Az OM 2012-es Nyári Napfordulója (2012. június 19-25) Metatron Arkangyal Tyberronon keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron Arkangyal Tyberronon keresztül   
2012. június 16. szombat, 08:46

Az OM 2012-es Nyári Napfordulója

(2012. június 19-25)

Metatron Arkangyal Tyberronon keresztül

közreadja:www.foldicsillagok.hu

 

Üdvözlet szeretteim!

Metatron Vagyok a Fény Ura. Most újra a Shasta hegyről van beszélnivalónk. Valóban ez egy annyira rendkívüli kiterjedése a Kristályos Mezőknek.

 

Mesterek! A 2012-es nyári napforduló egy hihetetlen (energia) kapu, és ezt egy mega Napfordulónak nevezhetjük, az „OM beteljesedésének”, mert ebben az időben a Kristályos Fény Tanácsa, a Felemelkedett Mesterek összegyűlnek a Shasta hegy többdimenziós éteri portáljánál és csoportot alkotva, beékelődnek a már előre jelzett OM Atlantiszi Mester Kristály köré, a Shasta hegy alatt található hegyvonulat mélységében. Szeretett Sainte Germaine, a Kristályos Fény Tanácsa és a Szíriuszi-Plejád Szövetség együttesen ad otthont ennek a rendkívüli portál megnyitásnak a Napforduló ezen időszakában.

 

A Kristályos Tanács így június 19.-ei kezdettel egy nagygyűlést fog tartani a Shastán belül, és elősegítik az OM Feltétel Nélküli Szeretet hullámának rezgését, abban hogy az továbbítódjon a (bolygó) összes erőcsomópontjába, az OM Multidimenzionális Kristályán keresztül. Az OM (rezgésének behangolása) a Napforduló körüli 5 napon keresztül, június 19-25 között fog megtörténni. Ez az energia egy szent és erős rezgés és bátorítást és reményt nyújt az emberiség és a Föld számára. Javasoljuk mindannyiótoknak, hogy hangolódjatok rá erre a hullámra, ezekre a csodálatos energiákkal az OM beteljesedésére. Jöjjetek össze és meditáljatok tömegesen ott ahol csak lehetséges. Vegyetek részt és ekkor valóban hihetetlen energiákat kaptok majd és tölthettek le, amit a Kristályos Fény Tanácsa (amit a Felemelkedett Mesterekkel) küldenek el nektek és ez mindegyikőtöket egytől egyig meg fogja erősíteni.

 

Kedveseim eonok óta, ez a leghathatósabb napfordulós tapasztalás a bolygótokon. E célból a Kristályos Fény Tanácsa a Szeretet és Remény energia zuhatagával fog ellátni bennetek. Ez is bizonyítéka annak, hogy nem vagytok egyedül, annak ellenére, hogy válságot láttok magatok körül a 3. dimenzióban. A Felemelkedés sínen van, minden a helyén van. A nyár közepi 2012-es Napforduló egy elképzelhetetlenül erőteljes átalakító és örömteli energiával érkezik meg.

 

Azzal, hogy részt vesztek az OM beteljesülésében, nemcsak átalakultok majd, hanem ti fogjátok felizassztani az OM hullámát, hogy az szét tudjon terjedni a szent Földeteken, mindenhová, az OM segítségével.

 

Az OM Kristály

Mesterek, azt mondjuk nektek, a Shasta hegy mega portáljában, a hegység mélyén kiterjedve áll egy csodálatos Atlantiszi kristály, amely Arkturuszi eredetű, ezüstszínben izzik, kristályos platina és éterikus arany rezgését sugározza. Valamikor egyszer az Atlatiszi Poseida szigetén állt, az EGY Hatalmas Templomában és az OM Kristályának nevezték. Atla-Ra, Atlantisz tudós papjai, egykor úgy beszéltek róla, mint egy multidimenzionális kristályról. Ez egy mindenható és érző kristály és platina szerkezettel bír, egy hiperkvarc és olyan összegyűjtő képessége van, amely összesűríti és felerősíti azt, amit ti Fénynek, Térnek és Időnek hívtok.

 

A Platina Sugár

Az OM Kristálya magához vonzza, és magából sugározza szét, az úgynevezett Platina Sugarat (amely a világmindenség szívéből/ teremtői női aspektusából érkezik), ami egy mindenható multidimenzionális rezgéssel bíró fénysugár. A Platina Sugár, nélkülözhetetlen a most hozzátok elérkező Felemelkedés energiáinak kiegyensúlyozásában. Magában foglalja azt, amit úgy nevezhetnénk, mint, a Kozmikus Alapigazságot, az Egy Törvényének kódjait, amely az Egyetemes Igazság rezgése, és amely egy többdimenziós igazsággá terjed ki, amikor az beköltözik a Kozmosz minden aspektusába. Egy női jellegű rezgéséként érzékelhető, de valójában egy optimális egyensúlyt biztosít a női és férfirezgések között. A Platina Sugár rezgése, egyike annak, amely egységet és egyensúlyt biztosít abban, hogy lecsökkentse a bal és a jobb agyfélteke közötti különbséget. A Tudatosságot egységesíti és a dualitáson belül kiegyenlíti a kettősséget az agyakban. Az OM csodálatos kristálya egyike a 9 hatalmas és hathatós Templomi Kristálynak, melyeket még Atlantisz bukása előtt rejtettek el, mielőtt még Atlantisz második holdja (műholdja) a Földbe csapódott volna. Az OM Kristály az összes kristály közül a legösszetettebb szerkezetű. A Föld második holdja pedig a technológiai képességekkel tartalmazta a civilizációnak a mindenhatóságot. Valójában az OM Kristály volt a legelső, a legértékesebb Templom Kristály, és ezt Atlantisz kaotikus utolsó napjaiban biztonságba helyezték.

 

Az OM Kristálya

 

Az OM Kristályát, Arkturuszi mesterek tervezték és alkották meg, formálták meg egy alkímiai folyamaton keresztül, amely magába ötvözte és egyesítette a folyékony kvarc és gyémánt tulajdonságait, melyet okkal nevezhetünk egy hiperkvarcnak. Ez magában foglal, egy tiszta ezüst ötvözetet, a kristályos platina, arany valamint a higany tulajdonságait, és ezüstszínben tündökölt.  Ez egy élő műalkotás amelyben az életerő van egyesítve, és mindez egy lenyűgöző geometriai formában nyilvánult meg, amely kristályos szerkezetével körülvette a Metatroni Kozmosz arany spirálját. Ennek megfelelően keltette a rezgését, mindegyik dimenzióban, mindegyik világegyetemben és a párhuzamos kozmoszokban is. Így képes  működni, akár a szén-alapú életrendszerekben is, ugyancsak a bioplazmatikus rendszerekben is és ezeket összekapcsolva, kiterjed mind az anyagi és antianyagi világba is, 144 oldalú szabásával/felületével, páratlan szépségű homorú és domború csiszolásaival, a kristály hengeres hosszúságának kerületén. Duális sarokszögei, pontosan 51.5 fokot zártak be. Ezek a szögarányok ugyanakkor nagy jelentőséggel bírtak, mert a Nagy Piramis felépítésénél ezeket a szögarányokat tudták hasznosítani. Ez a Piramis képviselte a Földi sík frekvenciáján azt, hogy a megfelelő (kozmikus) sugarak úgy csatlakozzanak a Föld középpontjához, hogy az Északi és Déli pólusok és a Föld kerülete az Egyenlítő körül megfelelő rezgésben legyen.

 

A 144-es szám, egy nagyon összetett frekvenciát jelent, amely magában foglalja azokat a kódokat, amely az a Metatroni Arany Spirál, a geometria minden formáján alapulva a világegyetemben egységbe kapcsolja össze, az úgynevezett atomokat. Az univerzális mátrixotok magában tartalmaz, egy élő geometrikus állandót, ami mindig is volt/van és ez kiterjed és összehúzódik ( mint isteni lélegzet) mind az anyag és mind az antianyag rendszeres mozgása szerint. Ez a lenyűgöző geometria létrehoz egy különleges tonális (tiszta hangzású) minőséget, amely az összes égi szférák matematikai arányai által vannak behangolva.

 

Az Arany Phi

 

Az Aranymetszés aránya, egy (kozmikus) állandó arány, amely így az egyik legfontosabb kulcsa Kozmoszotoknak. Az Aranymetszés aránya egy vibrációs rezgést foglal magába, amely minden anyagi jellegű rezgést tartalmaz és működtető ereje és kapuja az antianyag jellegű párhuzamos síkoknak és dimenzióknak is. Tudósaitok már meglátták és be is bizonyították és megtapasztalták a fraktál módszeréve azt, hogy az Arany Phi spirál geometriai mintái, minden szinten ismétlődnek a sejtektől a csillagokig. Egyszerűen fogalmazva az Aranymetszés azt jelenti, hogy a kisebb rész úgy aránylik a nagyobbhoz, mint rész az egészhez, és ez így van az egész világegyetemben. Ami fent, úgy lent is erre vonatkozik. Ez a tény a legfőbb átjáró kapunak kínálkozik, és amit még nem tárt fel így a tudományotok a jelenlegi tudása szerint.

 

Az OM hatalmas kristálya a Shasta hegy alatt lévő mátrix portálban, magába foglalja az Arany Középút egyetemes rezgését. Ezt a rendkívüli módszerrel csiszolt és tervezett oldalaival és szögeivel teszi. A Jelenben tartja, élteti, és magába foglalja az úgynevezett múltat és jövőt. El tudjátok ezt képzelni? Olyan rezgésfokon vonatkoztatja rátok, hogy a frekvencia pulzálásával, hasznosítani tudjátok az Arany Középutat.

 

Most a Föld bolygótokon a tudatosság egy különleges vektora összpontosul. A tudatosságotokkal azt hiszitek, hogy a bolygótok, vízre és szárazföldi területekre vannak felosztva, kontinensekre és óceánokra. Tudatosságotokkal viszont az emberiség már készen áll arra, hogy rá tudjon hangolódni erre (az Arany Phi) frekvenciájára, hogy meg is bizonyosodjon is erről. Metetroni látószögből, a bolygótok többoldalú időkeretben és valóságterületen, úgynevezett párhuzamosságban létezik. Tehát minden időkeretben egyszerre létezik, párhuzamosan a magasabb valóságokkal. Így mint az összes korszakotok, minden korotok, mind az összes civilizációtok egyszerre léteznek, így ebben a rendkívüli kilátásban, az idő egyszerre létezik, és így minden földi történelmi korszakot magában foglal és egyértelműen az Örök Mostban, Jelenben, a ti időszerű idővektorotok mentén.

Az Arany Középúton belül azon belül melyeket kapuknak nevezünk, vannak bizonyos nyílások, melyek lehetővé teszik az átjárást. A Kristályos OMot kihasználva képesek lehettek az ilyen benneteket segítő programokat javatokra használni.

 

A szó legigazibb értelmébe véve, a Jelen Pillanata egy lelki/pszichológiai színpad,/szintér,/ játéktér. Ez akkor is igaz, ha felfogjátok ezt a megfogalmazást, vagy sem és rájöttök arra, vagy sem, hogy ez egy hatalmas ugrás a megértésben. Fogadjátok el ezt, mint egy alapigazságot, mely valójában segíteni fog bennetek, hogy kezelni tudjátok ezt majd.

 

A Kristályos Hálózat

 

Így tehát egyértelmű volt az, hogy a csodálatos Atlantiszi Kristályok közül az OM Kristály volt a leghatékonyabb és legösszetettebb szerkezetű. Ez nem azt jelenti, hogy a többi Atlantiszi Kristály nem képes hatalmas teljesítményre, vagy összetétele, vagy célját tekintve. Valójában ott van a csodálatos Gyógyítás Smaragd Kristálya a Mount Maga hegy mélyében Arkansasban, amely sokoldalú kristályként szolgál, amely aktiválja mind a Mega Kilenc Atlantiszi Kristály beindulását. Azt mondjuk el most nektek, hogy mind a kilenc még használható Atlantiszi Templom Kristály gyönyörű darabjai, mind az Arkturuszi és Szíriuszi Mesterek konstrukciói, melyeket a Belső Föld egy hiper-dimenziós térfogatú alagútrendszerén keresztül szállították és külön erre a célra kiválasztott területre ide, Atlantisz utolsó napjaiban.

 

Azt is elmondhatjuk, hogy a Tudás Kék Kristálya, Arkansas kristályos örvényében található, és ez volt az első, amelyet a Smaragd Kristály aktivált. Sőt már újra is indították és emelték a rezgését egy szinttel magasabbra, a 8-8-8 (2008. augusztus 8.) frekvenciális tripla dátum portál alkalmával. Most a kristály hálózat sorozatában, négy kristályra vonatkozóan az összesugárzás megsokszorozódik, mert négy hasonló kristály követte a sorban, 2009.09.09-ben. Ezek: A Multidimenzionális  OM Kristálya a Shasta hegyen, a Gyógyítás Smaragd Kristálya, Arkansasban, A Gyógyulás és Megújulás/Újjászületés Arany Kristálya, Brazíliában, és a Nap-Hold Kristály, a Titicaca-tónál. Mind a négy kristály rezgésével részt vesz az OM hullámának 2012 júniusi Napfordulóján  és továbbítani fogja rezgésével a Reménység, a Szeretet, az Erő rezgését mindenki felé, az Om 7 napja alatti felhangolásában, június 19-25 között.

 

Valóban ezt az OM Napfordulóján, egy Új Kristályos Hálózat felhangolásának is nevezhetjük és amely ilyen formában a 144-es hálót is ezzel a rezgéssel fogja ellátni. Az Atlantiszi Mester Kristályok (a 9 Templom Kristály), ahogy már említettük az alábbiak szerint, a Hármas (Tridatum) Kapukon (május 20, június 4, június 20) és a Napfordulókon aktivitásukkal emelik energiájukat működésükben.

 

 

A 9 Atlantiszi Templom Kristály aktivitásának kezdő időpontjai, a kristálymezők szerint:

 

Arkansas


A Tudás Kék Kristálya: 8-8-8 (azaz 2008.08.08.)

A Gyógyítás Smaragd Kristálya: 9-9-9

A Közlés/Kommunikáció Platina Kristálya: 11-11-11

 

Bimini zátony/atoll

 

Az Erő Rubin Tűz Kristálya: 12-12-12

 

Brazília:

 

A Gyógyító Újjászületés Arany Kristálya: 9-9-9 Mineas Gerais

Az Igazság/Tiszta Hangjának Ibolya Kristálya: 10-10-10 Bahia

 

Shasta Hegy

 

Az OM Multidimenzionális Kristálya/ A Multidimenzionalitás OM Kristálya: 9-9-9

 

Tiajuanaco – Titicaca-tó Bolívia

 

A Fény Nap-Hold Kristálya: 9-9-9

Toth Kristálya: 12-12-12

 

Ezek a kristályok egyforma jelentőséggel bírnak a bolygó és lakóinak kristályos (kristálytudatosság/Krisztusi Tudatosság) átmenetébe. Az Új Föld eredeti lenyomatának szolgálata szorosan összekötődik az emberiség Mer-Ka-Na mezőjébe kerülésével és újraprogramozással segítik ezt az átalakulást. Így valójában sokakat fog előrelendíteni abban, hogy vegyenek részt a felemelkedési folyamatban.

Kedveseim! Az EGY TÖRVÉNYE VISSZATÉRT és ezúttal a kristályokkal már nem fogtok/nem tudtok visszaélni.

 

Az EGY Atlantiszi Temploma, Atlantiszban

Nos, az EGY Templomának közelében volt, ahogy nevezhetnénk, a Fejlődés Iskolájának Központja, egy magas szintű egyetem, ahol a különféle beavatásokat nagyon gyorsan sajátíthatták el a beavatottak, a szent papok segítségével, akiket Atla-Ruum(RÁM)-nak neveztek. A Ruum(RÁM) az Atlantiszi Arany Faj szent rezgésének jelentése szerint: Misztérium Beavató Iskolát jelentett. Ennek a hangrezgésének újbóli kifejezése, sokatok számára megnyitja az emlékezéseteket, azok közül, akik Poseidaban éltek és különösen azok közül, akik az Atla-Ra közé tartoztak. A Bölcsességek Iskolájában magas szinten tanították a matematikát, fizikát, szent geometriát, a hiper-dimenzionális geometriát, a kristályos kémiát, alkímiát, az energia dinamikáját, valamint az asztrálutazás tudományait és a multidimenzionalitás elérését. A beavatottak közül a legtöbb tanuló az Arany Fajból került ki, a Felemelkedett Mesterek közül, például, Toth, és más Plejádi és Arkturuszi, Andromedai, Szíriusz A és B rendszerbeli Mesterek. Az Arany Faj lényei a mai mérésetek szerint, magasak voltak, 9-12 láb (270-360 cm) közöttiek. A Plejádi Mesterek közvetlen leszármazottai voltak, rendkívül szelíd és békés lények, hatalmas intelligenciával és rezgéssel.

 

Az Egy Temploma, egy gránit dombon volt található, Poseida északi részén, az Atla-Ra tudós papjainak szentélyében. Az Egy Templomát egy nagyon egyedi és dinamikus geometria szerint építették fel és kifejezetten gondosan kimért és kiválasztott energiamezővel és égi hálóval összhangban. Az OM Kristálya e csodálatos templom középpontjában volt megtalálható. Alappal egyáltalán nem volt rögzített, sőt az OM Kristály két vége döntött szögben volt, és úgy volt felfüggesztve, hogy magán a kristályon belül, sok forgó gyűrű vette körül körkörösen. Ezek a gyűrűk különleges fémötvözetekből készültek, melyek egy antigravitációs mezőt sűrítettek össze, és ez tartotta függő helyzetben a kristályt.

 

A Kristály teljes szerkezete, meghatározott szögek által, az égi erővonalakkal volt összehangolva. A Kristály magához vonzotta és kisugározta a plazmikus antigravitációs plazma mezőt, és tiszta hangokkal volt felhangolva és arra a vágyaik által kívánt helyzetekre, használták, és így a kívánságaik szerint állították be a plazma sűrűségét. A különböző hangokkal és az azzal összehangolt plazmasűrűség így különleges színeket oszcillált az antigravitációs mezőn belül. A Kristály önmaga pedig egy ezüst árnyalatban izzott és meghatározott szögek szerint és sugárzásának erőssége szerint, a platina fehértől az ibolya árnyalatáig változtatta a színét.

 

Az Atla-Ra mesterei az OM Kristályát képesek voltak az úgynevezett dimenziós és időutazásokhoz használni, mert egy égi kikötőként szolgált a Kristály. Valójában ez a Kristály  fel fogja erősíteni az emberiség azon képességét, hogy asztrálutazásokat tehessen meg ezen túl is. A Shasta hegy már teljesen felkészült, készen áll erre a feladatra. Sőt az OM kristály exponenciálisan erősödő potenciáljával készen áll, mindazok számára, akik az ilyen tapasztalatok szeretnének részesülni.

 

A Tizenkettes alapú matematika

 

A Kristály hengeres testét, 144 homorúra illetve domborúra csiszolt felülettel alakították ki, és két végpontjában eltért egymástól. Az alsó csúcsánál 1728 csiszolata (12 a harmadikon), míg a felsőnél 12 csiszolattal rendelkezett. Ennél fogva a Kristály a 12-es számsorozattal rezeg, 12 a négyzeten (144) és 12 a harmadik hatványon, azaz 1728, és Atla-Ra Atlantiszban ezt a 12-es alapú számrendszert használta.

 

Talán meglepő ez most nektek, amikor az Atlantiszi társadalom bukása után a 10-es számrendszert használjátok, de ezt az emberek azért választották így, mert a 10 ujjukon könnyebben tudtak számolni. A Sumérek és a Maják kivételek voltak ebben, mivel a 60-as, illetve a 20-as számrendszert használták. De érdemes megemlíteni, hogy az emberek a mai napig is az idő meghatározásánál, még mindig a 12-est használják, ami Atlantisz maradványa. Nemde az órák meghatározásánál és az év hónapjainál a 12-es alappal számítatok?

 

Elmondjuk azt nektek, hogy a jövő emberisége a közeljövőben meg fogja változtatni a jelenlegi matematikai számrendszerének alapját, hozzáigazítva a megváltozott időciklusokhoz. Már korábban említettük azt, hogy az időrendszeretek felgyorsult, a Föld ellentétesen forgó kettős magvának nagyarányú forgásának megváltozásával.

 

Most újra beszéljünk az időciklusok felgyorsulásának szükségességéről, arról hogy mennyire fontos a 12-es alapú matematikai számrendszerre átállnotok. A csatorna, kérdéseket tett fel ezzel kapcsolatban, így a tridátumok (hármasan azonosan rezgő időpontok) kapcsán, amelyről annyit mondhatunk, hogy ezek valójában numerikus (számrezgéssel bíró) portálok, melyek aktiválják a 144-es  Háló (Felemelkedés vagy FényHáló, vagy Kristályháló/Kristályrács) rendkívüli jelentőséggel bíró dodekaéder oldalait.

 

A 144-es Kristályháló aktiválása

 

Mielőtt válaszolnánk, nézzük meg a 144-es Kristályháló aktiválási folyamatát. A Háló egy összetett geometrián alapszik. Kettős penta-dodekaéder, amely egy különleges egyedi tervezés, és a 144 magában foglal, ötszögletű és háromszögletű oldalakat egy szimmetrikus kristály mátrixban.A dupla penta-oktaéder csillagzat alakú, amely azt jelenti, hogy mind a 12 fő oldala öt oldalú piramidként/gúlaként van kialakítva a középpontjából. Ennél fogva ez egy 12 pentagonális/ötszögletű csillagzat piramidokat ad ki. Mind a felső és alsó részénél (tehát kétszer) így számítva, ha ezt figyelembe vesszük, akkor mindegyik pentagonális felülete tartalmaz öt darab egyenlő szárú háromszöget (ötször tizenkettőt, az hatvan) és egy ötszöget (egyszer tizenkettőt) , az tizenkettő, így jön ki a 72 felület. (alul is meg felül ezért kettővel kell megszorozni, így 144) Továbbá mindegyik 12 csillagosított helyzete rendelkezik öt háromszöggel és egy 5 oldalú piramiddal/gúlával. Így ha összeadjuk a felső és a csillagosított részeket, akkor megkapjuk a 12 a négyzeten mesterszám frekvenciáját a 144-et. Értitek?

 

Most a tripla dátum nézőpontjából nézve ez igen érdekes. Miután a mostani évezred megindulását követően, van egy egyedülálló időpont-sorozat, 2001-2012 között. A tripla dátumok, numerikus(számalapú frekvenciák), melyek egyedülálló módon fordulnak elő ilyen egyszerű formában, egymás után, 12 év során.

 

1, 2011. január 1. 1-1-1

2, 2002. február 2. 2-2-2

3, 2003. március 3. 3-3-3

4, 2004. április 4. 4-4-4

5, 2005. május 5. 5-5-5

6, 2006. június 6. 6-6-6

7. 2007. július 7. 7-7-7

8. 2008. augusztus 8. 8-8-8

9, 2009. szeptember 9. 9-9-9

10, 2010. október 10. 10-10-10

11. 2011. november 11. 11-11-11

12, 2012. december 12. 12-12-12

 

*****

 

(egy korábbi Metatron anyagból ide mellékelem a Kristályháló feltüzelésének sorozatát)

Tri-Dátum Portálok - A Kristály Háló feltüzelése

 

Aktiválási százalékban

 

TDP's - Firing the Crystalline Grid

 

Calendar Timing Triple Date Portal % Grid Activation

 

* 1 Jan 2001 Triple One (1-1-1) 8.34%

 

* 2 Feb 2002 Triple Two (2-2-2) 16.70%

 

* 3 Mar 2003 Triple Three (3-3-3) 25%

 

* 4 Apr 2004 (4-4-4) 33.34%

 

* 5 May 2005 (5-5-5) 41.70%

 

* 6 Jun 2006 (6-6-6) 50%

 

* 7 Jul 2007 (7-7-7) 58.34%

 

* 8 Aug 2008 (8-8-8) 66.70%

 

* 9 Sep 2009 (9-9-9) 75%

 

* 10 Oct 2010 (10-10-10) 83.40%

 

* 11Nov 2011 (11-11-11) 91.70%

 

* 12 Dec 2012 (12-12-12) 100%

 

 

 

2012 13 December - 20 December Reboot/ Úraindítás

 

* 12-21-12 * 2012. December 21. Total Activation Grid Maximus/ Teljes Aktivitás kezdete

 

http://www.earth-keeper.com/EKnews_58.htm

 

(AA Metatron Tyberron)

 

 

(Folytatás)

 

A  Hármas dátumok jelentősége a Hálóval kapcsolatosan az, hogy a frekvencia minden egyes tripla dátum portálnál úgy lett megtervezve, hogy a Kozmikus Beindításnál a dodekaéder 12 fő felülete (egyenként 12 szakaszban) a Háló alaplemezére kerüljön. Ennek megfelelően azt alapigazságot vonja maga után, hogy a 144-es Kristályháló működését 12 év alatt évente egy-egy szakaszban, de fokozatosan indítják be, 2001.01.01 és 2012.12.12. között. 2012. december 13-20. között pedig a teljes programozás integrálása megvalósul és újraindítják. Teljes körű használatra kerül a 2012. december 21.-ei téli napfordulón, amit egyesek a Felemelkedésnek harangoztak be. Ebből a szempontból is kulcsszerepe van a tripla dátum portáloknak az emberi háló (elektro-mágneses biológiai létezést lehetővé tevő háló) és a Kristály Háló (tudatosság háló) összehangolásában. Ezért is olyan fontosak ezek az időpontok a spirituális összejövetelek, találkozók során való összehangolódásokban. Valójában ezek nem asztrológiai összehangolódások, mivel a tripla dátumok inkább számalapú rezgések, melyek a 144-es Hálóval összhangban rezegnek.

 

És ez a kinetikus megújításra ösztönzi a Nap Lemezek 12 szálú spiráljait, megújítja a tervezési sémákat a 144-es Hálóba, amelyet úgy is lehet venni, mint a DNS dupla-penta-oktaéder pentagonális/ötszögletű csillagzat alapú programozását.

 

De ne feledjük el a csatorna kérdéseit sem. Nagyon lényeges, amikor a tripla számú időpontokról beszélünk, akkor beszélnünk kell az időciklusok felgyorsulásáról is úgy, ahhoz szükséges-e a 12-es alapú matematikai számrendszer alapján való működtetése. A válasz erre az, hogy a Nap szerinti éves mérésetek is, már egy 12-es rendszeren alapul hozzávetőlegesen, így a 12 hónapos rendszer és ezt a rendszert követik a tripla dátum időpontok. Szóval, ha röviden is válaszolunk erre, Igen a tripla dátum napportálok valóban a 12-es számrendszert követik.

 

A Fény sebességének növekedése

 

De mi most figyelmeztetünk bennetek, azért mert 2012. december 21-én a 144-es Háló teljes megnyílásakor az fokozni fogja az (időfelfogásunk/időérzékelésünk) egyenlőtlenségét, mégpedig az egyetemes időciklus és a ti általatok mértek között. Különbözni fognak. Nemcsak az új háló elkészülte miatt  lesz hangsúlyos az időszakaszok aránya, hanem azért is mert a bolygó belső (mag) forgása és a külső forgató mozgása közötti arány megváltozása, lehetővé fogja tenni azt, hogy még erőteljesebb fénysebesség felgyorsulásában fürödjön meg a bolygó. A Fény hányadosa a jelenlegi megközelítőleg 186.000 mps-ről, több mint 210.000 mps-re fog növekedni.

 

Ehhez a fénysebesség felgyorsuláshoz, része lesz, ha hozzátesszük az Atlantiszi Kristályok aktiválódásának is. Különösen a Shasta hegyi OM Kristály és a Fény Nap-Hold Kristálya a Titicaca –tónál, emelkedni fog fényhatásában. Mindkettő eredetileg 2009-ben kezdett el aktiválódni és 2012-ben (mind a 9 kristály!) aktiválása során egy Kristályos Hálózatot fognak kialakítani, és akkor nagyon előnyös hatással fognak majd bírni. De azt is hozzátesszük ehhez, hogy a ciklus nem ekkor fogja elérni a tetőpontját,  ezt majd akkor éri el, amikor időszámításotok szerint 2020-hoz értek, mert bizonyos kristályok, amelyek 12-12-12-ben szakaszosan aktiválódnak, különösen a Bimini Tűz Kristályának, még legalább 8 évre van szüksége ahhoz, hogy teljesen aktivált legyen. ( megjegyzésem: Vagyis ez lesz az 5. dimenzióba lépés alapfeltétele, de addig át kell mennünk a 4. tanuló dimenzión)

 

A Kristály Hálózat a Föld Felemelkedésében, a DNSetek tervrajzában, egy fényszabályzó mintaként fog szolgálni, amely így összekötetésben áll mindegyik dimenzióval a Teljesség Egységes Alapelvével és a Kristályos Tudatossággal. Valójában ez a tervrajz teszi lehetővé azt, hogy a megvilágosodott ember a Mer-Ka-Na fénytestén belül mindennel összhangba kerülhessen.

 

 

Most ezekhez még azt is hozzátehetjük, hogy a Kilenc mindenható Kristály mellett, melyeket áttelepítettek Atlantiszból voltak még olyanok melyek már olyan különleges, biztonságos helyen voltak és így ezeket már nem kellett mozgatni. Ezek félig nyugalmi állapotban voltak és néhány közülük nem volt már működő állapotban. De 2012-ben ezek is mind teljes erejükre kapnak és beindulnak a Kristályos Hálózat újraindulásával. Most ezek, kivéve Roslynt, és a Sri Lankában és Tibetben található kristály egységeket, nem olyan hatalmas technológiai összetevővel bírnak, nem olyan mindenhatóak, mint az a kilenc eredeti, amely Poseida szigetén volt található.

 

Ezek közül a legfontosabbak a következő helyeken találhatóak:

 

Tibet

Írország (Skelling Michael szerzetes szigete)

Oroszország-Bajkál-tó

Skóciában-Roslyn

Törökország – Araphat/Ararat?

Egyiptom-Giza

Spanyolország-Montserrat

Sri Lanka

Indonézia-Bali szigetén

Déli sarkon

Északi sarkon

Hawaii szigetén

Japánban

USA/Arkansas-Mount Pinnacle

 

Vannak másodlagos vagy csatlakozó kristályok sok számos helyet is beleértve: Tasmania. Új-Zéland, Glastonbury, Argentína, Kanada, Himalája, Tanzánia, Franciaország Görögország, Fokváros, Chile, Arizona, Húsvét-szigetek, Moszkva és Grönland, hogy csak néhányat említsünk. Ezek közül dimenzionalitásukban és teljesítőképességük szerint nem mindegyik lett csatlakoztatva a nagy kristályokhoz, és még nem részei a bolygó kristályos hálózatának. Ezek majd a fő kristályos egységektől fognak frekvenciális közvetítéssel felhangoló energiát kapni.

 

A Kilenc Mega kristály rendeltetése és az OM Kristály további aktiválása

Bizonyos értelemben a fő, vagy vezető kristályok hasonlóan működnek, mint a számítógépes rendszerek, de természetesen exponenciálisan sokkal erőteljesebbek és összetettebbek működésükben. A fő kristályok mindegyik átmegy egy olyan hasonló folyamaton, melyet újraprogramozásnak, vagy újraindításnak nevezhetnénk. Az újraprogramozással, vagy újraindítással megemelik, a Föld mátrixának a dimenzionális hozzáférését és frekvenciáját. A kristályoknál viszont a saját szempontjuk szerint nem ez történik, mert már sokkal magasabban rezgő hálózatukban a multidimenzionális szempontok, aspektusok ott vannak. Tehát a Föld Kristályos működésbe lép át, és az elektromágneses hálójának ereje erőteljesen lecsökken, és a háttérbe kerül. A Kristályos energia viszont az 5. dimenzióban kezdődik, és az elektromágneses háló ott akkor lényegében működésképtelen a polaritás/dualitás 3. dimenziója felett.

 

A 2008. augusztus 30-ai újhold idejében kezdődött el újraprogramozódni és formálódni az OM Kristálya és a 9-9-9 tripla idődátumban (2009.szept.9.) 25%-os hatásfokkal működött már. Azután, 2010-ben újra lendületet vett magán és mindezzel kiterjedt 2010-10-10-ben.

A 2012-es Júniusi Napfordulón az OM Kristálya teljes terjedelemben 100%-os hatásfokkal eléri az optimális aktiválását. Ez az energia ekkor belép majd a Shasta hegyen belül lévő Kristályos Fény Tanácsán keresztül a bolygó teljes hálózatába.

 

Az OM Kristálya ekkor a Shasta Hegy térszerkezetén belülről egy hihetetlen Kristályos Fényt fog kibocsátani, amely összefonja majd a magasabb kristályos dimenziókat a Föld bolygóval, és ezzel különlegesen kihangsúlyozva azt, hogy a Feltétel Nélküli Szeretet hullámait küldi ki, szét az összes dimenzió felé.

 

A gyógyítás Smaragd Kristálya adja meg a kezdő kristályos impulzust és ezt közvetlenül a Shasta Hegyben lévő OM Kristálya felé bocsátja ki, mint beindító rezgést, a 2012. júniusi Napforduló idejében. Az OM Kristályának rezgését ekkor ki fogja árasztani minden multidimenzionális erő/energiacsomópontjára a bolygón, és a Kristályos Fény Tanácsa és a Felemelkedett Mesterek körülölelik, összefonják mindezeket. Ez a hullámzás 2012. június 25-én éri el tetőpontját. Ashtar és a Szíriuszi-Plejádi Szövetség jósággal teljes mesterei segíteni fogják ezt az átadást.

 

Az fog történni lényegében, hogy a Felemelkedésébe és Feltétel Nélküli Szeretet állapotába kerülésébe fogja tartani az Emberiséget a hullámzásával/rezgésével.. A Kristályos Átalakító energia nem duális kiterjedésű, hanem az 5.-től a 12. dimenziókat fonja össze. A Kristály önmagában, nem az emberiség számára hangol, vagy horgonyoz, hanem a kristályon keresztül egy olyan energiát áraszt, amely a teremtő-vizualizációs folyamatokat és a Feltétel Nélküli Szeretet rezgését hangolja össze.

 

 

Az OM Kristály megcsapolása

Most sokan kérdezhetik meg azt, hogy milyen hatással is lesz az OM Kristályának magára a Felemelkedésre nézve? Mennyire és hogyan vonatkozik ez rám/ránk? Milyen hatásokat fog kiváltani a 3. dimenzióból az 5.-be való dimenzionális váltás? Ennek a hatását egységesen, de mégis egyénenként fogjátok megérezni. Nem lesz kézzelfogható értelembe véve külön hatással a 3. és 5. dimenziók síkjainak frekvenciáira, inkább egyfajta keveredését hozza a frekvenciáknak. Egyre és még jobban fogjátok érezni magatokat, egy olyan érzést hoz, amely még jobban támogatni fogja a létezéseteket és ez az Önvalótokon keresztül, belülről fog jelentkezni, és ugye ez nemde fontosabb most, mint valaha is máskor?

 

Az OM Kristályából való részesedés és a 2012. évi júniusi Napforduló OM Hullámának megcsapolása által, egy nagyobb érzelmi egyensúly elérését érezhetitek majd, nagyobb örömmel kapcsolódhattok majd multidimenzionális aspektusaitokhoz a fizikalitásotokon belül. Az elmétek szabadabban hozzá fog férni a saját elrejtett aspektusaihoz, miután a dimenziók elkezdenek összeolvadni. Kevésbé fogtok kétségbeesni és elveszettnek hinni magatokat vagy szétesettnek és kevésbé kérdőjelezitek meg belül, azt hogy mi a helyes és mi nem az. Az elmétek egységessé és integrálttá/egyensúlyozottá fognak válni.

 

A dualitáson belüli polaritás egyre enyhébb lesz, de ez nem azt jelenti, hogy nem lesz dualitás és nincs tovább polaritás. Többen is azt állítják, hogy a Felemelkedéssel véget érnek a háborúk, az éhezés és a kapzsiság, de nem ez a helyzet. De kedveseim, mindezek látványosan csökkenni fognak, ahogy a dualitás hintája egyre kisebbet lendül ki és a két végpontja közötti mozgás egyre kevésbé lesz ingadozó. A választásaitok viszont egyre világosabbak lesznek, tiszták és a választható utak egyre keskenyebbek. Ahogy az OM megérint bennetek, egyre csalhatatlanabbul tudtok majd választani és akkor aktívan és serényen fogjátok keresni a saját Felemelkedéseteket. Bizonyos értelemben egy új paradigmát, egy új Tudásrendszert lesztek képesek elérni, amelyből mindaz fel fog tárulkozni majd, amit eddig kerestetek.

 

Mindez azt fogja eredményezni ezután, hogy sokkal könnyebben tudjátok majd a Mesterlét teljes jelenlétében találni magatokat. Mert mindig Most Van, a Most Jelenléte az Örök Pillanat az ami erőtök támaszpontja. Úgy tűnhet, hogy ez jelentős ellentmondás egy 3. dimenziós látószögből, mint inkább az a számos multidimenzionális aspektus egyesülése, amellyel, sokkal nagyobb hangsúlyt fog jelenteni a dualitáson belül. Ez így van, és azért van így, mert ez összhangba, teljességbe hoz bennetek a többdimenziós integrált igazi önvalótokkal. Ahogy teljes egységbe kerültök a Kauzális/Oksági Önvalótokkal/Felsőbb Én, így azon belül sokkal tisztábban az Egyetemes Igazságotokba kerültök. Sokkal könnyebben fogtok teremteni a Most multidimenziós idejében és a geometriai tudatosságotokkal, sokkal megvilágosodottabbak lesztek, és kevésbé függtök majd a stressz és másféle gondok kellemetlenségeitől. Így a saját Megoldások és Döntések mezőibe Kerülhettek. Értitek? Ti Vagytok ott a Tapasztalataitok irányítóasztalánál.

 

Van-e még tennivalótok 2012-ben? Igen, természetesen, de az OM által behangolva a magasabb dimenziók multidimenzionálitásából a Mesterlét eszközeinek kínálat megérkezik hozzátok. Sokan közületek úgy gondolják, hogy a másik oldalon, amit, ti „fátyolnak” neveztek a lélek csak „pihenni” jár. A sírfelirataitokra ez van felírva: Nyugodjál Békében! Kedveseim a béke a munkásságon keresztül érkezik meg. A Felemelkedés az Égi Birodalom Jákob Lajtorjáján, ez csak egy metafora és nem más. Kedveseim, feljebb kerültök, vagy lecsúsztok, egyiket a másik után. A tudatosságotokkal való tervezésetek szerint állapot, kedvetek szerint úszhattok felfelé, vagy akár lefelé mozdulhattok el, úgy mint amilyen helyzetben vagytok most.

 

Mesterek 2012 nem a vég, ez a kezdete valaminek!

 

A tudatosság nem helyhez kötött. Ahogy fel fogjátok fedezni a multi-dimenzionális Szeretetet és Tudatosságotok energiáinak kiaáradást, azok a rendkívüli dinamikájukkal emelni fognak mindent és megmozgat minden dolgot.

 

A tudatosság növekedése valójában egy örömre ébresztő életerő áramlással ékesít fel, amely magának a tudatosságnak a természete, amely Első Ok arckifejezése.

 

Kedveseim az OM hatalmas Kristályának multidimenzionalitása, hihetetlen energiát kínál fel számotokra, amely számtalan hatást fog gyakorolni a Kristályos Hálóra és a Felemelkedésre magára, és képesek vagytok arra, hogy megcsapoljátok ezt az energiát, amelytől nagymértékben függ a személyes szintű fény hányadosotok. Ennek a kezdő és kiinduló hatásai finomak és fokozatosak lesznek minden egyes évben, de valójában 12-12-12-ben lendül teljes mozgásába, rezgésébe.

 

Ami fog történni 2012. Június 19-25 között, az egy ajándék és a Fény Kozmikus Tanácsának szeretetbeli felajánlása. Mesterek, menjetek egy szent helyre ekkor és meditáljatok és valóságosan is érezni fogjátok az OM Hullámát. És ne feledjétek, hogy minden hely közé a legszentebbet vigyétek el magatokkal....a szíveteket!

 

Én Vagyok Metatron és Mind Szeretve Vagytok!

 

És ez így Van és ez így van!

 

Forrás: "The 2012 Solstice of OM" Archangel Metatron via James Tyberonn

http://www.earth-keeper.com/EKnews_70.htm

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

*****

 

 

 

 

 

Olvasnivalók ezzel kapcsolatban

 

 

 

Idővonal 11-11-11

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=270:idvonal-11-11-11-energiai&catid=47:2011&Itemid=76

 

 

 

2011.11.11. - A FÉNY KOMMUNIKÁCIÓ ATLANTISZI PLATINA KRISTÁLYÁNAK AKTIVÁLÁSA ARKANSASBAN

 

2011. 11:11:11 - A PLATINUM KRISTÁLY AKTIVÁLÁSA

 

Egy hatalmas kristály energiaimpulzus, amely egybefonódik Atlantisz: Tudás Kék Kristályával és a Smaragd Gyógyulás Kristályával. Ezek energiái beindítják az Arany Nap lemezeket. A Naplemezek aktiválása jelentős esemény és érezhető volt az egész Földön és a Kozmoszban. A Naplemezek a Sziriusziak által 11 helyen lesz összehangolva a bolygón. Ez az összetett generátor patakzás, számos jóindulatú funkcióval bír majd.

 

(Metatron: Whats Up...)

 

20.000 éve létezik egy éterikus átjáró Arkansas területén, ahol magas frekvenciájú fény, képes beáradni erre a területre. Ritka aranyos kristályos Electrum lelőhelyek vannak itt, amelyek Atlantisz Nagy Temploma alatt is voltak. Ugyanitt hiper-dimenzionális alagutak is vannak, melyek segítik az energia folyását is mintegy 3 évtizede. A Sziriuszi-Plejád Szövetség és az Ashtar Parancsnokság légiói tartják ellenőrzésük alatt. A portálok, kristályok és hiperdimenziós mátrixok újrarendeződése történik itt.

 

1987-2012 között lesznek ezek leszállítva.

 

A PLATINA SUGÁR: Egy tápláló (női energia aspektusú) energiaforrás elősegíti az egyensúlyt a Földön. Egy optimális kommunikációs lehetőség a tudatosságunkon belül. Arra szolgál, hogy a duális tudatunk összefonódik más tudatszintekkel, és így a duális tudatszintek csökkenteni fogja.

 

A 11:11:11, 2011. November 11.-én 11:11 perckor aktiválódik Észak-Nyugat Arkansasban a Mágneses Hegy alatt. Indító impulzust ad, beindítja A Kozmikus Erők által generált 144-es hálót az Atlantiszi Smaragd Kristály által, és áramlatával újraindítja a másik két fennmaradt atlantiszi mesterkristályt. Ezek kommunikációs impulzust adnak az Arany kristály Naplemezeknek:

 

Az Arany Naplemezeket a felemelkedésünk alkalmára a Szíriuszi-Plejád Szövetség helyezte el egykor, amelyek 144 szatellithez/ kozmikus energiacsomóponthoz csatlakoznak.

 

A háló maga egy dupla penta-dodekaéder.

 

 

 

12 legfontosabb Naplemezek:

 

Arkansas - Pinnacle Mountain

 

Brazil - Saint Tomas des Letres- Minas Gerais

 

Bolivia - Lake Titicaca ( Near Island of the Sun)

 

Scotland - Roslyn Chapel

 

Russia -Ural Mtns

 

Russia - Siberia-Lake Baikal

 

Egypt - Giza

 

Africa - Kilimanjaro

 

China - Xi-an Pyramids

 

French Polynesia - Moorea

 

Australia- Uluru

 

Sri Lanka

 

http://www.earth-keeper.com/EKnews_58.htm

 

(AA Metatron Tyberron)

 

...majd újrakódolják és újratöltik a Tolték P iramist, és 20.000 év után első alkalommal újraszabályozza a Mester Kristályok működését, és 12-12-12-ben újraindításuk befejeződik.

 

2011-2012: A következő 2 évben hatalmas változások lesznek. A Földön a kozmikus vétellel kapcsolatban, így a 3. dimenziótól a 12. dimenzióig és majd azon túl képes lesz az emberiség a kozmikus interdimenzionális energiák befogadására. EZ A KOZMIKUS KRISTÁLYKORSZAK, a 2. eljövetel bennünk történik meg a kristálytudatosság háló segítségével. Olyan energiák, amelyeket jótékony hatás elérésére lehet majd csak használni, saját célra, csak az ami a legfőbb jó célra lehet alkalmazni.

 

Szent Esküt kell tennünk, hogy soha többé nem élünk vissza vele, úgy, mint Atlantiszban. A Kristályos átmenet, a beharangozott Felemelkedés be fog következni, ez történik most.

 

(Metatron: Whats Upon Arkansas? 2011.)

 

11-11-11-METATRON

 

A Platinum Kristály aktiválásra kerül és enegiapulzálásának hatására egybefonódik a Tudás Kék Kristályának és a Gyógyítás Smaragd Kristályának rezgése (Atlantiszi Kristályok). Ezek az energiák beindítják a Kristályos AranyNap Lemezt a Little Rock közelében lévő Pinnacle Mount szent körzetében. A Naplemez aktiválása egy olyan jelentős esemény, amely érezhető lesz az egész Földön és a Kozmoszban Ez a Naplemez, Szíriuszi összehangolással lesz megnyilvánítva a bolygó más 11 helyén lévő naplemezekkel.

 

A Kristályos kódok újraprogramozzák az Akasha Mezőn belül a Kristályos Paradigmát a Szent Tudatosság Könyvtárát a 13. Kristály koponyát a MAX-ot, melyet még egykor a Plejádi-Szíriuszi Szövetség helyezett el. A kristályos átmenet létfontosságú a Felemelkedésben.

 

 

 

Metatron: Whats up Arkansas

 

11:11:11 METATRON THE TRIPLE DATE PORTAL

 

 

 

A 2011-es energiák 3. része

 

 

 

A 2011-es novemberi Tripla / Szentháromság Dátum Portál (TDP) egyedülállóan fog energetikailag hatni ebben az évben. Az emberiség jelentős része formába fogja önteni az úgynevezett humán hálót és összeköti majd a Kozmikus Energiával, és ez felhalmozódik majd a 144-es Kristályrács végső szakaszának aktiválására (11:11:11-12:12:12 időszakra).

 

11-11-11-ben az Atlantiszi Mester Kristályok egyre gyorsabban fogják aktiválni a Multidimenzionális Kommunikációs Kristályosk belső felébredését a Kristályos Vortexbe.

 

 

 

Ez a felébredés, szakaszosan, újrakódolja a 12 Arany Naplemezt a bolygó körül. Ezek a lemezek a 12-es helix spirálban aktiválódnak és kibocsájtják az isteni energia zéró mezejének tiszta feltétel nélküli szeretetét, olyan fénykódokat melyek csak az 5. és afölötti dimenziókban léteznek.

 

 

 

11-11-11-ben a Kristályos Vortex naplemezei az Arkansasban lévő Pineacle hegy területe körül kezdenek aktiválódni, és ez teljes működésbe hozza az arkansasi vortexet, és azt követően az új DNS kódok hálózatát az egész bolygón.

 

 

 

Az Arany Naplemezek a DNS-ben éltetik az egyesült kristálymező eredeti lenyomatát, a kristályos átmenetet a bolygón. Valóban ezek újraprogramozása történik meg a 144-es Kristályos Hálón belül. Az Arany Naplemezek 12-es szálú spirálokat fognak kibocsátani magukból és ez az energia arra fog szolgálni, hogy az új DNS prototípusa legyen a 144-es háló kristályos aspektusán keresztül. Valóban azt fogja eredményezni, hogy a Föld meggyógyítsa és újraformálja önmagát, és egy új DNS mintája, lenyomatává váljon az új Földnek. Ezek az energiaspirálok, de többek annál valójában, mint egy lemez, de lemezszerűen jelennek meg, ahogy láthatóak.

 

 

 

Most hogy a Felemelkedés beteljesíti saját magát, egyre nagyobb hozzáférést biztosít az emberiség többdimenziós aspektusának. Az igazat megvallva az emberiség nagyobb részének a Felemelkedés legfőbb része már megtörtént multidimenzionális értelemben.

 

 

 

Most megtörténik majd az Emberi Faj Kristályos átmenete szükségszerűen, mind a Föld mind az emberiség energiaemelkedésével. És Ez Így Van, sokakat fog segíteni számos úton, túltesz azon amire gondolhatnánk ezzel kapcsolatban.

 

 

 

Ez olyan változást hoz létre, mint mikor az emberi test több napfényt kap. Ez elő fogja segíteni a fizikai test fényesebb testté való átalakulását. Beindítja a test átalakulását a szén alapúból kristályos, szilícium alapúvá váltását, és ez meg fogja változtatni az emberi fizikai test táplálásának igényét.

 

Ez a váltás meg fogja védeni a Föld magnetoszféráját az ide érkező meteoritoktól és üstökösöktől, és csökkenteni fogja a gamma sugarak erősségét a Föld atmoszférájában.

 

 

 

Egy természetes és tudományos erőfeszítése eredménye, szüleménye, ahogy felépül teljességében a 144-es háló.

 

 

 

2011. 11.11. - KRISTÁLYKOPONYÁK/KRISTÁLYOS ÚJRAKÓDOLÁS

 

13 kristálykoponya (12+1) képviseli a humanoid lény isteni tökéletességének 12+1 aspektusát és tökéletes lenyomatát. Úgy van 12+1, hogy a 12-közül az egyik teljességben tartalmazza a többi összes tudását magában.

 

2 földönkívüli koponya:

 

Max: Szuperszámítógép: az egyike a legfontosabb Kristálykoponyáknak. Ő a legerősebb.

Max és Sha Na Ra földönkívüli eredetű és az Arcturus, a kreativitás narancssárga csillagának egyik bolygójának, (amely a Jupiternél 20-szor nagyobb), holdjáról származik. A Földhöz való kapcsolódása: Arcturus-Plejádok-Lemuria.

 

11-11-11 és 12-12-12: a Max elnevezésű kristálykoponya tartalmazza mind a 13 koponya egységét, és újraindítja majd a planetáris energiákat a Naplemezek és Oktaéder kvarc kristályos földi régiókban, 11-11-11 és 12-12-12 alatt. Max földönkívüli eredetű és kristályos mátrixát az Arcturus/Booties/Ökörhajcsár/Medvepásztor és a Plejádok erősítik fel. Tartalmazza az Arcturusi könyvtárat, azon belül az elmúlt korszakok energiáit.

 

2011-2012-ben az energiák hatalmas intenzitásúak lesznek és jelentős fejlődési ugrásba, kerülünk a frekvencia indukción keresztül. Sokkal érzékenyebbek leszünk a környezetünkre, ingerekre és a Föld kristályos mezejének átalakulására, ahogy a 144-es Háló közeledik a teljes felépülésére (2012.dec.21.)

 

A test kristályosodása szénből - szilícium alapúra, több fényt (kozmikus tudást) lesz képes fogadni. A kristályos területek és kristályos koponyák újrakódolják a teljes isteni lenyomat kristályos könyvtárát és paradigmáját.

 

(Metatron, 2010.dec.)

 

2011.11.11. - METATRONI KULCSOK

 

Metatroni Kulcsok - Kristályos Fénytestek aktiválási pontjai: A MER-KI-Vikus/Mer-Ki-Vic rendszer

 

A szénalapú fizikai testek átalakulása, kristályos energiaforrások egyre bővülése, az 5-12 dimenziós tudatosság eléréséhez, földi illúzió időben.

 

1, MER-KA-BA: 12.000 éven keresztül szolgált, hatpontos tetraéder kristályos test, planetáris tudatossághoz

 

2, MER-KI-VA: 8 pontos tetraéder kristályos test. Aktiválási idő: 2010.03.20/21. stelláris tudatossághoz

 

3, MER-KA-VA: 12 pontos dodekaéder kristályos test, a galaktikus tudatossághoz: aktiválási idő: 2010.10.10.

 

4, MER-KA-NA: 20 pontos Icosaéder kristályos test. Az univerzális tudatossághoz:

 

aktiválási idő: 2011.11.11

 

5, MER-KA-RA: 24 pontos krisztusi avatártest, a multiuniverzális tudatossághoz, aktiválási idő: 2012.12.21. ???

 

6, ???: 32 pontos icosa-dodekaéder alapú kristályos fénytest, Isteni tudatossághoz?

 

11:11:11 energiája - Metatron/Tyberron

 

 

 

Ahogy 11-11-11 nagyon gyorsan itt van, közeledik, az Atlantiszi Templom Kristályok egyre nagyobb hatékonysággal vetnek hullámot a bolygón keresztül, és amelyek egyesítve erejüket, egyre nagyobb hozzáférést biztosítanak a magasabb dimenziókhoz. A 11-11-11, a Platina Sugáron keresztül az Isteni Női Energiák beteljesítését hordozza.

 

A csodálatos Platina Kristály hosszú ideig nyugalomban volt az Eureka Springs, Arkansas melletti Magnetic Mount-on (Mágneses Hegyen). 2011. 11.11.-én 11.óra 11. perckor a Platina Kristály a Platina Sugár hatására felébred hosszú álmából.

A Platina Kristály az Egy Törvényének Kristálya, és a leghatalmasabb kiegyensúlyozó frekvenciával rendelkezik a bolygón.

 

Nincs olyan eldugott hely a Földön, ahol ne visszhangozna olyan erőteljesen a kristály frekvenciája, mint az Arkansasi kristályos örvényen, amely azután a többi kristályra is erőteljes hatással bír majd. A 144-es Szeretet/Tudatosság Háló 92%-os hatékonyságra lesz feltüzelve és felébreszti és újrakódolja az Kristályos Arany Nap Lemezt, amit Arkansasban helyeztek el egykor és hozzáigazítja a 12 eredeti isteni mintázatot, lenyomatot a bolygón a mennyei frekvenciákhoz.

 

Számos Fénymunkás, mint élő felemelkedési fénykódokat hordozók, az ősi szerződésük szerint részt vesznek ebben a kristályos felébresztésben, mert ennek a szent ígéretnek az ideje most érkezett el.

 

A 12 Tripla dátum portálokról (2001.01.01.-től 2012.12.12.) a Plejádok adtak információt Tyberronnak. Ezek különleges számalapú rezgés (numerikus) portálok és 12 szakaszban növelik meg egymást. A 12 TDP (Tri Dátum Portál) vibrációival aktiválja a 12 dupla ötszögletű dupla-penta-dodekaéder, azaz 2X72 horgonypontú, azaz 144) 144-es KristályHálót és amely hozzáintegrálja az emberi interfész kódokat, különböző csoportos összejöveteleken, meditációkon keresztül.

 

 

 

A 12 Arany Nap Lemez kapcsolódik a 12+1 Kristálykoponyához, melyek a kozmikus tudás, kristálytudatosság könyvtárait hordozzák. A Legnagyobb Kristály Arkansasban fogja beindítani az Egy Törvényének energiáját. MAX a legerőteljesebb Kristálykoponya a 12 közül, földönkívüli eredetű, és a többi 11 koponya tudását és beindítását is magában foglalja. (innen a plusz egy) MAX magában hordozza az összes információt és kódot az Új Földről.

 

 

 

A Kozmikus beáramlás, Maxon keresztül kerül letöltésre, ez a 13. Kristályos paradigma, melyet segítenek a Metatron Mezők, a Szíriuszi-Plejádi Szövetség, a Szent Szíriuszi Cetfélék és az Arany Delfinek. Max lesz az első csatorna, amelyen keresztül megjelennek az új kódok és akódokat hordozók aktiválják majd a Kristályos Naplemezen keresztül Arkansas rendkívül erős kristályos mezőibe.

 

 

 

Kölcsönös hatással van egymásra Max és a Platina Kristály, az egyik az áramlás kiváltó, míg a másik a kódtovábbító. Max a legnagyobb energiakód továbbító a mai napig, az energiát aktiválja a Kristályos mezőbe, a Naplemezekbe és az emberi kódhordozókba.

 

 

 

Az Atlantiszi Mester Templomi Kristályok az Egy Törvényét- Arany Atlantisz Igazi Bölcsességét hordozzák, és megszüntetik 2011-2012-ben a 12.000 éves dimenziózárlatot.

Arany Atlantisz tudása, egy nagyon spirituális, matriarchális társadalmon keresztül jelent meg, amely elérte egykor a harmonikus isteni állapot egyensúlyát. A legmagasabb frekvencia, amelyet valaha egy civilizáció elért a Földön. Ezáltal, Arany Atlantisz/Poszeida által őrzött bölcsesség hozzáférhetővé válik.

 

A Jövő Társadalma a Szeretet Hatalmán és nem a Hatalom Szeretetén fog alapulni. Az Egy Törvénye visszatér, először Arkansas és Brazília kristályos örvényeibe, és ott kerül a Földbe.

 

A dimenziós zárlat, 12.000 éven keresztül tartott. A Nagy Platina Kristály felébred és csatlakozik a kristályos örvény hálózathoz, a többi kristályhoz, így a Tudás Kék Kristályához és a Gyógyítás Smaragd Kristályához is.

 

 

 

ÚJ KRISTÁLYOS KORBA LÉPÜNK BE, AMELY ÁTVEZET A FELEMELKEDÉSBE.

 

A Föld kristályos átalakulása, a10-10-10-es fázisában a gyémánt Fázisban erősödött fel, amely a 10. dimenzióval és a 12 csakrával rezonál harmonikusan, és kölcsönös viszonyba vannak egymással.

 

 

 

A PLATINA FÁZIS A 11-11-11-gyel kezdődik

 

A Platina Kristály: szép, nyugodt kiegyensúlyozó energiát áraszt magából, ragyogó megjelenésű. Nagyobb hozzáférést biztosít az Új Föld dimenzionális birodalmaihoz. Kiegyenlíti a magasabb dimenziókat a feltörekvő, fejlődő dimenziókkal. Nagyobb hozzáférést biztosít az angyali birodalmakhoz. Harmonizáló ciklusa van: az anyag és antianyag között. Mind a 9 megmaradt/átmentett Atlantiszi Mester Kristály aktiválása befejeződik 2012.12.21.-én Ezt a harmonizálást a Galaktikus Föderáció és a Szíriuszi-Plejád Szövetség szabályozza, nehogy energetikai egyensúlytalanság lépjen fel.

 

 

 

11-11-11 ÚJRAKÓDOLJA A CSILLAGMAG ISTENNŐ KRISTÁLYOS ASPEKTUSÁT

 

A PLATINA SUGÁR A NŐI ENERGIA ASPEKTUSA A BOLYGÓ DNS-ÉBE BETELJESÍTI AZ ISTENI NŐI ENERGIA KRISTÁLYOSSÁGÁT, ÉS AKIK NYITOTTAK ERRE MEGKAPJÁK A SZENT ÉS SZÜKSÉGES ÁTALAKULÁST. A POLARITÁSOKAT A PLATINA SUGÁR ELKEZDI EGYENSÚLYBA HOZNI.

 

(nők és férfiak, bal és jobb agyfélteke, tudatos én és a tudattalan egyensúlyba kezd kerülni)

 

A Platina Sugár megnyitja a magasabb dimenziós valóságot, közelebb hozza az 5. dimenziós frekvenciát: A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETET.

 

(Metatron/Tyberron:11-11-11 energiái)

 

 

 

 

 

.......

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=128:2012-2024-a-kristalyos-atalakulas-ujabb-fazisa-a-120-as-polieder-foeldhalo-felepuelese&catid=49:2012-utan&Itemid=78

 

 

 

A KRISTÁLYOS ÁTALAKULÁS ÚJABB FÁZISA – A 120-AS POLIÉDER  FÖLDHÁLÓ FELÉPÜLÉSE

 

 

A 144-es Kristályháló 2012.12.12.-12.21. között teljes mértékben működik majd, de tovább folytatódik azon túl a kristályos átalakulás. Ezt a hálót követi majd a 120-as Poliéder Földháló felépülés, amely (már az új idővonalon!!!) 2024-re éri el el teljességét. Ez egy magasabb rezgésű/aspektusú kristályos mező, amely a tengely és sarki energiákat a bolygón teljesen át fogja alakítani. Ez az úgynevezett globális felmelegedést hozza el módosításai következményeképp. A Földnek új ruházatot és testet szab majd.

 

A Kozmikus beporzás, a teljes virágzásig tart, és egy ÚJ KRISTÁLYOS ÉGBOLTOT FOG TEREMTENI.

 

 

Az új háló 2 nagy elliptikus sávenergiái, 90 fokban metszik majd egymást a bolygó körül. Két színben fog tündökölni: az egyik, arany a másik platina (szent férfi-nő minőségek). Az egyik elektromos sávú, a másik mágneses természetű. Hatalmas tudatosságot tesz lehetővé a Föld körül.

 

EZ A KRISTÁLYOS ÉGBOLT ÚJBÓLI MEGJELENÉSE AZ 1000 ÉVES BÉKE ELJÖVETELÉT FOGJA HOZNI MINDANNYIUNK SZÁMÁRA, KIEGYENSÚLYOZOTT ENERGIÁJÁVAL, OPTIMÁLIS EGYENSÚLYBA HOZZA A BOLYGÓ MÁGNESESSÉGÉT.

 

A bolygón már korábban is volt 2 védőbúra, két rétegben, egy elektromos és egy mágneses összetett kristályos jég formájában. A fagyott enyhén sós víz lehetővé tette az időjárás szabályozását. Ahogy a Biblia írja ez volt az eredeti Éden kertje. A nagy tudatossági zuhanáskor az egész lezúdult és a Föld tengelye is ekkor ferdült el. A mágneses pajzs beleolvadt a Föld magvába, az elektromos, pedig a kristályokba, ásványokba és az emberiség DNS-ébe. A Harmonikus Konvergencia elhozta újra a következő planetáris fokozatba lépést, melyet Mennybemenetelnek nevezünk, ebből keletkezett az emberi ikozaéderháló és a gravitációs dodekaéderháló, és a Harmonikus Konvergenciát (1987) követő mérésnek köszönhetően a kristályos háló kialakulása lehetővé vált, egy új geometrikus háló meglétét tette lehetővé, amely elvezet a Mennybemenetel felé.

 

A Poliéder Háló 2024-ben való felépülése elhozza az 1000éves Béke Korszakát.

 

(Met: 2011.jan és Met:777)

 

 

 

 

 

 

 

2012. VÉGÉTŐL- 2300.

TÖBBDIMENZIÓS HOZZÁFÉRÉS A KRISTÁLYTUDATOSSÁGHOZ

 

 

A kristályrács változásokat hoz a Föld és az emberiség utazásában, több fényt fog hozni.

 

Elkezdődik a 144-es Kristályháló 200-300 éves korszaka, amely képes bevonni az egyik dimenzió fényét a másikba polaritásmentesen. A fény új kristályos formái lesznek majd tapasztalhatók. A háló a lélegzés által lesz használható, és még bonyolultabb formák is meg fognak jelenni. Az emberi lény már képes lesz nagyobb mértékben megtartani a morfikusan kódolt fényt. A test fényforrássá válik, majd félig áttetsző állapotba, kevésbé rögzített sűrűségben, tömeggel és gravitációval. Az emberek fizikai fejlődése: szén alapúból, szilícium alapúra módosul. A szilícium maga egyedülálló szimbiózisban van a fénnyel. Amikor a 144-es Kristályháló beteljesül, akkor meg fogja teremteni az Új Égbolt magvait, A Napot, a Feltételnélküli Fény befogadását teszi lehetővé. Ez pedig a jelenleg látható spektrum korlátain túl képessé tesz bennünket észlelni. A fény el fog így tolódni valóságunkban, jelentős módon.

 

A Kristályos átalakulás alapja a planetáris felemelkedésnek. A fény árnyékának eltávolításával nagyobb fény aspektus válik elérhetővé az emberiség számára.

 

(Metatron 2011. január)

 

http://shaumbra.wire.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=556

 

 

 

A Felemelkedés Rácshálójának aktiválása

 

James Tyberonn

 

2001. december

 

A Felemelkedés Rácshálója (más néven Fény-Háló) egy újonnan létrejött energiaháló, amely körülveszi Földünket, visszatükrözi és felerősíti tudatosságunk jelenlegi felemelkedettségi szintjét. Ez egy kristály ”fény” mátrix, amely 1992-ben került lehorgonyzásra, 5 évvel a Harmonikus Konvergenciát követően. Bár már a helyén van és működik, teljes aktiváltságát 12 fázisban fogja elérni, teljes vibrációs rezgését pedig a 12-12-12-ben, tehát 2012. december 12-én. Az elkövetkező 12 évben egyedülálló módon előforduló tripla dátumok (01-01-01-től 12-12-12-ig) mindegyike numerikus fénykódokat fog hozni, amelyek megnyitják és aktiválják a fényháló 12 fő felületét.

 

A rácshálót úgy vizualizáld, mint egy geodetikus gömböt, amely ötszögekből és háromszögekből áll, és amelynek úgy csillognak az oldalai, mint a briliánsnak. Ez egy új test kristálymagja, egy dupla penta-dodekaéder. E rácsháló a Fölbolygó merkabája, és elérkezett az ideje, hogy létrejöjjön. E dupla penta-dodekaédernek 144 lapja van. A 144-es szám a krisztusi felemelkedés száma. (Mindegyik dodekaéder 12 ötágú csillagból (pentagramból) áll, amelyeknek összesen 60 lapjuk van. Add hozzá (a hatvanhoz – a fordítók megjegyzése)  a 12 ötszöget, és 72-t kapsz, ami megduplázva 144!).

 

A planetáris hálók terve nem újkeletű dolog. Platón is foglalkozott velük, ugyanúgy, mint az ókori egyiptomiak, a mayák és a hopi indiánok. Ebben az értelemben e hálók jelentik azt a sablont, ’programot’, amely lehetővé teszi az összes életnek, hogy magas fejlettségű fényből álló testben működhessen.

 

Ha úgy nézzük, a Felemelkedés Rácshálója „ablak 2012-re”, és jelentős mértékben szükséges a felemelkedésünkhöz.

 

Földünket nem egy, hanem három hálósablon veszi körül, hatva az emberi életre. A három háló különálló, mégis sokszínű kapcsolatban áll egymással. Különállóan működnek: az egyik bolygószintű mágneses mezőként, a másik tellúr elektromágneses mezőként, a harmadik fénytudatosság mezőként. Az egyik megváltozása vagy módosítása arányosan befolyásolja a másik kettőt.

 

A Felemelkedés Rácshálója két tengelypontban van lehorgonyozva a Földre. Óriási energiavezetékek indulnak ki az északi pontból és a déli ponton lépnek be. Ezek az energiavezetékek közvetlen kapcsolatban állnak a Föld összes szent helyével, amelyek ezrével fordulnak elő.

 

A hálók a Föld és a Szellem paramétereit tükrözik, és bizonyos mértékben szabályozzák is. A Gravitációs és az Elektromágneses Háló számos alkalommal lett már korrigálva azóta, hogy 200 ezer évvel ezelőtt az emberiség létrejött a bolygón. A fénytudatosság hálója az emberiség tudatosságának növekedésével együtt bontakozik ki.

 

Platonikus testek*

 

Amióta bolygónk megszületett, a Föld körüli háló az 5 platonikus test egyikének szakrális geometriai mátrixából áll. Platón úgy vélte, hogy a Föld alapstruktúrája az egyszerű geometriai formákból a komplexebbekké való fejlődésen megy keresztül. Az öt minta, melyeket Platón a kristálymátrix építőelemeiként feltételezett, a komplexitás sorrendjében a következők: a tetraéder (4 lapú), a hexaéder (6 lapú), az oktaéder (8 lapú), a dodekaéder (12 lapú) és az ikozaéder (20 lapú). Platón egy másik elméletében azt vetítette előre, hogy a Föld ikozaéder hálóvá fog fejlődni.

 

Akadémikusok, köztük Dr. Ivan Sanderson, Dr. Hagens és Dr. Becker a 70-es években ezt az ikozaéder formát létrehozták egy térképen úgy, hogy azon feltüntették – pontok formájában – a nagyobb elektromágneses mezőket. A pontok háromszög alakzatot formáló ötszögeket adtak ki… azaz egy ikozaédert. Az ikozaéder – geometriai alakzatként – valóban létezett az elmúlt 1000 év planetáris fényhálójaként, a Harmonikus Konvergencia előtti időkig bezárólag.

 

Az 1987-es Harmonikus Konvergencia teszt volt a Föld vibrációs szintjének a felmérésére. A Földön a „fény” messze magasabb szintet ért el, mint korábban bármikor. Első alkalommal a „nagy bukás”  (Atlantisz bukása – a fordítók megjegyzése) óta, a bolygó több „fényt”, mint „sötétséget” hordozott. Ennek következtében a három háló „felfrissítésre” szorult. A Mágneses Háló korrekciója vékonyított a fátylon, eltávolítva az emberiséget a dualitástól. A Tellúr Háló korrigálása lehetővé tette, hogy a szent helyek magasabb rezgésszintet érjenek el. A Fény, vagy másképp a Felemelkedés Rácshálója új, magasabb szintű geometriai mintát vett fel, amely egy sokkal kifinomultabb fénykód beállítására volt képes, mint a korábbi ikozaéder.

 

Ahogy Joseph Jochmans írja az „A Föld: Egy Kristály Bolygó” c. művében: a platonikus testek mögött egy másik geometriai alakzat van, ami a régi ikoza-dodeka kristályból képződött. Ha veszel egy ikozaédert, és minden második csúcsát vonalakkal kötöd össze, 12 ötszöget, másképp 12 db ötágú csillagot hozol létre. Ha meghosszabbítod az ikozaéder külső széleit, és a csomópontokat összekötöd, a 12 darab ötszögnek (csillagnak) egy másik csoportját hozod létre. Ez válik azzá a csírakristállyá, amely egy új kristályos alakzatnak ad életet, amit kettős penta-dodekaédernek nevezünk, és amely 12 kettős ötszögből áll, amelyek egyenletesen terítik be a bolygó felületét.

 

Az ikozaédert felváltotta egy felemelkedési fény háló. Megszületett a mag-kristály mátrix, a kettős penta-dodekaéder. A kialakuló geometriai alakzatok isteni módon hozzá lettek igazítva az új Föld magasabb frekvenciájához.

 

Vezető kutatók ugyanakkor megjegyzik, hogy a 70-es években a Becker-Hagens térképen feltüntetett csomópontok és háló-összehangolások már nem léteznek. Az időjárás változik, a klíma szélsőségesen változékony és a madarak vándorlási útvonala is megváltozott. A bálnák és a delfinek többször futottak partra a Harmonikus Konvergencia óta az elmúlt 14 évben, mint előtte. A Föld geomágneses mezője változik, és bizony gyorsan változik.

 

Mindezek jelzik a hálórendszer változásainak és Kryon munkájának a tényét. A Felemelkedés új Rácshálójának nő a frekvenciája, míg a Mágneses Hálóé csökken. A régi kristályháló elenyészik, és egy új kristálymátrix formálódik.

 

Részei vagyunk az új kristályos rendszernek… a Felemelkedés Rácshálójának. Ez az egyik legjelentőségteljesebb átjáró számunkra a felemelkedés folyamatában, amennyiben Fénymunkásként emelkedetten és egységben összefogunk pozitív energia megteremtésével és továbbadásával, hogy felébresszük az emberiséget, valamint az Élő Földdel való összeköttetést.

 

Mi előre megállapodtunk  (leszületésünk előtt, erre az életünkre – a fordítók megjegyzése) abban, hogy közösen fogjuk támogatni a Felemelkedés Rácshálóját és fényt adni neki. Most az új hálót és a lebomlóban lévő régit egyaránt fejlesztjük. A planetáris Felemelkedés Rácshálója az energia fejlődésének és az Univerzális Tudatosság sablon szerinti (Metatron vélhetően a továbbfejlesztett hálósablonra gondol – a fordítók megjegyzése) növekedésének a megtestesülése. A Föld az élő GAIA, a háló pedig az aurája. Ennek megfelelően ez a háló tartalmazza az Élet Virágának szakrális geometria szerinti energetikai mintáját, a teremtés kristálymátrixát. (Lásd Drunvalo Melchizedek: Az Élet Virágának Ősi Titka I-II. c. könyveit – a fordítók megjegyzése.)

 

Mi a Föld bolygó és a globális Felemelkedési Rácsháló társteremtői vagyunk

 

Mi örömmel elfogadjuk, hogy olyan energetikai lények vagyunk, akiket elektromágneses mező vesz körül. Azt választottuk, hogy részesei legyünk a felemelkedés folyamatának és az élő Gaia felemelkedésének. A legfőbb jó érdekében a bennünk meglévő jelentős kozmikus isteni energiák hullámait adjuk tovább azon képességünket felhasználva, amellyel - meditáció során - a fényt kifelé tudjuk közvetíteni magunkból.

 

Összehangolt, elragadtatott állapotban egyesítve energiáinkat, egy hatalmas fényörvényt formálunk meg. Ez az energia szándékunknak és áramlásunknak megfelelően képes tisztítani, ragyogóvá tenni, energetizálni és aktiválódni. Szándékunk a legmagasabb rendű fény továbbítása az új háló, Gaia új kristálymátrixa részére.

 

Az aktiválás meditációja

 

A Felemelkedés Rácshálójának energiakapcsolódási, -továbbítási és -aktiválási gyakorlata:

 

1. Találj magadnak egy helyet, ahol kényelmesen tudsz ülni vagy feküdni.

 

2. Mélyegezz nagyon mélyen és ritmusosan.

 

3. Vizualizáld, hogy egy gyémánt fényű energia lép be a koronacsakrádon.

 

4. Küldd le a gerinced mentén ezt az energiát minden fő csakrádba, majd vissza a szívedbe.

 

5. Áramoltasd tovább az energiát egy fénysugárban egy csatornán belül a Föld magjának.

 

6. Vizualizáld, hogy a Föld magjából egy fehér fényenergia villan fel a fényfrekvenciák végtelenjébe, beleömölve a planetáris hálóba.

 

7. Érezd az elragadtatottság állapotát és engedd, hogy áramoljon.

 

 

 

Azáltal, hogy a gyémánt fényt létrehozzuk, és ezt az örömteli energiát továbbítjuk a Felemelkedés Rácshálójába, párhuzamosan aktiváljuk, összehangoljuk magunkat a felemelkedés legmagasabb energiájával. A fény szeretetteli, közvetítő oszlopaivá válunk, az elragadtatottság egyetlen szinergikus sugarában egyesülve. Mindegyik emberi résztvevő egy örvény, egy fénypont a bolygón. Egyek egymással és egyek a felemelkedéssel, megteremtve, társteremtve a legfőbb jó érdekében az Új Föld rezgését, frekvenciáját. Mikrokozmosz vagyunk a makrokozmoszban, fénypontok a fény kitörő végtelenjében. Szeretünk és szeretve vagyunk.

 

…és ez így van.

 

Espavo!

 

Tyberonn 2001. december

 

 

Fordította: Magasi Ildi és Lea

http://shaumbra.wire.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=556

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 12 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!