2014.
11:11 – NOVEMBER 11. AZ EGYSÉGTUDATOSSÁG ÉS A KIEGYENSÚLYOZOTT DUALITÁS NAPJA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. november 08. szombat, 18:47

11:11 – NOVEMBER 11.

AZ EGYSÉGTUDATOSSÁG ÉS A KIEGYENSÚLYOZOTT DUALITÁS NAPJA

 

2011.-ben 11:11-én milliók csatlakoztak össze az egész világon keresztül hogy a 11:11:11** idejében egy hatalmas változást hozzanak létre.

 

Az Orion Övön át egy energiakapu nyílt meg, 1992. 01.11.-én* és ezen keresztül utaztunk, érkeztünk meg, 2012. decemberi napfordulójáig, pontosan 11:11 GMT/UTC szerint.

Bővebben...
 
ANNA MERKABA: ISIS VISSZATÉRÉSE – HOL TAPASZTALHATJUK MEG ŐT ÉS HOGYAN FOGJUK A HATÁSÁT ÉREZNI PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. november 02. vasárnap, 09:39

ANNA MERKABA:

ISIS VISSZATÉRÉSE – HOL TAPASZTALHATJUK MEG ŐT ÉS HOGYAN FOGJUK A HATÁSÁT ÉREZNI

 

 

Június 21.-én (a nyári/téli napfordulón), egy fantasztikus esemény történt a Földön. A (Felemelkedés) kereke mozgásba lendült és mi végre képesek lehetünk belélegezni ennek energiájának kiáradását. Június 21.-én az Istennő, akit már olyan nagyon réges-régen vártunk, visszatért hozzánk. Isis, Inanna, Ishtar és más különböző neveken is ismerhetjük Őt. Az egyik legerősebb Istennői energia érkezett meg, amely erősebb, mint, valaha is a Földre lépett, de most visszatért.

 

Gyönyörtől eltelten ennek megtapasztalásától, június 21.-én, amikor újra magasba lendültek az őt köszöntő harsonaszavak, és ennek gyönyörű zenéje jelezte azt, hogy megérkezett egész világunk számára. Először nem értettem, hogy miről szólnak ezek a hangok, hogy mi is ez az egész, és akkor megpillantottam őt. Csodálatos, lenyűgöző és folyamatosan változó volt. Időnként talán nyugtalanító is, mert amikor megláttam Őt, annyiféle változó arcát mutatta meg, az egyik megjelenésétől a másikig mutatta azt, hogy mi-mindent képvisel, kifejez jelenlétével. Már azt sokan tudják, hogy az Istennő nemcsak a Szeretet energiáját képviseli, hanem a jólétet, a fejlődést, termékenységet, szenvedélyt, de ugyanakkor a háborút és sok minden mást. Azon kaptam magam, hogy hihetetlen nyugalommal és gondolattal meggyőzzem magam. „Most már minden rendben van.”

 

Ahogy már mondtam, Isis a Szeretet és Nőiesség tiszta energiája. Minden, ami nőies, csendes azt képviseli, de mégis erőteljesen. Rendkívül erős. Ő nem, egy egyszerű lény, hanem a Fény egy összetett,(csoportosult, társult), lénye, aki a tiszta energia valóságában létezik, és mégis mint energia képes megváltoztatni, átalakítani a különböző embereket annak érdekében, hogy jobban tegyék a dolgukat, jobban végezzék munkájukat. Ő az Istennő, képviseli a mi nőies oldalunkat, attól függetlenül, hogy nők vagy férfiak vagyunk. Egy része bennünk van és egy részünk pedig Ő benne. Minden egyes lény a Földön és azon túl egy-egy részét képezi neki, és ő részként van bennünk. Ő az AnyaIstene és Anyai Forrása a Minden Ami Van-nak.

 

És most mi fog ezután történni? Csak annyit mondhatok, hogy az lélegzetelállító, rendkívül izgalmas és egyenesen félelmetes.

Bővebben...
 
Metatron a Fény Ura – James Tyberonn átadásában: 2014 Szeptember – Mega erősségű Napéjegyenlőség és az Októberi Kettős Fogyatkozás Tandeme (2014.szeptember 21/22. – október 23/24.) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron a Fény Ura – James Tyberonn   
2014. október 14. kedd, 17:14

Metatron a Fény Ura – James Tyberonn átadásában:

2014 Szeptember – Mega erősségű Napéjegyenlőség és az Októberi Kettős Fogyatkozás Tandeme (2014.szeptember 21/22. – október 23/24.)

 

Üdvözlet Mesterek, Metatron vagyok a Fény Ura és köszöntelek bennetek a Reménység és a Feltételnélküli Szeretet terében. És akkor ebben az évszakban/ősszel-tavasszal, ugyanúgy felajánlunk nektek egy rendkívüli ismertetést a bolygót körülvevő energiafelhalmozódásról és annak az emberiségre vonatkozó hatásáról. Ezek most eléggé zavaros/kaotikus idők és 2014., a változások és a megerősödés éve. Most végig az Angyalok hangján keresztül beszélünk hozzátok Tyberonn csatornáját használva és hozzánk csatlakoznak a Felemelkedett Mesterek közösségi energiái is a Kozmikus Összeolvadásból.

 

Sokan közületek nyugtalanul néztek körbe a világotokon, és azt kérdezitek miért is tűnik úgy az, mintha az őrületbe került volna. De már említettem azt, hogy a Krisztusi Energia, 2038-ban visszatér (teljesen) a Földre. A polaritás nyelvén szólva, mindez azt jelenti, hogy a Sötét Energia a végső fájdalmában az utolsókat rúgja, amely a dualitásból született, de hiábavalóan kísérli meg újra meg újra azt, hogy megakadályozza a Fény visszatérését. De amit mi folyamatosan állítunk nektek, a Fény visszatérését semmi, de semmi sem akadályozhatja már meg, és ez be fog következni. Az elmúlt néhány héten a világ makro és mikro szinteken is egy intenzív káosz képét vetítette elő. Háborúk, erőszak, igazságtalanságok, fenyegetettség, növekvő nyugtalanság került előtérbe, a felszínre mindenütt, mégpedig egyéni/személyes és tömeges forgatókönyvek alapján. A Kozmikus Célkereszt ideje jött el, és ekkor mindannyiótoknak úgy tűnhet talán, hogy ezzel a mostani káosszal ti lettetek megcélozva. És ez az az időszak is, amikor a különbségek kiemelkedően, világosan meg is látszanak. Ezek az eltérések és egyenlőtlenségek most rivaldafénybe kerültek, a polaritás látszólagos/illuzórikus káosza által, mert ez az előfeltétele annak, hogy előkészítsék az utat a harmónia és az egyesülés előtt.

Bővebben...
 
Selacia és a Tizenkettek Tanácsa: Legyetek nyugodtak az Októberi Fogyatkozások Viharában PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. október 11. szombat, 08:37

Selacia és a Tizenkettek Tanácsa: Legyetek nyugodtak az Októberi Fogyatkozások Viharában

 

Ahogy egy tengerésznek egy hosszú utazás során figyelemmel kell lennie arra, hogy napkeletkor kémlelje a fenyegetően vörös égalját, úgy ebből tudja meg azt, hogy rossz idő kerekedhet ki belőle. Ti is akár a tengerészek egy nagyon hosszú utazást jártok végig, és a mostani életetek kibontakozása is ilyen, amikor számos tapasztalaton estek keresztül. Ezek alatt lehetnek viharok, lehetnek benne boldogabb időszakok és olyan pillanatok is, amikor úgy látszik, hogy nagyon is rezeg a léc és még mindig reménykedve vártok valakire. De tudatosan a képességeitek csiszolásával, fényesítésével és józanésszel, mesteri szinten meg lehet tanulni a (az élet hajójának irányítását) navigálás mindhárom fajtáját.

Bővebben...
 
2014. OKTÓBERI ENERGIACSÚCS: PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. október 06. hétfő, 12:40

 

2014. OKTÓBERI ENERGIACSÚCS:

Platina csillagkapu: szept.21.-okt.23.

Merkúr retrográd: okt.4-okt.24.  –

Teliholdas/Kos Holdfogyatkozás –Vérhold tetrád 2. eleme: okt.8.

Részleges  Skorpió/Újholdas Napfogyatkozás: október 23.

A  Lelki Felszabadulás a Felfordulás Ködéből: október 8.-23.

Kapcsolatrendszereink újrafogalmazása: szeptember 21.-október 23.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 7

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!