PELEGAI, A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ EREDETI ZÁSZLÓSHAJÓJA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: J.Starr   
2011. szeptember 01. csütörtök, 11:28

PELEGAI, A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ EREDETI ZÁSZLÓSHAJÓJA

www.foldicsillagok.hu

Megj: nevét az egyik úgynevezett Földi Kísérlettől kapta. Avyon volt az első, Pelegai, vagy Pele-Gaia a második, és a harmadik a Naprendszerbeli Gaia(Shawn, Shaun, Shan, Terra stb..)

 

A Pelegai az utolsó megmaradt eredeti zászlóshajója aGalaktikus Föderáció Tanácsának a Lyra rendszerből. Akkor épült, amikor az Első Nagy Kísérlet volt az Avyon bolygón (Lyra rendszer. A Nagy kísérleten azt értik, hogy egy fejlődő vizes bolygó a mennyei próféciák szerint fizikaiságát a civilizációjával együtt felemeli egy finomabb frekvenciába egy magasabb tudatosságba, amelyre még nem volt példa az univerzum történetében, és így minden szintre emelkedő hatással lesz, és ennek következményeképp egy új arany galaxis jön létre.) Az Avyon volt az Első Föld ( humán mintákkal és vibrációval) a Lyra csillagkép, Vega csillag rendszerében. A Pelegai előfutára és egy magasabb dimenzionális változata a Nibirunak.

A Pelegai egyike volt azon kevés hajóknak, melyek megmaradtak az Első Nagy Galaktikus Háborúk során, mely alatt elpusztították az Avyon bolygót, az ott élő kolóniákat, és a szomszédos bolygókat. (a hírek szerint 3 vagy 5 bolygó pusztult el teljesen, mintegy 50 millió lakosságával együtt). Azok akik túlélték a háborút, el lettek szállítva a Szíriusz B rendszerbe a még működőképes hajók fedélzetén. Mind az ALN és mind az Avyon ház képviselve vannak a Pelegaian (tehát a macskafélék és madáremberek és hibridjeik és általuk létrehozott új fajok: humanoidok, hüllők stb.)

Ez azt jelenti, hogy Emberek, Hüllők, Macskafélék és Madáremberek együtt élnek és dolgoznak ezen a csillaghajón. A Pelegaia is olyan, mint egy nagyon fényes nyolcágú csillag, mint a Níbiru. A jelképe egy szárnyas ló, amely átrepül egy körrel körülvett háromszögön. Ez a szimbólum mutatja meg a Pelegaia hozzáférési szintjét. Átkelhet bármely csillagkapun, beleértve a mi 9 dimenziós univerzumunkat is. Csak azok a civilizációk kaphatnak ilyen szintű hozzáférést az Alapítóktól, akik már egy nagyon magas fokú integrációt értek el, fejlődésükben.

 

http://www.nibiruancouncil.com

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!