56: 56 = 11:11 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. október 20. szombat, 13:11

56: 56 = 11:11

 

1956 56. évfordulója van, tehát a 11:11 energiái ölelik át ezt a CsillagMagyarságot is mélyen érintő, megsebző, karmikus eseményt.

Miről szólt 1956. A Szabadságról, az emberi méltóságról, a Kárpát medencei népek egymásrautaltságáról, hogy ne emésztődjenek fel az atlantiszi tragédiát tovább folytató nagyhatalmak mohó olvasztókohójában. Kibillent nagyhatalmakról beszélünk, nem népekről. A CsillagMagyarságnak nincs ellensége, és nem érzi, azt hogy más nép is ellenséges lenne vele szemben. Aryan, az atlantiszi gyarmatosító erőszakos hatalom és Poszeidonisz a lemuriai egység elvét, az Egy Törvényét követő szakrális tudós papság által vezetett szigetek elveinek ütközése tükröződik az 1956-os eseményekben, valamint a mintegy 26000 évvel ezelőtti összecsapásuk, amely egy aranykorszak egységtudatosságának megbomlásához vezettek, és ennek egyenes következménye az i.e. 9500-9800 közötti bolygószintű kataklizma, a 3. dimenzióba süllyedés. 1956 szabadságát, mégha néhány napra is akkor fegyverekkel vívták meg, az generációról-generációra nagyon is mélyen benne él az itt élőkben hogy ez majd egykor meg is nyilvánulhasson.

Ideje tehát a Szabadságunkról szólni. 1956 óta rendszerek, kormányok jöttek-mentek, de úgy tűnt mindig egy-egy lépéssel közelebb kerülünk a szabadság ösvényére, csakhogy a szabadság érzületéből kitörlődött az együvétartozás, együttérzés, együttműködés, egymás tisztelete, sőt az önmagunk tisztelete, a népi-nemzeti aspektusunk tisztelete, a Föld és minden életformájának tisztelete, az őseink és ősi tudásunk, szerves hagyományaink tisztelete, sőt a világmindenség tisztelete. Az hogy egymásban a mindenség egy másik élő-lélegző csodáját, úgy, mint önmagunkat tiszteljük meg, mert nélkülünk nem lenne egész a Minden Ami Van.

 

A Szabadságra egykor árcédulát tettek, kamatot kértek utána, fokozatokra osztották be és megerőszakolták. Mégis mindez legyen egy tanulsága egy elkülönítésben lévő paradigmának. Mivel Ok-okozati világegyetemben élünk, ebben a történetben mindenki megfizeti a tanulópénzét, ki mint vet úgy arat, és ez a mese nem a jókról és a rosszakról szól.

 

De A Minden Ami Van nem lenne egész egyikünknél sem. Hogy értsük egymást: mindannyiunk szerves részét képezi A Minden Ami Vannak, mindannyiunk, egyenként és akár csoportosan is elidegeníthetetlen része a Teremtésnek. A legsötétebb időkben is voltak olyanok mindig, akik feltétel nélkül világítottak, mutatták a fényt, az utat, hogy egykor, majd ha az idők megérnek, kikerüljünk a tudatlanság és elkülönítés sötét korszakából.  Ez az idő most elérkezett. Így most rájuk is emlékezünk. Itt és most a Szabadságunkat már nem harccal, erővel lehet kivívni. Itt most már nem politikák, gazdasági és társadalmi irányzatok ütköznek össze, hanem egy új világ van készülőben, a Szív Intelligenciájának kristálytudatosságú világa, mellyel nem teremtésazonos a harc, a küzdelem. A a hozzá vezető úton a Szabadság elérése pedig belülről fakad, a belső világmindenségünk felé vezető úton, nyitott és szerető és elfogadó, egymásról gondoskodó, a jelen pillanatait örömmel megélő lélekzettel nyitható meg és majd nyilvánul meg, de ehhez meg kell tudnunk megbocsátani, elengedni minden sebünket, fájdalmunkat, megosztottságunkat. A 11:11 új eszközökkel és új lehetőségekkel segíthet bennünk, ebben, de nem teszi meg ezeket helyettünk senkise azt hogy hogyan.

 

Magyarok, Mayarok, Mágusok, Magasok nemzete, csillagnemzete, vajon fel tudunk-e nemesedni erre a feladatra, mint az 56-osok nemzedéke?

Vajon élünk-e ezekkel a lehetőségekkel, amelyet most a nyíló kozmikus kapuk felkínálnak, hogy átbújjunk a nyitódó aranykapun, de oda csak együtt és tiszta szándékkal mehetünk. Vajon élünk-e megint azzal a lelkülettel, hogy nemcsak magunkon segítünk, hanem a világnak példát adunk emberségből, angyalságból, istenségből és bátorságból, de nem harcolva, hanem Szeretve, mert ez az alapvető lényege a Szabadságunknak.

 

Ebben az a kivételes, hogy Mindenki számít, kivétel nincs, most ez a kivétel.

 

Békesség – Elfogadás – Odaadás – Erőszakmentesség – Együttérzés – Feltételnélküliség - Önfelhatalmazás - Félelemnélküliség - Bőségtudatosság

 

 

Tájékozódási pontnak ajánljuk:

•A Döntés Napja október 21/22

http://2012felemelkedes.blog.hu/

valamint:

SZABADSÁG SOROZAT: 1. SHOUD: „A szabadság hívása” – Adamus közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

http://shaumbra-hu.info/html/szabadsag01.php

http://dimenzio-uzenetek.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1201063

 

 

Földicsillagok

 

www.foldicsillagok.hu

 

Módosítás dátuma: 2012. október 20. szombat, 13:40
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!