Jelaila Starr és a Nibiru Nagytanácsa : Álmok és a Nibiru PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jelaila Starr és a Nibiru Nagytanácsa   
2014. március 28. péntek, 16:50

Jelaila Starr és a Nibiru Nagytanácsa

Álmok és a Nibiru

 

Nagyon úgy tűnik, hogy mostanában egyre megnövekedtek a katasztrófákkal kapcsolatos álmaink. Csupán az elmúlt két napban, többen említették ezt nekem. Ezek az álmok többnyire arról szólnak, hogy a közeljövőben a Föld forgása teljesen kiismerhetetlenül megváltozik egy globális katasztrófa következtében, és nem marad más utána, mint egy teljesen lepusztult táj képe. A Fénymunkások persze lehet, hogy ezen elkedvetlenednek, mert mintha mindez arra utalna, hogy lehetséges az, hogy minden keményen végzett munka kevés volt és semmi eredménye sincsen. De ellent kell mondanom ennek itt, mert van miért.

 

A Földet már régóta bombázzák a mellette elhaladó égitestek. Néha kevesebb, míg máskor erősebb katasztrófákkal járó hatást gyakoroltak rá. Az ezekkel az eseményekkel járó hatás emlékét eltárolta a tömegtudatosság és így azok befészkelték magukat a DNS-be, és mint minden más fájdalmas esemény során beindítják bennünk ezeket az érzéseinket.

 

Most éppen valami hasonlót élünk meg a Nibiru és a naprendszerének átvonulásakor (Igen, a Nibirut egy mini naprendszer kíséri) Bár a mostani átvonulása nem okozott jelentős károsodást (nem következett be pólusváltás), de földrengéseket okozott, és a szokatlan időjárás változásokat sem nehéz meglátni, észrevenni. Amikor viszont ezek az események, egyik a másik után bekövetkeznek, jelentős mértékben megviselik az embereket. Stresszt, félelmeket gerjesztenek bennünk, melyek aztán beindítják az ősi közös memóriánkat, emlékeinket. Mindezeket továbbgondolva, ezek az emlékek nem feltétlenül tudatosan kerülnek felszínre, hanem a legtöbbször álom-állapotban. ha pedig ez így van, akkor semmi értelme annak, hogy a jövőbe vetítsük ki mindazt, ami a múltunkra emlékeztet.

 

Mindannyiunknak hatalmába áll, hogy minimálisra csökkentsük a lehetséges bekövetkező károkat.

 

Így hát mondjuk ki azt, hogy az álmaink a múltról szólnak. De hogyan győződjünk meg arról, hogy nem hozzuk létre, nem nyilvánítjuk meg azokat a katasztrofális eseményeket újra a jelenben. A válasz erre ismeét az, hogy tennünk kell, dolgoznunk kell érte, mindezektől függetlenül végeznünk kell a munkánkat. Ez a munkánk mindenekelőtt az érzelmi tisztítást foglalja magába. Ahogy már azt többször is kifejeztettem, amikor elvégezzük az érzelmi tisztításunkat, akkor ezt a tisztítást nem a bolygónak kell elvégeznie. Így a Szellemek/Lelkek és Teremtő Isten/Istennők csak arra fogják felhívni a figyelmünket, hogy mire van szükségünk a saját fejlődésünk érdekében. Ez azt jelenti, hogy minden egyes alkalommal felülemelkedhetünk a régin, és megváltoztathatjuk az alapvető meggyőződésünkön a zavarokat, okozó tényezőket, és megtisztíthatjuk és felszabadíthatjuk az ezekhez kapcsolódó félelmeinket. Így már nincs szükség arra, hogy a félelmeink ilyen katasztrofális eseményeket váltsanak ki. Egy lélek fejlődését tekintve a félelemnélküliség lenne igazán, valójában gyümölcsöző.

 

Mi Fénymunkások annyit dolgozunk már magunkon az elmúlt 30 év során. Közösen tudtunk hatni a tömegtudatosságra és megváltoztattuk a kollektív Idővonalat. Sokszor a szilárd, berögzült hitrendszerünk volt az oka annak, hogy nem vettük észre az előre megjósolt földi változások eseményeit. Így például Kalifornia még eddig érintetlen területei mellet, Japán és Új-Zéland valamint más egyéb térségeknek is a víz alá kellett volna kerülnie. Az USA-ban is ugyancsak nem alakult ki két nagy sziget, melyeket egy beltenger választott volna el New Madridnál, ami most így talán egy tévedésnek bizonyulhatna. Tehát sikeresen dolgoztunk.

 

 

Nibiru gyűrűjének csomópontjai és Sarki Energiaörvény

Éppen most tapasztalhatjuk meg a Nibiru keskenyebbik gyűrűcsomópontjából eredő mágneses hatásának vonzóerejét. (Minden bolygó a Napja körül egy gyűrűszerű mozgási pályán kering.) A gyűrű csomópontjaik olyanok, mint egy hula-hop karikánál. Ezek a gyűrű csomópontok okozzák a poláris/sarki energiaörvények ingatagságát. A gyűrűcsomópontok mágnesesek, és amikor kapcsolatba kerülnek a bolygónk vasmagjával akkor, megakasztja a mozgását, és maga felé rántja. Ez a maga felé rángatás a pólusok örvényeinél azt okozza, hogy a hideg és metsző szél eltávozzon onnan. Így a hideg levegő eltávozik a pólusokról, és dél felé mozog, ami téli viharokat és más szokatlan időjárási eseményeket hoz létre.


A poláris örvény megváltozása ezt követően befolyásolja a Golf áramlatot. Így tehát nincs értelme annak a magyarázatnak, hogy a sarki energiaörvény ingatagsága csak annak az oka, hogy megváltoztatja a Golf áramlat folyását (mert a Nibiru az oka).

 

De ennek már majdnem vége. De jó is ez!

 

Úgy tudom, hogy a legrosszabb, ami történhet (a Nibiru átvonulásakor) az a nyár végére várható, amikor a Nibiru naprendszerének a hátsó része már visszatér a végtelen világűrbe.

 

Egy kis segítség  a barátainktól

 

A végtelennek tűnő, az időjárással összefüggő események megpróbálnak mindannyiunkat, megszedik a maguk vámját. Alig hogy visszatértünk az egyiktől az egyensúlyunkba, már újra itt a másik és megcibál bennünket. És ez egy olykor, sokszor őrületbe kergető érzelmi hullámvasútra ültet fel bennünket. Amikor a külső tényezők által ismétlődően egyensúlytalanságba kerülünk, akkor nehéz a tisztánlátásunkra összpontosítani, nem is beszélve másról.

Ez a feszültséggel járó helyzet, úgy tűnik elérte mára már a válság-tetőpontját és innen van az, hogy annyian a katasztrófákról álmodnak. Van egy módszer viszont, és ez, pedig az, hogy minél gyorsabban vissza kell szereznünk az egyensúlyunkat és a józan ítélőképességünket. Más tanítókkal is összefogva, ők is megkaphatják azt az üzenetet, hogy min kell segítenünk, és hogyan kell fellépnünk. Ennek lesz egy olyan módja, hogy fel fogunk ajánlani egy negyedórás, rövid tanácsadást, egy konzultációt, amely ingyenes. Így tehát ezt szabadon olvashatjátok.

 

Összehangolódunk és majd beszélni is fogunk a Szellemi Vezetőitekkel. Az a célunk, hogy megszerezhessetek mindenféle olyan információt, amely szükséges ahhoz és segít abban, hogy visszaszerezzétek az egyensúlyotokat és a józanságotokat, hogy tovább tudjatok haladni. Jól hangzik?

 

Egy rendkívüli üzenetünkben majd részletekbe fogunk bocsátkozni erről.

 

Zárásul

 

Bár most megyünk keresztül a Nibiru átvonulásának legnehezebb részén, de ha segítjük egymást és együtt maradunk, akkor gond nélkül túljutunk rajta. Ennek a nehézségeit tovább tudjuk csökkenteni úgy is, hogy ha folyamatosan elvégezzük az érzelmi tisztításunkat. Akkor hát folytassuk ezt, mert ez a leghatásosabb eszköz, ami most lehet.

 

Szolgálatotokra állva:

Jelaila Starr és a Nibiru Nagytanácsa

 

 

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Forrás: Jelaila's Weekly Message

February 24, 2014

Dreams and Nibiru

Video link: http://youtu.be/WFYsbCTEb_0

 

Jelaila Starr
The Nibiruan Council
www.NibiruanCouncil.com

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!