GYORSHÍR!!! MÁJUS 10-17 KÖZÖTT NAGYON INTENZÍV INTERDIMENZIONÁLIS ENERGIÁK BOMBÁZZÁK A FÖLDET A SORON KÖVETKEZŐ SZERETETCSOMAG MOST ÉRKEZIK MEG PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Adamus/Shaumbra   
2012. május 09. szerda, 09:40

GYORSHÍR!!!

MÁJUS 10-17 KÖZÖTT NAGYON INTENZÍV INTERDIMENZIONÁLIS ENERGIÁK BOMBÁZZÁK A FÖLDET

A SORON KÖVETKEZŐ SZERETETCSOMAG MOST ÉRKEZIK MEG

Adamus Saint Germaine a május 5-ei shoudjában különös részt szentelt ennek a várható eseménynek.

Május 10.-én, más dimenziókból származó, egy teljesen új energiahullám fogja elérni a bolygót. Rendkívüli intenzív beáramlása, körülbelül egy hétig fog tartani. Nem a napfoltevékenység ciklusából, nem elektromágneses hullám természetű, hanem interdimenzionális, azaz a magasabb rezgésű dimenziókból, jó okkal árad ki, és célzottan a Naprendszerbe, és a Földre egyaránt. Célja a Földön és az emberiségben mélyen gyökeredző régi (elkülönítő, megosztó, patriarchális, szembenálló) energiák gyökeres kiforgatása.

Nem szükségszerűen lesznek földmozgások, földrengések. A Nagytakarítást, inkább a fizikai testünk fogja megérezni, de nem mindenki. Hatalmas energiák jönne-mennek át rajtunk, de ez mind része a bolygó és magunk fejlődésének, és különleges, gyönyörűséges okai is vannak. A mi támogatásunkra érkeznek ezek az energiák. Csak semmi félelem, inkább legyen megengedés, és legyünk mindezekkel tisztában.

Ami segíti az energiák átáramlását rajtunk: a földelés, tiszta víz, természetben és a központunkban tartózkodás. Szeretni a testünket és kiadósan táplálni ezekben az időkben, lélegezni.

A hír forrása: Tha Crimson Circle Materials. The e2012 Series Shoud 9. és Crimson Circle: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Adamus’ Message (Hírlevél)

A teljes shoudot nemsokára a shaumbra.wire.hu adja majd közre, Telegdi Ildikó tolmácsolásával. Hála és köszönet neki és a honlap fenntartóinak, szerkesztőinek.

NJ

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!