Átáradások
„A pápa, aki nyilvánosan láthatóan egy klón” PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kristáyhang   
2013. február 23. szombat, 10:14

„A pápa, aki nyilvánosan láthatóan egy klón”

 

„A pápa, aki nyilvánosan láthatóan egy klón. Mivel rohamosan öregszik, és az energiái apadnak, nem lesz képes sokkal tovább működni, és csere klónokat nehéz manapság beszerezni. Ekképpen a pápa maga, aki egészségesebbnek és fiatalabbnak néz ki, mint a klón, elkülönítésben marad. Az élettartamától függően, és a klónokról szóló az igazság időzítésétől függően, ő majd esetleg látható lesz, ahogy meglehetősen fel lesz frissülve kinézetében.

Módosítás dátuma: 2013. február 26. kedd, 23:19
Bővebben...
 
A Naprendszeri Változások Kivonat Richard Hoagland & David Wilcock irásából Sári Izabella fordításában PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Richard Hoagland & David Wilcock-Sári Izabella fordításában   
2013. február 14. csütörtök, 16:36

A Naprendszeri Változások

Kivonat Richard Hoagland & David Wilcock irásából

Sári Izabella fordításában

(A Nap, A Naprendszer, A Helioszféra Vezér (első) Peremének Változásai, Az Uránusz és a Neptunusz is fényesebbé válnak. A Föld Változásai, Naprendszerünkben Történő Más Változások.)

 

Furcsa dolgok történnek a külső és a belső űrben. A tudósok Oroszországban, pontosabban Dr Alexy Dmitriev tudós, felfedezték, hogy a Naprendszer, a Nap és az élet is egy eddig teljesen példátlan változáson-mutáción megy keresztül.

 

Bővebben...
 
PACHAMAMA: AZ ŐSI SZENT SZÍV PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ute Posegga-Rudel   
2012. december 20. csütörtök, 16:42

PACHAMAMA: AZ ŐSI  SZENT SZÍV


"Az Új Világotokban, a felülállás mások rovására, másokkal szemben, nem lehetséges, mert nem fog működni, mert az egyszerűen nem lesz része a tudatosságotoknak. Ezt teljesen el fogjátok felejteni és ennek a helyét az igazi tudás és a kiterjedt Tudatosság Valósága fogja elfoglalni, amely a Szent Szívetek kapuján keresztül érkezik meg. Ez az állapot lehetővé teszi számotokra azt, hogy az Egység Valóságában átszeressetek minden egymástól különbözőnek látszó létezőt. És ami még ennél is fontosabb, az, hogy felismerjétek a  Mindenben Ami Van, magatokat, és mindenben, amit csak megláttok."

Módosítás dátuma: 2012. december 20. csütörtök, 21:29
Bővebben...
 
FREYA ISTENNŐ ÜZENETE - KRYON/DAVID BROWNON KERESZTÜL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: KRYON/DAVID BROW   
2012. december 06. csütörtök, 16:07

FREYA ISTENNŐ ÜZENETE - KRYON/DAVID BROWNON KERESZTÜL

Riga, Lettország, 2012. szeptember 19.

„Nincs szükségetek vezetőkre. Amikor, ahogy eléritek azt a tudatossági szintet, akkor ti lesztek a vezetők, és ti vezettek másokat a tudatosságukba, mert azért vannak a vezetők, hogy a tudatosságba vezessenek. De a vezetőitek egy nagyon alacsony szintre vezettek el bennetek és ez nem a tudatosság útja volt. Ők a Világ Királyának karjaiba taszítottak, így bármit is tesztek a Földön, azért nektek fizetnetek kell. Hasonló ez a maffiához, aki mindenért védelmi pénzt kér, és ez nem más, ugyanaz. De amikor a szeretet árad, felszabadultok mindezektől. Így hát fogjátok kézen a fivéreiteket és a nővéreiteket és vezessétek vissza őket az egységbe és a szeretetbe.”

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Módosítás dátuma: 2012. december 06. csütörtök, 17:49
Bővebben...
 
JELAILA STARR: THE FORMULA OF COMPASSION ™ AZ EGYÜTTÉRZÉS SZABVÁNYA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: JELAILA STARR   
2012. november 22. csütörtök, 15:27

JELAILA STARR: THE FORMULA OF COMPASSION ™

AZ EGYÜTTÉRZÉS SZABVÁNYA

Az Együttérzés Szabványa (Formula) egy többdimenziós eszköz, amelynek sok feladata van. A legfontosabb, elsősorban egy alapvető, alapos érzelmi tisztításra használható, amivel véglegesen fel lehet oldani a bennetek lévő érzelmi lezáródásokat. A Formula (a Szabvány) megnyitja és újraindítja a testeteken belül lévő Belső, Rejtett Technológiát annak érdekében, hogy ez a tisztulás megtörténhessen, és az a legnagyszerűbb ebben, minden egyes esetben amikor sikeresen alkalmazzátok a Formulát és ráéreztek a Belső, Rejtett Technológia munkára, a DNS-eteket lépésről-lépésre újrakódolódik, és szépen lassan egyre inkább megváltozik szén-alapúból-kristályos alapúvá. (Erről többet olvashattok a honlapomon a DNA Recording overview közlésemben)

A Formula segítségével az Élet Tervrajzotok/Ősminták leckéi szerint haladhattok előre, a teljes tudatosságotokba kerülés szükséges frekvenciájának az eléréséhez. Más szóval a Formula, minden egyes alkalommal finomítja a frekvenciátok rezgését, hogy kezelni tudjátok a konfliktusokat, és integrálni tudjátok a leckéitek mögötti konfliktusokat melyek beburkoltak bennetek félelemmel.

A leckéitekbe konfliktusok vannak becsomagolva, és azt tapasztaltam eddig, hogy a Formula nélkül magam sem tudtam befejezni az RRA folyamatot (Process of DNA Recording Reconnection and Activation – azaz a DNS újrakódolása újrakapcsolása és aktiválásának folyamata). A Formula viszont lehetővé tette számomra, hogy el tudjam távolítani a konfliktusaimból származó negatív érzelmeket a fizikai és érzelmi testemből, eltávolítva azokat a szívemből a magasabb szívcsakrámból, de az addig nem volt lehetséges, míg át nem alakítottam őket Együttérzéssé.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 9

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!