2012.
A Fény Tanácsai és a Multi-Dimenzionális Új Föld megjelenése (teljes kivonat) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Mihály Arkangyal, Celia Fenn közvetítésével   
2012. május 28. hétfő, 06:32

 

A Fény Tanácsai és a Multi-Dimenzionális Új Föld megjelenése

(teljes kivonat)

Az Új Föld Energiák 2012 május, Mihály Arkangyal, Celia Fenn közvetítésével

 

„2017-ig érezni fogjátok a nyugtalansággal együtt járó hatalmas változásokat a Földön, mind a fejlődés mind a fejlesztés tekintetében. 2022-ig a Föld Őrzők Tanácsa és a Vének/Öreg Tanácsa az Isteni Akarat és az Isteni Teremtő Intelligencia szerinti teljesen meghatározott útjára állítják a Földet.”

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Bővebben...
 
KRYON -DAVID BROWN A KRISZTUSI TUDATOSSÁG AZ ÚJ VILÁG ENERGIÁJA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: KRYON -DAVID BROWN   
2012. május 24. csütörtök, 07:12

KRYON -DAVID BROWN

A KRISZTUSI TUDATOSSÁG AZ ÚJ VILÁG ENERGIÁJA

„Polaritásváltás/Pólusváltás történik 2012. december 21.-én. A polaritásváltás/pólusváltás, személyes megalapozottságú és a tudatosság a negatív pólusról a pozitívra fog változni, és a szeretet újra áramlani fog mindenfelé, és még ez a szeretet a politikusaitokat, a bankárjaitokat is meg fogja érinteni, és minden elkezd megváltozni.”

„A Krisztusi Tudatosság az új világ energiája. Ez azt jelenti, hogy szeretettel fogtok teremteni, folyamatosan a pozitív energiáitokkal fogtok teremteni,”

„Már ez elmúlt közvetítésekben többször is megemlítettük, hogy 2012. december 21.-én, 144.000 ember fog átmozdulni a negatív energiáiból a pozitív energiáiba.”

„És ez a hely egy szeretet teljes világgá válik, egy olyan világgá válik, ahol a Szeretet lesz a válasz mindenre.”

„Döntés született a Lelkek Világában, a Spirituális Világban, hogy a Föld bolygó, átköltözik a Krisztusi Tudatosságba.”

közreadja: www.foldicsillagok.hu

Bővebben...
 
ÚJ IDŐK ÚJ PRIORITÁSOK Tizenkettek Tanácsa üzenete Selacián keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tizenkettek Tanácsa (Council of 12) üzenete Selacián keresztül   
2012. május 22. kedd, 07:25

ÚJ IDŐK ÚJ PRIORITÁSOK

Tizenkettek Tanácsa (Council of 12) üzenete Selacián keresztül

 

 

Connecting with Your Divine Changemaker Role

How will you create a more loving world today?

Összekapcsolódva az Isteni VáltozástTevők szerepeitekkel

Hogyan tudtok még ma egy szeretőbb világot megteremteni

 

 

 

A bolygótok fejlődésének olyan ideje érkezett el most, amikor egy új létezési módot szükséges megtalálnotok, és azzal együtt is élnetek. Ti is most ebben az időben vagytok. Mit fogtok tenni az energiáitokkal akkor, hogy segítsek létrehozni, megteremteni egy szeretőbb világot?

 

Ez egy napirenden lévő kérdés. Fontoljátok meg azt, hogy mire helyezitek a hangsúlyotokat, emlékezzetek arra, hogy hogyan és mit választottatok!

Bővebben...
 
METATRON ARK-TYBERRON: 2012. MÁJUS 20. TŰZ - FOGYATKOZÁS (NAPFOGYATKOZÁS) KAPU PDF Nyomtatás E-mail
Írta: METATRON ARK-TYBERRON   
2012. május 18. péntek, 09:04

 

METATRON ARK-TYBERRON:

2012. MÁJUS 20. TŰZ - FOGYATKOZÁS (NAPFOGYATKOZÁS) KAPU

Készüljetek fel és tartsátok magatokat! Két erőteljes Fogyatkozás és egy mega erősségű Napforduló. Kössétek be a biztonsági öveket! A Kvantumrezgéssel bíró Energiakapuk erőteljesen és nagyszerűségükkel fognak megnyílni.

A Tűz Gyűrűje Fogyatkozás és a Nyári Napforduló

Metatron Arkangyal mondja: „Az előttünk álló (nyári/téli) Napfordulók és a (Nap és Hold) Fogyatkozások a Napéjegyenlőség visszaszámlálást jelentenek a Felemelkedés Rezgéskapuihoz való érkezésetekhez. A kedvező hatású vektorokat* a jelenlegi tér-idő paradigmátok szerint, sem a lineáris idő, sem a dimenzióbeli hozzáférés nem korlátozza. Már annyi helyen említettem azt, hogy a bolygótok, egy ideje az 5. dimenzióba került és az elmúlt 3 év Napéjegyenlőségei során sokkal szélesebbre nyílt meg a Felemelkedésetekhez, a még magasabb dimenzionalitásba való kerülés küszöbe.

Amiről már szintén annyiszor szóltam, hogy ez a 12. dimenziónak egy rendkívüli, egyedülálló kapuja, amely engedélyezi azt, hogy a 12 hullámán keresztül megnyilvánítsa a felébredést a  Kozmikus Kristályos Beindítás során, 2012. május 20.-án, amely elindulása után, az OM hulláma  csúcspontján eléri a beteljesedését a 2012. júniusi Napforduló ideje alatt. Így, ekkor az energiák rendkívül erőteljesek és hevesek lesznek, de mégis hihetetlen kódokba váltanak át, kínálnak fel.

Bővebben...
 
MI FOG TÖRTÉNNI 2012. MÁJUS 20.-ÁN Metatron Arkangyal, a Fény Ura Tyberonnon keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron/Tyberron   
2012. május 18. péntek, 09:01

MI FOG TÖRTÉNNI 2012. MÁJUS 20.-ÁN

Metatron Arkangyal, a Fény Ura Tyberonnon keresztül

A NŐI ENERGIA EGYENSÚLYA - A KOZMIKUS BEINDÍTÁS UTOLSÓ SZAKASZA - A TŰZ GYŰRŰJE NAPFOGYATKOZÁS

részletek

közreadja: www.foldicsillagok.hu

Üdvözlet drága Emberek, Metatron Vagyok a Fény Ura. Üdvözöllek és Tisztelettel vagyok mindegyikőtök iránt a Feltétel nélküli szeretetben és a Jelenlét tér vektorán belül én gondoskodom rólatok most.

És akkor beszéljünk a Kozmikus Beindításnak nevezett esemény utolsó szakaszáról. Valóban ennek a befejeződése nagyon közel van mégpedig a 2012-es lineáris évetek végén.

A Kozmikus Beindítás teljesüléséhez, ahogy már korábbi üzeneteimbe is említettem a Kristályos Geometriai Kódok letöltése szükségesek, ahhoz, hogy a bolygó kiterjedjen a 12 dimenziós valóságba. A Földi kódok (geo-kódok) a koherens fény nyelvében, a koherens kristályos fény nyelvében vannak.

Kedves Emberek. Az Igazságotokat a valóságban a geometrikus hologram tudatos koherens energiájának belehelyezése jelenti. Tehát rendkívül fontos megérteni a Szent Geometriát, messzemenőleg ez több, mintha a matematika egyik ága lenne. Ez egy élő, éltető szent tudomány és egy aspektusa a szent rezgésnek, amelyet úgy is hívhattak, hogy ez a Feltétel Nélküli Szeretet. Ez egy olyan szent tudomány, amely ebben az esetben, a fizikai kettősségen belüli térnek és időnek minden apró részletét kialakítja.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

9. oldal / 20

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!