A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 2. rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: RAHMAProject   
2011. szeptember 07. szerda, 06:40

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

2.  rész

Az Anyagi Univerzum dinamikájának és a Mentális Univerzum hatalmas támogatásának köszönhetően rendkívül gyors fejlődést ért el, de nem saját erőből, ezért energia-stagnáció, patthelyzet alakult ki, amiért a Kozmikus Tervet, amely arról szólt hogy az anyagi világ lényeit oly szintre kell hozni hogy összekötői legyenek a másik két világegyetemnek, át kellett tervezni

A Csillagok Energia-Stagnálásának Története

 

Az anyagi Világegyetem az egyik a Teremtés sokasága közül. Egy olyan világegyetem, ahol a Teremtés lehetővé teszi azt, hogy a dolgoknak úgymond vannak kezdetei és végzetei, és egy gömbhöz hasonló, de korlátozásnélküli. Az utóbbi nagy teremtésben az első civilizációkat a földöntúliak (7-10 dimenziók) vezetésével és irányításával hozták létre a Mentális Világegyetemből az Anyagi Világegyetemben. Ezek az entitások létrehozták, majd örökbe fogadták, védnökségük alá vonták teremtményeiket és később mások gondoskodása által, az úgynevezett szolidaritási láncolat által folytatódott a teremtés. Hogy tisztán lássunk ebben a Mentális Világegyetem lényei, mint például az Angyalok fejlődése eltér a miénktől. Nem érdem szerint, hanem a szolgálat fajtája és rátermettségük szerint szabódik meg szolgálati idejük. Mivel ezeket a lényeket viszont a Mentális Világegyetemben teremtették meg, így nagyon is szellemi természetűek voltak, és tudják azt, mi hogyan jön létre a teremtésben és honnan is származik, hol vannak, találhatók a fejlődési pontok. Ez nem azt jelenti, hogy nem térhetnek el fejlődési útjaikban egymástól, de hogy továbbfejlődjenek nagyon is szükségük van arra hogy az Anyagi Világegyetemet fejlesszék, mert ez segíti őket abban, hogy elérjék a még magasabb rezgésű Spirituális/Lelki Világegyetemet.

Ennek tudható be, hogy miért is adnak jelentős segítséget és támogatást a Mentális Univerzum lényei az Anyagi/Fizikai világegyetem civilizációinak, mert különben ők sem lennének képesek fejlődni tovább. Azok, akik elértek egy magasabb tudatossági szintet a 3. dimenzióból a 4.,5.,6.-ba mind segítségére vannak azoknak, akik megálltak vagy megrekedtek valamiért a fejlődésükben az alattuk lévő szinteken.  És akkor az történt, hogy a nagyon gyors fejlődésnek tudhatóan, ami nagyon rövid idő alatt következett be, mivel az alacsonyabb szinten állók, erős irányítás és segítés alatt álltak és ez nem késztette őket teremtésre, erőkifejtésre, már nem voltak képesek saját erőből haladni tovább, így nem tudtak változtatni, javítani a sorsukon, egy evolúciós stagnálás következett be. A stagnálás, egy olyan dinamikusan fejlődő világegyetemben, mint a tiétekben, nagyon veszélyes, ahol mindig minden erőteljes mozgásban van. Ez arra késztette a Mentális Univerzum lényeit, hogy tanácsadó testületet hoztak létre, hogy próbálják felderíteni és megtalálni az Anyagi Világegyetemben a stagnációs kudarcok okait. (megj: erről beszél egyébként Tóbiás is a 2. közvetítéssorozatában a Shaumbráknak)

közreadja: www.foldicsillagok.hu

http://www.ditrianum.org/English/Articles/history.htm

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 9 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!