Jelaila Starr: 2014. jelenlegi látképe a Nibirubeliek szerint PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jelaila Starr   
2014. február 12. szerda, 11:48

Jelaila Starr: 2014. jelenlegi látképe a Nibirubeliek szerint

 

 

Egyik év jön a másik után, de egy új megint hamarosan itt van, elkezdődik (az írás, 2013.-án közölték!). Hogy mit is hozhat ez a következő év, amikor elkezdődik? Amikor ráhangolódtam ezzel a kérdéssel és választ vártam a Nibirubeliektől, itt van az, amit válaszként kaptam tőlük. De mielőtt belefognék, engedjétek meg nekem, hogy megjegyezzem, hogy bár a Nibirubeliek azt közölték nekem, hogy nemsokára tovább állnak, de azt még megvárják, amíg az utolsó események is megtörténnek az Idővonalon, mert akkor végre befejeződnek az itteni munkájuk. Az utolsó esemény megnyilvánítására, pedig a Globális Pénzügyi Rendszer (GCR) Újraindításakor kerül sor. A GCR beindítása biztosítéka lesz annak, hogy az új valóság létrehozásának finanszírozható támogatása legyen, amelyen már Te és Én és milliónyi fénymunkás/Csillagmag már annyi ideje dolgozik: Így amíg a GCR beteljesíti küldetését, addig Én a Nibirubeliekkel együtt folytatni fogjuk a munkánkat.

 

Hogyan látják a jövőnket a 9. Dimenziós Nibirubeliek?

Amikor a jövőbe tekintünk, akkor ezt a Nibirubeliek úgy hívják: „Előrejelzések/kirepülés az idővonal mentén.” Lévén az, hogy ők az idő utazói és gyógyítói, ez a napi munkájuk számukra. Sőt minden olyan megbízatás és küldetés, amelyben én és mások is részt veszünk a magasabb rezgésben élő Nibirubeliekkel, az idővonal mentén alapuló előrejelzésekkel. Éppen ezért is változnak oly gyakran meg a tervek. Tudjátok-e azt, hogy az emberiség képes megváltoztatni a (lehetséges) jövőjét, ha (ennek tudatában, hogy mi várható) egy másfajta választást hoz? Elég ehhez annyi most, hogy meg akartam bizonyosodni arról, hogy van e egy olyan Nibirubeliektől eredő gondolat, amellyel információkat kaphatok ezekről a dolgokról.

 

 

Megszülni az Új Valóságunkat

 

Abból az információkból, amit kaptam tőlük, az világlik ki, hogy nagyon gyorsan, hamarosan látni fogjuk a munkánk gyümölcsét. Nem csupán azokról a munkával eltöltött igen fontos évekről van szó, így a 1987-2011 közöttiekről, amelyet lakóhelyünk tisztításával és másfajta idővonalbeli események létrehozásával töltöttük el. (erről olvassátok el a Mission Remembered/Küldetésünkre való Emlékeztető írásomat a honlapomon, teljes részletességgel), de a kritikus 2012-es és 2013-as évekről is. 2012-ben szétdaraboltuk magunkat egy hathatós tisztítási folyamattal annak érdekében, hogy egy magasabb frekvenciába létezésünk lehetséges legyen. Amikor 2013 megérkezett, egy új idővonalra költöztünk a Földdel együtt kellő időben és ugyancsak a Naprendszerünkkel is áthaladtunk a galaktikus egyenlítőn, és  globális fejlődésünkben, a Galaktikus Szuperhullámnak is nevezett hatalmasan vibráló területre érkeztünk. A Galaktikus Szuperhullám egy olyan öreg csillag maradványa, ami egy szupernóvává alakulásának az eredményeként jött létre. Ebből alakult ki a Foton Öv, ahogyan mi azt ma ismerjük. Ennek energiája árad ki a mi galaxisunk központjában lévő fekete lyukon keresztül és terjed szét hullámszerűen gyűrűszerűen a galaktikus egyenlítő síkjától tekintve. És mi ezen az egyenlítőn keresztül, minden 13.000 évente áthaladunk. Akkor most vissza az előrejelzésekhez.

 

Annak ellenére, hogy mi-mindent hátrahagytunk a 2013-as év kezdete előtt, jót és kevésbé jót egyaránt, mégis gy olyan eszköztárral szerelkeztünk fel az idők során, amellyel elkezdhetünk kiépíteni egy olyan rendszert, amellyel az új világunk valóságának alapjait rakhatjuk le. 2013-as évben láthatóan, hatalmas, kemény munkát végeztünk. Egyrészt elérhetővé váltak, új kiemelkedő technológiai eljárások (például a Tesla autó), míg másrészt szemtanúi lehettünk egy másik régi típusú rendszer bukásának (a fedezet nélküli, papírpénzen alapuló árfolyam szerinti beválthatóság, (fiat money) megszűnt a Basel III. terv végrehajtásával. )

 

 

Az Energia Örvények

 

Amíg az emberiség el volt foglalva azzal, hogy létrehozza az új rendszereket, a Földanya/Gaia ugyanezt tette. 2013-ban új energia örvények nyíltak meg., míg a régiek közül egyesek újra lettek kalibrálva, beállítva, és még néhány ilyen örvény egy magasabb kiterjedésű hatósugárra lett átalakítva. Például Sedona, 4. dimenziós örvénye, amely hosszú múltra tekint vissza, úgyszintén átesett egy újrabeállításon és a külső energiagyűrűje, Prescont (Arizona) közeléig ér már el. Nem vagyok biztos Prescont rezgésével, addig, amíg meg nem bizonyosodom erről.

 

Egy új 5. dimenziós örvény nyílt meg, Telluridge (Colorado) környékén, valamint Kanada déli és USA északi határvidékein. A helyszíneket, ahogy én most látom a következők: Vancuvertől kissé északra (Britt-Columbia/Kanada)), Kallispell (Montana/USA) és kissé észak-nyugatra Torontótól (Kanada) és máshol északra Új-Skócia (Kanada). Van egy alakulóban lévő örvény USA déli részén, Baja California déli partjánál. Más örvények (ezek 9. dimenziósak) egy újrabeállításon mentek keresztül, Charlott-ban (Észak-Karolina/Usa) és Austin (Texas) valamint Glen Arbor (Michigan) térségében találhatók.

 

 

Vibrációs Gubók

 

Azt szeretném nyilvánosságra hozni, állásfoglalásként, hogy voltak olyan emberek, akik az egyik helyről a másikra költözve, áthelyeztek, átmozgattak bizonyos örvényeket. Ezekkel az átmozgatásokkal, egy következő, magasabb szintre emelték a rezgéssekkel való összehangolódásukat. Mindegyik vortex egy rezgéshangolást is végez, olyan rezgésszinten tartja a frekvenciát, hogy annak hatása, minden egyes lélekre tekintettel, a leghatalmasabb előnyére váljon és a legjobban támogassa a folyamatos fejlődésüket. Például az emberek, egy megébredt állapotban, elkészültek arra, hogy letegyék vizsgájukat a 3. dimenzióból, a 4. dimenzióba. Ebben az új valóságban, úgy fogjuk érezni magunkat, hogy valami nagyon erősen odavonz egy 4. dimenziós örvényhez, mint amely például Sedonában (Arizona) van, vagy a Shasta hegynél (Kaliforniában). Azok, akik a 4. dimenzióból az 5. dimenzióhoz vonzódnak, nekik olyan helyszínek állnak rendelkezésükre, mint Telluridge (Colorado), vagy Baja (Kalifornia).

 

 

Galaktikus Egyetemek

 

Tehát ezek az energiaörvények egy erőteljes energiát bocsátanak ki, amelyek egyszerűen magukhoz vonzzák az embereket: egyre több ember érkezik a környékükre, költöznek oda és közösségek alakulnak ki. Kiváló példa erre, Sedona, az 1990-es évektől kezdve ilyenfajta közösségek jöttek össze. Ezeknek a közösségek létrejöttének az a célja, hogy összekapcsolódjanak a galaktikus egyetemekkel. Erről már néhány évvel ezelőtt írtam. Minden közösségben kell, hogy legyenek olyan tanárok, tudósok és mások, akik képesek arra, hogy megosszák a tudásukat a többiekkel. Így a galaktikus egyetemeknek nem szükséges, hogy iskolákat, egyetemeket alapítsanak, mert a településeken belül a közösségek megosztják a tudást egymással, rövidebb workshopokon, tanfolyamokon keresztül és akár néhány embernek egy lakásban is megfelel mindez.

 

 

A Nibiru szerepe

A Nibiru az új valóságunk kialakításában nem kíván abban szerepet játszani, hogy azokat az elgondolásokat támogassa, amiben az emberek olyan régóta hisznek. Én úgy tudom a Nibirubelieknek csupán katalizátor szerepük van az új valóságunk kialakításában. Más szóval, amikor a Nibiru áthalad a galaktika e szektorán, és mágneses mezejével nyomást gyakorol a Napra, akkor ez okozza a hatalmas napkitöréseket. A Napkorona kidobódások (CME) meglökik a Föld hálóját és ennek hullámkiváltó hatására az, evolúciós haladást segítő energiát küld a testünkbe és sejtszerkezetünkbe. Ezek a hullámok szó szerint felráznak, felébresztenek bennünket, míg ugyanakkor az agyunkban új idegpályák alakulnak ki, és új gondolkodási módokat és viselkedési formákat idéznek elő. Ennek következtében egyre gyorsabban, galaktikus emberré alakulunk át. Még annyi megjegyzést tennék záradékként ehhez a részhez, hogy a Nibiru nem jelent veszélyt a számunkra. Ahogy már említettem azt több mint egy évvel ezelőtt, a Nibirubeliek elmondták nekem, ahogy az Elenin üstökös (ránk nézve biztonságosan) elment, úgy fog majd a Nibiru is. Azt is tudjuk, hogy az Eleninnek milyen hatása volt ránk. A Nibiruról pedig annyit mondhatok, hogy szedelőzködőben vannak most, és mi szektorunkon már teljesen áthaladtak. Úgy hiszem, hogy a 9. dimenziós Nibirubeliek idővonalbeli munkájának is köszönhetően, besorolódunk az 5. dimenziós Nibiru keringési állapotára. Merthogy az 5. dimenziós Nibiru elhagyja a mi körzetünket és a 9. dimenziós Nibiru is ezt teszi.

Összehangolódás a következő lépésekkel

Így 2014-ben új, galaktikus egyetemeket formáló közösségeket fogunk látni, olyanokat ahol egy mélyebb tudás szerezhető meg. Az új pénzügyi rendszer (Globális Pénzügyi Újraindítás) fogja biztosítani a közösségek ilyenforma átalakulását. Ez viszont azt a kérdést is felveti, hogy az emberiség hogyan fog hozzájutni ezekhez a forrásokhoz, hogy elérhesse a pénzügyi támogatását. A válasz erre az, amiről már annyiszor beszéltem: Az érzelmi tisztítással. Olykor ez azt jelenti, hogy el kell tudni engedni a múlt történeteit, azzal hogy kivesszük a részünket a felelősségvállalásból a valóságunkban. Máskor pedig azt, mint egy költözés során, hogy úgy ahogy van, elhagyjuk az egykori lakóhelyünket és az ott folytatott életmódunkat. Akkor most ideje van annak, ahogy a vezetőim mondják: „Készen állok arra, hogy megtisztuljak és elengedjek mindazt (ami már nem szolgál), mert ez szükséges ahhoz, hogy összehangolódjak a következő lépésekkel. Csak mutassátok meg nekünk az utat.”

 

 

Zárásul: Annyit tudok még mondani, hogy a legrosszabb időszak véget ért és a legjobb hátra van. Ebben az évben az elmúlt évek kemény munkái eredményeként sok minden meg fog nyilvánulni. A legjobb módja annak, hogy létrehozzunk kiegyensúlyozott rendszereket és békességen alapuló közösségeket, hogy tovább folytatjuk az érzelmi tisztításunkat. Igen ez olyan munka, amit még soha nem végeztünk el így, de minden rendben lesz, mert feltöltjük az érzelmi csomagjainkat új energiával, és ez lehetővé fogja tenni számunkra azt, hogy átlépjünk a dimenziókon. Tehát kitartás és türelem! És ez csak arról szól: Amikor valójában is oda érkezünk, akkor az nagyon jó lesz!

Közradja: www.foldicsillagok.hu

 

Forrás:

Jelaila's Weekly Message December 30, 2013

2014 Perspective and Nibiru Update -  Jelaila Starr

Video Link: http://youtu.be/FTczbe0XTQ0

Korábbi írásunk a Nibiruról itt: NIBIRU A PLEJÁDI SZÖVETSÉG ZÁSZLÓSHAJÓJA. A Nibirubeliek válaszolnak

http://foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=192:nibiru-a-plejadi-szoevetseg-zaszloshajoja&catid=35:ataradasok&Itemid=59

 

 

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!