AZ ELSŐ LÉPÉS MEGTÖRTÉNT..... XVI. Benedek pápa hétfőn (február 11-én) bejelentette, hogy február 28-án lemond tisztségéről. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. február 11. hétfő, 13:13

AZ ELSŐ LÉPÉS MEGTÖRTÉNT.....

 

XVI. Benedek pápa hétfőn (február 11-én) bejelentette, hogy február 28-án lemond tisztségéről.

A nehéz pápai feladatok ellátására nemcsak a lélek, hanem a test erejére is szükség van – fogalmazott hétfőn reggel XVI. Benedek, amikor bejelentette, hogy február 28-án leköszön a trónról.

 

A bíborosokból álló konzisztóriumon részt vevők előtt elmondta: Isten előtt többször is lelkiismereti önvizsgálatot tartott, és megbizonyosodott arról, hogy előrehaladott kora miatt már nincs elég ereje megfelelő módon gyakorolni a pápai hivatást. A szolgálat alapvetően spirituális jellege miatt azt nem csupán szavakkal és tettekkel kell végezni, hanem szenvedéssel és imádsággal is.

„Tudatában vagyok e lépés komolyságának" – hangsúlyozta a katolikus egyházfő, aki szerint a mai, gyorsan változó világban Szent Péter bárkájának az irányításához a lélek és a test erejére egyaránt szükség van.

A pápa áprilisban tölti be 86. évét. 2005. április 19-én lépett trónra a katolikus egyház 265. fejeként. Federico Lombardi szentszéki szóvivő jelezte, hogy a pápai – közép-európai idő szerint 20.00 órakor hatályba lépő – lemondás után kezdetét veszi a „sede vacante" (üres trón) ideje. Benedek kérte, hogy hívjanak össze konklávét a következő katolikus egyházfő megválasztására. Értesülések szerint a konklávé március közepén ül össze.

XVI. Benedek lenne több mint 700 év után az első pápa, aki önként lemond az egyház vezetéséről.

Forrás:  MTI/Hír24

 

1074-BEN – CÖLIBÁTUS KEZDETE

Az akkori pápa döntésére vezették be a cölibátust, a női energiának trónfosztását az úgynevezett spirituális életbe. A nők ezután csak „szolgálók” lehettek

 

1139. SZENT MALAKIÁS : PRÓFÉCIA A PÁPÁKRÓL

Forrás: index.hu

http://anapkeletiblcsek.blogspot.com/2010/03/szt-malakias.html

Malakiás ír püspök 1139-ben utazott Rómába, hogy felkeresse II. Ince pápát. Az ír főpapról kortársai úgy tartották, hogy profetikus képességekkel rendelkezik. A hagyomány szerint Malakiás Rómába érve, amikor meglátta az Örök Várost a környező dombokról, extázisba esett és egy látomás jelent meg neki, amelyben elvonult előtte a jövőben uralkodó 112 pápa. A látomás nyomán vetette papírra a pápákra vonatkozó latin nyelvű listát, majd átadta II. Incének, aki elzáratta azt a vatikáni titkos archívumba.

Az irat létezését több mint 400 éven keresztül titokban tartották, míg 1559-ben egy Benedek-rendi történész, Arnold Wion nyomtatásban is kiadta a Malakiásnak tulajdonított dokumentumot.

A Szent Malakiásnak tulajdonított prófécia szerint a II. János Pál után következő egyházfő az utolsó előtti. A Malakiás-lista alapján az utolsó pápa száműzetésbe kényszerül, Róma elpusztul, ezután egy új korszak kezdődik el.

 

Az elmúlt évszázadok során, amikor a regnáló pápa életkora vagy egészségi állapota miatt aktuálissá vált az utódlás kérdése, újra és újra felbukkant a XII. században élt Szent Malakiásnak, az írországi Armagh püspökének tulajdonított lista. A profetikus felsorolásban rövid, általában néhány szavas jellemzések sora szerepel az egymást követő pápákról.

 

A teológusok, történészek és érdeklődő laikusok mind a mai napig késhegyre menő vitát folytatnak a Malakiás-lista valódiságáról. Egyes vélemények szerint különösen gyanús, hogy a legenda szerint a felsorolás az elkészülte és II. Incéhez eljuttatása után kereken 400 évig irattárban porosodott. 1559-ben egy Benedek-rendi történész, Arnold Wion nyomtatásban adta ki a Malakiásnak tulajdonított dokumentumot.

.....

A hagyomány szerint Malakiás római útján élte át nevezetes látomását, amely után a "idők végezetéig" sorban következő 112 pápáról (más értelmezés szerint 111 pápáról plusz a számozás nélküli utolsó kakukktojásról) feljegyezte a meglátásait. Ezek a leírások legtöbbször a pápa családjának címerére, illetve az uralkodásuk során bekövetkezett fontos eseményre utalnak.

 

100 év pápái

 

A kortárs 20. századi pápák sora a listában 102.-ként következő XIII. Leóval (1878-1903) kezdődik, akit Malakiás a Lumen in coelo (fény az égből) leírással jellemez. A pápa címerét üstökös ékítette. Az Ignis ardens (lángoló tűz) X. Pius (1903-1914) volt, akinek uralkodása idején kitört az első világégés.

 

A 104. pápa, aki a Religio depopulata (elnéptelenedett vallás) jellemzést kapta, talán a kommunizmus térnyerése miatt, XV. Benedek (1914-1922) volt. Pastor angelicus (angyali pásztor) néven szerepel XII. Pius (1939-1958), Fides intrepida (rendíthetetlen hit) volt XI. Pius (1922-1939) névjegye, míg a Pastor et Nauta (pásztor és tengerész) a megválasztása előtt Velence püspökeként dolgozó XXIII. János (1958-1963) lehet.

 

Napfogyatkozás

A lista 108. rekordja a Flos florum (virágok virága) néven jellemzett VI. Pál (1963-1978), akinek milánói érseki címerét valóban három hercegi liliom ékesítette. A De medietate Lunae (a félholdból) I. János Pál (1978) volt, aki reformokat beharangozó, gyanúsan rövid (alig 33 napos) uralkodását éppen félholdkor kezdte.

A 1978-ban a pápai trónt elfoglaló II. János Pál a sorban a 110., a rá vonatkoztatott leírás pedig De labore Solis ("a nap vajúdásából", azaz "a napfogyatkozásból"). Karol Wojtyla, Krakkó érseke 1920. május 18-án született a lengyelországi Wadowicében, egy napfogyatkozás idején.

Jön az olajfa

Aki kötve hiszi, hogy volt éppen azon a napon napfogyatkozás, itt utánanézhet. A Malakiás-lista innentől kezd érdekessé válni. A 110. szám alatt jegyzett pápa a Gloria olivae "az olajfa dicsősége" jellemzést kapta.

Utána szám nélkül következik Petrus Romanus (Római Péter, vagy római szikla), akinél az egyetlen hosszabb szöveg szerepel. "In psecutione extrema S.R.E. sedebit Petrus Romanus, qui pascet oues in multis tribulationibus: quibus transactis ciuitas septicollis diruetur, & Iudex tremêdus iudicabit populum suum. Finis." Eszerint amikor ez az illető kerül a pápai trónra, a végső üldözés után "Róma leromboltatik, és a félelmetes Bíró fogja ítélni az ő népét. "

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=124:-idvonal-1000-1500&catid=41:isz-1945&Itemid=69

 

2010 KÖRÜL – ÚJ PÁPA, AZ EGYHÁZ REFORMJA

Itt van valami, amiről sosem beszéltek – intuitív felébredés. Oly sokan vannak, akik ezt kérdezik: „Lehetséges, hogy Isten nagyobb, mint amit nekem mondtak?” A bolygón ezrek ébrednek erre az igazságra teljesen önmaguktól. Nincs olyan hely a Földön, ahol ez nem történik meg... és ez mélyreható. Ez nem korlátozódik az ezoterikus hitrendszerekre sem, mert sok szervezett vallási mozgalom is látja ezt. Az Emberek éheznek a Szellemre, és olyan válaszokat keresnek, amik megfelelőnek érződnek ebben az új energiában. Szeretetet keresnek és egy személyes Istent. A régi energiás szervezett vallások nagyon fognak szenvedni, mert a tagság és az érdeklődés minden idők legalacsonyabb szintjére esett. A következő években lesz egy új Pápa, aki megkísérli, hogy újra életet leheljen a templomába végre valami olyant hozva létre, amit illeszkedik ahhoz, amit az emberiség érez. Meg kell tennie, vagy pedig el fog veszíteni egy 2000 éves dinasztiát.

(Kyon:081020)

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=130:idvonal-2010-1-januar-februar&catid=46:2010&Itemid=75

 

Földicsillagok: 2012.

Bár őszentsége a pápa (már összecsomagolt!) és a szkeptikusok megnyugtatnak mindenkit, hogy nincs semmi gond, semmi olyan nem történhet, ami akár aggodalomra adhat okot a régi világgal kapcsolatban, jó minden, ahogy van, egyszer élünk, aztán ott van még a józan ész, meg az is, hogy az evilági nélkülözéseiért elnyerjük méltó jutalmunkat majd persze odaát, de hát ők ezt a filmet egy nagyon régi gépen nézik, mi meg a szívünkön keresztül. Nem számít !, - ahogy a hétsugaras mester mondaná, - mindig minden jól van a teremtésben.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&id=399&Itemid=77

2012 – 2030. KRYON/LEE 2012. MÁRCIUS kivonata

 

Egy 36 éves Galaktikus Igazítás ablak közepe. Ennek az évnek a beállítását azt jelenti: hogy az energia el kezd megváltozni a bolygón, és az energia magvakat ültet el a bolygón, amely meg fogja változtani.
Új Tudatosság veszi kezdetét, egyre felgyorsuló változásokkal. Az öreg lelkek felébrednek a tudatosságuk változásába, de még idő kell ahhoz, hogy meglássuk ezeknek a változásoknak a különböző megnyilvánulásait., de sokkal gyorsabbak lesznek, mint generációváltásokon keresztül.

A Szabad Akarat újrakariblálása történik. A Szabad Választás nem azt jelenti, hogy azt választasz amit akarsz, hanem azt, hogyan tudod megváltoztatni  a dolgokat, hogy az legyen amit elgondolsz, elképzeled amit választasz. Eddig a fekete-fehér között választhattunk. Ha például nincs szín, akkor nincs mi közül választani.. Az újrakalibrálás azt jelenti, hogy multidimenzionálisan fogunk tudni választani, , színek között, mert a színek multidimenzionálisak. Készüljünk fel a színekre, a többféle választási lehetőségre.

1, A bolygón a teremtés lelki úton fog végbemenni: Spirituális rendszerek krisztusi tanításai alapján.: Találd meg a belső Istenedet. A krisztusi csodákat az ember is meg tudja teremteni.

Lassan véget ér a pápa ideje is. Az új pápa sokkal modernebb, különlegesebb lesz. Egyelőre nehéz helyzetében, a nyerte-nyerte ideológiát fogja hirdetni. Merényletet is készít elő ellene a régi gárda. A spirituális rendszerek átszerveződését, egymáshoz közeledését fogjuk majd meglátni.

A szabad választás jelszava megváltozik: A legkisebb rossz amit tehetünk helyett, a Legjobb, amit tehetünk lesz.

2, Dráma: A drámák vonzó programok, az alapvető emberi természet részei. De már nem lesznek vonzóak és motiválódnak. A drámákon keresztül már nem lesz lehetőség fejlődni és nem tápláló energia lesz.

3, Az életidő meghosszabbodása.

Nem kell félni a túlnépesedéstől. A nők nem civilizációs túlélési biológia-óra szerint kívánnak majd szülni. Általában egy gyermek, vagy gyermektelenek lesznek. Az életidő hossza növekedni fog.

4, Energia. A természeti erőforrások nem támogatják a régi tipusú energia felhasználását és kiaknázását. A tudomány finanszírozása megnövekszik az alternatív energiák tekintetében: geotermikus, árapály, szél energia

A Víz a legfontosabb erőforrás. A friss meg fog változtatni mindent, a sótlanitás egyszerű eljárásával olcsó és bőséges víz fog mindenki rendelkezésére állni.

5, Hitelesség/Becsületesség

Új bank és egészségügyi rendszer alakul ki.

Világszintű Könyvtárak! Teljesen ingyenes elektronikus szolgáltatások lesznek megtalálhatóak a könyvtárakban: új találmányok,, új technológia, hitelesen.

Méltányosság és Tisztesség lesz a vezérelve az Üzleti világnak.

6. Figyeljük a Híreket, hogyan fognak változni.

Új hír és hírközlőcsatornák alakulnak, amelyek ellensúlyozni fogják a drámákat, és ezeket esténként körülülik a családok: „Isteni Hírek Csatornája” fogja közvetíteni, hogy valójában mi is történik a bolygón. Az emberi Természet a fekete-fehér helyett, színes lesz!!!

Nincs óra Kryonékon, hogy mikor fog megtörténni. A mostan elültetett tudatosság és fény magvak, sokkal gyorsabban növekszenek majd. 18 év múlva megváltoztatják a Kristályos Hálót és óriási változást hoznak a bolygóra.

Az Isteni szeretet hozzuk az életünkbe és elképedünk azon, amit látni fogunk.

Kryon/Lee 2012. márciusi közvetítésből

(Kryon már több helyen is nyilatkozott arról, hogy Ratzinger volt az aki ellenállt annak, hogy a női energia visszakerüljön az egyházba és jelentős szerepe volt abban, hogy II. János Pált ebben megakadályozza)

 

2014-2016 KÖZÖTT „RÓMA ELESTE”

A VILÁGGAZDASÁG TELJES ÁTALAKULÁSA.

A RÉGI REND SZÉTESÉSE ÉS TOTÁLIS VÁLSÁGA.

A GAZDASÁG ÚJRAHUZALOZÁSA

(LW:0810) A CSOPORT ÜZENETÉBŐL

 

 

Módosítás dátuma: 2013. február 11. hétfő, 13:37
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!