A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 6. rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: RAHMA   
2011. október 14. péntek, 11:55

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

6.  rész

AZ ELSŐ EMBERISÉG – ANTARKTISZI EREDETÜNK

Az első lények, akik a Földre léptek az Anyagi Világegyetem más részeiből érkeztek, és tengeralatti bázisokon éltek a Földön, az Antarktiszi kontinenshez közel, amely akkor szárazföld volt és az akkori egyenlítőnél helyezkedett el. Az itt kialakuló természeti környezet, az egyik menedéke volt a bolygónak az őt körülvevő savas tengerek között. Ezek a látogatók a Hattyú (Cygnus) csillagképből jöttek, amely 6000 fényévre van a Naprendszertől.

 

300 millió évvel ezelőtt e csillagkép küldöttei olyan spórákat helyeztek el a tengerekbe, amelyek megváltoztatták azok savasságát, és a tengerek lúgosabbá tétele módosította a kémiai feltételek a bolygón. Az Első Emberiség, egy földönkívüli civilizációból származott, és telepedett meg a Földön, akik úgy lettek majd ismertek, mint az Antarktiszi Emberiség, és olyan sokszor meg úgy hívták őket: Ősi Atyák.

 

Az Életminták magvainak elvetése a Földön

Mind a földönkívüli tudományos kutatók és mind a Galaktikus Mérnökök, akik a Plejádokról érkeztek, életképesnek nyilvánították, minősítették a bolygót Életmintákat palántáltak, vetettek el ez ügyben, melyek az Orionból (Orioni Ködből) származtak, és amely a legismertebb civilizációja volt az Anyagi Univerzumnak, de ez azt is jelentette, hogy a kozmikus stagnálást így sem sikerült megoldaniuk. Ennek érdekében saját kifejlesztésű molekulákat hagytak a Földön, amelyek önmagukat reprodukálni képesek, és e kísérlet eredményeképpen e molekulák lehetővé tették bonyolultabb életformák kifejlődését és megjelenését. Az önmagukat reprodukáló molekulák eredete ugyanakkor orioni jellegű volt, és a kísérletnek az volt a célja, hogy egy újfajta emberiség jöhessen létre, alakulhasson ki, de ugyanazokkal a kihívásokkal és akadályokkal teletűzdelve, mint aminek  az előző megszálló civilizációk néztek elé.

 

Akkoriban a Föld

A Hattyú csillagrendszer tudósai előtt a Földön nem voltak élőlények, csak primitív életforma megnyilvánulások. Egy nagyon forró bolygó kérgei alól, kezdetleges sziklák emelkedtek ki a forró tengerekben, és ezek párolgásából fakadó állandó felhőképződés miatt, folyamatos elektromágneses villámlások és viharok tomboltak és alakultak ki. Ahogy a hőmérséklet fokozatosan csökkent, ami nem a puszta véletlennek volt köszönhető, megjelentek az önreprodukáló molekulák, melyek alapvetően szükségesek voltak a bonyolultabb szerkezetű élet kifejlődéséhez, így a : tartát, aszpartát, laktát, glicin, ribozin, adenin és a glükóz is megjelent. Ez nem a véletlen műve volt, hanem egy földönkívüli beavatkozás, amely az életmagvak elvetésén alapuló technológia volt, de nem csak egyfajta kémiai tudást feltételezett, hanem egy belső és titkos kapcsolatot a szakrális geometriával. Érdekes azt megjegyezni, hogy mind a szén és mind az oxigén alapvetően tetraéder molekulák, melyek ezzel a szerkezettel a stabilitásukat igyekeznek megszerezni, és ezt azért is érdemes tudni, mert más formák kevésbé stabilak és így lassabban vagy kevésbé válaszolnak a reakciókra más és ugyanolyan atomokkal. És ezt nagyon is tudták a Hattyúból érkezett tudósok.

 

1990-ben Christopher Chyba a SETI űrprogramtól arra a következtetésre jutott, hogy a föld víz és gáztartalmát, egykor az üstökösök és meteoritok szállították, és ezek aminosavakat és más szerves molekulákat is hordoztak magukkal. Bizonyíték erre a Halley, a Hale-Bopp és a Hijutake üstökösök anyagai között megtalálták: a kerogén, etán és metán kimutatható nyomait. Napjainkban ezt a jelenséget a „pánsperma” elméletnek is hívják, mégpedig a Nagy Orioni Ködből származó olyan életfeltételeket kialakító molekulák megnyilvánulását, amelyek lehetséges forrásai a földi élet kialakulásának.

 

A Hattyú csillagrendszer tudósai észrevették, hogy a földi élet kialakulása ilyen molekulákon alapul, és azt már mondtuk, hogy miért az orioni jellegűt választották ki ezek közül az életmag modellként.

 

További információ megtalálható a www.missionrahma.com nevű oldalon.

http://www.ditrianum.org/English/Articles/history.htm

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!