2012.
....Mihály Arkangyal/Celia Fenn a május-júniusi energiákról... A május 20.-ai Napfogyatkozásról és a Június 4.-ei Holdfogyatkozásról (a Nyilas/Ikrek tengelyen...különleges ajándékokkal a Kárpát-medencében élőknek) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Mihály Ark/Celia Fenn   
2012. május 17. csütörtök, 16:55

....Mihály Arkangyal/Celia Fenn a május-júniusi energiákról... A május 20.-ai Napfogyatkozásról és a Június 4.-ei Holdfogyatkozásról (a Nyilas/Ikrek tengelyen...különleges ajándékokkal a Kárpát-medencében élőknek)

A Fény Tanácsai és a Multi-Dimenzionális Új Föld megjelenése

Az Új Föld Energiák 2012 május. Mihály Arkangyal, Celia Fenn közvetítésével

Részlet a májusi-júniusi energiákról

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Amíg a Föld felkészül ezekre a mélyreható és izgalmas változásokra, lesz még egy egynéhány energetikai összehangolódás májusban és júniusban, amely segíteni fogja a Földet arra, hogy felkészüljön arra a nagy összehangolódásra és összekapcsolódásra, amely még le fog zajlani majd ebben az évben. (2012.12.12-21.)

Május 20.-án egy gyűrűs teljes Napfogyatkozás lesz, amely a Szoláris Fény Tanácsának szoláris fénykódjait továbbítják majd a Földre így összekapcsolódva vele.. Így sokak számára a Szoláris Nappal való összekapcsolódás lehetővé teszi azt, hogy felébredjenek szerepükre evolúciójukba és a Föld fejlődésére a Naprendszerben, a Galaxison belül.

Ez a Napfogyatkozás egy olyan időben történik, mikor az ÚjHold az Ikrekben lesz, szemben pontosan a Nyilasban lévő Galaktikus Központtal. Az Ikrek/Nyilas tengely mindig kiemeli a Lelki összekapcsolódást a Galaktikus és Kozmikus energiákkal, amelynek az a célja, hogy a polaritásokat egységbe rendezze, amely a Nagy Váltás tárgya is ebben az időben.

Bővebben...
 
2012. Május 20. Rendkívül ritka Napfogyatkozás-Együttállás - A világ azt tükrözi vissza, amit tükrözünk magunkból PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gillian MacBeth-Louthan/Yan   
2012. május 17. csütörtök, 04:42

2012. Május 20. Rendkívül ritka Napfogyatkozás-Együttállás  - A világ azt tükrözi vissza, amit tükrözünk magunkból

Plejádiak üzenete

„Ti mind egy hatalmas teremtményei vagytok a Teremtőnek. Belétek van helyezve a Teremtő szívének vágya és hatalmas gondolatai, a testetekbe, lelketekbe és szellemetekbe.”

The Pleiadians channeled by Gillian MacBeth-Louthan Tuesday, 17 April, 2012

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Május 20.-án egy ritka Napfogyatkozás-Együttálás fog megtörténni. A Föld, a Nap és a Plejádok (vezetőcsillaga) Alcyone közötti összehangolódással. A mítosz szerint Ozirisz a nagy vadász szerelmes lett, a hét nővérbe (Plejádok, Fiastyúk), és üldözőbe vette őket, de az istenek a nővéreket védelmükbe, biztonságba vették. Először galambokká, majd csillagokká változtatták át őket. Maja a legidősebb nővér volt közöttük aki, később világra hozta Hermészt. (Toth)

Bővebben...
 
GYORSHÍR!!! MÁJUS 10-17 KÖZÖTT NAGYON INTENZÍV INTERDIMENZIONÁLIS ENERGIÁK BOMBÁZZÁK A FÖLDET A SORON KÖVETKEZŐ SZERETETCSOMAG MOST ÉRKEZIK MEG PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Adamus/Shaumbra   
2012. május 09. szerda, 09:40

GYORSHÍR!!!

MÁJUS 10-17 KÖZÖTT NAGYON INTENZÍV INTERDIMENZIONÁLIS ENERGIÁK BOMBÁZZÁK A FÖLDET

A SORON KÖVETKEZŐ SZERETETCSOMAG MOST ÉRKEZIK MEG

Adamus Saint Germaine a május 5-ei shoudjában különös részt szentelt ennek a várható eseménynek.

Május 10.-én, más dimenziókból származó, egy teljesen új energiahullám fogja elérni a bolygót. Rendkívüli intenzív beáramlása, körülbelül egy hétig fog tartani. Nem a napfoltevékenység ciklusából, nem elektromágneses hullám természetű, hanem interdimenzionális, azaz a magasabb rezgésű dimenziókból, jó okkal árad ki, és célzottan a Naprendszerbe, és a Földre egyaránt. Célja a Földön és az emberiségben mélyen gyökeredző régi (elkülönítő, megosztó, patriarchális, szembenálló) energiák gyökeres kiforgatása.

Nem szükségszerűen lesznek földmozgások, földrengések. A Nagytakarítást, inkább a fizikai testünk fogja megérezni, de nem mindenki. Hatalmas energiák jönne-mennek át rajtunk, de ez mind része a bolygó és magunk fejlődésének, és különleges, gyönyörűséges okai is vannak. A mi támogatásunkra érkeznek ezek az energiák. Csak semmi félelem, inkább legyen megengedés, és legyünk mindezekkel tisztában.

Ami segíti az energiák átáramlását rajtunk: a földelés, tiszta víz, természetben és a központunkban tartózkodás. Szeretni a testünket és kiadósan táplálni ezekben az időkben, lélegezni.

A hír forrása: Tha Crimson Circle Materials. The e2012 Series Shoud 9. és Crimson Circle: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Adamus’ Message (Hírlevél)

A teljes shoudot nemsokára a shaumbra.wire.hu adja majd közre, Telegdi Ildikó tolmácsolásával. Hála és köszönet neki és a honlap fenntartóinak, szerkesztőinek.

NJ

 
Energiakiterjedés a Megvilágosodásotokért – Összekapcsolódás a Wesak időszakának (május 5 - június 2) áldásaihoz PDF Nyomtatás E-mail
Írta: A Tizenkettek Tanácsának (Council of 12) üzenete Selacián keresztül   
2012. május 04. péntek, 13:09

Energiakiterjedés a Megvilágosodásotokért – Összekapcsolódás a Wesak időszakának (május 5 - június 2) áldásaihoz

A Tizenkettek Tanácsának (Council of 12) üzenete Selacián keresztül

 

„A Valódi természetetek elvégre Isteni. Kódolva vagytok, hogy emlékezzetek, és arra is hogy Önvalótok felébresszen bennetek erre az ünnepre.”

„Nektek, a létezésetek minden szempontjából, az időtök haladtával a tanulási folyamatotok során kell, Önmagatoknak, Szeretetté válnotok.”

 

 

Néhány nap, kedvező hatással van rátok nézve, míg más napok nem annyira, a lelki fejlődésetek kiterjedő lehetőségei szempontjából, melyek hatásaikkal megérkezhetnek életetekbe. Így hasonlóképpen vannak olyan ciklusba rendeződött napok sorozata, melyek összetett hatásai segíthetnek abban, hogy erőteljesen megnyílhassatok és így immár magatok mögött hagyhatjátok a befejezetlen ügyleteiteket. Így itt és most a Wesak ideje (május 5.-június 2) ideje egy ilyen kiváló alkalom.

Bővebben...
 
A WESAK* JELENTŐSÉGE 2012-BEN Hogyan részesülhettek Ti és az Emberiség a Wesak áldásaiból? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: A Tizenkettek Tanácsa (Council of 12) üzenete Selacián keresztül   
2012. május 01. kedd, 08:50

A WESAK* JELENTŐSÉGE 2012-BEN

Hogyan részesülhettek Ti és az Emberiség a Wesak áldásaiból?

 

 

A Tizenkettek Tanácsa (Council of 12) üzenete Selacián keresztül

 

 

Jól van, nos, most készítik össze az ez évi Wesak áldásait hozó energiákat a Megvilágosodott Mesterek, összeszövik és összekötik az emberséggel. Az olyan meghatalmasodott lények, mint Buddha, Krisztus és Kuan Yin így már sokkal elérhetőbbek lesznek majd ebben az időszakban. Világszerte a Wesak ünnepségein, képesek lesztek érzékelni a jelenlétüket és megoszthatják veletek lelkük bölcsességét.

 

A következő időszakaszban és a Wesakot követőn is, a hagyományok szerint is igen magas potenciállal lesznek jelen ezek az energiák. Amíg felkészültök rá, hogy megkérjétek ezt az áldást, addig is képesek lesztek akár most is érezni őket. 2012 folyamán a Wesak áldásai egyre jobban megnövekednek majd. De lesz egy másik energia jelenség is ebben az évben, júniusban, a Vénusz átvonulása idejében, amely mint egy ilyen planetáris ciklus megjelenését, megelőzi egy hatalmas megváltozás a tudatosságban.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

10. oldal / 20

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!