„GAIA ÜZENETET KÜLDÖTT A TEREMTŐNEK, HOGY KÉSZEN ÁLL AZ ÚJ VALÓSÁGÁBA LÉPNI” PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Egek Vándorai   
2012. április 10. kedd, 05:45

„GAIA ÜZENETET KÜLDÖTT A TEREMTŐNEK, HOGY KÉSZEN ÁLL AZ ÚJ VALÓSÁGÁBA LÉPNI”

Egek Vándorai/Wanderer of the Skies - March 25, 2012

http://galacticchannelings.com/english/wanderer25-03-12.html

 

Üdvözlet a Föderációtól

Kezdjük azzal az üzenetünket, hogy a világotok nagyon hamar jelentős változásokon fog keresztülmenni, amely a Felemelkedési folyamtatotokkal lesz összhangba hozva. Gaia üzenetet küldött a Teremtőnek, hogy készen áll! Ő és ahogy mi is reménykedve várjuk a Teremtő válaszát. Egy hatalmas történés kapujában állunk, mert a Teremtő válasza most már lehet hogy „Zöld utat/fényt” enged és ez lehetővé teszi számunkra (Galaktikus Föderáció), hogy előrelépjünk a nyilvánosságra hozatalunkkal. Ezért is van az, hogy a mostani időkben a szívünk a Teremtő felé fordul, és lessük a válaszát, szavait, hogy a nyilvánosságra hozásunkat, hogyan és mikor kell lefolytatnunk.

 

Gaia üzenete biztosíték arra, hogy készen áll a következő lépésre, és hajlandó tovább folytatni az útját. (4.dimenzióba) De nem csak Ő, hanem egyben  minden élőlényének az értékelése is történik, akiket táplál, hogy ők is vajon fel vannak-e készülve a következő szakaszukba lépésére. Ez az értékelés nagyon fontos, mert e nélkül a Teremtő nem dönthet, mert az nem lenne életképes megoldás. Ezért is fordultunk e rendkívül fontos szakaszába lépő folyamat felé, amely véget nem érő izgalommal elvezet majd bennünket az előttünk lévő kilátások reményében.

Sokan elfordultak (ettől a tervtől) azok közül, akik úgy vélték hogy ez a folyamat megpróbáltatásokkal jár, és azt próbálták bizonygatni, hogy erre a válasz sohasem kerül előtérbe. Miért is változtatna az eddigi válaszán a Teremtő? Mi pedig most na realitás talaján állva arra ösztönözünk bennetek, hogy higgyétek el azt, hogy elérkezett (a következő lépésre) ennek az ideje! A Föderációtól hívás ment ki a világegyetem valamennyi rendszerébe és még hatalmasabb számban kezdtek megérkezni máshonnan a látogatók, megfigyelni a következő időszak történéseit. Ennek ismeretében számíthattok arra, hogy hasonló spirál fog megjelenni (az égen), mint nemrég Norvégiában, ami azt fogja jelenteni, hogy még több dimenzionális lény fog megérkezni az előttetek álló hetekben majd.

Számos izgalmakat hozó esemény van tervezés alatt, és van érvényben előttetek a következő hetekben. Ahogy a változások egymást követik majd, a világotok kormányai és médiák, különös tekintettel a pénzügyi rendszeretekre vonatkozóan, egyre több hajlandóságot mutatnak arra, hogy nyíltabban vitassák meg a helyzeteteket, addig amíg a 800 fontos gorilla dübörög a szobában.* Nyilatkozatokat fogtok hallani a politikusaitoktól és médiaszemélyiségektől, akik egyre nyíltabb bejelentéseket tesznek majd az Illuminátusokról és szerepükről a világotokban és arról, hogy mit kell ahhoz tenni, hogy az emberek visszavegyék magukhoz a világukat.

Egy a tömegeket érintő kiszivárogtatott információ alapján, egy új felfedezésre derül fény majd, egy az eddig legmélyebb földalatti barlangot találják meg és egy olyan átjáróval, amely az általatok Agarthaiaknak nevezettek világába vezet. És amikor szükségessé válik a jövőtökben, akkor ez a hely lesz a színtere, az Agarthaikról és a szerepükről való kinyilatkoztatásnak.

Ne feledjétek, ezek a dolgok folyamatban vannak és egy körültekintő intézkedés szerint készülnek, és különleges okai vannak, és összefüggenek egy sokkal magasabb szempontú tervezettel, melyet még nem feddhetünk fel nektek. De ahogy ezek a dolgok a helyükre kerülnek, akkor kibontják teljesen önmagukat. Mikor az első dominó eldől, úgy a többi is nagyon gyorsan követi, minden kétséget kizáróan, és akkor nem kell majd sejtésekbe burkolóznotok már majd azokban az időkben.

 

Elég annyit tudni most csak erről amennyit itt elmondtunk. Nyissátok ki a szíveteket, így meghalljátok egymást. Maradjatok a jelenben, maradjatok bátrak a feladataitokban!

 

Veletek vagyunk és mi ti vagyunk!

 

Legyetek Békében

 

Egek Vándorai

http://www.galacticchannelings.com/english/wanderer25-03-12.html

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

* 800 fontos gorilla: Kifejezés arra, hogy egy személy vagy szervezet olyan erős, olyan erős hatalommal rendelkezik, hogy anélkül cselekszik, hogy tisztelettel lenne a törvényekre, vagy mások jogaira

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!