2014. OKTÓBERI ENERGIACSÚCS: PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. október 06. hétfő, 12:40

 

2014. OKTÓBERI ENERGIACSÚCS:

Platina csillagkapu: szept.21.-okt.23.

Merkúr retrográd: okt.4-okt.24.  –

Teliholdas/Kos Holdfogyatkozás –Vérhold tetrád 2. eleme: okt.8.

Részleges  Skorpió/Újholdas Napfogyatkozás: október 23.

A  Lelki Felszabadulás a Felfordulás Ködéből: október 8.-23.

Kapcsolatrendszereink újrafogalmazása: szeptember 21.-október 23.

2014. OKTÓBER 4. – OKTÓBER 23. Merkúr retrográd (3.) a Skorpióból a Mérlegbe

A KAPCSOLATRENDSZEREINK TISZTÍTÁSA ÉS A SPIRITUÁLIS LÁTÁSMÓDUNK, VIZIÓINK ERŐSŐDÉSE

2014. OKTÓBER 8. TELJES TELIHOLDAS HOLDFOGYATKOZÁS

TELIHOLD/KOS – Európában nem lesz látható

2014. OKTÓBER (8-23)

Az áprilisi fogyatkozások energetikai eredményeit októberben fogjuk meglátni, amikor két másik új fogyatkozás (2014. október 8. : teliholdas teljes holdfogyatkozás, és 2014. október 23. részleges újholdas napfogyatkozás) beteljesíti az éves ciklust. Úgy érzem, hogy ekkor egy újabb energiaváltás történik majd e hónap alatt, egy olyan energia kiegyensúlyozás formájában, melyet néhány ember indít el azok közül, akik birtokolják és működtetik a világ kormányait és pénzügyi intézményeit. Így ezek a rendszerek egy sokkal igazságosabb elosztási formába fordulnak majd, melyek átláthatóbbak és az igazságosabb elosztáson alapulnak. Bár ezek nem járnak majd kellemes hatással és némi zavarodottságot hoznak a világunkba. Lesz egy szétrázódó hatás ebben a hónapban a pénzügyi piacokon, ami kissé pánikot fog kelteni, különösen az olyan emberek körében, akiknek a megélhetésük a befektetésektől függenek. A pénzügyi piacok nem fognak összeomlani, de eddigi talajukat vesztik és egy újabb rendeződésük következik be.

 

JENNIFER HOFFMAN : 2014 ÉVI ELŐREJELZÉSEK: A SZERELMETESSÉG ÉVE

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=480:jennifer-hoffman-2014-evi-elrejelzesek-a-szerelmetesseg-eve&catid=54:2014&Itemid=82

2014. OKTÓBER 8. : Teliholdas Teljes Holdfogyatkozás/Metatron

OKTÓBER 8.-23.  Kettős Fogyatkozás Tandem része és a Fogyatkozás tetrád része: (2014. április – 2014. október)

Most 2014-ben a Nap- és Holdfogyatkozások viszont minőségi szempontból még egyedibb, különlegesebben katalizáló energiákat kínálnak fel nektek és  mind egyénileg és mind a bolygó számára jelentős változásokat válthatnak ki. 2014-ben „összesen” két teljes holdfogyatkozás következik be, Áprilisban és Októberben.

2014. EGY ALKALMAS ÉV A VÁLTOZÁSOKRA- AZ ÚJ FÖLD MÁSODIK ÉVE

Metatron a Fény Ura üzenete Tyberonn-on keresztül

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=477:2014-egy-alkalmas-ev-a-valtozasokra-az-uj-foeld-masodik-eve-metatron-a-feny-ura-uezenete-tyberonn-on-keresztuel&catid=49:2012-utan&Itemid=78

 

OKTÓBER 8. Teliholdas Holdfogyatkozás a Kos 15*-án - Metatrontól

 

Egy a csillagunkból kiáramló/kiszabadult energia-kiterjedés indul el a Földre. Kedvez ez a mostani időszak a rendkívüli vízióinknak, újfajta meglátások kerülnek látómezőnkbe, ugyanakkor egy szükséges és váratlan tisztulási folyamatot is beindítanak az energiára kinyílt ablakon keresztül, átégetik, szertefoszlatják, áthatják az illúzióinkat. Ennek az energia felszabadító eseménynek egyik értelmezése a számos közül az „energiafelszabadító” láncolat (ismert események: Skócia, Ukrajna, Közel-kelet, autonóm törekvések, Hong Kong), személyes és globális szinteken, amelyet az Uránusz befolyásol. (a Kos jegyében van és tartós kvadrátsorozata a Plútóval). A Holdfogyatkozás hatását pozitív vagy negatív elképzelések, gondolatok, tettek kísérhetik, akár békés átalakulással vagy agresszív válaszlép kiváltással is jelentkezhet, sőt a politika színtérén jelentkező erőszak alkalmazással. Most egy nagyobb erőteljes időszakba léptünk be (szept.21-okt. 23) és ennek intenzitása és hatása nagyon is érezhető lesz. Ezt az időt bölcsen is fel lehet használni, és szertartásainkat, imáinkat ennek megfelelően a Társ-teremetés szolgálatának megfelelően alkalmazni.

 

Metatron via Tyberron: The Mega Equinox of Sept 2014 and Tandem Duo of Total Eclipses

By  James Tyberonn, http://www.earth-keeper.com. (részlet)

 

2014. OKTÓBER 8. – HOLDFOGYATKOZÁS VÉRHOLD

Idén már másodszor lehetünk szemtanúi a vérholdnak, ami egy misztikus esemény. “A nap elsötétedik, a hold vérré változik, mielőtt eljön az Úr nagy és rettenetes napja” – mondja a Biblia.

Az elkövetkezendő héten az USA nagy részén láthatjuk az új vérholdat. Szerdán 6:25-kor a Hold belelép a Föld árnyékába, és vörössé változik.

 

Az eseményt az előrejelzések szerint 1 órán át csodálhatják az emberek. Azonban a mostani látvány sokkal jobb lesz, mint az előző, ami április 14-én volt.

A vérholdat (tetrád) különféle misztikus tulajdonság övezi.

A tetrád ismérve abban rejlik, amikor 2 év alatt 4-szer ismétlődik meg a teljes holdfogyatkozás. Ezek között a holdfogyatkozások között nagyjából 6 hónapnak kell eltelni. Ezen időszakok alatt nincs részleges árnyékolás.

A jelenlegi tetrád első fogyatkozása 2014. április 14 én volt. A legfrissebb tetrád pedig október 8-ára esik, az elkövetkezendő kettő pedig 2015. április 4-ére, majd ugyanazon éven szeptember 28-ára esik. EKKOR FOG A HOLD VÉRRÉ VÁLNI!

 

A teljes holdfogyatkozáskor a Hold teljesen a Földünk árnyékába kerül, de teljesen nem sötétedik el. Ekkor narancs vöröses lesz, de ez a látvány a Föld légkörének tulajdonítható. Ez pedig a földfelszínről elszóródó fényszennyezésnek köszönhető. A tudósok szerint a következő tetrádot 2032-ben kell várnunk.

 

http://hir.ma/kulfold/szines-hirek/jon-az-uj-verhold-de-nem-lesz-meg-vilagvege-video/435632

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!