:02
PDF Nyomtatás E-mail

INVOKÁCIÓ OKTÓBER 23.-ÁRA

Magyar vagyok, Igen Magyar Vagyok, Szent Időkben, Szent helyekre, akaratom és vágyam hozott ide, Magyar Földből, Magyar Tűzből, Magyar Fényből, Magyar Vízből, Magyar Vagyok, Nincs KI Ellen, Nincs Ki ELLEN.

Magyar Vagyok, Istenem-Én Istenem Magyar bennem, Magyarul szól, Magyar karban, Magyarul remél, Magyarul álmodik, Magyarhalkan: Szép vagy, Jó vagy Magyar lelkem, Magyar Vagyok, Nincs KI Ellen, Nincs Ki ELLEN.

Magyar Vagyok, Igen Magyar Vagyok, MOST AZ AKARTAM LENNI, nem véletlen tenni, nem harsogni, öklöt rázni, örömömben sose fázni, hogy AZ IS VAGYOK.
Magyar Vagyok, átok nem fog, se szidalomfa, csak fogadások sorhalomba,
Magyar Vagyok, Nincs KI ellen, csak szeretni, szeretni EGYRE, adni, nem elvárni: mi az mit kapni, hanem a CsodaSzellem.

Magyar Vagyok, Magyar-Lemur, Mieyhun az Attaiszi, a Magyar Atlantida, PÁN-ON, KÚN-RÁM, minden körülménytől tiszta, imáimmal Magyar a Pálos-Tény, Maja-Plejád, a Szíriuszi-Regát, az Avar, a Szabir, a Tur-An.
Kárpáti ölekben ringat: Mihály, Mária, Mátyás, Rákóczy, Szent László, Erzsébet és AtyaAtilla, Vagyok a szivükbefoglalt, áldásuk bőven ki nem fogyón hull rám, tervem ha volt: befejeztem, megélve mindent, nincs befejezetlen,
Atya fogant, Anya hordott, áldott, áldott magyar gyermek, meséimmel, mondáimmal
Nincs KI ellen, nincs Ki ELLEN.

Létem szerves, csoda, csodaszarvas, Mag Úr, Hun Úr egyse farkas,
Turul szárnyam kieresztem, Nincs Ki ELLEN, Nincs KI Ellen, azt Terjesztem!
A Fényt erjesztem, élővé drága Anyaföldnek. NINCS KI ELLEN, NINCS KI ELLEN, ÍGY KELL LENNEM!!!

Magyar Vagyok, Magyar Vagyok, Most Istenemmel kibeszélem,
S Ő Magyarul szól: megzenélem, múltam egy hullám, ami elment, a jövőm, amit együtt írunk: az lesz, Tenger,
Mind életünk ami volt: ezer születésem ezerszer kellett lennem, ezer jelenlétem hogy ideérjek, ezer álmom ezeregyféleképpen, ezer asszonyom, ezer gyermekem, ezer halálom, ezeregyféleképpen már nem számlálom, de EGY ÉLETEMBEN, pedig mindig: ÉN VAGYOK

Magyar Vagyok, Magyar Vagyok, Magyarnak Jöttem, és a Magyar most elindul, megindul Fénymagyarnak ÉnBelőlem, és nem fárad meg, ha majd galxisomba térek, mert Magyarul van beírva oda Magyarhitem, MAgyarLétem és a Mag, Magyar bennem: AZ ÖNFELTÁMADÁSOM, a Magyar új rend , Nincs KI Ellen, Nincs Ki ELLEN, ez az Áldásomban a Látomásom

Magyar Vagyok, Magyar Vagyok, Szent életben, Várandásban, Meglelésben,
Magból-Szellem: istencsillagáradásban.
Bántás, rontás múljon bennem, ha másikad bántnád, szótlan marad a Magyar Szellem, Aki Te is, Aki Én IS Vagyok, Nincs Ki Ellen, Nincs Ki Ellen

Vigyázzunk EGY-MÁSRA, Vigyázzunk MAG-unkra, MIND MI SZENTEM!
Nincs KI Ellen, Nincs Ki ELLEN !!! Mára már Csak MAG-unkért kell Tennem!

Módosítás dátuma: 2011. április 16. szombat, 12:09
 
11-11-11 EGY-SZERŰ IMA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. november 07. péntek, 19:31

 

 

11-11-11

EGY-SZERŰ IMA

 

 

 

Anya/Atya Istenem!

 

Aki a Lényem templomában Vagy!

 

Világegyetemünk MindentTudó Intelligenciája, a Szeretet Intelligenciája,

 

Aki megteremtetted ezt a világot, ezt a bolygót, és Aki megteremtett Engemet.

 

Szóljon hozzád imám, most!

 

 

 

 

 

Te Magad Vagy az Isteni Szeretet

 

Te, Aki elhoztad nekünk Földünkre a Természetet, az állatokat, a vizeket, elemeket és elementálokat, az Egyensúlyt még a Fény és Sötétség nevében is.

 

Köszönöm neked !

 

 

 

 

A szeretet megannyi dimenziójával töltötted be a Mennyeket és a Földet,

 

A csillagokat, a Holdat, a Napot és az Óceánokat szeretet ritmusoddal, ahogy megindítottad az apályt és dagályt is, hogy segítsenek bennünket egyensúlyunkra lelni,

 

Elismeréssel vagyok most a Mindenütt-Jelenlétedre, ami közös minden dologban, így bennem is.

 

Köszönöm neked !

 

 

 

 

 

Te Vagy az, aki megnyitja 11-11-11-re a Fény Kapuját, esélyt adva nekünk, hogy megváltoztathassuk fejlődésünk spirálját, mert elvégeztük a dualitás és polaritás játékát.

 

Köszönöm neked!

 

 

 

 

 

Édes Istenem, segíts nekem, hogy minél nagyobb szeretetben lehessek veled, hogy a szívem útján keresztül, a legtávoli zugából is hallhassalak, Egységben veled és minden más teremtménnyel,

 

Segíts engem a lépéseimben, hogy teljesen felébredjek most a Szereteteddel, Igazi Szereteteddel, Szent Egyesüléssel veled, és az Egy Szíved útmutatásával, amely arra ösztönöz engem, hogy kivehessem a részemet az Egységbe kerülésem izgalmával, melyet még sohasem éreztem át ezen a bolygón.

 

 

 

 

 

Ez az Utam!

 

Imádkozom, hogy legyen erőm, bátorságom és bölcsességem, Szeretni Magamat és Másokat is, még akkor is, ha számomra felfoghatatlan korlátokba ütközöm.

 

 

 

Drága Istenem!

 

Köszönöm, hogy szélesre tárod a 11-11-11 ajtaját, és azt hogy egyre mélyebbre vezetsz az Egységre való ébredésemben, és azt hogy térképet/iránytűt adsz az Új Világba.

 

 

Megérintem a szívemet és tudom, hogy Te Vagy az, aki Itt Van a szívemben és tudom, hogy Én Vagyok az, akié ez a szív.

 

Amikor megérintem, a szívemet tudom, tisztában vagyok azzal, hogy Mi Vagyunk Együtt itt, és semmi sem választhat el egymástól bennünket. Ez az Egység és ez a Szeretet. Csak tudni, felismerni azt, hogy bennem élsz Istenem, és tudni, felismerni azt, hogy mennyire szeretsz engem.

 

Köszönöm neked!

 

 

És most fogadalmat teszek neked, hogy mindig, mindig, mindig emlékezni fogok arra, hogy mennyire szeretsz engem.

 

Én ebben, veled találom meg a békémet és a megújulásomat, és most magabiztosan mondom: Szeretve Vagyok, Szeretve Vagyok, Szeretve Vagyok és Méltó Vagyok erre a Szeretetre, mert Én Vagyok az, aki Szeret, és mert Te Teremtettél Engem, és elhoztad ezt nekem a Földre, megváltoztatva a történelmet.

 

Édes Istenem, újra mondom neked: Köszönöm!

 

 

 

 

Most csak annyit kérek tőled Istenem, vegyél Kegyelmedbe engemet, és ugyanúgy mindenki mást. Ez egy egyszerű ima, semmi másra nincs szükségem!

 

Kérlek, hagyjad Istenem, hogy mindezek megértéseimen keresztül haladjanak, áldásként szálljanak, rám és az egész emberiségre 11-11-11.-én és ezután minden egyes napon, amint egyre nyitódunk békességünk felé és a Teremtés minden lénye felé, szeretetettel e rendkívül fontos történelmi pillanatban.

 

 

Ebben a rendkívül fontos történelmi pillanatban az emberiség megérzi az Angyali Birodalmaknak, a Galaktikus Birodalmaknak, és Mindenség Kozmikus Tudatosságának, Szeretetét és segítségét, és mi átengedjük magunknak érezni ezt a Kegyelmet, és megengedjük most a Krisztusi eredeti lenyomatunkat, megvalósulni.

 

 

Megáldom az én fivéreimet és nővéreimet, kitartásukért, bátorságukért, helytállásukért. A mai naptól kezdve, továbbra is, mindannyiunknak emlékezni szükséges, a szeretet tudatosságára, ahogy képesek vagyunk egymást szeretni, amely még ezen a bolygón sohasem volt ennyire ilyen erős, mint azelőtt.

 

Kérlek bennetek, engedjük el a szenvedéseiteket és az újraébredésben legyünk együtt!

 

 

Drága Istenem!

 

Nyugalommal és bizalommal kívánok békességembe és erőmbe kerülni, úgy ahogy a Kegyelmed megérintet, mindent beleértve magamat is.

 

 

Istenem, megyek most tovább, és megnyilvánítalak téged, magamat és az Egyet.

 

És ez Így Van, és Legyen mindig így!!!

 

 

 

 

 

(Kérlek bennetek vegyetek egy mély lélegzetet)

 

 

 

Copyright Maureen Moss. Please share keeping everything intact with websites included:

 

http://www.maureenmoss.com

 

http://www.worldpuja.org

 

 

 

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Fordította: Nász János

 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 8

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!