SARAH VARCAS -2013. MÁJUS 29.- JÚLIUS 21. PALLAS ATHENE AZ IKREKBEN INFORMÁCIÓMEGOSZTÁS ÉS A BÖLCSESSÉG BESZÉDE PDF Nyomtatás E-mail
Írta: SARAH VARCAS   
2013. május 31. péntek, 17:37

SARAH VARCAS -2013. MÁJUS 29.- JÚLIUS 21. PALLAS ATHENE AZ IKREKBEN

INFORMÁCIÓMEGOSZTÁS ÉS A BÖLCSESSÉG BESZÉDE

„Az Ikrekben, Pallas Athene felismerteti velünk azt, hogy a kimondott szó:  teremtő hatalmunk, ezzel az erővel bír és az elkövetkezendő hetekben abból kapunk nagy tanításokat,l hogy hogyan szükséges használnunk a haladásunkban a bölcsességünket a még nagyobb békesség elérésére és azt, hogy megértsük szabadságunk lényegét.”

A mai napon (május 29.-én) a Pallas Athene aszteroida beérkezett a Gemini/Ikrek csillagrendszerébe, ahol július 21.-ig fog tartózkodni. A Bölcsesség Istennőjének az Ikrekben való átkelése a következő szavakkal jegyezhető le. A kapcsolataink, és a kommunikációnk tekintetében csodálatos lehetőséget hoz el számunkra ez az időszak abban a tekintetben, hogy megosszuk egymás között a világról való nézeteinket, és ez lehetővé teszi azt, hogy mások is ugyanezt tegyék meg velünk. Az Ikrekben, Pallas Athene, felismerteti velünk azt, hogy a kimondott szó:  teremtő hatalmunk, ezzel az erővel bír és az elkövetkezendő hetekben kapunk nagy tanításokat, abból hogy hogyan szükséges használnunk a haladásunkban a bölcsességünket a még nagyobb békesség elérésére és azt, hogy megértsük szabadságunk lényegét. Lényeges hogy a beszédünket ne prédikálásra használjuk és tegyünk le arról, hogy úgy használjuk, hogy azzal gyűlöletet vagy elkülönülést idéznénk elő. Tegyünk így, és ez idő alatt fel fogjuk ismerni Pallas Athene másik arcát is, a Harcos Királynőt, aki az egymás iránt való Tisztelet visszatérésért küzd most, és kívül-belül egyensúlyba és egysége hoz bennünket.

 

De ma, amikor a Pallas Athene belép az Ikrekbe, úgy találjuk magunkat, mint akik még botorkálnak, mint akik még kissé húzzák a lábukat maguk után, akik még nem teljesen felkészültek arra, hogy felfogják, és bátrak legyenek arra, hogy használják a beszédben rejlő teremtő erejüket. Pedig ez olyan egyszerű csak eddig ellustultunk a kommunikációnkban. Gondolkodás nélkül beszélünk, és ítélkezéseken mentünk keresztül, valódi tények és tudás nélkül, úgy töltünk el időt azokkal, akikkel együtt dolgozunk, hogy az együttműködés igénye nélkül beszélünk velük, és hasonlóképpen, ugyanígy, ahogy válaszolni szoktunk, vagy csak inkább hallgatjuk, azt a mit mondanak. És mindez meg fog változni, ez a fajta hozzáállás is, és ez elérhető egy igen kitartó munkával. Még lehet, hogy nem látjuk meg azt, hogy mit kellene tennünk ezért, mert csak olyan dolgoknak vagyunk tudatában, amik legfontosabbaknak látszanak az életünknek. A kommunikációs szokásaink, pedig alig fejlesztik a tudatosságunkat és ezen kíván változtatni Pallas Athene az elkövetkező hetekben.

Számos módja van annak, hogy segíteni tudjuk őt, ebben a feladatában. Némelyik nagyon nyilvánvaló: gondolkodj, mielőtt beszélnél, (igazából hallgass) mielőtt válaszolnál, válaszd meg a szavaidat, és adjátok át azokat tele együttérzéssel. De vannak még más módjaik is annak, amik előttetek még most homályosnak tűnnek, de ugyanilyen erősek.  Nem elutasítani azt, ahogy másokat is szükséges megértenünk, és az ő nézőpontjukból nézve, felismerve és elismerve azt, hogy az ellentétes vélemények mindegyike ugyanúgy igazak, mint amikor azokat az ő szemszögükből látnánk, és elfogadva azokat még akkor is, hogy ha az egész világ nem is fogadja el. De a harmónia megteremtésével lehet úgy élni, létezni egyszerre egy olyan helyen, ahol a különböző véleményeken keresztül ugyanarról a dologról beszélünk. És ugyanakkor azt is felismerhetjük, ha szükséges, akkor néha egy erőteljes NEM-et kell mondanunk, ha a körülmények, megkívánják, és a felemelt hangunkkal tudassuk, jelezzük a szabadságvágyunkat, és azt, ahogy azt szeretnénk ünnepelni. És annak is, ahogy körülhatároljuk személyes kifejezésünket, amivel tudatjuk azt, hogy a közösségünket biztonságban van, amivel megvédhetjük a legelesettebbek ezzel a szívességgel.

 

A Kommunikáció annyira összetett dolog, olyan ellentmondásokkal telt, mint a világ, és mégis olyan hétköznapi és megszokott számunkra. Ma Pallas Athene a kezébe emel bennünket és elkezdődik vele egy nyolchetes utazásunk a szavak és a beszéd labirintusán keresztül, amely után már soha nem úgy tekintünk rájuk, mint azelőtti szerepükre az életünkben, hanem egészen más új módon.

 

Élvezzétek már mától a másokkal való összekapcsolódásotokat!
Sarah Varcas

Közreadja: www.foldicsillagok.hu



© Sarah Varcas 2013. Minden jog fenntartva. Engedélyezett  szabadon megosztani ezt a cikket teljes egészében, azzal a feltétellel, hogy a teljes hitelt kap a szerző, akkor szabadon terjeszthető, és az URL-www.astro awakenings.co.uk tartalmazza.

Forrás:

http://spiritlibrary.com/sarah-varcas/29th-may-2013-pallas-athene-in-gemini?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=d0caa856d2-Daily_Update&utm_medium=email&utm_term=0_ef6a5211f4-d0caa856d2-140576124

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!