A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA bevezetés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: RahmaProject   
2011. augusztus 30. kedd, 12:45

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

bevezetés

 

/Az emberiség és a Föld kialakulásának kiegészítő története, és az üzentek össze-foglalója ahogy azt megkapták 1974-ben a Rahma misszió keretén belül./

 

A Rahma misszió 1973 decemberében kezdődött, amikor egy perui család és barátai érdeklődtek az UFO kutatás iránt és megpróbáltak automatikus írással, telepatikus úton kapcsolatot létesíteni földönkívüliekkel, miután hallottak egy híres parapszichológusról aki kutatást végzett, hogy kiderítse, ezen az úton érintkezésbe kerülhetnek-e űrbéli civilizációkkal. Sixto Paz, a bátyja Charlie, a nővére Rose Mary, a szülei Carlos és Rose és pár barát nem hitte el, hogy egy ilyen erős ösztönzés hatására írtak, ami eredménye egy, a földönkívüliekkel zajló valódi és sikeres kommunikációnak. Az első földönkívüli aki megjelent, Oxalcként  jelentkezett be, és azt állította, hogy a Jupiter egyik holdján, a Ganymédeszen található közepesen fejlett, hatalmas társadalomból érkezett.

A kétirányú kommunikáció egyértelmű és drámai, nyilvános hitelesítése 1974 január 22.-n történt meg.

Az Oxalccal megbeszélt találkozó után, egy teljesen tisztán látható, jól megépített, fémszínű repülő űrhajó jelent meg, amely elért egy fiatal férfiakból és nőkből álló csoportot, akik összegyűltek a dél-Limában található, Chilcának nevezett hegy tetején. Azóta a kapcsolatban szereplő személyek tapasztalata megnőtt,- elsősorban a spanyolul beszélő országokban, -és kialakult egy szoros és folyamatosan növekvő kapcsolat azokkal, akikről igazolták, hogy tisztességes földönkívüli látogatók és jóindulatú lények, akik szintén együtt dolgoznak egymással, és akik továbbították a nemes hagyatékot egy élettel teli és meghatározó korszakban.

 

Pár alkalommal, a különböző szolgáltatóktól származó riporterek megkérdőjelezték a kapcsolatok igazságát, amiket sok egyedülálló személy megtapasztalt és ez alkalommal helyet foglalt a dimenziók közötti szférákban?. A következő információ megmutatja egy részét annak, hogy mi motivál minket abban a további munkában, amelynek célja a világ alapvető tudásáról szóló ismeret megszerzése, ami emlékeztet bennünket együttesen arra, hogy emlékezzünk a kozmoszban elfoglalt helyünkre.

 

További információ megtalálható a www.missionrahma.com nevű oldalon.

http://www.ditrianum.org/English/Articles/history.htm

 

Köszönet Varga Péternek, hogy felhívta a figyelmemet erre az anyagra, valamint Fazekas Józsefnek a fordításban való segítségért.

Folytatása következik........

www.foldicsillagok.hu

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!