2012.12.21. TEJÚTFOGYATKOZÁS PDF Nyomtatás E-mail
Írta: foldicsillagok.hu   
2012. december 19. szerda, 11:36

2012.12.21.

TEJÚTFOGYATKOZÁS

A FÖLD A NAPRENDSZER, A PLEJÁDOK (MAYA ÉS ALCYONE) CSILLAGA TELJES EGÉSZÉBEN BELÉP A FOTONÖV SUGARÁBA ÉS TELJESEN SZINKRONBA KERÜL A NYILAS CSILLAGKÉPBEN LÉVŐ GALAKTIKUS KÖZPONTTAL/KOZMIKUS ANYAMÉHHEL. EGY ÚJ GALAKTIKUS CIKLUS KEZDŐDIK, AMELY NEM LINEÁRIS IDŐHÖZ KÖTÖTT. AZ EMBERISÉG/A TEREMTÉS GYERMEKEINEK AZ ISTENSÉGÉBE VALÓ  TELJES BEAVATÁSA.

AZ ÚJ FÖLD SZÜLETÉSE, AZ ÚJ ISTENI GALAXIS AZ ARANY RÓZSA GALAXIS SZÜLETÉSE

A DIMENZIÓ CIKLUS LEZÁRÁSÁNAK 3. FÁZISA, AZ UTOLSÓ, A 3 . GALAKTIKUS BEAVATÁS

(Összeállítás)

„ Én, mint (Telosi) Adama úgy vagyok ismert, mint az emberiség Atyja, (AdamKadmon) mert mi voltunk az elsők, hogy általunk egy új faj, a felvilágosult emberek éljenek ezen a bolygón. Ebben a tekintetben Lemuria így vált, a Mu (a Mu Hatalmas Hajója, amely ebből a világegyetemből érkezett számos fénylénnyel) kiterjesztésévé a Dahl ( DAL, kristálytudatosságú) világegyeteméből, mert genetikailag ugyanazok az emberek vagytok.

A nagy kísérlet ciklus hamarosan véget ér,és a bolygó újra felemelkedik az eredeti szépségébe és tökéletességébe..

Ti is, Fényhozók  az elsők között vagytok , akik velem jöttetek  a Földre, ezen a hatalmas hajón , valamint más  fénymesterek, hogy segítségetekkel  meg tudjon születni az új Lemúriai faj ezen a bolygón.  Mi vagyunk az egyetlen, valamint több más fénymesterek, akiket megbíztak a Lemúriai verseny gondnokságával és  hogy felügyeljük ennek alakulását. Ennek a versenynek a  befejezése  a felemelkedés. És mint tudjuk, most elérkezett a felemelkedés ideje, most végre valósággá válik. A nagy kísérlet ciklusnak  hamarosan itt a vége, és a bolygó felnőtt most már arra, hogy visszatérjen hozzá, az eredeti szépsége és tökéletessége.“

(Adama-Telos:2008)

 

A SPIRITUÁLIS NAPTÁR UTOLSÓ ÉVE

 

AZ EKKOR MÉRT ENERGIA LESZ AZ ÚJ VILÁGEGYETEM ENERGIÁJA

 

ENERGIÁNK AZ ÚJ VILÁGEGYETEMHEZ KAPCSOLÓDIK

 

AZ ÚJ VILÁGEGYETEM LENYOMATA: AZ EMBERISÉG LENYOMATA LESZ

 

NAGYON MAGAS SZINTŰ SZERETETFORMA

 

EGY OLYAN CSODA MEGTEREMTÉSE, AMELYET MI VITTÜNK VÉGBE

 

ÚJ NAPKORSZAK - ÚJJÁSZÜLETÉS - ÚJ JERUZSÁLEM

 

ÚJ VILÁGREND – AZ EMBERANGYAL ÚJ KORSZAKA

 

A FELEMELKEDÉS VÉGSŐ HULLÁMA

 

2012.  AZ ÚJ VILÁGCIKLUS JELZŐOSZLOPA

 

ÚJ KEZDETET JELÖLŐ HATÁR

A MAJA NAPTÁR SZERINT 3 NAGY CIKLUSNAK A 3600, 5200, 67.600 ÉVES CIKLUSOKNAK A LEZÁRÁSA, EGYBEESÉSE, VALAMINT 3 GALAKTIKUS CIKLUS LEZÁRÓDÁSA: 25.920, 2 MILLIÓ ÉVES ÉS 20 MILLIÁRD ÉVES CIKLUSOK BEFEJEZŐDÉSE, VALAMINT 11 IDŐVONAL KERESZTEZŐDÉSE ÉS EGY ÚJ POZITÍV SZEMŐPONTÚ IDŐVONALRA LÉPÉS.

 

AZ INDIGÓ VIBRÁCIÓVAL RENDELKEZŐK FOGNAK A FÖLDÖN A TÖBBSÉGET KÉPVISELNI

 

EGY ENERGIAÓRA: AMELY A NAPRENDSZER TERVÉT MUTATJA

 

A FÉNY BELÉP A FÖLDRE, A GONDOLAT RENESZÁNSZA

A FÉNY A FÖLDRE ÉRKEZIK

EZ AZ ÚJ ENERGIA, AMELY NEM TÁMOGATJA A HÁBORÚT

 

A NAPRENDSZER A FÖLDRŐL NÉZVE EGYFAJTA TEJÚTFOGYATKOZÁST IDÉZ ELŐ, ELTAKARJÁK A GALAXISUNK GRAVITÁCIÓS CENTRUMÁT

 

 

 

EGY NAGYON HOSSZÚ... TÖBB MINT 1000 ÉVES SZAKASZNAK A VÉGE. EZ JELENTI AZ ÁTLÉPÉST ABBA A CIKLUSBA, AMIT A MAYÁK, AZ AZTÉKOK ÉS A TOLTÉKOK EGY ÚJ NAP - NAK NEVEZTEK.

ÚJ PARADIGMA – EGY ÚJ ENERGIA KEZDETE A BOLYGÓN

 

"TOVÁBB AKARUNK MENNI!"

 

A FÖLD MEGKEZDI A REZGÉSÉNEK A VÁLTOZTATÁSÁT.

A FÖLD MÁGNESESSÉGE MEGVÁLTOZIK, EGYRE GYENGÉBB LESZ

 

NEM EGY TITOKZATOSSÁG SZÁMOTOKRA ÉS NEM VESZÉLYES. NEM VESZI KÖRÜL SEM VÉGZET, SEM SÖTÉT UTAK. SOKAN AZT FOGJÁK MONDANI, HOGY MINDEN BEFEJEZŐDIK 2012-BEN. HELYETTE, MINDEN ELKEZDŐDIK!

 

VÁLTOZÁS TÖRTÉNIK ÉPPEN, ÉS A TÖRTÉNELEM ABBAHAGYJA SAJÁT MAGA ISMÉTLÉSÉT. EZ EGY ÚJ ENERGIA, HA ÉSZREVETTÉTEK.

 

A MÁGNESES VÉDELMETEK ELKEZD NAGYON-NAGYON GYENGE LENNI. EZ NEM VESZÉLYES, ÉS RENDBEN LESZTEK

A TÁJÉKOZATLAN EMBERISÉG ARRA KÉSZÜL, AMIT A LEGTÖBB EMBERI LÉNY ÉREZ, HOGY KIHÍVÁS LESZ 2012-BEN, DE ÉN AZT MONDOM NEKTEK, HOGY NEM LESZ ILYESMI, HACSAK SZEMÉLYESEN LÉTRE NEM HOZZÁTOK. NEM LESZ KIHÍVÁS, HA A FÉNYMUNKÁSOK A SAJÁT ÚTJUKAT JÁRJÁK.

 

… NEM AZ IDŐ VÉGE. AKIK FELÉPÍTETTÉK AZ EZOTERIKUS NAPTÁRAIKAT [MAJÁK], JÓL FOGTÁK FEL, AMI AZT JELENTI, HOGY LÁTTÁK ENNEK A BOLYGÓNAK A SZÁMÁRA A REZGÉSEMELKEDÉS EGY CIKLIKUS ELRENDEZÉSÉT, AMI VÉGÜL BEFOLYÁSOLJA A TUDATOSSÁGOT. TOVÁBBÁ AZ ÚJ KRISTÁLYRÁCS IS EGYBEESIK EZZEL A POZITÍV VÁLTÁSSAL, ÉS EZ A TÉNY EGY „ISMERETLEN KÁRTYALAP”, AMIT AZ ŐSÖK NEM LÁTTAK ELŐRE…. A KRISTÁLYOSSÁG NEM VOLT A PRÓFÉCIÁIKBAN, SEM NOSTRADAMUS JÓSLATAIBAN.

 

A Szellem sosem hozna téged erre a magas rezgésű helyre, Fénymunkás, csak azért, hogy alászántson, mint oly sok szemetet. Aktívan be vagy vonva ezen a bolygón egy olyan energia létrehozásába, mely végül is gyógyulást hoz és békét, amit sosem láttatok korábban. Két generáció múlva nem fogjátok felismerni ezt a helyet, mert arról lesz szó, hogy „rakjunk össze dolgokat”, ahelyett, hogy széttépnénk. A régi energiás vezetők eltűntek és a fogalmi gondolkodós egy új generációja lesz a helyükön.

 

 

A maják előre látták ezt. Gaia energiája 2012-ben kezd majd változni. Egy újabb ciklus következik, amely több mint 1.000 évig tart majd, és amelyik nagyobb összhangban lesz spirituális fejlődésetekkel, mint azok az energiák, amelyekbe beleszülettetek.

 

Eljön majd az az idő, amikor visszatekintetek a történelemnek erre a részére és a megvilágosodás sötét korszakaként fogtok rá hivatkozni. És néhányan tisztában vagytok ezzel. Ez az az időszak, amikor a spirituális megértés ajtaja megnyílik, hogy a fény beáramolhasson.

Azért vagytok itt, hogy növekedjetek és egy új világba lépjetek, egy izgalmas világba és higgyétek el nekem, hogy az elkövetkező új és elképesztő világ, legmerészebb képzeleteteket is felül fogja múlni, mivel egy abszolút új világ hajnala hasad. Egy új nap jelenik meg a látóhatáron, egy teljesen új dimenzióban, mely saját lelked mélyéből jelenik meg erre a bolygóra, egy teljesen új energia. Ez az energia 2012-ig egyensúlyba fog kerülni, és sok ember fog élni általa…

 

 

, ég és föld közt járó mágikus gyermekké váltok, az Univerzum mágikus lényévé váltok, Isten akaratához hasonló akarattal, melyen át behatol és melyből sugárzik az Isteni, akinek olyan érzései lehetnek, amilyent kíván, ott ahol energiáitok érintik az extázist és az extázist választva, be fogtok lépni az extázis partjaira.

 

Az embereket fel kell világosítani, hogy mi fog történni 2012-ben. Minden egyes ember számít, és hatással van erre a folyamatra. Azok közül, akik tudják mi fog történni 2012-ben és visszatartják az információkat, meg fognak szenvedni ezért nagyon-nagyon.”

 

azok az emberek, akik a Krisztusi Tudatosságukba kerültek, vagy fognak kerülni, biztonságba érezhetik majd magukat, védelem alatt állnak, nyugodtak lehetnek a legnagyobb vihar közepén is, mert akik ezt választották, azok a Krisztusi Tudatosságukba fognak kerülni 2012 végére.

 

 

„Egy új világ jön kedveseim…a szeretet az egyetlen út…a válasz mindenre…. Nincs más válaszra lehetőség már a bolygón, csak az, hogy visszakerüljetek a szeretet állapotába, és az hogy teljesen összekapcsolódjatok az Univerzummal és a Földanyával”

 

A DNS azon emlékezet lenyomata, miszerint a felemelkedés egy felfelé haladó spirál, két energia összeolvadása egymás mellett, nem elkülönítve, hanem összekapcsolva egy olyan energia által, ami sosem volt tőlük elkülönült, így aztán a férfiak és nők egyenrangú felekként egyesülnek, tiszteletben tartva egymás szerepét, tiszteletben tartva mindkét nem aktív és passzív aspektusait, és elismerik és megértik azt, hogy a nőknek is vannak férfias jellemzőik, és a férfiaknak is vannak nőies jellemzőik, és mindkettő szükséges, életképes, és hatalmas, és mikor ezek az energiák egyesülnek és támogatásra találnak, a potenciál legalább ezerszeresére növekszik, és ekkor eresztitek szabadjára a DNS-etek maradék szálaiban rejlő potenciált.

2012 decemberében abban a tudatosságban, abban az energiában áll be változás, ami nagyban befolyásolja az emberiséget, ez egy fontos ciklus vége.

 

A VILÁG VÉGE, AHOGYAN AZT SOK EMBER ELKÉPZELI EGY IDŐVONAL VÉGE, ÉS EGY ÚJ KOR HAJNALA, AMIKOR MEGTAPASZTALJÁTOK MAGATOKBAN AZ ISTEN ÉS AZ ISTENNŐ FÉNYÉT.

 

2012 AZ AZ ÉV, AMIKOR AZ ISTENI EGYENSÚLY TELJES LÉNYEGÉBEN INTEGRÁLÓDIK A FÖLDANYA TESTÉNEK MINDEN  SEJTJÉBE ÉS MINDEN RAJTA LAKÓ LÉNY SEJTJEIBEN

 

Szeretteim 2012 az az év, amikor az isteni egyensúly teljes lényegében integrálódik a Földanya testének minden sejtjébe és minden rajta lakó lény sejtjeiben. És ekkor világok milliárdjai találkoznak és a megszenteltség - amit mélyen éreztek magatokban - egyetlen szent hangként robban elő és megszüli a teljesen új tudatosságot, a létezők új fajait, akik jelenleg a Földanya testének magjaiban tárolódnak, aki maga a kozmikus anya isteni aspektusának fizikai megjelenése, az androgünitás  szent isteni egysége egyesített energiáinak megjelenése.

2012 az a pont, ahol a változás az emberiség tudatosságában a legfigyelemreméltóbb lesz, de a világotoknak ott nem lesz vége, mert bár sok minden megváltozott, de ez csak kezdete a 2012 utáni új ciklusnak. Vagyis terjesszétek ki az elméteket, szélesítsétek ki a látomásotokat, lépjetek túl 2012-n, mert igazság szerint ti valamennyien, akik most is ezzel az energiával dolgoztok, ti már megéltétek 2012-t.

hogy túljussatok a régi világ birodalmain és mátrixán, és hogy mélyen belemerüljetek a kiterjedt tudatosság Világegyetemének vizeibe, amit soha senki elképzelni sem mert, és ez az, drága szeretteim, amiért elkezdünk veletek azokon az energiákon dolgozni, amelyek sok évnyire a jövőben találhatóak, mivel megelőzitek az korotokat, ha szabad ezt mondanom, a világ többi részéhez képest, de ez azt is jelenti, hogy a ti felelősségetek szolgálni, és a fényt felszabadítani,

Ahogy a maják tekintettek a világ végére, az egy ciklus végét jelentette és a világ megváltozását, mivel ti is megváltoztok. És persze az emberiség összezagyválta az üzenetet és nem fogta fel, valójában mit is jelentett. A Földanya változik, és további változásokon megy át és ennek semmi köze az ilyen-olyan, himi-humi üzenetekhez, ez tudományos, geológiai tény. Pár száz évenként és bizonyos ciklusokban, mint például 26 ezer évenként, a Földanya teste geológiailag megváltozik, pontosan úgy, ahogy a ti testetek is változik a pubertással és így tovább. Szóval amit mondanék neked, testvérem, az az, hogy megteremtheted úgy a jelent, hogy támogasson téged, ha így választasz.

Győzedelmeskedtetek és hatalmatok olyan szintjére léptetek, amiről még csak elképzelésetek sem volt ebben az életetekben. Énetek nagyon fontos részét nyertétek vissza. Újra már nem veszíthetitek el!

Az Ígéret Földje a szabadság világa. Ez a világ nem létezhet a bolygó mind a hét milliárd lelke számára egy adott időpillanatban, de minden valószínűség szerint lehet és fog is létezni a számotokra, ha teljes felelősséget vállaltok azért, hogy legfőbb célkitűzésetekké tegyétek nem kevesebbnek, mint a lehető legjobbnak a megtapasztalását, ezért most mindenkit arra kérünk, azon esdeklünk, hogy lényetek minden szálát nyissátok most meg és hívjátok be az isteni szándékot a DNS-etekbe, hogy biztosan beleszövődjék a testetek minden egyes atomjának szövedékébe, ezzel váljon azzá a magnetikus esszenciává, ami titeket afelé terel, hogy a példa erejénél fogva vezessetek és megvilágosodottként és a lelkek felszabadítójaként álljatok helyt a Földön.

Eljött a különleges ünneplés ideje, mivel elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol ez ehhez a mostani aktiváláshoz előidézett összes energia a fény egyetlen hatalmas áradatában tetőzik. Ez a fény áradat, amiről beszélek, egy olyan erőteljes energia sugár, ami valamennyiőtökhöz az Atya/Anya Isten legmélyéről érkezik.

Az energiának ez a sugara azért jött létre, hogy segítsen minden emberi húsba foglalt léleknek elérni a maga igazsága fényét, és bár nem minden lélek lesz hajlandó élni ennek a lehetőségnek az előnyeivel, ennek ellenére létrejött és biztosítja ezt a lehetőséget.

2012 december 21-e hajnalán száznegyvennégy ezer új átjáró aktiválódik. Ezek az átjárók ösvényeket tartalmaznak, melyekhez az emberi formában létező lelkek hozzáférnek és ezek az utazások nagyban kiszélesítik az emberi tudatosság lehetőségét, hogy felülemelkedjen azokon az alacsony rezgéseken, amit akkor a régi világnak vagy a régi paradigmának fogtok hívni. Ez azoknak a szavaknak az értelme, hogy a Föld vagy az élet, úgy, ahogy ti ismeritek, többé nem létezik, ami nem azt jelenti, hogy a Földnek a ti fogalmaitok szerint befellegezne. Ez egy ciklusnak a vége.

AZ ISTENI TERV SZERINT 2012-BEN A FÖLD FELEMELKEDIK A FINOM ANYAGI UNIVERZUMBA, ELÉRI A KÜSZÖBÖT, AHOL BELÉP A PÁRHUZAMOS UNIVERZUM 5. DIMENZIÓJÁBA.

Az 5. Dimenzió Egy FELEMELKEDŐ DIMENZIÓ, amely kilép a dualitásból.

Az Új Föld alapterve: Mindenki szükségletének a kielégítése.
A Változások a Szereteten és a Kölcsönös tiszteleten alapulnak majd.

AZ BIZTOS, hogy MEGTÖRTÉNIK, DE HOGY HOGYAN AZ RAJTUNK MÚLIK

Mindenkinek meg lesz az alapszükséglete, de nem lesz felhalmozás.

A munka nem lesz kötelező, azaz mindenki azt a tevékenységet választhatja, amit szeretne.

Az egészségi állapot fokozatosan javul, majd eltűnnek a betegségek.

Nem lesznek rendfenntartó szervezetek.

Az 5. dimenzió: a Bőség és Együttérzés hordozója

Kölcsönös segítség a fenntartáshoz.

2012-ben hatalmas napenergia-kilövellés történik, és áradás történik meg a nap koronájából, és ekkor a Nap feltölti a Földet a következő Felemelkedésére.

. Messzebbre jutattátok ezt a bolygót mint ahogy az valaha is tervezve volt. A Földet arra tervezték, hogy 2000 és 2012 között lekapcsoljon. Ez nem titok, mivel tudtátok. Minden végzetes és szomorú jóslat 2000 körül helyes volt. Úgy volt, hogy ez lesz a játék vége, és ti még mindig itt vagytok. A Föld bolygónak nincs vége. Még mindig láttok olyan dolgokat, amelyeket mozgásba hoztak. Még mindig nehézségeket és kihívásokat tapasztaltok, amelyekről azt gondoltak, hogy a Föld végét jelzik. Ez nem a Föld vége. Ez egy új kezdet, és a Föld nagy nehezen szülni készül. Kedveseink, legyetek erősek! Szokjátok meg idegeskedés nélkül érezni ezt a szép energiát. Legyen megszokott a körülötted lévő emberek ráncigálásával együtt, akik tudják, hogy ki vagy, és hogy hol az energiád. Ők segíthetnek nektek egyik lépésről a másikra változni, mert ami tettetek az hihetetlen a fátyolnak erről az oldaláról [nézve]. Annyira büszkék vagyunk rátok.

MINDEN SÖTÉTSÉG ÁTALAKUL A  FÖLDÖN ÉS SZEMÉLYI SZINTEKEN IS EGYENSÚLY ALAKUL KI, A FÖLD ELJUT ARRA A SZINTRE,  AMIKOR A FÉNY ÉS A SZERETET URALKODÓ JELLEGŰVÉ LESZ

 

70 évvel ezelőtt kezdődött el a világ átalakulása, a Föld megújulási folyamata, elindulása az Arany Korszak felé. 2012. a lineáris idő végét jelzi, az évezredes sötétség eltűnését. Csodálatos változást hoz számos területen, lelki és szellemi növekedést, folytatódni fog a tanulási folyamatunk. A Föld visszanyeri eredeti egészségét és édeni szépségébe fog visszatérni. Ahogy egyre magasabb frekvencia éri a Földet, a sötétség képviselői rezgés szintjüknek megfelelően fogják elhagyni a Földet. A szén alapú test nem lesz képes elviselni a fény magasabb rezgését. A VÉGSŐ VIZSGA MOST KEZDŐDIK. Akik nem fogják tudni elfogadni a fény igazságát, lelki szinten fizikailag is el kell, hogy hagyják a bolygót, és a kollektív tudatból törlődni fog minden sötét gondolat.

 

A FÉNY MEGÁLLÍTHATATLAN EREJE ODAVEZET, AHOL SÖTÉTSÉG NEM LÉTEZHET MÁR TÖBBÉ

Az odavezető úton minden egyes nap erőteljes változásokat hoz majd.

2012. 12. 21. még nem azt jelenti, hogy a Föld és az emberiség a teljes stabilitásba kerül, de csodálatos fejlődés indul el a fizikai idővonalon túlra, szellemi és intellektuális értelemben is, amely az Aranykorunkba vezet majd.

 

Tudtátok ezt és írtatok róla idő eonokkal ezelőtt. Tudtátok, hogy egy nagy eltolódás jön. Mindenki javaslatot tett, hogy hogy nézzen ki és próbálta kitalálni hogyan gyorsíthatná fel. Itt van most, ma zajlik és tovább folytatódik. Minden álmotok és vágyatok, melyet a 2012-es évtől reméltetek itt van ma. Alig várjuk, hogy láthassuk, mit hoztok létre 2012-ben, hiszen annyira izgatottak vagytok miatta, de először ki kell találnotok, hogy melyik nap játsszátok azt a játékot.

 

A 144-es Kristályháló 2012.12.12.-12.21. között teljes mértékben működik majd, de tovább folytatódik azon túl a kristályos átalakulás. Ezt a hálót követi majd a 120-as Poliéder Földháló felépülés, amely (már az új idővonalon!!!) 2024-re éri el el teljességét. Ez egy magasabb rezgésű/aspektusú kristályos mező, amely a tengely és sarki energiákat a bolygón teljesen át fogja alakítani. Ez az úgynevezett globális felmelegedést hozza el módosításai következményeképp. A Földnek új ruházatot és testet szab majd.

A Kozmikus beporzás, a teljes virágzásig tart, és egy ÚJ KRISTÁLYOS ÉGBOLTOT FOG TEREMTENI. EZ A KRISTÁLYOS ÉGBOLT ÚJBOLI MEGJELENÉSE AZ 1000 ÉVES BÉKE ELJÖVETELÉT FOGJA HOZNI MINDANNYIUNK SZÁMÁRA, KIEGYENSÚLYOTOTT ENERGIÁJÁVAL, OPTIMÁLIS EGYENSÚLYBA HOZZA A BOLYGÓ MÁGNESESSÉGÉT.

Azt senki sem tudja még előre, hogy hogyan fognak kibomlani 2012 energiái, de abban biztosak lehettek, hogy 2012 különleges kihívásokkal és példanélküli forradalmi változásokkal érkezik majd meg.

 

Az eddigi ismeretek alapján tudjuk, hogy a maya Naptár 2012, december 22.-ére jelzi az utolsó korszaka végét! Ez magában nem jelent semmit, hiszen korszakokról van szó és ahogy egy korszak befejeződik, úgy születik meg egy újabb; de a 2012-es korszakváltozás különbözik a többitől, mivel ekkor fog befejeződni egy Nagy Év is 25920 évvel. Nem lesz vége a Világnak sem az évek számításának mivel újra kezdődik el egy NAGY ÉV egy új 5125 éves korszakkal, azaz a mayák pontos számolása után 5184 évvel! Nem lesz vége a földi életnek!

A mai kutatók az 5125 évet egy maya piramison, Palenquen talált évszám átszámításával kapták meg, ahol az évszám az Kr.e 3113 (hozzáadva 2012) évet jelöli meg; ezt kell elfogadnunk mint az utolsó anyagi műveltség (civilizáció) idejét, de a különböző műveltségeknek különböző ideje volt a valóságban attól függően, hogy milyen erővel hatott rájuk a HUNAPKU ereje.

Ez a dátum a Mayák naptára szerint, az idők végét jelenti a Földön a jelenlegi ismereteink szerint! Ezek az egybeesések azt a tényt mutatják, hogy ez egy olyan periódus a bolygónk számára, mely egy másik új valóság felé halad.

Egy nagy együttállás közeledik. Galaktikus együttállásnak hívják, és ez egy körülbelül 26.000 éves csillagászati ciklus vége.* Bár ez ténylegesen csillagászati, a körülötte levő energia viszont asztrológiai. Az asztrológia a legősibb tudomány a bolygón… a Galaktikus együttállás közeledik. Folyamatosan közeledett, és az ősök beszéltek erről. Jóval Nostradamus ideje előtt sok kultúra írt erről. Az egyiptomiak tudtak róla, sőt a csillagokhoz igazították a piramisaikat. Többek között, akikről tudjuk, hogy tudtak erről, ott voltak hopik , az aztékok, a toltékok, a druidák, és az inkák. A maják Nostradamus segítsége nélkül fejlesztették a naptárukat, és ez 2012. dec. 21-én fejeződött be (pont 2013 előtt). Tehát a Galaktikus együttállás az valódi, és majdnem minden kultúra, ami írt erről, egy nagy váltást jövendölt. Egyébként a „nagy váltás”-t most úgy értelmezzük, mint a „vég”.

Egy kis piramis egyik falán a maják vésetekben örökítették meg, ami felfedeztek, és mi is a váltás és az energia ciklus. Sehol sem jelezték, hogy a föld a végéhez közeledne. Helyette, arról beszéltek, hogy az egyik legmagasabb rezgés tér vissza és erősödik fel, amit a föld valaha is látott. Ez a 2012 decemberi Galaktikus együttállással van összhangban (az ő számításaik). Ott voltam és lefordíttattam a jeleket! Ez az, amit ők mondanak.

A maja naptár itt befejeződött. Sokan nagy üzletet csinálnak ebből. Mi van, ha ez nem szándékos volt? Tudnotok kell, hogy a maják adtak számunkra néhány kisebb jövendölést olyan dátumokra, melyek 2012-n túl vannak (olyan dátumokkal, melyek az ő naptári stílusuk szerint íródott). Világos, hogy nem fejezték be a naptárukat, különben nem tettek volna ilyent. Az eltűnésük oka ma is ismeretlen, de ez gyorsan történt. Talán egyáltalán nem fejezték be? Talán az a valami, ami oly hamar eltüntette a civilizációjukat, az megállította a naptárukat is? De mivel ez a Galaktikus együttállásnál fejeződik be, könnyű azt mondani, hogy ez az idő vége. Egyébként mi azt mondjuk, hogy ez egy régi idő vége és egy új tudatosság kezdete a bolygó számára... Maja információ.

 

Egyébként még valami, amit nem hallatok: ez a 2012-es együttállás valójában 5,5 fokkal eltér. Ez sokkal pontosabban ki lett számítva az elmúlt években a modern számítógépek és teleszkópok használatával, és ez (készen állsz?) már megtörtént! Ez egy olyan hibán múlik, amit a maják követtek el a számításaikban. Azt mondták, hogy ez az esemény 25.627 évente történik meg. Viszont éppenséggel 25.800 évente történik – nem is rossz teleszkópok nélkül, ugye? Így a 2012-es dátum tulajdonképpen egyáltalán nem egy teljes együttállás. Közel van hozzá, de egy picit eltér.

A jövőkutatók egy „ismeretlen kártyalapról” beszélnek. Ez valami olyasmi, ami belekerül a jövendölésbe, aminek vagy nem kellene ott lennie, vagy a radarszint alatt fejlődött ki. 20 éve Kryon azt mondja, hogy ez az ismeretlen lap az 1987-es harmonikus Konvergencia volt. Ez az, amikor elkezdtük a gondolkodás és a tudatosság váltását. Ez minden előrejelzést elvitt onnan, ahol lennie kellett volna.

ÚJ FÉNYCIKLUS VESZI KEZDETÉT

A NAPÉJEGYENLŐSÉG PRECESSZIÓJA ELÉRI A VÍZÖNTŐ CSILLAGKÉPET, EGY ÚJ IRÁNY VESZI KEZDETÉT

A FÉNY KÍGYÓJA ÁTHALAD AZ ANDOK MAGASLATAIN (Chile északi része, Peru, Bolívia, Argentína és a Csendes Óceán között. Ereje, nap, mint nap növekszik.

A Világ meglepetésre számíthat.

25 ÉV ELŐKÉSZÜLETE UTÁN (1987-2012):

A NAPRENDSZER CSODÁLATOS EGYÜTTÁLLÁSA A GALAKTIKUS KÖZPONTTAL A GALAKTIKUS KÖZPONT AZ ISTENI IGAZSÁGOT KÉPVISELI A TELJES GALAXIS SZÁMÁRA

2012 Téli Napfordulóján a Föld összes biológiai intelligenciája amely a galaktikus vibrációval rezonál, ki lesz terjesztve az egész Galaxisra. Azok a dimenziók, amelyek nem tudják tartani a galaktikus hangot, nem maradhatnak formában a Foton Övben…. Tehát amint a foton fény felerősödik, a naprendszeretekben a karma információvá alakul át, mivel a fény, az információ. Amint elengeditek a karmát, az ellen részecskék és az elektronok összeütköznek, a fény quantája jön létre és a Foton Öv megnyilvánul!

A Vénusz nem sokkal napnyugta után a horizonton fog lebukni és a Plejádok fel fognak emelkedni a keleti látóhatár fölé. Látjuk meghalni a Vénuszt és újjászületni a Plejádokat. A Jelenlegi nagyciklus véget ér.

A RÉGI FÖLD VÉGE -  AZ ÚJ FÖLD KEZDETE

Figyeljétek a lehetőségeket. Messzebbre jutattátok ezt a bolygót mint ahogy az valaha is tervezve volt. A Földet arra tervezték, hogy 2000 és 2012 között lekapcsoljon. Ez nem titok, mivel tudtátok. Minden végzetes és szomorú jóslat 2000 körül helyes volt. Úgy volt, hogy ez lesz a játék vége, és ti még mindig itt vagytok. A Föld bolygónak nincs vége. Még mindig láttok olyan dolgokat, amelyeket mozgásba hoztak. Még mindig nehézségeket és kihívásokat tapasztaltok, amelyekről azt gondoltak, hogy a Föld végét jelzik. Ez nem a Föld vége. Ez egy új kezdet, és a Föld nagy nehezen szülni készül. Kedveseink, legyetek erősek! Szokjátok meg idegeskedés nélkül érezni ezt a szép energiát. Legyen megszokott a körülötted lévő emberek ráncigálásával együtt, akik tudják, hogy ki vagy, és hogy hol az energiád. Ők segíthetnek nektek egyik lépésről a másikra változni, mert ami tettetek az hihetetlen a fátyolnak erről az oldaláról [nézve]. Annyira büszkék vagyunk rátok.

 

2012.

A szívetek mélyén tudjátok, hogy azért jöttetek ide, hogy tegyetek valamit. Azt szeretnénk elmondani, hogy ez már közvetlenül előttetek van. Arról szeretnénk beszélni nektek, amiről korábban nem sokat mondtunk. Kezdünk elmondani nektek egy keveset 2012 mágiájáról, mert az a potenciál, ami a Földre és az emberiségre vár, hihetetlenné válik, amint kibontakoztok. A fejlődésetek vár rátok a játékban. Korábban már beszéltünk 2012-ről. Igen, ez egy mágikus dátum. Igen, ez dimenzióváltás. Igen, ez minden, amit csak elképzeltetek róla. Miért? Mert ti vagytok a teremtők, és ha igen határozottan akarjátok, hogy valami megtörténjen, akkor az megtörténik. Egész idő alatt válaszfal volt a régi és az új energia között. Számos különféle felosztás, szegmens van az út mentén, ami demarkációs pont lehetne, ahol megállhatnátok, hogy ez a régi és az pedig az új. 2012 egy jobban előre látott határkő; interdimenzionális csomópont.

 

Valamint:

333 MONDAT AZ ARANYHAJNAL HASADÁSÁRÓL

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=73:333-mondat-az-aranyhajnal-hasadasarol&catid=48:2012&Itemid=77

Forrás:

Ez a kis összeállítás a Felemelkedett Mesterek és Angyali létezők és ősi népek emlékezetőből, spirituális tanítók tanításaiból, átadásaiból született….

Kizárólag a 2012. 12.21. szent időpontjára

Mindezek olvashatók részleteiben vagy egészében a www.foldicsillagok.hu oldalon

 

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!