2012. IDŐPONTJAI/IDŐVONAL ELSŐ FÉLÉV PDF Nyomtatás E-mail
Írta: NJ   
2013. május 23. csütörtök, 07:33

2012. IDŐPONTJAI/IDŐVONAL ELSŐ FÉLÉV


közreadja: www.foldicsillagok.hu

2012

month

day

hour

 

2012

month

day

hour

minute

 

month

day

hour

minute

Perihelion

Jan

5

00

 

Equinoxes

Mar

20

05

14

 

Sept

22

14

49

Aphelion

July

5

03

 

Solstices

June

20

23

09

 

Dec

21

11

11

2012. – MIRA/PLEJÁDI MAGASTANÁCS

Jelenleg, most, nagyon sok történés zajlik most a bolygótokon. Kiigazító energiaminták kerülnek mostanában hozzátok, mivel a Föld bizonytalan ebben az időszakban. Amikor ingerültek, vagy „lekapcsolt” állapotban vagytok, akkor ez továbbítódik a Földbe, és ezt még jobban fogjátok majd megérezni 2012-ben. Ez egy hatalmas fizikai kihívást jelent majd számotokra. Lesz egynéhány felfordulás a világotokban mindenhol, de ez része a régi és az új szétválasztásának. A magasabb rezgésű frekvenciák, fénnyel telt testeket igényelnek, és ez igaz a Földre is ugyanúgy a ti fizikai testetekre is.

 

A társadalmak nyugtalansága hatással van a Földre, hiszen a Föld megérzi azokat. Ezek az átalakító energiák már hosszú idő óta felszínre kerültek és ezeket már valamennyire megismerhettétek és hullámzó hatással voltak rátok, de az már nem megengedhető többé, hogy politikai befolyással legyenek rátok nézve. Az emberek fel fogják emelni a hangjukat, csökkenti, fogják önös érdeküket és a forrásaik megteremtésére fogják irányítani ezeket az energiákat. Senki sem hagyhatja már figyelmén kívül ezeket.

 

A konfliktusok száma nőni fognak. Az egyenlőtlenségek kiegyensúlyozásának része ez, hiszen a kiegyensúlyozatlanság oly sokáig létezett valóságotokban. Most energetikailag egy alkalmazkodó időszakba kerülnek a Fénymunkások és ez számukra azt jelzi, hogy úgy tudják, tovább tudják folytatni munkájukat ezekkel az energiákkal, hogy ki tudják már egyensúlyozni az energiákat a Föld középpontja és a lakossága felé, egyensúlyt teremtve.

 

Új technológia eljárások bevezetésével fáradozunk, több féle módon is örömmel adjuk át majd rendelkezésetekre, mert ezekkel képesek lesztek megtisztítani a környezeteteket és könnyebbé tenni mindennapi életeteket. Ezek szükségesek lesznek a hétköznapi kommunikációtokban, a gyógyítási munkátokban és így tovább, és felváltják majd azokat, amelyek már elavultak, vagy olyanokat is amelyek már nem működnek.  Ezek az új rendszerek már úton vannak.

 

Derűlátóak vagyunk abban, hogy ezek után együtt új tevékenységekbe kezdhetünk veletek. Előre örülünk, hogy az egymás közti barátságunk elterjedésével a Föld egy még magasabb tudatosságba mozoghat majd át.

 

Mira vagyok szeretetemmel a Plejádokból.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=284:mira-elzetese-2012-rl&catid=35:ataradasok&Itemid=59

2012. JANUÁR ENERGIÁI

JENNIFER HOFFMAN/URIEL ARKANGYAL ALAPJÁN

összefoglaló

Január hónap során az úgynevezett vihar előtti csendben fogjuk találni magunkat, jórészt azért, mert nincsenek retrográd mozgású bolygók a hónap első három hetében. Az USA (és a Föld más mérsékeltövi területein) tavaszszerű idő ígérkezik, de ezután (a hónap végén) a tél hirtelen fog lecsapni, jóval fagypont alatti hőmérséklettel és bőséges hóeséssel, jéggel, süvöltő szélviharokkal, melyek emlékeztetni fognak bennünk arra, hogy a tavasz még pár hónap múlva kopogtat majd be.

 

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=293:2012-januar-energiai-jennifer-hoffmanuriel-arkangyal-alapjan&catid=48:2012&Itemid=77

 

Forrás:  The Energies of January 2012 Jennifer Hoffman a message from Jennifer Hoffman

Copyright ©2011 by Jennifer Hoffman and Enlightening Life OmniMedia, Inc. This material is protected by US and international copyright now and may be distributed freely in its entirety as long as the author’s name and website, www.urielheals.com are included.

http://spiritlibrary.com/uriel-heals/the-energies-of-january-2012

 

2012.JANUÁR-MÁRCIUS

Saint Germain vagyok. A 2011. évi decemberi napforduló és a 2012. új év intenzív és némileg kaotikusnak tűnő  energiákkal érkezik meg, melyek nagyon gyorsan fognak kibomlani egészen a márciusi napéjegyenlőség idejéig, és folytatni fogják az útjukat egész éven keresztül. Azt javasoljuk, hogy nézzetek szembe ezeknek az energiáknak a kiszámíthatatlanságával, és ne essetek félelembe.

December Solstice 2011 and New Year's 2012 Message. “Call to Action, Return to Love and Reason.” A Saint-Germain Channeling Alexandra Mahlimay and Dan Bennack

www.joyandclarity.com

 

 

2012. JANUÁR 4.

Az évet rögtön egy meteorzápor nyitja, amely január negyedikén szeli át az égboltot. A Quadrantidákat 1825-ben fedezte fel Antonio Brucalassi olasz csillagász. Azért nevezték el Quadrantidáknak, mert a 19. században némely csillagatlaszban a Hercules, Bootes (Ökörhajcsár), valamint a Draco (Sárkány) csillagképek között volt még egy konstelláció, amelyet Quadrans Muralisnak neveztek. Utóbbi viszont a korai asztronómusok egyik mérőeszköze, a csillagidő és a csillagok delelésének mérésére szolgáló fali kvadráns után kapta a nevét. A legutóbbi évekig úgy gondolták, hogy a Quadrantidák egy régi, a pályáján nagyon szétszóródott áramlat.

Néhány évvel ezelőtt újra elvégzett elemzés eredményeként azonban ma már inkább egy fiatal, mindössze 500 éves rajnak tekintik. Szülőüstökösének azt a kométát tartják, amelyet 1490-ben figyeltek meg kínai, koreai és japán csillagászok.  A meteorrajt a 2003 EH1 kisbolygóból vagy a C/1490Y1 üstökösből eredeztetik a tudósok. Quadrantidák teljes tömegét 1000 kilogrammra teszik, és az eddigi mérések szerint közepesen gyorsan haladnak majd át az égbolton. A Quadrantidák az újhold fázisra esik, ellentétben a többi látványos meteorrajjal, amelyek teleholdkor hullanak alá az égből.

http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/hatalmas-meteorraj-kozeledik-a-fold-fele/2012-01-04/11516

2012. JANUÁR 9. - TELIHOLD

 

2012. JANUÁR 17. - 2012. MÁJUS 8.
Mire ehhez a szakaszhoz érünk, jó esetben sikerült kapcsolódnunk Lényünk Valódi Esszenciájához, megteremtettük az új életünket, kapcsolódtunk a magasabb bölcsességhez, ezzel segítve egónknak elfoglalni valódi helyét, átdolgoztuk magunkat régi érzelmeinken és felszámoltuk kapcsolatainkat, melyek már nem támogatják fejlődésünket. Ha ezen a folyamaton végigmentünk, akkor megérkeztünk egy magasabb szintre. Ebben a pár napban lehetőségünk nyílik arra, hogy meglássuk az Újat életünkben, és elinduljunk ezen új minőségek felé. A vörös a kezdet, az elindulás színe. Óriási erőt tud adni, hogy elinduljunk az új úton, mely már láthatóvá vált számunkra. Valamint lehetőséget teremt, hogy a magasabb dimenziókból érkező energiák képesek legyenek megnyilvánulni fizikai világunkban. Erőt és tüzet ébreszt bennünk, hogy végleg elégessük, ami már nem szolgál minket, és elinduljunk az új úton.
(Az Átalakulás Végső Ciklusai * az utolsó 932 nap/ Domokos Erzsébet

Forrás:
José Argüelles: Galactic Spiral Density Wave and 2012: The Final Cycles of Transformation
http://lawoftime.org/timeshipearth/articlesbyvv/spiral-density-wave.html)

5. A Hajnal Kozmikus Felragyogásának Ura * vörös

 

2012. JANUÁR 23-IG-FELKÉSZÜLÉS

Egyfajta fenntartási minták vannak még érvénybe, hogy befejezzük 2011 évi dolgainkat és felkészüljünk az új valóságunkba való belépésre, arra hogy mit is választunk majd mind egyénileg és mit mindenki számára.

Laura C. Gorgo: Final energy update…

www.spiritlibrary.com

 

2012. JANUÁR 23. ÚJHOLD

 

2012. JANUÁR 23-24. RENDKÍVÜL ERŐTELJES NAPKITÖRÉS

Rendkívüli: tekintse meg a napkitörés következményét + Képek

WA Forrás: MTI

2012. január 24., kedd 15:06

Sarki fény világítja meg az eget Skócia és Észak-Anglia felett, miután az utóbbi hat év legnagyobb napkitörését regisztrálták vasárnap.

http://mno.hu/tudomany/rendkivuli-tekintse-meg-a-napkitores-kovetkezmenyet-1045807

 

Hát elkezdődött… Megérkezett a 2012-es év első átalakító energiahullámzása.

A mennyei előrejelzéseket, a Felemelkedés 12. hullámának beindulását, a januári újhold utáni napok várható energetikáját, megspékelve a retrográd Marssal, mintha megerősítenék a tudományos híradások. Környezetünkben már több helyről is jelezték, hogy az információs átvitelekkel kapcsolatosan problémák merültek fel. Akkor mentés másként. Nyitott szívvel, tiszta elmével, egyensúlyban az érzelmeinkkel és örömmel, a Legfőbb Jóval, a Minden Ami Van-nal.

„Szeretettel köszöntünk benneteket 2012. első all inclusive reggelijén, az asztal, roskadásig tele van bőséggel, szeretettel, hálával és áldással. A mai reggeli csak egy kóstolója annak a csodának, ami egész évben vár rátok. Tiszta szándékkal mindez a tiétek, tegyétek magatokévá, nyilvánítsátok meg. Amennyiben túlpörögtök, úgy érzitek, felforr a véretek, lélegezzetek és lélegezzetek. Ez az energia az elfogadásotok által meg fog testesülni és választ és bizonyosságot kaptok arra nézve, hogy elfogadhatjátok teremtői hatalmatokat, mivoltokat. Nincs arra kifejezés, szó, mondat, csak érzés, hogy mennyire tisztelünk és szeretünk bennetek. A következő napokban hatalmas energia-összecsapásoknak lesztek tanúi, kemény téli napok, és hirtelen koranyáriak váltogatják egymást. Tiszteljétek meg testeteket, tiszta vízzel és könnyű ételekkel, hatalmas munkát végeznek, azért, hogy tovább tudjatok dolgozni. Köszönjétek meg nekik. Legközelebb a február első hete utáni energiacsúcsra ismét meghívást kaptok, de az már főétkezés lesz.”

FöldiCsillagok és Plejádi családjaink

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=296:hat-elkezddoett-megerkezett-a-2012-es-ev-els-atalakito-energiahullamzasa&catid=1:friss-hirek&Itemid=50

***

Protonviharba kerültünk

2012. január 24. 12:05

Kedden reggel nagy energiájú protonok záporába került a Föld. Január 23-án, magyar idő szerint hajnali 5 órakor ugyanis hatalmas napkitörés volt, amelyből gyorsan mozgó anyagfelhő tart a Föld felé. Érkezése kedden délután várható.

A hétfői napkitörésből származó nagy energiájú protonok jelenleg haladnak el a Föld mellett – jelentette a bolygónk környezetét is monitorozó amerikai NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration). A Spaceweather.com űridőjárási portál szerint lehetséges, hogy emiatt egyes műholdak számítógépei újraindítják magukat, illetve a földi rádiókommunikációban is problémák jelentkezhetnek, főleg a magasabb földrajzi szélességeken. Az eseményt 3-as kategóriájúnak rangsorolták az 1-től 5-ig terjedő skálán, amelynél már az űrhajósok és magasan repülő interkontinentális repülőjáratok sugárterhelésére is érdemes figyelni – írja az [origo].

A napanyag érkezése geomágneses vihart okozhat. A rádiózavarok mellett látványos sarki fények is feltűnhetnek.

Néhány napja hasonló kitörés zajlott le a Napon. Ennek anyagfelhője az előrejelzéseknél valamivel később, január 22-én érte el bolygónkat, és a poláris területekről figyelve látványos sarki fényeket hozott létre. Az űridőjárás (tehát a Föld körüli mágneses tér állapotát) figyelő Goddard Space Weather Lab intézet bejelentése alapján az esemény során bolygónk mágneses védőburka érezhetően zsugorodott, és több geostacionárius pályán keringő műhold a magnetoszférán kívülre került, ahol a napszél szabadon bombázhatta őket; meghibásodásról egyelőre nem érkezett híradás.

(forrás: [origo]

Kereszturi Ákos

http://www.medicalonline.hu/cikk/protonviharba_kerultunk

2012. JANUÁR UTOLSÓ HETE

A napkitörés után mágneses vihar közeleg a Föld felé

Az amerikai óceán- és atmoszféra kutató intézet szerint a mostanihoz hasonló erősségű égi háborút már 2005 óta nem észleltek.* A Föld felé óriási sebességgel száguldó protonfelhő nem csak az elektronikai szerkezetekben, de bennünk is zavart okozhat - írja a Blikk.

- Pontosan nem lehet e lőrejelezni a következő kitörés időpontját, de a megfigyelések szerint 11 éves ciklusokra bontható a nap tevékenysége - magyarázta Mizser Attila a Magyar Csillagászati Egyesület főtitkára. - A mi szélességi köreinkben kevésbé észlelhető a jelenség, de a pólusoknál, illetve Kanadában többször előfordultak fennakadások: a telekommunikációs valamint elektronikai eszközökben, de előfordult, hogy a távfűtés is leállt. Derült időben akár sarki fényt is előidézhet a kitörés és az azt övező vihar. A kutatók azt is vizsgálják, hogy az emberi szervezetre milyen hatással vannak a Nap "kirobbanásai".

- Azt biztosan tudjuk, hogy a nagy dózisban érkező részecske áram miatt fokozott nyugtalanság, ingerlékenység és alvászavar jelentkezhet - figyelmeztetett Dr. Pintér Ferenc, a Meteo Klinika humán-meteorológusa.

* Emlékeztetőül a 2005-ös Naptevékenységekre:

2005. A FÖLD ÉS A NAP LEGNYUGTALANABB ÉVE

JANUÁRI INTENZITÁSOK

Január 1: 40 perccel Szilveszter után a 715-ös napfolt kibocsátott egy hatalmas X2 osztályú szoláris fáklyát.

Január 17. . a 720-as Napfolt egy Jupiter méretű  X3-as kategóriájú fáklyát bocsátott ki.

Január 20. majd ugyancsak a 720-as egy X7-es napfáklyát. Fél óra alatt több milliárd proton érte el a Földet, teljesen eltérő volt az addig feljegyzettektől.

Szeptember 7. a 798-as egy X17-es fáklyája, a valaha megismert legerősebb volt.

(APO:102)

Idővonal: 2005.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=155:idvonal-2005&catid=44:1999-2005&Itemid=73

 

2012. JANUÁR 23. UTÁN

Január 23-ától induló nehéz időszakon túl vagyunk (részleteket lásd: 2012.-es Idővonal előrejelzéseket a Honlapunkon) és ez hatással volt az életünk minden területére, legyen szó, akár egy tervről, kapcsolatról, személyes életünk döntéseiről, vagy annak hatásairól. Sokszor képtelenek voltunk tenni, cselekedni, és nem is számított az, milyen fontosságúak voltak ezek, mennyire keményen próbáltak meg, de annyi bizonyos, hogy ezek az idők mindenkit kimozdítottak a holtpontjukról. A múlt héten (a március utolsó hetében), viszont az energiák, megújult friss illatát érezhettük, és most minden újra mozgásba lendült és ismét folytathatjuk dolgainkat. Habár folyamatosan kapunk kozmikus támogatást, ami segítségünkre van, mégsem ez a döntő, de továbblépni csak magunk által mehetünk tovább, mert van már egy új energia központunk és így saját magunk dönthetjük el, hová akarunk menni, és hogyan és mit akarunk elérni.

Forrás: The Energies of April 2012 a message from Jennifer Hoffman

http://spiritlibrary.com/uriel-heals/the-energies-of-april-2012?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=7f041c12f1-Daily_Update&utm_medium=email

közreadja: www.foldicsillagok.hu

2012.JANUÁR 24. – ÁPRILIS 13. RETROGRÁD MARS A SZŰZBEN – RENDRAKÁS, Tisztítás, Energiatakarítás

lásd még: A VÍZÖNTŐ ÚJHOLDDAL, ÉS A RETROGRÁD MARSSAL MEGKEZDŐDIK A VÍZ-SÁRKÁNY ÉVE

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=294:2012-januar-23-25-a-vizoent-ujholddal-es-a-retrograd-marssal-megkezddik-a-viz-sarkany-eve&catid=47:2011&Itemid=76

 

2012.JANUÁR 25. Az Újhold után bevezet a Felemelkedés 12. hullámának beavatásába.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=282:metatron-2012-egy-bepillantas-az-elttuenk-allo-magikus-ev-ele&catid=48:2012&Itemid=77

a Felemelkedés 12. hulláma a január 23.-ai újhold után kezdődik és hatványosan növekszik 2012. december 21.-ig.

Metatron/Tyberonn: A Piramis és a Felemelkedés 12. hulláma

2012. JANUÁR 27. - Extrém közel kerül egy aszteroida

A nemrég felfedezett 2012 BX34 óránkénti 32 ezer kilométeres sebességgel száguld el a Föld mellett január 27-én.


A 2012 BX34 pályája ciánkékben (Forrás: Space.com)

Közép-európai idő szerint délután fél ötkor lesz a legkisebb a távolság bolygónk és a 11 méteres aszteroida között, amely nagyjából 60 ezer kilométerre közelít meg minket, vagyis áthalad a mezoszférán.

A csillagászok a Föld-Hold távolság majdnem 0,2-szeresével számolnak, ami nagyon közelinek számít - a tavaly novemberi "Föld-súroló" aszteroida ennek a bő négyszeresére (0,85 Föld-Hold távolságra) közelítette meg bolygónkat.

Azonban míg tavaly egy 396 méteres kisbolygóról, addig ma délután csak egy "buszról" van szó, amely - a NASA szakemberei szerint - "akkor sem élné túl a Föld légkörét, ha megpróbálna becsapódni". Aggodalomra tehát nincs okunk, mivel becslések szerint egy aszteroidának el kell érnie a 140 méteres átmérőt ahhoz, hogy károkat tudjon okozni.

http://www.hir24.hu/tudomany/2012/01/27/extrem-kozel-kerul-egy-aszteroida/

Az üstökösök és kisbolygók a világegyetem galaktikus takarítói. A mi esetünkben a Naprendszer és a Föld auráját hivatottak kitakarítani. Főleg a negativitástól, és a felemelkedésünk útjába kerülő, nem odaillő rezgésektől. 2011-ben ezt tette az Elenin is. Mindez egy tudatos és intelligens tervezés eredménye.

2012. JANUÁR 27. – MÉG NAGYOBB NAPKITÖRÉS

A hét elejinél is erősebb, a napkitörés-skála szerinti X1.8-es erősségű kilökődést észlelt a NASA.

 

A napfoltok 2013-as maximumához közeledve tovább erősödtek a napkitörések, ezalkalommal a hét elejinél is intenzívebb kilökődést figyeltek meg. Magyar idő szerint péntek este 19 óra 37 perckor rögzítették a mostani napfoltciklus eddigi legerősebb kitörését. A kitörés erősségét először az öttagú (A,B,C,M,X) napkitörés-skála szerint a legerősebb osztályba tartozó X1.8-asnak mérték.

A NASA beszámolója szerint a kitörést követően azonnal rádiózavarokat észleltek az alacsonyabb szélességi körökön, azaz az Egyenlítő környékén, ahol kisebb a beesési szög. Az eseményhez kapcsolódóan koronakitörést is megfigyeltek. A Goddard Space Weather Center (Goddard Űridőjárás Központ) modellszámításai szerint másodpercenként 2400 kilométeres sebességgel távolodik a naptól az anyagfelhő. Bár a kitörés nem a Föld felé irányult, de a szakemberek szerint így is érinthet bennünket a jelenség.

A csillagászoknak köszönhetően régóta ismert, hogy a naptevékenység 11 éves ciklikusságot mutat, melynek következő maximuma 2013-ra várható. A káros sugarak ellen a Föld mágneses pajzsa megvéd minket, így egészségünk helyett elsősorban a társadalmi és gazdasági működés alapját adó infrastruktúrák meghibásodásától tartanak a szakemberek. Egy-egy nagyobb napkitörés képes átmenetileg megállítani a GPS rendszert, megszakítani távközlési kapcsolatokat (telefon, internet), de akár működésképtelenné is tehet műholdakat. A napkitörések lehetséges határairól hamarosan részletes tanulmánnyal jelentkezünk.

 

http://www.idokep.hu/hirek/meg-nagyobb-napkitores

2012. FEBRUÁR ELEJEI ENERGIADÓZIS:

Feb.2. : Merkúr-Vénusz-Jupiter randevú

Feb.3.: Neptunusz a Halakba lép

Feb 6-7. Szaturnusz visszafordul a Mérlegben

Február 7. Telihold

Feb 8.: Chiron a Halakba lép

2012. FEBRUÁR 2. – MÁRCIUS 12.: MERKÚR-VÉNUSZ-JUPITER RANDEVÚ

Az év második égi jelensége február 2-a és március 12-e között mutatkozik meg, amikor a megfoghatatlan Merkúr elég távol mozog a Nap fényétől ahhoz, hogy láthatóvá váljon naplemente után. A Merkúr mellett a Vénusz és a Jupiter is megjelenik ebben az időkeretben.

http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/hatalmas-meteorraj-kozeledik-a-fold-fele/2012-01-04/11516

 

2012.FEBRUÁR 3. NEPTUNUSZ A HALAKBA LÉP. A 12. Felemelkedési hullámon belül, az Emberiség belső (intuitív) látása jelentősen megerősödik.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=282:metatron-2012-egy-bepillantas-az-elttuenk-allo-magikus-ev-ele&catid=48:2012&Itemid=77

2012. FEBRUÁR 3. – 2025. NEPTUNUSZ A HALAKBAN

A KRISZTUSI SZERETET EREJE

13 évig tartó hatása van, amely az Egység és az Összefogás erejét hozza. Az égi áldást hozza a hétköznapjainkba. Unio Mystica, a lelki béke, Mennyei Szerelem lehetősége.

bővebben:

http://www.csillagtitkok.hu/cikkek/a-tejut-olelo-karja.html

 

 

2012. FEBRUÁR 6.-7. JÚNIUS 22.-23 –SZATURNUSZ A MÉRLEGBEN VISSZAFORDUL

Kapcsolataink felülvizsgálata. A Szaturnusz a Mérlegben tetőzik és a jó tulajdonságait is adhatja: kreativitásban segít a kitartással, ősi korok tudását, művészetét feleleveníti.

2012. FEBRUÁR 7. TELIHOLD

2012.FEBRUÁR 8. CHIRON A HALAKBA LÉP. A személyes szintű felszabadulásra és teljes körű gyógyulásra való hatalmas lehetőség.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=282:metatron-2012-egy-bepillantas-az-elttuenk-allo-magikus-ev-ele&catid=48:2012&Itemid=77

 

2012. FEBRUÁR 15. – MARS LEGTÁVOLABB A NAPTÓL

http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/hatalmas-meteorraj-kozeledik-a-fold-fele/2012-01-04/11516

2012. FEBRUÁR 20. NAPTORNÁDÓ

Bolygóméretű tornádó tépi a Napunk felszínét - videó!

Óránként 300 ezer mérföldes sebességgel mozgó tornádót észlelt a Nasa műholdja a Nap felszínén.

A Solar Dynamics Observatory (SDO) által rögzített nem mindennapi "forgószél" az adatok szerint nagyobb, mint a Föld és több ezer mérföldre nyúlik ki az űrbe. Effajta naptornádót 1996 óta nem észleltek - írja a Daily Mail.


A "naptornádó" hőmérséklete az adatok szerint 8000 Celsius körüli, amely jóval hidegebb közvetlen környezeténél, ami nagyjából kétmillió fok. A tudósok nem tudják teljes magyarázattal szolgálni a fenomenonról annyi viszont biztos, hogy kinézetre bár hasonló a földi forgószelekhez, keletkezését tekintve alapjaiban különbözik azoktól. A földi tornádó esetében egy hevesen örvénylő légoszlop a viharfelhőből indul ki, és a földfelszínnel érintkezik, a napfelszíni "forgószél" azonban a csillag mágneses mezejének ingadozásának eredménye.

http://www.pecsistop.hu/tudomany/bolygomeretu-tornado-tepi-a-napunk-felszinet-video/1002113/

 

MAAT-HÍVÁS NAPTORNÁDÓ IDEJÉN

Naptornádó van, és teljes hatása Mátyásra (Maat-Hívásra) ér ide, mégha napját ide-oda is tologatták. Most mindenkinek az égi postás, kinek-kinek a rezgése szerint kézbesíti a fénycsomagokat. Persze a teremtőiséghez hozzá tartozik, hogy: Mi is kellünk hozzá, legyen merszünk csomagjainkkal, kibontakozni, főleg a metatroni kulcsokat követő soros újhold születésében, maja eleink új napévének napján, megsokszorozódó teremtői erősség szent idejében, a 222-ben és a 11-es új kezdetek napon ráadásul hamvazószerdán.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=309:maat-hivas-naptornado-idejen&catid=37:fenyesszek&Itemid=61

2012. FEBRUÁR 21. ÚJHOLD

2012. FEBRUÁR 21,22, 23 – A NAPTORNÁDÓ HATÁSA

Éljetek a Szeretetben, boldogságban és Békében, és tegyetek meg minden erőfeszítést, hogy magatokat nyitva tartsátok, valamint befogadón a felemelkedettebb energiákra, melyekkel megtisztelnek benneteket. A legutóbbi egyidejű dátumcsoporton épp átmentetek [február 21. 22. 23.], Napotok nemkülönben a tiszta, emelkedett erősségű Egyetemes energia becses ajándékát küldte nektek. Mindnyájan kívánjuk nektek, hogy legyen meg a szándékotok, hogy eléggé nyitottak legyetek ennek az energiának a befogadására, és érezzétek teljes tisztaságában, vagy egy olyan tisztaságban, melyet kezelni tudtok.

SanJAsKa: Ősi civilizációk lelkei vagytok – ezt tudomásotokra hoztuk

http://fenyvilag.blogspot.com/

Csatornázta: © Wes Annac

WesAnnac.com

http://aquariuschannelings.wordpress.com

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa  2012. március 09.

2012. FEBRUÁR 22. 13 NOJ/CABAN- MAJA SZOLÁRIS ÚJ ÉV

BOLGOD MAJA ÚJ ÉVET – BOLDOG 13 CABAN-t!


HAPPY NEW YEAR! HAPPY 13 CABAN!
www.tzolkincalendar.com
©2007 William and Viola Welsch
http://mayanmajix.com/13_caban.html

Gergely (naptár) 2012. február 22.

Ez a Haab első napja – a Maják 365 napos Nap vagy mezőgazdasági naptárának első napja. Ezt az első vagy különleges napot Év Hozónak vagy "Mam"-nak nevezik és a 4 Tzolkin napjel egyikének energiáit hordozza.


AZ ÉVHOZÓK

A 4 Nahuatl szellem, kik felváltva cipelik a napéveket a hátukon és átadják energiáikat.

Az Év Hozók a négy irányt vagy magának a Földnek a négy sarkát képviselik. Ők adják meg a Föld formáját – a 4 pillért, mely a Föld tartóoszlopa, és mely az egyensúlyban tartja meg.


E 4 Tzolkin napjel öt csoportja:
1-es csoport: Imix, Cimi, Chuen, Cib
2-es csoport: Caban, Ik, Manik, Eb
3-as csoport: Ben, Etznab, Akbal, Lamat
4-es csoport: Muluc, Ix, Cauac, Kan
5-ös csoport: Chicchan, Oc, Men, Ahau

A különböző közép-amerikai kultúrák különféle történelmi időkben használták a csoportokat Év Hozóként. A jelenkori Maja a 2-es csoportbeli Év Hozókat vagy Év Urakat használja és ezért a 13 Caban az új Haab esztendő Év Hozója. Ez az Év Hozó, a 13 Caban a hátán fogja cipelni az idő terhét és a napjel megfelelő energiát (minőség és jellegzetesség tekintetében) mely meghatározza majd a teljes Haab évet.

Kép: © 2006 Judith Ann Griffith



Ez az Új Év az idő/energia 12 Eb-ből a 13 Caban-ba történő átköltözésének az ünnepe

A 13 Caban (Föld/Mozdulat – lendület)

Ihlet, intelligens gondolatok, természetes viselkedés és szokások
A szívünk összhangba hozása a Föld ritmusával

Az ősi maják számára, a Caban napjel szó szerinti jelentése "Föld", emellett az életenergiát jelképezte magában a Földben (a Föld ritmust) valamint az emberi testben is (a szívritmust).

A Caban jelképezte még a Föld mozgását vagy lendületét a földrengés formájában, illetve a szív vér vagy csi áramlását az emberi testben. Egyes maja jósok a Cabanra tömjénként hivatkoztak, ahogyan a mennyekbe emelkedik, úgy kellene az intelligens emberi gondolatoknak is tennie.

Carlos Barriosnak a Sors Könyvében "e hieroglifa/szimbólum a tanulást jelképezi. A rajz középen az agyat ábrázolja, és a körök a növekvő emberi szellemi növekedés fokozatait... Ez az energia mely az elmét, tudást és emlékezetet irányítja... Ez a kölcsönhatás terjeszkedés és végtelen között, egy felől, másfelől a valóság szilárdságának fogalma, az emberekre kivetett korlátozások. Szimbolizálja az ég és a Föld mozgását. Ez a gondolat és ötlet hatalma, az agy és földrengések kialakulása."



13

Társteremtés
Feltétel nélküli szeretet
A spirituális megvilágosodás tetőpontja


Minden szám 1-től 13-ig Szám-Istenek, és szentek a maják számára. A 13-as szám szintén rendkívül varázslatos és szerencsés. A hold 13 ciklusát jelképezi, az 13 égboltot vagy mennyországot, a 13 napos hetet (Trescena), 13 izületet a testben, és Ian Lungold szerint, a magának a Teremtésnek a 13 célját; egy Felemelkedést a következő szintre mely új dolgok kipróbálása felé hajt minket.

A Caban energia és bölcsesség azért van jelen, hogy elősegítse a változásokat viselkedésmintáinkban és szokásainkban, életmódunkban, gondolkodásunkban. Élj a szívedből és hagyd a gondolataid a mennyországig emelkedni! Váljatok őrzőivé ennek a csodálatos Földnek, és minden életnek, melyet magán hordoz – az egyensúly a kulcs – az egyensúly fenntartása a technológia és természet között csak akkor valósítható meg, ha továbbfejlődünk abban, hogy a kapzsiság, gyűlölet érzelmét kicseréljük a könyörületre, szeretetre és alázatosságra a napi viselkedésmintáinkban és szokásainkban. Ezalatt a Caban év alatt, kövesd a Tzolkint és végezz szertartásokat és meditációt a világegyetem természetes folyásával való harmonizáció elősegítésére.

BOLDOG ÚJ ÉVET! BOLDOG 13 CABAN-t!

In Lak'ech,
William és Viola

HAPPY NEW YEAR! HAPPY 13 CABAN!
In Lak’ech,
William and Viola
www.tzolkincalendar.com
©2007 William and Viola Welsch
Forrás: http://mayanmajix.com/13_caban.html

Translated by / magyar nyelvre fordította: Kristóf / TrustYourHigherSelf

 

Forás: http://fenyvilag.blogspot.com/

 

 

2012. FEBRUÁR 25-26.

VÉNUSZ-HOLD-JUPITER EGYÜTTÁLÁS

http://techline.hu/it/2012/2/25/Kovesse_a_hetvegen_az_interneten_a_HoldVenu_DGAM6S#rss

2012. MÁRCIUS 2-3.HATALMAS NAPKITÖRÉS

Pusztító erejű napkitöréssel indult a hétfő

Harmadik napja eregeti az AR1429 katalógusjelű napfolt a lángnyelveket, de a rekorder hétfő hajnalban jelent meg.

 

A Space Weather űrmeteorológiai oldal jelentése szerint a legmagasabb fokozatú, X1-osztályú napkitörés magyar idő szerint 5:13-kor következett be. A hatalmas ultraibolya-villanást - amit a NASA Solar Dynamics Observatory (Napdinamikai Obszervatóriuma) rögzített - intenzív röntgensugárzás kísérte, ami zavarokat kelthet a Föld felső légkörében.

Az esemény koronakidobódással járt, azonban szerencsénkre az egyre növekvő felhő csak futólag érinti bolygónk mágneses terét március 6-án és 7-én. Elsősorban (itthon is látható) sarki fényre lehet számítani, azonban a távközlési rendszerek és műholdak ideiglenes meghibásodása sem számítana meglepőnek.

Bekövetkezésük esetén a március 2-án keletkezett, AR1429 katalógusjelű napfoltnak mondhatunk köszönetet, amely az utóbbi három napban számos erős napkitörésért felelt - igaz, a hétfő hajnali volt a legerősebb.

A hasonló eseményekhez egyébként érdemes lesz hozzászoknunk, mivel 2013-ig egyre sűrűbben fordulnak majd elő, a Nap ugyanis ekkor éri el saját, 11 éves ciklusának csúcspontját.

http://www.hir24.hu/tudomany/2012/03/05/pusztito-ereju-napkitoressel-indult-a-hetfo/

TAVASZI  ÉBRESZTŐ ÉS NAGYTAKARÍTÁS

 

A márciusi energiákhoz

3:3 és 3:5, a soros telőholddal meghozta az újabb hatalmas fénycsomagjainkat, gigantikus elsőosztályú napkitörés formájában, melyek a Nagy Központi Napból, csillagNapunkon keresztül került a bolygónk aurájába. Mivel a Föld lényeinek többsége úgy döntött, hogy a Földön a Mennyországot választják, ahhoz vannak szabva a csomagok tartalmai. Persze fizikai testünket eléggé megviseli, de kell a kondíció, hiszen még csak most jön a java. A média a szokásos módján rémülten figyelmeztet a márciusi küldemények következményeire.

Bővebben... http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=314:tavaszi-ebreszt-es-nagytakaritas-a-marciusi-energiakhoz&catid=38:kezdetek-ie-100000&Itemid=66

 

2012. – MÁRCIUSI ENERGIÁK

A márciusi energiák az egyensúlytalanságra hívták fel a figyelmünket, mind a személye, mind közösségi szempontból, hogy saját valóságunkra fordítsuk a figyelmünket, mi az ami szolgál, és milyen döntéseket és választásokat odáztunk el, vagy csak olyan egyszerű dolgokra, hogy hogyan vigyázzunk magunkra, vagy mit legyünk hajlandóak elfogadni. De tükörképünk felnagyítódott, olyanok voltak, mint a bolygók retrográd mozgásai (Mars, Szaturnusz, Merkúr, Plútó), és olyan dolgokat váltottak ki, hogy torzképeinket láthattuk meg magunkat ebben a tükörképben, és azt is megláthattuk, hogy mennyire gyorsan egy röpke pillanat alatt változtunk meg, mennyire fosztottuk meg magunktól az öröm érzését, és mennyire korlátoztuk magunkat, mert nem tudtunk szilárdan a lábunkon megállni. Ez volt az elmúlt időszak értékelése, terveink felülvizsgálata és megtisztítása. Április az a hónap, amikor el fogunk kezdeni cselekedni, és az ezekkel szükséges lépéseket megtenni. De nem vagyunk ki még ebből a retrográd erdőből teljesen, hogy úgy mondjuk.

 

 

 

Ahogy haladunk előre ebben a hónapban, számos ígérettel és lehetőséggel fogunk találkozni, s mindegyik arra fogja felhívni a figyelmet, hogy, készítsünk egyfajta energia leltárt, hogy hova mennek és hová folynak el az energiáink, és mit hoznak létre ezek. Mi minden időnkben, folyamatosan teremtünk, még ha tudatosak vagy öntudatlanok is vagyunk ezekkel kapcsolatban. Márciusi energiák felszínre hozták azt, hogy melyek azok a dolgok, miket szükséges felvennünk a Kidobandó és Nemműködő Dolgaink Listájára, hogy melyek azok az energiák, melyek a dolgainkat kordába tartják, de már nem szolgálnak bennünk. Tehát dobjuk ki a Kidobandó és Nemműködő Dolgaink Listájára, a bennünket korlátozó hiedelemrendszereket, a megszokottság és a félelem alapú gondolkodásunkat. Az Áprilisi energiák arról szólnak, hogy tudatosan, szándékoltan cselekszünk, cselekedünk azokon a területeken, melyek a dédelgetett álmainkat, vágyainkat hordozzák, hogy szolgáljanak bennünk.

Forrás: The Energies of April 2012 a message from Jennifer Hoffman

http://spiritlibrary.com/uriel-heals/the-energies-of-april-2012?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=7f041c12f1-Daily_Update&utm_medium=email

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

2012. MÁRCIUS 3.: FÖLD-MARS KERESZTELŐ

Március 3-án a Föld a Mars felé halad, amint a két bolygó a Nap körül keringve (a saját pályájukon) keresztezi egymás útját. A Mars február 15-én eléri az apheliont – a legtávolabbi pontját a Naptól –, de ez a pozíció nem lesz a legszerencsésebb. Sőt, két nappal ezután a Mars 62,6 millió mérföldre lesz a Földtől. Összehasonlításképpen: 2003-ban a Mars mindössze 34,6 millió mérföldre volt bolygónktól. Azóta persze évente röppennek fel a hírek arról, hogy minden eddiginél közelebb került hozzánk a „Vörös Bolygó”, de a legtöbb ilyen hír nem bizonyult igaznak. A Mars tehát így szabad szemmel is látható lesz egész éjjel, akárcsak a Szíriusz, a legfényesebb csillag az égbolton.

http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/hatalmas-meteorraj-kozeledik-a-fold-fele/2012-01-04/11516

2012. MÁRCIUS 7.- ÚJABB HATALMAS NAPKITÖRÉS

A hétfőinél is brutálisabb kitörés történt a Napon

A Földnél négyszer nagyobb napfoltcsoport felett újabb hatalmas napkitörés zajlott le szerdán éjjel. Komoly esély van rá, hogy a napanyag eltalálja a Földet.

 

Az AR1429 jelű gigantikus napfoltcsoport felett X5-ös kategóriájú napkitörés történt, magyar idő szerint szerdán 1.28-kor. Ez négy fokozattal volt erősebb a hétfői nagy kitörésnél, és igen erős ultraibolya felvillanást okozott, amelyet a NASA Solar Dynamics Observatory nevű napkutató szondája észlelt:

A szerdai kitörés a legnagyobb napkitörések közé tartozik. A kitörésben felszabadult sugárzás zavarokat okozhat a földi rádiózásban.

Ennél is komolyabb hatása lehet annak, ha a Napról kidobódott anyagfelhő körülbelül egy-két nap múlva eléri a Földet. Az első adatok alapján még nem lehet megmondani, hogy a kitörés mennyire irányult a Föld felé. Tény, hogy a Nap forgása miatt az AR1429 napfoltcsoport jobban bolygónk felé fordult az elmúlt napokban. A Spaceweather.com űrportál előrejelzése szerint valószínűleg eléri a Földet a napanyag, de nem frontálisan.

Ha az anyagfelhő valóban eltalálja a Földet, geomágneses viharok és sarki fény várható, még alacsonyabb földrajzi szélességeken is (tehát nem csak a sarkok közelében).

Napkitörés (fler) akkor történik, ha a Nap mágneses mezejében tárolt energia hirtelen kioldódik. A napkitörések elektromágneses sugárzást keltenek a teljes spektrumban, azaz a rádióhullámoktól a gamma-sugárzásig.

A napkitörések erejét a felszabaduló röntgensugárzás alapján jellemzik. A legnagyobb kitörések az X osztályba tartoznak, amelynek 9 alosztálya van. A hétfői kitörés X1-es, a szerdai X5-ös volt.

 

Az AR1429 napfoltcsoport mágneses mezeje még számos nagy kitöréshez tárolhat energiát, amelyek hatása egyre erősebb lehet a Földre nézve, ahogy a Nap forgása miatt egyre jobban szembefordul velünk.

Forrás:

http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20120307-napkitores-x5-2012-marcius-7.html

X5.4-es hatalmas napkitörés történt most éjszaka 1:24 perckor !

1 óra 24 perckor a NASA 5.4-es erősségű napkitörést regisztrált. Legutóbb tavaly augusztusban volt ekkora kilökődés.

1 óra 24 perckor a NASA X5.4-es erősségű napkitörést regisztrált - ez jóval erősebb a pár napja, ill. a januárban megfigyelt napkitöréseknél, legutóbb tavaly augusztus 9-én volt ennél nagyobb (X6.9-es) kitörés. Arról, hogy a kitörés a Föld felé irányult-e még nincs információ, ha igen, akkor viszont jelentős eséllyel okozhat fennakadásokat a távközlésben.

http://vilaghelyzete.blogspot.com/2012/03/x54-es-hatalmas-napkitores-tortent-most.html

 

 

2012. MÁRCIUS 8. TELIHOLD

2012. MÁRCIUS 8. – 10 MILLIÓSZOROS NAP

2012. MÁRCIUS 09. -ERŐS FÖLDRENGÉS RÁZTA MEG A CSENDES-ÓCEÁNI TŰZGYŰRŰT

 

Erős, 7,1-es magnitúdójú földrengés volt pénteken a csendes-óceáni Vanuatu és Új-Kaledónia partjainál - közölte az amerikai földtani intézet (USGS).

 

A rengés fészkét (hipocentrumát) 36 kilométeres mélységben, a Vanuatu szigetcsoporthoz tartozó Isangeltől 60 kilométerre, az új-kaledóniai Lojalitás-szigetektől mintegy 320 kilométerre északkeletre regisztrálták - tette hozzá az USGS.

 

A földmozgás helyi idő szerint 18 óra után néhány perccel történt. Szökőárriadót nem rendeltek el; sérültekről és károkról nem érkezett jelentés.

 

Vanuatu több mint 75 vulkanikus szigetből áll. A 12 ezer négyzetkilométeres területű ország az úgynevezett csendes-óceáni tűzgyűrűn található, ahol jellemző az erős szeizmikus aktivitás a földkéreg lemezeinek gyakori összeütközése miatt.

 

Új-Kaledónia Franciaország 19 ezer négyzetkilométeres tengerentúli területe, amelyet egy nagyobb és több kisebb sziget alkot.

 

http://hvg.hu/vilag/20120309_foldrenges_tuzgyuru#rss

 

 

2012. MÁRCIUS 11.- ÁPRILIS 4. RETROGRÁD MERKÚR 1.

Kommunikációs rendszereink felülvizsgálat, média, sajtó tisztítása.

 

2012. MÁRCIUS 13.: VÉNUSZ-JUPITER ÖLELKEZÉS

Március 13-án a két legfényesebb bolygó, a Vénusz és a Jupiter kapaszkodnak össze egy műsor erejéig. Nem sokkal naplemente után a nyugati égbolton figyelhetjük majd meg őket, alig 3 fok fogja őket egymástól elválasztani. A Vénusz a Jupiter északnyugati irányába fog haladni, és nyolcszor ragyogóbb lesz a „Nagy Jupiternél”. Március 25-én és 26-án egy növekvő Hold választja majd szét őket, megkoronázva ezt a ragyogó égi jelenséget.

http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/hatalmas-meteorraj-kozeledik-a-fold-fele/2012-01-04/11516

"Kéz a kézben" a Vénusz és a Jupiter

Forrás: MTI | 2012. március 13. kedd

A két bolygó néhány napon át az égbolton úgy tűnik fel, mintha csupán 3 fok lenne a helyzetük közötti eltérés.

A két legfényesebb bolygó, a Vénusz és a Jupiter "kéz a kézben" halad ezen a héten - olvasható a BBC News hírei között, valamint a Space.com űrkutatási hírportálon.

A páros nem sokkal napnyugta után tűnik fel az égbolt nyugati-délnyugati részén, a Vénusz fényessége körülbelül nyolcszor múlja felül a Jupiterét. Noha a valóságban óriási távolság választja el a két bolygót, néhány napon át az égbolton úgy tűnik majd, hogy csupán 3 fok a helyzetük közötti eltérés.

Ily módon hat teliholdat lehetne "felsorakoztatni" a Vénusz és a Jupiter között.

Februárban a Hold is csatlakozott a bolygópároshoz, ez megismétlődik március végén: 26-án a Vénusz, a Jupiter és a holdsarló a Fiastyúk közelében mutatkoznak egymás társaságában.

Az év legnagyobb érdeklődéssel várt csillagászati eseménye a Vénusz átvonulása lesz a Nap előtt június elején. A jelenség kissé hasonlatos a Hold által kiváltott napfogyatkozáshoz; ilyesmire akkor kerül sor, amikor az égitest a Föld és központi csillagunk között halad el.

A ritka jelenség legközelebb százöt év múlva, 2117 decemberében, majd ezt követően 2125 decemberében ismétlődik meg. Hatezer év alatt (Kr. e. 2000-től 4000-ig) 81 átvonulás volt/lesz. Az egyes átvonulások között rendre 8 év, majd 121,5 év, újból 8 év, végül 105,5 év telik el. Ezután a ciklus kezdődik elölről.

http://www.hirado.hu/Hirek/2012/03/13/11/_Kez_a_kezben_a_Venusz_es_a_Jupiter.aspx

2012. MÁRCIUS 14.-

ERŐS FÖLDRENGÉS ÉS CUNAMIVESZÉLY JAPÁNBAN

Szökőár-figyelmeztetést adtak ki Japánban, miután erős földrengés történt a szigetország keleti partjai közelében.

Jelentős, 6,8-es erősségű földrengés történt Japán keleti partjainak közelében - jelentette az amerikai földtani intézet (USGS). A rengés 26 kilométeres mélységben történt, a Honsú-sziget közelében, a partoktól nagyjából kétszáz kilométernyire, a tenger alatt.

A rengést követően a japán meteorológiai intézet arra figyelmeztette négy tartomány lakosságát, hogy a tengerpartokat szökőár érheti el. A cunami nagyjából fél méter magas hullámokkal érhet partot. A cunamiról szóló figyelmeztetés csak Japánra vonatkozik, a Csendes-óceánon nem kell kiterjedt szökőártól tartani - közölte a csendes-óceáni cunamifigyelő központ.

Károkról és áldozatokról egyelőre nem érkezett jelentés. A Kyodo japán hírügynökség közlése szerint a rengés nem okozott gondokat a közelben lévő atomerőművekben.

Japánban vasárnap emlékeztek meg a fukusimai atomkatasztrófa egyéves évfordulójáról.

Forrás:  USGS/JMA

http://www.hir24.hu/kulfold/2012/03/14/eros-foldrenges-es-cunamiveszely-japanban/

2012. MÁRCIUS 17.-től

Lee Harris 2012 márciusi üzenetéből:

Az elmúlt 8 hétben(január-február) egy energiakiigazítás történt, amely folytatódni fog bár már enyhébb formában egészen április elejéig. Tünetei: fáradtságérzet, ingerlékenység, infulenza szerű tünetek, izomfáradtság stb...Mindez azért történik, hogy felkészüljünk a Március 16. után bekövetkező változásoknak. Témája a gyökérfélelmek elengedése (félelem a jövőtől, megélhetéstől, a haláltól). Az energiakorlátozás kiváltható: helyes táplálkozással (élő és vegyszermentes ételek, friss ivóvíz, rendszeres mozgás, természetben tartózkodással)

A Közösségivé válás korszaka megkezdődik. Egészen 2013-2017 között egyre erősebb lesz, és jó érzés lesz egy szeretetteljes közösségben részt venni.

2012. MÁRCIUS 17. – NAPÉJEGYENLŐSÉG ELŐTTI

GLOBÁLIS MEDITÁCIÓ SELACIÁVAL ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSÁVAL

 

Az év első globális meditációja a Tizenkettek Tanácsával, spirituális és gyógyító energiák kíséretében, melyek felgyorsítják a Felébredést és a teljes teremtői potenciálba kerülést. A 2012-es év az Isteni VáltozástTevők idejébe érkezés éve, jó idő arra, hogy világítsanak és tegyenek meg mindent ezekért. Mindannyiunk számára radikális változások érkeznek. Ez a Napfordulós események megjelenését is segíti, megkönnyíti a változás hullámainak befogadását, hogy a Földön még több világosság legyen és a Szellemmel való kapcsolódásunk, szeretetben, bőségben és örömben érkezhessen el.

Jöjjetek és csatlakozzatok hozzánk, mint az Isteni VáltozástTevők Közössége, erre a különleges gyógyító eseményre a Tizenkettek Tanácsával. (Council of 12)

www.selacia.com

 

MÁRCIUS 17. Bolygószintű Meditáció a Tizenkettek Tanácsával Selacián keresztül.

Az év első bolygószintű meditációja a Tizenkettek Tanácsával, amely olyan spirituális és gyógyító energiákat hoz magával, hogy az majd felgyorsítja felébredést és a teljes teremtői potenciálunkba (isteni tudatosságunkba) mozgat.

Ahogy az évszakok változnak, úgy hoz egy változást, március 12-től, 3 héten keresztül a Merkúr, amikor (látszólag) retrográd mozgásba fordul, és ezt ebben az évben háromszor fogja megtenni, és ennek fel- és megerősítő hatással lesz ránk nézve, 2012-ben.

 

A bolygó retrográd/visszaforduló állapota, emlékeztetőt hoz számunkra, abban hogy vizsgáljuk meg a magunkról alkotott képünket és gondoljuk újra, (elfogadás), és az erősségeinket (teremtői hitünket) találjuk meg ebben, és azt mi is a személyes utunk (vállalásunk), és próbáljunk meg lassítani (egyensúlyba kerülni), és világítsuk meg (adjuk energiánkat) fontos választásainkat. A retrográd ciklus megközelítése most nem a sötétségről, félelemről és végzetről szólnak, hanem a gyógyulásról és a lelki fejlődésről, éppen ezért legyünk összhangban magunkkal és annak tudatában, hogy teremtők vagyunk.

 

A március 17.-i napfordulós rendezvény ebben segít. Egy valóban kivételes pillanat (Összekapcsolódni az isteni mag 12 aspektusának, eredeti esszenciájával), amely most az egyszer történik meg. Mi készek vagyunk erre, az összetett energiák fogadására (melyet személyesen mindenki, aki szándékozza magába vonzhat), és amikor összejövünk a Szellemmel, mint ezen az eseményen, az valóban csodálatos lesz.

 

A 2012-es év, valóban a Mi időnk, az Isteni VáltozástTevők (Fényhozók) ideje arra, hogy sugározzák fényüket, és minden mást besugározzanak, amit csak lehet. Sem a bolygó, sem mi nem kényszerülünk drasztikus átalakulásra, és ez az esemény segíthet abban, hogy a változásokat sokkal könnyebben meg tudjuk lovagolni, és a Szellemmel való összekapcsolódás során, minél több világosságot, szeretet, örömet, bőséget kapjunk és érhessünk el.

 

Amennyiben ez megszólít bennetek és tehetitek, csatlakozzatok a felhíváshoz, a bolygószintű VálotozástTevők közösségéhez, erre a különleges gyógyító/gyógyuló eseményre, a Tizenkettek Tanácsával. A gyógyulás fogadása, mint magunk, mint közösségünk számára, gyógyulást hoz a bolygóra is.

 

2012. MÁRCIUS 20.: A TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG olyan új energiahullámokat fog behozni, melyek erősségükben, az enyhétől a drámaiig fog fokozódni, attól függően, hogy hova milyen mélységben kell áramoltatni. A fókuszunkat tartsuk a gyógyulásunkon. Elképzelhető, hogy ezek a hullámok, számos nagy vihart, esőt, szeles időjárásokat fognak okozni. Emellett több napkitörés szemlélői és megélői lehetünk, melyek olyan hatással lesznek, hogy belekerülnek a híradásokba.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=295:uriel-arkangyal-2012-es-ev-energianak-elrejelzes-az-igazsag-az-oesszehangolodas-es-a-kiteljesedes-eve&catid=48:2012&Itemid=77

2012. MÁRCIUS 20. – NAPÉJEGYENLŐSÉG – KOZMIKUS BEINDÍTÁS 4. ÉS EGYBEN UTOLSÓ HULLÁMA – METATRON KULCSOK

A Tűz Gyűrűjén/(Lemuria ébredése-Hawaii) belül a 4 energetikai kiegyensúlyozó időpont létezik: március 20. tavaszi napforduló, május 20. napfogyatkozás, június 4. Holdfogyatkozás+ június 6. Vénusz tranzit/átvonulás, június 20. nyári napforduló.

Március 20. A Tűz gyűrűjének feltöltése az isteni szeretet energiájával, amely május 20.-ra töltődik le fizikai valóságba és megnyitja a kristályos kódokat/a krisztusi szeretet mintáit.

(Metatron/Tyberron)

2012. Március 20-26.

Akkor jöjjön az, aminek jönnie kell

A Fény Földi Csillagainak!!!

 

Amint azt tapasztalhattátok tavaly december vége óta, át  az ez év januári újholdon keresztül, most elérkeztünk a Kozmikus beindítás (Metatron) 4. és egyben utolsó szakaszának megnyílására, a március 20. Planetáris/bolygó energiaegyensúly középpontjához. Az ezt követő hét a lehető legnagyobb izgalmakat fogja hozni számunkra, hiszen mind a csillagközi, mint a bolygóközi energiák egy kórusba rendeződnek, és a kozmikus Szeretet szívdobbanása az  OM dobogását, immár akinek a füle van hozzá az elcsöndesülésben F-dúr hangnemben (a szívcsakra magasabb oktávjában) lehet fizikai füllel is meghallani. Az Új Föld engedélyt kapott arra, hogy kezdje meg megnyilvánulását és sűrű önvalóját az új galaktikus és csillaghálók és a mag új ruhája szerint finomítsa, és rezgésébe emelje meg. Mit jelent ez: azt, hogy a szívalapú világunkba lépés, kézzelfoghatóan szépen, lassan el kezd megjelenni. Szépen lassan persze, hogy hozzászokjunk. Gondoljunk csak bele, olyanok voltunk, mint akik egy sötét pincében éltek évekig, és most a pinceajtót csak lassan, fokozatosan nyitogatják ki, hogy meg ne vakuljunk. Mint a búvárok, akik egy-egy szakasznál mindig megállnak, amikor a felmerüléshez indulnak vissza.

 

Akkor hát, jöjjön az, aminek jönnie kell, mert immár nincsen több idő a huzakodásra. Látni és tapasztalni fogjuk:

1, A Jupiter és Vénusz energiáinak összevonódásával, amely emberemlékezet óta nem volt ennyire intenzív: a Központi Napon, és Napunkon keresztül érkező szeretet, bőség és bölcsesség, spirituális energiákat, a szent női és szent férfiúi egyensúlyban összefonják és beleöntik a bolygónk hálójába. Mindezek tetőpontja: március 26.-a lesz, amikor a sarlós Holddal együtt rögzítik mindezeket az Isteni Anya jelenlétével.

2,  a Mars retrográd helyzetének a Sárkány évében, ránk nézve erőteljes hatásáról már írtunk e lap keretein keresztül. Megújult erővel, az Otthon szeretetében, megfélemlítést és korlátozásokat nem tűrőn, de bölcsebben beosztva energiáinkat folytathatjuk dolgainkat ebben a Kegyelmi időben.

3, A Szaturnusz biztos alapokat rögzít most a jövőnket tekintve, a szigorúsága, kitartássá és állhatatossággá alakul át, és támogatólak hat mindenkit aki a fény útjának elkötelezettje.

4, A március 22.-ei Újholdtól-Teliholdig, újabb Kozmikus fürdőzésben és masszázsban fog részesíteni bennünk, jól átgyúrja a fény felé kapaszkodó fizikai testünket és feltüzeli isteni teremtő szenvedélyünket. A Nagy Központi Napunk (Hun Nap Ku) elküldi már-már szokásos szeretetcsomagját, de nem akárhogyan.

Március 22.-24 között valami hatalmas tudatosság és társadalmi robbanás kezdődik el.

Uránusz (az elektromos átalakító bolygótűz), Nap (az isteni elme szellemiségének csillagtüze) a retrográd Merkúr ( kommunikáció megtisztítása) és a Telihold ( az Istennői bőség és megtestesítés, jólét, öröm, elfogadás, gondoskodás) izgalmas randevúja a Kos csillagjegyében, a Halak csillagképében, a régi paradigmák elementáris felrobbanását fogja eredményezni, amely igen rövid idő alatt testet fog ölteni a valóságunkban. Hogy milyen módon, formában, viszonyrendszerben fog megjelenni, az egyrészt tőlünk függ, meg azoktól a helyektől, ahol gyökeres tisztulásra, tisztításra van szükség. Az agyakból, elmékből és érzéseinkből egy elektromos porszívó fogja kiszívni a megmaradt, makacs, és a régi világhoz ragasztott, vagy ragaszkodó beállítódásainkat és energiáinkat. Igen, igen, ez meg fog viselni egy kis időre bennünket, amíg hozzászokunk az új cipőnkhöz, akkor már nem fog nyomni.

A mágneses zuhanyozást: március 26-ai Jupiter-Sarlós Hold-Vénusz rivaldafényei fogják bezárni, és átengedik a terepet a következő szeret-cunaminak.

Akkor jöjjön, aminek jönnie kell, és hogy mi lesz áprilisban, arról még korai beszélni, de a témája a Fény Testvériségéről fog szólni, amint ezt láthattuk érezhettük, a földi testvériség együttérzés első hullámát a Kárpáti Házába és figyelem ez nem a politikáról, hanem az Új Földről, a Felemelkedésről és az energiákról szól.….addig is fogadjuk el, ami megszólít, ami a rezgésünknek megfelelő, ami meg nem azzal ne ellenkezzünk, engedjük békében a saját útjára.

Fény veletek, akkor senki sincs ellenetek!

Ti Vagytok a Szív Őrzői és Gyógyítói

Földicsillagok

 

 

 

2012. MÁRCIUS 20. – HATALMAS FÖLDRENGÉS MEXIKÓBAN

Hatalmas földrengés Mexikóban - Mikrobuszra zuhant a híd

Erős földrengés volt Mexikóban

Erős, a Richter-skálán mérve 7,8 fokos földrengés rázta meg kedden délben Mexikó csendes-óceáni partvidékét Guerrero állam térségében - jelentette a mexikói szeizmológiai intézet.

http://hetivalasz.hu/vilag/egyes-helyeken-megszakadt-a-telefonosszekottetes-47096

2012. MÁRCIUS 20. UTÁN – CELIA FENN

 

Tehát itt vagyunk a Napéjegyenlőség másik oldalán. Igen ez hatalmas energiaváltozást hozott, és azt is, ahogy elfogadtuk ezt az új energiaváltozást, amely el fog vezetni bennünk a decemberi fénykapuhoz és még majd tovább. Természetesen, Én személy szerint is nagyon örülök, hogy képesek voltunk megtartani ezt az energiát, minden szörnyű jóslat ellenére, és a pusztulás és a sötétség nem vált a valóságunkká. Hát ugye izgalmas, ahogy megérettünk a Föld Őrzőinek szerepére, és ahogy képesek vagyunk az egyensúlypontjainkat megtalálni magunkon belül, és ezt az egyensúlypontjainkat megtalálni magunkon belül, és ezt az egyensúlyt szintén képesek vagyunk megnyilvánítani a külvilágunkban is.

Forrás: Celia Fenn: AZ ÚJ FÖLD, ÉBREDÉSBEN: MEGTALÁLNI A HARMÓNIÁT ÉS A SZÉPSÉGET

www.foldicsillagok.hu

 

 

2012. MÁRCIUS 22. ÚJHOLD

2012. MÁRCIUS 26. VÉNUSZ-JUPITER-HOLDSARLÓ

A két legfényesebb bolygó, a Vénusz és a Jupiter "kéz a kézben" halad ezen a héten - olvasható a BBC News hírei között, valamint a Space.com űrkutatási hírportálon.

A páros nem sokkal napnyugta után tűnik fel az égbolt nyugati-délnyugati részén, a Vénusz fényessége körülbelül nyolcszor múlja felül a Jupiterét. Noha a valóságban óriási távolság választja el a két bolygót, néhány napon át az égbolton úgy tűnik majd, hogy csupán 3 fok a helyzetük közötti eltérés.

Ily módon hat teliholdat lehetne "felsorakoztatni" a Vénusz és a Jupiter között.

Februárban a Hold is csatlakozott a bolygópároshoz, ez megismétlődik március végén: 26-án a Vénusz, a Jupiter és a holdsarló a Fiastyúk közelében mutatkoznak egymás társaságában.

http://www.hirado.hu/Hirek/2012/03/13/11/_Kez_a_kezben_a_Venusz_es_a_Jupiter.aspx

Március 13-án a két legfényesebb bolygó, a Vénusz és a Jupiter kapaszkodnak össze egy műsor erejéig. Nem sokkal naplemente után a nyugati égbolton figyelhetjük majd meg őket, alig 3 fok fogja őket egymástól elválasztani. A Vénusz a Jupiter északnyugati irányába fog haladni, és nyolcszor ragyogóbb lesz a „Nagy Jupiternél”. Március 25-én és 26-án egy növekvő Hold választja majd szét őket, megkoronázva ezt a ragyogó égi jelenséget.

http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/hatalmas-meteorraj-kozeledik-a-fold-fele/2012-01-04/11516

Hétfő este még szép lesz a bolygóegyüttállás

Kereszturi Ákos

Pazar égi látványosságban lehet részünk hétfő este is: a Hold sarlója már a Vénusz és a Jupiter között lesz, keleten pedig jön a Mars és a Szaturnusz. A következő napokban már egyre jobban szétszóródik a szép együttállás.

A Vénusz naplemente után közel egy órával magasan és feltűnően ragyog: -4,4 magnitúdós fényességével könnyen meglepi az utca emberét, sokan nem is gondolják, hogy egy ilyen feltűnő égitest belső bolygószomszédunk lehet.

Az esti égbolt látványa március 26-án. Három bolygót is megfigyelhetünk (MCSE, Jelenségnaptár)

Hétfő este a keskeny holdsarló is csatlakozik a Vénuszhoz, közel öt holdátmérővel mutatkozik alatta. A Nap által megvilágított keskeny sarlót a Hold halványan derengő, árnyékos fele egészíti ki teljes koronggá - ezt nevezik hamuszürke fénynek. A halvány derengés a Földről a Holdra, majd onnan ismét a Földre szórt napfényt mutatja.

http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20120325-venusz-hold-jupiter-latvanyos-egyuttallas-az-egen-a-mars.html

2012. ÁPRILIS ELEJE

„GAIA ÜZENETET KÜLDÖTT A TEREMTŐNEK, HOGY KÉSZEN ÁLL AZ ÚJ VALÓSÁGÁBA LÉPNI”

Egek Vándorai/Wanderer of the Skies - March 25, 2012

http://galacticchannelings.com/english/wanderer25-03-12.html

Üdvözlet a Föderációtól

Kezdjük azzal az üzenetünket, hogy a világotok nagyon hamar jelentős változásokon fog keresztülmenni, amely a Felemelkedési folyamtatotokkal lesz összhangba hozva. Gaia üzenetet küldött a Teremtőnek, hogy készen áll! Ő és ahogy mi is reménykedve várjuk a Teremtő válaszát. Egy hatalmas történés kapujában állunk, mert a Teremtő válasza most már lehet hogy „Zöld utat/fényt” enged és ez lehetővé teszi számunkra (Galaktikus Föderáció), hogy előrelépjünk a nyilvánosságra hozatalunkkal. Ezért is van az, hogy a mostani időkben a szívünk a Teremtő felé fordul, és lessük a válaszát, szavait, hogy a nyilvánosságra hozásunkat, hogyan és mikor kell lefolytatnunk.

www.foldicsillagok.hu

2012. ÁPRILIS ELSŐ NAPJAI – A FÖLD ELMOZDULT 2 FOKKAL A NAP FELÉ/GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Április 3. Sheldan Nidle közvetítése 12 Cauac, 13 Mac, 8 Manik

Dratzo! Visszatérünk! Világotok tovább folytatja egy új valóságra váltását. Bolygótok közel 2 fokot elmozdult a nap felé, ami a galaktikus magból a Napotokon át érkező egyre növekvő energiákat eredményezi. Ezek az energiák egyre nagyobb nyomást gyakorolnak a planetáris rácsra, ami úgyszintén tovább változik. Ugyanezek a galaktikus mag-energiák, olyan körülményeket teremtenek a többi víz-világban, hogy azok is közelebb kerülnek a naprendszer szent váltáspontjához. Ez az a pont, amikor a naprendszeretek egy vonalba kerül a galaxisotok többi részével, ami lehetővé teszi a galaxis számára, hogy jelentős mértékben módosítsa alapvető spirál formáját, és galaxisunk valóságrácsának lehetősége lesz ritmikus összehangoltságba kerülni azzal a nagyjából 350.000 galaxissal, ami a fizikaiság ezen szektorát alkotja. Arra utasított minket a Mennyország, hogy növeljük a galaktikus Elohimmal való részvételünket abban, hogy ezek a hangolások a Teremtő és AEON szent Seraphim-ja által elrendeltek szerint folytatódjanak. Ez a projekt egybeesik azzal az isteni beavatkozással, ami most történik bolygótokon. Ez az isteni beavatkozás egy mágikus ponthoz közeledik! Jelenleg, azokat a végső lépéseket felügyeljük, ahol világotok valósága sötétségből Fénnyé alakul. A Mennyország képviselői, sok titkos társasággal és számos Felemelkedett Mesterrel összhangban dolgozva, készen állnak egy nagy bőséget útnak indítani. Ez az egyetemes jólét indítja meg a nagy változásokat globális pénzügyi és politikai rendszeretek működését illetően. Ez igazán olyan év lesz, amit példátlan és egyedülálló változások jelölnek!

http://www.foldimennyorszag.hu/5A651D27-318A-485B-967F-F069DD5D50BB.html

2012. ÁPRILIS 4. - MEGÜNNEPELJÜK A MEGVILÁGOSODOTTAK MÁTRIXA ERŐSÖDÉSÉT

A Földanya nem minden területe fog átesni ezeken a mély változásokon, sok hely lesz veszélytelen. Ez is része a Földanya bolygója rácsai újrarendeződésének, ezért ha arra kérnek benneteket vagy arra éreztek késztetést, hogy költözzetek egy teljesen más földrajzi helyre, akkor az azért van, mert újjászövitek a szent rácsokat, átalakítjátok azokat a szövedékeket, melyek megalkotják a fény új világának új alapját, ezért ünnepeljük most ezt a mesés időszakot valamennyiőtökkel, köszönjük mindannyiótoknak, hogy összejöttetek ezen a ponton és meghallgatjátok a szavainkat és a következő tíz év minden április 4-éjén megünnepeljük a Megvilágosodottak Mátrixa erősödését és a következő két év minden hónapjának negyedikéjén a Földanya teste energiáinak erősödését. Minden olyan helyszín, amit felkeresnek azok, akik őrzik ezeket az energiákat, az felerősíti a fényt és azok szándékát, akik nagy számban gyűlnek össze, hogy beindítsák a bukást követő nagy felemelkedést.

(KT:20100404)

2012. ÁPRILIS 4. A Merkúr újra direktbe vált.

Megtapasztalhattuk ez időszak alatt az információs káoszt és tisztulásokat. Ezek eredményei pár héten belül kiszivárognak. A médiák kezdenek lágyulni, finomodni. Egyre több parajelenségről, Ufo észlelésről, megmagyarázhatatlan jelenségektől szól a tudósítás, és ami fontos készül már a Norvég Spirál kistestvére megnyilvánulni, hogy hol azt nem kötötték még az orromra.

 

2012. ÁPRILIS 6. – SZUPERHOLD – TELIHOLD MÉRLEG 18*

SZUPER HOLDAK

Ez az év több olyan Teliholdat és Újholdat is tartogat, amelyeket „szuper” Holdként tart számon az asztrológiai hagyomány. Ez a kifejezés arra utal, hogy a Hold az Újhold (Nap – Hold együttállás) vagy a Telihold (Nap – Hold szembenállás) során nagyon közel kerül a Földhöz (a maximális földközel 90%-át meghaladó mértékben). Ilyenkor az Újholdak még erőteljesebb indító erővel rendelkeznek, a Teliholdak pedig még alkalmasabbak a beteljesedésre, hiszen otthonunkhoz, a Földhöz, vagyis hozzánk kerülnek közelebb. Ha ez az állás nap- vagy holdfogyatkozással együtt következik be, akkor valóban rendkívüli energiamintázat keletkezik, amit érdemes kihasználni, ha valamit megérint a születési képletedben.

http://tudatbazis.hu/2012-transzcendentalis-asztrologiaja

Ezen a hétvégén a Telihold (április 6-7) jelentős fordulatot jelez. Spirituális/lelki energiák sorozatai fognak átfolyni, a Hold-átjárókon, Április és Május folyamán, és egy sor lélegzetelállító bolygókapcsolódás/összehangolódás történik meg Júniusban. Szuper Holdak egymást követik majd és egybeesnek az ezoterikai hagyományozás szerinti három nagy ünnepel. Ezek a Krisztusi ünnep (április 6.), Buddha Ünnepe (május 5.) és az Emberiség Ünnepe/a Jóakarat Ünnepe (június 4.)

A vallások szerint is említett szent napokat, a Húsvétot és a Wesakot, kötik össze ezek a Holdünnepek.

 

Ebben az évben a Hold összehangolódásokat, vagy más néven a Szuperholdakat földközelségükben láthatjuk majd. A Hold közeliségek emelni és növelni fogják a spirituális/lelki energiák beáramlását az energiakapukon keresztül, és a Nap, a Hold és a Föld energiáinak összehangolódása történik meg. A 3 Telihold sorozatában az Emberiség Ünnepe (június 4-5) más néven a Jóakarat Ünnepe, egy részleges holdfogyatkozással teljesedik be, a változó jegyek (Nyilas-Ikrek és a Halak-Szűz tengelyek energiakereszteződéseivel) nagykeresztjével, a Marssal és a Chironnal egyetemben. A rákövetkező (június 6.) napon kezdődik a Vénusz Tranzit/átvonulás a Nap előtt, amely ilyen mértékben legközelebb 2117-ben jelentkezik majd. Nem sokkal később ezt, júniusban (20-21.-én) a Rákban követ a nyári napforduló, s rá pár nappal az Uránusz és Plútó első kvadrátja (június 24.-én) a hetes sorozatból, amely egészen 2015.-ig folytatódik.

Ez idő alatta a mágia és a teremtőképesség jó, alkalmas időszaka fonódik össze a látszólagos káosszal és válsággal. Ezekkel a kozmikus jelzésekkel egy teljes fordulat lehetséges az emberiség sorsában, egy olyanfajta átalakulás, mint ami a halál utáni újjászületéskor történik meg.

A HoldÜnnepek hatásai:

A tavaszi HoldÜnnepeken keresztül a lelki energiák megáradnak, megduzzadnak, és mint egy távoli hullám a tengereken, hatalmas energiákat összegyűjtve, mielőtt kioldódnának, ellenállhatatlan lendülettel érkeznek meg a júniusi partokra. A teliholdak olyan pontjainkat világítják meg, mint a megvilágosodás, a mesterlét elérésének számtalan lehetőségei, a gyógyulás és az isteni szolgálat. Egy hatalmas tisztulási folyamattal egyetemben az ego kerül megtisztításra, hogy az isteni lelkünk minél nagyobb részben, mértékben tudjon testet ölteni bennünk. Attól függően, hogy milyen mélyen gyökeredzett meg bennünk az ego, ez a folyamat rendkívül kellemetlen is lehet, de a boldogságunk új szintjére fog vezetni majd bennünket, amikor a lelkünk felszabadul.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=341:allison-rae-szuperholdak-es-a-mesterlet&catid=48:2012&Itemid=77

2012. ÁPRILIS 6. - TELIHOLD

A telihold Április 6.-án, a Húsvét 8.-án kezdődik  szinte egyidőben. Az Újjászületés és a Megújulás egybeesik. Nagyon erős újhold lesz április 21.-én. A Nap a Kosban van már, amely az új földi évet jelzi. (márc.20-tól!) Tehetünk még néhány utalást az új évünkkel kapcsolatoson.

Nagyon fontos, hogy fenntartsuk energia egyensúlyunkat és teremtő központunkban álljunk és életünk szándékait ezekkel megalapozzuk. Ez egy rendkívüli erős megnyilvánulási időszak, ebben vagyunk most, ahol minden szinte azonnal történik meg. Legyetek tudatába annak, hogyan működik a Teremtő Erő az életetekben. A világegyetem támogatást nyújt, akármit is teremtetetek, így akár azokat a dolgokat is létrehozhatjátok, amiket most szeretnétek az életetekben. És ebben a hónapban, Boldog Születésnapot, Kos társaim. Valóban ez egy remek, hatalmas hónap lesz.

Forrás: The Energies of April 2012 a message from Jennifer Hoffman

http://spiritlibrary.com/uriel-heals/the-energies-of-april-2012?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=7f041c12f1-Daily_Update&utm_medium=email

közreadja: www.foldicsillagok.hu

2012. ÁPRILIS ELSŐ HETE- ADAMUS

2012 áprilisának elején vagyunk, a nagyszerű energiák leszállításának, kézbesítésének, és egyben a nagyszerű változások évében! Nem csoda, hogy valaki előállt azzal az ötlettel, hogy változtassátok meg ezt a termet is! És talán ez aprócska dolognak tűnik a világ dolgaihoz képest, pedig lényegében nagyon is jelentőségteljes, mivel megváltoztattátok az energiát azok számára, akik rendszeresen idejárnak. Valami más lett itt. Valami folyik itt. Vannak, akiknek ez tetszik. És vannak – hallottam – vannak olyanok köztetek, akik annak ellenére, hogy azt mondjátok: - „Ó, igen, ez tényleg nagyon szép!” – közben azt gondoljátok magatokban, hogy – „Vissza akarok térni ahhoz, ahogy a dolgok eddig voltak. Azt már úgy megszoktam. Komfortos volt. Tudtam, hol fogok ülni. Azt is tudtam, hogy kik fognak mellettem ülni. Tudtam hova nézzek. És tudtam, hol vannak azok a nyavalyás kamerák!”

Tehát egy bizonyos szintű diszkomfort érzet jár ezzel a változással. Nos, ez az év az óriási változások éve, és az energiák példa nélküli módokon kerülnek leszállításra vagy kézbesítésre. Eddig soha nem látott módokon!

Érdekes megfigyelni, hogy mi zajlik mostanság világszerte. Ahogy ezek az energiák mindenhonnan beérkeznek ide, az emberek megpróbálnak ezzel megbirkózni, vagy megpróbálják megérteni. Megpróbálják azt meghatározni. Ami azt illeti, én egyáltalán nem kedvelem azt, amikor az emberek megpróbálják ezt túlzottan meghatározni, mert akkor ez az egész mentálissá válik. Pedig mindössze arról van szó, hogy a sok energia sok változást okoz, és mindez azért történik, mert az emberiség felemelte a kezét, és azt mondta: - „Készen állunk.” Ez ennyire egyszerű.

Ezek az energiák jelenleg is érkeznek ide, és általában az emberek ezt magukra veszik. Magukra veszik. Megpróbálják megérteni ezeket az energiákat – és itt most nem csak a Shaumbráról beszélek, hanem mindenkiről – megpróbálják megérteni, hogy mi történik. Miért keltenek más érzést a dolgok? És ezt a fejükben próbálják megérteni vagy pedig önigazolásokat gyártanak maguknak. Ilyeneket próbálnak mondogatni: -„Nos ez azért van, mert ez meg ez megváltozott.” És általában teljesen félremagyarázzák a dolgokat. Mindössze megnövekedett mennyiségű energiáról van szó.

Shaumbra/Adamus 2012-es sorozat 8. shoud

2011. ÁPRILIS 11.

8.9-ES ERŐSSÉGŰ FÖLDRENGÉS SZUMÁTRÁN

Érdekes hogy nem követte Cunami!!!

2012.  ÁPRILIS 13. – A KOREAI RAKÉTAKÍSÉRLET SIKERESSÉGÉNEK MEGAKADÁLYOZÁSA

A nagyobb városok felett fogunk repülni, bemutatókat tartva, mindig egy anyahajóval a közelben.

Meg fogjuk mutatni, hogy jól szervezett csapat vagyunk, és összehangoltságban dolgozunk, és hogy semmi sincs, mely megállíthatná előadásunkat.

A sötétek már tudnak az ilyen eseményekről, azonban semmi sincs, mely megállíthatna bennünket, mert magasabb rendűvel bírunk, hogy békés módon semlegesítsünk bármely kísérletet, mely ártana bemutatásunknak.

Néhány esetben meg fognak próbálni félelmet kelteni a televízió állomásokon keresztüli sugárzással, és kérjük segítségeteket, a támadásukkal kapcsolatosan. Néhány ember támogatni fogja őket, azonban ez csupán egy kis mennyiség lesz az emberek ezreihez képest, kik tárt karokkal várnak minket.

Nem harcolni jövünk, és sosem fogunk kifáradni, hogy ezt állítsuk. Békében fogunk érkezni. Tudjuk, hogy rendelkezünk a megkívánt technológiával, hogy megakadályozzunk bármely kísérletet a hajók ezreinek megtámadására, anélkül, hogy bárki életének elvesztését okoznánk.

Hatástalanítani tudjuk a lövedék- / rakétakilövéseket, és ezt tettük nemrégiben Koreában. … Egyszerűen meg tudjuk akadályozni, hogy bizonyos fegyvereket elsüssenek ellenünk. Fegyverzetünk hatékony, azonban semmilyen módon sem használnánk életetek fenyegetésére. Legyetek tudatában annak, hogy tiszteljük az Életet.

Ashtar parancsnokság 2012-04-19

Forrás: http://ourfamilyofthestars.blogspot.pt/2012/04/english-portuguese-francais-ashtar.html

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa

http://fenyvilag.blogspot.com/

2012. ÁPRILIS 14. : A MARS DIREKTBE VÁLT A SZŰZBEN

A takarítás után kezdődhet a rendrakás.

2012. ÁPRILIS 16. HÉTFŐ- ÚJABB NAPKITÖRÉS

Hatalmas robbanás zajlott hétfőn

Rendkívül látványos robbanás történt hétfőn este a Nap felszínén. Bár a kilövellt részecskék nem a Föld felé haladnak, ha továbbra is aktív marad a napfoltcsoport, akkor a Föld felé is indíthat veszélyes anyagfelhőket.

Április 16-án, hazai időben 19.45-kor hatalmas robbanás zajlott a Nap felszínén. Az eseményre a napkorongnak a Földről látható északkeleti peremén került sor. A robbanást nem csak műholdakkal és űrtávcsövekkel sikerült megfigyelni, de amatőr távcsövekkel is többen rögzítették. A Spaceweather.com űrkutatási hírportál az elmúlt évek egyik leglátványosabb kitörésének nevezte az eseményt - írja az origo.

A jelenség egy M1.7 kategóriájú napfler (napkitörés) volt, és koronakitörés is kapcsolódott hozzá. Ennek során jelentős mennyiségű anyag hagyta el a Napot, azonban az anyagfelhő nem találja el a Földet. A következő napokban az aktív terület fokozatosan a Föld felé fordul.

A Nap jelenlegi ciklusának maximuma felé halad, a legnagyobb aktivitás a következő év során várható. Noha a mostani napfoltciklus a korábbiaknál gyengébbnek ígérkezik, a földi elektronikai rendszerek érzékenyebbé váltak - így összességében nagyobb figyelmet kell a naptevékenységre fordítani, mint az elmúlt években.

A most kirobbant felhő valószínűleg eltalálja a STEREO-B jelű szondát, amely így közvetlen közelről is érzékelheti az anyagtömeget - igaz, a sok töltött részecske pontatlanná teheti a méréseit. Lehetséges, hogy a koronakitörés felhőjéből a Spitzer-űrtávcső is kap egy keveset, és akár a Mars felé haladó Curiosity rovert is megbombázhatják a töltött részecskék.

http://www.168ora.hu/tudas/hatalmas-robbanas-zajlott-hetfon-94675.html

2012. ÁPRILIS 21. ÚJHOLD

2012. ÁPRILIS 22. FÖLDANYÁCSKÁNK NEVE NAPJA – BEINDÍTJA A PLEJÁDI NAPFORDULÓT

A FöldAnya nevenapját a hagyományok szerint április 22.-én tartjuk, és idén ez rendkívüli vendégsereg látogatásával történik meg, hiszen április 23-án a Hold, Vénusz, Jupiter újra találkoznak, mint márciusban, de ekkor hozzájuk csatlakozik a Plejádok/Fiastyúk/7 nővér csillagcsoportosulás, amely beindítja az úgynevezett plejádi napfordulót, azaz a galaktikus tavaszt is. Tudniillik a régiségben úgy tanították, hogy a Napunk egykor a Plejádok 8. főcsillaga volt, de arra már nincs emlékezet, hogy miért is sodródott el, és bújt el az Orion egyik spirálcsápjának külső karába, mint gyöngyszem a kagylóba, hogy felfedezzék majd egykoron.

2012. ÁPRILIS 22. – LYRA METEOR ZÁPOR

2012. ÁPRILIS 23. (5:4:5=14=5)

VÉNUSZ-HOLD-JUPITER-PLEJÁDOK EGYÜTTÁLLÁS

Az Istennői energia beáramlása kezdetét veszi (EGY OKTÁVVAL MEGEMELKEDIK A  SZENT NŐI ENERGIA SZINTJE és május 5./6.-án Teliholdkor éri el az 555-ben a tetőpontját. HATALMAS SZERETET CUNAMI ÁRAD A FÖLDI VALÓSÁGBAN, AZ ÉGEN A SZÜRKÜLETBEN NAGYON JÓL LÁTHATÓ, RENDKÍVÜLI FÖLDI BŐSÉG-SZER-NAP.

Az Anyaföld mágnesessége csaknem a duplájára nő a szent területein.

2012. ÁPRILIS 27.-28. PLEJÁDI NAPFORDULÓ 1.

AZ ARANY FÉNY ÖSVÉNYE MEGNYÍLIK A KIRÁLYOK KAMRÁJÁBAN

Michelle Eloff (08.04.27) - Kuthumi: Egyiptomi (út-közbeni) alkímia beavatás 3

Az Arany Fény egy ősi örvényét nyitottuk ma meg a Királyok Kamrája szívében, ami csak a PLEJÁDI napforduló idején nyílik meg. Amikor ez megtörténik, minden Arany Mester Arany Sugara egy pontban összpontosul. Ma valamennyiőtöket megcsókolt ez a Fény.

http://espavo.hu/node/976

2012. MÁJUS 1-5:

Beltaine/Samhain tengelykapcsolódás (Kelta Keleti Tavasz/ősz ünnep, a földteke helye szerint)

555 – SZUPERHOLD/TELIHOLD – WESAK – AZ ISTENNŐ SZÍVÉNEK PILLANATÁBA KERÜL A FÖLD

2012. MÁJUS 5-6. – WESAK – BUDA TELIHOLD

A NŐI BUDHÁK, TANÍTÓK CSOPORTOSAN MEGJELENNEK A FÖLDÖN ÉS ELKEZDIK TANÍTÁSAIKAT SAJÁT PÉLDÁIKON KERESZTÜL A KRISZTUSI/KRISTÁLYTUDATOSSÁG  ELFOGULATLAN SZERETETÉBE, KÖNYÖRÜLETESSÉGÉBE ÉS ELFOGADÁSÁBA, A LEGFŐBB JÓ A MINDEN AMI VAN NEVÉBEN

AZ ARANYASSZONYOK ADVENTJE

BEVEZETI A VÉNUSZ ÁTVONULÁSÁT A NAP ELŐTT, AMIKOR A NAP SZÍVÉBE EMELI VÉNUSZT, ÉS AZ ISTENI ATYA ÉS ANYA  EGYMÁS IRÁNTI ELFOGULATLAN SZERETETE ÁTITATJA A FÖLD FIZIKAI SÍKJÁT, MAJD FELEMELI AZT EGY OKTÁVVAL

 

 

2012. MÁJUS 5: 555 – AZ ÉV LEGNAGYOBB TELIHOLDJA (VÍZVÁLASZTÓ AZ ISTENNŐ PILLANATÁBAN)

Az év legnagyobb teliholdját május 5-én vehetjük szemügyre, a Hold ekkor 221 801 mérföldre lesz Földünktől. Az ezt követő napokban az óceánok hullámai hol extrém magasak, hol nagyon alacsonyak lesznek.

http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/hatalmas-meteorraj-kozeledik-a-fold-fele/2012-01-04/11516

2012. MÁJUS 6. – SZUPERHOLD – TELIHOLD SKORPIÓ 17* CSILLAGJEGY, Mérleg csillagkép: Kitartás, gyógyító erő, egyensúly, felfokozott belső érzelmek

 

2012. MÁJUS 9. - 2012. AUGUSZTUS 29.
Ez az időszak hivatott megtámogatni azt, hogy belső lényünk is átalakulhasson. Ha sikerült teljes mértékben összekapcsolódnunk Lelkünkkel és Felettes Énünkkel, valamint az összes aspektusunkat integráltuk életünkbe, akkor megszületett bennünk egy új Én, mely nemcsak hogy erősebb egyszerű fizikai énünknél, hanem dimenziókon és világokon ível át, folyamatos kapcsolatban van a Szellemmel, így megvan a belső tudása, hogy mit és hogyan tegyen. Ennek az Énnek eljön az ideje, hogy megszülessen az új minőségbe, ezáltal megszületünk Mágusként. De ez az időszak magával hozza a halált is. Ugyanis korábbi kicsi énünknek, egónknak itt és most meg kell halnia, csatlakoznia kell a nagyobb egységhez, melynek piciny része, és át kell alakulnia.
(Az Átalakulás Végső Ciklusai * az utolsó 932 nap/ Domokos Erzsébet

Forrás:
José Argüelles: Galactic Spiral Density Wave and 2012: The Final Cycles of Transformation
http://lawoftime.org/timeshipearth/articlesbyvv/spiral-density-wave.html)

6. A Hajnal Én-átalakulásának Ura * lila

2012. MÁJUS 12. BAK/PLUTÓ ÉS HALAK/CHIRON SZEXTIL 1.

A két gyógyító kapu elsőjének nyitódása: a karmikus sebek teljes és alapvető átalakítása, gyógyítása (bővebben:)

http://tudatbazis.hu/2012-transzcendentalis-asztrologiaja

A VÉNUSZ UTOLSÓ ÁTVONULÁSA A NAP ELŐTT

2012. MÁJUS 15-16.- JÚNIUS 28, KÖZÖTT

A VÉNUSZ UTOLSÓ ÁTVONULÁSA A NAP ELŐTT

A Vénusz az Ikrek jegy utolsó fokáról visszafordul

Az Átvonulás középpontja a teljes egybeesés a Napisten portáljával: 2012. JÚNIUS 6.-ÁN KERÜL SOR

Az Átvonulás ajándéka: A Felemelkedés utolsó fázisát jelöli ki: A Feltétel nélküli Szeretet áradását,  A Minden Ami Van által

Június 6.-ÁN A Vénusz a Nap szívébe kerül

2012. MÁJUS 20. – ÚJHOLD

2012-BEN Minden Újhold ideje egy új esélyt, egy új kezdetet hoz magával. Tehetünk egy rítust/szertartást minden hónapban, hogy leválasztódjon rólunk a régi és behívhatjuk ahhoz az energiákat, amit éppen szeretnénk megtenni

F: Diana Cooper: 12 hasznos tanács...

2012. MÁJUS 20. - 2012. OKTÓBER 10.
Eddig ez egy belső, egyéni munka volt a Szakrális Erővel, de ettől kezdve eljön az ideje, hogy megnyilvánítsuk azt kifelé. Amikor formába öntjük, anyagot adunk neki, úgy elkezd kisugározni a világba. Ha szándékunk és célunk tiszta, akkor hitelesek leszünk, és ezáltal a környezetünkben és a világban is a valódi Erőt és energiát tudjuk közvetíteni. Ezzel a tisztasággal tudunk segíteni és utat mutatni másoknak, hogy ők is csatlakozhassanak önmagukhoz, és összekapcsolódhassanak az energiával.
(Az Átalakulás Végső Ciklusai * az utolsó 932 nap/ Domokos Erzsébet

Forrás:
José Argüelles: Galactic Spiral Density Wave and 2012: The Final Cycles of Transformation
http://lawoftime.org/timeshipearth/articlesbyvv/spiral-density-wave.html)

5. "Sugározd az Erőt"

 

2012. MÁJUS 20. ÚJHOLDAS,GYŰRŰS NAPFOGYATKOZÁS

A Nap és a Hold egyesülése: Chibil, amikor bekebelezik egymást, átlényegülnek egymásba.

Nap, Hold, Plejádok együttállásában történik.

2012-ben kettő Napfogyatkozás lesz.

1, május 20.-án : Nap, Hold a Plejádokkal áll együttállásban

2, november 13.-án: Nap, Hold a Kígyótartó csillagképben

GB: 91

 

 

2012. MÁJUS 20.- JÚNIUS 20.

EGYMÁST-ERŐSÍTŐ NAPFORDULÓS-NÉGYESFOGAT ENERGIAHULLÁM.

2012. MÁJUS 20. – GYŰRŰS NAPFOGYATKOZÁS

Május 20-án gyűrűs napfogyatkozás kezdődik, amely Kína keleti részéről indul és Japán déli és központi részére kúszik át. Ezt követően északra, majd keletre húzódik, majd délnyugati irányt vesz fel, és eléri Kalifornia-Oregon partjait. Mielőtt véget érne, érinti még Nevada, Utah, Arizona, Colorado és Új-Mexikó államokat, és végül Texas északi részén áldozik le.

http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/hatalmas-meteorraj-kozeledik-a-fold-fele/2012-01-04/11516

 

1, 2012.MÁJUS 20. NAPFOGYATKOZÁS.

Témája: Az Isteni Férfi egyensúlyával való egységbe rendeződés.

Az emberiség makroszintű egységbe rendeződése.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=282:metatron-2012-egy-bepillantas-az-elttuenk-allo-magikus-ev-ele&catid=48:2012&Itemid=77

2,2012. JÚNIUS 4. HOLDFOGYATKOZÁS.

Témája: Az Isteni Nő egyensúlyával való egységbe rendeződés.

Az emberiség mikroszintű egységbe rendeződése.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=282:metatron-2012-egy-bepillantas-az-elttuenk-allo-magikus-ev-ele&catid=48:2012&Itemid=77

3, 2012.JÚNIUS 6. VÉNUSZ TRANZIT

Témája: A szíriuszi-Plejád Szövetség energiáival való egységbe rendeződés

Az Arany Delfin energiáinak teljes körű visszatérése.

Az Isteni Férfi és Isteni Nő energiáinak belső egységbe rendeződése.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=282:metatron-2012-egy-bepillantas-az-elttuenk-allo-magikus-ev-ele&catid=48:2012&Itemid=77

4, 2012.JÚNIUS 20. NYÁRI NAPFORDULÓ

Rendkívül erős energiáival, összerendezi és beteljesíti a Napfordulós-Négyesfogat dátumait.

Rendkívül erős intuitív energiákat foglal magában és végső beáramlási kódjaival lehetővé teszi a Felemelkedés minden akadályának elhárítását.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=282:metatron-2012-egy-bepillantas-az-elttuenk-allo-magikus-ev-ele&catid=48:2012&Itemid=77

2012. MÁJUS 20-JÚNIUS 20.

A 3-AS FOGYATKOZÁS A KOZMIKUS BEINDÍTÁS BEFEJEZŐ FÁZISA

2012. leghatalmasabb erősségű energia áramlásának időszaka, mely ránk kényszeríti a fejlődésünket a frekvenciális indukción (energiarezgés emelés-gerjesztés) keresztül. Így sokkal érzékenyebbek leszünk környezetünkre, és valamennyire ingerlékenyebben fogadjuk a Föld Kristályos átmenetét, amint beteljesül a 144-es háló indításakor, ami a befejezéséhez közeledik. Ennek megfelelően, a kiteljesedő energiaáramláshoz, szükséges lesz a munkáinkat módosítani (azaz felemelni saját rezgésünket), mert a beérkező új energia ki fogja ezt kényszeríteni belőlünk, azért mert a bolygó természetes energiamezői újraébrednek és egyre magasabb frekvencián, kezdenek el rezegni. 2012-ben a legmagasabb energiaszint emelkedést a 3-as fogyatkozási időszak hozza, a Napfordulók és a tri-dátum (12-12-12) mellett. A 3-as fogyatkozási hullám: május 20., június 4., június 20.-án következik be. A májusi kezdéssel indul, a kristályos háló kozmikus beindítása. A két legnagyobb kristályos réteg az eredeti örvény-portálok generátoraként működik és a Kozmikus Beindítás energiái itt töltődnek le a bolygón, majd innen kerülnek szétsugárzásra. Ezek a Braziliában és Arkansasban található mega energia-portálok, melyek továbbítják majd a bolygó rezgésébe az oktaéder mintát, struktúrát.

F: Metatron/Tyberron: Cristal Skulls and tehe Ascension Paradigm. 2012.jan.19. lightworkers.org

 

 

2012. MÁJUS 21.- JÚNIUS 4. –FÖLDI ARANYHÍD

A napfogyatkozástól a holdfogyatkozásig egy földi híd nyílik meg a Bika csillagképben (NEM CSILLAGJEGY!!!!):  A Nap előtt elvonuló Vénusz összevegyíti a bőség és szeretet energiáit. A Nappal, Merkúrral, Jupiterrel, és a Holdcsomóponttal)

2012. rendkívüli jótékony időszaka a karmikus energiák megtisztítása: a korlátozott tudás, bőség, szellemiség, hitrendszereink tekintetében, mindez átitatódik az Istennői energiákkal.

 

2012. MÁJUS 30. – A VÉNUSZ BELÉP AZ ALVILÁGBA

Május 30. A Vénusz belép az Alvilágba (nem látható a tranzitig, és mint Istennő lép elő majd)

 

2012. NYARA – HOSSZÚ FORRÓ NYÁR/ADAMUS

ADAMUS: .... Ez egy hosszú, forró nyár lesz. És most nem viccelek. (mert valaki beszól: -Hurrá!) Nem viccelek veletek. Igen. (Adamus kuncog) Ez sok értelemben egy őrült nyár lesz. Most az történik, hogy ezeknek a dolgoknak a nagy része egyéni, személyes szinteken történik, és az emberek megpróbálják ezeket rövidre zárni magukban. Még csak azt sem tudják, hogyan beszéljenek ezekről, ezért egyáltalán nem beszélik ezt meg senkivel.

 

De ha egy kevesen elkezdenek felrobbanni, és ha egy pár szervezet elkezdi beletervezni magát ebben az energiába, vagyis, ha elkezdenek előállni a válaszokkal, ennek módjával, - ó, drága barátaim,akkor itt most egy pillanatra szünetet tartanék, és elmondanám erről a saját véleményemet, amit nem teszek meg túl gyakran. (nevetés)

 

Az emberek… az egyéni ember a legnagyszerűbb dolog a teremtés egészében. Az emberi lény a létező legnagyszerűbb létező az összes létező közül, és én már jó sok helyet beutaztam. Elmentem a különféle dimenziókba, láttam a teremtés különböző részeit, amik abszolút lenyűgözőek, de soha, soha nem találkoztam, soha nem volt közeli találkozásom egy olyan létezővel, aki oly nagyszerű lett volna, mint egy emberi létező.

.......

Akkor hát hol lesztek ezen a nyáron, és az idén ősszel, miközben mindez zajlik? (valaki azt mondja: -Lélegzünk.) Lélegeztek. (valaki más azt mondja: -Nevetünk.) Nevettek rajta. Megértitek, hogy mindez tökéletesen helyénvaló. Semmit sem kell tennetek. Ennek felelősségét nem kell magatokra vállalnotok. Nem kell megmentenetek a világot. Egyszerűen csak élvezhetitek az életet! Ez az, ahol az idén nyáron lennetek kellene – élveznetek kellene az életet, jelentsen ez bármit is számotokra. Kötelezd el magad önmagadnak, ahogy erről a múlt hónapban beszéltünk. Kötelezd el magad önmagadnak, jelentsen ez bármit is. Add oda magadnak az ajándékokat! Add meg magadnak azt az elfogadást és szeretetet, amit olyan nagyon megérdemelsz.

.....

Jöhet az első, ami egy nagy dolog. Talán bele fog telni egy kis idődbe, mire rádöbbensz, hogy milyen nagy dolog is ez! De mielőtt erre rátérnék, hadd mondjam el, hogy ti mind értitek, hogy a DNS-etek most átalakul, átszerveződik, átépítés alatt van. Átépítés alatt vagytok. Most készítitek el az új energia horgonyaitokat, azt, hogy hogyan tartjátok meg magatokat a valóságban, hogyan vagytok képesek állni, gondolkozni, emlékezni, és keresztül menni a mozgásokon. Mindez most átszerveződés alatt van bennetek.

 

Most alakul át az is, hogy mekkora mennyiségű és milyen szintű fényt és energiát tudtok behozni a valóságotokba. Annak ellenére, hogy vannak olyan napok, amikor ez nagyon intenzíven zajlik, és megpróbáljátok ezeket kizárni, ezt igazából nem tudjátok megtenni. Hihetetlen mennyiségű fény és energia jön be.

Shaumbra/Adamus 2012-es sorozat 8. shoud

 

2012. JÚNIUS 4. – RÉSZLEGES HOLDFOGYATKOZÁS

Június 4-én a Hold részleges fogyatkozása következik be a Csendes-óceánon, Hawaii-on például az éjszaka közepén lesz jól megfigyelhető ez a jelenség. Észak-Amerikában éjfél és hajnal között következik be, amikor a Hold belép a Föld árnyékába.

http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/hatalmas-meteorraj-kozeledik-a-fold-fele/2012-01-04/11516

2012. JÚNIUS 4. HOLDFOGYATKOZÁS.

Témája: Az Isteni Nő egyensúlyával való egységbe rendeződés.

Az emberiség mikroszintű egységbe rendeződése

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=282:metatron-2012-egy-bepillantas-az-elttuenk-allo-magikus-ev-ele&catid=48:2012&Itemid=77

2012. JÚNIUS 4. –SZUPERHOLD +  TELIHOLDAS HOLDFOGYATKOZÁS NYILAS 14*

 

2012. - JÚNIUS 4. - 10MILLIÓSZOROS NAPOK

 

2012. JÚNIUS 4. TELIHOLDAS RÉSZLEGES HOLDFOGYATKOZÁS A NYILAS/IKREK TENGELYEN+SZUPERHOLD+ VÁLTOZÓ NAGY KERESZT: AZ EMBERISÉG/JÓAKARAT ÜNNEPE

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=341:allison-rae-szuperholdak-es-a-mesterlet&catid=48:2012&Itemid=77

2012. JÚNIUS 5.:

VÉNUSZ ÁTVONULÁS (A NAPBÓL ÖLTÖZÖTT BOLDOGASSZONY JELENÉSE)

Június 5-én a maga nemében ritka jelenség veszi kezdetét, ekkor halad át a Vénusz a Nap előtt. Ez igen ritka csillagászati eseménynek számít, még ritkábbnak, mint a Halley-üstökös 76 évenkénti visszatérése. Ez idáig csupán hat alkalommal figyelhették meg ezt a jelenséget: 1636-ban, 1761-ben, 1769-ben, 1874-ben, 1882-ben és legutóbb 2004-ben „kapták lencsevégre” az eseményt. A következő Vénusz-áthaladásra 2117-ben kerül majd sor, így tényleg megéri az égboltra figyelni ezen a napon, főleg amiatt is, mert szabad szemmel is kivehető a jelenség. Amikor a Vénusz majd elhalad a Nap előtt, akkor egy kis átmérőjű fekete pont lesz majd kivehető. Észak-Amerika, Grönland, Japán, Új-Guinea, Ausztrália északi és keleti részein, Új-Zéland, Alaszka, Kelet-Európa, Afrika keleti részének egyharmada és Madagaszkár lakosainak jut a ritka égi jelenségből.

http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/hatalmas-meteorraj-kozeledik-a-fold-fele/2012-01-04/11516

2012. JÚNIUS 6. – CELIA FENN/MIHÁLY ARK

Mihály Arkangyal újra emlékezetet, bennünket arra, hogy az év első hatalmas összehangolódása a június 6.-ai Vénusz Tranzitja felé közeledünk. A Vénusz Tranzit első, azaz beindító pontja 2004-ben volt*, és számos változást hozott maga után, melyeket meg is tapasztalhattunk az elmúlt években, és ezek készítetnek fel bennünket a június 6.-ai (megnyilvánító) erőpontra. A második Vénusz Tranzitot megindító erőponttól (2012. június 6.), azt várhatjuk, hogy még többen fognak emelkedni sorsukban, ahogy előrehaladunk ez év decembere felé. Vénusz a Naprendszerben testesül meg és a Szeretet, a Szépség és az Isteni Nőiség/Istennőiség rezgésével köt össze bennünket. Ebben az időszakban ezek az energiák fognak felemelkedni a Földön és kimutathatjuk, kifejezhetjük a Szerelmet, Szépséget az életünkben. Bármi, amik nem azonosak ezekkel az energiákkal, a felébresztő rezgésekkel, azok stresszt válthatnak ki bennünk, ezekben az időkben.

Lehet, hogy az elmúlt napokban egyfajta ingerültséget sőt haragot is érezhettetek, szinte minden olyan dolgotokban, ami nincs összhangban a saját energiátokkal és szépérzéketekkel. Ezek a kibillent energiák mindig is ott voltak, de most sokkal jobban előtérbe kerültnek, ahogy a Vénusz harmonikus rezgései beérkeznek a Föld mezejébe és természetesen mindezeket megerősíti és kiterjeszti a Jupiter a tudatosságunkba. (Vénusz-Jupiter összehangolódás, együttállás a Bika csillagjegyében, a Halak csillagképében) Valójában az az igazság, hogy sokkal jobban, szorosabban összekapcsolódunk a Naprendszer energiájával., a magasabb csakráinkkal és a magasabb tudatosságunkon keresztül, és így egyre tudatosabbá válunk a Naprendszeren belül a Napunk/Solaris energiáinak áramlásával. Így most sokkal jobban átölelhetjük a Szépség és a Harmónia felénk áramló energiáit, de mindaz ami nem ennek a rezgésnek felel meg az is sokkal jobban nyilvánvaló lesz a számunkra. Ezért is történhet meg az az ellentmondásnak tűnő helyzet, hogy a szépség és a harmónia növekedése mellett egyre több kibillentséget érzünk, de ez csupán a kitágult nézőpontunk eredménye, hogy mi az ami nem harmonikus az életünkben.

Ez a jó hír azoknak különösen, akik az északi féltekén élnek, ahol a tavasz elején ezek a rezgések:, mint a Szerelem és Szépség egyre inkább érzékelhetők lesznek az év előrehaladtával, különösen, júniusban a Vénusz tranzit idején.

A Szépség és a Harmónia energiájával való kapcsolódásra lesz szükségünk ebben az évben, ha át akarunk jutni a változásokon, egyensúllyal és örömmel, az érzéseinkkel. Erre a legalkalmasabb hely, természetesen a természetben van. Ahogy újra összekapcsoljuk az Isteni Női/Istennői energiával, önmagunkat és a világunkat, egyre jobban fel fogjuk ismerni, hogy az már ott van a természetben, amint összekapcsolódunk a természet mintáival és harmóniájával, és ekkor ugyanúgy kapcsolódunk össze az Istennő Teremtő Intelligenciájával és az Istennő Szeretetének megnyilvánulásával az egész teremtésben.

A Delfin Angyalok és Mesterek most még jobban velünk vannak, hogy segítsenek nekünk, hogy újrakapcsolódhassunk ezekkel a rezgésekkel, és Én (Diana Cooper), kidolgoztam erre egy segítő tervet, hogy hogyan hozhatják be az emberek az életükbe ezeket a segítő frekvenciákat, a zenén és a hangokon keresztül. Ezt a Tervet úgy nevezhetnénk: Az Új Föld Ébredésében: A Delfin Álmodása, és én örömmel közzé fogom tenni nagyon gyorsan nektek ezeket a zenéket és energiákat. Addig is megadok néhány gyönyörű zenét az Isteni Nőiség/Istennőiség és az Új Föld Szent energiáinak néhány gyönyörű zenéjét, ezen a helyen:

http://spiritlibrary.com/videos/snatam-kaur-earths-prayer

 

Forrás: New Earth Rising: Finding the Harmony and Beauty a message from Celia Fenn

Thursday, 22 March, 2012

 

http://spiritlibrary.com/starchild-global/new-earth-rising-finding-the-harmony-and-beauty?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=c98fe34c38-Daily_Update&utm_medium=email


© 2006-12 Celia Fenn és Starchild Global http://www.starchildglobal.com

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

2012. JÚNIUS 5.-6.

A VÉNUSZ ÁTVONULÁS KÖZÉPPONTJA A TELJES EGYBEESÉS A NAPISTEN PORTÁLJÁVAL: 2012. JÚNIUS 6.-ÁN KERÜL SOR

2012. MÁJUS 16.- JÚNIUS 28, KÖZÖTT

A VÉNUSZ UTOLSÓ ÁTVONULÁSA A NAP ELŐTT

A Vénusz az Ikrek jegy utolsó fokáról visszafordul

Az Átvonulás középpontja a teljes egybeesés a Napisten portáljával: 2012. Június 6.-án kerül sor

Az Átvonulás ajándéka: A Felemelkedés utolsó fázisát jelöli ki: A Feltétel nélküli Szeretet áradását,  A Minden Ami Van által

 

2008. JÚNIUS-2012. JÚNIUS-AZ ÚJ VÉNUSZ CIKLUS KÖZEPÉN

Szeretett fénymunkások, micsoda áldott és sugárzó időszak ez a Föld Bolygó számára, változásának, átalakulásának útján! Átkeltetek a dupla Wesak telihold portálján, és most készen álltok, hogy az isteni férfiúi és női energiák kozmikus táncát megtapasztaljátok, 2008 júniusában, amikor a Vénusz keresztezi Napotok útját.

Földetek már kapja a felemelkedett szeretet és könyörület lángjának aranyfényét, mely a bőség és a béke kódjait hordozza. Most júniusban erőteljes lehetőségek nyílnak közösségetek számára, hogy hatalmas emelkedéseket hozzon létre a kollektív tudatosságban, és hogy még több fényt adjon kollektív lényetekhez. Ez a júniusi hónap az idei évben az első nagyobb lehetőséget reprezentálja a kollektív emelkedésre, a második 2008 augusztusában lesz, a harmadik pedig októberben. Ezekről a dátumokról majd később adunk magyarázatot, most a Vénusz/Nap tranzitra koncentrálunk, amely június első két hetében következik be.

Ez a mostani Vénusz-átvonulás kapcsolatban áll azzal a korábbival, ami négy évvel ezelőtt, 2004-ben következett be, és a Vénusz 8 éves ciklusának – mely 2004-ben kezdődött és 2012-ben ér véget – a középső pontját jelöli. A 2004-es Vénusz/Nap tranzit jelölte a kezdetét a Bolygón bekövetkező felébredés és átalakulás erőteljes hullámának, és tette lehetővé sokatoknak, hogy megkezdje a magasabb tudatosságba vezető utazását. Elmondjuk, miért volt ilyen erőteljes ez az energia ebben az időben. A ti naprendszeretekben a Nap hordozza magában az archetipikus szoláris férfiúi energiát, amelyet a régi egyiptomiak bölcsessége a Rá névvel illetett. A Vénusz pedig az archetipikus istennői energia hordozója, melyet Hathor, a szépség, szerelem, művészet és zene istennője testesített meg. A Nap és a Vénusz tranzitja reprezentálja az isteni férfiasság és nőiesség archetipikus kozmikus táncát, amint teremtő fényükkel elárasztják bolygótok édenkertjét. 2004-ben ez a Föld számára egy különlegesen erőteljes pillanat volt. Az istennői energia lassanként visszatért kollektív tudatosságotok frekvenciáira, az indigó és a kristálygyermekek és azon felébredett fénymunkások segédletével, akik elbírták ezt az energiát. 2004-ben az ikerláng energiák mennybeli isteni tánca elég erős volt ahhoz, hogy a kollektív tudatosságban elindítsa a kreatív és átalakító energiák egy erőteljes hullámát. Sok ember kezdte meg egyéni átakalító útját, és sok lélektárs, és ikerláng egyesülés történt a Nap és Vénusz e tánca következtében.

Most, ezen a felezőponton abban a helyzetben vagytok, hogy a tudatosságotok egy újabb nagy ugrást tehet. Szeretteim, mostanra aktiváltátok Grál kódjaitokat és képesek vagytok abban a tökéletes belső egyensúlyban létezni, mely a mennyekben uralkodó tökéletes egyensúly tükre. Most képesek vagytok arra, hogy elfogadjátok a Galaktikus és Kozmikus Információs Kódokat, melyek közvetlenül a Nagy Központi Napból érkeznek a tobozmirigyetekbe, majd a DNS-etekbe, és testetek minden sejtjében – mint az isteni fény és kegyelem befogadójában – aktiválják az Isteni Akaratot. Készen álltok arra, hogy új fajjá váljatok, isteni emberekké vagy emberangyalokká, akikben az isteni férfiúi és istennői energiák tökéletes egyensúlyban vannak, egyesülnek, és képesek arra, hogy a Forrás teremtő kódjait megkapják, hogy egy új valóság társteremtőiként éljenek isteni ajándékaikkal. Ezek az új kódok irányítják majd a ti és a Föld evolúciójának következő szakaszát.

A Vénusz-ciklus következő négy évében, mely 2012-ig tart, a közvetlenül a Forrásból és a Nagy Központi Napból érkező átalakító energiákat fogjátok megkapni. A Kék Csillag Föld független létezőként kezd fejlődni, és ti lesztek a Szellemmel együttműködve, az Új Föld valóságának útmutató teremtői. Teremtői jogaitokat pedig az Új Földet megalkotó választásokon keresztül gyakoroljátok majd.

 

Fény szeretett mesterei, elmondhatatlan, mennyire örvendezük ennek a pillanatnak, amikor „felnőttök” és átveszitek bolygótokért, és annak a fénybe fel- és előrevezető útjáért a felelősséget. Mostanra sokan elfoglaltátok már azokat a pozíciókat, ahol készen álltok másokat segíteni és támogatni a magasabb tudatosság hatalmas kiterjedéséhez vagy kirobbanásához vezető úton, amely 2008 három kulcspillanata után következik el.

Készen álltok, szeretteim, hogy aktiváljátok az Éden kódjait, hogy Földeteket azzá az édeni otthonná alakítsátok, amelynek mindig is kellett volna lennie. Készen álltok, hogy átalakítsátok életeteket, hogy elfogadjátok azt a bőséget, mely mindig titeket illetett, minden egyes személyt közületek. Készen álltok, hogy a Bolygó Családjává váljatok, hogy megértsétek, hogy a Forrás szeretete aranylángjában mind egyek vagytok.

Amint a felemelkedéssel és változásokkal vagytok elfoglalva, kedveseim, azt ajánljuk, hogy hagyatkozzatok inkább az érzéseitekre és a szívetekre az elmétek és annak ítéletei helyett. Tudjatok róla, hogy az új energia a szeretet, támogatás és öröm érzéseit teremti meg. Ha félelmet, aggodalmat vagy dühöt tapasztaltok, akkor a régi energiákkal kerültetek kapcsolatba, és ezt azok az illúziók teremthették meg, melyeket még mindig magatokban hordoztok, beleértve azt az illúziót is, mely arra vonatkozik, hogy milyennek kéne lennie a felemelkedésnek, milyen érzésekkel kellene járnia, hogyan birkóznátok meg vele. Ne hibáztassatok másokat, és ne keressetek „válaszokat” odakint; menjetek belülre, nézzétek meg, hogy vetítitek ki magatokból a régi energiákat megszokott érzéseiteken és észleléseiteken keresztül. Ezek most csodálatos idők, és ti valóban a saját érzékelt valóságotok teremtői vagytok, azt tapasztaljátok meg, amit magatokban hordoztok. Így hát arra kérünk, hogy minden időben igyekezzetek kiegyensúlyozottak, szeretők, támogatók és jó ítélőképességűek maradni. Tudjatok róla, hogy a Forrásból eredő bőség és élet folyójában léteztek, és minden, amire szükségetek van, megnyilvánul, amint szükségetek van rá. Nincs okotok rá, hogy féljetek a változásoktól, hiszen ezek hoznak közelebb benneteket Isten szívéhez és elméjéhez, a bennetek élő tudatos Istenhez. Így hát arra kérünk, hogy a Vénusz-tranzit idején, melyet majd a június 21-i napforduló követ, őrizzétek szívetekben az öröm és a béke energiáit, miközben bolygótok beleszületik a magasabb tudatosságba.

(SCH:0806/Mihály Ark-Celia Fenn)

2004 - 2012.- VÉNUSZ TRANZIT

A CHEROKEE PRÓFÉCIA

A Cherokee naptár mondja: Az egész Föld felébred az álmából az 5. ciklusa végén (2004-2012), miután a Jupiterbe egy üstökös töredékei belekerülnek az 1990-esévekben.

A Jupiter és az Orion felébred. A Fiastyúk és az Orion megújul a háborúk után.

2004-ben és 2012-ben galaktikus összehangolódásra kerül sor. (a két Vénusz tranzit idején)

 

Ekkor a kétfejű csörgőkígyó az egekig emelkedik. A Vörös Orion és a Jupiter szemben áll majd a Plejádokkal és a Vénusszal.

 

EZ IDŐ ALATT A BOLDOGSÁGOS ASSZONY  MISZTÉRIUMA HOZZA EL AZ IDŐTLEN IDŐT.

A SZELLEMVILÁG FÉNYHEGYEI AZ IDŐTLEN IDŐBŐL VILLÁMKÉNT FOGNAK VILÁGÍTANI.

2004-2012 KÖZÖTT A Cherokee Csörgőkígyó fején tollak jelennek meg, szemét kinyitja, szárnyai nőnek és 7 csörgőjével mozgásba, izzásba hozza a Plejádokat.

A Tejút egy élő fa, az ágai és gyökerei mind élnek. A Fa virágaiban kukoricaszemek vannak. Ez az Élet Fája. A Tollaskígyó jelzi a Szerét a felemelkedésnek, amikor 2012.-ben a cherokee prófécia véget ér.

A csillagok mögött minden élet időtlen időben van megnyilvánítva. Ahogy minden kultúra civilizáció a zodiákus rendszert tartalmazza, úgy mindegyikben meg van írva az időtlen idők elérkezése, és ugyanúgy tartalmazza az ősi zodiákus rendszerét, ahogy azt a cherokee chichamangen prófécia. A cherokke zodiákus él és mozog, forog az időtlen idő gyűrűjében.

2004-ben a Hajnali csillag és 2012-ben az Esti csillag a két Vénusz tranzit alatt, kel fel először. A Plejádok fája megújul és felébred, és minden újraéled.
A Tollaskígyó feltűnik az égen és beteljesíti a próféciát..

2012.  JÚNIUS 4/5-12.  – ÚJ VÉNUSZCIKLUS INDUL

 

A sámánisztikus Vénusz (A Táltos-Istennő)

 

A jelenlegi Vénusz ciklus 2010. november 5.-én kezdődött a Skorpióban és a bolygó rövid alvilági utazást tett, és ezután ez év, 2012. június elején kiteljesedve érkezik meg. A Vénusz 2012. május 30.-án eltűnik a látómezőnkből és majd ezután átvonul a Nap előtt, június 5/6.-a között, és újra dicsőséges hajnali csillag lesz napkeletkor 2012. Június 12.-én, amikor egy új ciklusát kezdi el az Ikrek jegyében.

 

Vénuszra az Istennő kifejezést használjuk, és 2010. november eleje óta még nagyobb tisztelettel ruházta fel a nőket. A Vénusz legtöbb sámánisztikus (táltosi útja) sorozata, egy hosszú asztrológiai tánc a Skorpió szakaszában és arról a női megtestesülésről szól, aki képviseli a korlátozhatatlan, megzabolázhatatlan oldalán, az életerőt, a szent női erőt, a nőiség misztikus lényegét a teremtőiséget és szexualitást, és mindezeknek a tantrikus esszenciáját Shakti képviseli. A Vénusz a szerelem/szeretet, a szépség, a harmónia, a pénz/bőség, a kapcsolatok, az értékek jelölője is egyben.

 

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=341:allison-rae-szuperholdak-es-a-mesterlet&catid=48:2012&Itemid=77

 

2012. JÚNIUS 6.

2004-2012.

KÉT VÉNUSZ KÖZÖTTI ÁTVONULÁS

(8 év alatt párosával történik)

A kettő között Kapu van, amelyben az Egységet tápláló energia áthaladhat, eközben az emberiségnek lehetősége nyílik erősen megosztott, ellenséges csoportok közötti megbékélésen dolgozni. A két ajtófélfa között természeti katasztrófák, békétlenségek és háborúk is megjelenhetnek.

 

2012. JÚNIUS 6. a 2. VÉNUSZ ÁTVONULÁS IDEJÉN- KUKULKÁN

Azt igérte, hogy az 5. teljes ciklus után visszatér majd.

GB:67, GB:109

 

2012.JÚNIUS 6. VÉNUSZ TRANZIT

Témája: A szíriuszi-Plejád Szövetség energiáival való egységbe rendeződés

Az Arany Delfin energiáinak teljes körű visszatérése.

Az Isteni Férfi és Isteni Nő energiáinak belső egységbe rendeződése

 

A Vénusz Tranzit spirituális hatásairól olvasható még Kirael mester üzenetével: http://univerzumitudatossag.blogspot.com/2010/07/venusz-tranzit.html

2012. JÚNIUS

Celia Fenn: RADIKÁLIS VÁLTÁS – A VÉNUSZ ÁTVONULÁSA 2012-BEN

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=358:celia-fenn-radikalis-valtas--a-venusz-atvonulasa-2012-ben&catid=48:2012&Itemid=77

 

2012. június 5/6. Kivételes Vénusz Átvonulás - Ebben az életidőtökben utoljára

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=357:2012-junius-56-kiveteles-venusz-atvonulas-ebben-az-eletidtoekben-utoljara&catid=48:2012&Itemid=77

 

 

 

Vénuszba borulás – Az Istennő visszatérése – A kivételes Vénusz Átvonulás az emberiség változásának kiváltója

 

 

A Tizenkettek Tanácsának üzenete Selacián keresztül

 

2012. JÚNIUS 6. – VÉNUSZ TRANZIT

Az év legnagyobb érdeklődéssel várt csillagászati eseménye a Vénusz átvonulása lesz a Nap előtt június elején. A jelenség kissé hasonlatos a Hold által kiváltott napfogyatkozáshoz; ilyesmire akkor kerül sor, amikor az égitest a Föld és központi csillagunk között halad el.

A ritka jelenség legközelebb százöt év múlva, 2117 decemberében, majd ezt követően 2125 decemberében ismétlődik meg. Hatezer év alatt (Kr. e. 2000-től 4000-ig) 81 átvonulás volt/lesz. Az egyes átvonulások között rendre 8 év, majd 121,5 év, újból 8 év, végül 105,5 év telik el. Ezután a ciklus kezdődik elölről.

http://www.hirado.hu/Hirek/2012/03/13/11/_Kez_a_kezben_a_Venusz_es_a_Jupiter.aspx

2012. JÚNIUS 12/13

A VÉNUSZ HELIKÁLIS(NAPPAL EGYÜTTES) FELKELÉSE AZ IKREKBEN

2012. OM NYÁRI NAPFORDULÓJA JÚNIUS 19-25

Mesterek! A 2012-es nyári napforduló egy hihetetlen (energia) kapu, és ezt egy mega Napfordulónak nevezhetjük, az „OM beteljesedésének”, mert ebben az időben a Kristályos Fény Tanácsa, a Felemelkedett Mesterek összegyűlnek a Shasta hegy többdimenziós éteri portáljánál és csoportot alkotva, beékelődnek a már előre jelzett OM Atlantiszi Mester Kristály köré, a Shasta hegy alatt található hegyvonulat mélységében. Szeretett Sainte Germaine, a Kristályos Fény Tanácsa és a Szíriuszi-Plejád Szövetség együttesen ad otthont ennek a rendkívüli portál megnyitásnak a Napforduló ezen időszakában.

 

A Kristályos Tanács így június 19.-ei kezdettel egy nagygyűlést fog tartani a Shastán belül, és elősegítik az OM Feltétel Nélküli Szeretet hullámának rezgését, abban hogy az továbbítódjon a (bolygó) összes erőcsomópontjába, az OM Multidimenzionális Kristályán keresztül. Az OM (rezgésének behangolása) a Napforduló körüli 5 napon keresztül, június 19-25 között fog megtörténni. Ez az energia egy szent és erős rezgés és bátorítást és reményt nyújt az emberiség és a Föld számára. Javasoljuk mindannyiótoknak, hogy hangolódjatok rá erre a hullámra, ezekre a csodálatos energiákkal az OM beteljesedésére. Jöjjetek össze és meditáljatok tömegesen ott ahol csak lehetséges. Vegyetek részt és ekkor valóban hihetetlen energiákat kaptok majd és tölthettek le, amit a Kristályos Fény Tanácsa (amit a Felemelkedett Mesterekkel) küldenek el nektek és ez mindegyikőtöket egytől egyig meg fogja erősíteni.

Kedveseim eonok óta, ez a leghathatósabb napfordulós tapasztalás a bolygótokon. E célból a Kristályos Fény Tanácsa a Szeretet és Remény energia zuhatagával fog ellátni bennetek. Ez is bizonyítéka annak, hogy nem vagytok egyedül, annak ellenére, hogy válságot láttok magatok körül a 3. dimenzióban. A Felemelkedés sínen van, minden a helyén van. A nyár közepi 2012-es Napforduló egy elképzelhetetlenül erőteljes átalakító és örömteli energiával érkezik meg.

Azzal, hogy részt vesztek az OM beteljesülésében, nemcsak átalakultok majd, hanem ti fogjátok felizassztani az OM hullámát, hogy az szét tudjon terjedni a szent Földeteken, mindenhová, az OM segítségével....

 

Azt is elmondhatjuk, hogy a Tudás Kék Kristálya, Arkansas kristályos örvényében található, és ez volt az első, amelyet a Smaragd Kristály aktivált. Sőt már újra is indították és emelték a rezgését egy szinttel magasabbra, a 8-8-8 (2008. augusztus 8.) frekvenciális tripla dátum portál alkalmával. Most a kristály hálózat sorozatában, négy kristályra vonatkozóan az összesugárzás megsokszorozódik, mert négy hasonló kristály követte a sorban, 2009.09.09-ben. Ezek: A Multidimenzionális  OM Kristálya a Shasta hegyen, a Gyógyítás Smaragd Kristálya, Arkansasban, A Gyógyulás és Megújulás/Újjászületés Arany Kristálya, Brazíliában, és a Nap-Hold Kristály, a Titicaca-tónál. Mind a négy kristály rezgésével részt vesz az OM hullámának 2012 júniusi Napfordulóján  és továbbítani fogja rezgésével a Reménység, a Szeretet, az Erő rezgését mindenki felé, az Om 7 napja alatti felhangolásában, június 19-25 között.

 

 

 

Valóban ezt az OM Napfordulóján, egy Új Kristályos Hálózat felhangolásának is nevezhetjük és amely ilyen formában a 144-es hálót is ezzel a rezgéssel fogja ellátni. Az Atlantiszi Mester Kristályok (a 9 Templom Kristály), ahogy már említettük az alábbiak szerint, a Hármas (Tridatum) Kapukon (május 20, június 4, június 20) és a Napfordulókon aktivitásukkal emelik energiájukat működésükben.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=363:az-om-2012-es-nyari-napforduloja-2012-junius-19-25-metatron-arkangyal-tyberronon-keresztuel&catid=48:2012&Itemid=77

A 2008. augusztus 30-ai újhold idejében kezdődött el újraprogramozódni és formálódni az OM Kristálya és a 9-9-9 tripla idődátumban (2009.szept.9.) 25%-os hatásfokkal működött már. Azután, 2010-ben újra lendületet vett magán és mindezzel kiterjedt 2010-10-10-ben.

 

A 2012-es Júniusi Napfordulón az OM Kristálya teljes terjedelemben 100%-os hatásfokkal eléri az optimális aktiválását. Ez az energia ekkor belép majd a Shasta hegyen belül lévő Kristályos Fény Tanácsán keresztül a bolygó teljes hálózatába.

 

Az OM Kristálya ekkor a Shasta Hegy térszerkezetén belülről egy hihetetlen Kristályos Fényt fog kibocsátani, amely összefonja majd a magasabb kristályos dimenziókat a Föld bolygóval, és ezzel különlegesen kihangsúlyozva azt, hogy a Feltétel Nélküli Szeretet hullámait küldi ki, szét az összes dimenzió felé.

 

A gyógyítás Smaragd Kristálya adja meg a kezdő kristályos impulzust és ezt közvetlenül a Shasta Hegyben lévő OM Kristálya felé bocsátja ki, mint beindító rezgést, a 2012. júniusi Napforduló idejében. Az OM Kristályának rezgését ekkor ki fogja árasztani minden multidimenzionális erő/energiacsomópontjára a bolygón, és a Kristályos Fény Tanácsa és a Felemelkedett Mesterek körülölelik, összefonják mindezeket. Ez a hullámzás 2012. június 25-én éri el tetőpontját. Ashtar és a Szíriuszi-Plejádi Szövetség jósággal teljes mesterei segíteni fogják ezt az átadást.

 

 

 

Az fog történni lényegében, hogy a Felemelkedésébe és Feltétel Nélküli Szeretet állapotába kerülésébe fogja tartani az Emberiséget a hullámzásával/rezgésével.. A Kristályos Átalakító energia nem duális kiterjedésű, hanem az 5.-től a 12. dimenziókat fonja össze. A Kristály önmagában, nem az emberiség számára hangol, vagy horgonyoz, hanem a kristályon keresztül egy olyan energiát áraszt, amely a teremtő-vizualizációs folyamatokat és a Feltétel Nélküli Szeretet rezgését hangolja össze.

 

 

Az OM Kristály megcsapolása

 

 

Most sokan kérdezhetik meg azt, hogy milyen hatással is lesz az OM Kristályának magára a Felemelkedésre nézve? Mennyire és hogyan vonatkozik ez rám/ránk? Milyen hatásokat fog kiváltani a 3. dimenzióból az 5.-be való dimenzionális váltás? Ennek a hatását egységesen, de mégis egyénenként fogjátok megérezni. Nem lesz kézzelfogható értelembe véve külön hatással a 3. és 5. dimenziók síkjainak frekvenciáira, inkább egyfajta keveredését hozza a frekvenciáknak. Egyre és még jobban fogjátok érezni magatokat, egy olyan érzést hoz, amely még jobban támogatni fogja a létezéseteket és ez az Önvalótokon keresztül, belülről fog jelentkezni, és ugye ez nemde fontosabb most, mint valaha is máskor?

 

 

 

Az OM Kristályából való részesedés és a 2012. évi júniusi Napforduló OM Hullámának megcsapolása által, egy nagyobb érzelmi egyensúly elérését érezhetitek majd, nagyobb örömmel kapcsolódhattok majd multidimenzionális aspektusaitokhoz a fizikalitásotokon belül. Az elmétek szabadabban hozzá fog férni a saját elrejtett aspektusaihoz, miután a dimenziók elkezdenek összeolvadni. Kevésbé fogtok kétségbeesni és elveszettnek hinni magatokat vagy szétesettnek és kevésbé kérdőjelezitek meg belül, azt hogy mi a helyes és mi nem az. Az elmétek egységessé és integrálttá/egyensúlyozottá fognak válni.

A dualitáson belüli polaritás egyre enyhébb lesz, de ez nem azt jelenti, hogy nem lesz dualitás és nincs tovább polaritás. Többen is azt állítják, hogy a Felemelkedéssel véget érnek a háborúk, az éhezés és a kapzsiság, de nem ez a helyzet. De kedveseim, mindezek látványosan csökkenni fognak, ahogy a dualitás hintája egyre kisebbet lendül ki és a két végpontja közötti mozgás egyre kevésbé lesz ingadozó. A választásaitok viszont egyre világosabbak lesznek, tiszták és a választható utak egyre keskenyebbek. Ahogy az OM megérint bennetek, egyre csalhatatlanabbul tudtok majd választani és akkor aktívan és serényen fogjátok keresni a saját Felemelkedéseteket. Bizonyos értelemben egy új paradigmát, egy új Tudásrendszert lesztek képesek elérni, amelyből mindaz fel fog tárulkozni majd, amit eddig kerestetek.

 

2012.JÚNIUS 16-18.

HOLD, JUPITER, VÉNUSZ, NAP ÉS AZ ALDEBARAN (A PLEJÁDOK VEZETŐCSILLAGA) HAJNAL ELŐTTI ÖSSZEHANGOLÓDÁSA

2012. JÚNIUS 19. – IKREK ÚJHOLD

2012.JÚNIUS 20. NYÁRI NAPFORDULÓ

Rendkívül erős energiáival, összerendezi és beteljesíti a Napfordulós-Négyesfogat dátumait.

Rendkívül erős intuitív energiákat foglal magában és végső beáramlási kódjaival lehetővé teszi a Felemelkedés minden akadályának elhárítását.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=282:metatron-2012-egy-bepillantas-az-elttuenk-allo-magikus-ev-ele&catid=48:2012&Itemid=77

 

2012. JÚNIUS 19.-20. – A SAS ÉS KONDORKESELYŰ NEMZETEK GYÓGYÍR KERÉK SZERTARTÁSA/KÉK VILLÁM FELHÍVÁA

Ez az üzenet két őshonos amerikai Gyógyír Kerék Szertartásról szól, melyre a napfordulón kerül sor 2011. december 21-én, 22-én és 23-án, Mexico City-ben, Mexikóban a Teotihuacan Piramisoknál, melyeket Nap és Hold Templomokként ismernek, és ezt Nagy Teotihuacan Gyógyír Kerék Szertartásnak fogják hívni, összességében egyidejűleg gyógyítva a fény negyvennégy templomát e szent helyeken, mialatt levezénylik e gyógyító kerék szertartásokat.

 

E szertartást követően lesz egy másik összejövetele a Sas és Kondorkeselyű nemzeteknek, egyesítve a nemzeteket e Gyógyír Kerék Szertartáson belül, melyet a napfordulón fognak tartani 2012. június 19-én, 20-án és 21-én: ez a szertartás négymérföldnyi lesz a középponton át, lefedve Észak-, Közép-, és Dél-Amerikát; központosítva San Jose-ban, Costa Rica-ban. A Gyógyír Kerék Szertartás újra fogja szőni az életerő energiát, a gyógyítást, és újra összekapcsolja az élet hálóját, újra összhangba hozva az Anyatermészet szent helyeit Amerikában. Kilenc fő szent hely került kiválasztásra, hogy megtartsa a szükséges energiát Amerika meggyógyításának érdekében ebben a szent szertartásban, hasznosítva az emberiség gondolatait, cselekedeteit, táncait, énekeit, imádságait, szertartásait és szándékait.

 

Hasznosítva a szentségét a szertartásaink énekeinek, táncainak, rítusainak és imáinknak, meg fogjuk gyógyítani az Anyaföldön az elmúlt 26.000 év során bevésődött dráma és trauma lenyomatait – különösen az elmúlt 500 évét, az elmúlt hét nemzedék történelmét. Beindították e Gyógyír Kerék Szertartásokat, felkérve a fekete, fehér, sárga és rézbőrű nemzetek minden kultúráját, hogy jöjjenek az Anyaföld megsegítésére. Az Anyaföldünk, családunk, rokonaink, és minden kultúrából való barátaink megsegítése és támogatása: a növények gyógyszerei, fák, állatok, madarak, bálnák, delfinek, rovarok, folyók, források, tavak, óceánok, minden növény, hegy, esőerdő, hold, csillagok, nap, világegyetemünk egyetemes pereme, és Minden Teremtmény: az Egység az életen belül az Anyaföldön.

 

Minden nemzet és kultúra bizonyos fajta csodáért imádkozik, mely reményt fog adni az emberiségnek. A csoda az lesz, amit mi hozunk létre, azáltal, hogy mozgásba hozzuk ezt, használva gondolatainkat, hogy meggyógyítsuk az elemeket, és imádkozzunk az őseredeti, egészséges természet iránti szándékainkért, és e gondolatok és cselekedetek a szent hangokkal és rezgésekkel történő egyesítése révén: ilyenné válik. Létrehozva az egész világon elterjedt tudatosságot, egy világméretű szándékot, az átmenet e korát, melybe megszületünk, amely a létezésnek egy új világa. Az Anyaföld hallani fogja hívásunkat és imádságainkat, és átalakítja majd a Földet a tisztaság egy új világává, ahogy elmozdulunk a 2012 év felé, és azon túl.

F: KékVillám felhívása. Ford: Clarissa

http://fenytevo.blogspot.com/2011/12/kekvillam-felhivasa.html

2012. JÚNIUS 24. URÁNUSZ-PLÚTÓ KVADRÁT (-2017ig) 1.

Az év egyik energiacsúcspontja, radikális elsöprő erejű tisztulási folyamatot mutat, amely mélyreható gyökeres megújulás kísér.

Érinti a gazdasági, pénzügyi rendszereket, gyökeres politikai, társadalmi és egyéb változások szükségességét hozza el. Nincs középút. Egy jóval magasabb minőséget hoz létre.

A GYÖKERES ÉS RADIKÁLIS ÁTALAKULÁS ÉS MEGÚJULÁS ÉVÉT IGÉRI.

bővebben:

http://www.csillagtitkok.hu/cikkek/a-tejut-olelo-karja.html

lásd még: szeptember 19.

 

2012-2015. AZ URÁNUSZ-PLÚTÓ FAKTOR

Június 23/24 Az első Uránusz-Plútó Kvadrát a hetes sorozatból.

Az Uránusz-Plútó kapcsolat egy erős és merészség kártya az asztrológiában, a gyökeresen átalakító/átalakuló folyamatokban, 2012-2015 között pontosan hétszer lesznek szoros kvadrát kapcsolatban. Ez egy hosszú ciklus folytatása, amely 1960-ban kezdődött el. Ennek az időszaknak a témája, a személyes teremtői meghatalmasodás/önmeghatalmasodás/saját teremtői hatalom elfogadás volt és forradalmakat robbantott ki ez időszak alatt. A Plútó Bakban való vonulása, hírnökül adja tudtunkra, hogy a társadalom megannyi szintjének, intézményrendszereinek az átalakulása szükséges, így a gazdasági, politikai és társadalmi rendszerek is. Ma már számos példa tanúsítja ezeket az elmozdulásokat az egész világot tekintve.

 

Az Uránusz a Kosban fellobbantja a harcos szenvedélyeket. A kvadrát hozta feszültség feloldásába a harcos a legmélyekig való gyökeres átalakulást hoz magával. Egyénenként is ki kell tudnunk állni az igazságunkért, hogy megtaláljuk helyünket a változó világon belül, az egyedülálló képességünk és tehetségünkkel képviselt céljaink szerint. Az Uránusz hajtóereje ebben az átmeneti évben, 2012-ben kiszámíthatatlanul jelentkezik, így azok az előrejelzések, hogy pontosan mi fog történni, csak felületesek. Júliustól van/lesz értelme majd már a folyamatban lévő kvadrátra hivatkozni.

www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=341:allison-rae-szuperholdak-es-a-mesterlet&catid=48:2012&Itemid=77

 

 

JÚNIUS-JÚLIUS: A Június kevésbé lesz olyan kemény, mint Július, mivel júliusban hevesebb naptevékenységeket tapasztalunk meg majd, és a hatalmas mennyiségű energialetöltés miatt kellemetlenül érezhetjük majd magunkat. E két hónap alatt sokan fognak majd felébredni, ez az energia sürgetni fog mindenkit, hogy változtassunk életünkön, míg sokan arra fognak rájönni, hogy elérkezett az az idő, hogy elhagyják a Földet. Számos híradást látunk majd tömeges halálozásokról, és az öngyilkosságok száma is jelentősen meg fog nőni, mert sokan egyszerűen azt választják, hogy nem kívánnak tovább a földi síkon élni.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=295:uriel-arkangyal-2012-es-ev-energianak-elrejelzes-az-igazsag-az-oesszehangolodas-es-a-kiteljesedes-eve&catid=48:2012&Itemid=77

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!