2014.
Selacia: Wesak Áldásai a Felemelkedésünk segítésére PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Selacia   
2014. április 28. hétfő, 12:52

 

Selacia: Wesak (2014.május 13.) Áldásai a Felemelkedésünk segítésére

 

Mit történik akkor ha, amikor ezekben a pillanatokban olyan rendkívüli ritka bolygóállások jönnek létre, amely során elkezdhetnétek megcsapolni egy olyan hatalmas energiamezőt, amely felgyorsítja a felemelkedéseteket?

 

Ezen a héten éppen a Nagy (kozmikus kardinális) Kereszt egy hatalmas kihívást hoz felszínre, elétek azzal kapcsolatban, hogy min is kell változtatnotok még. Nos, ekkor úgy érezhettek majd, mint egy zsonglőr, aki úgy járkál a világban, mint aki a saját életet tükrözi, azt játssza, de már csak megfigyelője annak a világnak, amely egyre őrültebb válságba kergült.

Bővebben...
 
JENNIFER HOFFMAN : A 13 IDEJÉN ÉS AZ IDŐK VÉGEZETE PDF Nyomtatás E-mail
Írta: JENNIFER HOFFMAN   
2014. április 10. csütörtök, 09:43

JENNIFER HOFFMAN : A 13 IDEJÉN ÉS AZ IDŐK VÉGEZETE

(2014. Április 15.-29. Az energia lineáris mozgásának, természetes megváltoztatása a Világegyetem rendje szerint)

 

Most készülünk fel az április 15.-i Holdfogyatkozásra, amelyben egy hatalmas bolygó összeigazodás, Nagy Kardinális Kereszt is létrejön, mégpedig a 13. fokon (áll majd 4 bolygó ezekben a jegyekben). A 13-as szám a szakrális geometria szempontjából rendkívül jelentős szám. 13 planéta van a Naprendszerünkben (még nem fedeztük fel mindegyiket), Jézusnak 12 tanítványa volt, 13 holdhónap van egy évben, Izraelnek 13 törzse volt, az angol ABC 13 betűje az M amelyet ha megfordítunk akkor W lesz és az egész két felét teszik ki a Férfit (Man) és a nőt (Woman), az isteni nőiséget és az isteni férfiasságot. 13 hangjegy van egy zenei oktávban, és az Élet Virágának 13 hálózata van

És a Tarot kártyában a 13-as a Halál utal az átalakulásra/változásra. Hozzátehetjük ehhez, hogy ezt a szent számot jóval ezelőtt a Katolikus Egyház kiáltotta ki szerencsétlen számnak.

Bővebben...
 
2014. ÁPRILIS 6.-30. MINDEN ÉRTÜNK VAN, MINDEN NEKÜNK VAN, MINDEN RÓLUNK SZÓL, NEM VAGYUNK EGYEDÜL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. április 09. szerda, 07:20

 

2014. ÁPRILIS 6.-30.

MINDEN ÉRTÜNK VAN, MINDEN NEKÜNK VAN, MINDEN RÓLUNK SZÓL, NEM VAGYUNK EGYEDÜL

 

Tavaszi Energiadömping portálnyílások:

Az „ESEMÉNY” megnyilvánításának egyik lehetséges időpontja

Vénusz a Halakba lép/ápr.6. – Merkúr a Kosban/ápr. 8. Mars Földközelben/ápr. 8. -Teljes Holdfogyatkozás/ápr.15. Vérhold Tetrád nyítás - /április 15.- Nagy Kozmikus Kereszt április(20.- 29.) - Húsvét/ Április 21-22.– Uránusz-Plútó Kvadrát/ápr. 21.- Retrográd Plútó a Bakban/ápr. 24. Plejádi Napforduló és a Vénusz tetőzése a Halakban/ápr. 25-27. Gyűrűs napfogyatkozás/ápr. 29.

Bővebben...
 
Jelaila Starr és a Nibiru Nagytanácsa : Álmok és a Nibiru PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jelaila Starr és a Nibiru Nagytanácsa   
2014. március 28. péntek, 16:50

Jelaila Starr és a Nibiru Nagytanácsa

Álmok és a Nibiru

 

Nagyon úgy tűnik, hogy mostanában egyre megnövekedtek a katasztrófákkal kapcsolatos álmaink. Csupán az elmúlt két napban, többen említették ezt nekem. Ezek az álmok többnyire arról szólnak, hogy a közeljövőben a Föld forgása teljesen kiismerhetetlenül megváltozik egy globális katasztrófa következtében, és nem marad más utána, mint egy teljesen lepusztult táj képe. A Fénymunkások persze lehet, hogy ezen elkedvetlenednek, mert mintha mindez arra utalna, hogy lehetséges az, hogy minden keményen végzett munka kevés volt és semmi eredménye sincsen. De ellent kell mondanom ennek itt, mert van miért.

 

A Földet már régóta bombázzák a mellette elhaladó égitestek. Néha kevesebb, míg máskor erősebb katasztrófákkal járó hatást gyakoroltak rá. Az ezekkel az eseményekkel járó hatás emlékét eltárolta a tömegtudatosság és így azok befészkelték magukat a DNS-be, és mint minden más fájdalmas esemény során beindítják bennünk ezeket az érzéseinket.

Bővebben...
 
METATRON A FÉNY URA – JAMES TYBERONN ÁTADÁSÁBAN A HARMONIKUS PORTÁL: 2014 - 2038 – 2075 – A 3. ELJÖVETEL LEHORGONYZÁSA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron/Tyberonn   
2014. március 10. hétfő, 13:39

METATRON A FÉNY URA – JAMES TYBERONN ÁTADÁSÁBAN

A HARMONIKUS PORTÁL: 2014 - 2038 – 2075 – A 3. ELJÖVETEL LEHORGONYZÁSA

 

 

Üdvözlet Mesterek!

Metatron Vagyok a Fény Ura! Ezen a napon mi most a Harmonikus Beindítás, társteremtéssel való létrehozásáról beszélünk, amely most az Új Föld Második Évében (2014. március 20.) indul be. Rendkívülien fontos és időszerű a mostani üzenetünk számotokra. A Krisztusi/Kristály és Harmonikus Portálról fogunk beszélni és továbbá a 2014, 2038, 2075-ös évekről, de a MOST-ból.

 

A Harmonikus Portál (2014. március 20.-június 21.)

A Rendkívüli Harmonikus Portál, a Föld bolygó új paradigmájának második évében nyílik meg: Ahogy már azt említettük ez 2014. márciusi napéjegyenlőség idején veszi kezdetét és teljes gyönyörű potenciáljába virágzik ki az Áprilisi Napfogyatkozás idején és azt követően a potenciája csúcspontjára a Júniusi napforduló idején ér fel. Ez egy végképp megdöbbentő energiakódolás, mivel a (Földbe) a VilágBéke magvai kerülnek elvetésre. A megfelelő helyükre kerülő magvak így életre kapnak a „Krisztusi-Köldökben”, Izraelben a Templom Hegyén, egy, egyre kiterjedő örvény átjárón keresztül. Ezt követően (ezt az energiát) rögzíteni/lehorgonyozni kell a bolygó teljes felületén lévő nagyon különleges pontokban az egész Földön keresztül. Valóban itt az ideje annak, hogy küldetéseteknek megfelelően összejöjjetek erre az egyedülálló alkalomra, hogy megkapjátok, és kivetítsétek (a fizikai valóságba) ezt az adományunkat. Ez az időszak azt a lehetőséget kínálja fel nektek, hogy a világbéke magvait le tudjátok rögzíteni/horgonyozni és hogy mentesíteni lehessen velük a konfliktusokkal terhelt területeket, mint például a Közel-Kelet…és most az úgynevezett Kristálykód Hordozókat hívjuk arra, hogy legyenek jelen most, mert sokan közületek vannak olyanok szép számmal, akik ezért erre az időre lettek idehívva azok, akik egykor együtt jártátok az utatokat Krisztussal, kétezer évvel ezelőtt. Ez egy a lélekszerződésetek szerinti szent utazás. Másrészt a Szíriuszi-Plejád Csillagmagok egy csoportja éppen ezért testesült meg ebben az időben a Föld bolygón, akiket mi „Hálómunkásoknak” hívunk. Ők azért lettek idekérve hogy lehorgonyozzák és újra beállítsák a Szent Ark (Arkangyali Rend)  energiájának új vibrációs rezonanciáját a Templom Hegy alatt és összehangolják és feltárják más földönkívüliek  különféle transzdimenzionális eszközeit és a Földön és letelepítsék azokat a bolygó különböző geo-végtelen pontjaira.

 

Második, Harmadik (Eljövetel), de még ennél is sokkal több

Módosítás dátuma: 2014. március 10. hétfő, 16:15
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 7

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!