2012.
2012. AUGUSZTUS 31. A III. VILÁGHÁBORÚS IDŐVONAL MEGVÁLTOZTATÁSA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jelaila/Nibirucouncil   
2012. szeptember 17. hétfő, 10:35

2012. AUGUSZTUS 31. A III. VILÁGHÁBORÚS IDŐVONAL MEGVÁLTOZTATÁSA

 

JELAILA STARR A NIBIRUBELIEK KONTAKTJÁNAK HÍRLEVELEIBŐL: GYERTEK, VÁLTOZTASSUK MEG EZT AZ IDŐVONALAT!

 

Jelaila's Weekly Messages August 27, 2012 : Iran/US and World War III--Let's CHANGE the Timeline!

http://www.youtube.com/watch?v=XDH4QYPwqs0&feature=youtu.be

közreadja: www.foldicsillagok.hu

-részletek-

 

Első Hírlevél : Augusztus 27. Irán és USA és a III. Világháború

 

Ha hallottátok és figyelemmel kísértétek a híreket, akkor tudhatjátok, hogy USA háborús készülődésben van Iránnal szemben. Ne legyünk érzéketlenek, közömbösek a Közel-Keleti országokkal kapcsolatos amerikai hozzáállással. Ha az USA hozzáfog ezeknek a terveknek a megvalósításához, akkor a III.Világháborúban fogjuk találni magunkat. A helyzet nagyon komoly, ne intézzük el egy mosollyal vagy kézlegyintéssel. Adunk ehhez egy videót: Foster Gamble-tól, aki néhány hete megosztotta velünk azt, hogy az USA miért is próbál betörni Iránba és Szíriába is, és azt, hogy egyik országnak sincs semmi köze a terrorizmushoz, vagy a nukleáris fegyverekkel való visszaéléshez. Más linkeken rádiós beszélgetésen sok minden kerül erről szó, AndrewWebre és Drake, valamint Webre és Andrew Basiago között.

 

Drake és Basiago közötti beszélgetésen egy Idővonal változtatási kísérletről esik szó, az úgynevezett Pegasus Project-ről, amelyben az USA Katonai vezetése egy (pszichikus) gyermeket küldött ki mind a jövőbe, mind a múltba, hogy kifürkéssze, majd megvitassa, hogy hogyan lehetséges az idővonalat megváltoztatni. Azért is kérem, hogy szenteljetek figyelmet ennek, mit mondanak erről. Az emberiségnek most egy különleges lehetősége van arra, hogy megváltoztassa a jelenlegi idővonalát. Végül mindhárman elmondják azt, mit kell tudnunk erről, mi történik valójában, min kell változtatnunk.

 

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 17. hétfő, 10:40
Bővebben...
 
METATRON ARKANGYAL/ TYBERRON: A SZATURNUSZ MESTERSÉGES HOLDJA ÉS A HOLD HATÁSA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: METATRON ARKANGYAL/ TYBERRON:   
2012. szeptember 02. vasárnap, 10:42

METATRON ARKANGYAL/ TYBERRON:

A SZATURNUSZ MESTERSÉGES HOLDJA ÉS A HOLD HATÁSA

Első közreadó: www.foldicsillagok.hu

 

Üdvözlet Mesterek, Metatron vagyok a Fény Ura. Forró szeretettel, tudatosan köszöntelek mindannyiótokat a Feltétel Nélküli Szeretet Terében!

 

Kedveseim! Változások mennek végbe a Földön és ezek gyors változásokat hoznak létre a Kozmoszban. Minden égitest, minden bolygó, csillag és hold a Galaxisban harmonikus szimfóniával támogatják, segítik mindazt, ami most 2012-ben történik a Földön. Már beszéltünk arról ezelőtt, hogy a vallásaitok kizárják magukból a tudományosságot, és a tudomány viszont figyelmen kívül hagyta a spiritualitást. Most 2012-ben ez a két kör egyre közelebb kerül egymáshoz. A tudományotok kezdi felismerni, hogy egy intelligens tervezés van a Kozmoszban, és a vallások vezetői is kezdik felismerni azt, hogy „nem vagytok egyedül”.

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 02. vasárnap, 11:11
Bővebben...
 
KRYON/DAVID BROWN : 6 HÓNAP* MÉG 2012. DECEMBER 21-IG PDF Nyomtatás E-mail
Írta: KRYON/DAVID BROWN   
2012. augusztus 22. szerda, 22:11

KRYON/DAVID BROWN : 6 HÓNAP* MÉG 2012. DECEMBER 21-IG

„A Szeretet mindent tud, a Szeretet a Tudás és a Szeretet meg fog tanítani bennetek a Szeretetre, és meg fog tanítani bennetek arra, hogy hogyan engedjétek el mindazt, ami nem szolgál többé bennetek, és a Szeretet el fog vinni bennetek az Új Tudatosság utazásába.”

„Pontosan hat hónap múlva*, pontosan 144.000 férfi és nő fog felemelkedni egy új tudatossági szintre. ők valamennyien egy személyes pólusváltáson fognak keresztül menni, és a pólusuk negatívból pozitívba fog kerülni, és pozitív energiákkal, pusztán csak a szeretetből fogják megteremteni életük tisztaságát és ekkor a sötét oldal visszahúzódik. Közületek 144000-en lesznek azok, akik azért vannak itt, hogy támogassák az új tudatosság, második, harmadik, negyedik hullámát. Ez időt fog még igénybe venni persze, de a bolygók már itt vannak, értetetek, és itt van az egész szellemi világ is támogatásával, veletek van.”

„Mindenkit azonosan, az összes férfit és nőt egyenlő elbánással bírál el az egész Világegyetem. 144000 ember fogja felülmúlni az eddigi tudatosság-tanításokat, és ők azok, aki csak szeretni, szeretni, szeretni szeretnének, a gazdagoktól a szegényekig, és nem számít mennyire előkelő vagy alázatos ezek közül, mert ők egyenlően fogják kezelni a társadalmi szinten legalacsonyabban élőket a legmagasabb szinten lévőkkel.”

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Bővebben...
 
AUGUSZTUSI ENERGIABŐSÉG, AVAGY A „FÖLDANYA MAJD ELMONDJA NEKTEK, HOGY MINDEN NAGYON IS JÓL VAN” PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2012. augusztus 17. péntek, 10:03

AUGUSZTUSI ENERGIABŐSÉG, AVAGY A „FÖLDANYA MAJD ELMONDJA NEKTEK, HOGY MINDEN NAGYON IS JÓL VAN”

8:4, 8:8, 8:15, 8:16-17, 8:20, 8:31

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Augusztus 4.-én kereszteztük az Atlantiszi Idővonalat a Shaumbra jelzései szerint, immár visszavonhatatlanul menetelünk egy magasabb tudatossági szint felé. Soha többé nem lehetséges a Föld és a civilizációjának teljes pusztulása. Láthattuk a „beígért” olimpiai merényleteket (augusztus 4,8) illetve a globális tudatos vízmérgezést, felülírta a jelenlegi tömegtudatossági szintünk, így az új 9/11-es karmikus csomag a hamvába égett el.

 

A 8:8 időablakban Celia Fenn e havi üzenetei szerint megnyílt az Oroszlánkapu (amikor is a Regulus a „királycsinyáló” csillag uralma alatt magunkhoz vehetjük a saját jogon teremtő királyságunkat, királynőiségünket. Ez az időpont okot ad az ünneplésre, hiszen a Multidimenzionális Új Év kezdete, amely 2013-ban fog megnyilvánulni a Földi valóságunkban.

Bővebben...
 
Selacia és A Tizenkettek Tanácsa MEGNYILVÁNÍTANI A LÁTOMÁSAITOKAT A MAGAS ENERGIA NAPOKON PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Selacia és A Tizenkettek Tanácsa   
2012. augusztus 09. csütörtök, 11:40

 

Selacia és A Tizenkettek Tanácsa

MEGNYILVÁNÍTANI A LÁTOMÁSAITOKAT A MAGAS ENERGIA NAPOKON

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Úgy mint a mostani Napfordulón, amikor az évszakok felváltják egymást, egy remek alkalom arra, hogy feltöltődjetek és számba vegyétek azt, hogy hol is tartatok az utatokon. Felismerhetitek azt, hogy ezen a Napfordulón, kinyilváníthatjátok bármely szándékotokat, mert kihasználhatjátok a mostani magas rezgésű energiákat, melyek így segítenek bennetek az álmaitok megvalósulásában.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 20

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!