Kezdetek-i.e. 100.000
JIM SELF: TUDATOSSÁGUNK ESÉSÉNEK TÖRTÉNETE 2 rész. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: JIM SELF   
2012. november 08. csütörtök, 08:45

JIM SELF: TUDATOSSÁGUNK ESÉSÉNEK TÖRTÉNETE 2 rész.

 

HOGYAN, MIÉRT ÉS MIKÉPP JÁRULTAK HOZZÁ A TORZULÁSOK ÉS A MUTÁCIÓK AHHOZ, HOGY A TUDATOSSÁG ESÉSÉT OKOZTÁK?

 

A mutációk és a torzulások már a saját életükre keltek és a torzulások elkezdtek egymással kölcsönhatásba lépni és összeszövődtek egymással. A mutációk és a torzulások egyre több és még több torzulást és mutációt hoztak létre, még több mutációt kiterjesztő spirált. De a mutációkban és torzulásokban nincsen tudatosság, olyanok, mint a vírus, vagy egy olyan gép, amely másolja és sokszorosítja önmagát. A 3. Dimenzióba a torzulásokat és a mutációkat olyan rezgésként lehet felismerni, mint például: a harag, féltékenység, düh, durvaság, csalás, uralkodás, ellenőrzés és vérfertőzés, nemi erőszak, és az olyan izmusok, mint a szexizmus, rasszizmus és így tovább. Mindezek a rút, ronda torzulások és gondolatok, azok, amelyek a mindennapi életetekben bennetek játszódnak és ezek mindent beburkolnak félelemmel.

Bővebben...
 
Diana Cooper: A Kozmikus Pillanat (2012.12.21.) Átalakító Változásokat hozott magával PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Diana Cooper   
2013. február 07. csütörtök, 15:19

Diana Cooper: A Kozmikus Pillanat (2012.12.21.) Átalakító Változásokat hozott magával


A Kozmikus Pillanat energiája az emberiség 31%-át töltötte fel olyan rezgésű fénnyel, hogy felemelkedhettek rezgésükkel az 5. dimenzióba. Ez a szám majdnem egyharmada a bolygó lakosságának és ez csodálatos lehetőségeinkre utal a jövőnket tekintve. Bár, mindemellett ez a Fény, sok emberből először az alacsonyabb rezgésű energiákat tisztította ki, így az új rezgést/frekvenciát már tudták fogadni a sejtrendszereik. Tehát nem csoda az, hogy ekkor jelent meg az influenzajárvány és  az elkezdte kikényszeríteni a régit (energiát) a csakráinkból. Azt gondolom így könnyebb elviselni az embereknek azt, ha rájönnek arra, hogy a tisztítás miről is szól, min mennek keresztül a tisztítási folyamat során.

 

Számos betegség megjelenése arra való, hogy kitisztítsa a beragadt energiákat a köldök csakráinkból.  Mivelhogy az életidők során különböző kultúrák, vallások, nemzetek és családok kötelékében éltünk, így érthető az, hogy miért is volt annyi lezáródás. De ahogy az egész világon a köldök csakrák elkezdenek megnyílni, úgy az 5. dimenziós tudatosságú emberek szikrái által, az emberek meg fogják látni a közös összekötődésüket.  Az együttlétben fognak, tudnak majd fejlődni, gyarapodni és olyan közösségek kezdenek el kialakulni, ahol az emberek segítik és támogatják egymást.

Bővebben...
 
A (SMARAGD)ZÖLD SUGÁR ÉS SMARAGD LÁNG SZENT AKTIVÁLÁSA METATRON A FÉNY URÁN KERESZTÜL TYBERONN KÖZVETÍTÉSÉVEL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: METATRON / TYBERONN   
2013. július 19. péntek, 11:35

 

 

 

 

A (SMARAGD)ZÖLD SUGÁR ÉS  SMARAGD LÁNG SZENT AKTIVÁLÁSA

METATRON A FÉNY URÁN KERESZTÜL TYBERONN KÖZVETÍTÉSÉVEL

 

 

Üdvözlet Szeretteim, Metatron Vagyok a Fény Ura és mindannyiótokat köszöntöm a Feltétel Nélküli Szeretet terében, azokat amint ezeket a szavakat olvassátok.

 

Mi most örömmel megosztjuk az elkövetkezőkben veletek és a Felemelkedő Földnek a Smaragdzöld Sugár és a Szent Smaragd Láng teljes aktiválását. Mesterek ez egy régóta várt esemény, egy évmilliókkal ezelőtti ígéret, az ahogy egykor a megvilágosodott korba kerültök. Ez az aktiválás egy olyan megvilágosodott időben történik, amelyet mostanában a Föld elért és folytatja tovább azon az útját egy sokkal nagyobb dimenzionális kiterjedés elérésébe és ez most már mindez sokkal tisztábban közreadható a Föld valamennyi királyságának. Olyan megvilágosodott időszak ez, amelyben képesek vagytok értelmes kölcsönhatásban és teljes mértékben kommunikálni a Föld összes elemeivel és királyságával. Ez valamikor így is volt egykor, amikor a Smaragd Dimenzió teljes spektrumát bírtátok, és ez most visszatért hozzátok.

Módosítás dátuma: 2013. július 19. péntek, 11:42
Bővebben...
 
Metatron Arkangyal - James Tyberron: AZ EGY TÖRVÉNYE ÉS ATLANTISZ ARANYKORSZAKA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron Arkangyal - James Tyberron   
2014. február 19. szerda, 14:49

Metatron Arkangyal  - James Tyberron:

AZ EGY TÖRVÉNYE ÉS ATLANTISZ ARANYKORSZAKA

 

 

Edgar Cayce nem csak az elmúlt század, de talán az elmúlt évezredek leghitelesebb és valódi csatornája volt. Az orvosi gyógyító tevékenységéről, múltjáról, és a korábbi civilizációkról szerzett ismereteit milliók tanulmányozták az (Are) Assosication for Research and Enlightement/Társaság a Megvilágosodás Kutatásáért Intézetben, amely Virginiában, Virginia Bech székhelyen található. Ennek az intézetnek az igazgatója, a nagy tiszteletben álló John Van Auken.  Ő, személy szerint több mint 30 fantasztikus könyvet írt már, Edgard Cayce –t tanulmányozva és részt vett az Atlantisz Kutatási Projektben. (Atlantis Research Projekt). .Ő egyike, aki résztvevője lesz az Earth-Keeper Star-Gate Gathering/ A Föld Őrző Csillagkapu Összejevötelének, 2014. májusában, Scottdale-ben és Sedona-ban, Arizonában. Hozzátehetjük azt is, hogy Edgar Cayce Evans, Edgar Cayce fia, mintegy 700 Cayce életidőre utaló iratot említ meg a több mint 2500 atlantiszi reinkarnációjából. Cayce azt mondta egykor, hogy Atlantisz Aranykorszakát egy nagyon fejlett társadalom vezette és jellemezte, amelyet az Egy Törvényének neveztek. Az Egy Törvényének székhelyét Atlantiszban, Poseida területének (szigetének) hívták. A Cayce iratokat alapul véve, itt a legmagasabb szintű spirituális tudományokat tanították, amit valaha is elértek a Földön.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 6

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!