Metatron a Fény Ura – Tyberonn közvetítésével : A Fehér Sas visszatérése 2. rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron a Fény Ura – Tyberron   
2013. május 09. csütörtök, 12:54

Metatron a Fény Ura – Tyberonn közvetítésével : A Fehér Sas visszatérése

2. rész

A Grand Canyon- A Belső Föld – A Szíriuszi-Plejád Szövetség Föld- és Időkapui – Planetáris Könyvtárak – Különleges időszak, amikor a „Föld Őrzői” megjelennek

A Grand Canyon

A Grand Canyon valóban az egyik legerőteljesebb energetikai terület a bolygón. Ez egy látványos lótusz energiát hordoz, egy olyan hatalmas intenzitású terület, amelyben még hatásosabban kiterjednek a nagyszerű harmonikus/kiegyensúlyozott energiák, és amelyek így lehetővé teszik azt, hogy mindezeket gyengédebben befogadhassák azok az eléggé szerencsések, akik meglátogatják ezt a helyet és ekkor feltárulkoznak számukra ennek a mélységei. Ez a nagy szakadékkal körülvett mélyen fekvő elszigetelt területe az Élő Földnek egy legérinthetetlenebb, hatalmas és jótékony hatású energiamezejét rejti, amely itt található. A Grand Canyon energetikailag sokkal erősebb, mint amit eddig valaha is tudtak róla, amit ismerhettek erről, és ezért is van az, hogy szándékosan és természetesen is védett és elkerített bizonyos körzeteiben. A Grand Canyon egyben egy olyan Élő Könyvtár, amely egybefoglalva megőrizte a Föld minden geológiai korszakának rétegét, így minden történés egyszerre jelen van jelen és tudatossággal bír. A szakadék mélységén belül pedig egy hihetetlen erőteljes energia halmozódott fel.

 

 

A Grand Canyon energiamedencéi egyedülálló jellemzőkkel bírnak és a tudatosság kiterjesztésében játszanak fontos szerepet, mert a szegélyek mentén található minden egyedi réteg aspektusai összevegyülnek egy hatalmas forgó energiaörvénybe, amely mindegyik jellemzőit tartalmazza magában. A Canyon tornyosuló falaik közöttt lévő talapzat mentén az energiaáram exponenciálisabban erősebb, minta felső szegélyeknél, és ahol ott lent olyan energiakoncentrátumot tartalmaz, melyek saját energiájukat folyamatosan megújítják, megújulnak. Tudjátok, a Ley vonalak energia forrásának, a kristályos-elektromágneses energiákon alapszik. A Canyon belsejében szimmetrikusan áramlik az energia minden kristályosan elterülő rétegből felfelé minden egyes különböző rétegbe. Miként a föld rétegei felszeletelődnek (mint a rakott palacsintánál) a Canyon falainál és a szirteknél, az energia úgy áramlik bele a Canyonba és felhalmozódnak és összegyűlnek, mint egy dobozba összesűrűsödve. A medencék így az 5 elem energiájával töltődnek fel egy olyan egyedülálló módon, melyekhez még hozzáadódnak a ritkábban megjelenő elemek is, mint az akasha, az éterikus élet ereje.


A Canyon az energiájával olyan módon táplálja a bolygót, amit még nem ismerhettek, és most olyan belépést enged meg másik dimenziókba és birodalmakba, melyek eddig hozzáférhetetlenek voltak. A Canyon olyan rejtelmeket foglal magában, olyan energiákat és életerőt hoz létre, melyek még elképzelhetetlenek nektek. A Canyonban vannak olyan helyek, melyek eddig hozzáférhetetlenen régiókban terülnek el, és amelyeket eddig még szándékosan nem fedezhetett fel az emberiség. Olyan Szándékosan Létrehozott EnergiaPontok, amelyek energiával töltik fel a csillagkapukat, az omni-Föld átjárókat és időkapukat, melyeket a Szíriuszi-Plejád Szövetség tart fenn, akiknek már az emberiség megjelenése előtt is bázisai voltak ezekben a katlan medencékben azért, hogy be tudjanak lépni a Föld bolygóra.

A Planetáris Könyvtárak és a Harmonikus Energiaingadozás


A Föld rétegei, ahogy felhalmozódtak a bolygó felszínén, bizonyos körzetekben olyan jellegzetes kristályos kőzetek, melyek felveszik és magukba szívnak minden vibrációt, rezgést a bolygó belső energia mezejébe. Ezért is fordul elő az, és ennek az az alapja, hogy bizonyos helyeken is, hogy miért is jön létre egy tökéletes elemi szimmetria, és ennek egy ilyen példája a Grand Canyon Planetáris Könyvtára.


Az imént beszéltem nektek a Harmonikus energiaingadozás Törvényéről, melyben a hasonló aspektusú ásványi, frekvenciák azok, amelyek természetesen vonzzák és aktiválják egymást. Van egy másik szempont is és ez pedig az, hogy a vibrációs rezonancia be van ágyazódva a téridő folytonosságán belül, amelyek geológiai korszakokat foglalnak magukba.


Például a Kambriumi időszak különleges rétegeket rejt magában, és más felszíni rétegekkel együtt fordul elő természetes formában. A Kambriumi korszak nem csak azért érdekes, mert egyszerű szerkezetű ásványokat tartalmaz, de azért is, mert ennek megfelelően magába hordozza ennek az időszaknak a rezgésének lenyomatait is mégpedig (lineárisan) sorba rendezve. Ebben a különleges korszakból származó rezgéslenyomatok, magukba foglalják az akkori bolygóállások mágnesességének rezgését, a csillagok és kozmikus összehangolódások, együttállások frekvenciáit, és azok az emberiség egykori rezgésszintjéről adnak egyben lenyomatot is, azokról az időkről, amikor a felszínen jelentős földrengések voltak. Ezek mind fontosak voltak akkor ahhoz, hogy a bolygótok egyensúlyba kerüljön, és ezt jelenleg még nem érthetik meg. Ezért is van az, hogy ez egy rendkívüli védett terület. Értitek hát?

Nos, meglehet, hogy néhányan felfedeztétek már azt, hogy a Grand Canyon bizonyos területein előforduló Harmonikus Hullámrezgés össze van hangolódva, Egyiptom, Himalája és Tibet rezgéseivel. Ezt a jellegzetességüket még jobban felerősítik a Canyonban, izzásban lévő és átalakult föltani képződmények. Azért is, mert ezek a geológiai képződmények sokkal kristályosabb összetételűek. Így sokkal erősebb, hathatós és kiterjedtebb kristályos-elektromágneses mezőket gerjesztenek. Tudtátok ezt? Éppen ezért a Harmonikus Hullámrezgés folyamata az, amely összehangolja a Grand Canyont Egyiptommal és Tibettel. Ezért is van az, hogy az atlantisziak a Szíriuszi-Plejád Szövetség segítségével képesek voltak arra, hogy hiper-dimenzionális átjárókat hozhassanak létre, Arizona területén melyek többek között Tibet és Egyiptom felé is elvezettek. De erről majd egy későbbi beszélgetésünkön adunk át többet.

Az Atlantisziak már korábban felismerték azt, hogy a Grand Canyon rengeteg ásványi mezőt foglal magába. Az idők folyamán a Canyon valamennyi kedvező jellegzetes tulajdonságát felismerték és hasznosították a maguk számára. Az atlantisziaknak, ahogy a lemuriaiknak is voltak és vannak is telepeik/közösségük a Grand Canyon szakadékaiban. Bár kezdetben még csak az ásványok kibányászásával foglalkoztak, de később ezek kedvező hatása miatt már a saját és mások fejlődésének segítése céljából, olyan templomokat emeltek fel itt, melyekben képesek voltak megfiatalítani a testeket, és ha szabad a ti kifejezésetekkel élni, olyan kolostorokat alapítottak, ahol a tudós papság összejöhetett, együtt lehetett. Ez a szövetség a hiper-dimenziós alagútrendszert, hozzávetőlegesen, mintegy 38.000 évvel ezelőtt építette és fejlesztette ki teljesen készre, a ti jelenlegi időmérésetek szerint, nem sokkal az után, hogy a Giza nagy Piramisának építése elkezdődött. A piramis, amelyet már felfedeztetek a Canyon egyik elszigetelt területén, egy része volt egy Templom-Kolostor együttesnek.


Ebben az épületegyüttesben számos hiper-dimenzionális energiatermelő egység volt és van még ma is. Úgy néznek ki ezek, mint kisiskolás gyermekzsúron arannyal és bíborszínnel kidíszített madárfigurákkal feldíszített terület lenne. Ezek az energiatermelő egységek, mind a Szíriuszi-Plejád technológiai tudás szerint működtek és működnek ma is. Néhány ilyen egység energiáját, az alagút rendszeren keresztüli szállítás céljából használták fel. A szállítási útvonalakat szétosztották, csatlakozó állomásokon keresztül a földháló pontjai mentén, bizonyos helyszíneken át, mint például Egyiptom, Tibet, Poseida és Og. Néhány ezek közül nagyon is hasznosnak bizonyult az anyagmozgatásban. Egy másik prototípusa pedig a személyszállítás céljából került alkalmazásba hiper-dimenzionális görbületű mátrixon belül. Míg más hiper-dimenzionális egységeket azért fejlesztettek ki, hogy át tudjanak utazni a jövőbe, vagy vissza tudjanak érkezni a jövőből, így lényegében az időutazást használták. Elmondjuk és elmondtuk már azt is nektek, hogy Atlantisz kultúrájának lényege a jövőből érkezett, de valójában a múltba vonódva abban teljesedett be.

 

Az atlantisziak megtervezték és kiszámították és felépítették a Föld, működő energetikai hálóját, amely a szent geometrián alapult, és erre természetes kristály erőpontokat használtak fel rögzítés céljából, így ezzel segítették stabilizálni és teljes erejébe felerősíteni az energiaáramlást ezen a szimmetrikus hálón belül. A Földháló rendszer hatása némileg, nagyjából megegyezik a Reshel féle beosztással. Az egyik ilyen energiakapcsolat a Grand Canyon Ízisz Temploma és a Giza Nagy Piramis között jött létre. Közöttük energiacsere rendszer jött létre és történik most is, és ugyanúgy ezen az elven más területek között is a földhálón belüli számos terület között.

 

A Sedona közelében lévő Boyton Canyon, egy ilyen másik hely, ahol tökéletesen ugyanúgy lehet érezni és érzékelni vizuálisan Egyiptom rezgéseit. Más körzeteket így kapcsolódnak össze a Rácsháló és ugyanúgy a Reshel háló (Geometriai Háló, amely használata időutazást tesz lehetővé) segítségével, mint a Grand Canyon és Yaluzhangbu Nagy Kanyon, amely Tibetben van. Ezért is van az, hogy annyi földtani képződmény visel a Grand Canyonban, egyiptomi és buddhista elnevezést. Bár a mostani modern időkben a térséget kutatók ezt tudatosan figyelmen kívül hagyták és kényszerítve érezték magukat arra, hogy a tudományos szakkifejezéseknek megfelelően jelöljék meg ezeket a képződményeket. A rezonancia és kapcsolat, ezek helyek között, nagyon is valóságos és nagyon is kézzelfogható. A Grand Canyon örvényének másik területeivel a Rácshálón keresztül, létező összekapcsolódás van az ősi Og-Titicaca-tó területeivel, amely a mai Peru és Bolívia térségében terül el.

 

A földalatti üregek és alagúthálózatok egyaránt elvezetnek, Cusco és Tiajunaco hatalmas térségébe. Mivel nem voltak mindenhol szállítóegységek, de voltak olyan beavatottak, akik képesek voltak az ilyen területek és helyszínek között a bilokációra (azaz egyszerre két helyen lenni), azáltal hogy a már említett Reshel stílusú hálórendszer frekvenciájára átváltva hasznosították annak előnyeit az utazásra. Igazából a Canyonon belül még található néhány hathatós hatalmas piramis építmény, amit még az atlantisziak építettek, bár az idők pora befedte azokat, míg az emberiség továbbra is a felszínen maradt.

 

A Belső Föld

 

A Grand Canyonból valójában számos bejárat nyílik a Belső Föld hatalmas városaiba és termeibe. A Belső Föld egy pontosabb megfogalmazás itt, mint a Homorú Föld. Már beszéltünk erről nektek, nem egy egyedi egy különálló Föld létezik, hanem a (fizikai) Föld egy rész az Omniverzum Om Földjén belül.

 

Azon túl a Föld valójában nem gömbölyű, hanem a pólusoknál lapos. A bolygótoknak öt különböző köpenye, héja (rétege) van. A szerkezeti felépítését tekintve mindegyik réteg magába öleli a másikat (mint a hagyma rétegei). A külső három rétegei között, hatalmas üregek vannak, és több helyen is folyók hömpölyögnek közöttük és ionos mezők világítják meg fényükkel. Hasonlóan nézhet ki, mint amit ti Auróra jelenségnek neveztek. A legnagyobb üregek közül az egyik, több mint 800 mérföld hosszan nyúlik el és több mérföldnyi magasságban terül el, a ti mérési rendszeretek szerint. Az Atlantisziak aranykoruk technológiai tudásával képesek voltak ezekben az üregekben lakni, amelyet kiterjedt alagútrendszerek hálóztak be és így össze voltak kapcsolódva mindennel.

 

Vannak közöttetek néhányan, akik azt tartják, hogy Tibet pontosan Amerika délnyugati területeivel átellenben terül el. Ez mérnöki szempontból helytelen állítás, mert valójában a hiper-dimenzionális fizikán alapulva, a harmonikus energiaingás alapvető alkalmazásával állja meg csak a helyét ez az állítás. De valójában ott a kettő között van egy föld-kapu, átjáró, amely összekapcsolja őket, és ez egy rendbe hozott, megújított földkapu, egyike a sok közül.

 

De értsétek meg, hogy a Föld-kapu portálok és a Föld belsejében lévő alagutak használatához egy energiaazonosító és fogadó frekvencia (olyan, mint egy aláírás) szükséges, amelynek az az előnyös hatása, hogy biztonsági tényezőként szolgál. Hogy úgy mondjam ez nem egy olyan eset, amikor beléptek a liftbe.

 

Ez egy Különleges Idő

A Vízöntő Rezonancia a Wesak megnyílása ideje alatt egyesülni fog a Grand Canyon energiáival, amelyek a Sedona és Sangre de Cristos Örvények körzetében vannak. Amely egy 300 négyzetmérföldes háromszögelésű mátrixot fog felékesíteni energiájával és ebben a hatókörzetben a harmonikus energiahullámzás elérhető lesz. Nyomatékosan felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy azok a kristályos energiák, amelyek ekkor a Sedona Örvény körzetében kiterjedtebben áramolni fognak, sokkal erőteljesebbek és még hatalmasabb erővel bírnak majd és hozzájárulnak az Új Föld Vízöntő Felemelkedéséhez.

 

A Föld, az idő, különböző szekvenciáiban, folyamatában létezik, mint ahogy azt az emberiség képzeli. A Sedona Örvény már több millió éve a helyén van és geológiája is erről beszél. Az emberi lakosság megjelenésének lineáris szekvenciája, itt kevesebb, mint két évszázados és csak csekély mértékben van hatással arra nézve, hogy szervesen kapcsolódjon a nemlineáris többdimenziós valósághoz. Sedona most rendelkezik egy félig meddig folyamatosan áramló anionos plazmikus medence keringésével, amely az óramutatóval ellentétes járással bír ebben a mezőben. Ez egy természetes mágneses vonzást eredményez akkor, amikor egy hatalmas energiainjekciót kap a napsugárzástól. És ez meg fogja emelni az örvény forrásainak hatásfokát úgy, hogy a plazmikus kilövellése elér északon akár a Powell tóig (Grand Canyon), míg napnyugaton a Sangre de Cristosig, míg délen akár Scottdale-ig.

 

Ez egy különleges idő a Társ-teremtésre

 

2013, Hármas fogyatkozás sorozata egy egyedülálló és hihetetlen erőteljes (energia) töltéssel bír: ez egy olyan megnyílást eredményez, amikor a „Föld Őrzői” megjelennek, így ezért is különleges időszak az idei Május 24-25-én bekövetkező Teliholdas Holdfogyatkozás. A Buddhisták ezt az időszakot Wesaknak nevezik. Május 24-28 közötti csúcsidőszak alatt a Sedona Örvény különösen meggyönyörködtető lesz és ez egy hihetetlenül hatalmas idő arra, hogy találkozzatok, együtt lehessetek és imádkozhassatok, szertartást végezzetek és meditáljatok.

 

Vannak néhányan, akik azt állítják, hogy 2013. nem a csoportmunkák éve: Mi egy másfajta látószögből nézzük ezt. Ahhoz hogy 2012. ide vezessen 2013-ban, ahhoz egyéni és csoportos előkészületek, felkészülések is kellettek. De azt is mondhatjuk, hogy az egyéni felkészülés az maga az utazás, de nem a végállomás. Így a személyes, egyéni megfeleléseknek, a saját beállítódásra nézve mindig is szükség volt, de 2013. kezdete óta mondjuk azt is, hogy a csoportos meditáció, a csoportos összejövetelek, még jobban alkalmazhatók és még inkább vonatkoznak a Vízöntő Rezgéshez, mert összefüggésben vannak a Földdel való társ-teremtéssel és ez most még jobban időszerű és hatásos, mint valaha eddig. Mivel még nagyon sok változásnak kell létrejönni, van még munka bőven, nemde?

 

Zárszóként

 

A 2013. évi Wesak egy olyan időszakot hoz el, amelyben a Koherencia (az energia-együttrezgés a kozmikus valósággal) felerősödik, és összeolvadhattok a belső szívetekkel. Az Isteni Fényt sokkal könnyebben tudjuk befogadni ezzel az indukció (a háromfajta energia összekapcsolódása által gerjesztett komplex energia) által és így már a belsőtökből mindezt kivetíthetitek (a fizikai valóságotokba). Tudjátok, az Isteni dimenzionális Fényt minden egyes ember, végül is, saját magából vetíti ki. Ezen az energián alapszik mindegyikőtök saját maga igazsága, és annak a visszaigazolása, hogy kozmikus létezők vagytok, arról a helyről származtok, ahol az energiáitok összegyűjtődnek. És ezeknek az energiáknak a kiterjesztése csak a koherens fény frekvenciájával lehetséges, amely befogadását/elfogadását követően, a szívetek vágyának hajtóereje általi szándékaitok szerint alakultok és így azok, elvezetnek a bölcsességetekhez, a tudáshoz. De nagyon fontos azt is tudnotok, ahogy elkülditek, ahogy befogadjátok, ahogy beviszitek ezeket az energiákat, azok úgy fogják felfedni nektek az isteni éneteket. És amikor összeolvadtok a koherens harmóniában az elmétekkel, akkor a társ-teremtéssel a tömegtudatosságotok szándéka szerint kapcsoljátok össze a különböző valóságokat. A csoportos meditáció irányába tett közös szándék, exponenciálisabban erősebben ölt testet, most ebben az időszakban. Azt mondjuk nektek, hogy a tágabbra nyílik a dimenzionális ablak, Május 21-28. között, és ennek a legerőteljesebb, és az energiacsúcspontja a 3 napos (Május 23-25) Holdfogyatkozásra irányul. Nincs ennél alkalmasabb hely összejönni ekkor, mint Sedona Tisztítótűzének Energia rezonanciájával.

 

Jöjjetek össze, egyesüljetek csoportokba, vagy meditáljatok akár egyedül, de legyen rá időtök. Ez egy teljesen megdöbbentő energiaáradás lesz, amely Észak-Amerikát a változások partjára viszi. Így mindenegyes kódhordozót hívunk most, hogy vegyen részt ebben. Ez a Társ-teremtés ideje, amely rendkívülien jósággal teli változásokat hoz amerikaiaknak (és ez által a teljes Földnek). Ez az a (megprófétált) idő, amikor az Ősök visszatérnek. Visszatér a Szellem, az Igazság és az Erényesség. De ezt együtt összefogva, tömegesen kell létrehoznotok, mert bizony ez hatalmas erőkifejtést igényel. Ti Vagytok a Társ-Teremtők. És mi arra ösztönzünk bennetek, hogy válaszoljatok erre a kihívásra és teremtsetek. Ez a Dharma visszatérése és az árnyék eltávolításának ideje. Egy ilyen környezetben arra bátorítunk benneteket, hogy legyetek itt és segíteni fogunk, de mint Emberiség, Ti Vagytok Azok, akiknek a változás motorjának kell lennetek.

 

Metatron Vagyok és megosztom veletek ezeket az Igazságokat!

 

Szeretve Vagytok

 

 

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás:

The above article & channel is copyrighted © All Rights Reserved http://www.Earth-Keeper.com

James Tyberonn ~ Lord Metatron: The Return of White Eagle Lord Metatron Channel via James Tyberonn

 

Jegyzetek:

 

 

Kambriumi Sugárzás/Robbanás

 

Idővonalból:

567,9 MILLIÓ ÉVE– EMLŐSÖK 3. NAPPALA: Barbara Hand-Clowe

 

Kambriumi robbanás: A puhatestűek megjelenése

 

(BHC2:74)

 

 

Kambriumi Robbanás/sugárzás: Metatrontól

 

A Vízöntő Váltás vagy Antropocenikus Sugárzás egy újfajta életet fog hozni, ugyanúgy ahogy ez megtörtént és okozta a Kambriumi Sugárzást, mintegy 580 millió évvel ezelőtt.

 

A tudósaitok már tisztába vannak a Föld ezen egyedülálló korszakával, amely idő során a jelenlegi biológiai életetek elkezdett kialakulni. Úgy nevezték el ezt a korszakot: Kambriumi Sugárzás. A kambriumi időszak volt az egyike annak, amikor egy hatalmas plazmikus beáramlás érkezett a Földre és ennek hatására új életformák alakultak ki a bolygón. Darwin a híres evolucionista is elismerte azt, hogy a kambriumi sugárzás volt a legnagyobb ellenérv az evolúciós elméletével szemben. És ugyanez (a plazmabeáramlás) történik most. A jelenlegi napsugárzás erőssége, 1989-ben* (lásd még az Idővonalon: Kryon) lett felpörgetve és feltöltve és majd folyamatosan folytatódni fog így a továbbiakban. Hihetetlen számú és mennyiségű koronális kitörés, kidobódás, egykor egy elképzelhetetlen sugárzással, ionokkal és elektronokkal bombázta a Földet.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&id=419&Itemid=78

A Szaturnuszi rendszer fontos szerepet jártszik a Kozmosszal való összeköttetésben és valójában a Föld Holdjával kapcsolatban abban, hogy az élet kirobbant egykor a bolygótokon, akkor amikor az úgynevezett "kambriumi robbanás" ment végbe.

 

 

(Megjegyzés: a kambriumi sugárzás vagy robbanás, viszonylag gyors megjelenését hozta magával a legtöbb állatfaj megjelenését, mintegy 530 millió évvel ezelőtt. Erre a fosszilis lenyomatok maradványai is utalnak, hogy mennyire jelentős változatosságai jelentek meg a különböző életformáknak, beleértve az állatokat, a fitoplanktonokat és calcimibaktériumokat.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&id=378&Itemid=77

Isis Templom Nagy Kanyon

http://en.wikipedia.org/wiki/Isis_Temple

 

Metatron a Fény Ura – Tyberron közvetítésével : A Fehér Sas visszatérése

2. rész

A Grand Canyon- A Belső Föld – A Szíriuszi-Plejád Szövetség Föld- és Időkapui – Planetáris Könyvtárak – Különleges időszak, amikor a „Föld Őrzői” megjelennek

A Grand Canyon

A Grand Canyon valóban az egyik legerőteljesebb energetikai terület a bolygón. Ez egy látványos lótusz energiát hordoz, egy olyan hatalmas intenzitású terület, amelyben még hatásosabban kiterjednek a nagyszerű harmonikus/kiegyensúlyozott energiák, és amelyek így lehetővé teszik azt, hogy mindezeket gyengédebben befogadhassák azok az eléggé szerencsések, akik meglátogatják ezt a helyet és ekkor feltárulkoznak számukra ennek a mélységei. Ez a nagy szakadékkal körülvett mélyen fekvő elszigetelt területe az Élő Földnek egy legérinthetetlenebb, hatalmas és jótékony hatású energiamezejét rejti, amely itt található. A Grand Canyon energetikailag sokkal erősebb, mint amit eddig valaha is tudtak róla, amit ismerhettek erről, és ezért is van az, hogy szándékosan és természetesen is védett és elkerített bizonyos körzeteiben. A Grand Canyon egyben egy olyan Élő Könyvtár, amely egybefoglalva megőrizte a Föld minden geológiai korszakának rétegét, így minden történés egyszerre jelen van jelen és tudatossággal bír. A szakadék mélységén belül pedig egy hihetetlen erőteljes energia halmozódott fel.

A Grand Canyon energiamedencéi egyedülálló jellemzőkkel bírnak és a tudatosság kiterjesztésében játszanak fontos szerepet, mert a szegélyek mentén található minden egyedi réteg aspektusai összevegyülnek egy hatalmas forgó energiaörvénybe, amely mindegyik jellemzőit tartalmazza magában. A Canyon tornyosuló falaik közöttt lévő talapzat mentén az energiaáram exponenciálisabban erősebb, minta felső szegélyeknél, és ahol ott lent olyan energiakoncentrátumot tartalmaz, melyek saját energiájukat folyamatosan megújítják, megújulnak. Tudjátok, a Ley vonalak energia forrásának, a kristályos-elektromágneses energiákon alapszik. A Canyon belsejében szimmetrikusan áramlik az energia minden kristályosan elterülő rétegből felfelé minden egyes különböző rétegbe. Miként a föld rétegei felszeletelődnek (mint a rakott palacsintánál) a Canyon falainál és a szirteknél, az energia úgy áramlik bele a Canyonba és felhalmozódnak és összegyűlnek, mint egy dobozba összesűrűsödve. A medencék így az 5 elem energiájával töltődnek fel egy olyan egyedülálló módon, melyekhez még hozzáadódnak a ritkábban megjelenő elemek is, mint az akasha, az éterikus élet ereje.

A Canyon az energiájával olyan módon táplálja a bolygót, amit még nem ismerhettek, és most olyan belépést enged meg másik dimenziókba és birodalmakba, melyek eddig hozzáférhetetlenek voltak. A Canyon olyan rejtelmeket foglal magában, olyan energiákat és életerőt hoz létre, melyek még elképzelhetetlenek nektek. A Canyonban vannak olyan helyek, melyek eddig hozzáférhetetlenen régiókban terülnek el, és amelyeket eddig még szándékosan nem fedezhetett fel az emberiség. Olyan Szándékosan Létrehozott EnergiaPontok, amelyek energiával töltik fel a csillagkapukat, az omni-Föld átjárókat és időkapukat, melyeket a Szíriuszi-Plejád Szövetség tart fenn, akiknek már az emberiség megjelenése előtt is bázisai voltak ezekben a katlan medencékben azért, hogy be tudjanak lépni a Föld bolygóra.

A Planetáris Könyvtárak és a Harmonikus Energiaingadozás

A Föld rétegei, ahogy felhalmozódtak a bolygó felszínén, bizonyos körzetekben olyan jellegzetes kristályos kőzetek, melyek felveszik és magukba szívnak minden vibrációt, rezgést a bolygó belső energia mezejébe. Ezért is fordul elő az, és ennek az az alapja, hogy bizonyos helyeken is, hogy miért is jön létre egy tökéletes elemi szimmetria, és ennek egy ilyen példája a Grand Canyon Planetáris Könyvtára.

Az imént beszéltem nektek a Harmonikus energiaingadozás Törvényéről, melyben a hasonló aspektusú ásványi, frekvenciák azok, amelyek természetesen vonzzák és aktiválják egymást. Van egy másik szempont is és ez pedig az, hogy a vibrációs rezonancia be van ágyazódva a téridő folytonosságán belül, amelyek geológiai korszakokat foglalnak magukba.

Például a Kambriumi időszak különleges rétegeket rejt magában, és más felszíni rétegekkel együtt fordul elő természetes formában. A Kambriumi korszak nem csak azért érdekes, mert egyszerű szerkezetű ásványokat tartalmaz, de azért is, mert ennek megfelelően magába hordozza ennek az időszaknak a rezgésének lenyomatait is mégpedig (lineárisan) sorba rendezve. Ebben a különleges korszakból származó rezgéslenyomatok, magukba foglalják az akkori bolygóállások mágnesességének rezgését, a csillagok és kozmikus összehangolódások, együttállások frekvenciáit, és azok az emberiség egykori rezgésszintjéről adnak egyben lenyomatot is, azokról az időkről, amikor a felszínen jelentős földrengések voltak. Ezek mind fontosak voltak akkor ahhoz, hogy a bolygótok egyensúlyba kerüljön, és ezt jelenleg még nem érthetik meg. Ezért is van az, hogy ez egy rendkívüli védett terület. Értitek hát?

Nos, meglehet, hogy néhányan felfedeztétek már azt, hogy a Grand Canyon bizonyos területein előforduló Harmonikus Hullámrezgés össze van hangolódva, Egyiptom, Himalája és Tibet rezgéseivel. Ezt a jellegzetességüket még jobban felerősítik a Canyonban, izzásban lévő és átalakult föltani képződmények. Azért is, mert ezek a geológiai képződmények sokkal kristályosabb összetételűek. Így sokkal erősebb, hathatós és kiterjedtebb kristályos-elektromágneses mezőket gerjesztenek. Tudtátok ezt? Éppen ezért a Harmonikus Hullámrezgés folyamata az, amely összehangolja a Grand Canyont Egyiptommal és Tibettel. Ezért is van az, hogy az atlantisziak a Szíriuszi-Plejád Szövetség segítségével képesek voltak arra, hogy hiper-dimenzionális átjárókat hozhassanak létre, Arizona területén melyek többek között Tibet és Egyiptom felé is elvezettek. De erről majd egy későbbi beszélgetésünkön adunk át többet.

Az Atlantisziak már korábban felismerték azt, hogy a Grand Canyon rengeteg ásványi mezőt foglal magába. Az idők folyamán a Canyon valamennyi kedvező jellegzetes tulajdonságát felismerték és hasznosították a maguk számára. Az atlantisziaknak, ahogy a lemuriaiknak is voltak és vannak is telepeik/közösségük a Grand Canyon szakadékaiban. Bár kezdetben még csak az ásványok kibányászásával foglalkoztak, de később ezek kedvező hatása miatt már a saját és mások fejlődésének segítése céljából, olyan templomokat emeltek fel itt, melyekben képesek voltak megfiatalítani a testeket, és ha szabad a ti kifejezésetekkel élni, olyan kolostorokat alapítottak, ahol a tudós papság összejöhetett, együtt lehetett. Ez a szövetség a hiper-dimenziós alagútrendszert, hozzávetőlegesen, mintegy 38.000 évvel ezelőtt építette és fejlesztette ki teljesen készre, a ti jelenlegi időmérésetek szerint, nem sokkal az után, hogy a Giza nagy Piramisának építése elkezdődött. A piramis, amelyet már felfedeztetek a Canyon egyik elszigetelt területén, egy része volt egy Templom-Kolostor együttesnek.

Ebben az épületegyüttesben számos hiper-dimenzionális energiatermelő egység volt és van még ma is. Úgy néznek ki ezek, mint kisiskolás gyermekzsúron arannyal és bíborszínnel kidíszített madárfigurákkal feldíszített terület lenne. Ezek az energiatermelő egységek, mind a Szíriuszi-Plejád technológiai tudás szerint működtek és működnek ma is. Néhány ilyen egység energiáját, az alagút rendszeren keresztüli szállítás céljából használták fel. A szállítási útvonalakat szétosztották, csatlakozó állomásokon keresztül a földháló pontjai mentén, bizonyos helyszíneken át, mint például Egyiptom, Tibet, Poseida és Og. Néhány ezek közül nagyon is hasznosnak bizonyult az anyagmozgatásban. Egy másik prototípusa pedig a személyszállítás céljából került alkalmazásba hiper-dimenzionális görbületű mátrixon belül. Míg más hiper-dimenzionális egységeket azért fejlesztettek ki, hogy át tudjanak utazni a jövőbe, vagy vissza tudjanak érkezni a jövőből, így lényegében az időutazást használták. Elmondjuk és elmondtuk már azt is nektek, hogy Atlantisz kultúrájának lényege a jövőből érkezett, de valójában a múltba vonódva abban teljesedett be.

 

Az atlantisziak megtervezték és kiszámították és felépítették a Föld, működő energetikai hálóját, amely a szent geometrián alapult, és erre természetes kristály erőpontokat használtak fel rögzítés céljából, így ezzel segítették stabilizálni és teljes erejébe felerősíteni az energiaáramlást ezen a szimmetrikus hálón belül. A Földháló rendszer hatása némileg, nagyjából megegyezik a Reshel féle beosztással. Az egyik ilyen energiakapcsolat a Grand Canyon Ízisz Temploma és a Giza Nagy Piramis között jött létre. Közöttük energiacsere rendszer jött létre és történik most is, és ugyanúgy ezen az elven más területek között is a földhálón belüli számos terület között.

 

A Sedona közelében lévő Boyton Canyon, egy ilyen másik hely, ahol tökéletesen ugyanúgy lehet érezni és érzékelni vizuálisan Egyiptom rezgéseit. Más körzeteket így kapcsolódnak össze a Rácsháló és ugyanúgy a Reshel háló (Geometriai Háló, amely használata időutazást tesz lehetővé) segítségével, mint a Grand Canyon és Yaluzhangbu Nagy Kanyon, amely Tibetben van. Ezért is van az, hogy annyi földtani képződmény visel a Grand Canyonban, egyiptomi és buddhista elnevezést. Bár a mostani modern időkben a térséget kutatók ezt tudatosan figyelmen kívül hagyták és kényszerítve érezték magukat arra, hogy a tudományos szakkifejezéseknek megfelelően jelöljék meg ezeket a képződményeket. A rezonancia és kapcsolat, ezek helyek között, nagyon is valóságos és nagyon is kézzelfogható. A Grand Canyon örvényének másik területeivel a Rácshálón keresztül, létező összekapcsolódás van az ősi Og-Titicaca-tó területeivel, amely a mai Peru és Bolívia térségében terül el.

 

A földalatti üregek és alagúthálózatok egyaránt elvezetnek, Cusco és Tiajunaco hatalmas térségébe. Mivel nem voltak mindenhol szállítóegységek, de voltak olyan beavatottak, akik képesek voltak az ilyen területek és helyszínek között a bilokációra (azaz egyszerre két helyen lenni), azáltal hogy a már említett Reshel stílusú hálórendszer frekvenciájára átváltva hasznosították annak előnyeit az utazásra. Igazából a Canyonon belül még található néhány hathatós hatalmas piramis építmény, amit még az atlantisziak építettek, bár az idők pora befedte azokat, míg az emberiség továbbra is a felszínen maradt.

 

A Belső Föld

 

A Grand Canyonból valójában számos bejárat nyílik a Belső Föld hatalmas városaiba és termeibe. A Belső Föld egy pontosabb megfogalmazás itt, mint a Homorú Föld. Már beszéltünk erről nektek, nem egy egyedi egy különálló Föld létezik, hanem a (fizikai) Föld egy rész az Omniverzum Om Földjén belül.

Azon túl a Föld valójában nem gömbölyű, hanem a pólusoknál lapos. A bolygótoknak öt különböző köpenye, héja (rétege) van. A szerkezeti felépítését tekintve mindegyik réteg magába öleli a másikat (mint a hagyma rétegei). A külső három rétegei között, hatalmas üregek vannak, és több helyen is folyók hömpölyögnek közöttük és ionos mezők világítják meg fényükkel. Hasonlóan nézhet ki, mint amit ti Auróra jelenségnek neveztek. A legnagyobb üregek közül az egyik, több mint 800 mérföld hosszan nyúlik el és több mérföldnyi magasságban terül el, a ti mérési rendszeretek szerint. Az Atlantisziak aranykoruk technológiai tudásával képesek voltak ezekben az üregekben lakni, amelyet kiterjedt alagútrendszerek hálóztak be és így össze voltak kapcsolódva mindennel.

 

Vannak közöttetek néhányan, akik azt tartják, hogy Tibet pontosan Amerika délnyugati területeivel átellenben terül el. Ez mérnöki szempontból helytelen állítás, mert valójában a hiper-dimenzionális fizikán alapulva, a harmonikus energiaingás alapvető alkalmazásával állja meg csak a helyét ez az állítás. De valójában ott a kettő között van egy föld-kapu, átjáró, amely összekapcsolja őket, és ez egy rendbe hozott, megújított földkapu, egyike a sok közül.

 

De értsétek meg, hogy a Föld-kapu portálok és a Föld belsejében lévő alagutak használatához egy energiaazonosító és fogadó frekvencia (olyan, mint egy aláírás) szükséges, amelynek az az előnyös hatása, hogy biztonsági tényezőként szolgál. Hogy úgy mondjam ez nem egy olyan eset, amikor beléptek a liftbe.

 

Ez egy Különleges Idő

A Vízöntő Rezonancia a Wesak megnyílása ideje alatt egyesülni fog a Grand Canyon energiáival, amelyek a Sedona és Sangre de Cristos Örvények körzetében vannak. Amely egy 300 négyzetmérföldes háromszögelésű mátrixot fog felékesíteni energiájával és ebben a hatókörzetben a harmonikus energiahullámzás elérhető lesz. Nyomatékosan felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy azok a kristályos energiák, amelyek ekkor a Sedona Örvény körzetében kiterjedtebben áramolni fognak, sokkal erőteljesebbek és még hatalmasabb erővel bírnak majd és hozzájárulnak az Új Föld Vízöntő Felemelkedéséhez.

 

A Föld, az idő, különböző szekvenciáiban, folyamatában létezik, mint ahogy azt az emberiség képzeli. A Sedona Örvény már több millió éve a helyén van és geológiája is erről beszél. Az emberi lakosság megjelenésének lineáris szekvenciája, itt kevesebb, mint két évszázados és csak csekély mértékben van hatással arra nézve, hogy szervesen kapcsolódjon a nemlineáris többdimenziós valósághoz. Sedona most rendelkezik egy félig meddig folyamatosan áramló anionos plazmikus medence keringésével, amely az óramutatóval ellentétes járással bír ebben a mezőben. Ez egy természetes mágneses vonzást eredményez akkor, amikor egy hatalmas energiainjekciót kap a napsugárzástól. És ez meg fogja emelni az örvény forrásainak hatásfokát úgy, hogy a plazmikus kilövellése elér északon akár a Powell tóig (Grand Canyon), míg napnyugaton a Sangre de Cristosig, míg délen akár Scottdale-ig.

 

Ez egy különleges idő a Társ-teremtésre

 

2013, Hármas fogyatkozás sorozata egy egyedülálló és hihetetlen erőteljes (energia) töltéssel bír: ez egy olyan megnyílást eredményez, amikor a „Föld Őrzői” megjelennek, így ezért is különleges időszak az idei Május 24-25-én bekövetkező Teliholdas Holdfogyatkozás. A Buddhisták ezt az időszakot Wesaknak nevezik. Május 24-28 közötti csúcsidőszak alatt a Sedona Örvény különösen meggyönyörködtető lesz és ez egy hihetetlenül hatalmas idő arra, hogy találkozzatok, együtt lehessetek és imádkozhassatok, szertartást végezzetek és meditáljatok.

 

Vannak néhányan, akik azt állítják, hogy 2013. nem a csoportmunkák éve: Mi egy másfajta látószögből nézzük ezt. Ahhoz hogy 2012. ide vezessen 2013-ban, ahhoz egyéni és csoportos előkészületek, felkészülések is kellettek. De azt is mondhatjuk, hogy az egyéni felkészülés az maga az utazás, de nem a végállomás. Így a személyes, egyéni megfeleléseknek, a saját beállítódásra nézve mindig is szükség volt, de 2013. kezdete óta mondjuk azt is, hogy a csoportos meditáció, a csoportos összejövetelek, még jobban alkalmazhatók és még inkább vonatkoznak a Vízöntő Rezgéshez, mert összefüggésben vannak a Földdel való társ-teremtéssel és ez most még jobban időszerű és hatásos, mint valaha eddig. Mivel még nagyon sok változásnak kell létrejönni, van még munka bőven, nemde?

 

Zárszóként

 

A 2013. évi Wesak egy olyan időszakot hoz el, amelyben a Koherencia (az energia-együttrezgés a kozmikus valósággal) felerősödik, és összeolvadhattok a belső szívetekkel. Az Isteni Fényt sokkal könnyebben tudjuk befogadni ezzel az indukció (a háromfajta energia összekapcsolódása által gerjesztett komplex energia) által és így már a belsőtökből mindezt kivetíthetitek (a fizikai valóságotokba). Tudjátok, az Isteni dimenzionális Fényt minden egyes ember, végül is, saját magából vetíti ki. Ezen az energián alapszik mindegyikőtök saját maga igazsága, és annak a visszaigazolása, hogy kozmikus létezők vagytok, arról a helyről származtok, ahol az energiáitok összegyűjtődnek. És ezeknek az energiáknak a kiterjesztése csak a koherens fény frekvenciájával lehetséges, amely befogadását/elfogadását követően, a szívetek vágyának hajtóereje általi szándékaitok szerint alakultok és így azok, elvezetnek a bölcsességetekhez, a tudáshoz. De nagyon fontos azt is tudnotok, ahogy elkülditek, ahogy befogadjátok, ahogy beviszitek ezeket az energiákat, azok úgy fogják felfedni nektek az isteni éneteket. És amikor összeolvadtok a koherens harmóniában az elmétekkel, akkor a társ-teremtéssel a tömegtudatosságotok szándéka szerint kapcsoljátok össze a különböző valóságokat. A csoportos meditáció irányába tett közös szándék, exponenciálisabban erősebben ölt testet, most ebben az időszakban. Azt mondjuk nektek, hogy a tágabbra nyílik a dimenzionális ablak, Május 21-28. között, és ennek a legerőteljesebb, és az energiacsúcspontja a 3 napos (Május 23-25) Holdfogyatkozásra irányul. Nincs ennél alkalmasabb hely összejönni ekkor, mint Sedona Tisztítótűzének Energia rezonanciájával.

 

Jöjjetek össze, egyesüljetek csoportokba, vagy meditáljatok akár egyedül, de legyen rá időtök. Ez egy teljesen megdöbbentő energiaáradás lesz, amely Észak-Amerikát a változások partjára viszi. Így mindenegyes kódhordozót hívunk most, hogy vegyen részt ebben. Ez a Társ-teremtés ideje, amely rendkívülien jósággal teli változásokat hoz amerikaiaknak (és ez által a teljes Földnek). Ez az a (megprófétált) idő, amikor az Ősök visszatérnek. Visszatér a Szellem, az Igazság és az Erényesség. De ezt együtt összefogva, tömegesen kell létrehoznotok, mert bizony ez hatalmas erőkifejtést igényel. Ti Vagytok a Társ-Teremtők. És mi arra ösztönzünk bennetek, hogy válaszoljatok erre a kihívásra és teremtsetek. Ez a Dharma visszatérése és az árnyék eltávolításának ideje. Egy ilyen környezetben arra bátorítunk benneteket, hogy legyetek itt és segíteni fogunk, de mint Emberiség, Ti Vagytok Azok, akiknek a változás motorjának kell lennetek.

 

Metatron Vagyok és megosztom veletek ezeket az Igazságokat!

 

Szeretve Vagytok

 

 

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás:

The above article & channel is copyrighted © All Rights Reserved http://www.Earth-Keeper.com

James Tyberonn ~ Lord Metatron: The Return of White Eagle Lord Metatron Channel via James Tyberonn

 

 

Jegyzetek:

 

 

Kambriumi Sugárzás/Robbanás

 

Idővonalból:

567,9 MILLIÓ ÉVE– EMLŐSÖK 3. NAPPALA: Barbara Hand-Clowe

 

Kambriumi robbanás: A puhatestűek megjelenése

 

(BHC2:74)

 

 

Kambriumi Robbanás/sugárzás: Metatrontól

 

A Vízöntő Váltás vagy Antropocenikus Sugárzás egy újfajta életet fog hozni, ugyanúgy ahogy ez megtörtént és okozta a Kambriumi Sugárzást, mintegy 580 millió évvel ezelőtt.

 

A tudósaitok már tisztába vannak a Föld ezen egyedülálló korszakával, amely idő során a jelenlegi biológiai életetek elkezdett kialakulni. Úgy nevezték el ezt a korszakot: Kambriumi Sugárzás. A kambriumi időszak volt az egyike annak, amikor egy hatalmas plazmikus beáramlás érkezett a Földre és ennek hatására új életformák alakultak ki a bolygón. Darwin a híres evolucionista is elismerte azt, hogy a kambriumi sugárzás volt a legnagyobb ellenérv az evolúciós elméletével szemben. És ugyanez (a plazmabeáramlás) történik most. A jelenlegi napsugárzás erőssége, 1989-ben* (lásd még az Idővonalon: Kryon) lett felpörgetve és feltöltve és majd folyamatosan folytatódni fog így a továbbiakban. Hihetetlen számú és mennyiségű koronális kitörés, kidobódás, egykor egy elképzelhetetlen sugárzással, ionokkal és elektronokkal bombázta a Földet.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&id=419&Itemid=78

A Szaturnuszi rendszer fontos szerepet jártszik a Kozmosszal való összeköttetésben és valójában a Föld Holdjával kapcsolatban abban, hogy az élet kirobbant egykor a bolygótokon, akkor amikor az úgynevezett "kambriumi robbanás" ment végbe.

 

 

(Megjegyzés: a kambriumi sugárzás vagy robbanás, viszonylag gyors megjelenését hozta magával a legtöbb állatfaj megjelenését, mintegy 530 millió évvel ezelőtt. Erre a fosszilis lenyomatok maradványai is utalnak, hogy mennyire jelentős változatosságai jelentek meg a különböző életformáknak, beleértve az állatokat, a fitoplanktonokat és calcimibaktériumokat.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&id=378&Itemid=77

Isis Templom Nagy Kanyon

http://en.wikipedia.org/wiki/Isis_Temple

 

Módosítás dátuma: 2013. május 09. csütörtök, 13:02
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 13 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!