A WESAK* JELENTŐSÉGE 2012-BEN Hogyan részesülhettek Ti és az Emberiség a Wesak áldásaiból? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: A Tizenkettek Tanácsa (Council of 12) üzenete Selacián keresztül   
2012. május 01. kedd, 08:50

A WESAK* JELENTŐSÉGE 2012-BEN

Hogyan részesülhettek Ti és az Emberiség a Wesak áldásaiból?

 

 

A Tizenkettek Tanácsa (Council of 12) üzenete Selacián keresztül

 

 

Jól van, nos, most készítik össze az ez évi Wesak áldásait hozó energiákat a Megvilágosodott Mesterek, összeszövik és összekötik az emberséggel. Az olyan meghatalmasodott lények, mint Buddha, Krisztus és Kuan Yin így már sokkal elérhetőbbek lesznek majd ebben az időszakban. Világszerte a Wesak ünnepségein, képesek lesztek érzékelni a jelenlétüket és megoszthatják veletek lelkük bölcsességét.

 

A következő időszakaszban és a Wesakot követőn is, a hagyományok szerint is igen magas potenciállal lesznek jelen ezek az energiák. Amíg felkészültök rá, hogy megkérjétek ezt az áldást, addig is képesek lesztek akár most is érezni őket. 2012 folyamán a Wesak áldásai egyre jobban megnövekednek majd. De lesz egy másik energia jelenség is ebben az évben, júniusban, a Vénusz átvonulása idejében, amely mint egy ilyen planetáris ciklus megjelenését, megelőzi egy hatalmas megváltozás a tudatosságban.

 

A 2012-es Vénusz átvonulás része egy hosszú precessziós katalizációnak, amikor visszatér az Isteni női energia a Földre. Az Isteni női energia visszatérése elengedhetetlen ahhoz, hogy megszülessen egy új típusú, a szereteten alapuló világotok. Most egy olyan hagyományok szerinti világban éltek, amely egy olyan régi paradigmában gyökeredzik, amely a félelmen és az elkülönülésen alapul. Ez a régi világ nagyon hamar el fog tűnni.

 

A Mostani idők az emberiség nagyon hosszú utazásában, egy csúcspont. Ebben az évben lehetőségetek lesz arra, hogy meglássátok a kitartó erőfeszítéseitek gyümölcseit. Már minden feladatot elvégeztetek az elmúlt időkben, és minden küzdelmet elviseltetek, és minden kötelezettségeiteket is a spirituális átalakulásotok útján, így ezekből a dolgaitokból kezdhetitek el majd meglátni, egy érdemi elmozdulást. Ahogy minél több szeretetet személyesítettek meg örömtelien, úgy akkor mindenkit felemeltek magatok körül. Ahogy igazán megértitek az életetekben az Egységtudatosságot, úgy tudjátok segíteni az emberiséget, hogy ők is hasonlóképpen tegyenek.

 

Ti egy forradalmian új vállalkozásotok közepén vagytok, akik részt vesznek az emberiség tömeges felébredésében a bolygón keresztül. Azért jöttetek ide, mert az egyik legfontosabb kulcsszereplői vagytok ennek, mint Isteni VáltozástTevők.

 

És ez nem akármilyen feladat, mert keményen fel kellett erre készülnötök, és ti hajlandóak voltatok vállalni minden kockázatot, hogy csatlakozzatok ehhez a kísérlethez. A bölcs részetek tudta és felismerte mindig az utatokba kerülő kritikus helyzeteket, és amikor szándékotok szerint rákapcsolódtatok az isteni energiákra a megerősítések végett, akkor az segített lebontani az akadályokat és megláttatta veletek a tiszta létezéseteket. Ti már régóta tisztába voltatok azzal, hogy a Wesak ideje egyike annak, amikor összekapcsolódhattok a kiterjedt szintek/dimenziók spirituális/lelki üzemanyagaival.

 

Engedjétek meg magatoknak így, ebben az évben is összekapcsolódhassatok a Wesak áldásaival. Nyilvánítsátok meg a szándékotokat, hogy teljes mértékben megkaphassátok az áldásait, ezekben az időben. Vegyétek magatokat körbe olyan emberekkel, akik hasonlóan a megvilágosodás útját járják. Döntsétek el. Legyetek nyitottak mindenre, ahogy csak tehetitek, hogy segíteni tudjatok megteremteni egy szeretet teljes világot.

 

Folytassátok isteni természetetek felfedezésének útját, körülölelünk bennetek szeretetünkkel és áldásainkkal!

 

 

 

Mi Vagyunk a Tizenkettek Tanácsa

 

Forrás: Wesak - Its Importance in 2012

 

How You & Humanity Will Benefit from the Wesak Blessings

Selacia Hírlevele

 

A Tizenkettek Tanácsa a Felemelkedett Mesterek és Selacia által rendezett ünnepséghez itt lehet kapcsolódni:

http://www.selacia.com/Wesak-celebrations.php?utm_source=Wesak+Msg+%26+Invite+-+Short+Format&utm_campaign=Wesak+Msg+%26+Invite&utm_medium=socialshare

 

You are invited!   Wesak 2012 with Selacia & The Council of 12

- Register now for both 5/5 Wesak & 6/2 Post Wesak –with Selacia's Council of 12 Wesak Message Wesak Worldwide Channeling Celebrations with Selacia and The Council of 12

 

valamint: a Hírlevél itt olvasható még:

http://myemail.constantcontact.com/A-Wesak-Message---Invitation-from-Selacia---The-Council-of-12.html?soid=1101726700582&aid=kdXzWSdrW8k

 

***

 

Wesak idejében május 5.-június 2. között rendkívüli lehetőség van, a fátyol elvékonyodása miatt, összekapcsolódni a Felemelkedett Mesterekkel. Ezt a lehetőséget, energiát erre az időre Ők és a Fény más létezői tartják fenn. 2000 óta minden évben a Tizenkettek Tanácsával is van lehetőségünk erre. Egy esetben a Wesak megünneplésére a ENSZ épületében, és az illetékesek meghívásával, New Yorkban került sor.

 

Közreadja: www.foldcsillagok.hu

 

*2012-ben a Wesak szent ünnepe, azaz a BUDA TELIHOLD ünnepe: Május 5-6 napjaira esik. A Mag-hagyományainkban, a szunnyadó és feleszmélő élet köszöntése, a virágbaborulás, a teremtett világra és benne az Én Vagyokra- eszmélés, az Önvalónk köszöntése, áldott MAGvaink átölelése. Az őshagyományozásban az egyik fontos SZER-napunk és Szakja Muni Gauthama, Sziddhartha történelmi Buda (Buddha) ünnepe.

 

***

 

 

Emlékeztetőül, és erre az évre is használható anyag:

 

A 2011-es WESAK áldásairól

 

WESAK ÁLDÁSAI: A MEGVILÁGOSODÁS IDEJE - A FÁTYOL ELVÉKONYODIK

 

2011. MÁJUS 14.

kivonat

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=129:wesak-aldasai-a-megvilagosodas-ideje&catid=35:ataradasok&Itemid=59

 

Copyright 2010 by Selacia, Channel for The Council of 12 * All Rights Reserved *

 

www.Selacia.com

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 22 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!