A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 16. RÉSZ A RA-H-MA Küldetés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: RAHMA   
2012. június 10. vasárnap, 05:23

A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

16. RÉSZ

A RA-H-MA Küldetés

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Az idő alatt, amíg a Sumér Terv futott, I.e. 4200 körül, egy másik planetáris szövetség küldöttsége érkezett a bolygóra, hogy támogassa a Föld új világba kerülését. Ezt a küldetést, RA-H-MA, azaz Rahma missziónak nevezte el a Galaxis 24 Vénjeinek Tanácsa, és ők is kezdeményezték ennek a megvalósítását. A sokfajta küldetés közül, azonban mindegyikének egy közös célja volt, az, hogy felébressze az emberiség emlékezetét, az egyéni/személyes lelkükön keresztül, mégpedig egy úgynevezett harsonahívással, főleg azokat, akik már részt vettek ebben a Kozmikus Tervezésben.

 

 

Mondhatjuk azt is, hogy a Rahma küldetés egy összehangolódási kísérlet volt a kozmikus kapcsolatfelvételre. A legelső kapcsolódás a terv szerint, az emberek a saját lelkükkel kell megtörténnie, majd a kozmikus/galaktikus családjaikkal, azt követően az egyes csoportokkal, majd szélesebb körben minden emberrel való összehangolódás, a földönkívüli útmutatókkal, majd a Világegyetemmel, és végül természetesen, magával a Teremtővel. Az emberiséget ebben a vállalkozásában, a más világokban élő rokonaik is segítik, azért hogy küldetésük céljának tudatába lehessenek, és olyan tanácsokat kaphassanak tőlük, melyek nélkülözhetetlenek a fizikai, mentális és spirituális szinteken. Olyan sugallatokhoz jutnak, amelyek arról szólnak, hogy olyan változások érhetők el, kitartással és fegyelmezettséggel, melyben az ember kiterjesztheti magát a nagyvilágba, ugyanúgy, mint a Nap, mint amikor Fényt és Szeretetet sugároz önmagából az emberiség és bolygó számára. Ezért is van az, ez okból adták a RAHMA nevet ennek a tervnek, mely úgy fordítható le: NAP A FÖLDÖN. (vagyis Olyan, mint a Nap a Földön, a Fényt és a Szeretetet a Földön sugározni magunkból. a Föld Nappá válása, valamint a Föld a Fény és Szeretet galaktikus csillaggá válása)

RA= a Nap, MA= a Föld és H= az Emberiség. H utal az Emberiség összekötő szerepére a Föld és Világegyetem között, amely mögött fizikai, mentális/gondolati és spirituális/lelki világegyetemek állnak.

 

A Rahma Küldetés jövőbeli célja a Földön

 

A Rahma küldetés fő célja az, hogy megpróbálja újraaktiválni azokat a kapcsolattartó programokat, ugyanazokat a programokat az emberiséggel, amelyeket már évmilliók óta kibontakozásban vannak a Földön. A Küldetés eredeti céljának kitartó és állhatatos munkája szükséges lenne ehhez, amelyet eredetileg a Vének Tanácsa tervezett meg. Mondhatjuk így azt is, hogy számos különféle misszió, küldetés létezik még a bolygótokon, melyek formájukban és céljukat tekintve különbözők.

 

A Rahma Küldetés esetében a célkitűzések a következők.

 

A Népek Közössége/Tanácsa megszervezése

A Népek Közössége egy olyan létrehozott csoportosulás lenne, amely résztvevői érdeklődésük és lelki összetartozásukon, kölcsönös vonzódásuk alapján szerveződnének és mindezt egy pozitív lelkiállapottal viszik előre. Ezek az Egységek-Közös Kommunikációja nemcsak a fizikai emberek csoportosulásán alapulnak, mert ezek egységesen olyan mentális szinten alapszanak, amikor minden egyes résztvevő ugyanazt a célt vizualizálja/jeleníti meg és tervezi meg gondolataikban.

 

A Tudatosság Ébresztése

Ez tartalmazza az Emlékezés Kulcsát, azt a kulcsot, amely elmagyarázza azt a történelmi pillanatot, ahol élünk, amely érdekében az emberek megértik azt, hogy létezik egy Kozmikus Terv, és megfelelő helyére kerüljön a gondolkodásban az, hogy milyen nagy jelentősséggel van ez a terv az emberiség sorsára. A Tudatosság Felébresztését mindenkinek magán kell megkezdenie és majd megosztani és kisugarazni a szomszédjaira.

 

Felkészítés egy esetleges katasztrófára

Ha elemzzük a katasztrófa szót spanyolul, (a catastrofe), akkor láthatnánk azt, hogy catastro, a megbecsülést jelenti valaminek, míg a fe a hűséget. Így meglehet majd érteni azt, hogy a katasztrófa jelentése csak arra utal, hogy lehetőség van a kataklizmákra, de ha megbecsüljük és értékeljük és hűek vagyunk a hitünkhöz abban, hogy szembe tudunk nézni ezekkel a lehetőségekkel, akkor felül tudunk emelkedni a káoszon és a kétségbeesésen is. Hatalmas mennyiségű információk lesz elérhető majd és számos olyan kérdést fognak felvetni mindezek az emberi fejlődés minden területére viszonyítva. Csak vasakarattal és határozottsággal rendelkező személyek tudják majd és lesznek képesek elválasztani az igazság magvát a héjától, az összetévesztés veszélyében. Eddig az információk hiánya volt a jellemző, most már rengeteg információ áll rendelkezésetekre, bár nem feltétlenül helyes mindegyik. Sokan el fogják így veszíteni a tájékozódási képességüket az információk áradatában, amikor rájönnek arra, hogy nézőpontjuk szerint, a bennünk rejlő részletek nem olyan vonzóak és nincsenek összhangban, egyetértésben az elvárásaikkal.

 

Elhatározás és Találkozás a Nagy Fehér Testvériséggel és Belső Lelki gyakorlataival

 

Erre a találkozásra a küldetés utolsó pillanataiban kerül majd sor. Ez jelenti majd azt, hogy az emberiség, mint a 33. civilizáció felvételt nyer a galaktikus közösségbe, Ezzel a találkozással, azt szeretnénk kiváltani, hogy a Nagy Fehér Testvériség Tanítványai végleg megerősítsék magukat abban, hogy ők lesznek az Új Időszak tanítói.

 

Elfogadni a Fehér Palástba öltözöttek Könyvét.

Ez a Rahma Küldetés végső célja és annak a megvalósulása, amely segíteni fogja az emberiséget abban, hogy valóságos történetét a Földön megismerhesse. Ez a tudás végleg felszabadítana bennünket a ciklikusan függőséget okozó tévedéseinktől.

 

A Rahma Küldetés fejlesztési tervének szükségszerű betartása, követelmény a Földön élő lelkek várható fejlődésének, hogy így több ezer év eltelte után már, be lehessen emelni a küldetés munkájába az emberiség sorsának jobbrafordulását.

 

Ezzel zárul a 16. rész

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Forrás: http://www.ditrianum.org/English/Articles/history.htm

Módosítás dátuma: 2012. június 10. vasárnap, 05:29
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 12 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!