IDŐVONAL: 1957.-1960-AS ÉVEK/1961. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. április 20. szerda, 10:33

1957.-1960-AS ÉVEK/1961.

A HOPI PRÓFÉCIÁK ÁTADÁSA

A FÉNY KÍGYÓJA MEGMOZDULT TIBETBEN

A FÖLD KARMÁJA KEZD MEGTISZTULNI

A CSILLAGOK GYERMEKEI ÚJ HULLÁMA

A FÉNYMUNKÁSOK ELSŐ FELÉBREDÉSE

AZ EMBERISÉG KOLLEKTÍV REZGÉSSZINTJE SZÓ EMELKEDIK

A FOTON ÖV FELFEDEZÉSE

TÁMASZPONT A MARSON


 

1958.  NYARÁN – A HOPI PRÓFÉCIÁK ÁTADÁSA

Fehér Toll, az ősi Medve rend hopi indiánja átadja David Youngnak, az azóta híres Hopi jövendöléseket, a 4. világ végét lezáró 7 jelzésről, az 5. Világ kezdetéről az új világunkba lépésről szóló megőrzött tudásukat.
(Frissel2:29-31)


1958-1998 KÖZÖTT

Kezdetét veszi a bolygónk drámai átalakulás, jövendölte meg Cayce.
(CAY:62.)


1959. - A FÉNY KÍGYÓJA MEGMOZDULT TIBETBEN

A Tibeti felkelést megtorolják a kínaiak. A dalai láma, Indiában kér menedéket. A Fény kígyója megmozdult a Tibeti Nakkal piramisban, majd elhagyta Tibetet és Indiába költözött.
(DM:43)


1959-2012/2013 -A MAJA PAPOK ELSŐ GYŰLÉSE A MODERN IDŐKBEN

Amikor megmozdult a fény kígyója, a maja papok először gyűltek össze a modern időkben, és az amerikai indiánok segítségét kérték.

EGY ÚJ CIKLUS, EGY ÚJ VILÁG VOLT KEZDŐDŐBEN, AMELYBEN AZ EMBERISÉG SZÁMÁRA A MENNYEK MEGNYÍLTAK. CSODÁLATOS BÉKE KORA ÉS SPIRITUÁLIS ROBBANÁS VESZI KEZDETÉT: 2012.12.21-én, de a guatemalai maják szerint: 2013. Február. 19.-én

(DM:43, 44-45)

 

1950-ES ÉS 60-AS ÉVEKBEN

A TITKOS KORMÁNYOK FÖLDÖNKÍVÜLI FEGYVEREKET FEJLESZTETTEK KI HOGY A MARS ÉS HOLD FENNHATÓSÁGÁT BIRTOKOLJÁK MIKÖZBEN A GALAKTIKUS SPIRITUÁLIS HIERARCHIA TUDATOSSÁGEMELŐ PROGRAMOKBA KEZDETT, AMELY HATÁSSAL VOLT AZ EGÉSZ GALAXISRA. A teljes tudatosságú fizikai angyalok, akik megváltoztatják a 3D.-S korlátozott Földi tudatosságot mindörökre.


1960-AS ÉVEK ÓTA MÁR AZT A TECHNIKÁT KELLETT VOLNA SZÁMUNKRA BIZTOSÍTANI, AMI JELENLEG ELÉRHETŐ

De a Sötétség úgy döntött, hogy megtagadja tőlünk, hogy egy teljesen új világot hozzon létre számunkra. A jelenlegi világ, ennek az eredménye, számos erkölcstelen háború, amely gazdasági összeomláshoz vezet.
(G.F.:2010.11.17.)


1960-AS ÉVEK A FÖLD KARMÁJA KEZD MEGTISZTULNI

...és elkezdenek fejlettebb lények inkarnálódni a Földre
(Inu)


1960-AS ÉVEK – A NUKLEÁRIS VESZÉLY ÉVEI

A nukleáris veszély évei. A Fényhozók nagyobb számú jövetele/leszületési hulláma előzte meg a tömegpusztító fegyverek beindítását, és majd a 80-as és 90-es években a katasztrófa méretű földrengések és vulkánkitörések eshetőségének semlegesítését.
(TK1:38)


1960-AS ÉVEK ÓTA – A SPIRITUÁLIS AKTIVITÁS GYORSAN EMELKEDIK

A Spirituális aktivitás felerősödik és a jelenlegi időszakban is nagy tömegeket vonz. A bolygó energetikai rezgése megnőtt.
(SRI:96.)


1960-AS ÉVEKBEN

A tudósok érkeztek a Majaföldre, hogy közöttük élve megismerjék ősi tudásukat, közöttük a naptárat is.
(BHC2:30)


1960-AS ÉVEK – PANGEA ELMÉLET

Általánosan elfogadottá vált a Pangea elmélet, miszerint, a most lévő összes kontinens valamikor egyetlen szárazföldet alkotott.

(M: Pangea és PanThalassza : az ŐsFöld és az Őstenger)
(COT:20)


1960-AS ÉVEK

Az Ember Angyal valamennyi valóság hajtóereje.

A 60-as években az Armageddon felé hajló lineáris időnk lelassult, majd leállt, és a 60-as évek vége felé egy újabb valóság vonalán újra felgyorsult

MÁSIK VALÓSÁG SZINTRE LÉPTÜNK ÁT DE MINDIG CSAK AZ A VALÓSÁG AZ EGYETLEN, AMIT MOST VÁLASZTUNK

Nincs a létezővel párhuzamos valóság, amibe belekapaszkodhatnánk, vagy vizsgálhatnánk
(K.7:11)


1960-AS ÉVEK-AMERIKA

A gazdag és egyesült Amerika egyre megerősödő hatalommarkolászása elérte tetőpontját az 1960-as években, majd újabb magasságokat vett az 1980-as és 1990-es években. Mostanra egy sor folyamatban lévő bírói rendeletet hozott ez a professzionálisan-demokratikus koalíció, mely tiltakozott az ellen, amit egy diktatórikus kis-királyság szándékozott létrehozni: egy cég-bázisú, nem-demokratikus amerikai birodalmat. Ennek összessége, a jelenlegi US rezsim.
(GF)

1960-AS ÉVEK- A CSILLAGOK GYERMEKEI

A CSILLAGOK GYERMEKEI, AKIK A LÉTEZÉS MAGASABB ISKOLÁIBÓL JÖTTEK A FÖLDRE, 30.000 ÉVE KEZDTÉK MEG AZ INKARNÁCIÓSOROZATUKAT, a Vénusz, Jupiter, Plejádok, Szíriusz, Andromeda, Arkturusz-Bootes, Mazzaroth, Rathema és még sok más égi birodalmakból. Ezeknek a földi angyaloknak a szerepük nagymértékben megnőtt a spirituális ébredés előkészítésében a Földön a 60-as évektől kezdve.
(MA:61)


1960-AS ÉVEK- FELKÉSZÜLÉS IDŐSZAKA

A FÉNYMUNKÁSOK ELSŐ FELÉBREDÉSE

Új paradigmák megszületésének megtapasztalása

Az előző generáció értékrendjétől való elkülönülés

A testiség és a test elfogadása

Szexualitás, béke és szabadság eszményeinek felfedezése

A 60-as években a Fénymunkások felállítottak egy vibrációs frekvenciát, amit majd később az újonnan csatlakozók érzékelnek

Az új belépőknek nem kell már majd új frekvenciákat keresni és felfedezni, hiszen ezeket a test olvasni tudja majd

(PL: 16)


1960-AS ÉVEKBEN – A FOTON ÖVBE VALÓ BELÉPÉS ELŐTT

A Foton Övbe való belépés előtt már nagy hatással van az elkövetkezendő esemény az emberek gondolkodására, de ez még semmi, ahhoz képest, ami a következő 35 évben be fog következni.
(Icke:2:434)


1960-AS ÉVEK-A NAP INTENZITÁSA ÉS FREKVENCIÁJÁNAK ENERGIÁJA

Számos tanulmány tárta már fel, hogy az 1960-as években, mikor először dobták tömegesen piacra a napernyőket, növekedni kezdett mindenféle rákos megbetegedések aránya. Az erős tudatosság e korszakában a Nap energiájának intenzitása és frekvenciája nőni fog. A Nap sugarai valójában nagyon jót tesznek nektek – a test D vitamint állít elő a napfény hatására, ami felébreszti sejtjeiteket is, hogy [ezáltal is] megerősítsék a testeteket.
(Barbara Marciniak:
Gyógyítás az idővonalakon)


1960-AS ÉVEKTŐL-FÖLDI TITKOS KORMÁNYOK

Együttműködtek földön kívüli tudósokkal, hogy létrejöjjön néhány űrutazásra képes, de kezdetleges űrhajó
A Forgókorong-technológia alkalmazása volt ennek az alapja, a gravitációs szint változtatása, hogy mentesítsék az anyagot a gravitáció hatásától
(PC:118-119)


1960-AS ÉVEKBEN-KRÍZISHELYZET A FÖLDÖN

Ebben az időben, olyan helyzet állt elő a Földön, hogy egy gomb megnyomásával megsemmisíthetővé vált volna a bolygó.

Másodperceken múlt, de nem történt meg

Hatalmas szolgálatot tettek az emberiségnek a Fénymunkások, hogy energetikailag jelen volt a kezekben az időkben
(T:3:1)


1960-1970-ES ÉVEK

AZ EMBERISÉG KOLLEKTÍV REZGÉSSZINTJE SZÓ SZERINT UGROTT

Például amikor az emberek felfedezték a mai számítógépek szívét alkotó félvezetőket, ez tulajdonképpen olyan mag volt, amit szándékosan ültettek el sok évvel korábban, a korai 1900-as években. Amikor Hitler végül elhagyta a bolygót, ez új lehetőségek jele volt és sok lélek született a földre Atlantisz idejéből. Amikor ezek a gyerekek felnőttek, elértek egy ébredési pontot, akkor a hatvanas és hetvenes években az emberiség kollektív rezgésszintje szó szerint ugrott. E miatt a rezgésszint váltás miatt a félvezetőkkel ekkor tudtak mit kezdeni, gyorsan fejlődtek és használták őket számítógépekben és számítógépes egységekben, amelyeket most napi szinten használunk továbbításkor.
(LW:0903)


1960-AS ÉVEK ELEJE TÁMASZPONT A MARSON

K: Sohasem tudtam megérteni, hogyan lehet, hogy az időkapuk adott helyen maradnak a bolygóhoz képest, miközben az mozog az űrben. Ha egy időkapu a téridőben keletkezik, azt várná az ember, hogy gyorsan lemarad a Földtől, ahogy az forog és kering a pályáján, mialatt a Naprendszer is járja a maga óriási pályáját a Tejútrendszerben. Minden állandóan mozgásban van, mint köztudott. Meg tudná ezt magyarázni?

V: Nem... de értem, mire gondol. A kapuk tényleg egy helyben maradnak, mintha rögzítve lennének ehhez a bolygóhoz. Így működik. Fogalmam sincs, miért nem maradnak le, vagy sodródnak el valamerre. Talán az általános vonzáserő hat rájuk valamilyen módon. De én is csak találgatok.


Az egyik kapu a Marshoz kapcsolódik, és ez egy állandó kapcsolat, függetlenül attól, hogy hol tart a Föld vagy a Mars a keringési pályáján! Van ott egy támaszpontunk,
amit a hatvanas évek elején létesítettünk. Valójában sok támaszpontunk van! (megj: a Holdon és a Marson! )

K:
Tehát a Marsot már felfedeztük.

V: Persze, már régen. Látta az 'Alternative Three'-t, az Alternatív 3-at? ( megj:
Az Anglia televízió 1977. június 20-án mutatta be egyszeri adásban azt a filmet, amely a nagyhatalmak titkos űrprogramjáról is szólt.)

K: Igen.


V: Abban volt némi igazság. De a Marson való leszállás teljes átverés volt, meg néhány más rész is, de volt benne igazság.

INTERJÚ A HÁTTÉRHATALOM EGY VEZETŐ FIZIKUSÁVAL 2006-ban
http://grou.ps/ufokutatok/blogs/item/interj%C3%9A-a-h%C3%81tt%C3%89rhatalom-egy-vezet%C5%90-fizikus%C3%81val-2006-ban

A dolog akkor lesz a legfurcsább, amikor elénk tárul egy történet és egy felvétel, ami bizony arról szól, hogy az ember leszállt a Marsra.

A nagyhatalmak valószínűleg tudtak egymás hazugságairól és nem akartak kimaradni a titkos történelmi eseményekből. Amerika-Oroszország-Kína összefogtak a cél érdekében.
Kínáról nemrég kiderült, hogy már a II. világháború után nagy hordozórakéta-iparral rendelkeztek.

Az ember a fejlett technikai berendezéseknek köszönhetően (rádióteleszkóp, radar, optikai távcső) tömegesen észlelte a földönkívüliek tevékenységét. A Marsról állítólag fogtak egy vészjelzést és úgy gondolták muszáj kapcsolatot létesíteni a jelküldőkkel. A három nagyhatalom összefogott a siker érdekében.


A brit titkosszolgálat az 1960-as évek elején megszerzett egy felvételt, amely a közös amerikai-szovjet marsexpedíció leszállásakor készült
. A BBC ezt egyszer le is adta a tévében állítólag. A felvételen lévő párbeszéd a Mars körül keringő egység és a leszállóegység között folyik, de az amerikai űrközpontnak is üzennek. Öt hang különböztethető meg egyértelműen, ezek közül 2 orosz, 2 amerikai és egy ismeretlen akcentusú, feltehetően kínai. A hatodik valószínűleg nem szólalt meg. Marad még további három űrhajós. Ezek közül kettő fent lehetett a keringő egységen, a kilencedik pedig a leszálló csapatban. Elképzelhető, hogy ő női űrhajós volt.

Link:http://www.youtube.com/watch?v=wuPII-4cn3E

A felvétel utolsó mondatai:- … készenlét.
- Megcsináljuk! Hallelujah (orosz beszéd.) Megcsináltuk! Megcsináltuk! Nem volt könnyű. Nem volt könnyű… (orosz beszéd, üdvrivalgások.)
- Istenem, mi az? Valami mozog.. Valami mozog ott.
- .. hé fiú, valaki veszi …. Ez az esemény lesz a történelem legnagyobb tette. 1962. május 22-én elértük a Mars bolygó felszínét. És élet nyomait látjuk.

http://grou.ps/ufokutatok/blogs


1960-AS ÉVEK  ELEJE KÖRÜL – AZ EGYESÜLÉS IDEÁJA/KRYON

50 évvel ezelőtt egy új energia kezdett megérkezni a bolygóra. Ekkor kezdődött el Európában valami, amiről sokat nem lehetett hallani.

Néhány gondolkodó összejött a 2. Világháború után. Ha nem tesznek másképp, mint a régi időkben, hogy egymást ellenségnek tekintik, akkor újra ki fog törni a háború. És arra jutottak, hogy ki kell próbálni az Egyesülést a Szétválás helyett. Így alakult ki egy új idea.

A korábbi ellenséges országok és kultúrák összejöttek, és úgy döntöttek, soha többé háborút, mert az már nem segíti elő a pénzügyekkel kísért fejlődést.
(Kryon:2010.12.20.)


1961. – A FOTON ÖV FELFEDEZÉSE

A foton övvel a tudósok és asztrológusok éppen úgy foglalkoznak, mint a médiumi üzenetek. 1961-ben fedezték fel műholdak segítségével, hogy a Plejádok körül valami furcsa, aranyló energia felhő jelenik meg.

Pontosan nem tudták definiálni, hogy mi ez, de az észrevehető volt, hogy határozottan közeledik a Naprendszer felé. Akármilyen megdöbbentő is, a NASA először kidolgozta a tervet a Foton öv felrobbantására, és állítólag tettek is erre kísérleteket. Ez tökéletesen kifejezi ezen csoport valódi szándékait, hatalmi gőgjét, és hamis mindenhatóság tudatát. Hamarosan azonban rá kellett döbbenniük, hogy a Foton övet nem tudják megsemmisíteni, és az határozottan, ellentmondást nem tűrve közeledik.A foton keletkezéséről, a fizika szintjén annyi elmondható, hogy amikor egy pozitron találkozik egy elektronnal, a másodperc töredéke alatt lenullázódik a töltésük, és a kiegyenlítődés pillanatában az anyag energiává, fotonná, fénnyé alakul át. Tulajdonképpen ez az abszolút Fény, ami a részecskék találkozásából született.


1961.

A perui Nasca - fennsíkon 1961-ben talált icai köveken titkos rejtett vésetek vannak, sőt vannak, sőt vannak olyanok is, amelyeken embereket és dinoszauruszokat együtt ábrázolnak. A kövek több mint 20.000 évesek.
(BHC2:98)

Módosítás dátuma: 2012. március 09. péntek, 19:39
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!