2014.
JENNIFER HOFFMAN : 2014 ÉVI ELŐREJELZÉSEK: A SZERELMETESSÉG ÉVE PDF Nyomtatás E-mail
Írta: JENNIFER HOFFMAN   
2014. január 22. szerda, 13:42

 

JENNIFER HOFFMAN : 2014 ÉVI ELŐREJELZÉSEK: A SZERELMETESSÉG ÉVE

 


A felemelkedési utunk beteljesítése az, amely lehetővé teszi azt, hogy a Világegyetem többi, más részei is felemelkedhessenek.”

„Ez azt jelenti, hogy az idővonalon az események lefolyását fel tudjuk gyorsítani, és nem kell évtizedekig várni ahhoz, hogy kibontakozzanak az események, mint ahogy ez a múltban történt. De minden ilyen ténykedésünk következménnyel jár, (jut eszembe itt, hogy vigyázzatok, amit kértek, azt meg is kapjátok).”

„Ez az év lesz az, amikor bátran kimondhatjuk: „semmi sincs kőbe vésve”, mert minden lehetőség fenn áll arra, hogy bármit megváltoztathatunk, amit akarunk. Minden kikerül a korlátozás, akadályoztatás alól, de ahogy azt már mondtam csak akkor, ha azokat örömmel, békességgel, szeretettel akarjuk és akkor a bőség és a siker hosszú idő után meg fog valósulni életünkben.”

„Ahogy belépünk 2014-be, valójában kilépünk a sok olyan nehéz megpróbáló évből, amelyek alapvető szinteken, kihívásokkal volt teli. Ezek az alapvető szintű kihívások arról szóltak, hogy befejezzük-e a földi utjainkat, vagy sem. Sokan úgy döntöttek, hogy befejezik ezeket, míg mások úgy, hogy továbbfolytatják.”

 

Módosítás dátuma: 2014. január 23. csütörtök, 17:28
Bővebben...
 
2014. ELŐZETES ENERGIANAPTÁRA www.foldicsillagok.hu szerkesztésében PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János szerk.   
2013. december 28. szombat, 15:27

2014. ELŐZETES ENERGIANAPTÁRA

www.foldicsillagok.hu

szerkesztésében

 

AZ ÚJ FÖLD MÁSODIK ÉVE

 

2012. OKTÓBER 5.-2014. DECEMBER 23.  ÉS 2015. JÚNIUS 14.- SZEPTEMBER 17.

SZATURNUSZ A SKORPIÓBAN

2013. NOVEMBER 7. – 2014. MÁRCIUS 6.ÉS 2014. DECEMBER 9.- 2015. ÁPRILIS 9.

RETROGRÁD JUPITER

Retrográd Jupiter tranzit

Kárpáti Gábor Csaba, 2013. 10. 31.

2013. november 7-től 2014. március 6-ig a nagy szerencse bolygója, a Jupiter retrográd mozgású lesz. Nézzük meg, hogy milyen hatásokat okoz ez a Jupiter tranzit ebben az időszakban.

Retrográd Jupiter

Emlékeztetőnek röviden annyit a retrográd, azaz az égen látszólag visszafelé haladó (az ekliptikai sorrenddel ellentétes) mozgásról, hogy ilyenkor az adott bolygó a pályája során a legközelebb van a Földhöz, és emiatt nagyobb/fényesebb. Régen a retrográd mozgást kifejezetten erőveszteségnek, sújtottságnak tartották, mivel a bolygó “természetellenes” mozgást folytat: hátrafelé megy, holott előrefelé kellene, hogy menjen. A kortárs asztrológia erről azt mondja, hogy a bolygó ilyenkor nem kifelé hat, hanem befelé – tehát ez is a régi értelmezés egy másik megközelítése, ugyanis az a bolygó, ami kifelé nem tud hatni, az gyönge. A védikus szemlélet csavar egyet az egészen, és úgy tartja, hogy mivel a bolygó ilyenkor van a legközelebb a Földhöz, ilyenkor fejti ki a legerősebb hatást a Földre – ám ez a hatás már túlságosan is erős, kicsit olyan, mint egy pohár, amit túlöntünk. Végeredményben itt is azt kapjuk, hogy ez a túlzott erő már káros, mert nem tudjuk kezelni – így a retrográd bolygó hatása végletes lehet, ami problémákat okoz kifelé.

 

Hogy ez a sok, látszólag ellentmondó információ ne zavarjon meg bennünket, egyszerűsítsük le a retrográdság fogalmát kulcsszavakra: kifelé gyönge / a külvilágban problémákat okozhat / befelé hat.

 

A retrográd Jupiterről régen azt mondták, hogy egy gazdag emberhez hasonlatos, aki nem tud élni a gazdagságával ill. egy olyan bölcs, akinek az elméjét aggodalmak kerítik a hatalmukba. Itt a Jupiter két általános jelölése (bőség, gazdagság / bölcsesség) szenved csorbát. Védikusék szerint a Jupiternek van a legnagyobb hatalma, hogy semlegesítse a rossz karmát – amikor tehát retrográd, és befelé hat, ezt az időszakot jól ki lehet használni a karmikus okok föltérképezésére (bölcsesség), ami a hatástalanításuk első lépése, amit majd a konkrét tettek követnek.

F. http://astrokarma.org/retrograd-jupiter-tranzit/

2013. DECEMBER 22.-2014. JANUÁR 31. - RETROGRÁD VÉNUSZ A BAKBAN

Módosítás dátuma: 2014. január 22. szerda, 13:45
Bővebben...
 
2014. EGY ALKALMAS ÉV A VÁLTOZÁSOKRA- AZ ÚJ FÖLD MÁSODIK ÉVE Metatron a Fény Ura üzenete Tyberonn-on keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron a Fény Ura üzenete Tyberonn-on keresztül   
2013. december 16. hétfő, 13:11

2014. EGY ALKALMAS ÉV A VÁLTOZÁSOKRA- AZ ÚJ FÖLD MÁSODIK ÉVE

Metatron a Fény Ura üzenete Tyberonn-on keresztül

 

A 2014-es év az egyik legfontosabb időszak arra nézve, amely lehetővé teszi számotokra azt, hogy koherensen létrehozzátok azt a Földet, amilyet szeretnétek, és azt is, amire vágytok. 2014. az Új Föld Második Éve energiái segítségével jelzi azt, hogy elkezdődhet valójában annak a korszaka, amit „Vízöntő Váltásnak” nevezhetnénk, az igazi kezdete a Vízöntő Felemelkedésnek.”

„Valójában vannak olyan különleges létidők, ahol sokkal nagyobb lehetőség van a megvilágosodásra és kiemelkedhettek a legtöbb itt tartózkodó közül, amíg bizonyos tér-idő vektorokban, hirtelen rövid ideig tartó kvantumugrások tárulkoznak fel előttetek. Ez most egy ilyen időszak!”

„Mi nem először, és újra meg újra azt mondjuk nektek, hogy a bolygó valóban Felemelkedett. Lényegbe vágó megérteni nektek az, hogy ne veszítsétek el a hiteteket (2012.12.21. miatt!). Még mindig vannak, köztetek is akik az úton vannak, olyan hitetlenek és kételkedők, akik tagadják  azt hogy egyáltalán sor került-e valamiféle változásra, 2012. december 21-én.. A (bolygó) Felemelkedése megtörtént és azoknak a Fénye tette lehetővé ezt, aki Ti Vagytok!”

 

 

Módosítás dátuma: 2014. január 22. szerda, 13:45
Bővebben...
 
2014 ÉV ELŐZETES ÁTTEKINTÉSE KUTHUMI MESTER ÁLTAL LYNETT LECKIE-CLARK KÖZVETÍTÉSÉVEL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kuthumi channeled by Lynette Leckie-Clark   
2013. december 09. hétfő, 14:48

 

2014 ÉV ELŐZETES ÁTTEKINTÉSE KUTHUMI MESTER ÁLTAL

LYNETT LECKIE-CLARK KÖZVETÍTÉSÉVEL

 

Barátaim! 2014, minden Fényhozók számára egy olyan év lesz, amelyben előre léphettek és felelősséget kell, hogy vállaljatok teremtéseitekért. Nem lehet már többé mások háta mögé bújni a sötétbe, amikor hatalmas instabilitás veszi körül a bolygót. Mindegyikőtöknek most szerepet kell vállalnotok abban, hogy elismeréssel és tisztelettel vagytok a saját lelketek felé. Ez egy olyan év lesz, amikor az Egységnek muszáj érvényesülnie. Egységbe lenni, egységbe kerülni a hasonló gondolkodásúakkal és úton járó Fénymunkás társaitokkal és szintúgy egységgel tömegben is.

Módosítás dátuma: 2014. január 22. szerda, 13:46
Bővebben...
 
2014: A SAS, A KONDOR ÉS A DHARMA VISSZATÉRÉSE Metatron Arkangyal üzenete Tyberonn-on keresztül 2013. szeptember PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron Arkangyal üzenete Tyberonn-on keresztül   
2013. november 13. szerda, 11:19

2014: A SAS, A KONDOR ÉS A DHARMA VISSZATÉRÉSE

Metatron Arkangyal üzenete Tyberonn-on keresztül

2013. szeptember

„Minden Tudás a Szeretet Tudásában Létezik és a Szeretet az Egyetlen Útja annak, hogy jobbá tegyétek a világotokat.”

„A Szellem paradigmája a Szeretet, és a Szeretet, Egységet hoz napvilágra. Szeressétek Magatokat és legyetek kedvesek másokhoz. A megvilágosodás filozófiája olyan sokszínű változatokban jelentkezik, mint a virágok a mezőn.”

„Ti Mint, az Emberiség Szivárvány Törzsének bölcsei/vénei szeretetek és fényhányadosotok integrálása által, minden igazi utat szabaddá tesztek. Ti vagytok azok a független, szuverén lények, akik felé hatalmas tisztelettel vagyunk! A Sas és a Kondor szivárványának ez a helyes értelmezése. Ti Mind Isteni Szikrák Vagytok!  A Szellem csak a szíveteket látja!”

 

 

Üdvözlet!

 

 

Metatron Vagyok a Fény Ura és köszöntelek bennetek!
Szeretettel vagyunk veletek együtt, itt ebben a teretekben, időtökben, ebben a pillanatban. Mindannyiótok életébe küldjük most a Leghatalmasabb Szeretet rendkívüli, tökéletes sugarát. Óh Drága Emberek! Érezzétek, ezt a Szertetetet, amit küldünk, ami a ti „Most”-otok valóságos idejéből érkezik mindannyiótokhoz. Egy ragyogó fényből hullámozódik ide ez a fény, egy nemlineáris dimenzió mezejéből átölel mindannyiótokat, ahogy olvassátok ezeket a szavakat és egy pillanat alatt, megkaphatjátok ezt az energiát. Mesterek, érzitek?! Ez a Feltétel Nélküli Szeretet, amely kitölti a tereteket, gyógyítja a szíveteket és mindannyiótokat emlékeztetni fogja az igazi forrásotokra és otthonotokra.

Módosítás dátuma: 2014. január 22. szerda, 15:35
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 7

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!