A Fény Tanácsai és a Multi-Dimenzionális Új Föld megjelenése (teljes kivonat) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Mihály Arkangyal, Celia Fenn közvetítésével   
2012. május 28. hétfő, 06:32

 

A Fény Tanácsai és a Multi-Dimenzionális Új Föld megjelenése

(teljes kivonat)

Az Új Föld Energiák 2012 május, Mihály Arkangyal, Celia Fenn közvetítésével

 

„2017-ig érezni fogjátok a nyugtalansággal együtt járó hatalmas változásokat a Földön, mind a fejlődés mind a fejlesztés tekintetében. 2022-ig a Föld Őrzők Tanácsa és a Vének/Öreg Tanácsa az Isteni Akarat és az Isteni Teremtő Intelligencia szerinti teljesen meghatározott útjára állítják a Földet.”

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Fény Szeretett Családja!

Ebben az időben nagy öröm számunkra, hogy újra van lehetőségünk beszélni azokról a váltásokról és változásokról, melyek éppen most zajlanak a Szép és Szeretett Földeteken. Valóban nagyon sok változást láthattok a Földön, bár néhány úgy tűnik eléggé kemény és kényelmetlen, de ennek ellenére arra kérünk bennetek, ismerjétek meg őket és ünnepeljétek meg azt, hogy mindezek az Isteni Terv szerint alakulnak az Új Föld számára.

Amint egyre megközelítitek, 2012 Fény Kapuját, és ahogy összehangolódtok a Galaktikus Központtal, lévén magatokhoz vehetitek teljesen az Új Föld multi-dimenzionális energiáit és felépítményeit, amely majd elvet bennetek a Föld evolúciójának következő ciklusának kezdetébe.

2013-tól a Föld utazását Térben és Időben, két testület, a Felébredt és Felemelkedett lények csoportja fogja irányítani. Az Új Föld Véneinek Tanácsa és a Föld Őrzőinek Tanácsa. Ezekben az időkben a Földet valójában, mint Kék Csillag, vagy Kék Vizes Csillag néven fogják ismerni, amely a Solaris Tűz Csillag (Nap) egyik társa. És ezek a változások egy új felismerést visznek be a világotokról, és szerepetekről a Naprendszerben és a Galaxistokban.

Így ebben az időben két testület, a Vének Tanácsa és a Föld Őrzőinek Tanácsa lesznek azok, akik magukra vállalják, hogy igazgatják a felemelkedési folyamatot és kiképeznek olyan egyéneket, akik megújult felelősséggel vállalkoznak arra, hogy az Új Víz Csillag (Föld) állampolgáraként, társteremtői lesznek a Szoláris és Galaktikus Tanácsok fénylényeinek, és együtt irányítják az Arany Rózsa Galaxis (a felemelkedett Tejút Galaxis neve) átalakulását az Isteni Tudatosság Kozmikus Evolúciója szerinti új jövőbeli szerepébe, a Szereteten és Együttérzésen keresztül.

A Vének/Öregek Tanácsa

Ez a testület az olyan Bölcsességgel megáldott Vénekből fog felállni, akiket a tanács a bolygón szerzett élettapasztalataik, bölcsességük és erényességük szerint hív meg a soraiba. Ezek az emberek a Szellemen keresztül kapnak meghívást és ők lesznek azok, akik együtt fognak működni a belső síkokon működő Föld Őrzőinek tanácsával és a Magasabb (dimenzionális) Tanácsokkal.

Az ő szerepük és feladatuk, olyan lesz, mint egy tanácsadó testületé, és a tudásuk és bölcsességük szerint hatalmas tisztelet övezi majd őket. Minden népet egyenlő szeretettel hívnak majd maguk köré, nemcsak az ősi, természet őrző népeket, bár ezek sokkal több tapasztalattal rendelkeznek abban, hogyan kell tiszteletbe tartani és fogadni az idősek bölcsességét.

Fény Szeretett Családja!

Sokan vannak közöttetek olyanok, akik a Fény Vénei/Öregjei akik túl vannak már a 60. életévükön, és akik ezt a megtisztelő meghívást mint Vének/Öregek, mint Nagymamák, mint Nagypapák magatoknak érzitek és azt is hogy bármilyen módon a Föld szolgálatára legyetek. Ti azok az emberek vagytok, akik világítatok, akik a tapasztalásukkal és bölcsességükkel az előre vivő utat mutatjátok, ahogy annyi éven keresztül így szolgáltátok ezt a Földet a Felemelkedésébe és Átalakulásába és az ő új ösvényére előrejutni. Itt vagyunk mi most a magasabb Birodalmak/Valóságok képviselői és készen állnak arra, hogy együtt dolgozzunk veletek és elismeréssel vagyunk irányotokba azért az útmutatásaitokért, melyek az Új Föld kezdetéhez vezetnek.

A Föld Őrzők Tanácsa

Szeretteim, a Főtanács, a Csillag Jövőjének, Evolúciójának felelősség vállalására a Föld Őrzők tanácsát is fel fogja kérni arra, hogy vegyen részt ebben. Eleinte még nem fogjátok tudni azt, hogy kik is ők, de ők a Szívükön és Lelkükön keresztül tudni fogják azt magukról. A fülükbe fogják suttogni ezeknek a lényeknek, az Angyalok és a magasabb létezők, hogy melyik úton kell járniuk, ezzel is tiszteletüket téve a Föld és jövője iránt. Ezek a személyek viszont teljesen felébredt lények lesznek, telis teli Szeretettel, Együttérzéssel és Bölcsességgel. Néhány közülük bátrak és vakmerőek lesznek, míg mások gondoskodnak rólatok és gyógyítanak bennetek. Közülük páran a Spirituális Harcosok a bolygótól fognak gondoskodni, és lesznek még tanítók és útmutatók, sokan készen arra, hogy átalakuljanak vagy felemelkedjenek erre a célra.

Szeretett Család !, Már most is sokan meghallották ezt meghívást, hogy résztvevői lehessenek ennek a Tanácsnak, illetve azt, hogy együtt működjenek velük, vagy valamilyen módon képviseljék őket.

A Tanácsok Tagjai közül, vagy azok közül akik vállalják azt, hogy képviseljék a Tanácsokat, mint a Fény Nagykövetei, hatalmas felelősségérzéssel fogják végezni az iránymutató munkájukat, amikor a 2012-ben a Föld, A Kapun való Átkelése után, (2012 év vége) mint az Új Föld, teljes jogú tagja lesz a Szoláris és Galaktikus Tanácsoknak. Ezek a személyek fogják a Nagy Tanács ülésein képviselni a Földet, ahol a Naprendszer és az Arany Rózsa Galaxis jövőbeli teendőit, tanulmányait vitatják majd meg és meghatározzák az Isteni Akarattal és az Isteni Teremtő Intelligenciával való hozzáigazodást, amely a Kozmikus Kibontakozáshoz vezet el majd.

 

Szeretteim! Ez valóban egy hatalmas megtiszteltetés és sokan vagytok már, akik több életen keresztül, erre a pillanatra készültetek fel.

A Solaris(Nap) Szoláris Tanácsa

Solaris egy fénytestben létező lélek, akit Solaris néven ismert. Itt található a Nap Tanácsa, amely a Nagy Nap Tanács Termében helyezkedik el.

Ez az a hely, ahol képviselve vannak a bolygók és Naprendszeren belül élő fénytestben létezők, itt együtt összejönnek és meghatározzák a Galaktikus rendszeren belüli, közös teendőiket. Azok közületek, akik együtt dolgoznak a Vének/Öregek és a Föld Őrzők Tanácsaival, biztosítva lesztek arról, hogy mint az Új Föld küldöttei, a Szoláris Nap Tanáccsal is, mint tiszteletre méltó küldöttek együttműködjetek.

Kedveseim, itt azonban szükséges lesz a multidimenzionális képességeitekre és készségeitekre, olyan létezőként is, mint akik emberi testben vannak, mert akkor úgy, Merkaba formában kell megjelennetek, akár személyesen, akár csoportosan is, hogy találkozhassatok a Szoláris Tanáccsal, mint más Tanácsok küldöttei, akik már kiveszik a részüket és elfoglalták szerepüket a Földön, azok közül, akik készen állnak a Tanácsokkal való együttműködésre.

A Szoláris Fénylények és a Szoláris Angyalok készen állnak arra, hogy üdvözöljék ezt a kapcsolatot létrehozását és tisztelettel vannak azok iránt, akik munkájukkal elhatározták a kapcsolódást a Szoláris Tanáccsal. A következő időkben egyre ismertebbé válnak majd A Szoláris Tanácsok Földi Nagykövetei, azok aki veletek együtt fognak dolgozni. Egyre világosabb és érzékelhetőbbé válik számotokra az, hogy a Naprendszer mennyire különböző testületei, szervezetei, hogyan kapcsolódnak össze a Földhöz és hogyan működnek együtt a Föld Csillaggal, amint azt a Naprendszer energiái meghatározzák.

A Galaktikus Tanács

Szeretteim, a következő szintre kerüléseteknél sokan fogtok munkálkodni a Galaktikus Tanáccsal együtt a Nagy Központi Galaktikus Tanácsteremben. Itt az Arany Galaxis összes Csillagrendszerének küldöttségei és nagykövetei fognak összetalálkozni egymással, hogy meghatározzák a Galaxis további útját és a saját utatokat a Kozmikus Megnyilvánulás jövőbeli utazásában.

Azok közületek fogják képezni a Föld Őrzők Tanácsának tagjait, akik hívást éreznek erre a munkára, és ezután majd, tapasztalatokra fogtok szert tenni a Szoláris Tanácsnál, még mielőtt a Galaktikus Tanács tagjaival és a Fény létezőivel dolgoznátok együtt, akik a Galaktikus Tanács termeiben ténykednek. Már vannak köztetek olyan személyek és csoportok, akik Merkaba küldöttség formájában tesznek látogatást a Tanács Termében és így képviselik az alakulóban lévő multidimenzionális Földet ebben a Tanácsban.

Fény Szeretett Családja!

A multidimenzionális szinten, az Új Föld, teljesen hozzá fog igazodni az Isteni Teremtő Intelligencia és Szeretet Kozmikus szívveréséhez és össze fogtok csatlakozni a galaxis meghatározó fény frekvenciájához, a Szeretet és Együttérzés rezgéséhez, és amikor kialakul ez akkor előremozdultok a Galaxis  Téren és Időn keresztüli utazásában.

Ezek valóban izgalmas fejlemények a Földetek szempontjából, oly sokáig semmi jóval nem kecsegtetőnek érzetétek a Földön a politikai és gazdasági fejlődést, mindig még több pozitív változásra várva. Ezekkel az új kapcsolataitokkal a Föld és az Idő Új ciklusa hangolódik össze és a Béke és a Bőség jövője kerül megnyilvánításra, a Vének/Öregek tanácsa és a Föld Őrzők Tanácsa erőfeszítései révén. A kormányok és hatóságok elkezdik ekkor majd megérezni a Tanácsok iránymutatásait, akik majd meghatározzák a Föld útirányát, pályáját aszerint a képességeitek szerint, ahogy összekapcsolódtatok a Fény Hatalmas Tanácsaival. És közvetlenül és a csatornán érkező teremtő energiákon keresztül így az Isteni Akarat fog megnyilvánulni a Földön, az Új Föld embereinek választása és vágyai szerint.

 

Ez egy egymásra épülő folyamat, amely a Földön élő emberek számára kevés kényelmetlenséggel jár majd, de eltart még öt-tíz év közötti időszakon keresztül, amikor is teljesen megnyilvánul. 2017-ig érezni fogjátok a nyugtalansággal együtt járó hatalmas változásokat a Földön, mind a fejlődés mind a fejlesztés tekintetében. 2022-ig a Föld Őrzők Tanácsa és a Vének/Öreg Tanácsa az Isteni Akarat és az Isteni Teremtő Intelligencia szerinti teljesen meghatározott útjára állítják a Földet.

 

Fény Szeretett Családja!
A 70-es évekbeli Indigó Gyermekek Első Hullámából lesznek az evolúciótok új korszakának vezetői, együtt a Fény Véneivel/Öregjeivel. Ők erre a nagy váltásra születtek és tudják azt magukban, hogy mi fog történni. Sokan közületek már egymáshoz hasonlóan, úgy éreztetek az elmúlt években, hogy elvégeztétek itt a munkátoknak ezt a részét és itt az ideje valami újat lépni, tenni, de még nem tudjátok, hogy az mi is lenne. Sokatok számára így lehetőségetek nyílik arra, hogy összekapcsolódjatok a Fény Tanácsaival és együtt munkálkodhattok azon, amit a Fény Új struktúrái létrejöjjenek az Új Föld számára.

 

2012. májusi és júniusi energiái

Amíg a Föld felkészül ezekre a mélyreható és izgalmas változásokra, lesz még egy egynéhány energetikai összehangolódás májusban és júniusban, amely segíteni fogja a Földet arra, hogy felkészüljön arra a nagy összehangolódásra és összekapcsolódásra, amely még le fog zajlani majd ebben az évben. (2012.12.12-21.)

Május 20.-án egy gyűrűs  Napfogyatkozás lesz, amely a Szoláris Fény Tanácsának szoláris fénykódjait továbbítják majd a Földre így összekapcsolódva vele.. Így sokak számára a Szoláris Nappal való összekapcsolódás lehetővé teszi azt, hogy felébredjenek szerepükre evolúciójukba és a Föld fejlődésére a Naprendszerben, a Galaxison belül.

Ez a Napfogyatkozás egy olyan időben történik, mikor az ÚjHold az Ikrekben lesz, szemben pontosan a Nyilasban lévő Galaktikus Központtal. Az Ikrek/Nyilas tengely mindig kiemeli a Lelki összekapcsolódást a Galaktikus és Kozmikus energiákkal, amelynek az a célja, hogy a polaritásokat egységbe rendezze, amely a Nagy Váltás tárgya is ebben az időben.

Ezt követően június 4.-én a részleges Holdfogyatkozás a Nyilasban megközelíti a Galaktikus Központot. Ekkor a Fény Galaktikus kapcsolatok Tanácsa, fénykódjait továbbítják a Földre. Ezek a kódok, azokat fogja felébreszteni, akiknek munkájuk által majd össze kell kapcsolódniuk a Tanáccsal és ezt követően együtt működni majd a Föld Őrzőinek Tanácsával.

Június 6.-án megtapasztalhatjátok a Vénusz átvonulás második szakaszát (a 8 éves ciklusában), amely összeköti az első, 2004-es átvonulásának energiáit. Ekkor a Napban (Solaris) a Szoláris Tanács azon dolgozik majd, hogy a Földre továbbítsa a Vénusz: Szépség és Harmónia fénykódjait az Új Föld Szívének Hálójába, amely lehetővé teszi számotokra hogy teljességében felébredjetek és kifejezzétek a Szeretet energiáit azok felé, akik most ébredeznek és azok felé is akik szíve nyitva áll arra, hogy megkaphassák ezeket az energiákat.

 

Kedveseim!

Ezekben az időkben a Szeretet és Együttérzés Hírnökei és Nagykövetei lesztek, mert a Szeretet és Együttérzés lesz az Új Föld alapvető rezgése. Ugyanakkor az Angyali Birodalmak és a Fény Felemelkedett Mesterei együttműködnek majd veletek. Különösen a Delfin Mesterek és az Angyalok a Magasabb Rezgésű Ösvényekre fogják összehangolni a Föld Rezgését, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a Föld továbbhaladhasson a 2012-es FényKapujához, és onnan tovább abba a küldetésébe, melyben szerepet játszik a Fény Szolásis és Galaktikus Tanácsa.

 

Arra Kérünk bennetek, hogy tiszteljétek meg ezeket az időpontokat, meditációval és ünnepségek megtartásával (szerek), mert egykor emlékezni fogtok ezekre a pillanatokra a jövőben, ahogy a Föld újra visszakapcsolódott a Kozmikus Örökségéhez és Küldetéséhez.

 

Mihály Arkangyal Vagyok

Megjegyzés 1. : Készült: The Councils of Light and the Emergence of the Multi-Dimensional New Earth

Channeler: Celia Fenn The New Earth Energies May 2012 Archangel Michael through Celia Fenn.

http://lightworkers.org/channeling/159273/councils-light-and-emergence-multi-dimensional-new-earth

Megjegyzés 2.

Mind a Nap és mind a Holdfogyatkozás az Ikrek/Nyilas tengelyt érintik, így kiemelt szerepe lesz Kárpát-medencében, amely köztudottan az őshagyományozás szerint Nyilas aszcendensű ország. Így véleményünk szerint Május 20 és Június 4. is kiemelt Szer-Napok, és a kozmikus és galaktikus energiák jelentőséggel bírnak a Kárpát-medencére és az ott lakó népekre. A Vénusz átvonulás/A NapbaÖltözöttség pedig az Istennői Szeretet energiáit: A feltételnélküli szeretet, elfogadás, gondoskodás, együttérzés energia aspektusait egyre hathatósabban fogja megnyilvánítani minden élő szívében.

NJ

 

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!