ELENIN ÚJRATÖLTVE – ITT LÁTHATÓ A NIBIRUVAL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. július 20. szerda, 08:05

ELENIN ÚJRATÖLTVE – ITT LÁTHATÓ A NIBIRUVAL

 

A video 7:50 perc körüli részén látható az Elenin üstökös és a Nibiru spéci kamerával.

Nem trükkfilm, és nem a Holdat látjuk. A link a Nibiruan Nagytanács közvetítőjének cikke alatt található, így hitelesnek tűnik.

Az írásról:

Arról beszél, hogy az Elenin egy barna törpe, egy olyan csillag amely nem gyújt ki fényt magából és része a Nibiru rendszerének, kísérője más meteorokkal üstökösökkel, kisebb holdakkal. A márciusi beérkezése hatással volt a Japán földrengésre. Megjegyzem az eredeti földrengés kb. a fele akkora hatású lett volna, ha nem nyúlnak bele az IllumiNácik. Az Elenin hatása majd a megfordulása után lesz megint érezhető. Pontos visszatérését a Földdel való együttállásban nem tudják még ők sem megadni, mert nem állandó, kiszámítható a sebessége, mert sok objektummal találkozik, és a tömegvonzás hatása megváltoztatja. Mindenesetre ahogy mondják szeptember és október, esetleg november eleje még kemény helyzeteket hoz a Föld számára. Elektromágneses anomáliák, viharok, földrengések várhatók, de mi jó kezekben vagyunk, akik a fény és szeretet új világát választottuk. Szabad akaratunkkal és szeretetben állásunkkal enyhíteni tudunk az Elenin hatásán. Végülis a Föld megtisztításában nagyon is jelentős a szerepe.

A cikk itt található: http://archive.aweber.com/nc_subscribers/5fEB./h/Jelaila_s_Weekly_Message_.htm

 

 

A video pedig itt nézhető: Nibiru ,Chemtrails The time of Spirit

 

http://www.youtube.com/blueskyg1#p/f/0/cf4CoZDXNOQ

 

amely a repülőgépekről tudatosan leszórt kémiai szennyezést mutatja be. Tudni való, hogy ezt a spirituális fejlődésünk, felébredésünk megakadályozására vetették be. Azt adták be a repülőgépvezetőknek, hogy az ózonlyuk betömésére alkalmas csodaszer, és az emberiség javát szolgálják. Nemrégiben robbant az információs bomba, napfényre kerültek ezek a hazugságok. Számos pilóta megtagadta a kémiai szerek elszórását, sokan fel is mondtak munkahelyüknek. A film utolsó részében, 7:50 perc körüli részén látható az Elenin üstökös és a Nibiru.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!