2013.
SARAH VARCAS: 2013. JÚNIUS 3.- JÚNIUS 27. VÉNUSZ A RÁKBAN PDF Nyomtatás E-mail
Írta: SARAH VARCAS   
2013. június 07. péntek, 10:26

 

SARAH VARCAS:

2013. JÚNIUS 3.- JÚNIUS 27. VÉNUSZ A RÁKBAN

(AZ ISTENNŐI SZERETET ÉS ELFOGADÁS BIZTONSÁGOS TERE - OTTHONRA LELNI EGYMÁSSAL)

Június 3.-án a korai hajnali órákban (2:14 GMT) a Vénusz a Rákba lépett, ahol június 27.-éig fog tartózkodni. Ez a jelzés emlékeztet bennünket a szépség egy olyan mentsvárára, ahol teljesen biztonságban érezhetjük magunkat teljes biztonságban és teljesen eltöltött szeretetben és elfogadásban, arra hogy valójában kik és mik vagyunk. Ha egy ilyen helyzetbe kerülünk, akkor a sokak által még nem tapasztalt áldások egyikébe kerülhetünk. Ezért az elkövetkező hetekben lehetőségünk van arra, hogy nem csak magunknak számára, de mások számára is találjuk meg az ebben a helyzetben lévő áldásokat.

Bővebben...
 
SARAH VARCAS : 2013. MÁJUS 31. – JÚLIUS 17. A NAGY VIZES TRIGON GYÓGYULÁS ÉS GYÓGYÍTÁS A VÍZ ELEMEN KERESZTÜL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sarah Varcas   
2013. június 01. szombat, 12:54

 

SARAH VARCAS  : 2013. MÁJUS 31. –  JÚLIUS 17.

A NAGY VIZES TRIGON

GYÓGYULÁS ÉS GYÓGYÍTÁS  A VÍZ ELEMEN KERESZTÜL

„A Víz elem által mindenkinek, aki a bolygón él, meg kell kapnia a szeretet és gyógyulás energiáit, és azzal, amit adunk másoknak ezért, az mind vissza fog térni hozzánk.”

„Ezek a legfontosabb üzenetek most a mennyekből. Az Együttérzésről és az Érzékenységről szólnak és megosztják velünk azt, hogy hogyan viseljük a kollektív gyógyulást.”

„Bármit meggyógyíthatunk most, amit szükségesnek érzünk. A Kozmosz ellát bennünket kiegyensúlyozva ezzel a csodás közvetítő elemmel, amit víznek hívunk.”

 

 

Módosítás dátuma: 2013. június 01. szombat, 17:31
Bővebben...
 
SARAH VARCAS -2013. MÁJUS 29.- JÚLIUS 21. PALLAS ATHENE AZ IKREKBEN INFORMÁCIÓMEGOSZTÁS ÉS A BÖLCSESSÉG BESZÉDE PDF Nyomtatás E-mail
Írta: SARAH VARCAS   
2013. május 31. péntek, 17:37

SARAH VARCAS -2013. MÁJUS 29.- JÚLIUS 21. PALLAS ATHENE AZ IKREKBEN

INFORMÁCIÓMEGOSZTÁS ÉS A BÖLCSESSÉG BESZÉDE

„Az Ikrekben, Pallas Athene felismerteti velünk azt, hogy a kimondott szó:  teremtő hatalmunk, ezzel az erővel bír és az elkövetkezendő hetekben abból kapunk nagy tanításokat,l hogy hogyan szükséges használnunk a haladásunkban a bölcsességünket a még nagyobb békesség elérésére és azt, hogy megértsük szabadságunk lényegét.”

Bővebben...
 
ELŐTTÜNK VAN WESAK emlékeztető az év leghatalmasabb energiaáradásáról összerendeződéséről PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. május 24. péntek, 08:55

ELŐTTÜNK VAN WESAK

emlékeztető az év leghatalmasabb energiaáradásáról összerendeződéséről

részletek a Metatrontól megjelentett anyagainkból és az Idővonalból

2013, Hármas fogyatkozás sorozata egy egyedülálló és hihetetlen erőteljes (energia) töltéssel bír: ez egy olyan megnyílást eredményez, amikor a „Föld Őrzői” megjelennek, így ezért is különleges időszak az idei Május 24-25-én bekövetkező Teliholdas Holdfogyatkozás. A Buddhisták ezt az időszakot Wesaknak nevezik. Május 24-28 közötti csúcsidőszak alatt a Sedona Örvény különösen meggyönyörködtető lesz és ez egy hihetetlenül hatalmas idő arra, hogy találkozzatok, együtt lehessetek és imádkozhassatok, szertartást végezzetek és meditáljatok.

2013 áprilisától, májuson keresztül egy hármas fogyatkozás (A Triád energiája:

Április 25/26 Holdfogyatkozás a Skorpióban, Május 9-10 Napfogyatkozás a Bikában, Május 24/25 Holdfogyatkozás a Nyilasban jön létre, amikor is egy teljesen megdöbbentő, rombikus négyszög formálódik, alakul ki. amely egyesülni fog energiáival a júniusi napfordulóéval. A harmadik fogyatkozás, a Wesak idejében Teliholdkor történik meg majd, és idén, és ekkor lesz az energetikus, tetőpontja, amikor is egy kristály korona helyeződik beléje, épül fel benne

Wesak ideje alatt egy rendkívülien ritkán tapasztalható interfész (két tudatossági szintet összekapcsoló térfelület) nyílik meg, amely idején a jóindulatú Szíriuszi-Plejád Szövetség megtestesülését hozza magával. Megjelennek, érzékelhetővé, érezhetővé lesznek és teljes mértékben valóságosan is láthatóak is sokak számára ezekben a portálokban egy dimenzionális egybeesés által. A Hármas Időpont (Tripla Date, a három fogyatkozás) Energiáiból teljes mértékben részesülhettek, melyek tajtékos hullámaikkal egyesítenek, összekötnek mindent az Egy-ség tudatossággal, és valóban ekkor minden a 13 rezgés mezőbe kerül. 2013 Wesak idejében, ebben az értelemben a 13-13-13 energiáiban kerültök. (2013 és a 13. kozmikus rezgés, vagy sugár, valamint a hagyomány szerinti 13. telihold a 27-es holdház felosztás szerint adja a 13-13-13 rezgését.) A régi világot Felülíró Átkódolás fog beteljesülni, amelynek lényege valójában egy földönkívüli Kozmikus, egy Asztrológiai és egy Kristályos energiák keveréke alkotja majd. A Teliholdas Holdfogyatkozáskor (május 24/25), az Uránusz-Plútó (kvadrát) valamint a Jupiter-Szaturnusz, bolygók által alkotta kombináció (korona) hatásra egyesülnek az energiák olyan módon, hogy a dimenzionális fátylakat elvékonyítják és megnyitják a Kozmikus Egység egy példátlan folyosóját. A Felemelkedett Mesterek egyesített légióval egy földi interfészen (tér-idő vonalak összetalálkozása) keresztül összekapcsolódva kerültök egy 7 napos fázison, időszakon keresztül, május 21-28. között, olyan csúcsponti energiákkal, melyek tetőpontja, csúcshatása Május 24-27.-én adódik.

Wesak idején, május 24.-én a Teliholdas Holdfogyatkozáskor az Angyali Birodalom Jelenléte elhozza számotokra a Felemelkedett Mestereket, a Krisztusi Avatárokat és Buddha Nagyurat a 12 fő, alapvető portálon keresztül, ahol ezúttal mi is ennek részvevői leszünk.

Minden erőcsomópontnak nevezett terület meg fogja kapni ezt az energiát, mert  valóban a Szellem Jelenléte túl van minden korlátozáson, azon is amit fizikai anyagnak neveztek.  A 12 portáltól kiindulva, Kezdetben a kódok különleges energiafolyosókon vagy fénykapukon áradnak szét és másodlagos közvetítő kapukon szóródnak szét, 144 pontba, majd onnan egy harmadik osztódással az egész bolygóra vetülnek.  2013-ban 12 Alapvető ponton kezdődik el az energia letöltése, amely kapcsolatban áll a Vízöntő Felemelkedés ionos áramlásával.

A Földönkívüli Őrzők Ashtar Légiójának csapatai és a Szíriuszi-Plejád Szövetség csoportjai megjelennek, láthatóak , érezhetőek és érzékelhetők lesznek sokak számára és egy rendkívüli tiszta rezgésről gondoskodnak majd ebben térségben.

A csoportos meditáció irányába tett közös szándék, exponenciálisabban erősebben ölt testet, most ebben az időszakban. Azt mondjuk nektek, hogy a tágabbra nyílik a dimenzionális ablak, Május 21-28. között, és ennek a legerőteljesebb, és az energiacsúcspontja a 3 napos (Május 23-25) Holdfogyatkozásra irányul. Nincs ennél alkalmasabb hely összejönni ekkor, mint Sedona Tisztítótűzének Energia rezonanciájával.

Bővebben...
 
SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA : Megvilágosodásotok Egyedülálló Lenyomata Összekapcsolódás Wesak áldásaival PDF Nyomtatás E-mail
Írta: SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA   
2013. május 22. szerda, 11:26

 

SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA : Megvilágosodásotok Egyedülálló Lenyomata

Összekapcsolódás Wesak áldásaival

 

Minden korábbi életetek arról szólt, hogy idevezessen bennetek, hogy felkészüljetek ezekre a mostani pillanatokra. Minden egyes tapasztalat, amit megszereztetek, és amikkel már rendelkeztek és minden egyes alkalommal, amit megtanultatok arról szól, hogy hogyan tudjatok még jobban szeretni. Minden egyes alkalomkor, amikor a már nem működő régi szokásaitokat el kellett engednetek a felkészüléseitekben, segítségetekre voltak abban, hogy egyszer élvezhessétek majd az egyre kiterjedő megvilágosodásotok potenciáljait, amelyek most elérhetők.

 

A Megvilágosodásotok a teljes DNS-etekkel köt össze bennetek újra

Egykor a múltatokban történt spirituális tanítások és leckék értékes pillanatait, sohasem felejtettétek el. Így történt ez egykor, amikor egy felemelkedett mestert vagy tanítót hallgattatok. Meglehet, hogy most nem emlékeztek ezekre a tanítókra, a nevükre, sőt arra se, hogy egykor közösen együtt ültetek velük, de még akkor is egy jótékony energia maradt meg veletek.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 8

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 9 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!