Jennifer Hoffman: Előrejelzések a 2015-ös évre PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. január 30. péntek, 20:36

Jennifer Hoffman: Előrejelzések a 2015-ös évre

 

 

2015 energia-erővonalainak jellemzői - 2015 legfontosabb témái: A Gyógyulástól A Teljességig - 360+1 fokossá válni - Az év meghatározása - A Szeretet Tudatossá Válik - Az Új Globális Igazság - Az Új 9 éves ciklus - A Hibernáció, Elszigeteltség és Tetszhalál vége - Földi változások - Kozmikus Energia időszakok - 2015-ben 3 nagyobb és két kisebb energia időszak illeszkedik be a nagyobb ciklusba - 2015 januárjától-decemberig – Napaktivitás - Vortexek, Portálok és Energiahálók -

 

 

2005 óta, minden évben készítek éves előrejelzéseket és minden évben ugyanakkor ugyanazt is elmondom arról: „Előrejelzéseket készítek ugyan, de mégsem szeretem leírni azokat!” Nem szeretek ugyanis jóslásokba bocsátkozni, különösen a világ előrelátható eseményeiről, mert nem szeretném befolyásolni senkinek sem a gondolkodását., vagy azért is, mert eltéríthetik az energiákat a szabad áramlásukból.

 

Most már sokkal nagyobb felhatalmazott (felelős teremtőerő) erővel rendelkezik az emberiség közös kollektív tudata, mint valaha bármikor. Mivel az előrejelzéseimet több tucat országban élő emberek milliói olvassák, és azután lefordítják, és sokféleképp értelmezik azokat és megosztják egymás között, ezért nagyon komolyan és körültekintően teszem, és nagy gonddal készítem el nekik. Igaz a fent említett évek során többször is különböző időpontokra előrejelzésekbe bocsátkoztam (azokat, amelyeken nem változtattam, közre is adtam), azokon később magam is meglepődtem, hogy milyen pontosak voltak.

A pontos részletezését annak, hogy „mi fog történni”, nem mindig része ennek az információnak, amit megosztok veletek. Inkább a lehetőségeinkre összpontosítok sokkal jobban, vagy arra hogy a jelenlévő energiákhoz igazodva, mi válhat lehetővé bizonyos események kibontakozásával, kiterjedve minden egyes részletében. Azért is, mert már kialakult az elmúlt évek során annyira bennem az, hogy felismerem a szolgálatunkra álló különböző lehetőségeket, amelyek segíthetik a döntéseinket, mintsem valami szörnyű, félelemkeltő figyelmeztetést adjak a közelgő eseményekkel kapcsolatban.

 

2015 energia-erővonalainak jellemzői

A 2015-ös évet a januári telihold indítja be és aktiválja a 2014. decemberi Uránusz/Plútó kvadrát energiáit (a 2012 óta tartó sorozat 6. elemét)

Egy régebbi kisciklus fejeződik be, 2015-ben, amely 2006-ban kezdődött

Az Uránusz/Plútó kvadrátsorozat 7. befejező szakasza, márciusban (17-én)

Az áprilisi és októberi fogyatkozások (párban: nap- és holdfogyatkozások)

Egy új 30 éves energiaciklus aktiválása márciusban és szeptemberben és a korai indigók és kristálygyermekek tettekre hívásának ideje

Azzal kezdjük akkor az évet, hogy az elejétől a végéig tovább folytatódik egy gyógyulási és átalakulási ciklus az, amely 1985-ben kezdődött el. Az elmúlt 30 év alatt sokkal több lehetőségünk volt mélyebben megtapasztalni az életünket, kapcsolatainkat és gyógyulásunk útjára rátekinteni sokféle lehetséges szempontból. De egy bizonyos ponton túl minden utazást be kell fejeznünk, és így kell ennek lennie most. Mielőtt még túl felizgatnánk magunkat ettől, a befejezés nem azt jelenti, hogy elvégeztük minden feladatunkat és leckénket, hanem azt, hogy egy ciklusnak vége lett és egy másik kezdődött el. Az új ciklus meglehet, hogy már nem jár annyi kihívással, mint az előző, csak azoknak, persze akik személyes szinten most léptek a gyógyulásuk útjára. Azoknak viszont, akik teljesek és készen állnak arra, hogy új irányok felé tegyenek lépéseket, azoknak az újabb ciklusban sokkal könnyebb lehet, mint akiknek ez csak most kezdődött el ez a folyamat. Ne feledjük azt viszont, hogy a „könnyű” vagy „nehéz” út, mindig viszonylagos és alapvetően függ a személyiségtől és a kiválasztott út fajtájától.

 

2012-től egyre erősebben megláthattuk azt, az Uránusz/Plútó kvadrát ciklustól kezdve, hogy hogyan próbálnak lekapcsolni bennünk a saját (teremtő) hatalmunktól és hogyan emelhetjük, vagy nyomhatjuk el magunkat a döntéseinkkel és félelmeinkkel és, kik azok ,akikkel lehetséges az összekapcsolódás velünk azért, hogy érvényesüljenek az igényeink és a vágyaink. Minden jel, történés arra mutat, hogy hol tudunk kibontakozni a (teremtő) hatalmunkkal, vagy mik azok a helyzetek, amikor félünk azt használni, mert vannak, akik úgy gondolják, hogy a döntéseink által befolyásolhatóvá, vagy boldogtalanná lehetünk, amikor ez a (teremtő) folyamat megtörténik.

 

2015, a válások, és szétválások rekordjainak éve lehet és rengeteg különféle kapcsolatunk, bomlik majd fel benne. De nem azért történik ez most, mert az emberek nem szeretik egymást, hanem azért mert a kapcsolataink összhangját, rezgését és energiaszintjét az határozza meg, hogy kivel és hogyan szeretnénk és tudunk együtt élni, és kikkel nem a környezetünkben.

 

Ne lepődjünk meg semmi olyanon, ami a kapcsolatainkkal történik ebben az évben. Minél nagyobb hangsúlyt fektetünk a kapcsolataink energiáiba, annál inkább felszabadítják azokat, amelyek már nem felelnek meg nekün és átalakítják viszont azokat is, amelyek bennünket szolgálnak. Tehát amikor energetikai szinten is befejezzük a kapcsolatainkat az fog történni, hogy ezáltal olyan kapcsolatok alakulnak ki, melyekkel, sokkal jobban érezhetjük magunkat. Bármelyik fajta kapcsolatainkról is legyen szó, gyógyuláson vagy karmán alapulóra, azok felülvizsgálatára szükség lesz az idén.

 

Ez az év a döntéseink és elhatározásaink éve is egyben. Néhány olyan alapvető döntésé is, melyek talán a legnehezebbek, melyeket már olyan régen elhatároztunk, hogy megteszünk, de most hirtelen ott terem ismét előttünk. Az egy dolog, hogy mit szeretnénk tenni és egészen egy másik, hogy milyen annak a lehetősége, amiket tényleg szeretnénk megtenni. Ahová terel az új ciklusunk, annak megfelelően kell meghoznunk a döntéseinket, hogy a saját energiánk egy magasabb megnyilvánulásába léphessünk be. Ha van hozzá kellő bátorságunk, elvégezhetjük már ezt a munkánkat is, merjük megtenni ezért. Azt hiszem, képesek vagyunk rá, mert megnyertük a csatát és a háborút, csak annyit kell még tennünk, hogy kikényszerítsük a győzelmünket.

 

Az energia letöltések és azok váltásai és a frekvenciaváltozások kevésbé lesznek erősek, mint ahogy azokat megtapasztaltuk az elmúlt évszázad elején, különösen az elmúlt 9-12 évben, de valójában még gyakrabban jönnek ezek a frekvenciák és rezgések. De már nem fogjuk ugyanúgy megérezni, mint eddig, hiszen feldolgoztunk már sok olyan energiát ehhez és a saját rezgésünk is sokkal magasabb már, így nem befolyásolnak majd jelentősen ezek a mostani letöltések bennünket.

 

Az energia összeegyeztetésen és összehangolódáson egy új hangsúly lesz ebben az évben. Itt az ideje, hogy komolyan vegyük a Felemelkedést most, nem is annyira a gyógyulás, hanem inkább a cselekvés szempontjából. Amit igazából tennünk kellene az, hogy, mint energiatartályok, formába öntsük az új paradigmákat, és lehetővé tegyük azokat a Földön megvalósulni. Az egyetlen módja annak, hogy energiát vigyünk a bolygóra az a kapcsolatrendszereinken lehetséges, mégpedig annak mértékében, ahogy azok működnek. Ez az alapvető gyógyulásunk és tanulásunk ezen a bolygón, amely végigkísér bennünket a saját felemelkedési ciklusunkat. Ugyanakkor, ha a bolygóval együtt nem hozzuk létre az energiakonténereinket ezekkel, az energiákkal, akkor nem leszünk képesek arra, hogy tovább itt létezzünk vagy földeltek maradjunk.

 

Nagy a kísértés abban, hogy benne ragadjunk a korábbi gyógyulási folyamatainkban, mert az elég kényelmes helyzetnek mutatkozik most a komfortzónánkban. De ebben a kérdésben, ha erősek és hatékonyak tudunk maradni, és a hitünk folyamatos támogatásával, akkor képesek leszünk meggyógyítani egymást. Most már képesek vagyunk a gyógyulásunk helyett összehangolódni a Teljességünkkel, összeegyezve a magasabb frekvenciákkal és rezgésekkel, összhangban ezekkel az energiákkal, félelem, bűntudat és bánat nélkül, így akkor a Mennyországot hozzuk létre a Földön, amelyen örömteli lesz az életünk, és ez válik az Új Föld paradigmáját.

 

2015-ben képesek leszünk energetikai szempontból hátat fordítani a világnak. De ez nem azt jelenti, hogy figyelmen kívül hagyjuk, azt hogy mi zajlik körülöttünk, de nem adunk ennek energiát. Hatalmunkban áll bármit felemelni egy magasabb lehetőségbe, ahogy ezt 2014-ben is tettük és elvigyük egy új eddig ismeretlen szintre. Ha az a célunk ebben a létidőnkben, hogy teljessé tegyük a felemelkedésünket, akkor azon is el kell már gondolkodnunk, hogy mit fogunk tenni, amikor elérkezünk arra a pontra, amelyiken most vagyunk. Mi már megérkeztünk a rendeltetési helyünkre és úgy szólván itt az ideje, hogy kiszálljunk a kocsiból.

 

Olyan különbség ez, mint az állapotos nő és a között miután megszületett a kisbabája. Az állapotosság alatt alakul ki a kisbaba formája, de már rejtve jelen van a baba, és bár tudjuk, hogy ott van, de a hangsúly mégis azon van, hogy a leendő anyuka vigyázzon a testére és táplálja, és ezzel segítse elő a baba fejlődését. Azután amikor megszületik a kisbaba, akkor egy másik történet kezdődik el. Most még velünk van az, hogy számos módon vigyázunk a testünkre, mert van egy babánk, aki igényli, hogy gondoskodjunk róla. Mindig is meg volt a szabadságunk hogy irányítsuk az életünket, hogy úgy mondjam, amikor állapotosok voltunk. De miután megérkezik a baba, minden megváltozik.

 

Van már egy babánk és minden másként alakult, minden megváltozott. Most már mindent mi irányítunk olyan módon, amire korábban soha nem volt lehetőségünk, mert bár mindannyian  tisztában voltunk a hatalmunkkal és képességünkkel hogy mire vállalkoztunk, de eddig az emberiség közösen még nem volt kellő mértékben hozzáigazodva a kívánt frekvenciákhoz, amelyek lehetővé teszik azt, hogy a kollektív energiamezőt hangsúlyossá tegye a személyes szándékainkkal.

 

Nagyobb hangsúly kerül 2015-ben a kapcsolatainkra, és arra hogyan kapcsolódunk össze egymással, a Földdel, a Világegyetemmel és a Forrással. Ez a Felemelkedésünk beteljesítésének utazása, amely lehetővé teszi a Világegyetem többi részét is felemelkedni. Tehát ez kell tennünk most, de nem vagyunk rá kényszerítve, nem érhet semmi rossz bennünk, de képesek vagyunk elvégezni a dolgainkat, amelyek lehetővé teszik azt, hogy felgyorsuljon és befejeződhessen az első fázis, hogy végre el tudjunk indulni a második szakaszba. Ekkor végre olyan döntéseket és elhatározásokat hozhatunk, arról hogy milyen legyen a felemelkedési folyamat befejezése, és arról is hogyan teremtsük meg hozzá azokat az energiákat a bolygón, és milyen módon kezdjük el az életünket azokon keresztül.

 

 

Itt következnek akkor 2015 legfontosabb témái

A Gyógyulástól A Teljességig

Minden utazásnak egy bizonyos ponton be kell fejeződnie, és amikor célba érünk véget ér az utazásunk. Ezt az igazságot, bármiről is legyen szó és bárkire nézve is elfogadjuk és a mi életutunk is a gyógyulásunk utazása volt eddig. Éppen ezért, ez az út eddig folyamatosan körbe-körbevezetett számos gyógyulási cikluson keresztül, számos lélekcsoport tagjaival. Karmikus táncot jártunk, és mindig új okok és indokok adódtak, hogy folytatódjon a gyógyulási folyamatunk. Egy bizonyos ponton azonban fel kell már ismernünk azt, hogy meggyógyultunk, de valamiféle visszaigazolást keresünk, hogy elmondhassuk magunknak, hogy már nincs senki sem, akinek meg kellene gyógyulnia, vagy ki az, akit még meg kell gyógyítanunk ezt követően, hogy elvégezzük mindezt.

 

Az az igazság akkor vagyunk készek erre, amikor kijelentjük azt! Rendkívül fontos az, hogy 2015-ben kiszálljunk a gyógyító körhintából és elindítsuk a teljességünk felé átállítva. E nélkül nem leszünk képesek létrehozni az új paradigmákat és túllépni a 3 dimenzióból egy magasabb dimenzionális létezésbe, ahol az új munkáink rejlenek. Ekkor viszont a Fénymunkánk befejeződnek és a fény világítótornyaiként élhetjük az új valóságunkat. Ott viszont már minden bizonnyal nem gyógyítunk meg senkit többé a saját energiánkkal. Ehelyett saját fényünkben ragyogunk és hagyjuk azt átmenni a gyógyulás hídján magunkkal és másokkal, amikor készen vagyunk rá. Ehhez azt kell tenni, hogy a fényünk úgy ragyogjon, és amikor készen leszünk rá, akkor a híd meg is jelenik számunkra.

 

 

360+1 fokossá válni

2010-ben kezdtem el írni arról, hogy az emberiségnek 360 fokossá kell majd válnia. A gyógyító utazásunk lehetővé tette azt már, hogy mindenféle szemszögből lássuk magunkat: előröl, hátulról, kívül és belül, lentről és fentről, a múltból a jelenen át és a lehetséges jövőből. A gyógyulási ciklusunk, utazásunk és ösvényeink végigvisznek bennünk egy teljes körön keresztül addig a pontig, ahol meghoztuk az első karmikus választásunkat:. Ez jelenti a 360 fokos/teljes kört megtevő utazásunkat. Amikor oda értünk, akkor egy olyan útkereszteződésnél találtuk magunkat, ahol egyszer elindultunk, és ahol újra el kell döntenünk, hogy mi legyen a következő lépésünk. Vagy visszamegyünk egy gyógyulási ciklusba, vagy azt magunk mögött hagyva belépünk meggyógyultan egy újba, ahol egész és teljes aspektusunkba találhatjuk magunkat. Ez a plusz 1. Már sok energiát pazaroltunk el eddig arra hangolva, hogy elérjük a 360 fokos teljes körünket, de így már láthatjuk minden eddigi választásunkat és kapcsolatainkat annak okait és a magunknak választott ösvényeinket, minden karmikus mintát és ciklust és az elválasztódásunk minden lényeges mozzanatát. 2015-ben, pedig eldönthetjük, hogy átugrunk-e a plusz 1 ciklusunkba és a gyógyulásunkat belevisszük a Teljességünkbe, és a karmánkat a teremtés szolgálatába állíthatjuk, azzal hogy az eddigi kudarcainkat megfogalmazzuk és az elválasztódásunk integráljuk.

 

Új kezdetek indulnak, és új eredményeink érkeznek, és új lehetőségeink bontakoznak ki, amikor leállítjuk a pörgésünket a gyógyulási ciklusunkba és a magunkba vetett hittel, és bizalommal cselekedve továbblépünk. Létre fogjuk hozni a következő energetikai hangolást és szándékot, azt, amiről már régóta azt tartottuk, hogy ezért megteszünk minden tőlünk telhetőt. Ez egy olyan esélyt teremt számunkra, amivel használhatjuk ezt és láthatjuk azt, hogyan működik az életünkben és a világunkban. Amikor készen vagyunk rá, akkor meg tudjuk változtatni a világunkat, és ezzel első példává válunk az átalakulásnak úgy, hogy már el tudunk képzelni egy olyan világot, amit mi testesítünk meg a saját életünkben.

 

 

Az év meghatározása

Ha az a vágyunk, hogy örömben, boldogságban éljünk, akkor ezen szándékaink meghatározásával megteremthetjük azt. Meghatározás nélkül, bár hiába van hitünk, de ha nincs szándékunk, nincs meggyőződésünk akkor nem lesz támogatva sem. Ilyenkor motiváltak vagyunk, de nem lendülnek mozgásba az energiák előre. Pedig nagy lépés áll előttünk, de eddig mindig attól féltünk, ha valamit magunk mögött hagyunk az rossz dolog és ezért rossz emberek vagyunk és ez így nem a mi küldetésünkről szól. De mindez teljességgel lehetetlen, mert az Univerzumunkban soha semmi rossz nem történik, És amikor magunk mögött hagyunk más embereket, ez azért sem lehet rossz, mert felismerjük bennük a saját hatalmukat és független létezőknek és azt is, hogy a választásuk hatalmával hozzák létre a saját valóságukat. Ez, pedig azt jelenti, hogy nem áll jogunkba megítélni a döntéseiket.

 

Azáltal hogy rájuk ragyogtatjuk a fényünket kedvesen és szeretet teljesen, akkor még jelentősebb, hatalmasabb lehetőség érkeznek azokra a helyekre, ahol velük együtt élünk, és ha nem avatkozunk bele abba, hogy mi viszi előre őket, vagy mi hátráltatja. Ebben az évben még lesz elég tennivalónk azzal kapcsolatban, hogy beállítsuk az új energia alapjait, ha nem arra összpontosítunk, hogy nem lesz elég időnk erre, vagy nem bánkódunk, hogy nem lesz láthatóan eredménye.

 

 

A Szeretet Tudatossá Válik

 

Mindig is úgy véltem, hogy a „szeretet” szó, amely segítségével az univerzális vagy Forrás energiáit jellemzik, egy kevésbé jó meghatározás, vagy szándékos félrefordítás, amely oly sok téves értelmezést és elvárást tartalmaz. Úgy gondolom, hogy ténylegesen ezeket a következő szavak írják pontosabban körül, mint a „Tudatosságot”: a Mindenütt Jelenlévő, Folyamatos Áramlás, Határtalanság, Energiakiterjedés.

Ahogy kiterjesszük magunkat az új képességeinkkel, úgy megismerhetjük a 3 dimenzión túli magunkat és egy magasabb dimenzionális létbe léphetünk. És ahogy elfogadjuk azt, hogy képesek vagyunk, arra hogy túllépjünk minden eddigi határunkon, amiket saját magunkkal szemben támasztottunk, akkor egyre tudatosabbá válunk és elérkezhetünk egy olyan energiaszint kiterjedésre, amely megnyitja előttünk minden lehetőségét és lehetségességét annak ami az életterületünkön megvalósulhat. A tudatosság egy újfajta módon kiszélesíti a látásmezőnként, túl azon, amiben hittünk, vagy amiről azt tartottuk, hogy megvalósulhat, és akkor megérkezhetünk az „Én Vagyok minden lehetőségébe”. Ez egy extratudatos vagy Szupertudatos állapot, amely aktiválja minden képességünket, és ez által megérkezünk az időnélküliségbe, a határtalanságba a kiterjedt (sokdimenziós) létezésbe. Amikor a szeretet tudatossá válik, akkor az öntudatos/felhatalmazott emberi/szellemi társulás, partnerviszony jön létre.

 

 

Az Új Globális Igazság

 

Ha 2014-ről azt mondtuk, hogy az az év képviselte/jellemezte az átalakulást, szándékozó vágyainkat, akkor most ez megérkezett, itt van. Készen állunk erre az igazsákunkra most már olyan módon, amire nem voltunk korábban ezelőtt. De nem szükséges megismernünk ehhez a világunk legnagyobb mélységeit, a sötétség titkait, mert mindez csak történelem és valójában nem számít. Ami számít az, hogy létrehozzuk a világunk új igazságát, mégpedig közös szándékkal, hogy a lehető legjobbat tükrözze vissza mindenki javára. Igen vannak olyanok, akik ebből semmit sem szeretnének, csak kárt okozni az emberiségnek, de az ő hatalmuk eltörpül azokhoz képest, akik mindenben a legjobban szeretnék tenni a dolgukat az emberiségért.

 

Sokkal nagyobb többségben vannak már mások, akik jót akarnak és ez a mi igazságunk lényege, alapja. Szükséges megértenünk és értékelnünk a közösségi gondolkodás, a közös gondolat erejét, hatalmát, amellyel exponenciális módon lehet teremteni. Amikor a szándékaink révén megosztjuk az igazságunkat, a békességünket, és a kapcsolatainkban rejlő értékeinket, örömünket az emberiség javára több millió másokkal, akkor képesek leszünk legyőzni bármiféle negativitást és félelmet, mert a magasabb rezgés mindig felülírja az alsóbbakat (ugyanúgy, mint a kártyában az ász az alsót), így a fény a sötétséget.

 

Ezért is van az, hogy bár annyi minden történik is a világunkban, de ennek ellenére sok minden már nem érdekes benne, mert már felismerjük azt, hogy sok minden ebből, amit látunk és hallunk az csak némi változata az igazságunknak, de az nem a mi igazságunk. Az igazságunknak most az a vágya, hogy világunkat és bennünket egy kiterjedt rezgésbe tartsa, és amikor túl tudunk lépni azon, akik úgy akarják az igazságukat érvényesíteni, hogy bosszút hirdetnek azokkal szemben, akikről azt állítják, hogy „hazudnak”, akkor egy olyan magasabb igazság létrehozóivá válnak, amelyben minden tisztán látható lesz.

 

2015-ben sokat fogunk hallani az igazságról és valójában a sokféle igazságról és ezek mind megrázók lesznek. De amikor ezekről hallani fogunk és saját felhatalmazásunk terében maradunk, akkor senki sem verhet le a lábunkról, bár lehet, hogy elég nyugtalanítók lesznek a különböző helyekről származó hírek. Gondoljunk csak arra, hogyan derült ki az igazság a NSA világhírű kémkedéséről, Edward Snowden jóvoltából, egy szélesebb, nyilvánosabb léptékben. Azt hiszem, hogy még nagyon sok ilyen kétes dolog fog kiderülni és titokról fogunk hallani, annyiról hogy a végén már unni is fogjuk.

 

Éppen ezért fontos, hogy becsüljük és tiszteljük az új életutunkkal kapcsolatos álmainkat és vágyainkat és hagyjuk már abba az egymás gyógyításunkat, és egész-ként kapcsolódjunk magunkhoz. Mert ez az ahol a legerősebbek vagyunk és ahol nem zavar, és nem befolyásol bennünket semmiféle alacsonyabban rezgő energia, amely könnyen letéríthet az utunkról. Amíg állhatatosan kiállunk a saját igazságunkért, és ekként teszünk, akkor nem számít az, hogy mi folyik a világban. Ugyanis a hitünk által, bizalommal és elhivatottsággal mi hozzuk létre az igazságunkat, és bízva a magasabb igazságunkban az emberiség érdekében tevékenykedhetünk.

 

 

Az Új 9 éves ciklus

 

Egy új energiaciklus kezdtünk el, 2006-ban, amely 2014-ig tartott. 2015., ez egy másfajta, 8-as év a numerológia szerint, amely január elsején kezdődött. Minden olyan tapasztalatot, tanulságot és kihívást és áldást is megtapasztalhattunk 2006 és 2014 között, amely megalapozta és előkészítette a következő ciklust. A lehető legjobban úgy lehet ezt az energiát a hasznukra fordítani, annak az a módja, hogy kiterjesszük ezt az energiát egy magasabb rezgésre és frekvenciára, mégpedig az öröm és bőség korszakunk megteremtésére és hogy megszabaduljunk az annyiféle szomorúságunktól, fájdalmunktól és félelmeinktől. A legrosszabb dolog, amit tehetünk a kihívások sorában az, hogy amikor ezek megérkeznek akkor azt hisszük, hogy a dolgok „sohasem” fognak megváltozni az életünkben, és akkor „mindig” ugyanaz marad minden és „sohasem” fogjuk elérni az álmainkat. Az elmúlt kilenc évben bármi, ami nem a kívánt vagy remélt módon oldódott meg, vagy különböző okok miatt nem nyilvánult meg, beleértve az energetikai megnyilvánulásokat, a mentális, érzelmi, fizikai és spirituális terünkben, azok úgy jelentkeznek majd másképp, hogy a legjobb módon fogják szolgálni a tanulási folyamatunkat, gyógyulásunkat, fejlődésünket és átalakulásunkat. Ne feledjük el, hogy mindannyian többfajta energiaszinten dolgozunk egyszerre, és azok, amikor megvalósulnak a személyes utunkon, akkor részei lesznek az emberiség általános, közös útjának is. Részei vagyunk minden dolognak és minden dolog ugyanakkor része nekünk is.

 

A Felemelkedés egyik ígérete a karmáink meggyógyításának lehetősége volt, és ennek érdekében kellett cselekednünk, tennünk egy olyan helyen, ahol megtapasztalhattuk a karmánkat és az ebből fakadó energiákat. A legtöbben 2006 óta végeztük ezt a munkánkat, hogy elhagyjuk ezt a régi ciklust és egy új karma menetes szabad környezetbe, kerüljünk.

 

Fel fogjuk ismerni azt, hogy egyre jobban érezhetjük megint magunkat, és azt is, hogy hol vannak azok a helyek, ahol kényelmetlenül érezzük magunkat és hol érezzük azt, ahol már nem tudunk továbblépni. Mégpedig azért van ez így, mert már azokon a helyeken nincs több fejlődésre hasznos energia számunkra, és az ott lévő frekvencia és rezgés már nem elég ahhoz, hogy úgy kapcsolódjunk össze velük, hogy ki tudjunk terjedni más szintekre. De mindez elrendeződik velünk, amikor 2015 első három hónapja lezárul, és ezután még több energia lendít mozgásba különböző eseményeket, lehetőségeket és akkor már kevésbé érezhetjük leterheltnek magunkat, és sokkal szabadabban tehetjük azt, amit akarunk. Most azonban mégis szükséges ott lennünk, ahol eddig vagyunk és befejeznünk ezt a felemelkedési ciklust. Nem számít, az hogy mennyire szeretnénk elköltözni egy másik helyre, vagy miféle változásokat szeretnénk az életünkben, mert addig (március végéig) ez nem fog menni. Ha mégis egy ilyen helyzetbe kerülnénk, akkor próbáljuk meg elkerülni az ezzel járó depressziót és szabadítsuk fel magunkat a szorongásainktól és összpontosítsunk arra, hogy mi is hozzájárulunk egy sokkal jelentősebb utazás meglétéhez. Amikor itt a változás ideje, akkor az meg is fog történni nekünk, akár saját magunk által kiváltva, vagy akár nélkülünk is, de nehéz munka vagy erőfeszítés nélkül.

 

Egy másik jelentős ciklus, a 30 éves Szaturnusz ciklusa (körforgása a Naprendszerben és látszólagos útja a Napúton) ér véget, amely 1985 és 1988 között indult el.(A Skorpió Szaturnusz évből a Nyilas Szaturnusz évbe lépünk) Ha vissza tudunk emlékezni arra odáig, hogy mi is kezdődött el és mi ért véget életünkben velünk kapcsolatban, vagy mit próbáltunk tenni vagy mit értünk el az óta. Akkor, azóta hol éreztük magunkat felhatalmazottnak vagy elnyomottnak, és most hol vannak ezek a dolgok? Ennek az adott ciklusnak a végével egy új személyes kezdet lehetősége nyílik, érkezik, de az új Szaturnusz ciklus egy sokkal jelentősebb energiát foglal maga után az 1955 és 1961 között született Indigók számára és hasznára. Ez az Indigók ragyogásának ideje, a kiterjedésük ideje, amikor elkezdhetik használatba hozni az ajándékaikat egy még erőteljesebb teremtő módon. A Szaturnuszt, nagy tanítónak is nevezik, és ez azt jelenti vele kapcsolatban, hogy beszűkülnek a választási lehetőségeink, mintha egy szerződést kötöttünk volna vele erre. És ha ezt nem önként tesszük meg, akkor arra leszünk irányítva, és ezt nem hagyhatjuk figyelmen kívül.

 

 

A Hibernáció, Elszigeteltség és Tetszhalál vége

Ha eddig úgy éreztük, hogy elszigeteltek, hibernáltak és tetszhalottak voltunk, 2006 óta (vagy talán még előbb is), akkor most fel a fejjel, mert ez a 2015-ös évben véget ér. Remélem készen állunk rá és előjövünk rejtekhelyeinkről, ahol eddig vélt biztonságunk és védelmünk céljából elrejtőzködtünk. Úgy gondolom sokunk számára, saját érdekünkben a gyógyító munkánkra összpontosítás miatt különültünk. Miközben az ezekkel kapcsolatos küzdelmeink zajlottak, addig megannyi energia cibálta össze-vissza szét a világot, és nem kellett kimenni a vadonba azért, hogy pontosan tudjuk, hogy milyen körülmények között és hol is vagyunk. Mégha mindez időnként rettenetesen magányos és frusztrációt hozó volt is, de egy magasabb jó és cél érdekében történt. És ezt a munkánkkal már rég óta szolgáljuk szerződéseink szerint, úgy hogy félretesszük saját igényeinket, és a háttérben tevékenykedünk, hogy csak erre a munkánkra összpontosítsunk. De ezek az idők most megváltoztak és ez a munka béget ért. Így tehát érdemes egy új ruhára, cipőre beruháznunk és egy új külsőt felvennünk, mert itt az ideje, hogy ismét a világ színe elé lépjünk.

 

 

Földi változások

 

 

A Föld változásai továbbra is problémákat fognak jelenti az év különböző évszakaiban, főleg tavasszal és ősszel és a napéjegyenlőségek idején (az északi féltekén). A földrengés aktivitás sokkal hatványozottabban fog jelentkezni, Kansas, Oklahoma, és különösen Kentucky és Teneeesee államokban, észak és északnyugaton pedig, Texas, Illinois és Dél-Dakota területén. Ez arra fogja kényszeríteni az olaj- és gázipari vállalatokat, hogy fedjék fel, és igazi teljességben tárják fel azt, hogy valójában milyen tevékenységeket folytatnak a különböző területeken, mint amiről eddig nyilatkoztak.

 

Július körül a hírekben szerepelni fog a kőzetrepesztési eljárással kapcsolatos titokról valamilyen híradás, kiemelve azt, hogy sokkal pusztítóbb a hatása, mint amit eddig tartottak erről és jelentős mértékben felelős a nagy kiterjedésű környezetszennyeződésért és a földrengés aktivitásért, mint ahogy ezt eddig mondták. Úgy tűnik, hogy a föld felszíne alatti műveletek során különböző radar és hanghullámokkal hasítják fel a föld kőzeteit és éppen ezért valószínű az, hogy olyan sok földrengést okoztak már olyan területeken, ahol eddig még soha nem volt ilyen, vagy csak ritkán fordult elő eddig. Ezt az eljárás arra használják, hogy gázt és kőolajat nyerjenek, de e mellett aranyat, ezüstöt és már fajta ásványi érceket szeretnének felfedezni és kinyerni a kőzetekből, amelyeket már nem lehet ilyen könnyen a hagyományos bányászati módszerekkel.

 

Ezekben az időkben a figyelem középpontjába a globális felmelegedés enyhítése kerül majd, amely annyi félelemmel jár körülöttünk, és már nem lehet elkendőzni, de még sokkal nagyobb figyelmet kell fordítanunk a környezetszennyeződésre, különösen az óceánokkal kapcsolatosan, mert az emberiség sokkal hangosabban követelni fogja azt, hogy vonják felelősségre azokat, akik a szennyeződéseket okozzák. Növekedni fog a föld-központú tudatosságunk, hogy figyelemmel legyünk a bolygó tisztán tartására, mert hosszabb távon így tehetünk a bolygóért.

 

Követelni fogjuk a fukushimai reaktor katasztrófájának hatása körüli igazságot, a Csendes-óceán valódi sugárszennyeződési szintjéről, különösen Japán és az USA nyugati partja közötti helyzetről, amelyről meghamisított tudósítások szólnak. Civil szervezeteken és csoportosulásokon keresztül számos tudósítás, jelentés és vizsgálat fog történni ezekkel kapcsolatosan. Egy új eljárásról is szó lesz, amely „megeszi” a rádióaktivitást és rezgést az óceánból, augusztus és szeptember körül, (megj: Deinococcus radiodurans Kryontól) amely nagymértékben segíti kezelni és csökkenteni az óceán sugárzási szintjét.

 

2014-ben már írtam arról, hogy a Yellowstone vulkán aktiválódni fog a közeljövőben, és azt hiszem, hogy ebben az évben már így lesz. Nem látok erős kitöréseket, de láttam már elég kitörést ahhoz, amikor az ember azt mondhatja, hogy nemsokára ki fog törni. Néhány új gejzír tör fel majd itt ezen a területen és meglehetősen látványosan jelenítik meg a Földben szunnyadó erőt. Az egyik oka ennek a jelenségnek talán az, hogy felhívja a figyelmünket és idehívja az energiáinkat erre a területre, hiszen egy nagyon fontos energiaörvény létezik itt. Erre az erőre szükséges figyelmet fordítanunk és nem félelmetes ez, mert egy nagyon magas frekvencia kiterjedésű portál, különben is a félelem energiája bezárja és korlátozza a lehetőségeinket.

 

 

Kozmikus Energia időszakok

Minden évben vannak olyan energia időszakok, amikor a Föld energetikai egyensúlya megváltozik. Így már oly sokszor megtapasztalhattunk erős energiaváltozásokat. Most új energia beállítások történnek, új vortexek nyílnak meg, míg a régiek bezáródnak. Ezek gyakran megcibálják az energiamezőnket és olyan kényelmetlenségekkel járnak, mint a fizikai a testi betegségek például. Mi ezeket, „felemelkedési tüneteknek” szoktuk nevezni mivel részei a felemelkedésünkbe való utazásunknak. Éppen azért is szükséges új energiát hozni a földre, mert az része annak a küldetésünknek, amit úgy nevezünk: a „Mennyország megteremtése a Földön”.

 

Ezekben az energia időszakokban nagyon is észrevehetjük majd a Föld változásit: hatalmas viharokat, árvizeket, földrengéseket, szokatlan időjárás-változásokat. Saját életünkben hirtelen véget ér, megszakad valami, különböző problémák, zavarok adódnak, az érzelmeink és gondolataink megváltoznak, és még adódhatnak akár testi problémáink is. Globális szinten titkok kerülnek napvilágra a különféle korrupcióról, érdek összefonódásokról, botrányokról és hatalmi játékokról lebben fel majd a fátyol. Az energia időszakok néhány megnyilvánulásáról közreadunk néhány jelentősebb darabját, amelyek részei ennek a ciklusnak, de nem lehet kizárólag csak ezekre, az időszakokra koncentrálnunk a tevékenységünket.

 

 

 

2015-ben 3 nagyobb és két kisebb energia időszak illeszkedik be a nagyobb ciklusba

1, A Merkúr 3  retrogád időszaka: januárban, májusban és szeptemberben, amelyek szintén energia időszakok, míg áprilisban és októberben két holdfogyatkozási időszak lesz.

 

2, Az utolsó Uránusz/Plútó kvadrát: 2015 március 17-én áll össze (bár ennek a hatása az egész évben érezhető lesz, egészen 2016 januárjáig) . Másrészt egy igen egyedi és jelentős ciklus befejeződése, március 20.-án  (gyűrűs napfogyatkozás alatt).

 

3, A Szaturnusz kvadrát tranzitja a természetes/születési Plútó fokával, újra létrejön június és szeptember között, ahogy a retrográd Szaturnusz visszatér a Skorpióba és ez jelentős hatással lesz azokra, akik 1956-1961 között születtek.

 

Ezekben az időkben mindenhol, nagyon gyorsan fog mozogni az energia, nagyon gyors változások lesznek, gyökeres szintű átalakulásokkal. Nagyon szükséges az, hogy rugalmasan kezeljük ezeket a változásokat. Ez némi szófordulattal „fegyverletételt is jelent” (lemondás az erőszakról), Ez. Azt jelenti, hogy be kell szüntetni a harcot és az ellenállást, de nem a megadásunkat, a feladását jelenti valaminek. Másrészt a személyes energiamezőnk kiterjesztése egy nagyon magas frekvenciába mozgat át, a felemelkedésünk következő szakaszába bennük.

 

2015 januárjától-márciusig

 

Ez az első jelentős energia időszak, már csak azért is mert az Uránusz/Plútó kvadrát, 2014 decemberétől aktív (ez volt a 7-es sorozat 6. eleme), a következő, befejező kvadrátig, amely március 17-én a Napéjegyenlőséget közvetlenül megelőzően áll össze és a Halak (29. fokán) újhold idejéig, március 20-21. tart.

A januári és februári újholdak a Vízöntő és a Halak 0/nulla fokán lezárnak egy ötös nulla fokos újhold sorozatot, amelyek 2014. októberben kezdődött el. Ez egy rendkívül ritka és szokatlan együttállás, történelmileg visszavezetve mindig is egy nagy és jelentős változás időszakát jelezte. A februári Halak nulla fokos újholdat egy újholdas napfogyatkozás követi márciusban (20.-án), a Halak 29. fokán. Ez utóbbi jegy és fok az állatövben egy teljes kör lezárását, alfáját és ómegáját jelenti, azaz azt hogy vége a felemelkedési ciklusunk e részének, valamint egy új asztrológiai év kezdetét is egyben. Az asztrológia tudománya arról szól, hogy hogyan kötjük össze és integráljuk az energiánkat más bolygók energiáival a Naprendszerünkben.

 

Június és július

 

Ebben az energia időszakban, erős viharokat, hatalmas tengerhullámzást, szokatlan időjárási jelenségeket, mint például havazást júliusban, tapasztalhatunk meg valamint nagyon hirtelen és szélsőséges hőmérsékletváltozást, és ezeket mindenki észre fogja venni. Ezeknek, a jelenségeknek részben van olyan célja is, hogy felhívja a figyelmünket arra az (Új) földünkre, amelyet csak úgy tudunk majd birtokba venni, hogy egy nagyon magas rezgésű energiát küldünk neki, a félelem energia helyett.

 

Szeptember

 

Ez az időszak azt jelzi, hogy befejeződött egy 30 éves Szaturnuszi ciklus és a felemelkedésünk első állomására érkeztünk, amikor a Szaturnusz teljes mértékben átlép a Nyilasba, szeptember 20.-án, és ez a nap egyben az őszi napéjegyenlőség időpontja is. Ezért is fontos, több szinten is, mind egyénileg mindig közösségi szinten is. A Szaturnusznak a Nyilasba való belépésével befejeződik az a ciklus, amely 1987-ben a Harmonikus Konvergenciával kezdődött el és az első globális meditációs összekapcsolódással életbe lépett egy közös tudatossági szintű globális kapcsolat, amely eddig még soha nem volt tapasztalható az emberiség számára. Ugyancsak az Internetes fejlődés kezdete ide datálható, amelyben egy médium úgy kapcsolódik az emberiséghez, mint még máskor soha egyik fajta sem. Ez az energia időszak nyilvánosságra hozhat sok mindent a Bibliáról, a vallásokról, a társadalmilag elfogadott hitrendszerekről. Mindez egy 2014. októberben indult energia betetőződése, amikor is a Szaturnusz elérni a Skorpió utolsó fokát. Életünket alapvetően megváltoztató döntések, új és különböző eddig nem használt dolgok használata, vagy dolgok, eljárások, technológiák másképp használata szembetűnő lesz azoknál, akik belépnek ekkor az életük második szakaszába/felébe és az 50-es és hatvanas éveiket kezdik meg.

 

December

 

2015 végén egy egyhónapos időszak adódik arra, hogy újra felülvizsgáljuk azokat a dolgainkat, amelyek a Vénusz jelez, a Skorpió 30. fokáig, mielőtt még belép a Nyilasba, december 31. előtt. Ha megünnepeltük 2014-et, amikor véget ért, akkor ezt az évet valószínűleg még ünnepélyesebben fogjuk majd.

 

 

 

 

Napaktivitás

 

 

A Naptevékenységek aktivitása ebben az évben már nem lesznek gyakoriak, mint a megelőző években. Az aktív periódusok rövidebbek, de erősebbek lesznek. Tehát amíg hevesebb napkitörés aktivitást észlelünk, addig sokkal erősebb koronális kitörések lesznek, mint amik voltak eddig megelőzően. Egészen jól megfigyelhető lesz az, hogy a koronális kitörések hatása hogyan fogja befolyásolni a műholdas adásokat és rádiófrekvenciákat, különösen július és szeptember hónapokban, és ez nagyon is meg fog látszani. Azt gondolom, hogy egyre többen tisztában lesznek a napkitörések hatásaival, mert igen látványosak lesznek.

 

 

Vortexek, Portálok és Energiahálók

A Vortexek enegiasűrítmények a Földünkön, mégpedig azzal a céllal, hogy fogadni és rögzíteni tudjuk a (kozmikus) energiát. Az energiaportálok nyílások, a Föld elektromágneses energiamezejében, amelyek lehetővé teszik azt, hogy az energia az Univerzumból a Földre tudjon áramlani. Egyes portálok lehetővé tesznek sűrű/alacsony rezgésű energia áramlását is, mások pedig inkább finomabb energiájukkal kevésbé sűrűek. Lehet azt úgy is mondani, hogy ahol ősi, sötét sűrű energia portálok vannak ott azokon a területeken, azért léteznek még háborúk is jelenleg, vagy azokon a helyeken ahol polgári engedetlenségi mozgalmak és tiltakozások vannak, mint például Szíria, Egyiptom és a Közel-Kelet egyes területei. Minden olyan területen, ahol elnyomják, vagy megtagadják/háttérbe szorítják a női energiát egy sűrű energia portál.

 

Ezeket a sűrű energiaportálokat próbáljuk már több éve lezárni, de sokan ellenállnak még ennek, főleg azok, akik ebből az energiából táplálkoznak. 2015-ben nagy változások állnak be a portálokban, mivel azok erősen meg lettek támadva, 2014-ben. Több területen is a háborúk és konfliktusok jelzik az intenzitásukat, az ilyen erős portálok aktivitását, ott ahol a régi portálokat megpróbálják lezárni, de a konfliktusokkal tartják nyitva őket.

 

2014-ben új örvények/vortexek nyíltak meg és ezek már képesek támogatni és éltetni bennünket, de még szükség van arra az energiánkra, amelyek támogatják az új portálok frekvenciáját annak érdekében, hogy kilépjünk a gyógyuló módunkból és belépjünk a beteljesedés és a kiteljesedés módjába. Ez az év új portálokat és vortexeket nyit az USA délkeleti részén, Nevadában és Chicago környékén és Új Mexikóban. Jelentős energetikai változások lesznek egész Nyugat-Európában, különösen Spanyolországban és Portugáliában, amelyeknek az lesz a megnyilvánulások, hogy határt szabjanak a muzulmán terjeszkedésnek olyan országokban, mint Franciaország, Egyesült Királyság, Norvégia és Svédország. Nagyon sok afrikai bevándorló át fog költözni Nyugat-Európából a Fülöp-szigetek körüli térségekbe.

 

Sokkal több energiaaktivitás lesz az Egyesült Királyságban, Skóciában és Írországban. Főleg e két országban az energia halkan megváltozik, hogy csendesen felkészüljenek az ott élők megújítva kinyilatkoztatni a szuverenitásukat és erre jó alkalom lesz ez az év. 2017-bhen nagyon sok és jelentős változás lesz az Egyesült Királyságban, ami nem más, mint a Római Birodalom folytatása. És ennek folyamán a 3. D-s uralkodási paradigmák és kontrollok véget érnek, megszűnnek, és azok eredője, utánpótlása is, mert már nincs olyan energia, amely képessé teszi őket a hatalmuk fenntartására. Az információk erről teljes mértékben, 2016 táján érkeznek majd meg. Ez a terület Atlantisz jelentős része, színtere volt és nagyon sok „Atlantiszi” titkot és információt tartalmaz, amelyeket visszatartottak a világunktól, és amelyek láthatóvá váltak 2016-tól kezdődően.

 

2015-ben erős társadalmi aktivitás lehet, Fülöp-szigetek, Kína, India, Pakisztán és Dél-Kelet Ázsia területein. Számos társadalmi és politikai zavargás üti fel a fejét, és még több változás követelése a kormányzati hatalmakkal szemben. Friss információk jelennek meg különböző botrányok és korrupciók feltárásáról főleg a politikában és a mezőgazdaságban, valamint az ET/földönkívüli tevékenységekről ugyancsak. Az ET-kkel kapcsolatos témákban lesznek még több meglepő írások is. Gondolom lesz egy „véletlenül kiszivárogtatott” tájékoztatás, hivatkozás róluk, amely arról szól majd, hogy a jelenlétük nagyon is nyilvánvaló, valóságos.

 

Nem beszélhetünk az örvényekről és portálokról anélkül, hogy megemlítenénk a geopolitikai mozgásokat is. Amelyeknek nem voltak sokan részesei eddig, (beleértve engemet is), bár már 2-5 óta, vagy annál hosszabb ideje is már sokan szeretnének elköltözni egy másik, egy új helyre. Hogy miért is, ennek okai, 2015 végére nyilvánvalóak lesznek. Ahol most jelenleg élünk, azokon a helyeken óvatosan hozzá kell igazodnunk energiánkkal, azokhoz a portálokhoz, amelyek most nyílnak meg. És mindezt az energiát visszatükröznünk a Föld hálójába, a saját felemelkedési ciklusunkba, és amennyi energiát képesek vagyunk befogadni és kiterjeszteni a fizikai földre és annak új hálójába.

 

 

Tény hogy egyre többen boldogtalanok azért, ahol élnek. A legtöbb hely energiája alulértékelt és nem érezhető, és éppen ezért hangsúlytalannak érezzük ott magunkat. Viszont most egyre több hatékony energiát hozhatunk be ezekre a helyekre, attól függetlenül, hogy ez egy új energia portál megnyitása lenne, de meg tudunk teremteni egy új energia potenciált, egy energia egyensúlyt, mert készen állunk arra, hogy ezeket az új és különleges energia frekvenciákat lehorgonyozzuk az energiánkkal. Ez mind része egy nagyobb tervnek, amely lehetővé teszi a kiegyensúlyozott energiák lehorgonyzását és eddig nem kellett tudnunk arról, sem hogy miért voltunk ezeken a helyeken és nem máshol, és mit kellett tennünk ott és nem számított az sem hogy mennyire nem akartunk  ott, azokon a helyeken élni. De ez szükségszerűen véget ér március 31-én, miután az Uránusz/Plútó kvadrát energiái mozgásba lendülnek és már április közepén át egészen júniusig vagy júliusig erősen megérezzük a hatását. A következő hatáspontja ugyanennek az energiának, szeptembertől decemberig fog tartani.

 

És ha már egyszer elkezdődik, akkor minden nagyon gyorsan fog történni és megnyilvánulni ezekben a kérdéses napokban és hetekben. Csak rá kell szánni magunkat arra hogy kimondjuk azt, hogy tovább akarunk lépni és akkor a választásaink alapján eredményes is lesz majd és ezután elindulhatunk. Akárhová is költözünk majd, ott össze kell illesztenünk az energiánkat az ottani helyek energiáival. Derűt, jó szándékot vihetünk, hozhatunk létre az életünkbe és életvitelünkbe, a közösségünkbe, a társasági hálózatunkba és mindent, amit szeretnénk megtapasztalni az új lakóhelyünkön. Ez az ami meg fogja határozni azt, hogy hova költözzünk el majd.

 

No, akkor tessék felkészülni egy új, egy másik évre együttesen és ezt aztán igazán jól is vigyük végbe. Azt gondolom, hogy mindannyian valamilyen szinten tudjuk azt, hogy elérkeztünk egy hatalmas utazásunk végére. És ezt nem egy nagymértékű sajnálkozással tegyük, hanem inkább egy kis rácsodálkozással megállva, de elismerve a sikereinket és a továbblépésünk szükségességét. Elvégre most már megannyi életidőnk célja és oka is az volt, hogy ezen a nagy váltáson essünk át és végre kiléphessünk a gyógyuló és felemelkedő módunkból a teljes értékűség és kiterjedésünk módjába. A felemelkedés felé törekvés nagyon sok időn keresztül vezetett bennünket és igen nagy árat fizettünk ezért. De most kiterjedhetünk azokba az energiákba, amelyekben már az új létezésünk módja lesz hangsúlyos

 

Egész évünk folyamán a szándékaink fognak szolgálni vezérfonálul és azon keresztül irányul a fény az életünkbe. Így megerősödve és teljes lelkesedéssel feltöltekezve és szándékkal teli, ez az év a legtöbbünknek nagyon is jelentős új kezdetet és újrakezdést jelent. Az évnek lesz egy új tényezője is, mégpedig az, hogy behozzuk azt, amit 2014-ben tanultunk, határozottan és cselekvésekkel. Lehetünk bármennyire is motiváltak, de ha félelem munkálkodik bennünk, hogy tegyünk is valamit ezért, akkor a motivációnk csak annyit fog érni, mintha lenne egy autónk üzemanyag nélkül. Egy olyan új területre léptünk, ahol nincs már térkép, és így mi határozzuk meg az utunkat a szándékaink szerint járva rajta és amikor eléggé motiváltak vagyunk, akkor meg is kell tennünk rajta az első lépéseket elhatározva azt hogy lássuk is hogy hogyan. Azonos szintű energiát és elkötelezettséget kell használnunk erre, mint egykor a felemelkedési ciklusunkban. Csak azért mert átvergődtünk a ciklus első részén, nem azt jelenti, hogy meg is pihenhetünk. De a második rész egyszerűen arról szól, hogy az utunkra vigyünk magunkkal azt, amit már megtanultunk és adjunk hozzá egy hatalmas adag örömöt.

 

Még mindig minden a szabad akaratunk alapján történik, és semmi sincs kőbe vésve, de egy nagyon erős átalakító időben élünk és egyre több és mégtöbb ember osztja meg egymás közt a közösségi érzéseik elfogadását. Éppen ezért, ez az igazán erős energia hozza létre a változásokat ebbe a világba és teszi lehetővé azt, hogy személyes és közösségi valósággá váljon a „Mennyország megteremtése a Földön/ a Földi Mennyország”. Uriel gyakran mondta azt nekem: „Nekünk nem az a feladatunk, hogy leromboljuk a Földet, úgyhogy a Mennyországot képesek vagyunk idehozni”. Nekünk az a küldetésünk, hogy felemeljük a Föld és az Emberiség frekvenciáját és ezzel létrehozhatjuk az Isteni/emberi (emberisteni) szövetségünket és „spirituális emberekké” fejlődhetünk.

 

Ez az év lehet, könnyű vagy akár nehéz is. Azt gondolom, egyensúlyba kell hoznunk mindkettőt. És a kihívásokat ellensúlyozhatjuk majd a boldogság, tiszta öröm és ragyogó pillanatainkkal. Ezért vagyunk itt és valójában nincs hová elbújnunk vagy elszaladnunk ebben a mostani folyamatban. Ne kösse le a figyelmünket a káosz. A változások elkerülhetetlenek, de a káoszt nem kötelező választani, mert mindig van más választási lehetőségünk. Ideje hogy leporoljuk az álmainkat és fényt vigyünk beléjük, mert van arra elég energiánk, hogy feltöltsük őket, hogy aztán meg is valósuljanak.

 

 

Kívánok ehhez nektek/nekünk bőséges áldást, békét, örömöt és szeretet. Egy jóindulatú szeretet teljes és segítő/támogató Világegyetem arra vár bennünk, hogy társteremtői lehessünk.

 

Egy bőségben gazdag, vidám és örömteli új évet kívánok mindannyiótoknak:

 

Hatalmas áldásokkal:

 

Jennifer Hoffman

 

Közreadja és az átiratot készítette: www.foldicsillagok.hu

 

 

Forrás: 2015 Predictions

December 31, 2014 By Jennifer

http://enlighteninglife.com/2015-predictions/

 

Copyright (c) 2014 by Jennifer Hoffman. All rights reserved. You may quote, copy, translate and link to this article, in its entirety, on free, non-donation based websites only, as long as you include the author name and a working link back to this website. All other uses are strictly prohibited.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!