SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA : Megvilágosodásotok Egyedülálló Lenyomata Összekapcsolódás Wesak áldásaival PDF Nyomtatás E-mail
Írta: SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA   
2013. május 22. szerda, 11:26

 

SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA : Megvilágosodásotok Egyedülálló Lenyomata

Összekapcsolódás Wesak áldásaival

 

Minden korábbi életetek arról szólt, hogy idevezessen bennetek, hogy felkészüljetek ezekre a mostani pillanatokra. Minden egyes tapasztalat, amit megszereztetek, és amikkel már rendelkeztek és minden egyes alkalommal, amit megtanultatok arról szól, hogy hogyan tudjatok még jobban szeretni. Minden egyes alkalomkor, amikor a már nem működő régi szokásaitokat el kellett engednetek a felkészüléseitekben, segítségetekre voltak abban, hogy egyszer élvezhessétek majd az egyre kiterjedő megvilágosodásotok potenciáljait, amelyek most elérhetők.

 

A Megvilágosodásotok a teljes DNS-etekkel köt össze bennetek újra

Egykor a múltatokban történt spirituális tanítások és leckék értékes pillanatait, sohasem felejtettétek el. Így történt ez egykor, amikor egy felemelkedett mestert vagy tanítót hallgattatok. Meglehet, hogy most nem emlékeztek ezekre a tanítókra, a nevükre, sőt arra se, hogy egykor közösen együtt ültetek velük, de még akkor is egy jótékony energia maradt meg veletek.

 

A Felvilágosodott Mesterek tanításaikat, többek között, Buddha, Jézus, és sok más férfi és nő tanítók, megosztották az emberiséggel, és mindezek belekerültek az emberiség kollektív tudattalan emlékezetésbe. Így nektek már nem kell közvetlenül tanulnotok ezektől a nagyszerű lényektől, ahhoz hogy bölcsességük megérintsen bennetek.

 

A megvilágosodásotok útja így vált a teljes utazásotok során a spirituális felébredésetek szerves részévé. Az utazásotok és a megvilágosodásotok elérése, egyedüli lehetőség számotokra. Senki másnak nincs és nem is lehet ugyanaz a tapasztalatszerzési lehetősége az utatokon, sőt még az sem történik meg ugyanúgy, még egyszer, ahogy azok a dolgok már megtörténtek. Még a látszólagos eseménytelen életidők is hozzájárultak ahhoz, hogy tanuljatok, és ez ugyanúgy vonatkozik minden egyes életidőtökre is. Nincs hiábavaló pillanat, nincs eredménytelen tapasztalás.

 

ÖT-letek, hogy hogyan részesüljetek Wesak jótékony energiáiból.

 

Először is földeljétek le alaposan magatokat, minden reggel és Wesak időszakán keresztül minden nap. Csak a jelen pillanatában állva lehettek képesek kézzelfoghatóan kapcsolódni Wesak összes áldásával, amit az felkínál nektek.

Másodsorban, töltsetek minél kevesebb időt olyan félelemalapú üzenetek megtekintésével, ami a Tv nézésen vagy más médián keresztül érkezhet. Használjátok az időtöket inkább felemelő üzenetek befogadására és legyetek nyugalomban azért, hogy összekapcsolódhassatok a szívetekkel.

Harmadszor, legyetek gyengédek, elfogadóak a saját világotokkal. Ezek most kemény, kihívásokkal járó nehéz időszakok, tele kaotikus energiákkal. Az emberek között zűrzavar uralkodik és kevésbé képesek megbirkózni most a mindennapi feladataikkal. A gyermekek azok, különösen, akik mint a szivacs úgy szívják, magukba fel ezeket az energiákat. Hagyjátok őket, hogy ezt tegyék!

Negyedszer, tartsátok szemetek előtt azt, hogy lehetőleg tartózkodjatok a saját magatok megítélésétől, kritizálásától. Ügyeljetek arra azért, hogy mit mondotok, de ne ez legyen a legfontosabb, hogy figyeljetek arra. A legtöbb önkritika, a félelem és ítélkezés intenzív pillanataiból adódnak. Ha van valami, amin tényleg kell változtatni, vagy amit jobban szeretnétek megtenni, akkor az a megoldás, hogy tartózkodtok saját magatok bántásától, mert az csak akadályozna bennetek. Cseréljétek ki a kritikát az önszeretetre.

Ötödször: Legyen időtök arra, hogy naponta elcsendesedtek és meditáltok. A meditációtok elején, emlékeztessétek magatokat arra, hogy isteniek vagytok (Isteni magból valók vagytok) és a felébredési folyamatotok során ráébredtetek a valódi, igazi énetekre. Ezután csendesítsétek le (kapcsoljátok ki) az elméteket, és ameddig tudtok, maradjatok nyugodtak elcsendesülve. Minden alkalommal, amikor ezt gyakoroljátok, akkor kinyittok egy ajtót arra, hogy még elmélyültebben és meg kiterjedtebben tapasztaljatok. Minden alkalommal, amikor tartózkodtok az elmétek fecsegésétől (kikapcsoljátok a zajt a fejetekben), akkor az egy lépéssel közelebb visz bennetek a felszabadulásotokhoz.

Amint elvégzitek ezeket a tudnivalókat, akkor, mint Isteni VáltozástTevőkként megcsapolhatják a saját isteni erőtöket és így azzal az élére állhattok a mostani változásoknak és olyan sarkaltos, döntő erőt képviseltek együtt, akik jobbá tudják változtatatni a világukat.

***

Kedves Barátaink! Tudtátok-e azt, hogy a megvilágosodásnak egy sajátos egyedi lenyomatát hordozzátok? Tudjatok meg erről minél többet és vegyetek részt a május 18.-tól kezdődő aktivációs időszak idején. Május 18.-tól kezdődő Wesak és a Június 22.-i Wesak utáni globális meditációs napok során,( May 18 Wesak and June 22 Post Wesak global meditations) megcsapolhatjátok Wesak jótékony energiáinak áldásait. Ha elolvastátok ezt az írást, úgy ezz egy ékszeretek lehet a felébredésetekben, amikor is meghívhatjátok a saját Felsőbb Éneteket, hogy teljes mértékben ki tudjátok használni Wesak energiáinak áldásait. Ünnepeljünk együtt világszerte, mert a Wesak összeköt bennünk a történelem során már megismert megvilágosodott mesterekkel, mint például, Buddhával, Krisztussal, Tapihristával és Kuan Yinnel. Ez az időszak egy teljesen ugyanolyan megvilágosodási lehetőséggel érkezik, mint egykor, amikor is újrarendeződhettek a teljes DNS-etekekkel. Rendkívül alkalmas időszak ezt megvalósítani most. És miért ne érhetnétek el ezt a célt ebben az életetekben, ha már felfedeztétek, hogy ez lehetséges?

Selacia

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

Forrás: Your Unique Enlightenment Imprint Connecting with Wesak's Blessings by Selacia

Copyright 2013 by Selacia -

http://Selacia.com,  http://EarthsPivotalYears.com


(Note:  more info and registration for the May 18 and June 22 Wesaks HERE. You are most welcome to publish these articles on your website, blog, and social media - as long as you provide the source - Selacia - http://www.Selacia.com,http://EarthsPivotalYears.com. Thank you for sharing these articles and for your connection and feedback over the years. May light shine on you and your path!)

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!