Földicsillagok
A Kozmikus Terv RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 13/2 rész MALDEK ÉS POSEIDONIS MEGSEMMESÍTÉSE PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Rahma   
2012. március 14. szerda, 09:57

A Kozmikus Terv

RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

13/2 rész

 

MALDEK ÉS POSEIDONIS MEGSEMMESÍTÉSE

 

Az Atlantisziak, köszönhetően fejlődésüknek és technikai tudásuknak, kiterjesztették a hatalmukat az egész bolygón, harcokkal és gyarmatosítással, azonban szembetalálták magukat egy önálló ősi civilizációval, a Lemuriával. És ez még nem is volt elég, mert az Atlantisziaknak két arca volt, és ez egy belső konfliktust okozott. Az egyik a Szellem Világosságával élt, míg a másikat a sötétség befolyásolta.

Módosítás dátuma: 2012. március 14. szerda, 10:00
Bővebben...
 
Steve Rothers és a Csoport/Lightworker Group EVOLÚCIÓ – A 2222-ES ÉV PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Steve Rothers és a Csoport/Lightworker Group   
2012. augusztus 01. szerda, 07:01

Steve Rothers és a Csoport/Lightworker Group

EVOLÚCIÓ – A 2222-ES ÉV

The Beacons of Light ~ Re-minders from Home April 15 2012~ Evolution ~ The Year 2222

közreadja: www.foldicsillagok.hu

Üdvözlet Otthonról!

Egy hatalmas csoda történik most! Három rövid szóval érzékeltethetjük: Üdvözlet Az Otthonból!  Eltartott hát egy kis ideig, amíg teljes mértékben integráltátok az energiáit. Azt mondjuk nektek, hogy ez a folyamat csak gyorsul egyre gyorsul, A Föld bolygón élő emberiség szélesebb látásmódja, sokféleképpen kezd megváltozni. Ezért is szeretnénk végigvezetni bennetek néhány változáson, melyek még előttetek állnak. Ugyanakkor adni fogunk számotokra egy még mélyebb rálátást, hogy miért is történnek meg ezek a változások, és miért is van ezekre szükségetek jelenleg. Hadd indokoljuk meg ezeket!

Módosítás dátuma: 2014. január 22. szerda, 13:55
Bővebben...
 
JIM SELF: TUDATOSSÁGUNK ESÉSÉNEK TÖRTÉNETE 3. rész. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: JIM SELF   
2012. november 15. csütörtök, 11:23

JIM SELF: TUDATOSSÁGUNK ESÉSÉNEK TÖRTÉNETE 3. rész.

 

Miért és hogyan változott meg minden 2003-ban, amely időszak új lehetőségeket hoztak maguk után.

 

 

Majd 2003-ban* valami nagyon-nagyon izgalmas történt. Egy új Teremtői Sugarat hozott létre társteremtéssel a Teremtő, más számos nagyszerű Fénylénnyel, Mihály Arkangyal vezetésével. Ez a sugár már olyan elemet is tartalmazott, amely még soha nem volt eddig a Teremtési folyamatban ezelőtt. Ez az összetevő a Minden Ami Van-on belül nem volt megtalálgató eddig a Földön, és ez a sugár nem volt más, mint az, amely az emberiséget szeretetbe összeköti, összetartja egymással. Ez egy ilyen egyszerű és tiszta rezgése a Szeretetnek, amely bele lett szőve és aktiválva az új sugárba. És mindez elkezdett beleszivárogni a beszennyezett tudatosság megannyi számos aspektusába. És a sugár egyre csak egyre folytatta tovább a munkáját. A mutációk és torzulások kibillenésének növekedése lelassult.

Bővebben...
 
A KOZMIKUS TERV AVAGY A RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 18. rész A KOZMIKUS TERV ÉS ÁBRAHÁM SZEMÉLYISÉGE PDF Nyomtatás E-mail
Írta: RAHMA   
2012. augusztus 14. kedd, 08:59

A KOZMIKUS TERV AVAGY A RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

18.  rész

A KOZMIKUS TERV ÉS ÁBRAHÁM SZEMÉLYISÉGE

" Meg kell említenünk azt, hogy ez alapján, ahogy a földönkívüliek eljuttatják az emberiség egészéhez ezt az üzenetet, arról szólt, hogy az egész emberiség lett a kiválasztott!!!"

 

 

Háromezer évvel Krisztus előtt, mialatt éghajlati változások zajlottak le, egy szemita nép vándorolt ki, a ma Szaud-Arábia néven ismert térségből. Számos klán, család telepedett le a Termékeny Félhold által övezett területen, amely Kánaán és Káldea között terült el.

 

Ábrahám és családja is része volt az említett klánoknak. Ez egy szemita klán volt és az Eber vagy Héberekből állt. Először a Haran nevű városba rendezkedtek be, amely Arampadam régióban volt, amely része a mai Szíriának. Ezt követően Ábrahám apja Tareh, elvándorolta a káldeus Úr városába, amely a legnagyobb város volt az akkori időkben.

 

A Talmud egy gazdasági válságot, összeomlást említ meg az ekkori időkről, így Tareh visszatért Haranba, ahol később meg is halt. Amikor visszatért Haranba felvette a fiával a kapcsolatot, annak érdekében, hogy fia, Ábrahám költözzön el Kánaán felé, egy olyan területre, melyet már lefoglalt azért mert valami nagyon különös dolog található.

Bővebben...
 
CSAK ÉN VAGYOK – EGYES SZÁM ISTENI SZEMÉLY A Földicsillagokon keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Földicsillagok/Nász János   
2013. január 19. szombat, 00:17

CSAK ÉN VAGYOK – EGYES SZÁM ISTENI SZEMÉLY

A Földicsillagokon keresztül

„Úgy döntöttem Isteni Akaratomból, hogy írok nektek, azaz jobb szó nincsen rá: megnyilvánulok így is ezen a csatornán keresztül, a nyelvetek szerint, azzal hogy mennyire élvezem, hogy elkezdtetek felébredni magatokra. Bármit is tesztek, áldásommal vagytok és az Isten se ment meg benneteket az örök élet végtelen csodáitól. Miért is mentenélek meg bennetek, hiszen Ti vagytok azok, Akik Én vagyok!”

 

Az Emberi Angyalság fényesebbnek találtatott a 2012-es kapu mérésének rostáján és folytatja isteni sorsának útját a saját maga által, minden feltétel nélküli vállalt sorsában, mind időben és mind téren innen és túl. Ki se látszotok a káosznak nevezett régi rend összeomlásából, de hát ti kértétek, hogy az átal-menést meg is akarjátok tapasztalni. Óh, nem volt látványos, semmi nem volt kőbe vésve és örülnötök kellene annak, ahogy a három éjszakátokat három másodpercetek alatt átaludtátok!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 15

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla! Hosting for Joomla by SiteGround