Metatron a Fény Ura – Tyberonn közvetítésével : A Fehér Sas visszatérése 1.rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron/Tyberonn   
2013. május 06. hétfő, 07:33

Metatron a Fény Ura – Tyberonn közvetítésével : A Fehér Sas visszatérése

1.rész

Az Új Föld Első Éve - A Dharma visszatérése – Wesak Fényünnepe – A Triád Hármas Fogyatkozás Energiája – Kapcsolat Sedona és Tibet/Nepál között – A 13-13-13 energiája – A Szíriuszi-Plejád Szövetség fizikailag tapasztalható megjelenése/Dimenzionális Egybeesés – Rombikus Négyszög/Planetáris-Szoláris Korona – Wesak különlegessége: egy földönkívüli Kozmikus, egy Asztrológiai és egy Kristályos energia turmix

 

 

Metatron Vagyok a Fény Ura és szeretetem ölelésével köszöntelek bennetek! Most összekapcsolódunk veletek a Szellem egy kísérete által, a Felemelkedett Mesterek egy csoportjával, akiket Fehér Sas-nak nevezhetnétek. Ez egy energia a leghatalmasabb erkölcsi tisztaságból, amely sokatok magasabb rezgésű részét tartalmazza.

 

Kedveseim! 2013, az Új Föld Első Éve és egy nagyon különleges, nagyon erőteljes időszak. Ez a különleges lehetőség alkalmas arra, a Magasságos Istennel való társ-teremtésre, amely az Emberiség haladásáról és az Új Földről szól. Ez az az év, amikor a Dharma (Isteni Rend, Szeretet és Bölcsesség Törvénye) visszatér Észak-Amerika a Sedona Örvénylés Központján keresztül. 2013-ban a Wesak, Teliholdas Holdfogyatkozás idején, amikor felhangzik a harsona hívása felétek arra, hogy mindegyikőtök, akik a lélekszerződésükbe vették azt, hogy társ-teremtőként vegyetek részt a Dharma lehorgonyzásában. Sokatokat fogunk hívni és sokan is fogtok válaszolni erre a hívásra. Ez egy szent esküvésetek beteljesedése lesz, amikor a Fehér Sas visszatér.

 

Így most elmondjuk azt nektek, hogy azok vagytok, akik egykor egy lélekcsoportként a Lemuriai Birodalom, az Arany Atlantisz Poseida szigetének Egy Törvényét képviseltétek és csoportokra szerveződve még más számos birodalomban is megtestesültetek, sok korszakon keresztül. Ennek a lélekcsoport összeszövődése még Mu-ban, a Föld dualitásba kerülése előtt kezdődött, majd folytatódott Atlantisz, Og, Rama, Egyiptom, ókori görög birodalom, Judea, Európa középkora, Tibet idejében és igazából az amerikai („vad”) nyugaton keresztül.

 

A Fehér Sas Lélekcsoport Közösség

 

A „Lélekcsoport” egy olyan társaság, ahol nagyon sokan követni tudják a Szellem Ösvényét és valójában mindig is abban vagytok. Lényegetek e magvát mindig is hordoztátok magatokban a bolygó spirituális, lelki megvilágosodott korszakain keresztül. Azokba a csoportokba tartoztok, akik Atla-Ra, Horus és Ízisz, Akhnaton, Jesua ben Josef, Buddha és Fehér Sas valamint Fehér Bölény megannyi idejében, csoportjukkal ide hívva lettek, és most pedig ugyanúgy megint itt vagytok, 2013-ban a Wesak idejében. Erre a mostani időre lett előre jelezve az, hogy visszatér Amerika Vörös Föld (Redlands: az indiánok lakta sivatagi térség) térségébe az igazság és erkölcsi tisztaság, amely már egyszer rejtezett itt e földön. Ez egy megjövendölt idő, amelynek meg kell érkeznie és ennek a szent beteljesedése nagyon közel van.

 

Mindez Wesak idején a 13. (kozmikus) rezonanciában (a hagyományok szerint a 13. TeliHold, a 27-es holdház rendszerében, időszaka) történik meg, amikor az Amerika Vörös Földjén, a Szellemiség Öreg Bölcseinek Arany Korszakának Őrzői ismét jelen vannak, azok, akik korábban is és mindig is, közeli kapcsolatba kerültek Tibet földjének energiáival. Elmondjuk most azt is nektek, hogy elég sok Tibeti Mester képviselte a Bölcsesség Arany korszakát, így többek között a Fehér Sas csoportból származó vörös törzsek bölcseinek klánja. Ezért is van az, hogy olyan sok számos tibeti spirituális hagyomány tükröződik a Hopi, Navajo, Zuni, Lakota és más egyéb törzsek vénei által őrzött hagyományokba. Ezért is van az, hogy sokatok most is vissza lett hívva erre az erőteljes időszakra, hogy összekapcsolódjatok az amerikai indiánok korszakának bölcsességével, úgy hogy a Hopi, Lakota vagy más törzsekbe inkarnálódjatok. Habár ennek a korszaknak a  hőskora már elmúlt, mégis most éppen ideje van annak, hogy ezeket a hagyományokat újraélesszétek, azokat amiket az ősi próféciák előre láttak, így a Dharma visszatérését.

 

Mivel a Vízöntő Felemelkedés (lásd korábbi Metatron anyagunkat) eredményeként az ionikus mezők változását hozza magával, egy sokkal Nagyobb Örvénykapu Nyílás fog megnyílni Sedonában, melynek a hatásközpontja Észak-Amerikában lesz és az ki fog terjedni a Sonoran Sivatag körzetétől (Arizona, Baja California) a Grand Canyonnak nevezett térség régiójáig. Ebben a rezgésben (13. kozmikus rezonancia) a Szellem egy kísérete fog itt megtestesülni. Mivel ekkor egy időzített harmonikus oszcilláció (energiarezgés beállításban) jön létre, akkor egy újraébredést segítő frekvencia töltődik le ekkor ezen a területen, és rendkívüli módon ebből a központban árad majd szét, így ez az időzítés fogja megjeleníteni majd a Dharma visszatérését a Vörös Földre (indiánok földjére).

 

Mindig is volt egy különleges kapcsolat a Tibet/Nepál tájegység és Sedona között. A régiségben már létezett a Belső és az Omni Föld egy hiper-dimenzionális alagutja a két szent zóna között. És ma bizonyosságul szolgálhat bárki számára is az, ha nyelvészetileg megvizsgálják és összehasonlítják a Pueblo indiának és a Tibetiek nyelvezetét. 2013-ban tehát újraaktiválják és beültetik és szétsugározzák a már említett dharmikus kódokat. A változás magvait vetik el és ezzel változások indulnak be ezzel, mert valójában igen nagy szükség van ezekre a változásokra. Az Anasazik és a későbbi leszármazottaik az amerikai Pueblo indiának törzseinek e területei számtalan kölcsönös történelmi vonatkozásokkal bírtak nemcsak a Szíriuszi-Plejád Szövetséggel, hanem a szintén ősi Mu kékbőrű fajával. Az idők hatalmas korszakain keresztül, amelyet a Hopi, Zuni, Pueblo népek a 4. világ végének (az 5. világ születésének) neveztek el, egy olyan átalakulást hozott magával, amikor is a Belső Föld területein élők kapcsolatba kerültek mindazokkal, akik az ősi tibeti nép belső földjének tudósai voltak. Így egy folyamatos keveredés alakult ki közöttük évezredeken keresztül. Vagyis valójában ezért van az, hogy a Pueblok és a Tibeti/Nepáli faj olyan sokmindenben hasonlít egymáshoz.

 

A Rombikus Négyszög újraéledése

 

2013 áprilisától, májuson keresztül egy hármas fogyatkozás (A Triád energiája:

Április 25/26 Holdfogyatkozás a Skorpióban, Május 9-10 Napfogyatkozás a Bikában, Május 24/25 Holdfogyatkozás a Nyilasban

) jön létre, amikor is egy teljesen megdöbbentő, rombikus négyszög formálódik, alakul ki. amely egyesülni fog energiáival a júniusi napfordulóéval. A harmadik fogyatkozás, a Wesak idejében Teliholdkor történik meg majd, és idén, és ekkor lesz az energetikus, tetőpontja, amikor is egy kristály korona helyeződik beléje, épül fel benne. Ez azt jelenti, hogy, mint a boxban…egy…kettő…három….majd a kiütéssel felérő fogyatkozási energiát fogtok érezni Az első és a második dózis mindegyike a harmadik mindenható aspektusához fog elvezetni, így erősítik fel azt. A május 24/25.-i Holdfogyatkozás valóban egy igazán mélyreható újjászületéseteket fogja meghozni. Esszenciájában a 13-13-13 rezgését hordozza magában. Ez történik meg majd a Wesak Teliholdjának idején. Ez egy teljes megújhodáshoz, megújuláshoz vezető idő, amely a rendelkezésetekre áll és elképzelhetetlen lelkierőt hordoz magában. És összeegyeződik majd egy mindent felkavaró asztrológiai hatások (állások) lehetőségeivel. Ezt az (energiát) ezen a módon, minden egyes ember meg fogja kapni, és így meghatározza, hatással lesz majd a fényhányadosára, beállítódására, és hitrendszerére. Azok a Mesterek, akik tudatába lesznek ennek az emelkedésnek, a fontosságának, belül mélyen érezni fognak egy hívást, hogy együtt összekapcsolódva tár-teremtve létrehozzák azokat a változásokat, amelyekre szükségetek van és megengedik maguknak ez energia csúcspont megnyílására.

 

Ez most az Új Földért való társ-teremtés ideje.

 

A Szíriuszi-Plejád Szövetség megjelenése

 

Wesak ideje alatt egy rendkívülien ritkán tapasztalható interfész (két tudatossági szintet összekapcsoló térfelülelt) nyílik meg, amely idején a jóindulatú Szíriuszi-Plejád Szövetség megtestesülését hozza magával. Megjelennek, érzékelhetővé, érezhetővé lesznek és teljes mértékben valóságosan is láthatóak is sokak számára ezekben a portálokban egy dimenzionális egybeesés által. A Hármas Időpont (Tripla Date, a három fogyatkozás) Energiáiból teljes mértékben részesülhettek, melyek tajtékos hullámaikkal egyesítenek, összekötnek mindent az Egy-ség tudatossággal, és valóban ekkor minden a 13 rezgés mezőbe kerül. 2013 Wesak idejében, ebben az értelemben a 13-13-13 energiáiban kerültök. (2013 és a 13. kozmikus rezgés, vagy sugár, valamint a hagyomány szerinti 13. telihold a 27-es holdház felosztás szerint adja a 13-13-13 rezgését.) A régi világot Felülíró Átkódolás fog beteljesülni, amelynek lényege valójában egy földönkívüli Kozmikus, egy Asztrológiai és egy Kristályos energiák keveréke alkotja majd. A Teliholdas Holdfogyatkozáskor (május 24/25), az Uránusz-Plútó (kvadrát) valamint a Jupiter-Szaturnusz, bolygók által alkotta kombináció (korona) hatásra egyesülnek az energiák olyan módon, hogy a dimenzionális fátylakat elvékonyítják és megnyitják a Kozmikus Egység egy példátlan folyosóját. A Felemelkedett Mesterek egyesített légióval egy földi interfészen (tér-idő vonalak összetalálkozása) keresztül összekapcsolódva kerültök egy 7 napos fázison, időszakon keresztül, május 21-28. között, olyan csúcsponti energiákkal, melyek tetőpontja, csúcshatása Május 24-27.-én adódik.


A Szellem egy holografikus kísérete

Ez egy reneszánsz egy megrendítő erejű újjászületés pillanata, a szívet megremegtető ideiglenes területét elérése, amely egy lineáris sorozatban terjed ki, egy olyan időszak alatt, amelyben holografikus betét, beillesztésként gondolhattok. Egy olyan dolog fog megtörténni, amelyet már régóta, hosszú idővel ezelőtt elterveztek, amely meghaladja talán most a képzeleteteket. Jó idő lesz arra nézve, hogy emlékezzetek arra, hogy kik vagytok és a tudás kódjait megkaphassátok, és mint kódhordozók megoszthassátok az azokat az egész bolygón keresztül másokkal.  Wesak idején, május 24.-én a Teliholdas Holdfogyatkozáskor az Angyali Birodalom Jelenléte elhozza számotokra a Felemelkedett Mestereket, a Krisztusi Avatárokat és Buddha Nagyurat a 12 fő, alapvető portálon keresztül, ahol ezúttal mi is ennek részvevői leszünk.

Minden erőcsomópontnak nevezett terület meg fogja kapni ezt az energiát, mert  valóban a Szellem Jelenléte túl van minden korlátozáson, azon is amit fizikai anyagnak neveztek.  A 12 portáltól kiindulva, Kezdetben a kódok különleges energiafolyosókon vagy fénykapukon áradnak szét és másodlagos közvetítő kapukon szóródnak szét, 144 pontba, majd onnan egy harmadik osztódással az egész bolygóra vetülnek.  2013-ban 12 Alapvető ponton kezdődik el az energia letöltése, amely kapcsolatban áll a Vízöntő Felemelkedés ionos áramlásával.

 

A 12 Alapvető kapcsolódási pontok/Portálok a következőek:

· Sedona – (Sonoran sivatagi Grand Canyon)

· Borobudur, Indonézia

· Lumbini, Nepál

· Śrī Pada, Śrī Lanka

· Rapa Nui/Húsvét-szigetek

· Delphi, Görögország

· Uluru, (Ayers Rock) Ausztrália

· Axum, Etiópia

· Mt Hakusan, Japán

· Minas Gerais, Brazília (Sao Tomas des Letres)

· Göbekli Tepe, Törökország

· Gobi Sivatag, Mongólia (Shambhala)

A Wesak idejében, amely időpont kulturális hagyományozás szerint a buddhizmussal is társítható, bizonyos helyeken, primér pontokon, olyan kvarcmezőkben többek között, ahol gránit és homokkőbányák vannak, még erőteljesebb energiahálózatok nyílnak meg. Ez különösen érvényes a Sedona Örvényre. A Földönkívüli Őrzők Ashtar Légiójának csapatai és a Szíriuszi-Plejád Szövetség csoportjai megjelennek, láthatóak , érezhetőek és érzékelhetők lesznek sokak számára és egy rendkívüli tiszta rezgésről gondoskodnak majd ebben térségben.

Vannak néhányan, akik úgy érzik, hogy Sedona körzete nem olyan erős, mint amilyen az volt néhány évszázaddal ezelőtt, mert az emberiség száma, jelentősen megnövekedett e körzetekbe. De ez egy téves félreértésen alapszik, mert ezeken a területek energia potenciája megújult és még erősebb, mint valaha. Semmi sem történhet a Földön, amely ne lenne a Tudatos Élő Föld öntudatos uralma, irányítása alatt. Bár a bölcsesség sokkal mélyebb megértéséről való gondoskodás lényegesen hatékonyabb lenne, ha az emberiség lakossága nem annyi területre összpontosulna, mint jelenleg, hanem annyira, mint az elmúlt időszakban. De így is az emberiség hozzáférhet a különleges Élő Katedrálisokhoz.

Vannak valóban olyan helyek a Földön, ahol hihetetlen energia erősségű pontok és örvények helyezkednek el és azok távol is esnek az emberiség lakókörzeteitől. A Grand Canyon viszont sokkal több ilyen területet foglal magában, mint bár melyik terület Észak-Amerikában. Annyi bizonyos, hogy az itt lévő Nemzeti Parkok egy magasabb tervezés és egy isteni inspiráció eredményei alapján lettek kijelölve.

(folytatása következik)

Közreadja:www.foldicsillagok.hu

The above article & channel is copyrighted © All Rights Reserved http://www.Earth-Keeper.com

James Tyberonn ~ Lord Metatron: The Return of White Eagle Lord Metatron Channel via James Tyberonn

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!