2012.
KRYON/DAVID BROWN: FELÉBREDNI ÖNMAGATOKRA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kryon/David Brown   
2012. április 24. kedd, 08:50

 

FELÉBREDNI ÖNMAGATOKRA

„A lelkek világában várólistán vannak, és hosszú sorokban várakoznak a lelkek, hogy a Földre jöhessenek, hogy jelen legyenek...”

Kryon üzenete David Brown által 2012. március 2. Kaunas, Litvánia

 

Üdvözlet Kedveseim, Kryon Vagyok a Mágneses Szolgálattól!

 

A lelkek világában csodálatos ez számunkra, hogy újra visszatérhettünk, ide Litvániába ezen a csípős téli estén.

 

Kedveseim, egy új világ van érkezőben, és ennek érdekében az egész világegyetem átalakul, így a bolygók, a csillagok és a Naprendszer átalakulása mind egy új kezdetet teremt számotokra és ezen a földön teljesen megváltoztatja a Föld bolygó energiáit.

Ez a folyamat, kedveseim a tanulási időszakába érkezik, azoknak, akik a hatalom élén állnak, na, nem mindegyikőjüknek, de a legtöbbjük arra kényszerül majd, hogy elengedjék hatalmukat és hatalmas vagyonukat. Ezen a bolygón és a világban mindenhol az energiák már 15 éve változásban vannak és David (David Brown) már csatornázott erről üzenetet. A jó hír az, hogy teremtéseiteken keresztül képesek lesztek majd megállítani a negatív energiákat, és létre tudtok majd hozni egy teljesen új világot, amely a tiszta szereteten alapszik majd, és eközben majd kétfajta energiaváltást is tudni fogtok létrehozni.

Módosítás dátuma: 2012. április 24. kedd, 10:51
Bővebben...
 
Celia Fenn AZ ÚJ FÖLD, ÉBREDÉSBEN: MEGTALÁLNI A HARMÓNIÁT ÉS A SZÉPSÉGET PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Celia Fenn   
2012. április 21. szombat, 13:53

Celia Fenn

AZ ÚJ FÖLD, ÉBREDÉSBEN: MEGTALÁLNI A HARMÓNIÁT ÉS A SZÉPSÉGET

Tehát itt vagyunk a Napéjegyenlőség másik oldalán. Igen ez hatalmas energiaváltozást hozott, és azt is, ahogy elfogadtuk ezt az új energiaváltozást, amely el fog vezetni bennünk a decemberi fénykapuhoz és még majd tovább. Természetesen, Én személy szerint is nagyon örülök, hogy képesek voltunk megtartani ezt az energiát, minden szörnyű jóslat ellenére, és a pusztulás és a sötétség nem vált a valóságunkká. Hát ugye izgalmas, ahogy megérettünk a Föld Őrzőinek szerepére, és ahogy képesek vagyunk az egyensúlypontjainkat megtalálni magunkon belül, és ezt az egyensúlyt szintén képesek vagyunk megnyilvánítani a külvilágunkban is.

Bővebben...
 
Allison Rae: SZUPERHOLDAK ÉS A MESTERLÉT PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Allison Rae   
2012. április 18. szerda, 07:20

Allison Rae: SZUPERHOLDAK ÉS A MESTERLÉT

 

(Áprilisi-májusi-júniusi kozmikus energiabőség)

 

Ezen a hétvégén a Telihold (április 6-7) jelentős fordulatot jelez. Spirituális/lelki energiák sorozatai fognak átfolyni, a Hold-átjárókon, Április és Május folyamán, és egy sor lélegzetelállító bolygókapcsolódás/összehangolódás történik meg Júniusban. Szuper Holdak egymást követik majd és egybeesnek az ezoterikai hagyományozás szerinti három nagy ünnepel. Ezek a Krisztusi ünnep (április 6.), Buddha Ünnepe (május 5.) és az Emberiség Ünnepe/a Jóakarat Ünnepe (június 4.)

A vallások szerint is említett szent napokat, a Húsvétot és a Wesakot, kötik össze ezek a Holdünnepek.

Bővebben...
 
CSAK A ZENÉTEKET ADHATJÁTOK ODA TIZENKETTEK TANÁCSA, SELACIAN keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: TIZENKETTEK TANÁCSA, SELACIA   
2012. április 15. vasárnap, 13:33

 

CSAK A ZENÉTEKET ADHATJÁTOK ODA

TIZENKETTEK TANÁCSA, SELACIAN  keresztül

Only You Can Give Your Music

 

 

Selacia megjegyzése:

 

Amikor elkészülök arra, hogy közreadjak egy tanítássorozatot a lelkemmel való kapcsolódással és önfelhatalmazásommal, a Tizenkettek Tanácsa beszélni kezd hozzám a lelkünk kiterjesztésének fontosságáról és ajándékainkról, amit a világunknak adhatunk. Azért vagyunk itt, abból a célból, hogy segítsük az emberiséget, mert az és a Föld a válaszútjára érkezett. Nagyon fontos az, hogy felfedezzük azt, hogyan lehet minél nagyobb mértékben összhangba hozni magunkat a lelkünkkel, vagy szellemünkkel, és ezt az összhangot beleépíteni mindennapi életünkbe. Senki sem teheti meg helyettünk, de valójában sok segítséget kapunk a Szellemtől és azoktól az emberektől is akik megérintenek bennünket az életünkben. Ahogy olvastam a Tizenkettek Tanácsának szavaiból, gondoskodnak felőlünk és rendkívül hatékony energiával segítenek bennünket, ami még jobban segíteni fogja azt, hogy minél jobban összekapcsolódhassunk a lelkünkkel és kifejezhessük ajándékainkat a világunknak. Arra kérnek bennünk, hogy bízzunk abban, hogy létezik egy magasabb terv a Föld és az emberiség számára. Arra kérnek bennünk, hogy tegyünk folyamatosan erőfeszítéseket arra, hogy a központunkban maradjunk és így hívjuk meg a lelkünket az összekapcsolódásra, amely tovább fog vezetni bennünk.

Bővebben...
 
„GAIA ÜZENETET KÜLDÖTT A TEREMTŐNEK, HOGY KÉSZEN ÁLL AZ ÚJ VALÓSÁGÁBA LÉPNI” PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Egek Vándorai   
2012. április 10. kedd, 05:45

„GAIA ÜZENETET KÜLDÖTT A TEREMTŐNEK, HOGY KÉSZEN ÁLL AZ ÚJ VALÓSÁGÁBA LÉPNI”

Egek Vándorai/Wanderer of the Skies - March 25, 2012

http://galacticchannelings.com/english/wanderer25-03-12.html

 

Üdvözlet a Föderációtól

Kezdjük azzal az üzenetünket, hogy a világotok nagyon hamar jelentős változásokon fog keresztülmenni, amely a Felemelkedési folyamtatotokkal lesz összhangba hozva. Gaia üzenetet küldött a Teremtőnek, hogy készen áll! Ő és ahogy mi is reménykedve várjuk a Teremtő válaszát. Egy hatalmas történés kapujában állunk, mert a Teremtő válasza most már lehet hogy „Zöld utat/fényt” enged és ez lehetővé teszi számunkra (Galaktikus Föderáció), hogy előrelépjünk a nyilvánosságra hozatalunkkal. Ezért is van az, hogy a mostani időkben a szívünk a Teremtő felé fordul, és lessük a válaszát, szavait, hogy a nyilvánosságra hozásunkat, hogyan és mikor kell lefolytatnunk.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

11. oldal / 20

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 21 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!