2013.
MI A HELYZET AZ ISON ÜSTÖKÖSSEL KAPCSOLATBAN? „Az Ison egyfajta hírnöke a Krisztusi Tudatosságunk visszatérésének.” PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jelaila Starr   
2013. november 06. szerda, 10:26

MI A HELYZET AZ ISON ÜSTÖKÖSSEL KAPCSOLATBAN?

„Az Ison egyfajta hírnöke a Krisztusi Tudatosságunk visszatérésének.”

Jelaila Starr, a Nibirubeliek kontaktjának 2013. november 4.-ei hírleveléből

 

Az Ison üstökös nagyon gyorsan közelít, a november 28.-ai napközelítő állapotához. Számos spekuláció látott már napvilágot a helyzetével kapcsolatosan, főleg az, hogy vajon az Ison nem más-e mint a Palanet X, vagy más néven Nibiru? Sokan aggódnak tehát azon, hogy mi fog történne, talán el is találja a Földet. Így hát ezért bejelentkeztem a Nibirubeliekhez, hogy felvilágosítást kapjak erről. A válaszuk a kérdéseimre a következők voltak.

Kérdés: Az Ison üstökös valójában a Nibiru/Planet X lenne?

Módosítás dátuma: 2013. november 06. szerda, 10:37
Bővebben...
 
Felkészülés a November másodikán megnyíló Napfogyatkozás Kapu eseményére a Tizenkettek Tanácsával, Selacián keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sal/Tizenkettek Tanácsa   
2013. október 27. vasárnap, 13:21

 

Felkészülés a November másodikán megnyíló Napfogyatkozás Kapu eseményére a Tizenkettek Tanácsával, Selacián keresztül

 

A November 3-án létrejövő Újholdas Napfogyatkozás, az egyik legfontosabb energia átalakító esemény lesz hasznotokra és minden ember számára, ebben az évben.

 

Egy újabb, időbeni, hatalmas lehetőség érkezik el számotokra, a napjaitokat mindenütt körülvevő felfordulásban. Persze minden évben vannak fogyatkozások, de a mostani, ami a Skorpióban következik be, nem jön létre minden évben. A legutóbbi ilyen Napfogyatkozás, ami a Skorpióban volt, 1994 novemberében* történt meg, közel két évtizeddel ezelőtt, a globális spirituális ébredés egy korábbi korszakában.

Bővebben...
 
2013. Október 18/19. Holdfogyatkozásról: SARAH VARCAS üzenete (részlet) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. október 18. péntek, 20:55

2013. Október 18/19. Holdfogyatkozásról: SARAH VARCAS üzenete (részlet)

 

Ez a Holdfogyatkozás a Kos 26. fokán (Október 18-án este 22:51 GMT perckor) jön létre. Arra bátorít, biztat bennünk, hogy gondolatainkkal nyilvánítsuk meg ebbe az anyagi világba azt, hogy milyen ajándékokat, képességet, reménységet és álmokat tartunk fontosnak, magunknak. És arra is figyelmeztet még, hogy ellentéttel, azzal a fantáziálással, hogy ki és mi minden lehetnék, inkább öleljük át magunkban azt, aki valójában Most vagyunk és azt a rejtőző (isteni) magot, amely a szívünkbe létezik.

 

 

Forrás:

18th/19th October 2013: Lunar Eclipse in Aries a message from Sarah Varcas

 

http://spiritlibrary.com/sarah-varcas/18th19th-october-2013-lunar-eclipse-in-aries?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=045232541b-Daily_Update&utm_medium=email&utm_term=0_ef6a5211f4-045232541b-140576124

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Bővebben...
 
A MINDENNAPOK CSODÁINAK FELFEDEZÉSÉBEN HŰSÉG MAGUNKHOZ (Az október-november eleji energiákhoz) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. október 10. csütörtök, 07:25

A MINDENNAPOK CSODÁINAK FELFEDEZÉSÉBEN HŰSÉG MAGUNKHOZ

(Az október-november eleji energiákhoz)

„Minden Nekünk van, Minden Értünk Van, Minden Nekünk Szól és Mindent Mi hozunk Létre.”

 

Október nyitónapján ismét egy hatalmas napkitörést élhettünk át. A 11 éves napciklus a tetőpontjára ért, és metatroni értelemben a napszélből érkező ionos arány megváltozott, eltolódik az anion felhővel való felruházásunk felé, -leveteti a szegénységi-önfeladási programozottságunk szakadt gúnyáit és isteni palástot terít ránk, - amely egy nagyobb tudatossági szintbe való érkezésünket segítheti. Az itt élő entitások sokasága indította be ilyen átható és átalakító erejűvé, hiszen teremtő mivoltunknak nagyon is köze van az égi-kozmikus jelenségek, események földi megnyilvánításában. Mindaz addig csak lehetőség, amíg tiszta szándékunk által és szeretetteljes szívünkkel nem „engedélyezzük” magunknak azt, hogy egy új valóságba, a sokak által Földi Mennyországba, fizikai angyalként lépjünk át.

Bővebben...
 
AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI. 2013. SZEPTEMBER Mihály Arkangyal üzenete Celia Fenn-en keresztül. 2013. szept.11. Föld, Víz, Levegő, Tűz, Éter (Szellem, Szer-Elem): Az Új Kezdet Csírái PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Mihály Arkangyal üzenete Celia Fenn-   
2013. szeptember 26. csütörtök, 14:38

AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI. 2013. SZEPTEMBER

Mihály Arkangyal üzenete Celia Fenn-en keresztül. 2013. szept.11.

Föld, Víz, Levegő, Tűz, Éter (Szellem, Szer-Elem): Az Új Kezdet Csírái

 

**

Fény Szeretett Családja!

Az Indigó és Kristály nemzedék Látomásának és Hangjának megnyilvánulása által egy Új Álom kezd formába szökkenni a Földeteken. Ugyanakkor szertefoszlóban vannak a Régi Álmok és Régi Energiák, káoszt és zavarodottságot okozva visszahúzódóba vannak, és már nem tudják, azt milyen kiutat találjanak maguknak. Lehet, mégis hogy úgy tűnik nektek ebben az időben, azt veszitek észre, hogy a Régi Energia szembeszáll, harcra kel az Újjal.

 

 

 

Szeretteim, ne essetek abba a hibába, hogy ezeket a kaotikus energiákat felettébb idegesítőnek és félelmetesnek tartsátok. Értsétek meg azt, hogy ez egy olyan folyamat, ami gyógyító és tisztító szándékkal érkezik. Így szembe fogtok kerülni olyan régi mintákon alapuló manipulációkkal és illúziókkal, amelyek olyan próbák alá vetnek bennetek, hogy arra ösztönöznek majd, hogy kikerülhessetek egy újfajta rabszolgasorsból, való behódolásból, de ez alkalommal már megtanulhattok „nemet” mondani nekik, amikor is összekapcsolódtok a Hatalmatokkal és Önvalótokkal, mert az Önvalótok az Isteni Fény energiájából származik.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 8

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 12 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!