Jelenések
56: 56 = 11:11 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. október 20. szombat, 13:11

56: 56 = 11:11

 

1956 56. évfordulója van, tehát a 11:11 energiái ölelik át ezt a CsillagMagyarságot is mélyen érintő, megsebző, karmikus eseményt.

Miről szólt 1956. A Szabadságról, az emberi méltóságról, a Kárpát medencei népek egymásrautaltságáról, hogy ne emésztődjenek fel az atlantiszi tragédiát tovább folytató nagyhatalmak mohó olvasztókohójában. Kibillent nagyhatalmakról beszélünk, nem népekről. A CsillagMagyarságnak nincs ellensége, és nem érzi, azt hogy más nép is ellenséges lenne vele szemben. Aryan, az atlantiszi gyarmatosító erőszakos hatalom és Poszeidonisz a lemuriai egység elvét, az Egy Törvényét követő szakrális tudós papság által vezetett szigetek elveinek ütközése tükröződik az 1956-os eseményekben, valamint a mintegy 26000 évvel ezelőtti összecsapásuk, amely egy aranykorszak egységtudatosságának megbomlásához vezettek, és ennek egyenes következménye az i.e. 9500-9800 közötti bolygószintű kataklizma, a 3. dimenzióba süllyedés. 1956 szabadságát, mégha néhány napra is akkor fegyverekkel vívták meg, az generációról-generációra nagyon is mélyen benne él az itt élőkben hogy ez majd egykor meg is nyilvánulhasson.

Ideje tehát a Szabadságunkról szólni. 1956 óta rendszerek, kormányok jöttek-mentek, de úgy tűnt mindig egy-egy lépéssel közelebb kerülünk a szabadság ösvényére, csakhogy a szabadság érzületéből kitörlődött az együvétartozás, együttérzés, együttműködés, egymás tisztelete, sőt az önmagunk tisztelete, a népi-nemzeti aspektusunk tisztelete, a Föld és minden életformájának tisztelete, az őseink és ősi tudásunk, szerves hagyományaink tisztelete, sőt a világmindenség tisztelete. Az hogy egymásban a mindenség egy másik élő-lélegző csodáját, úgy, mint önmagunkat tiszteljük meg, mert nélkülünk nem lenne egész a Minden Ami Van.

Módosítás dátuma: 2012. október 20. szombat, 13:40
Bővebben...
 
MÁRIA ANYA ÜZENETE, ANGYALAIN KERESZTÜL AZ Ő SZLOVÁKJAINAK PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2012. április 01. vasárnap, 12:55

MÁRIA ANYA ÜZENETE, ANGYALAIN KERESZTÜL AZ Ő SZLOVÁKJAINAK

 

 

Szép Jó Napot Kedvesek, Dobry Den!

 

Emberi angyalunkon keresztül, el nem múló szeretetünkbe foganva hozunk üzenetet számotokra, ugyanúgy, ugyanazzal a mennyei lelkesedéssel, mint magyar testvéreiteknek.

Bővebben...
 
GYÓGYÍTÁS MÁRIA ENERGIÁKKAL! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. április 01. vasárnap, 12:35

 

 

GYÓGYÍTÁS MÁRIA ENERGIÁKKAL!

Bővebben...
 
A VILÁGANYA MANTRÁJA AZ EMBERI ANGYALOKNAK A FÖLDCSILLAGAIN KERESZTÜL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2012. április 01. vasárnap, 12:40

A VILÁGANYA MANTRÁJA AZ EMBERI ANGYALOKNAK A FÖLDCSILLAGAIN KERESZTÜL

 

A minden létező szeretet birodalmának üzenete

Mária Anya sugarán a Földanya nevenapján

Földcsillagai és a 108 Budanő

A Világanya mantrájának átadása

Bővebben...
 
MÁRIA ANYA ÜZENETEI A MAGYARJAIHOZ (2008. FEBRUÁR 14.) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. április 01. vasárnap, 12:26

MÁRIA ANYA ÜZENETEI A MAGYARJAIHOZ

(2008. FEBRUÁR 14.)

 

1. rész

 

Drága Gyermekeim, Magyarjaim !

 

Most, hogy nemsoká holdatok teljesen elbújik a látszatban, és az Atyával megszenteli az új együttléteteket, az új életszeretet áramlatát küldi felétek az elemi valóságotokba, ne aggódjatok, mint azt régen tettétek, hogy elhagytak Titeket, vagy bármiféle hiányt is szenvednétek, a további utatokon. Valójában ezen a napon kezdődik az isteni vizek szétöntése földeteken, hogy ez az év termékennyé tudjon válni általatok. Tudjátok meg, ti teszitek azzá, amivé gondoljátok és érzitek, és nem egy fölöttes hatalom fog bennetek igazgatni.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 3

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!