JENNIFER HOFFMAN : A 13 IDEJÉN ÉS AZ IDŐK VÉGEZETE PDF Nyomtatás E-mail
Írta: JENNIFER HOFFMAN   
2014. április 10. csütörtök, 09:43

JENNIFER HOFFMAN : A 13 IDEJÉN ÉS AZ IDŐK VÉGEZETE

(2014. Április 15.-29. Az energia lineáris mozgásának, természetes megváltoztatása a Világegyetem rendje szerint)

 

Most készülünk fel az április 15.-i Holdfogyatkozásra, amelyben egy hatalmas bolygó összeigazodás, Nagy Kardinális Kereszt is létrejön, mégpedig a 13. fokon (áll majd 4 bolygó ezekben a jegyekben). A 13-as szám a szakrális geometria szempontjából rendkívül jelentős szám. 13 planéta van a Naprendszerünkben (még nem fedeztük fel mindegyiket), Jézusnak 12 tanítványa volt, 13 holdhónap van egy évben, Izraelnek 13 törzse volt, az angol ABC 13 betűje az M amelyet ha megfordítunk akkor W lesz és az egész két felét teszik ki a Férfit (Man) és a nőt (Woman), az isteni nőiséget és az isteni férfiasságot. 13 hangjegy van egy zenei oktávban, és az Élet Virágának 13 hálózata van

És a Tarot kártyában a 13-as a Halál utal az átalakulásra/változásra. Hozzátehetjük ehhez, hogy ezt a szent számot jóval ezelőtt a Katolikus Egyház kiáltotta ki szerencsétlen számnak.

 

 

Miért is fontos most erről beszélni? Azért mert mindenben az említettek közül a 13 kerül gyújtópontba és elkészültünk arra, hogy megtegyünk egy fontos és jelentőségteljes átmenetet az új dimenzionális átjárón. Minden bizonyára ennek érezhetjük a hatását akkor, ha úgy érezzük, hogy elvesztettük az egyensúlyunkat, rendezetlenek vagyunk, kissé kedvetlenek, ingerlékenyek, érzékenyek, nem tudjuk helyretenni a dolgainkat, nem tudunk reggelenként kikászálódni az ágyunkból, vagy este nem bírunk álomba zuhanni. Testünk ritmusa is megváltozik, mert az idővel kapcsolódó viszonyunk is változik. A 3 dimenzió végét járjuk, a lineáris óramutatóval megegyező időnk végén, amikor is belépünk a nem-lineáris, az óramutatóval ellenkező áramlásba. Minden a természetben és a Világmindenségben, beleértve a bolygók mozgását is az óramutató járásával ellenkező irányban mozog, áramlik. Csak az Emberiség próbálta meg egykoron az energia áramlását másképp irányítani, arra kényszerítve magát, hogy megvizsgálhassa az életet egy a természettel ellentétes energia útját járva, amely az óramutató járásával megegyező. De ez most megváltozik.

 

 

Az energia eddigi forgási irányát, ahogy azt az emberi tudatosság az óramutató járásával megegyezően, most egyre lassul, mert ekkor, így lehet integrálni az Univerzum többi részeinek a természetes forgását, beleértve a planétákat is, amelyek megegyeznek az óramutatóval ellenkező iránnyal. Akkor most forgassuk ellenkező irányba (képzeljünk el két forgó objektumot különböző irányokba és próbáljuk meg őket egymásra rakni, el fogják taszítani egymást) és az emberiség energiáját nem lehet a bolygó forgásának energiájával integrálni ugyanígy a világegyetem többi részével sem (mert a forgásunk az óramutató járásával megegyező).

 

 

Ennek a (nem természetes forgásnak) le kell lassulnia és végül megállnia, és én úgy hiszem, hogy ez Április 20 és 29 között ez meg fog történni a Nagy Kardinális Kereszt idején, majd az energiaforgás újraindul, iránya megváltozik és ekkor újra magunkba integrálhatjuk a bolygók természetes forgásából adódó energiákat. Ne feledjétek el azt, hogy ez nem egy fizikai, hanem energetikai folyamat, de lesznek ennek fizikai tünetei ránk nézve is, mint ahogy már érezhetitek ennek hatását most. Annak érdekében, hogy kikerüljünk a 3 dimenzió linearitásából, ki kell mozgatni mindazt, ami itt tart bennünket, mert ez a természetellenes folyamat ugyan része volt a tudatosságunk meglelésének, és ahogy gondolkodtunk, de ez egy olyan energetikai mezőt hozott létre, amely megakadályozott bennünk attól, hogy teljes mértékben integráljuk a Föld és ugyanúgy a Világegyetem más részeinek energiáját. Szükséges lesz azonban továbbra is az, hogy használjuk időmérésre az óráinkat, hogy meghatározzuk az időpontjainkat, de az energetikai folyamataink már nem lesznek annyira szinkronban ezekkel, mint inkább a Világegyetem többi részével.

 

Ha úgy érezzük már, hogy időzavarba kerültünk, elesettség vagy megbotlásaink vannak, vagy ha egyensúly zavaraink és elvesztettük dolgaink feletti kezelhetőséget, akkor már érezhetjük a lassulást, amely erősödni fog az elkövetkező tíz nap során (április 6-tól kezdve). Ha nagyon lekapcsolódottan érezhetjük ezektől, és békességben vagyunk, akkor úgy érezhetjük magunkat, mintha egy másik bolygón lennénk, és ekkor át fogunk menni ezen a folyamaton és így az (energia) mozgásunk már megváltozott, ami azt jelenti, hogy figyelmet kell fordítanunk arra, hogy lehorgonyzottak/leföldeltek legyünk. Sokkal érzékenyebbek leszünk a körülöttünk lévő érzelmi energiákra, így sokunknak megmagyarázható oka lesz az, hogy egyedül legyünk otthon, vagy egyedül szeretnénk otthon lenni az elkövetkezendő 10 nap idején. Nézzétek meg ekkor azt is, hogy, kik azok akik belépnek az életetekbe, és kilépnek életetekből. Most egy forgóajtó van jelen, amelyről említést tettem a múltkori levelemben, amelyet itt (a honlapján) el tudtok olvasni, és amely most nagyon aktív. Ahogy kinyílik, az új portál úgy behívhatjuk életünkbe az új energiát és ez lehetővé teszi azt, hogy ami nem rezonál, velünk azt otthagyjuk ebben az ajtóban. Az új dimenzionális terünkben együttrezeg minden és integrált, szabad és a szeretet energiája van jelen, amely új dolgokra ösztönöz, egyensúlyra és integrált kapcsolatrendszerre az életünkben.

 

Élvezzük hát ezt az időt, ez egy példátlan időszak az emberiség történetében és mi, ti mindannyian részesei vagyunk ennek a folyamatnak. Mindannyian fontosak vagyunk és mindannyian végigmegyünk ezen az úton. Ahogy közösen összpontosítunk a jóságra, a szeretetre, az együttérzésre és a békességre, az örömre, melyeket szeretnénk az életünkbe hozni, akkor kiterjesztjük ezeket az energiákat és multidimenzionális portálokat és átkerülhetünk rajtuk. Ez az Új Föld születése, készen álltok arra, hogy multidimenzionálisak, időtlenek, felhatalmazottak és erőteljesek legyetek?

 

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás: Time for 13 and the End of Time a message from Jennifer Hoffman

Wednesday, 2 April, 2014  (posted 7 April, 2014)

 

http://spiritlibrary.com/uriel-heals/time-for-13-and-the-end-of-time?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=925889a3f8-Daily_Update&utm_medium=email&utm_term=0_ef6a5211f4-925889a3f8-140576124

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!