2012.
2013. 06.06. azaz 666 EGYÜTTÉRZÉS, ÉRZÉKENYSÉG, EGYENSÚLY PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. június 06. csütörtök, 06:59

2013. 06.06. azaz 666

EGYÜTTÉRZÉS, ÉRZÉKENYSÉG, EGYENSÚLY

 

A mostani hetek próbái és kihívásai az egyéni és közösségi érzelmi világunk megtisztításról és megtisztulásáról, egyensúlyba hozásáról szólnak. Az Önelfogadáson keresztül az egymásról való gondoskodásról és felelősségvállalástól. Segítséget és tanításokat kapunk a ránk váró következő feladatainkhoz, melyek az emberiség felemelkedéséhez vezetnek. Az Együttérzés, odaadás energiái vannak „áradóban” most. Nincsen ebben semmi büntetés, ördögi, vagy átokcipelés. Hanem a lényege az, hogy a felfedező és sokat elkalandozó énünk (a hunori) és a belső feltétel nélküli elfogadó, gondoskodó, szerető énünk, amely eddig hétfátyol alatt várta megérni idejét, (a magori) egymásra találjon, azaz egyensúlyba kerüljön, és ezzel a kiegyenlítődő egymásért létező kettősséggel túllépjen a megosztó dualitás rengetegén, mert csak így együtt mehetünk át biztonsággal a földi mennyország világába. Ami most történik velünk és általunk, azokat megerősítik az isteni, kozmikus, égi feljegyzések, és így ahogy erre válaszolunk, az az összefogás, mindent felülmúló. Együtt dolgozva a beérkező energiákkal, megteremthetjük azt, hogy az „áradást” a saját javunkra fordíthatjuk, elképzelve egy ragyogó és biztató jövőnket. Mindenben ott az isteni gondoskodás és szeretet áldása és „áradása”. A negatív „üzenetek” pedig nem abból a világból valók. Ismerjük fel, mi az, amiben szeretet van és öleljük át a szívünkhöz. A 666, pedig az Isteni Egyensúly számalapú rezgését hordozza, még akkor is ha ez egy eltorzított ismeretként került be az emberiség egyik nagykönyvébe.

 

Együtt mindenre képesek vagyunk és ezzel, az elkülönülés nélküli példáját adjuk a világunknak, melyre most nagyon is szüksége van.

 

Köszönet és Hála Mindannyiótoknak!

 

FöldiCsillagok

 

A 666-ról még itt Tóbiástól:

Módosítás dátuma: 2013. június 06. csütörtök, 08:12
Bővebben...
 
2012. ÖSSZEFOGLALÓK 2. RÉSZ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: NJ   
2013. május 23. csütörtök, 07:40

 

 

 

2012. ÖSSZEFOGLALÓK 2. RÉSZ

 

Telosi Adama – Agartha – Amorah Quan Yin – Ashtar és Athena – Barbara Hand Clow/Maják – Barbara Marcziniak – Bob Frissel – Celia Fenn/Mihály Ark – Chris Morton/Kristálykoponyák – Dannelly Richard – Daniel Pinchbeck/maják,toltékok – Diana Cooper – Dreamspell Calendar – Drunvalo Melchizedek – Galaktikus Föderáció – George Kavassilas  - Gerald Benedict/maják – Gregg Braden – Inuaki – José Argüelles/maják – Kirael – Lauren C. Gorgo – Lawrence E. Joseph/maják – Lee Harris – Nibiruan Council – Nostradamus – Patricia Cori/Hathor-Sothis – Plejádok – Qala Sri’ama – Ronna Herman/Mihály Ark – Salusa/Szíriusz/M. Quinsey – Steve Beckow/Mihály Ark – Virginia Essene/Mihály Ark – Doreen Virtue/Mihály Ark – Zadkiel Ark – Maják-

Bővebben...
 
2012. ÖSSZEFOGLALÓK 1. RÉSZ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: NJ   
2013. május 23. csütörtök, 07:38

2012. ÖSSZEFOGLALÓK 1. RÉSZ

Kryon/Lee Carroll, Kryon/David Brown, Kuthumi-Maria Magdolna/M. Eloff, Kuthumi/Jasmuheen, Konfuciusz/Ute Kretzschmar,Lightworkers Group-Csoport/Steve Rother, Máté-Matthew Ward/Suzy Ward, Metatron/Tyberron,Shaumbra(Tóbiás,Adamus Saint Germain,Kuthumi Lal Singh/Jeffry Hoppe,Tizenkettek Nagytanácsa-Council of 12-Alapítók/Selacia

Bővebben...
 
2012. IDŐPONTJAI/IDŐVONAL MÁSODIK FÉLÉV PDF Nyomtatás E-mail
Írta: NJ   
2013. május 23. csütörtök, 07:35

2012. IDŐPONTJAI/IDŐVONAL

MÁSODIK FÉLÉV

 

 

2012- MÁSODIK FÉLÉV/JÚLIUSTÓL –HATALMAS FORDULÓPONT/ SALUSA-SZÍRIUSZ

Folyamatos örömünkre szolgál fejlődésetek, különös érdeklődéssel követjük a kollektív tudatosság szintjének növekedését. Mennyit ugrott a múlt évszázadhoz képest, ezalatt a relatív rövid idő alatt? Ez az a siker, ami rávezetett titeket a Mennybemenetel útjára. Ez azt jelenti, hogy legyőztétek a sötét összeesküvők azon próbálkozásait, hogy megakadályozzák előrehaladásotokat. Mostanra már rájöttetek,  hogy kezetekben van a hatalom és ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy felülkerekedjetek a félelem faktoron, ami a sötét összeesküvők sikerének kulcsa volt. A felettetek való hatalmuk fokozatosan gyengül és többé nincs rá semmi mód, hogy  hatalmukat visszaszerezzék felettetek. Ezt vegyétek tőlünk abszolút ígéretnek és nagyon hamar olyan eseményekre fog sor kerülni, amik ezt alátámasztják. Felesleges is mondanunk, hogy ez év második fele, hatalmas fordulópontot fog jelenteni életetekben.

A világ ügyei váratlanul pozitív tendenciákat mutatnak, a régi különbségeket és közelmúlti háborúkat békés módon próbálják megoldani. Így dolgoznak az új energiák, amik révén a Fény érvényesül és kimondottan egyre nehezebb a dolguk azoknak, akik a régi módszerek hívei. Ez még csak tovább fok fokozódni, mihelyt a kormányváltásra sor kerül és akkor tényleges akcióknak lehettek majd tanúi, amik eljövetelünkkel fognak összefonódni. Azért mert roppant precízen tervezzük meg a dolgokat, ami számotokra lehetetlen feladatnak tűnhet befejezni a Mennybemenetelt ilyen rövid idő alatt, számunkra nem fog problémát jelenteni. Segítségért fohászkodtatok és mi itt vagyunk válaszolva segélyhívásotokra, Isteni felhatalmazást kapva arra, hogy felvegyük veletek a kapcsolatot. Egymásra találásunk mindig is tervezve volt és egy természetes előrelépést jelent, ahogy tudatosságotok egyre csak növekszik és rohamosan közelít a mi szintünkhöz. Egyek voltunk a Múltban és sorsotok és jogotok, hogy csatlakozzatok hozzánk és újra nekikezdjetek utazásotoknak a felsőbb dimenziókban.

SaLuSa, May 27, 2011

2012. JÚLIUS 3. – TELIHOLD

2012. JÚLIUS 14. – AUGUSZTUS 7. RETROGRÁD MERKÚR 2.

Kommunikációs rendszereink felülvizsgálat, média, sajtó

 

2012. JÚLIUS 19. - ÚJHOLD

 

2012. JÚLIUS 23. - 10MILLIÓSZOROS NAPOK

2012. JÚLIUS 23.Gigantikus kitörést produkált Napunk

forrás: mti

 

A valaha mért egyik leggyorsabb koronakidobódását regisztrálta az amerikai űrkutatási ügynökség NASA STEREO elnevezésű űrszondapárosa (Solar Terrestrial Relations Observatory).

A Nap július 23-án anyagának hatalmas felhőjét „köpte ki”. A jelenséget koronakidobódásnak nevezik, és bekövetkezése idején több tízmillió tonna szuperforró gáz indul útnak. A STEREO űrszondapáros megfigyelései alapján a NASA szakemberei arra a következtetésre jutottak, hogy a koronakidobódás anyaga másodpercenként 2900-3540 kilométeres sebességgel „süvített tova”, a tehát Nap szuperforró anyaga 10,43-12,75 millió kilométert tett meg óránként – olvasható a space.com űrkutatási hírportálon. A 2006-ban indított páros valóban „sztereóban” közvetít a Napról, mivel lehetővé teszi a központi csillag teljes felszínének a megfigyelését. A július 23-i koronakidobódást nemcsak a NASA, hanem az Európai Űrügynökség (ESA) 1995-ben indított napfigyelő műholdja, a SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) is észlelte, a kutatóknak így alkalmuk nyílt, hogy összevessék az űrszondák adatait, és pontosabban meghatározzák a kilökődés sebességét. „A másodpercenkénti 2900-3540 kilométeres sebesség alapján a július 23-i a műholdak által valaha mért öt leggyorsabb koronakidobódás közé tartozik” – hangsúlyozta C. Alex Youg, a NASA napfizikusa. A szupergyors koronakidobódás a Nap AR 1520 jelű aktív régiójában történt. A területet a kitörés előtt három héten át monitorozták a kutatók.

 

Gigantikus kitörés

„A régió négy meglehetősen gyors koronakidobódást produkált a július 23-i esemény előtt. Egy X-osztályú flert is produkált, amely a legerőteljesebb naptevékenységek közé tartozik. A terület aktivitása folyamatosan növekedett, míg bekövetkezett ez a gigantikus kitörés” – közölte Rebekah Evans, a NASA kutatója. A napkitörés (fler) néhány perces heves robbanás a Nap fotoszférájában vagy afölött. A flerek ellentétes polaritású mágneses terek találkozásakor felszabaduló energiából táplálkozhatnak. Hőmérsékletük több tízmillió Celsius-fok is lehet. Egy-egy fler alkalmával több millió tonna anyag hagyja el a Napot másodpercenként 1000 kilométeres sebességgel. Általában a napfoltokhoz kapcsolódnak, a legerősebb naptevékenység idején 30-80 fler is előfordul naponta. A fler nemcsak a Napon, hanem egyes csillagokon is megfigyelhető (flercsillag). A koronakidobódás a naptevékenység egyik megnyilvánulása: a napkorona egy darabjának kilökődése a bolygóközi térbe. Ilyenkor több tízmillió tonna szuperforró gáz indul útnak. Amennyiben a szuperforró gáz kölcsönhatásba lép a Föld mágneses mezejével, geomágneses viharokat okozhat.

http://www.alternativenergia.hu/gigantikus-kitorest-produkalt-napunk/51864

 

Rekordsebességű kitörés a Nap túloldalán

2012. július 25., szerda

Újabb fantasztikus napkitörés forrása volt az az AR1520 jelzésű napfolt, ahonnan július első felében számos komoly kitörés is indult. Az akkor még a Föld felé néző folt most a Nap túloldalán jár, és a műszerek szerint olyan, rekordsebességű koronakidobódás köthető hozzá, ami 5-10 évente csak egyszer fordul elő.

A 3400 kilométer per másodperc, vagyis 12 240 000 kilométer per órás sebességet elérő kidobódás ezúttal még a szokásos mértékben sem fenyegeti a Naprendszer belső bolygóit, ugyanis (ahogy az a videón mutatott előrejelzésből is látszik) csak a STEREO A nevű műholdat kapja majd el a plazmafelhő, viszont ez a műhold kifejezetten a Nap vizsgálata miatt lett felbocsátva 2006-ban.

A koronakidobódás a Nap mágneses terének instabilitása miatt bekövetkező naptevékenység, amikor a Nap egy darabja kilökődik a bolygóközi térbe, aminek átlagos sebessége 2-3000 kilométer másodpercenként. A naptevékenység ciklusának csúcsához közeledve nem meglepő, hogy ilyen méretű és intezitású koronakidobódást rögzítettek a műszerek.

 

2012. JÚLIUS 26. – AUGUSZTUS 8. OROSZLÁNKAPU

2012. JÚLIUS 26. A SZÍRIUSZ HELIKÁLIS FELKELÉSE

2012. JÚLIUS 26. – A GALAKTIKUS ÚJ ÉV/8.EB ÉVE

A Teremtő egy széleskörű mandátummal küldött ide minket, amit most meg fogunk tárgyalni veletek. Ez a mandátum két részre oszlik: az első kapcsolatfelvétel, és mindegyikőtök szélesebb körben való belevonása abba, kezdve a történelmetekkel, mely durván három részre osztható: az első a Lemúriára való megérkezésetek; a második Atlantisz emelkedése és a korlátozott tudatosságba való zuhanásotok; a harmadik, a sötét birodalmakon át vezető Odüsszeiátok, és a teljes tudatosságba való visszaemelkedésetek. Ebből a madártávlatból, megérthetitek, hogy ez az időtartam egy szekvenciából áll, amit sokan a bolygótokon Nagy Ciklusnak neveznek. Minden ilyen ciklus hozzávetőlegesen 26.000 évből áll. Lemúria kezdete óta, vagyis 900.000 évvel ezelőtt-től, 34 ilyen ciklust vittetek véghez, és most fogjátok befejezni a 35.-et. Ennek a nagy ciklusnak a közelgő 8 Manik (8.EB?2012.) napévben (vagy galaktikus évben) kell befejeződnie. Ez az, amikor egy különleges galaktikus eseménysorozat fog történni, miután a Napotok keresztezi a Galaktikus Egyenlítőt.

A nagy számban való érkezésünk elvi oka egészen egyszerűen az, hogy ez a különleges idő elérkezett történelmetekben. Azok a zajos események, melyek bolygótokon mindenütt történnek, egy eredménye annak a ténynek, hogy most fejezitek be ezt a 35. nagy ciklust. Eljövünk, hogy üdvözöljünk titeket és, hogy bábaként és tanácsadókként támogassunk a teljes tudatosságba való visszaalakulásotokon. Ez a pillanat a visszautat várta történelmetekben, a tudatosságotokban való csodás változás időszakaként. Az Anunnaki akkor társult a folytonos sötétséghez az Ancharához, mely jól ismerte ezt, és szándékában állt alattomos tettek segítségével megkerülni ezen eshetőséget, de mindezt rövidre zárta az Anchara hűségének hirtelen megváltozása, és az utána következő békéltető nyilatkozatai. Ez vezetett az 1990-es évek közepén egy békeszerződéshez a Galaktikus Föderációval, mely mélyen megváltoztatta a háborúkat ebben a galaxisban. A nagy békét hozta előtérbe, melyet az Istenség eónokkal ezelőtt rendelt el.

GF: February 8, 2011

 

2012. JÚLIUS 27-TŐL AUGUSZTUS 12-IG   - LONDONI OLIMPIA

London a Föld Csillag-Csakrája.

A Csillag-csakra, Szíriuszi hatású és Sandolphon Arkangyal felügyeli.

Az Olimpia Londonban kerülő megrendezését az Intergalaktikus Tanács jelölte ki.
A játékok eredete: Arany Atlantiszból származik, az Összetartozás ünnepe volt.

(DianaCooper:43)

„Gyújtsunk gyertyát minden nap a londoni olimpiai játékok ideje alatt. A Föld Csillag csakrája Londonban van, és ha megfelelő fényt kap, akkor jobban tud összehangolódni a Csillag csakra a bolygó ötödik dimenziós kundalinijének mozgásával.”

F: 12 HASZNOS JÓTANÁCS 2012-RE: Diana Cooper üzenete www.foldicsillagok.hu

2012. AUGUSZTUSÁBAN képesek leszünk már elérni a 8. és 9. dimenziós tudatosságot is – CELIA FENN/MIHÁLY ARKANGYAL

2012. augusztusában képesek leszünk már elérni a 8. és 9. dimenziós tudatosságot is, amely a Föld Őrzőinek/Felügyelő Tanácsa Fényének tudatosságát hordozza, akik eddig fenntartották a bolygó fényét és irányították a jövőbeli útját, és a megnyilvánítandó új szerkezeteit és mintáit.

2012-ben létrejön a Nagy (Kozmikus) Keresztút és ehhez már minden rendben van, készen vár bennünket. Elfogadással, szépséggel, őszinteséggel és szeretettel hoztuk létre, oly sokan az elmúlt évektől kezdődően, azok akik a Fény Családja által képviselt MAG-hoz tartoznak, a Fény Közösségének egy olyan csoportjához, akik fenntartották fényüket a Kristály Hálón és magukban hordozzák a Földön járva a Kozmikus Krisztusi Tudatosság Arany Fényét, amivel hozzáigazodnak, együttrezegnek a Kozmosz Gyémánt Szívével.

2012. az Ünneplés Ideje, az Új Év, Új Korszak és az Új Galaxis születése és a Szivárvány Híd és a magasabb dimenziók fényéé. A Szivárvány Híd nem mást, mint a magasabb dimenziókból a Föld bolygó felé tartó Fény útja.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=289:az-arany-ut-atkeles-a-szivarvany-hidon-egy-magasabb-tudatossag-fele&catid=48:2012&Itemid=77

2012. AUGUSZTUS 2. – TELIHOLD

2012. AUGUSZTUS 2. 5:27, BUDAPEST

Ezúttal szeretnénk néhány szót szólni az augusztus 2-án felragyogó Vízöntő Telihold nagyon különleges konstellációjáról és a hozzá kapcsolódó Égi üzenetekről.

Ahogy e pillanat Antares-kódjában látható az Oroszlán jegyében ragyogó Nap tökéletes együttállásba kerül az Ascendenssel, vagyis fényével bevilágítja az Utunkat. Miközben az ezzel szemben álló Telihold a Vízöntő jegyében gyönyörű ezüstfényt vet a kapcsolatainkra, minden számunkra fontos emberi kötelékre.

Ahogyan részletesen elmeséltük az Átlényegülés Kapujában című könyvünkben, a nagy precessziós ciklusokban létezik egy ritmus, melyben a Földünk kb. 11 ezer éven át utazik a Galaktikus éjszakában, vagyis a felejtés korszakában, míg végre beköszönt a Fény korszaka, és megkezdődhet az ébredés, az emlékezés és a szellemi fejlődés 2000 éve. A galaktikus középpont felénk áradó mennyei sugara - a Foton öv -, belép a terünkbe, hogy fénykódjaival áthassa a bolygó valamennyi létezőjének sorsát, tudatát és létezését. A Foton öv belépésének ideje mindig az Oroszlán és a Vízöntő világkorszakokban jön el, és ahogy tudjuk ez okozza a jelenlegi Vízöntő korszakunk rendkívüli szellemi ébredését is.

 

Érdekes módon ez az Oroszlán-Vízöntő tengely minden év körében is fontos kapukat jelent, úgy is fogalmazhatnánk, hogy a mostani Vízöntő Telihold és az augusztus 17-i Oroszlán Újhold a Foton öv ünnepe, amikor is az Égiek üzenete alapján rendkívüli erejű Foton öv hatás és szellemi foton beáramlás várható, ami még nagyobb jelentőséggel bír ebben a 2012-es évben.

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

Nap Kapuja

A Foton öv

Sőt azt is nagyon fontos tudatosítanunk, hogy ezek a kiemelt időpontok, de az egész előttünk álló hónap is a mi közvetlen beavató csillagunk, a Napunk ünnepe, amikor a Nap Kapujának szakrális teréből, Solana tudatosságán keresztül nagyon komoly fénycsomagok érkeznek a bolygónkra olyan új Nap kódokkal és Mester-kódokkal, amelyek a következő hónapok Isteni Tervének és finom áthangolásainak teljes programját hordozza majd.

2012. AUGUSZTUS 4. – SHAUMBRA/KERESZTEZTÜK AZ ATLANTISZI IDŐVONALAT

Augusztus 4.-én kereszteztük az Atlantiszi Idővonalat a Shaumbra jelzései szerint, immár visszavonhatatlanul menetelünk egy magasabb tudatossági szint felé. Soha többé nem lehetséges a Föld és a civilizációjának teljes pusztulása. Láthattuk a „beígért” olimpiai merényleteket (augusztus 4,8) illetve a globális tudatos vízmérgezést, felülírta a jelenlegi tömegtudatossági szintünk, így az új 9/11-es karmikus csomag a hamvába égett el.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=375:augusztusi-energiabseg-avagy-a-foeldanya-majd-elmondja-nektek-hogy-minden-nagyon-is-jol-van&catid=48:2012&Itemid=77

 

 

2012. AUGUSZTUS 8. 8:8 OROSZLÁNKAPU – SZIRIUSZI FÉNY ÜNNEPE

2012-2015 KÖZÖTTI ÁTALAKULÁSOKRÓL

A 8:8 időablakban Celia Fenn e havi üzenetei szerint megnyílt az Oroszlánkapu (amikor is a Regulus a „királycsinyáló” csillag uralma alatt magunkhoz vehetjük a saját jogon teremtő királyságunkat, királynőiségünket. Ez az időpont okot ad az ünneplésre, hiszen a Multidimenzionális Új Év kezdete, amely 2013-ban fog megnyilvánulni a Földi valóságunkban. Egy másik valóság energiáinak új ciklusai érkeznek be a bolygóra. Ez a Szíriuszi Fénycsaládunk ünnepe is egyben, akik a Föld és az Új Föld bölcsességének őrzői. Ahogy ide jutottunk, azon az úton már világosan látszik, hogy az Atlantiszi Globális katasztrófa meg nem ismételhető, nincs rá ok, hogy újra lejátsszák nekünk, megtanultuk a leckéinket. Sokan zavarodottan élik meg, elveszettnek érzik magukat, hiszen valami eltűnt. Eltűntek a régi tájékozódó pontok, a bebetonozott jelzőoszlopok egy őrült körforgásban, melyről azt hittük, hogy nincs arra mód, hogy bármikor is kikavarodhatunk belőle. A következő 5 évben (2012-2017) az összes politikai és gazdasági rendszer hatalmas változáson, átalakuláson megy keresztül. A felmagasztosult FöldAnyát, új Fénytanácsok fogják irányítani: így a Vének/Bölcsek Tanácsa, a Földőrzők Tanácsa, az Indigó-Kristály Gyermekek Tanácsa, a Fény Galaktikus Tanácsa, a Nagy Szoláris Tanács, ők fogják tovább vezetni az emberiséget és a bolygót, egy szeretet alapú világban. Az erős intenzitással betörő fényhullámok, kozmikus frekvenciákat hoznak, és összeigazítanak bennük, hogy magunkhoz tudjuk ölelni a saját fényességünket. Fénykódjaik megnyitják a bennünk eddig szunnyadó Isteni/Krisztusi tudatosságunkra való képességünket, és kiterjedhetünk e multidimenzionális frekvenciák által más valóságokba. A már működőképes szoláris fénytestünk könnyen elnyeli a Napkitörések mágneses sugárzását és nem érintik majd hátrányosan a fizikai testünket, mert elvezeti ezt az energiát. A Galaktikus Gyémánttestünknek sem lesz már zavaró ez a magasabb frekvencia. Valóban ünnep ez a változások és a szépség öröme. A Föld 9 dimenziós valósága bontakozik ki (amely rendkívüli esemény, hiszen eddig a fizikai univerzum történetében, ez a bolygó érheti el bolygóként egy csillagtudatosság minőségét, így a Szeretet kék-zöld csillagaként folytatja útját, szerepét és isteni sorsát). Úgy bontakozik ki egy magasabb nézőpontból, mint egy gyönyörű virág a Fény Galaxisban. A mostani idők a Nagy Változások ünnepeit hozzák galaxis szerte, úgy beszélnek rólunk, mint a Kozmikus Gyémántok, a Mennyország Csillagai az Isteni Fény Forrásai, akik megtették azt a dolgukat, amiért ide jöttek erre az ékszerdobozra, hogy átszellemesítsék a legsűrűbb valóságot, azaz a szinte örökös sötétségben lelkük szikrájával világítsanak, és ezek majd az isteni tudatosság hatalmas tüzét lobbantsák fel, úgy ahogy amire eddig nem volt példa a kozmikus emlékezetben.

 

http://spiritlibrary.com/starchild-global/the-new-earth-energies-august-2012?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=a6d2557ef1-Daily_Update&utm_medium=email

 

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=375:augusztusi-energiabseg-avagy-a-foeldanya-majd-elmondja-nektek-hogy-minden-nagyon-is-jol-van&catid=48:2012&Itemid=77

2012. AUGUSZTUS 9. – PERSZEIDÁK METEORRAJ

Augusztus 9-én menetrend szerint érkeznek a Perszeidák, egy óra alatt akár 90 hullócsillagot is megfigyelhetünk. A meteorrajt egyébként Szent Lőrinc könnyeinek is nevezik a népi hagyományban. A Swift Tuttle üstökös maradványai látványos fényshow-t produkálnak évről évre az égbolton.

http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/hatalmas-meteorraj-kozeledik-a-fold-fele/2012-01-04/11516

 

 

 

 

2012. AUGUSZTUS 11-20 KÖZÖTT A FELEMELKEDÉS NAPJAI

Shanta Gabriela, Gabiel Arkangyal tolmácsolásában arról beszél, hogy az 1987-2012 közötti időszakot A Nagy Ébredésnek, Nanoszekundumnak nevezik sokan. Nem számít, hogy hívják, de az elmúlt 25 évet nagy érdeklődésre tartották számon más bolygókon más dimenziókban. Vajon a Föld emberisége képes-e felhasználni a Fény magas frekvenciáját, képes-e letölteni, hogy egy új típusú élet lehessen a bolygón. Lesz-e spirituális ébredés, avagy tömeges pusztulás. Mindez eddig lehetséges volt.

 

Most augusztus 11-20 között a Felébredés Nagy Napjai vannak. Az egész bolygón portálok nyílnak meg a Kozmosz által sugárzott Isteni Szeretet hullámai előtt és mindez letölthető lesz. Ez egy hatalmas szikrája a tömeges felébredésnek és sokan olyan szintén fogják megkapni ezeket az energiákat, amely eddig nem volt lehetséges. Mindazokra érvényes lesz augusztus 20.-ig ez a lehetőség, akik saját belső békességükben vannak, és ők még jobban tisztába kerülnek saját életükkel. Az energiahullámok beáramlása tovább folytatódik december 21.-ig.

 

A Felébredés 9 Napja alatt, a Harmonikus Konvergencia (1987. augusztus 16-17) 25. évfordulója idejében, egy energiatetőzési hullám érkezik és burkolja be a Földet, az emberiség jósággal teli felhasználására és fejlődésére.

 

http://spiritlibrary.com/shanta-gabriel/nine-days-of-awakening-light

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=375:augusztusi-energiabseg-avagy-a-foeldanya-majd-elmondja-nektek-hogy-minden-nagyon-is-jol-van&catid=48:2012&Itemid=77

 

 

Augusztus 15-20 között Lee Harris a 3 Z közvetítője szerint, egy erőteljes energia beáramlás történik. Témája: megszabadulni a régi hiedelmeinktől, és ez az időszak éppen ezért, a megrögződéseink miatt, nehézséget és az elszigetelődés érzését hozza magával, belső és külső konfliktusokkal. (a frissen kibújt pillangó nem akar már bábként visszamenekülni az illúziói szerinti biztonságába, de a pillangóságának gyönyörűségét és szabadságát még maga sem hiszi el, hogy ez lehetséges, nem beszélve arról, hogy milyen csodálatos, gyönyörű). A szólásszabadság szintjének megemelkedésével viszont egyre kevesebb a félelem, az emberek egyre inkább kiállnak a saját igazságukért és azért is hogy minél örömtelibb életminőségükbe kerüljenek. Egy planetáris váltás előtt, közben vagyunk, és így egyes dolgok aggodalomra adhatnak okot, de meg kell tanulunk, hogy az energiahullámzásban a mélypontok is ugyanannyira fontosak mint  amikor kint vagyunk a vízből. Tudomásul kell venni immár azt, hogy minden létező össze van kötve, akár a Földön, akár a teremtett mindenség valóságaiban, ez most a legnagyobb lecke mindenkinek, senki sem lehet idegen a másik számára. Tehát ünnepeljük azt, amit látunk és azt is, amit csak érzünk, mert sok minden meglepetés érkezik. Vegyük körül magunkat jó és fényhatásokkal a legjobb képességünk szerint, és lehetőleg naponta egy fél órát tartózkodjunk az áldott természetben. Egy felgyorsuló tömegtudatosság van 2012-ben és ennek tünetei az intenzív álmok, és halálélmény és a szép jövőkép. Erős hirtelen fáradtság a pihenésre megújulásra ösztönöz, a kételkedés mentális konfliktusai már nincs szükségünk Minden nagyon gyorsan és hirtelen változik és ennek a felfogását a mentalitásuknak is követni kellene. Erős és régi érzések, alacsony és hirtelen magas érzelmi hullámzás, félelem és szorongás a változásoktól. Augusztus közepétől egyre nagyobb hangsúlyt kap az, hogy egy nép, egy emberiség vagyunk, és a cselekedeteinkben ez a magasabb rendű hívásnak is meg kell jelennie, annak ellenére, hogy az agresszió és erőszak fogyasztási trükkjeit a negatív média bőven önti még felénk. Ez az időszak: FONTOS IDŐSZAK EGYMÁS FELÉBRESZTÉSÉRE, ÉS MÁR NEM LEHET LETAGADNI AZT HOGY MI ÉS A BOLYGÓ EGYEK VAGYUNK ÉS EGY JELENTŐS VÁLTOZÁS KAPUJÁBAN ÁLLUNK. A bolygó most instabilnak látszik, mert minden szinten átalakul, de ha a belső csendünkben maradunk, akkor meglelhetjük a már megkapott ajándékainak. (Ahogy szokták mondani, ahol egy Szerető Isten van, ott nem lehet se gond, se probléma, se hiba, se hiány.) Sokan azért vannak közöttünk, hogy szerepet vállaljanak ezekben a változásokban, mint Fényhozók. A következő 3-4 hónapban megértjük és tudni fogjuk, hogy merre kell továbbhaladnunk. Kipihenve vagy pihenés közben a magasabb rezgésű energiákat sokkal gyorsabban tudjuk integrálni.

 

http://spiritlibrary.com/lee-harris/august-july-2012-energy-forecast-dreams-of-the-past-dreams-of-the-future?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=fa547830f2-Weekly_Update&utm_medium=email

 

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=375:augusztusi-energiabseg-avagy-a-foeldanya-majd-elmondja-nektek-hogy-minden-nagyon-is-jol-van&catid=48:2012&Itemid=77

 

2012. (1987.) AUGUSZTUS 16-17. - HARMONIKUS KONVERGENCIA ÉVFORDULÓJA

2012. AUGUSZTUS 17.

Minimum 144.000 lélek mond újra igent a spirituális változásokra és egész lényét kitárja a Krisztus-tudatosság végső integrálása felé

(Átlényegülések:1:89)

2012. AUGUSZTUS 17. - ÚJHOLD

 

 

2012. AUGUSZTUS 20.

Elképesztő napkitörést láttak - csodálkoztak a tudósok

 

 

Villanykörtét formázó hatalmas napkitörést vett videóra a Nasa SOHO űrszondája néhány napja. A rendkívüli alakú erupciót a tudósok elkeresztelték a Nap "heuréka-pillanatának".

A Solar and Heliospheric Observatory (SOHO) auguszus 20-án figyelte meg az izzó formájú méretes kitörést. A Nasa szakemberei szerint évek óta nem sikerült megpillantani ilyen alakú koronakidobódást, röviden CME-t (Coronal Mass Ejection) - írja a space.com.

 

A napkitörés (fler) néhány perces heves robbanás a Nap fotoszférájában vagy afölött. A flerek ellentétes polaritású mágneses terek találkozásakor felszabaduló energiából táplálkozhatnak. Hőmérsékletük több tízmillió fok is lehet. Egy-egy fler alkalmával több millió tonna anyag hagyja el a Napot másodpercenként 1000 kilométeres sebességgel.

A koronakidobódás a naptevékenység egyik megnyilvánulása: a napkorona egy darabjának kilökődése a bolygóközi térbe. Ilyenkor több tízmillió tonna szuperforró gáz indul útnak. Amennyiben a szuperforró gáz kölcsönhatásba lép a Föld mágneses mezejével, geomágneses viharokat okozhat.

 

 

 

2012. AUGUSZTUS 30. - 2012. DECEMBER 20.
Ez az utolsó szakasz, a végső lépcső, hogy teljes, Szellemi lényekként tapasztalhassuk meg az Univerzum eddig még nem látott átalakulását, és tiszta szívvel, mély hittel és tudással legyünk képesek várni azt, ami következik. Ezek a napok lehetőséget adnak nekünk, hogy mélyen gyökeret verjünk a Szellemi dimenziókba, és valóban fizikai testtel rendelkező, spirituális lényekké váljunk. Ez az utolsó láncok elszakításának ideje, a teljes átalakulás és egyesülés a Szellemmel. Ezt a szakaszt követi a Zéró Pont és a Galaxis pulzálásának leállása, így valóban fontos, hogy önmagunkon belül stabilak legyünk, hitünk megingathatatlan, és képesek legyünk folyamatos kapcsolatban lenni Magasabb Részeinkkel, mert ez ad majd védelmet és útmutatást az elkövetkező 217 napra.

Zéró Pontnak a maják 2012. december 21-ét nevezik. Ez a nap számtalan eseményt hordoz magában: egyrészt itt fordul át a nagy, több ezer éves Szíriusz Ciklus egy új szakaszba, ez a Galaktikus Szinkronizáció ideje, kiteljesedik a 26 éves Harmonikus Konvergencia időszaka, és egyben az Időhajó Föld 2013 Útjának kezdete is ez. Ekkor elindul egy új 104.000 tun (102.500 év) idejű galaktikus spirál hullám pulzáció, valamint eljön a Nooszféra Kor hajnala a Földön, és a kozmikus tudatosság áthalad a határértéken. Teljesen kialakul a sarkköri gyűrűk szivárvány víziója.
(Az Átalakulás Végső Ciklusai * az utolsó 932 nap/ Domokos Erzsébet

Forrás:
José Argüelles: Galactic Spiral Density Wave and 2012: The Final Cycles of Transformation
http://lawoftime.org/timeshipearth/articlesbyvv/spiral-density-wave.html)

7. A Hajnal Én-transzcendenciájának Ura * ibolya

2012. Augusztus 31-én

Kék Hold lesz augusztus utolsó napján, mely alatt a szakemberek olyan naptári helyzetet értenek, amikor egy adott hónapban kétszer van telihold.

 

A holdfázisok hozzávetőlegesen 29,5 naponként ismétlődnek, és a naptári hónap is megközelítőleg ennyi napból áll, ezért általában egy hónapban csak egyszer van telihold. Nagyon ritkán azonban előfordul, hogy ugyanabban a hónapban kerül sorra a következő telihold is - írja a wikipedia. Ilyen volt 2009. december 2-án és 31-én, ilyen lesz 2012 augusztus 31-én is. A következő Kék Holdra három évet kell várni: legközelebb 2015 júliusában fordul majd csak elő a jelenség.

 

A Kék Hold elnevezés elsősorban az angolszáz kultúrában honos, ami a nevével ellentétben színváltozást nem eredményez.

Augusztus 31. A hónap energiát a Kék Hold havának második Teliholdja zárja, és egy hatalmas mágneses eltolódás kezdetét nyitja meg amely a szeptemberi energiákkal érkeznek meg. E hónap témája már könyörtelenül arról fog szólni, hogy fel kell szabadítanunk magunkból, minden negativitást. A negatív beállítottságú embertársainkra nézve roppant kemény és nehéz napok várnak ekkor, nagy-nagy tanításokkal: drámák, konfliktusok, betegségek, kihívásokkal egyetemben. 2012 után csak tiszta szándékkal léphetünk be a Fény Kapuján, amikor is egy szeretet alapú tudatossággal kezdünk el teremteni, mert ez a Föld már így fog működni, mert így akartuk egykor.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=375:augusztusi-energiabseg-avagy-a-foeldanya-majd-elmondja-nektek-hogy-minden-nagyon-is-jol-van&catid=48:2012&Itemid=77

 

2012. AUGUSZTUS 31. – VÉNUSZ TELIHOLD

2003. NOVEMBER

 

2003-ban a Harmonikus Összhang idején, egy égi együttállás történt meg, újraegyesítve az isteni férfiasságot és az isteni nőiességet abban, mely a „Kard és Kehely házasságaként” [egyesüléseként] volt ismert. Következő [2012. augusztus 31.-én] pénteken a Vénusz telihold idején ez a működőképessé tétel [aktiváció] történik majd meg mindegyikőnkben, hiszen világunk felgyorsult, és egy még magasabb rezgésszámon rezeg. A Földön minden szent hely igazodik majd a Nap napenergiájához és a Földanya Istennő energiájához. Ennyire jelentős ez az idő földi fejlődésünkben [evolúciónkban].

Egy varázslat ideje ez, ha hiszitek. Kezdjétek el a napot a Nap megszületésének tiszteletével, és fejezzétek be az estét egy szívből jövő ünnepléssel, ahogy összegyűlünk a világ minden tájáról a Vénusz telihold alatti szertartásban. A Nap és a vénuszi energiák egyesülnek, és mindnyájunkat egy szertelen szeretettel, összhanggal [harmóniával], szépséggel és könyörülettel áldanak meg. Ez egy lehetőség megnyílni a szeretet / szerelem felemelkedettebb energiájának. Bolygónk csupán két rezgéssel működik: a szeretettel, vagy a félelemmel és elkülönüléssel. Mivel a szeretet / szerelem a leghatalmasabb gyógyító és átalakító, ez időben számos szinten létezik egy csodálatos lehetőség a pozitív változások érdekében.

Ez egy sarkalatos pillanat egy nagyszabású [monumentális] évben, melyben megnyílunk a tudat / tudatosság és egy „új világ” születésének magasabb szintjeinek következő hullámára. A szándék kitűzése az összes kapcsolatért lesz felerősítve ezekben az energiákban. Kapcsolat, mellyel bírtok önmagatokkal, otthonotokkal, társaitokkal, családotokkal, munkátokkal, egészségetekkel és szolgálatotokkal.

 

F: Hiszel a varázslatban?

Erőteljes hatások a közelgő Vénusz teliholddal

Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Weave the Web – Do You Believe In Magick – Powerful Influences with the upcoming Venus Full Moon – August 25, 2012 – White Wolf Journeys – http://www.whitewolfjourneys.com/

 

http://fenytevo.blogspot.hu/2012/08/szodd-halot-2012-augusztus-31.html

 

 

 

2012. AUGUSZTUS 31. – MÁSODIK TELIHOLD KÉK HOLD

2012. SZEPTEMBER

2012 UTÁN EGY HATALMAS MÁGNESES ELTOLÓDÁS LESZ A BOLYGÓN.

Maradjunk a testünkben és lélegezzünk, és tudjuk azt, hogy minden rendben van, rendben lesz, figyeljünk a lélegzetünkre, akkor hozzáférhetünk minden tanításhoz, így sokkal könnyebb lesz a régi világtól való átmenet az újba.

Nagy kihívás lesz számunkra az átmenet.

A kettősségben volt egy gondoskodó jóságos Isten és egy megsebzett gyermek, aki fél a haragvó Istentől, és azt teremtette meg. A kettő között fogjuk megtalálni Krisztusi Tudatosságunkat.

2012 felé haladva egyre kevésbé fog hatni ránk a dualitás (elkülönülés, elválasztódás).

2012. SZEPTEMBER – JENNIFER HOFFMANN

Szeptemberben a nagy utunk során látni fogjuk eredményeit az erőfeszítéseinknek, de erről nem tudok többet mondani. Nem azért mert titokzatos lennék (nem vagyok az), de már hónapok óta hallom, hogy valami nagy dolog fog történni szeptemberben és sokan másokkal is megosztom ezt az információt, de nem tudjuk mi fog történni. Írtam már a 2012-es előre látható eseményekről, arról hogy földönkívüliek látogatják meg a Földet, az év e szakaszában. Így meglehet hogy ez az ami történik majd, és ezért is minden érdekesebbé válik decemberig. Így pihenjetek, ne felejtsetek el, lélegezni, tartsátok a fókuszotokat, az öröm, a béke, a szeretet, a bőség megteremtésén az életetekbe, így létrehozhatjátok ezt ugyanúgy a világotokban.

Forrás: http://spiritlibrary.com/uriel-heals/the-energies-of-august-2012

 

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=372:augusztusi-energiak-jennifer-hoffmann&catid=48:2012&Itemid=77

 

 

2012 SZEPTEMBERE KÖRÜL JELENTŐS MÉRTÉKBEN ELKEZDŐDIK MAJD A MÁGNESES ELTOLÓDÁS A FÖLDÖN, ÉS MEG IS FOG NYILVÁNULNI.

Ekkorra szabadjára kell engednünk magunkból minden negativitást, és ez az esemény roppant veszélyes lesz a negatív beállítottságú emberekre.

A negatív energia kibocsátása rengeteg problémát hoz maga után, például betegségek formájában, ha egyszerre kell elengedni mindent.

Addig van még elég lehetőségünk arra, hogy gyógyítsuk magunkat és ne aggódjunk a fizikai világért.

Nagyon fontos tehát most az Apával való energetikai együttműködés.

Csatlakozzunk össze Apánkkal, Nagyapánkkal, Dédapánkkal.

Az Apai vonalon való belső munka azért fontos, mert ez hozza meg: A BŐSÉGES ENERGIÁT TEREMT SZÁMUNKRA. ÉS EZ EGY LEHETŐSÉG A MÁGNENSES ELTOLŐDÁS NEHÉZ HATÁSAINAK KIVÉDÉSÉRE.

 

A sötét oldallal dolgozók, azt szeretnék, hogy hagyjuk békén az embereket 2012-vel kapcsolatban, hogy mi történik. (ezért a félelemkeltés-iparág)

AZ EGÉSZ VILÁGNAK TUDNIA KELL, HOGY MI FOG TÖRTÉNNI 2012-BEN, HOGY EZ AZ ENERGIAVÁLTÁS A LEHETŐ LEGZÖKKENŐBBEN MENJEN VÉGBE

 

2012 UTÁN EGY SZERETET ALAPÚ TUDATOSSÁG MARAD FENN A FÖLDÖN!!!

A SZERETET LESZ AZ EGYETLEN VÁLASZ MINDENRE!!!

 

A negatív tudatosság már nem sokáig lesz érvényben és ezután a saját szeretet tudatosságunkkal fogunk megteremteni mindent a Földön.

A Krisztusi Tudatosság szeretete a szívből jövő életfelfogása fog megnyilvánulni.

EZ A VILÁG CSAK A SZERETETRŐL FOG SZÓLNI!!!

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=121:kryondavid-brown-vegyetek-komolyan-a-bels-munkat&catid=35:ataradasok&Itemid=59

 

SZEPTEMBER: Egyre több információ kerül napvilágra a kormányzati szervek és nagyvállalatok kétes ügyletei miatt, és ezért sokan dühösek lesznek és tüntetések fognak kitörni. Forradalmak és lázadások lesznek tapasztalhatók a Föld számos pontján, mert az emberek úgy érzik, becsapták és elnyomják őket. Ezekben az időkben nem lesz biztonságos utazni a következő helyekre: a Közel-Keleti országokba Közép-Ázsia egyes részeire, Kelet-közép Európa keleti régióiba és Pakisztánba.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=295:uriel-arkangyal-2012-es-ev-energianak-elrejelzes-az-igazsag-az-oesszehangolodas-es-a-kiteljesedes-eve&catid=48:2012&Itemid=77

 

2012.SZEPTEMBER 3.

Földünket még szeptember 3-án érte el egy napkitörés, mely közepesen erős geomágneses viharokat okozott és okoz azóta is - írja a spaceweather.com. Ennek következtében az Északi sarkkör mentén fényes aurora borealisok ragyogtak fel. Az északi fényről Jónína Óskarsdóttir, ez izlandi fotós Faskrudsfjordur közelében készített egy hatásos képet, melyen a felhők fölött zöld sávként ragyog a sarki látványosság.

 

A sarki fény a Föld északi és déli sarkánál a légkörbe behatoló töltött részecskék - elsősorban protonok éselektronok - által keltett időleges fényjelenség, nagyjából 80-100 kilométer magasan áll. Formái változatosak, állandóan változnak, gyakran függönyre, ívelt szalagokra emlékeztetnek vagy sugaras szerkezetűek. Műholdról készült felvételek tanúsága szerint a jelenség fénygyűrűként, glóriaként veszi körül a mágneses pólust.

http://www.pecsistop.hu/tudomany/zold-ragyogas-uralta-az-eget-ejjel-lefotoztak/1079791/

 

2012. ŐSZ- 2012. 12. 12./21.:  AURORA ÜZENETE

S ti most gyors változásokat tapasztaltok meg (különböző mértékekben) és számítotok rá, hogy ez az év a változás éve. S ebből a perspektívából egy új hónapnak néztek elébe, megtoldva egy kis előrelátással (mely körülményeitektől függően néha ijesztő is lehet), s hozzánk fordultok (a cetekhez) vagy az angyalokhoz, s azon tűnődtök, vajon mit hoz ez a hónap.

 

Azt is elmondhatjuk, hogy a változások néhánya őszre várható vagy az év végére csoportosulnak pár okból kifolyólag. Történetesen, az átalakulás pillanata a most pillanata, és minden készen áll ahhoz, hogy az új alkotásotokba léphessetek. Azonban egy másik szintről nézve a dolgokat, az emberiség azt választotta, hogy a nagy jelentőségű dolgokat összefüggésbe hozza 2012. december 12-vel (és 2012. december 21. napjával). Nem mindenki, de sokan úgy gondolják, hogy a változás valami rajtatok kívül eső dolog lesz. Arra számítotok, hogy valami történik majd veletek akkor. S a várakozás ötlete mindent előretol a jövőbe. Látjátok, ha arra számítotok, hogy valami történni fog veletek a jövőben, energetikailag a jövőbe helyezitek azt, ami még nehezebbé teszi annak elérését itt a jelen pillanatban – egészen addig, amíg kollektíven úgy nem döntötök, hogy az a bizonyos jövő megérkezett.

A Szív Fényének hullámai - 2012. március fenyvilag.blogspot.com

Fordító: Daniel

www.seaofheartlight.com

2012. ŐSZ VÉGE- TELE: HATALMAS FÖLDMOZGÁSOK VÁRHATÓAK

 

Amit az elkövetkezendő hónapokban előre látunk, az viszonylag sokkal súlyosabb elmozdulás, mely sokkal távolabbra tolja el a tektonikus lemezeket egymás tetején, mint ahogy az a közelmúlt történetében megesett. Csúcsként látjuk a 10, 15, sőt 20 vagy még több lábnyit, mely a Richter-skála szerinti 8-10-es erősségű földrengéseket okozhat, egészen akár a legerősebb szintig, vagy azon túl is 15-16-os erősségi fokig. Ráébredtetek már mennyire súlyosak az ilyen földrengések, összehasonlítva azokkal, amikhez már hozzászoktatok, földrengések, melyek ritkán haladják meg a Richter-skála szerinti 8-9-es fokozatot. Hatalmas rengésekről beszélünk Földetek belsejében, ellenben nem szeretnénk megijeszteni benneteket, vagy pánikba kergetni, mert ez az egyik oka annak, hogy itt vagyunk segíteni. Azért jöttünk, hogy segítsünk nektek jobban átvészelni ezt.

 

Eszközeink használatával, tapasztalatunkkal, szakértelmünkkel, bölcsességünkkel és magasan fejlett technológiáinkkal tudunk nektek segíteni, hogy ellenálljatok ezen földrengéseknek és a még nagyobb erősségű szeizmikus aktivitásnak is. Amit először szeretnénk végrehajtani az, hogy világotokból összeállítunk egy önkéntes csapatot azokból, akik segíteni szeretnének nekünk ebben a nagyon fontos tervben, ezután szeretnénk további vizsgálatokat végezni a partvonalakon, és ez lenne azon munka összegzése, amit már segítségetek nélkül elég sokáig végeztünk. Szeretnénk egy végső értékelést arról, amit úgy érzünk, hogy meg kell tennünk. Ezek után szeretnénk elkezdeni magas és erős, mély és széles gátak építését világotok bizonyos területein, ahol úgy érezzük, árhullámokat okozhatnak ezek a földrengések, melyeket elkerülhetetlennek látunk, habár mindig tartsátok szem előtt, hogy az idővonalak nagyon képlékenyek és a jóslatok és próféciák elég gyakran változnak, sőt akár 1 napon belüli időintervallumban is......

 

Néhány ezekből a szeizmikus tevékenységekből már okozott tengerszint emelkedést, ami súlyosan károsította a földrengés epicentrumához közeli területeket. Az egyik ilyen terület Japánban található, a másik Dél-Ázsia területén, mely egy másik problematikus hely számunkra, és úgy érezzük számotokra is. Ez a terület Dél-Ázsiában szenvedett már el nagy károkat és vesztett el életeket jelenkori történelmetekben, és érezzük részetekről, hogy üzeneteink egy másik esetről, ami előfordulhat, félelemgerjesztő, vagy kísérlet lehet ellenőrzésetekre bármilyen módon és rávesz arra, hogy tegyetek meg valamit a félelemtől vezérelve, amit nem akartok teljesíteni, és megfélemlítést éreztek az okok mögött, és ez nagyon logikátlan, mint a kiszólás nagyon igazságtalan, mert úgy érezzük, nem érdemeljük meg ezt a megkülönböztetést, hogy megbízhatatlanok vagyunk. Tiszteletben tartjuk és megértjük minden egyes lény és minden közösség véleményét, valamint minden egyes döntést, amit hoztok tisztelni fogunk. Jelenleg csupán azt mondjuk nektek, hogy indokaink nem a harc veletek, azért érkeztünk, hogy segítsünk, és amikor azt mondjuk, úgy érezzük, segítségünkre nagyon nagy szükség van világotok partvonalainak megerősítésénél bizonyos részeken, akkor azt elvárhatjuk tőletek, ami a legkevesebb, hogy tiszteljétek feddhetetlenségünket, és értsétek meg, hogy vannak technológiáink, amik lehetővé tesznek számunkra egy kukucskálást a jövő idővonalaiba és gyakran használtuk ezeket a technikákat már ezeken az adott területen, valamint sok más területen is bolygótokra vonatkozóan.

 

 

A  Fény Galaktikus Szövetsége.

 

 

A TENGERI VÉDŐGÁT TERV

 

Csatornázta: Greg Giles

 

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

 

 

Amikor jelezzük nektek, hogy lesznek bizonyos szintű földrengések, mélyen bolygótok belsejében elhelyezkedve, mely eléggé meg fogja rázni, tengeri viharokat okozva bizonyos területeken világszerte, és ezen tengeri hullámok meg fogják találni útjukat a partokhoz és folytatják azt a strandokon, a szárazföldi területeken át, elöntik közösségeiteket – biztosak vagyunk előrejelzésünkben. Természetesen nem adunk ki könnyelműen ilyen értesítőt, és nem játszunk veletek. Ez nem egy teszt, egy gyakorlat, egy vicc, és amikor vesszük a fáradságot, hogy elismételjük ugyanazt az üzenetet nektek újra meg újra, akkor elkezdhetnétek megérteni, amikor azt mondjuk, jobb lenne bizonyos területek lakosságát ideiglenesen áttelepíteni, természetesen úgy is gondoljuk.....

 

Szóval, mik a lehetséges megoldások? Úgy érezzük a legjobb eljárás az átmeneti táborokba történő kiköltöztetése az érintett népességnek világszerte, akik jelenleg azokon a területeken tartózkodnak, amit mi eléggé bizonytalannak érzünk, amikor elkezdődik a tengerszint emelkedése. Néhány ilyen terület már szenvedett történelmetek során károkat sok alkalommal a tengerszint emelkedése miatt, és az nem jelenthet meglepetést ezen területek lakóinak, hogy egy pár hüvelyknyi vagy lábnyi vízszintemelkedés kihívást jelent eszközeikkel megvédeni területeiket. Ezen területek közül az észak-európai mélyföld, melyről sokatok, aki tanult földrajzot az iskolában, tudja, hogy a jelenlegi környező vizek tengerszintje alatti területekre épült. Ez nem tudná megállítani a jelenlegi vízszintemelkedést a földek feldúlásában, ha nem lenne egy nagyon bonyolult gátrendszer, ami ezen a területen épült. Ez a gátrendszer nagyon hatékony a víz távoltartásában ettől a területtől, és még a víz kiszivattyúzása volt az, ami ezt a területet lakhatásra alkalmassá tette. A gond most az, hogy ezek a gátak nem fogják visszatartani a növekvő tengerszintet, ahogyan mi látjuk előre e területnél, és szeretnénk átköltöztetni ezek lakosságát egy átmeneti bázisra, amíg úgy nem érezzük, ezek a szeizmikus tevékenységek várhatóan megszűnnek és elmúlnak. Tudomásul vesszük, hogy ez a veletek megosztott információ nagy kihívást jelent néhányatoknak. Látjuk, sokan tagadják ezt, látjuk sokan megkérdőjelezik csatornánkat és megkérdőjelezik okainkat ezen információk megosztására veletek. Ez egy ideig zavart bennünket, mert úgy éreztük, kiépítettünk egy bizonyos szintű bizalmat veletek, és nem érezzük úgy, hogy ez annyira mögötte lehet a ti hitrendszereitek szintjeinek, számítva némi emelkedő tengerszintre a szeizmikus tevékenységek eredményeként sokatoknál, akik olvasták az újságokban, vagy nézik a híreket, hogy a tengerszint emelkedett egy nagyon érzékelhető arányban az elmúlt pár évben. Az, aki kutatja a szintjeit a szeizmikus tevékenységnek világotokban az interneten csupán pár percig, azt fogja találni, hogy a szeizmikus tevékenység megnőtt kiterjedésében, gyakoriságában és súlyosságában folyamatosan, és nagyon érzékelhető arányban szerte a bolygón az elmúlt néhány évben.....

 

 

Megismételjük, semmi sem indokolja, hogy pánikba essetek, vagy egyáltalán féljetek, mert már túljutottunk ennél sokkal nehezebb feladatokon sok idővel ezelőtt. Segítettünk más világoknak, és nyomon követtük óceánjaikat, és ugyanarra a következtetésre jutottunk a múltban, hogy lesznek tengerszint-emelkedések, melyek okozhatnak áradásokat bizonyos területeken szerte a bolygón, és velük is elkezdtük megosztani ezt az információt, éppúgy, mint tesszük ezt ma veletek már pár hónapja. Ezek után találkoztunk ezen világok képviselőivel, és elkezdtük a munkát együtt, megerősítve a partok védelmét ezeken a területeken, sőt időlegesen átköltöztetve az ott élőket azon területekről, amit egy bizonyos szint felett biztonságosnak tekintettünk a földrengések miatt.

 

AZ ASHTAR PARANCSNOKSÁG ÜZENETE 2012. 07. 25.

 

 

PARTVONALAITOK MEGERŐSÍTÉSE

 

Csatornázta: Greg Giles Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

2012.SZEPTEMBER 16. BAK/PLUTÓ ÉS HALAK/CHIRON SZEXTIL 2.

lásd: május 12.

2012. SZEPTEMBER 16. - ÚJHOLD

2012. SZEPTEMBER 19. - URÁNUSZ-PLUTÓ KVADRÁT 2.

A júniusi kvadrát megismétlődik: robbanásszerű változások, teljes körű külső-belső átalakulás, semmi sem maradhat többé olyan, mint azelőtt

bővebben: www.tudatbazis.hu

lásd még június 24.

2012.SZEPTEMBER 22. Őszi Napforduló.

A 12 elsődleges, vezető Naplemezek Kristályos Hálózat formájában való megindításának kezdete.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=282:metatron-2012-egy-bepillantas-az-elttuenk-allo-magikus-ev-ele&catid=48:2012&Itemid=77

 

2012. SZEPTEMBER 30. – TELIHOLD

2012. OKTÓBERIG tartanak majd a hatalmas Napkitörések, melyek magasabb rezgésű fény sugárzást bocsátanak ki magukból, úgynevezett fénykódokat. Az elmúlt évtizedben, intenzív fénytesti-átkódolás történik, hogy a szoláris Fény kódjait fogadni tudjuk, amely nélkül sérülne a fizikai test.

Celia Fenn: 2011.áprilisi energiák

 

2012. OKTÓBER 4. – 2013. JANUÁR 29.

JUPITER VISSZAFORDUL AZ IKREKBEN

2012. OKTÓBER 6. SZATURNUSZ BELÉP A SKORPIÓBA

2012. OKTÓBER 11. Víz trigon a Neptunusszal

Álmainkat lehozhatjuk a földre és építkezhetünk belőlük

bővebben:

http://tudatbazis.hu/2012-transzcendentalis-asztrologiaja

2012. OKTÓBER 11. - 2013. MÁRCIUS 3.
Ekkor már egyre magasabb szintre jut a Szellemi energia, miközben néha még kicsit vissza-visszazuhan ereje. Ekkor meg kell tanulnunk kiegyenlíteni az Erőt. Ki kell tudnunk egyensúlyozni a dualitás utolsó pillanataiban önmagunkat és világunkat, hogy a folyamat tovább haladhasson. Ebben a szakaszban érkezünk el a Zéró Ponthoz, és borul fel addig stabilnak hitt Univerzumunk. Ezért is fontos az energiák egy szintre hozása, hogy megtarthassuk belső stabilitásunkat.
(Az Átalakulás Végső Ciklusai * az utolsó 932 nap/ Domokos Erzsébet

Forrás:
José Argüelles: Galactic Spiral Density Wave and 2012: The Final Cycles of Transformation
http://lawoftime.org/timeshipearth/articlesbyvv/spiral-density-wave.html)

6. "Egyenlítsd ki az Erőt"

 

2012. OKTÓBER 15. – ÚJHOLD

2012. OKTÓBER 29.-TELIHOLD

2012. OKTÓBER 23.-24. PLEJÁDI NAPFORDULÓ 2.

OKTÓBER VÉGÉTŐL-NOVEMBERIG, egy nagyon erőteljes, energiadús áramlás lesz, amely eltart majd egészen 2013-ig, amikor a világunk gyökeres megváltoztatása az idejébe lép. Titkos információk kerülnek napvilágra, és az emberek elveszítik a bizalmukat az addigi társadalmuk vezetésébe és intézményeibe, sokan esnek majd depresszióba, kilátástalanságba. Amikor ez a hullám majd beérkezik, globális hatással lesz nagyon sok ember számára. Egyre hatalmasabb érdeklődéssel fordulnak majd az emberek a spiritualitás és tanításai felé, felismerve spirituális képességeiket, és rengeteg információ fog ezekből érkezni ezekkel kapcsolatban. Bizonyítékokat fognak nyilvánosságra hozni a földönkívüli élettel és lényekkel, földönkívüli erőkkel kapcsolatban.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=295:uriel-arkangyal-2012-es-ev-energianak-elrejelzes-az-igazsag-az-oesszehangolodas-es-a-kiteljesedes-eve&catid=48:2012&Itemid=77

2012. NOVEMBER 6. – NOVEMBER 26. RETROGRÁD MERKÚR 3.

Kommunikációs rendszereink felülvizsgálat, média, sajtó

2012. NOVEMBER 6. - 10MILLIÓSZOROS NAPOK

 

2012. (2003.) NOVEMBER 8. - HARMONIKUS KONKORDANCIA

 

 

2012. NOVEMBER 13. –  ÚJHOLDAS, TELJES NAPFOGYATKOZÁS

November 13-án teljes napfogyatkozás lesz, a legutóbbi 2010 júliusában volt. A jelenséget az Ausztráliában élők élvezhetik, a jelenség végén a Nap belebukik a tengerbe.

http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/hatalmas-meteorraj-kozeledik-a-fold-fele/2012-01-04/11516

HATHOR-NAPFOGYATKOZÁS

2012.NOVEMBER 13. Teljes Napfogyatkozás

A 12 Naplemez 144 erőcsomópontjának integrálása a vezető Naplemezbe (a 12+1-be a 13.-ba).

A Kristályos Háló Isteni Férfi aspektusának  végső beállítása  egyensúlyába.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=282:metatron-2012-egy-bepillantas-az-elttuenk-allo-magikus-ev-ele&catid=48:2012&Itemid=77

2012. NOVEMBER 13. – NAPFOGYATKOZÁS

NAP ÉS A HOLD A KÍGYÓTARTÓ CSILLAGKÉPBEN

 

A Nap és a Hold egyesülése: Chibil, amikor bekebelezik egymást, átlényegülnek egymásba.

Nap, Hold, Plejádok együttállásában történik.

2012-ben kettő Napfogyatkozás lesz.

1, május 20.-án : Nap, Hold a Plejádokkal áll együttállásban

2, november 13.-án: Nap, Hold a Kígyótartó csillagképben

(GB: 91)

2012. NOVEMBER 13. SZUPERHOLD – ÚJHOLDAS NAPFOGYATKOZÁS Skorpió 22*

2012.NOVEMBER 28. - FÉLÁRNYÉKOS  TELIHOLDAS, HOLDFOGYATKOZÁS

Árnyékos Holdfogyatkozás

A Kristály Háló Isteni női aspektusának végleges beállítása egyensúlyába.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=282:metatron-2012-egy-bepillantas-az-elttuenk-allo-magikus-ev-ele&catid=48:2012&Itemid=77

 

 

2012. DECEMBER-KUTHUMITÓL

Mindannyian csatornáztok majd, más szavakkal megteremtitek, és „meg-társ-teremtitek” a 2012 decembere utáni életet, mert arra az időre még semmi nincs megírva, arra az időszakra nagyon kevés prófécia vonatkozik, egyszerűen azért, mert ti vagytok a próféták, ti vagytok a mágia és a csodák mester manifesztálói, ami 2012 után az életetek lesz, és az élet úgy általában, és erre az életre nem kell 2012 utánig várnotok, létrejöhet már ma, ha igent mondtok rá.

(KT:070707)

 

2012. DECEMBER –  KEZD LENYUGODNI A VILÁG - ZAPHARIATÓL

18 hónap múlva (2012 DECEMBERÉTŐL) az átalakulások kapcsán a világ elkezd majd lenyugodni, mert egy új világ fog megszületni. A sokk, a bánat, a fájdalom el fog távozni. Azok számára, akik veletek ellentétben nem érezték ezt a szintű tisztulást az emberi testükben már jó hosszú ideje, ragyogó időszak lesz életben lenni.

 

És azok közületek, akik egy pár éve már unatkoztok, ez az, amikor minden elkezdődik. De legyetek tisztában azzal, hogy sokatoknak tágas az energiamezője. Ez nem a kiterjesztés időszaka. Tudni fogjátok, mikor kell kiterjednetek. Azok közületek, akik ebben az elmúlt íz évben a szereteteteket, az együttérzéseteket, a tehetségeteket adtátok másoknak, hogy segítsétek az ő átalakulásukat, tudjátok, hogy az infúzió már elérte a tömegeket. Többé már nincs szükségük kisegítésre, és sokan közülük rúgkapálni, harcolni fognak és úgy fognak viselkedni, mint akik mindenki másnál fontosabbak.

 

Tehát tisztán szólok azokhoz, akik mélységesen érzékenyek vagytok: térjetek vissza saját magatokhoz. Ebbe beletartozik az is, hogy engedjétek el azt a kevés maradványt, amihez még ragaszkodtok annak érdekében, hogy érzelmileg kapcsolódva maradjatok. Ebben lesz egy kis bánat, fájdalom számotokra, de mezítláb álljatok a talajon! A Föld majd elmondja nektek, hogy minden jól van, és hogy ő tökéletesen egyensúlyba hozza magát, ahogy erre pontosan szüksége van, hogy lehetővé tegye, hogy ez a bolygó és annak élőlényei továbbra is itt élhessenek egy új módon.

 

ZAPHARIA: 2012 decemberében minden kicsit könnyebb lesz, de addig szükségeltetik ez az összeomló és újjáépítő szakasz. Az újítások és beruházások gyorsan meg fognak érkezni, és ez az, amiről a hír csatornáitok nem fognak beszámolni.

 

Akárhova is fogtok nézni a hír csatornáitokban, halált fogtok látni, mert a kollektívnek fel kell dolgoznia a bánatot, a gyászt. Nem ez lesz a helyzet a bolygó kevesebb tagjai számára. Ugyanakkor ezekről a beruházásokról, újításokról nem fognak nagyon beszélni úgy a jövő év közepéig. Körülbelül ez akkorra várható, de jobban egyensúlyban lesz a gyász, a bánat és a fájdalom hulláma, és az élet keresztülhozatala új módokon. Tehát nem könnyű pontosan megmondani, hogy milyen lesz az élet, de sokkal kevésbé lesz merev, és sokkal igazabb lesz, és az élet iránti hála és maga az élet nagyobb becsben lesz, mint azt valaha is láttátok a közösségetekben.

 

SGe2012

www.shaumbra.wire.hu

 

12-12-12

 

2012.12.12.

(2010.-2013). – EGY ÚJ EMBERISÉG FORMÁLÓDIK- GROUP

Ebben a 3 évben ez az első átalakító hullám, ami a következő években az emberiség egyik új formáját hozza magával.
Ez egy evolúciós folyamat, amelyen minden ember keresztülmegy. Át kell mennünk ezeken a változásokon, hogy saját szellemünkből minél többet legyünk képesek hordozni fizikai testünkben.

EZ A HATÁS RENDKÍVÜL ÉREZHETŐ LESZ. 11:11:11 ÉS 12:12:12 SORÁN.

Egy új meghatalmasodott környezet, amelyben még soha nem volt lehetőség létezni.

EZ egy végső tisztulás, amint az első hullám beérkezik.

Térdig gázolunk majd a sötétségen, de rendíthetetlenül állunk majd, mind a Fény Jelzőtüzei.

(LW:2010.10.10)

Az evolúció ösvénye a megszokott módon nagyon lassan halad előre, és ahogy a végéhez ér, meglehetősen drasztikus kanyarokat vesz. Azok, akik a fényben dolgoznak, ezt felgyorsítva tapasztalják.

Nemrég volt, hogy különböző állomásokon vezettünk keresztül benneteket a 12/12/12-ig, de az események felgyorsultak, így már ezen is túl dolgozunk. Elkezdjük megosztani veletek, mire lesz szükségetek ahhoz, hogy belépjetek ebbe az új energiába és megteremtsétek azt olyan módon, ahogy reméltétek. Úgy kellene megteremteni az energiát, hogy az ne csak a jelenlegi fizikai testeteket támogassa, hanem az új energetikátokat is. Az új képességek messze túlnyúlnak a fizikai és energetikai struktúráitokon. Keményen megdolgoztatok azért, hogy elkezdjétek elengedni az emberi sablont, amit hordoztatok. Sokan tudatosan tették ezt, mások nem, és vannak olyanok, akik még mindig a sablonjaikba kapaszkodnak. Nem verseny ez, nem azt kell nézni, ki csinálja meg a leggyorsabban.

(LW:2011.05)

www.espavo.hu

 

2012.12.12. – A CSOPORTTÓL
Minden, amit az utolsó 15 évre mondtunk, most megvalósul. Ez a hely nagyon izgalmassá válik. Több energiát mozgattatok, mint gondolnátok. Kétségeitek vannak magatokat illetően, miközben azon töprengnek egyesek, hogy a helyes úton jár-e. Ha csak egy másodpercre is félreránthatnánk a fátyolt, megmutatnánk nektek, milyen hatalmas lények vagytok.

 

Ott akartok lenni, jogot formáltatok, hogy lássátok, amikor a csoda történik. 12-12-12.-ben Nyissátok ki azt az ajtót, nézzétek, ahogy ez az evolúció zajlik. Csináljátok meg a sajátotokat. Hozzátok létre az utatokat. Olyan ritmust vegyetek fel hozzá, amiben jól érzitek magatokat. Alakítsátok ehhez a lépéseiteket, és ha bármilyen szempontból nem vagytok elégedettek azzal a ritmussal és azzal a lépéssel, merjétek megváltoztatni.

Ritmus Módszer ~ Egy Új Élet Ritmus - a Csoport

2011.Aug.15. Forditotta : Margardian

http://www.szivtanc.eoldal.hu/cikkek/forditasok/--ritmus-modszer----egy-uj-elet-ritmus.html

 

 

2012. 12.12.

A FELEMELKEDÉS RÁCSHÁLÓJA ELÉRI A TELJES VIBRÁCIÓJÁT-METATRON/TYBERONN

A Felemelkedés Rácshálója (más néven Fény-Háló) egy újonnan létrejött energiaháló, amely körülveszi Földünket, visszatükrözi és felerősíti tudatosságunk jelenlegi felemelkedettségi szintjét. Ez egy kristály ”fény” mátrix, amely 1992-ben került lehorgonyzásra, 5 évvel a Harmonikus Konvergenciát követően. Bár már a helyén van és működik, teljes aktiváltságát 12 fázisban fogja elérni, teljes vibrációs rezgését pedig a 12-12-12-ben, tehát 2012. december 12-én. Az elkövetkező 12 évben egyedülálló módon előforduló tripla dátumok (01-01-01-től 12-12-12-ig) mindegyike numerikus fénykódokat fog hozni, amelyek megnyitják és aktiválják a fényháló 12 fő felületét.

 

 

Ha úgy nézzük, a Felemelkedés Rácshálója „ablak 2012-re”, és jelentős mértékben szükséges a felemelkedésünkhöz.

Földünket nem egy, hanem három hálósablon veszi körül, hatva az emberi életre.

A három háló különálló, mégis sokszínű kapcsolatban áll egymással. Különállóan működnek: az egyik bolygószintű mágneses mezőként, a másik tellúr elektromágneses mezőként, a harmadik fénytudatosság mezőként. Az egyik megváltozása vagy módosítása arányosan befolyásolja a másik kettőt.

 

A Felemelkedés Rácshálója két tengelypontban van lehorgonyozva a Földre. Óriási energiavezetékek indulnak ki az északi pontból és a déli ponton lépnek be. Ezek az energiavezetékek közvetlen kapcsolatban állnak a Föld összes szent helyével, amelyek ezrével fordulnak elő.

 

A hálók a Föld és a Szellem paramétereit tükrözik, és bizonyos mértékben szabályozzák is. A Gravitációs és az Elektromágneses Háló számos alkalommal lett már korrigálva azóta, hogy 200 ezer évvel ezelőtt az emberiség létrejött a bolygón. A fénytudatosság hálója az emberiség tudatosságának növekedésével együtt bontakozik ki.

 

Az 1987-es Harmonikus Konvergencia teszt volt a Föld vibrációs szintjének a felmérésére. A Földön a „fény” messze magasabb szintet ért el, mint korábban bármikor. Első alkalommal a „nagy bukás” (Atlantisz bukása – a fordítók megjegyzése) óta, a bolygó több „fényt”, mint „sötétséget” hordozott. Ennek következtében a három háló „felfrissítésre” szorult.

A Mágneses Háló korrekciója vékonyított a fátylon, eltávolítva az emberiséget a dualitástól.

A Tellúr Háló korrigálása lehetővé tette, hogy a szent helyek magasabb rezgésszintet érjenek el.

A Fény, vagy másképp a Felemelkedés Rácshálója új, magasabb szintű geometriai mintát vett fel, amely egy sokkal kifinomultabb fénykód beállítására volt képes, mint a korábbi ikozaéder.

 

 

A planetáris hálók terve nem újkeletű dolog. Platón is foglalkozott velük, ugyanúgy, mint az ókori egyiptomiak, a mayák és a hopi indiánok. Ebben az értelemben e hálók jelentik azt a sablont, ’programot’, amely lehetővé teszi az összes életnek, hogy magas fejlettségű fényből álló testben működhessen.

 

Ha úgy nézzük, a Felemelkedés Rácshálója „ablak 2012-re”, és jelentős mértékben szükséges a felemelkedésünkhöz.

(James Tyberonn - A Felemelkedés Rácshálójának aktiválása. www.shaumbra.wire.hu)

F: Magasi Ildi

 

2012. 12.12. – KRISTÁLYKOPONYÁK/KRISTÁLYOS ÚJRAKÓDOLÁS

13 kristálykoponya (12+1) képviseli a humanoid lény isteni tökéletességének 12+1 aspektusát és tökéletes lenyomatát. Úgy van 12+1, hogy a 12-közül az egyik teljességben tartalmazza a többi összes tudását magában.

2 földönkívüli koponya:

Max: Szuperszámítógép: az egyike a legfontosabb Kristálykoponyáknak. Ő a legerősebb.
Max és Sha Na Ra földönkívüli eredetű és az Arcturus, a kreativitás narancssárga csillagának egyik bolygójának, (amely a Jupiternél 20-szor nagyobb), holdjáról származik. A Földhöz való kapcsolódása: Arcturus-Plejádok-Lemuria.

11-11-11 és 12-12-12: a Max elnevezésű kristálykoponya tartalmazza mind a 13 koponya egységét, és újraindítja majd a planetáris energiákat a Naplemezek és Oktaéder kvarc kristályos földi régiókban, 11-11-11 és 12-12-12 alatt. Max földönkívüli eredetű és kristályos mátrixát az Arcturus/Booties/Ökörhajcsár/Medvepásztor és a Plejádok erősítik fel. Tartalmazza az Arcturusi könyvtárat, azon belül az elmúlt korszakok energiáit.

2011-2012-ben az energiák hatalmas intenzitásúak lesznek és jelentős fejlődési ugrásba, kerülünk a frekvencia indukción keresztül. Sokkal érzékenyebbek leszünk a környezetünkre, ingerekre és a Föld kristályos mezejének átalakulására, ahogy a 144-es Háló közeledik a teljes felépülésére (2012.dec.21.)

A test kristályosodása szénből - szilícium alapúra, több fényt (kozmikus tudást) lesz képes fogadni. A kristályos területek és kristályos koponyák újrakódolják  a teljes isteni lenyomat kristályos könyvtárát és paradigmáját.

(Metatron, 2010.dec.)

 

 

2012.DECEMBER 12. 12-12-12 A 12. SZENTHÁRMASSÁG KAPU

A Kristályos háló teljes működésének végső beállításának, befejezésének pontja, csúcspontja.

Az utolsó Atlantiszi Templom Kristály (a 9 közül) beindítja az új kódokat (az Új Föld és az Új Emberiség lenyomatának kódjait), majd egyesíti rezgését a piramis hálózattal és a Naplemezekkel. Egyensúlyba hozza és egyesíti az isteni Női és férfi energiákat, a MAX (a vezető, azaz a 12+1.-ik Kristálykoponya) befejezi a kódolást (a Kozmikus könyvtárak és az Új Föld mintáit) a Kristályos Vortexbe (ami Brazíliában és Arkansasban van és ezek egyesülnek rezgésükben).

12-12-12-ben a Kristályos, felemelkedési, Krisztusi Tudatosság Háló újraindítása következik a végső beállítások után. Minden földi rendszer teljes mértékben újra kódolttá válik. A Tűz Kristály (Atlantiszi Templom Kristály), Biminiben aktívvá válik és összecseng a Kristályos Vortexxel és a Naplemezekkel. Ezután egy rövid idejű (12-12-12 és 12-12-21 között) újraindítás történik és a teljes Kristályos Háló/Mező rendszer működni fog 2012. 12. 21.-én.

 

12-12-12-ben a Kristályos Háló a teljes rezgéstartományát fogja adni.

A tizenkét vezető Naplemez egyesíti rezgéseit, és ez az egyesült rezgés fogja adni majd az új DNS és lenyomat kódjait az Új Föld frekvenciájaként.

 

A vezető Kristályos mezők bolygószinten egyesülnek rezgéseikben, melyek közül kettő: Arkansasban és Brazíliában.

 

A Piramis oktaéder hálózat véglegessé válik, amely magába foglalja a Kristályos Kozmikus átalakulást a piramis hálózaton és a bolygó erőcsomópontjain, a bolygó áramlásvonalain keresztül, úgy ahogy az valójában a Bolygószintű Háló és a Kozmikus Háló kapcsolódik az Orionhoz és az Arcturushoz.

 

Ezekkel a hozzáigazításokkal befejeződnek a beharangozott Felemelkedés végső kiigazításai, amelyek 2011 és 2012-ben szükségesek.  A Felemelkedés más számos pontból nézve is már folyamatban van 1987 óta (Harmonikus Konvergencia – Egyirányba Igazodás lásd: Idővonal: 1987. augusztus 16-17), de a Naplemezek, a Kristályos Vortex és a piramishálózat teljes összehangolása még folyamatban van, így tovább finomodnak a végső beállításig. (2012-12-12-ig)*

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=282:metatron-2012-egy-bepillantas-az-elttuenk-allo-magikus-ev-ele&catid=48:2012&Itemid=77

2012.12.12. A Group szerint a Felemelkedés vége:

(LW:04.07.)

12-12-12 METATRON: TERMÉSZETES IDŐZÍTÉS : TÉR ÉS IDŐ

Nature Time....2012. aug.

Időutazás: Soha nem érhető el rakéta meghajtással, semmilyen készülékkel nem lehet.
Teleportáció: Nagyon is valóságos fogalom. Jógik és Sámánok elsajátították, és csak akkor tudjuk megvalósítani, amikor készen állunk a Mesteri Szintre.

Frekvenciális Dematerizálás: a jóindulatú földönkívüliek ezt használják: Szíriuszi-Plejádi- Arkturuszi csoportok. Különleges phi kristályokat használnak az energia eltolódásra. Antianyag Vibrációs Kvantum Hullámállapot.

Titkos hadviselés kísérletezett vele, katasztrofális eredménnyel: Philadelphiai Kísérlet, Montauk kísérlet, ezután Tesla és Edison is foglalkozott ezzel.

Kizárólag jótékony célra használható. A Föld egy védett síkja a Szabad Akarat világának, amely az emberiség egy fejlődési állomása. Az Ashtar csoport biztosítja ezt a védőpajzsot a Föld körül és védi a Felemelkedést a külső hatások befolyásolásától. A Fényhozók, sokan ennek a Véderőnek a multi-dimenziális aspektusai. A Fényhozók nagy többsége: Szíriuszi, Plejád, és Arkturuszi rendszerekből származnak. Jóindulattal lehet majd aktiválni ezt a technológiát, más célra nem fogják engedni.

12-12-12 – kb. 2500 körül A FÖLD FELEMELKEDÉSÉNEK DÁTUMA

A kritikus tömeg támogatja, de a teljes Mennybemenetel (5. dimenziós tudatosságba lépés) még 15 (400-500 év) generáción keresztül fog bekövetkezni (mostani kép szerint).
Mi Fénymunkások a jövőből jöttünk vissza, különböző korszakok hologramján keresztül. Két esemény indokolta ezt: Az egyik a Spanyol Armada a másik a Náci Németország volt: Belial fiai az árja Atlantisziak visszatérése volt a fő oka, mert ez a két esemény befolyásolta volna a bolygót egy egészen más útra vitt volna bennünk.

12-12-12
A dualitás csökkeni fog, de nem tűnik el a 3. dimenzió. AZ EMBERI KETTŐSSÉG EGY MEGBECSÜLÉSRE MÉLTÓ TAPASZTALÁSI FOLYAMATBA LÉP BE. KÜLÖNBÖZŐ LÉNYEK ISTENI INTELLIGNCIÁJÁNAK UTAZÁSA LESZ

Többdimenziós hozzáférése a tudásnak. Meg tanuljuk a mesteri-teremtő gondolatenergiát irányítani. A materializáció a gondolat és értelem eredménye.
Az Idő és Tér Szándékosan lett létrehozva az illúzión keresztüli programozással az isteni Énen keresztül, külső érzékszervekkel.  A DUALITÁS EGYETEME AZ ÚGYNEVEZTT FIZIKAI VALÓSÁG. Lineáris szűrők blokkolják a többdimenziós tapasztalást, csak amikor elérünk egy szintet a tanulmányainkban, akkor nyílik ki előttünk ez a lehetőség, és erről szól 2012.

Amikor alszunk téren és időn kívül vagyunk, azon keresztül utazunk. ALVÁS ÉS ÉBRENLÉT EGY KIEGYNLÍTŐ TAPASZTALÁS. Alvó állapotban a magasabb Én megvizsgálja a napi- tapasztalatokat és lehetővé teszi a fejlődést.

A LINEÁRIS IDŐ: EGY VÁLASZTOTT  FIZIKAI ÉLMÉNY MELY EZEN AZ ÚTON AKTUALIZÁLJA A VÉGTELEN UTAZÁST.

MINDEN KÖRÜLÖTTÜNK EGY TEREMTETT ILLÚZIÓ ÉS TÁRSALKOTÓI VAGYUNK ENNEK AZ ÁLOMNAK.

EGY HATALMAS CÉLRA, FEJLŐDÉSRE LETT MEGALKOTVA. (EmberIsteni Élmény)

Minden kor egyszerre létezik, csak más-más vibrációs frekvencián, de lesz képességünk arra, hogy akár Egyiptomot, Rómát láthassuk a teljességében (ezek a történelmi korok, mind egyedülálló hologramok).

12-12-12 VALÓBAN A MENNYBMENETEL KEZDETE!!!. Az Arkansasi és Brazil Kristályos örvények összekapcsolódnak a Nap Lemezekkel és hálózatba rendeződnek a 144-es Kristályos Hálóba, amely egy dupla pentaoktaéder háló ami kapcsolatban van, mind a 12 dimenzióval és a DNS 12 spiráljával.

2012. 12-12-12

Az Új Világba lépés

 

Most, hogy ezekre a változásokra sor kerül, látni fogjátok saját érzelmi testetek átrendeződését. Ez a várható energiahullámzás által a Föld bolygón keresztül érkezett el hozzátok és mindent megváltoztat, és mindazt, amikről az előbbiekben már beszéltünk, ti segítettétek létrehozni. Megünnepeltetek ezzel minden kapcsolatos időpontot, amelyek majd a 12-12-12 (2012. december 12.) idején csúcsosodnak ki. Szó szerint abban segítettetek magatokon, hogy ez a változás, mozgásba lendüljön, és ezzel létrehoztatok magatok körül egy új világot. Most a következő lépés egyszerűen az, hogy úgy lépjetek be az új világotokba, hogy jelentsétek ki azt, hogy ez tiétek, és ezt saját érdeketekben tegyétek meg, hogy sajátotok legyen. Fejezzétek ki ezt a fényetekkel. Azt mondjuk nektek, meglehet, lesznek még bizonyos kihívások ezzel kapcsolatban, mert néhányan érzékennyé válhattok a különböző energiaszintekre, amelyeket eddig nem ismertetek.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=370:steve-rothers-es-a-csoportlightworker-group-evolucio--a-2222-es-ev&catid=48:2012&Itemid=77

 

12-12-12- 12-12-21

De mi most figyelmeztetünk bennetek, azért mert 2012. december 21-én a 144-es Háló teljes megnyílásakor az fokozni fogja az (időfelfogásunk/időérzékelésünk) egyenlőtlenségét, mégpedig az egyetemes időciklus és a ti általatok mértek között. Különbözni fognak. Nemcsak az új háló elkészülte miatt  lesz hangsúlyos az időszakaszok aránya, hanem azért is mert a bolygó belső (mag) forgása és a külső forgató mozgása közötti arány megváltozása, lehetővé fogja tenni azt, hogy még erőteljesebb fénysebesség felgyorsulásában fürödjön meg a bolygó. A Fény hányadosa a jelenlegi megközelítőleg 186.000 mps-ről, több mint 210.000 mps-re fog növekedni.

 

 

 

Ehhez a fénysebesség felgyorsuláshoz, része lesz, ha hozzátesszük az Atlantiszi Kristályok aktiválódásának is. Különösen a Shasta hegyi OM Kristály és a Fény Nap-Hold Kristálya a Titicaca –tónál, emelkedni fog fényhatásában. Mindkettő eredetileg 2009-ben kezdett el aktiválódni és 2012-ben (mind a 9 kristály!) aktiválása során egy Kristályos Hálózatot fognak kialakítani, és akkor nagyon előnyös hatással fognak majd bírni. De azt is hozzátesszük ehhez, hogy a ciklus nem ekkor fogja elérni a tetőpontját,  ezt majd akkor éri el, amikor időszámításotok szerint 2020-hoz értek, mert bizonyos kristályok, amelyek 12-12-12-ben szakaszosan aktiválódnak, különösen a Bimini Tűz Kristályának, még legalább 8 évre van szüksége ahhoz, hogy teljesen aktivált legyen. ( megjegyzésem: Vagyis ez lesz az 5. dimenzióba lépés alapfeltétele, de addig át kell mennünk a 4. tanuló dimenzión)

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=363:az-om-2012-es-nyari-napforduloja-2012-junius-19-25-metatron-arkangyal-tyberronon-keresztuel&catid=48:2012&Itemid=77

12-12-12 – 12.-12.-21

Ahogy azt mondtuk, a 2012-es év energiái rendkívül intenzívek. Mostantól, minden héten és minden hónapban és 12-12-12 és 12-12-21 között az energiák egy olyan eltolódással vannak felhatalmazva, amelyek túlterheltté tehetnek bennetek. 2012 exponenciálisabban kedvezőbb, mint 2011., mert a 2012 triád energiáinak hatására az történik, hogy a nem-fizikai tudatosságotoknak  hatalmas és még hatalmasabb kiteljesedése lesz, a tudatosság Mer-Ka-Na teljes 33 csakrájába. Maradjatok földeltek és lényeges, hogy tartsátok tisztán, épen az aurátokat. De ti tudjátok, meg van a tudásotok arra, hogy hogyan fogadjátok az új rezgéseket. A régi energia mítosza az volt, hogy az összes tudásotok és észlelésetek, a fizikai testetek érzékelésén kellett, hogy átjöjjenek, de ez már egy idejét múlt dolog, és éppen ezért kell összerendezni az energiák beáramlásakor, mind a 33 csakrátokat, és ti már mindezt tudjátok, hogy hogyan.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=362:2012-fenyerejenek-es-nagyszersegenek-tuekroezdes-a-boelcsesseg-szemein-keresztuel&catid=48:2012&Itemid=77

 

 

2012. DECEMBER 13. – ÚJHOLD

2012.12.13.- 12.21. KÖZÖTT - A 144-ES KRISTÁLYHÁLÓ ÚJRAINDÍTÁSA

A 144-ES  TUDATOSSÁG-KRISTÁLY HÁLÓ FELTÜZELÉSE

A SZENTHÁROMSÁG IDŐ PORTÁLOK RENDJE SZERINT

Tri-Dátum Portálok – A Kristály Háló feltüzelése

Aktiválási százalékban – METATRON/TYBERONN

TDP's - Firing the Crystalline Grid

Calendar Timing Triple Date Portal % Grid Activation

* 1 Jan 2001 Triple One (1-1-1) 8.34%

* 2 Feb 2002 Triple Two (2-2-2) 16.70%

* 3 Mar 2003 Triple Three (3-3-3) 25%

* 4 Apr 2004 (4-4-4) 33.34%

* 5 May 2005 (5-5-5) 41.70%

* 6 Jun 2006 (6-6-6) 50%

* 7 Jul 2007 (7-7-7) 58.34%

* 8 Aug 2008 (8-8-8) 66.70%

* 9 Sep 2009 (9-9-9) 75%

* 10 Oct 2010 (10-10-10) 83.40%

* 11Nov 2011 (11-11-11) 91.70%

* 12 Dec 2012 (12-12-12) 100% TELJES ÜZEMMÓDRA VÁLTÁS

 

2012. DECEMBER 13. - 20 DECEMBER20. Reboot/ Úraindítás

* 12-21-12 *  2012. December 21. Total Activation Grid Maximus/ Teljes Aktivitás kezdete

 

2012. DECEMBER 13-14. – IKREK METEORRAJ ZÁPOR

A december 13–14-i Geminid meteorzápor még szórakoztatóbbnak ígérkezik, mint a Perszeidák. Csillagászok szerint ugyanis 120 hullócsillagot is megfigyelhetünk óránként. December 13-án este sötétedés után már elkezdődik a „műsor" a keleti horizonton és folytatódik egész éjszaka.

http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/hatalmas-meteorraj-kozeledik-a-fold-fele/2012-01-04/11516

2012. DECEMBER 13. –SZUPERHOLD – Újhold Nyilas 22*

2012.12.21. FELÉ

Az emberi tudat 9 dimenziójához, szinte mindenki hozzáférhet.
a Föld olyan birodalom, ahol az emberi tudat a 9. D.-hoz , egyszerre hozzáférhet.

A 9.d. gyökere a Föld, a csúcsa a Galaktikus Központban van. Ez az Élet fája.

BHC:15

2012. DECEMBERÉNEK VÉGÉN: Nem tűnik olyannak, mintha kiemelten fontos lenne, amiért ünnepelni kellene, de egyre többen lesznek azok, akik átérzik a globális felelősséget a bolygó és az emberiség iránt, és nem fogják eltűrni a hatalomban és a szolgálatban azokat, akik nem az igazságot és igazságunkat képviselik. Ez az az idő amikor a maja naptár szerint az idő véget ér. 2012. december 21.-ét sokan a világ végzetének tartják és ezért sokan kétségbe fognak majd esni.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=295:uriel-arkangyal-2012-es-ev-energianak-elrejelzes-az-igazsag-az-oesszehangolodas-es-a-kiteljesedes-eve&catid=48:2012&Itemid=77

 

 

2012. ÉVI TÉLI NAPFORDULÓ és annak jelentősségéről

A téli Napfordulóról egy részletesebb, különkiadás készül

2012. 12. 21.

A Téli Napfordulón újraindításra kerül a Felemelkedés Háló/Mező amely behálózza a Kristályos Kvantum mezőt és ez kiterjed (az Univerzumokra) és még nagyobb hozzáférést biztosít egészen a 12 dimenziós tudatosság eléréséhez.

A JUPITER, SZATURNUSZ, PLÚTÓ ekkor (egymással való rezgés és geometriai viszonyában) AZ ISTEN ÚJJÁT FORMÁZZA.

2012. 12. 21. - A 144-ES KRISTÁLYHÁLÓ TELJES AKTIVITÁSÁNAK KEZDETE

lásd: 2011.11.11 és 2012. 12.13

2012. 12. 21. 11:11 – KOZMIKUS PILLANAT – DIANA COOPER

, A Kozmikus pillanat. – Ebben az évben, minden, de minden a Kozmikus pillanathoz vezet, amely 2012. december 21.-én 11 óra, 11. perckor következik be. Miként ott voltunk 11-11-11-ben, úgy fognak megnyílni a mennyei kapuk, és a Forrás energiái fognak elérni bennünket és akkor férhetünk hozzá ezekhez az energiákhoz, ha készen állunk erre. Csakhogy ebben az időben ezek az energiák még erősebbek lesznek, és ha elfogadjuk azt, amit kínálnak nekünk ebben az évben, akkor a lelkünk egy hatalmas lehetőséget kap a spirituális fejlődésünkre. Tehát aktívan készüljünk fel az év során, imáinkkal, meditációval és helyes cselekedetekkel.

F: 12 HASZNOS JÓTANÁCS 2012-RE. Diana Cooper üzenete

Közreadja:

www.foldicsillagok.hu

2012. DECEMBER VÉGE – DIMENZIONÁLIS KAPUK MEGNYÍLÁSA – GREG GILES/GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ

 

’Az előttünk álló nagyon közeli napok’-on nem a holnapi napot, de természetesen nem is a mostantól számított éveket értjük. Ezek az ajtók az elkövetkező hónapokban lesznek számotokra elérhetőek. Izgalmas ez, drágáink? Úgy érezzük, hogy nagyon sokan meg lesznek e hírek hallatára lepődve közületek. Ezeket a híreket nem hivatalosan adjuk nektek, mert nagyon sok enyhítő körülmény van és sok olyan esemény, mely ezt megváltoztathatja. Mi biztosítunk benneteket és mindvégig ezt tettük, hogy az idővonalak rendkívül képlékenyek, változóak és átalakulás tapasztalható mindenütt, kivétel nélkül minden egyes nektek adott napon. De eláruljuk nektek, hogy vizsgálataink és megfigyelő szolgálatunk arra a következtetésre jutott, hogy ezek a dimenziós bejáratok néhányatok számára a következő néhány hónapban meg fognak nyílni. Ez nagyjából a 2012-es évetek decemberét jelenti. Egy hónapot, mely nem kellene, hogy sokatokat meglepjen. Ahogy mi értelmezzük, sokan közületek ennek az évnek ehhez a hónapjához kötődtök egész hosszú ideje, sőt, egészen évezredekkel visszamenőleg is, sok korábbi inkarnációtokon keresztül.

 

A mayák, akik megjövendölték ezt az eljövendő hónapot, decembert és ezt a 2012-es évet, néhányan azok voltak, akik ma társadalmatok tagjai. Meglep benneteket az is, drágáink, hogy néhányan közületek, akik részt vettek a maya naptárotok kigondolásában, megtervezésében és elkészítésében, ma köztetek sétálgatnak?

F: A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE

2012.08.28.  A Maya prófécia és 2012 év decembere

http://hungariangg.blogspot.hu/

 

 

2012. DECEMBER 21. – KRYON/DAVID BROWN

„Pontosan hat hónap múlva*, pontosan 144.000 férfi és nő fog felemelkedni egy új tudatossági szintre. ők valamennyien egy személyes pólusváltáson fognak keresztül menni, és a pólusuk negatívból pozitívba fog kerülni, és pozitív energiákkal, pusztán csak a szeretetből fogják megteremteni életük tisztaságát és ekkor a sötét oldal visszahúzódik. Közületek 144000-en lesznek azok, akik azért vannak itt, hogy támogassák az új tudatosság, második, harmadik, negyedik hullámát. Ez időt fog még igénybe venni persze, de a bolygók már itt vannak, értetetek, és itt van az egész szellemi világ is támogatásával, veletek van.”

 

 

„Mindenkit azonosan, az összes férfit és nőt egyenlő elbánással bírál el az egész Világegyetem. 144000 ember fogja felülmúlni az eddigi tudatosság-tanításokat, és ők azok, aki csak szeretni, szeretni, szeretni szeretnének, a gazdagoktól a szegényekig, és nem számít mennyire előkelő vagy alázatos ezek közül, mert ők egyenlően fogják kezelni a társadalmi szinten legalacsonyabban élőket a legmagasabb szinten lévőkkel.”

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=376:kryondavid-brown--6-honap-meg-2012-december-21-ig&catid=48:2012&Itemid=77

Végül is minden emberi lény át fog esni egy pólusváltáson, ami után abbahagyhatjátok a negativitással való teremtést és a pozitív energiákkal kezdtek el teremteni.

 

Kezdetben 144.000 ember fog felemelkedni az új energia szintjére, és azt követő két éven belül, és azon túl, tízszeresre és százszorosára fog emelkedni a számuk azoknak, akik átkerülnek majd ezekbe az energiákba.

 

A régi világotokat a Sötét Oldal irányította, mégpedig a Világ Királya vagy más néven Darth Vader. Az Új Világot, pedig a Szerető Isten vezeti és ennek a Szerető Istennek a törvényei és szabályai szerint, és ekkor ez a világ tele lesz fénnyel és szeretettel, és a világotokat és bennetek teljesen feltölt majd szeretettel, fénnyel és örömben, szeretettel, szenvedéllyel telten fogjátok magatokat érezni és élni az életeket.

 

Egy Új Világ érkezik meg most és a Krisztusi Tudatosság fog ott bennetek üdvözölni. Ezekben az utolsó napokban az Antikrisztus egyre dühösebb és mohó lesz, még erősebben, mint bármikor a múltban, és megmutatja, felfedi magát, de ekkor, ebben a megnyilvánulásában meg lesz fosztva az erejétől.

 

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=369:kryondavid-brown-az-elmetek-megujitasa-harmadik-dimenziosbol-harmadik-es-felesse&catid=48:2012&Itemid=77

 

 

Nagyon mókások vagytok innen nézve, ahogy mi most látunk bennetek. Annyira élvezitek ezeket az új energiákat, annyira kívánatosak számotokra, ahogy hagyjátok közelebb és egyre közelebb jönni hozzátok, s így juttok el 2012-höz. 2012 végére negatív energiáitokat mind nagyon gyorsan fel fogjátok tudni szabadítani. Egy új tudatosság felé haladtok, bár a mostani tudatosságotok még kételkedik abban, hogy mi jöhet még ezek után valójában.

 

Azon az úton melyen végighaladtok, viszont látni fogtok bizonyos mérvű halált és rombolást, pusztítást is. De azok az emberek, akik a Krisztusi Tudatosságukba kerültek, vagy fognak kerülni, biztonságba érezhetik majd magukat, védelem alatt állnak, nyugodtak lehetnek a legnagyobb vihar közepén is, mert akik ezt választották, azok a Krisztusi Tudatosságukba fognak kerülni 2012 végére.

 

Világotokat már sokkolta egy irtózatos földrengés és tsunami Japánban, de ennek van egy összefüggése. Az új világrend kormányai egy nagyon negatív valóságot hoztak létre a Földön, és befolyásolásukat, meg kell állítani. Az embereket fel kell világosítani, hogy mi fog történni 2012-ben. Minden egyes ember számít, és hatással van erre a folyamatra. Azok közül, akik tudják mi fog történni 2012-ben és visszatartják az információkat, meg fognak szenvedni ezért nagyon-nagyon. Nem számít, hogy mekkora terület áll rendelkezésükre az elbújásra, az sem számít, hogy milyen védelmi rendszert állítottak fel önmaguk védelmére, mert ez egy energiaváltás. Nem számít, ha azt gondolják, jó mélyre majd elbújnak a Föld alá, mert akkor is át kell esniük a mágneses váltás folyamatán, azon, ahogy az meg is fog történni.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=188:az-erzeseiteken-keresztuel-leltek-ra-a-gyogyulas-kapujara&catid=48:2012&Itemid=77

 

Egy új világ jön kedveseim, egy rendkívüli alkalom. Ez az időszak, amikor el fogtok búcsúzni a régi Földtől, és egy olyan új világot üdvözöltök majd, melyet tudatos férfiak és nők fognak vezetni, akik megtalálták a szeretet útját, és azon is járnak.

 

 

 

2012. egy poláris változást fog hozni, személyes szinteken, amikor a polaritás negativitása, pozitívvé változik, és azzal a rengeteg munkával, amit megtettetek eddig, még több változást és egyensúlyt fog hozni számotokra, és ez lesz az amely megkönnyebbülést hoz majd a testeteknek, hogy el tudja viselni a változásokat.

 

Egy új világ jön, de eltart még egy pár évig, amikor minden kifejeződik benne, és 2012. december 21.-én érezni fogtok testetekben egy nagyon magas világos elmozdulást, egy tiszta változást az energiákban, ahogy elhagynak majd bennetek a negatív érzelmek és akkor elkezdtek a szeretet világába kerülni. Mert, ahogy ebben a szobában is, úgy mindenhol világos lesz, és minden meg fog változni ettől a naptól kezdve. De ez a folyamat eltarthat még egy kis ideig, amíg minden rendben lesz, de nem kell már majd erőfeszítéseket megtenni ahhoz, hogy hozzákapcsolódjatok, mert ez a szeretet alapú energia hozza létre az új valóságotokat.

 

Sokkal nagyobb örömöt fogtok majd érezni, amikor az utatokon a szeretet folyamatosan fog majd áradni az energetikai rendszereteken keresztül, mint most. Jelenleg amikor a szeretet átáramlik az energetikai rendszereteken, lekapcsolódik a negatív energiákon keresztül. 2012. december 21. után már azonban a szeretet szabadon fog áramlani a testetekben, és ez egy szeretet alapú valóságot fog majd létrehozni. Lehet, hogy még akkor és azután is egy kis ideig, sok fájdalom és szenvedés vesz körül bennetek, de azt ti már nem fogjátok érezni és megtapasztalni, mert a ti tapasztalásotok átköltözik akkorra már a 3. dimenzióból a 4.-be és  szinte automatikussá válik majd az, hogy elérkezzetek a krisztusi tudatosságotokba.

 

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=286:kryondavid-brown-a-nagy-emberi-ebredes&catid=48:2012&Itemid=77

 

Ez a bolygó eddig olyan korlátozás alatt volt, mint egy rab a cellájában. A bankárjaitok csak féligazságokat mondtak el nektek, ugyanúgy a politikusaitok is, és ha szerencsések voltatok, akkor még a vallási vezetők ugyancsak féligazságokat osztottak meg veletek. Az oktatási rendszeretek pedig képtelen dolgokkal tömték tele fejeteket, és semmi olyat nem tartalmazva, ami Istentől ered. 2012. december 21.-én ez az eddigi tudatlanság, amit a bolygó kapott, elkezdi visszanyerni a rég elvesztett emlékezetét és visszafordul a szeretet felé, ahol a szívetek és elmétek össze fog kapcsolódni a világegyetemmel, oda fordul, ahol érezni fogjátok a világegyetem harmóniáját. Nagyon sok módja van annak, hogy tudatosak és kiegyensúlyozottak legyetek, és Kryon csatornája ennek egy ilyen nagyon gyors változatával rendelkezik.

 

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=327:az-uj-kor-csakraa-tuerkizcsakra-aktivalasa-kryondavid-brown&catid=48:2012&Itemid=77

Érezzétek, ahogy az energiáitok emelkednek magasabbra és még magasabbra és még még-magasabbra. Engedjétek meg az energiáitoknak még magasabbra emelkedni és érezzétek az összekapcsolódást a FöldAnyával és az ÉgAtyával, és ezt mind érezni fogjátok nem kevesebb, mint egy év múlva, 2012. December 21.-én, amikor egy ciklus véget ér, vagy több ciklus is, és egy új ciklus kezdődik. Amikor beléptek az új dimenziótokba az nagyon különbözni fog attól ami a mostani, és az egy új tudatosságba fog emelni bennetek és majd még magasabbra.

 

 

 

A Krisztusi Tudatosság 4. Dimenziója lehetővé teszi majd, hogy csak a szeretet áradjon. Ott nem lesznek döntéshozók és irányítók fölöttetek, csak a szeretet áramlása, és folyamatoson és mindig a FöldAnyával és az ÉgAtyával fogtok összekapcsolódni.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=343:kryondawid-brown-felebredni-oenmagatokra&catid=48:2012&Itemid=77

 

A KRISZTUSI TUDATOSSÁG AZ ÚJ VILÁG ENERGIÁJA

 

 

„Polaritásváltás/Pólusváltás történik 2012. december 21.-én. A polaritásváltás/pólusváltás, személyes megalapozottságú és a tudatosság a negatív pólusról a pozitívra fog változni, és a szeretet újra áramlani fog mindenfelé, és még ez a szeretet a politikusaitokat, a bankárjaitokat is meg fogja érinteni, és minden elkezd megváltozni.”

 

„A Krisztusi Tudatosság az új világ energiája. Ez azt jelenti, hogy szeretettel fogtok teremteni, folyamatosan a pozitív energiáitokkal fogtok teremteni,”

 

„Már ez elmúlt közvetítésekben többször is megemlítettük, hogy 2012. december 21.-én, 144.000 ember fog átmozdulni a negatív energiáiból a pozitív energiáiba.”

 

„És ez a hely egy szeretet teljes világgá válik, egy olyan világgá válik, ahol a Szeretet lesz a válasz mindenre.”

 

„Döntés született a Lelkek Világában, a Spirituális Világban, hogy a Föld bolygó, átköltözik a Krisztusi Tudatosságba.”

 

Szerte a világon az embereknek a felsőbb szívcsakrájuk ébredezik, és ez a szívcsakra támogatni fogja a tudatváltást és a negativitásból a pozitivitásba mozdít át bennetek. Már ez elmúlt közvetítésekben többször is megemlítettük, hogy 2012. december 21.-én, 144.000 ember fog átmozdulni a negatív energiáiból a pozitív energiáiba. Néhányan közületekkel is azokkal is, akik ebben a teremben vannak, ez fog történni, és még egységesebben és még felkészültebben vagytok erre, akkor ez könnyedén fog megtörténni. Azokkal az emberekkel, akikkel ezek már megtörténtek, hogy annyi időn keresztül elvégezték a belső munkájukat egy csomó időn keresztül, már megértették, hogyan kell, és mit kell gyógyítani. Pár évvel ezelőtt a gyógyítás olyan volt mint a lutri. Minél többet gyógyítottatok magatokon és dolgoztatok magatokon, annál inkább tudtátok azt, hogyan működik a gyógyítás és ekkor végre el is hitték ezt magatokban. A fény munkásai már készen állnak arra, hogy a váltás megtörténjen.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=355:kryon-david-brown-a-krisztusi-tudatossag-az-uj-vilag-energiaja&catid=48:2012&Itemid=77

 

„Jelenleg 144.000 ember érkezett nagyon közel a Krisztusi Tudatosság teljességéhez és egységéhez és ezek az emberek olyanok lesznek, mint a tóba vetett kavics, és akkor majd ők fogják sugározni magukból a Krisztusi Tudatosságot és ezzel felébresztik a világ minden népét, erre a tudatosságra.”

 

„...előreláthatóan 2012. december 21.-én 144000 ember fog átmenni a pólusváltáson, és majd ők fognak mindenki mást tanítani...”

 

„Ez az amikor visszatér a Mindig Szerető Isten Tudatossága, amely addig tartja majd fenn a fizikai testeket, ameddig azt szeretnétek.”

 

„Nincs olyan erő, hatalom a Földön, amely elég erős lenne arra, hogy megállítsa ezt a bekövetkező tudatosság váltást. Semmiféle erőszakkal nem lehet megállítani ennek az új tudatosságnak a beáramlását.”

 

„Nincsen semmi olyan ok a Földön, hogy bárki, másokkal szemben erőszakot alkalmazzon, és minden problémát meg lehet oldani erőszak alkalmazása nélkül. Az erőszak árának megfizetése így kapcsolódik a karmához, és minden erőszakos cselekmény karmikus hatása megkétszereződik. Minden olyan nemzet vezetősége, amely erőszakhoz folyamodik ezen a Földön, nagyon meg fogja fizetni minden erőszakosságának az árát.”

 

„144.000 közületek azok száma, akiknek véget ér a régi utazásuk, és ők lesznek azok, akik magukból sugározzák a Szeretetet és a Tudatosságot, és Békességet és Szeretetet hoznak ide a Földre. Minden rendszeretekbe, Becsületességet, Tisztaságot, és Igazságosságot hoznak.”

 

„Ez a Világ Mindenkié Lesz, nemcsak néhányaké. A Szeretettel teli és tudatos férfiak és nők,

elkezdik magukhoz venni a saját hatalmukat (önfelhatalmazásukat) ebben a világban, hogy szeretettel teli és tudatos döntéseket hozzanak.”

 

Jelenleg 144.000 ember érkezett nagyon közel a Krisztusi Tudatosság teljességéhez és egységéhez és ezek az emberek olyanok lesznek, mint a tóba vetett kavics, és akkor majd ők fogják sugározni magukból a Krisztusi Tudatosságot és ezzel felébresztik a világ minden népét, erre a tudatosságra. Ez az Emberi Lelkek evolúciója, de ez nem revolúció, nem fog forradalmakat kirobbantani a bolygón. A Forradalmak csak olyan formában, történnek meg, hogy a tudatosság körbe-körbe árad, körülveszi az egy csoport zsarnokot és a másfajta ilyen társaságokat. És ez így ez a fejlődési folyamat már elkezdődött. Az emberek szerte a világon elkezdenek megvilágosodni, még több fajta módon, mint eddig és a szeretet elkezd áradni mindenfelé, és akkor ott pólusváltás lesz, negatív energiáról a pozitívra. A negatív energiák: a haragot, a szomorúságot, a gyűlöletet, a bosszút, míg a pozitív energiákat az örömöt, szenvedélyt, szeretetet hozzák, és így előreláthatóan 2012. december 21.-én 144000 ember fog átmenni a pólusváltáson, és majd ők fognak mindenki mást tanítani. A kormányok persze nem örülnek majd ennek, de aztán később ők is, mert még soha nem voltak abban. Az ő örömük és boldogságuk abból állt, hogy elnyomták a tömegeket, és úgy tettek mintha ezeket a tömegeket egy jobb világ felé vezetnék, miközben pontosan ugyanabban a helyzetben tartották őket, ahol most is vannak, és éppen ezért is kezdenek megnyilvánulni ezek a változások.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=366:kryondavid-brown-ez-a-vilag-mindenkie-lesz&catid=48:2012&Itemid=77

 

 

2012. DECEMBER 21- 2013. MÁRCIUS A FÉNY RÁDIÓI

Azok, akik már belső munkájuk eredményeként ébren vannak, tüneményes erőt fognak érezni, amit azért kaptak, hogy teljes tudatosságukba kerülhessenek, hogy egészek és teljesek lehessenek és a szeretet folyamatos áramlásában megteremtsék a tiszta szereteten élhető világukat. Ez még eltelhet egy kevés ideig, de azok számára, akik átmentek a tudatosság első hullámán, nagyon tisztán fogják érezni ezt egészen 2013 márciusáig. Sokan készen fognak erre állni, 2012. december 21.-ig. Ők lesznek a Fény Rádiói és felébresztenek mindenkit a maguk környezetében, csakúgy, mint egy tóba vetet kavics. Az új világ érkezőben van kedveseim.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=327:az-uj-kor-csakraa-tuerkizcsakra-aktivalasa-kryondavid-brown&catid=48:2012&Itemid=77

 

2012 UTÁN EGY HATALMAS MÁGNESES ELTOLÓDÁS LESZ A BOLYGÓN.

Maradjunk a testünkben és lélegezzünk, és tudjuk azt, hogy minden rendben van, rendben lesz, figyeljünk a lélegzetünkre, akkor hozzáférhetünk minden tanításhoz, így sokkal könnyebb lesz a régi világtól való átmenet az újba.

Nagy kihívás lesz számunkra az átmenet.

A kettősségben volt egy gondoskodó jóságos Isten és egy megsebzett gyermek, akii fél a haragvó Istentől, és azt teremtette meg. A kettő között fogjuk megtalálni Krisztusi Tudatosságunkat.

2012 felé haladva egyre kevésbé fog hatni ránk a dualitás (elkülönülés, elválasztódás).

2012 SZEPTEMBERE KÖRÜL JELENTŐS MÉRTÉKBEN KEZD MAJD MEGKEZDŐDNI A MÁGNESES ELTOLÓDÁS A FÖLDÖN, ÉS MEG IS FOG NYILVÁNULNI.

Ekkorra szabadjára kell engednünk magunkból minden negativitást, és ez az esemény roppant veszélyes lesz a negatív beállítottságú emberekre.

A negatív energia kibocsátása rengeteg problémát hoz maga után, például betegségek formájában, ha egyszerre kell elengedni mindent.

Addig van még elég lehetőségünk arra, hogy gyógyítsuk magunkat és ne aggódjunk a fizikai világért.

A sötét oldallal dolgozók, azt szeretnék, hogy hagyjuk békén az embereket 2012-vel kapcsolatban, hogy mi történik. (ezért a félelemkeltés-iparág)

AZ EGÉSZ VILÁGNAK TUDNIA KELL, HOGY MI FOG TÖRTÉNNI 2012-BEN, HOGY EZ AZ ENERGIAVÁLTÁS A LEHETŐ LEGZÖKKENŐBBEN MENJEN VÉGBE

2012 UTÁN EGY SZERETET ALAPÚ TUDATOSSÁG MARAD FENN A FÖLDÖN!!!

A SZERETET LESZ AZ EGYETLEN VÁLASZ MINDENRE!!!

A negatív tudatosság már nem sokáig lesz érvényben és ezután a saját szeretet tudatosságunkkal fogunk megteremteni mindent a Földön.

A Krisztusi Tudatosság szeretete a szívből jövő életfelfogása fog megnyilvánulni.

EZ A VILÁG CSAK A SZERETETRŐL FOG SZÓLNI!!!

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=121:kryondavid-brown-vegyetek-komolyan-a-bels-munkat&catid=35:ataradasok&Itemid=59

 

2012. DECEMBER VÉGE - MÁTÉ

MINDEN SÖTÉTSÉG ELTŰNIK MAJD A FÖLDRŐL, AMIKOR AZ,  A 2012-ES NAPTÁRI ÉV VÉGE FELÉ BELÉP TELJESEN A 4. SŰRŰSÉGBEN, AMIKOR AZ ARANYKOR KÜSZÖBÉRE ÉRTEK!!!

 

A FöldAnya mondja: ez a sok csoda mind reátok vár és ez a világ már valójában a mi együttes világunk lesz.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=278:mate-a-vonzas-toervenyerl-oesszekapcsolodva-a-foeldanyaval&catid=49:2012-utan&Itemid=78

 

 

 

Ezért sem az elemzők, sem a tömegek nem rendelkezhetnek megfelelő ismeretekkel, hogy értékelni tudják azt, mi következik, még kevésbé ismerik a változások köreit és sebességét előre jelezni, MERT EZ EGY PÉLDANÉLKÜLI KORSZAK EBBEN AZ UNIVERZUMBAN, AMELY KIBONTAKOZÓBAN VAN. Nem tudják azt, amit mi tudunk, hogy 2012 varázslatos évének végén a Föld átlép egy küszöböt és belép a 4. sűrűségbe (dimenzióba), ahová semmi olyan sötétség, amely alacsonyabb rezgéssel rendelkezik, nem léphet be.

.....

Mégis néhány Fénymunkásban felmerülnek a kételyek, abból, amit Máté mond, hogy hova is lehet jutni 2012év végére. Még akkor is fenntartják a kételkedésüket, amikor a Fény más létezői is azt állítják, hogy nagyon közeleg az az idő, amikor a Föld az Aranykorába belép, és ennek létezik egy meghatározható folyamata, és ők tisztában is vannak ezzel. De addig, amíg a 3. sűrűségben vagyunk, addig van egy lineáris idő is, és az emberek csak az erre vonatkozó keretekben tudnak erre következtetni, számolgatni arra, hogy mennyi életváltással tudnak fejlődni, hogy mit kell még megtenni ezért és mennyi idő van még erre.

„Hagyjátok a múltat békén, ahová tartozik, a múltba! És akkor nem fogtok kételkedni a jelenbe, ahol minden, ami szükséges számotokra, az meg fog valósulni.”

 

A Föld elérkezett abba a sorsába, amikor elhagyja a 3. sűrűségét, amikor egy egyetemes ciklus megnyit egy asztrális ablakot 2012 év végén, és akkor akik sötét elmével és szívvel állnak elé, azok közül egy sem maradhat tovább a bolygón, el kell hagyniuk azt.

....

Nem lesz tömeges eltávozás 2012-ben, de sokkal több ember fog eltávozni, mint a szokásos, és valószínű, hogy lesz közöttük nekünk oly kedves, rokon, családtag, barát vagy munkatárs, vagy szomszéd. Megvigasztalhat bennünk az a tudat, hogy a 4. sűrűségből az 5.-be tartó Felemelkedés ösvényén örömmel fognak majd velünk találkozni velünk, megújult, egészséges testükkel, így a többi lélekkel is a bolygón és a Nirvában.

„Biztosítunk benneteket arról, hogy minden sötétség a bolyón el fog tűnni egy év múlva. Azok az emberek, akik még itt maradnak a Földön, fénnyel teli lelkületükkel lesznek jelen, békességben egyesülve, kölcsönös tisztelettel lesznek egymással és életüket összhangba hozzák a Természettel.

F:„MERT EZ EGY PÉLDANÉLKÜLI KORSZAK EBBEN AZ UNIVERZUMBAN, AMELY KIBONTAKOZÓBAN VAN”

MÁTÉ/Matthew Ward 2012. JANUÁR 4.

www.foldicsillagok.hu

2012-BEN ÉS AZON TÚL MEG FOG SZŰNNI AZ ERŐSZAKOS LÉTEZÉS BÁRMILYEN FORMÁBAN, NEM LESZ KÉPVISELŐJE ÉS TÁMOGATÓJA.

 

70 évvel ezelőtt (1940-es évek), távoli civilizációk kezdték el sugárzó fényüket vetni, egyre intenzívebben erre a Földre, mert az erőszakosság világa egyre elviselhetetlenebb lett, és az emberek kinyilvánították, hogy egyszersmind véget vetnek az erőszakosság világának, és ez módosította a kollektív tudatot, és ezzel közösen megmentették a Földet. (megj. Az Armageddon program törlése).

A sötétség felszámolása azonban a lineáris időben még nem kerülhetett sor, de az Idő megváltozásában, 2012-ben és azon túl, új „versenyek”, erőszakmentes és spirituális versenyek (nyertes-nyertes, győztes-győztes) indulnak, amelyeken a játékosság lesz a főhangsúlyon. Az agy változása, a szellemi képességeinket játékosság felé hajlítja majd, és ez átfogja a Művészetek, kreativitás, szabadidős, kedvet telítő tevékenységeket (ez lesz a munka!!!) Hatalmas választékunk lesz a szabadidős tevékenységek eddig számunkra ismeretlen fajtáiról. A természetben, természettel tartózkodás lesz a legszebb öröm, ez a kincs és megnyugvás. Az erőszakos szórakozás megszűnik a Földön, beleértve a könyveket, a filmeket, a Tv-t és a mozit, csak azok, amelyek ezt hordozzák. (tehát nem a könyvek, hanem az erőszakosságot árasztók tűnnek el).
Az Erőszakmentes szórakozás/ KözösségiJóÉrzés, hatja át a Föld Aranykorát.

 

EGY CSODÁLATOS VILÁGA BŐSÉGE ÖMLIK MAJD RÁTOK, SAJÁT ELKÉPZELÉSÜNK SZERINT IS.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=112:semmi-sem-akadalyozhatja-meg-a-foeld-mennybemenetelenek-isteni-tervet-semmi-es-senki&catid=50:archivum&Itemid=79

 

 

 

 

2012. DECEMBER VÉGE – METETRON/TYBERRON

Tehát mi is fog történni 2012-ben? Röviden az a válaszunk erre, hogy olyan lehetőség fog bekövetkezni az életetekben, amely magasabb hozzáférést fog biztosítani az isteni teremtőképességetekhez. A Föld a 12 dimenziós lehetőségébe erősödik fel, és ez által birtokolhatjátok ezeknek a dimenzióknak kristályos mezejét, ti pedig még nagyobb képességekkel, alkalmasabbak lesztek, felelőséggel teremteni. Ahogy megérkeztek a Felemelkedésetekbe, a Kristályos Háló felváltja a mágneses hálót, amely eddig, eonok óta ide-oda hintáztatta a Földet. Ennek eredményeképpen, a 3. dimenziós polaritás, kettőség összeszűkül egy kiterjedtebb és kiegyensúlyozottabb energia mátrixba.

 

Mit is jelent ez Metatron, kérdezhetnétek? Ez azt jelenti, hogy a kettőség körbelengedezése, hintázása fokozatosan csökkeni fog, és kiszabadul az idő fogságából, és bátran mondjuk azt nektek, ez már megkezdődött, ez már történik. Ezért is van az, hogy a régi energia oly kitartóan próbál visszacsapni. Kioson az árnyékából, hogy mindenki számára jól láthatóan, beleolvadjon, összeolvadjon a fénnyel. Ahogy a Fény egyre hatalmasabbra nő, úgy egyre több bogarat is vonz magához, de ami történik, az eseményeket és a bennük rejlő igazságot már nem lehet elpalástolni. Nézzétek meg, mi történik Észak-Afrikában, pozitív változások indultak be és még ennél is több követi majd, arról biztosíthatunk bennetek.

Kedveseim, amikor majd 2012. december 21. megérkezik és elmúlik, a bolygó lakosai közül sokan azt fogják mondani, hogy a világon semmi de semmi nem változott meg.

 

Amikor meghalljátok ezeket a szavakat, ez utóbbi mondatokat, reménykedve szőjétek bele a szeretetekbe, és akkor nem fogtok csalódni.

 

De elmondjuk azt is, hogy 2012-ben új energiaminták kiterjedése következik be, amit az emberiség tömegtudatossága nem követi még néhány száz éven keresztül. Ugyanokkor 2012, több olyan eszközt hoz el számotokra, amivel, sokkal egyszerűbben dolgozhattok.

 

A problémáitokat nem mi fogjuk megoldani, akik az angyali birodalmakban vagyunk, sokkal inkább ti magatok fogjátok azokat a megoldásokat megtalálni utazásotok során.

 

És bár az emberiség kritikus tömege nem fogja elérni a megvilágosodás szintjét a Földön még néhány száz évig, de nagyon fontos hogy továbbra is pozitívan legyetek jelen, mert egy napon, egy szinten, egy időben megtörténik majd az.

 

Ragadjátok meg a kedvező alkalmat arra, hogy nap, mint nap tökéletesítsétek magatokat. Azt a forgatókönyvet alkalmazva, amelyben mindannyian felismeritek saját hiányosságaitokat, körülölelitek konfliktusaitok becsületességetekkel, és napjaitokat is átölelitek mesteri módon, mert valójában ez az utazás lényege. Hasonlóképpen minden nap álljatok saját igazságotokba, de mutassatok hajlandóságot mások igazságának az elismerésére is, ahogy körülöletitek őket kiteljesedésetekkel. Ez az igazság ugyanis érvényes a nemzetekre is, mikro és makro szinteken egyaránt.

 

A Szellem a Szeretet nyelvén beszél. A Szellem nem bánt senkit, és nem ítélkezik. Minden jelenlegi vallás, ami a Földön van, tartalmazza az igazságot, de a torzításait is. A megkülönböztetés, ez szükséges ahhoz, hogy eldöntsük, mi az ami igaz, és mi az ami nem, amely szívalapú és nincsen benne félelem. A nem igazságok szentségessé tételem és terjesztése, korlátozza ezeket az igazságokat.

 

Kedveseim, választhatjátok azt, hogy szabadságban éljetek, választhatjátok, hogy elengeditek az aggódást, a félelmeket, és azt hogy képesek vagytok megteremteni a jólétet.

 

Tisztelettel legyetek egymás iránt, és öleljétek át a Szeretetet, mert ez Isten rezgése és tudománya. Ez az útja annak, hogy az emberi nemzetek egységbe kerülhessenek.

 

Metatron vagyok és megosztom veletek az igazságot.

Szeretve vagytok!!!

És Ez Így van

 

Forrás: http://lightworkers.org/channeling/140855/recent-metatron-address-un-tyberonn

Teljes átadás: http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=248:egy-ujabb-metatron-eladas-az-egyesuelt-nemzetek-szoevetsegeben&catid=48:2012&Itemid=77

2012. DECEMBER 21.-ARCTURUSBELIEK

A FöldAnya mély hálával van mindannyiótok iránt, mint akik  „planetáris szerverekként” segítették őt a felemelkedésébe, és szívével  felismer bennetek, és felkészült és elszánt arra, hogy fokozatosan segítse a felemelkedési folyamatotokat továbbvinnetek, ami nagymértékben felgyorsítja az emberiség ébredését és megvilágosodási folyamatát, és ez az ami majd végre lehetővé teszi saját magának is, azt, hogy átmozogjon teljesen az új, a 4. dimenzióba, és majd ezután az ötödikbe. A tervek szerint a 4. dimenzióba kerülése, teljesen a 2012-es év végére történik meg majd.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=281:az-arkturusziak-uezenete-a-11-11-11-valosagarol&catid=47:2011&Itemid=76

 

 

2012.DECEMBER 22.-ÉN, amikor a legtöbb ember körülnéz (a világon), azt fogja mondani: „Semmi sem történt, mi volt ez a nagy felhajtás?” De közöttetek a megvilágosodtak tudni fogják, hogy valami csodálatos dolog történt, mert ez az igazi kezdete a Felemelkedésnek, valóságos virradata.

 

2012. DECEMBER 25. – JUPITER, MINT BETLEHEMI CSILLAG

December 25-én – karácsony éjjelén – pedig a Jupiter csillogása fog kitűnni az égbolton.

http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/hatalmas-meteorraj-kozeledik-a-fold-fele/2012-01-04/11516

közreadja: www.foldicsillagok.hu

2012. DECEMBER 28. TELIHOLD

 

2012-vel kapcsolatos közvetítéseket lásd még az Idővonal 2012-es fiókjában

2012 – 2030 KRYON/LEE MÁRCIUS

 

Egy 36 éves Galaktikus Igazítás ablak közepe. Ennek az évnek a beállítását azt jelenti: hogy az energia el kezd megváltozni a bolygón, és az energia magvakat ültet el a bolygón, amely meg fogja változtani.
Új Tudatosság veszi kezdetét, egyre felgyorsuló változásokkal. Az öreg lelkek felébrednek a tudatosságuk változásába, de még idő kell ahhoz, hogy meglássuk ezeknek a változásoknak a különböző megnyilvánulásait., de sokkal gyorsabbak lesznek, mint generációváltásokon keresztül.

A Szabad Akarat újrakariblálása történik. A Szabad Választás nem azt jelenti, hogy azt választasz amit akarsz, hanem azt, hogyan tudod megváltoztatni  a dolgokat, hogy az legyen amit elgondolsz, elképzeled amit választasz. Eddig a fekete-fehér között választhattunk. Ha például nincs szín, akkor nincs mi közül választani.. Az újrakalibrálás azt jelenti, hogy multidimenzionálisan fogunk tudni választani, , színek között, mert a színek multidimenzionálisak. Készüljünk fel a színekre, a többféle választási lehetőségre.

1, A bolygón a  teremtés lelki úton fog végbemenni: Spirituális rendszerek krisztusi tanításai alapján.: Találd meg a belső Istenedet. A krisztusi csodákat az ember is meg tudja teremteni.

Lassan véget ér a pápa ideje is. Az új pápa sokkal modernebb, különlegesebb lesz. Egyelőre nehéz helyzetében, a nyerte-nyerte ideológiát fogja hírdetni. Merényletet is készít elő ellene a régi gárda. A spirituális rendszerek átszerveződését, egymáshoz közeledését fogjuk majd meglátni.

A szabad választás jelszava megváltozik: A legkisebb rossz amit tehetünk helyett, a Legjobb, amit tehetünk lesz.

2, Dráma: A drámák vonzó programok, az alapvető emberi természet részei. De már nem lesznek vonzóak és motiválódnak. A drámákon keresztül már nem lesz lehetőség fejlődni és nem tápláló energia lesz.

3, Az életidő meghosszabbodása.

Nem kell félni a túlnépesedéstől. A nők nem civilizációs túlélési biológia-óra szerint kívánnak majd szülni. Általában egy gyermek, vagy gyermektelenek lesznek. Az életidő hossza növekedni fog.

4, Energia. A természeti erőforrások nem támogatják a régi tipusú energia felhasználását és kiaknázását. A tudomány finanszírozása megnövekszik az alternatív energiák tekintetében: geotermikus, árapály, szél energia

A Víz a legfontosabb erőforrás. A friss meg fog változtatni mindent, a sótlanitás egyszerű eljárásával olcsó és bőséges víz fog mindenki rendelkezésére állni.

5, Hitelesség/Becsületesség

Új bank és egészségügyi rendszer alakul ki.

Világszintű Könyvtárak! Teljesen ingyenes elektronikus szolgáltatások lesznek megtalálhatóak a könyvtárakban: új találmányok,, új technológia, hitelesen.

Méltányosság és Tisztesség lesz a vezérelve az Üzleti világnak.

6. Figyeljük a Híreket, hogyan fognak változni.

Új hír és hírközlőcsatornák alakulnak, amelyek ellensúlyozni fogják a drámákat, és ezeket esténként körülülik a családok: „Isteni Hírek Csatornája” fogja közvetíteni, hogy valójában mi is történik a bolygón. Az emberi Természet a fekete-fehér helyett, színes lesz!!!

Nincs óra Kryonékon, hogy mikor fog megtörténni. A mostan elültetett tudatosság és fény magvak, sokkal gyorsabban növekszenek majd. 18 év múlva megváltoztatják a Kristályos Hálót és óriási változást hoznak a bolygóra.

Az Isteni szeretet hozzuk az életünkbe és elképedünk azon, amit látni fogunk.

 

 
2012. IDŐPONTJAI/IDŐVONAL ELSŐ FÉLÉV PDF Nyomtatás E-mail
Írta: NJ   
2013. május 23. csütörtök, 07:33

2012. IDŐPONTJAI/IDŐVONAL ELSŐ FÉLÉV


közreadja: www.foldicsillagok.hu

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 20

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!