Átáradások
PALLAS ATHENA ÜZENETE FRAN ZEPEDA-N KERESZTÜL: A KEBLEMRE ÉS SZÍVEMRE SZORÍTALAK BENNETEK, HOGY GYÓGYÍRT LELJETEK A KÉTSÉGEITEKRE! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: PALLAS ATHENA   
2013. június 20. csütörtök, 16:13

PALLAS ATHENA ÜZENETE FRAN ZEPEDA-N KERESZTÜL:

 

A KEBLEMRE ÉS SZÍVEMRE SZORÍTALAK BENNETEK, HOGY GYÓGYÍRT LELJETEK A KÉTSÉGEITEKRE!

 

Üdvözöllek bennetek, Pallas Athena vagyok az Igazság Harcosa az egész emberiség védelmezője és a szeretet jelenléte. Azért jöttem, hogy az öröm szavaival jó híreket hozzak nektek, és segítséget nyújtsak.  Nektek most nem egy könnyű vállalásotok van, de ugyanakkor ez, lélegzetelállítóan hatalmas, és most éppen itt az ideje annak, hogy a Föld minden zegzugát bevilágítsátok és mindenkit felkészítsetek a tényleges, valódi felemelkedésre.

 

Én vagyok az, akit az Isteni Igazság vezérel, aki elhozza nektek ezt az igazságot, aki a fényességgel vezet bennetek végig az utazásotok során, itt az AnyaFöldön. Sokan közületek nem ismernek engem, de én készen állok és várom, hogy segítségül hívjatok.  És amikor szükséges ez nektek, akkor kedveseim kéréseteknek megfelelően itt leszek, szavamra mondom.

Bővebben...
 
SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA: A TESTETEK TUDJA - AZ ÖNFELHATALMAZÁSUNK A TESTETEKEN BELÜL KEZDŐDIK EL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA   
2013. április 26. péntek, 08:10

SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA: A TESTETEK TUDJA  - AZ ÖNFELHATALMAZÁSUNK A TESTETEKEN BELÜL KEZDŐDIK EL

 

„Most egy rendkívüli időszakban éltek. A másképp teszitek már a dolgaitokat, miután besétáltatok az Isteni VáltozástTevő szerepetekbe, amint emlékeztek újra a magasabb céljaitokra és isteni természetetekre.”

 

Hányszor fordult elő veletek az, hogy valamit előre megéreztetek és azután nem foglalkoztatok vele, és amikor ez kedvezőleg hatott később számotokra, úgy tettek mintha azt választottátok volna? Mindenki így teszi ezt természetesen, mert a hagyományos normák szerint ezekben a helyzetekben nem adtok elég hangsúlyt az intuícióitoknak.

Bővebben...
 
AZ ISTEN IGÉJE TI VAGYTOK! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Uriel/Jennifer Hoffman   
2013. április 12. péntek, 10:34

 

 

AZ ISTEN IGÉJE TI VAGYTOK!

URIEL ARKANGYAL KÖZVETÍTÉSE JENNIFER HOFFMANON KERESZTÜL

„Ti mind, mint az Isten igéi vagytok jelen a Forrás cselekvésben.”

„Azok vagytok, akik elhozzák Isten Igazságát és Világosságát a világnak.”

Ti mind az isten egy-egy Igéje vagytok, az Isteni Fény és a Feltétel Nélküli Szeretet megnyilvánulásai emberi formában. Azt a küldetést vállaltátok ebben és minden egyes életidőtökben, hogy Isten Igéjét nem vakon követitek, hanem a legjobb tudásotok szerint cselekedtek és egy olyan utat, követtek, amelyet magatoknak teremtettek, vagy azon jártok, amely értetek jött létre. Az a küldetésetek, hogy Isten egy-egy Igéje legyetek, mint egy egyedülálló és különleges arcmásai az Istennek, vagy Forrásnak, emberi formában.

Bővebben...
 
Az elemek ereje és magasztossága PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ronna Herman/Mihály Ark   
2013. április 09. kedd, 11:44

Az elemek ereje és magasztossága

Mihály arkangyal üzenete Ronna Herman csatornázásában 2012. március 1.

 

Szeretett Mesterek!

 

A Tűz, Víz, levegő és Föld elemek egyedülálló összetevői, részei, vagy elemei az Atya/Anya Istenünk természetének és a Szub-Univerzumunkon belüli tapasztalásnak, így életbevágóan fontos megérteniük ezt azoknak, akik keresik, kutatják egy még nagyobb bölcsességet és az Önvalójuk alaposabb megismerését. A négy fő elem azok, melyek az emberi testrendszeren belül hordozzák az eredeti emberi forma kódjait, és ezzel segítenek nektek az Önmegvalósításotokban és az Önuralásotokban, az anyagi síkon való létezésekben. Ezek az elemek az Univerzumotokon túlról származnak, és szolgáltatokra vannak mindenféle anyag megteremtésében, az Atya/Anya Istenünk Szív Magvának esszenciájából, a Hatalmas Arkangyali Kisugárzás által, az Isteni Tudatosság 12 Sugarán keresztül.

 

A Kozmikus Tűz Elem táplálja az Éteri Testet és összekapcsolódik vele.

A Levegő vagy Éter Elem, a Gondolati Testet energiával és rezgéssel látja el.

A Víz Elem, az Érzelmi Testet befolyásolja és hangolja össze.

A Föld elem a Fizikai Testet rögzíti össze és horgonyozza le és hangolja össze arra az időre, amikor a lelkek az első és negyedik dimenziós sűrűségben való utazásukat teszik.

Bővebben...
 
Üzenet az Istennőtől (Maureen Moss "A Message From The Divine") PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Maureen Moss   
2013. március 28. csütörtök, 16:32

Üzenet az Istennőtől

(Maureen Moss "A Message From The Divine")

Jöjjetek el hozzám mindennap. Én segíteni fogok abban, hogy megtartsatok engem és fellobbanjak/fellángoljak bennetek, mert ekkor könnyedén átléphetitek a régi világ küszöbét, és az újba léphettek. Ez az ígéretem nektek.”

 

Egy új időben éltek már kedveseim. Hagyjátok el a régi magatokat, és az egymás közötti, a régi történeteiteken alapuló felfogásaitokat engedjétek útjaikra. Ti mindannyian azt választottátok, úgy határoztatok, hogy az evolúció egy olyan meredeken ívelő görbéjén keresztül éltek majd, melyet még egyetlen faj sem élhetett át eddig, akik korábban itt már előttetek jártak.  Azt választottátok, hogy a Szeretet nevében, a lelketek evolúciója érdekében és ugyanúgy, mint mindegyikőtök, a bolygók evolúciója érdekében itt lesztek jelen, és lehetővé teszitek azt, hogy hozzájáruljatok mindezekhez. Mindegyikőtök, értem és általam ereszkedett le ide, és azért hogy ezt teljes mértékben kifejezhessétek magatokat ebben a bolygótokon keresztül, és azt választottátok, hogy  a végsőkig hajlandóak lesztek kitartani és alkalmazkodni fogtok ehhez a helyzethez egy rövid ideig, mindazokhoz, ami elibétek, kerül.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 9

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 13 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!