Átáradások
MEGTEREMTENI EGY HATÁROK NÉLKÜLI VILÁGOT Az IsteniVáltozástTevő szerepetekről – A megbocsátásról A Tizenkettek Tanácsa üzenete Selacián keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Selacia/Tizenkettek Tanácsa   
2012. április 01. vasárnap, 13:03

MEGTEREMTENI EGY HATÁROK NÉLKÜLI VILÁGOT

Az IsteniVáltozástTevő szerepetekről – A megbocsátásról

A Tizenkettek Tanácsa üzenete Selacián keresztül

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Nincs is olyan jobb és rendkívüli idő, a megbocsátásra és a múlt elengedésére, mint most. Sokkal jobban, mint bármikor, itt van egy kulcsfontosságú pillanat, a múltból származó harag és áldozatiság érzéseinek tisztítására. Mind az embereknek, mind minden egyes országnak muszáj ezt a tisztítást megtenniük.

Minden felállított határ csak a fejetekben létezik. Ezeket a határokat le kell bontani, mielőtt a Föld új fényteste materializálódik.

Bővebben...
 
DIANA COOPER - HOGYAN DOLGOZZUNK AZ ELEMEKKEL EGYÜTT? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Diana Cooper/Kumeka   
2012. március 28. szerda, 12:06

DIANA COOPER - HOGYAN DOLGOZZUNK AZ ELEMEKKEL EGYÜTT?

 

Kumeka*, a szellemi vezetőm, azt mondta, ahhoz hogy zökkenőmenetesen menjünk át a 2032-ben kezdődő Aranykorunkba, az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk, hogy megtanuljunk a természet elemeivel együttműködni. Ha ennek a tanulsága már meg lett volna, akkor sokat segíthetett volna a Costa Concordia esetében, vagy az embereket fenyegető földrengések, viharok, áradások és tüzek esetében is.

Bővebben...
 
Mélyreható Békesség – Mihály Arkangyal üzenete PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Takeli MMagdalen/Mihály Ark   
2012. március 16. péntek, 13:12

Mélyreható Békesség –
Mihály Arkangyal üzenete
DEEP PEACE – 25th February, 2012
© Takeli MMagdalen, http://takeli.com

Szeretteim, Üdvözletem a Fény Mesterinek, Én Vagyok Mihály, az Arkangyali Jelenlétből és a Teremtés Szeretetét/Szerelmét hozom most el nektek.
Az Isteni Rendelkezés/Kinyilatkoztatás által én vagyok azzal megbízva, hogy biztosítsam a Földi embereket arról, hogy megismerjék helyzetük igazságát a Fényben, hogy továbbra már ne legyenek a félelemkeltő gondolatok béklyóiban megtartva, melyek eddig megakadályozták azt, hogy a Belső önvalójuk/énük meghozza számukra a mélyreható békességet, amely az ott lakó valódi lélek esszenciája/lényege.

Bővebben...
 
MERDDYN (MERLIN) 2012-ES ÜZENETE PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Susan Elsa   
2012. március 16. péntek, 13:10


MERDDYN (MERLIN) 2012-ES ÜZENETE

© Susan Elsa

Üdvözlet, kedves drága Emberek!

Általában nem szoktak zargatni túlvilági békességemben, de ez egy rendkívüli idő most a Földön, és így ezért is szólok hozzátok pár szóval, legyen ez egy meglepetés.

Mindegyikőtök álmai különlegesek, csodálatosak és jók is, kedveseink, igazak és valóságosak. Amikor gyermekek voltatok a fantáziavilágotokkal, ez sokkal valóságosabb volt, mint ahogy azt most ki lehetne emelni. A druidák a gyermekeket már korán, kisgyermekkorban elkezdték tanítani a Tudás Fájára.

Bővebben...
 
EGY ÜZENET A FÁK BIRODALMAIBÓL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Karen Doonan   
2011. december 04. vasárnap, 10:07

 

 

EGY ÜZENET A FÁK BIRODALMAIBÓL

 

Karen Doonan: Tree Realms message 10th October

 

 

Mi a Fák Birodalmaiból Vagyunk, és azért vagyunk itt, hogy támogatást és útmutatást nyújtsunk, minden emberi lénynek, akik most kerülnek felemelkedési folyamatukba és horgonyozzák le új valóságukat.

 

Tudjuk, hogy a legtöbben közületek elfeledkeztetek rólunk, azokról, akik rendületlenül állnak, időtlen idők óta támogatva bennetek, és azért is szomorúak vagyunk, mert részesülhetnétek bölcsességünkből, de sokan nem vesznek, fáradtságot maguknak, hogy általunk meglélegezzék ezeket.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 9

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!