Felkészülés 2012 energiáira A Tizenkettek Nagytanácsa üzenete Selacián keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tizenkettek Nagytanácsa /Sal   
2011. szeptember 09. péntek, 08:02

Felkészülés 2012 energiáira

 

A Tizenkettek Nagytanácsa üzenete Selacián keresztül

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

Azt senki sem tudja még előre, hogy hogyan fognak kibomlani 2012 energiái, de abban biztosak lehettek, hogy 2012 különleges kihívásokkal és példanélküli forradalmi változásokkal érkezik majd meg.

Így valószínű, hogy számotokra egyre izgatóbb, idegesítőbb lesz ez az időszak, és egyre több kérdést vet fel majd ez az időpont, és valahogy úgy fog majd tűnni, hogy ezekre nem lesznek meg a válaszok. Attól függetlenül, hogy bármit is gondolhatnátok a 2012-ben kibomló energiákról, mélyen a csontjaitok velejében érzitek azt, hogy az emberiség a keresztútjára érkezett. Felismertétek azt, hogy nagyon is szükséges változások előtt álltok, mind az emberiség, mind, társadalmaitok tekintetében. Persze megértitek, hogy ez kavarodás természetes részét képezi a változásoknak, és nagyon is fontos, létfontosságú a saját lelki átalakulásotok miatt.

Tudjátok azt, hogy semmi sincs rendben körülöttetek most, akkor sem, ha nem figyeltek oda a híradásokra, és még akkor sem, ha nem adtok hitelt a 2012-es ilyen, vagy olyan próféciáknak. Mivel rendkívüli időszakban éltek, így számos kérdést vetettek fel azzal kapcsolatban, hogyan is lehet erre felkészülni, és mi jöhet még ezután.

 

Javaslatok a 2012-re való felkészülésre

 

Az alábbiakban közreadunk néhány útmutatást, hogy kellőképpen felkészülhessetek a 2012-es változásokra, így most magatok hasznára engedhetitek ezeket a gondolatokat, mire kibomlanak majd 2012 energiái. Ha idejében felkészültök, könnyedén, gondok nélkül átjuthattok a káosz idején keresztül. Ennek multával majd egy sokkal inkább békésebb világban fogtok élni, és segíteni fogjátok egymást és másokat. Értékeljétek és becsüljetek meg minden olyan embert, aki önmagával és a világgal békességben él, akik akár a családotok tagjai, vagy akikkel együtt vagytok a munkahelyeteken, és vagy bármilyen csoportosulás tagja. Ti pedig képesek vagytok és sokat tehettek, különböző helyeken békességet teremteni.

 

Legyetek elfogadóak és barátsággal a változások iránt. Ti, mint Isteni VáltozástTeremtők, kulcsszereplői vagytok, és élenjártok a társadalmi változásokban. Azt a feladatot vállaltátok, hogy, mint mesterek művészi módon birkóztok meg a tudatosság változásaival, élő példái lesztek azzal, ahogyan átjuttok rajtuk, és saját példáitokkal tudtok utat mutatni másoknak is, hogy ők is át tudjanak jutni majd ezeken. Meg kell tanulnotok még jobban alkalmazkodni a változásokhoz. Ahhoz hogy a spirituális útjaitokon ebben jobban otthon legyetek, nyitott elmével, gondolkodással kell meglátnotok a változásokból adódó számos eltérő lehetőségeiteket. Legyetek képesek más hasonló embereket a köreitekbe vonzani, azért mert így valószínűbb, hogy könnyebben telik majd időtök, amikor a változások megjelennek előttetek. A következő lépés az lehet, hogy úgy fogadjátok ezeket a változásokat, mintha jó barátotok érkezne meg hozzátok. Ez látszólag elég nehéz lehet, de bennetek rejtőznek azok a kódok, hogy hogyan tegyétek meg ezt. Hiszen tudjátok ennek a lényegét, a legnagyobb változások idején történnek meg a legnagyobb előrelépések. Legyetek nyitottak arra, nap, mint nap, hogyan lehet enyhíteni az időnként megjelenő változásokat.

 

Tartsátok frissen egymással a kapcsolataitokat. Ahogy egyre beköltöznek hozzátok a kaotikus energiák, úgy válik egyre hangsúlyosabbá az, hogy naprakészen legyetek kapcsolataitokban.

Tegyétek rendszeressé, és értékeljétek át újra a mostani év vége közeledtével. Gondoljatok arra, hogyan lehetne fejlesztenetek, javítani az egymás közötti kommunikációt, hogyan értelmezitek a szavakat, hogyan tudjátok megnyilvánítani azt, amit éreztek. A tudatos kommunikáció másokkal határozza meg a kapcsolataitok minőségét, és azt mennyire tud az benneteket szolgálni. A találkozások tere is fontos úgyszintén., és tegyétek lehetővé, hogy elengedő tér aljon rendelkezésetekre úgy másoknak is. Saját és mások terének tiszteletbe tartása egyik fő tényezője a sikeres kapcsolatoknak. Az időjárás hullámvölgyeken megy keresztül ezekben az időkben, és nektek szükségetek lesz minél több időt egyedül tölteni, még több időt a szemlélődésre, megnyugvásra és minél több lélegzetre a szobátokban, mint bármikor azelőtt. Amikor találkozni szeretnétek valakivel, azt szeretnétek, hogy jelen legyen az életetekben, olyasvalakikkel fogtok, akik meghallgatnak bennetek, és ugyanúgy éreznek mind felétek majd, mint más emberek felé. Vizsgáljátok meg rendszeresen a kapcsolataitok erősségét, és kérjétek intuíciótokat, hogy ha kell, mutassa meg a velük kapcsolatos szükséges igazodásokat. Törekedjetek arra, hogy eredetiek legyetek, és amennyi időt csak tudtok, töltsetek, szánjatok másokra, mindenkivel.

 

Legyen nyugodt testétek és elmétek. Persze ezt könnyű mondani, tudjuk, mint megtenni amikor folyamatosan érnek majd bennetek ismeretlen és stresszt okozó események. A leghatékonyabb módja a stressz oldásának, számos módszer közül, amit tanultatok, a meditáció, a légzéstechnikák, és a fókusz elvevése az aggódástól. Amikor úgy érzitek, hogy elfog bennetek a szorongás, akkor még a mostani kaotikus szinteteken is lehet bármelyik eszközzel dolgozni ennek megszüntetésére. Miután átveszitek hatalmatokat a saját elmétek felett, ezek alapvető kézségekké válnak 2012-ben és azon túl. Mint Isteni VáltozástTeremtők most tanulhatjátok ezt az élet zavaros vizein, hogy megtalálhassátok nyugalmatokat. Annyira le tudjátok csendesíteni magatokat, hogy arra más még nem képes rá. Amikor a belső nyugalom állapotába léptek, akkor belül fejleszthetitek magatokat a változásokhoz és összekapcsolódhattok megingathatatlan békességetekkel. Más gyógyírt erre nem tudunk ajánlani. A 2012-es változások felsorakozása előtt bőven kaptok lehetőséget más mesterektől, hogy hogyan feleljetek a káoszra. Legyetek elszántak arra, hogy ti lesztek majd a nyugalom megalapozó és folyamatos hangjai. Hívjátok meg magasabb bölcsességeteket, hogy adjon nektek mindennapi útmutatást, hogy segítsen uralni magatokat, mint fénnyel telt utak nagyszerű lényeit.

 

Ahogy folytatjátok isteni természetetek felfedező utazását, mi körülölelünk bennetek szeretetünkkel és áldásunkkal.

 

Mi vagyunk a Tizenkettek Nagytanácsa

 

Forrás: Prepare for 2012's Energies a message from The Council of 12 channeled by Selacia

http://spiritlibrary.com/selacia/prepare-for-2012s-energies

 

*****

 

A Tizenkettők Nagytanácsa – Alapítók, Univerzális és Galaktikus evolúciónkról és a bolygónk történetéről, 2005-ben egy 10 részes átadást nyújtottak az emberiségnek Sal Rachele, azaz Selacián keresztül. A sorozat a Földicsillagok honlapon folyamatosan kerülnek átadásra: A FÖLD TÖRTÉNETE címmel.

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!