A NAGY CIKLUS VÉGE A 2012. UTÁNI KOZMIKUS CIKLUSOK A FELEMELKEDÉS 3 HULLÁMA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. június 06. hétfő, 11:34

 

 

A NAGY CIKLUS VÉGE

A 2012. UTÁNI KOZMIKUS CIKLUSOK

A FELEMELKEDÉS 3 HULLÁMA

"A SORSUNK A SAJÁT VÁLASZTÁSUNKTÓL FÜGG, MERT MI VAGYUNK A MINDENSÉG SZERETETT TEREMTŐI!!!"


A NAGY CIKLUS VÉGE: 2012. DECEMBER 21.

AZ ANNANHUTAK ÜSTÖKÖS ÁTVONULÁSA: 2017-BEN

A NIBIRU TERVEZETT ÁTVONULÁSA: 2030-BAN

 

Kivonat

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Fény Hírnökei Feltételnélküli Szolgálata

 

A Kozmikus ciklusok fontos szerepet játszanak bolygónkkal kapcsolatosan. Ezekkel a ciklusokkal kapcsolatban a szabad akaratunknak meghatározó szerepe van a kozmikus elrendelések és a tervekkel való összefüggésekben.

 

 

A Szabad Akarat lehetővé teszi, hogy változtathassunk, és változatosabb tapasztalatokra tehessük szert az Univerzumunkban.

A Szabad Akarat egy meghatározott sűrűségben, dimenzióban és annak elveinek keretei mentén létezik. Lehetővé teszi, meghatározza, milyen sorrend szerint tanulhassa meg a lélek a leckéit, milyen arányban asszimilálja ezeket, milyen érzelmi reakciókat fognak ezek kiváltani. Ezek a leckék lelkünkkel, önmagunkkal előre megtervezettek, mielőtt a Földre érkeztünk volna, megtestesülésünk előtt, a kauzális, ok-okozati testünkben.

A kozmikus ciklusokon alapszik, határozódik meg a Teremtő Akarata és Saját Isteniségünk Akarata. A kisemberi egonk alig, vagy egyáltalán nem befolyásolja a kozmikus ciklusokat. A lelkünknek tudomása van a kozmikus ciklusokról, arról, hogy azok milyen szerepet játszanak öntudatosságunk fejlődésében.

 

Néhány kozmikus ciklus, melyek fontosak számunkra a mostani időkben.

 

A legismertebb és legerősebb hatással a Nagy Ciklus, vagy más néven a precessziós ciklus van ránk hatással, amely minden 25.920 évben fordul egyet. Számos ősi naptár, így a maja is ezen alapszik. (lásd erről a Tizenkettők egyik üzenetét)

 

Mindegyik nagyciklus végén a Föld és a Naprendszer átmegy az elektromágneses nulla övezeten, vagy területen, a tér egy szakaszán, ahol az elektromágneses mezők meggyengülnek. Ezek a mező-meggyengülések elég gyakran, de nem mindig okoznak a Földön pólusváltást, amikor is a bolygó északi és déli pólusa felcserélődik. Figyelembe kell venni azt a tényt, hogy a pólusváltásnak semmi köze sincs a Föld forgásához. A Föld továbbra is folytatja forgását úgy mint évmilliókkal ezelőtt. Egyetlen esemény tudná jelentősen megváltoztatni a Föld forgását, felgyorsulását, az egy aszteroida, vagy kisbolygó, vagy bolygóval történő ütközés, de ennek nincs nagy valószínűsége egymillárd éven belül, hogy bekövetkezhessen.

 

Van azonban két másik ciklus, amelyeket fel kell ismernünk. Ezek a következők:

Egyik a Naprendszerünkön rendszeresen áthaladó Annanhutak üstökös, amely 10.500 évenként jelenik meg, míg a másik a Nibiru bolygó, amely körülbelül 3600 évenként. Sem az üstökös, sem ez a bolygó nem valószínű, hogy valaha is közvetlenül nekiütközne a Földnek. Az üstökös minden 8-9 esetben, beérkezésben a csóvájával érkezik be, megtisztítva a Föld légkörét, míg a Nibiru, minden 12. Beérkezése van jelentős hatással a Föld mágneses mezejére. (Így most sem az üstökös, sem a Nibiru nem lesz direkt hatással a Földre, de hatással lesz az emberiség felébredésére.)

 

A Nagy Ciklus 2012. Decemberében véget ér. Az emberiség tapasztalata erről az eseményről egyénenként nagyon is eltérő lehet majd.

Annak ellenére, hogy ez egy elkerülhetetlen esemény, az emberiség Szabad Akarata, több tényezőn keresztül befolyásolhatja annak mértékét:

 

Az emberiség Szabad Akarat befolyásolhatja:

1, hogy milyen mértékűek lehetnek majd a mágneses terek torzulásai.

2, hogy mennyire erőteljesek lesznek majd az éghajlati változások.

3, hogy a ciklusváltás hogyan hat majd a távközlésre, az elektromos, mágneses technológiákra

4, hogy milyen mértékű változások, mutációkon mennek át sejtjeink, sejtrendszerünk

5, milyen hatással lesz az emberek érzelmi és gondolati testére

6,  hogy ekkor mennyi ember megy át együtt egy újabb inkarnációs cikluson, és mennyi ember emelkedik fel ennek az esemény hatására.

 

Bár a Föld áthaladását az elektromágneses nulla övezeten nem lehet megakadályozni a szabad akarat által se (mert ez isteni evolúciós ciklussal összefüggő, így nem írható felül), ennek megtapasztalása az emberi lényeknek különböző, eltérő  lehet egyénenként, a fizikai, érzelmi, mentális, asztrális, éterikus és az ok-okozati (karmikus) állapotától, helyzetétől függően. Az emberiség, amikor megtestesíti az Isteni Szeretet és Együttérzés elveit, sokkal pozitívabban tapasztalhatja meg a ciklusváltás következményeit. Az emberiség azon része, amely az első hullámmal emelkedik fel, használni tudja 3. és 4. Dimenziós, sűrűségű testeiket, hogy azokat felemelhesse az 5. Fénytestébe és átmenjenek mindezek megtapasztalását. Lényegében mindez már jelen van az emberiség tudatosságán belül, és olyan eseményeket fog előidézni bennünk, amelyek feljavítják a fizikai testiségünket és lelki állapotunkat. Azok az emberek, akik a félelem állapotában várják a Nagy Ciklus végének megtapasztalását, azt félelmetes módon fogják is megtapasztalni. De fontos azt is megjegyezni, hogy ne legyen bennünk ítélkezés azzal kapcsolatban, hogy kik lesznek azok a megfelelő emberek akik felemelkednek, és milyen legyen ennek a helyes választási módja. 2012. December 21. NEM AZ ÍTÉLET NAPJA, ISTEN SOHASEM ÍTÉLKEZIK AZ EMBERISÉG FELETT. Ez az esemény (cikluszárást) nagyon is ismert a lélek és a kauzális (ok-okozati) test számára és mindenki nagy gondossággal tervezte meg, hogyan vesz részt benne, a szerepvállalásával ebbéli inkarnációjában, az esemény idejében.

 

Az Annahutak üstökös átvonulása terv szerint 2017-re várható, de hatása változhat az emberiség Szabad Akarata által, valamint befolyásolhatják negatív és pozitív (ellenséges és jóindulatú, bennünket segítő) földönkívüli fajok.

Az üstökös hatásának változtatása az emberiség Szabad Akarata által a következő tényezők szerint lehetséges:

1, befolyásolhatjuk az üstökös tényleges útját

2, befolyásolhatjuk az üstökös hatásának erősségét az emberiségre

3, befolyásolhatjuk, hogy érzelmi és mentális szinten hogyan tapasztalhatjuk meg majd ezt az eseményt (áldás vagy átok)

4, befolyásolhatjuk, hogy milyen sejtszintű változások érhessenek majd bennünket az esemény során

5, befolyásolhatjuk, hogy az üstökös hatására mennyire változzon meg a Föld éghajlata, elektromágneses terének instabilitásának mértéke

 

 

Mindezekre befolyással vagyunk a Szabad Akaratunk által. Ha az emberek úgy döntenek, hogy együttműködnek, és szeretettel átölelik egymást, és együttérzést sugároznak minden létezővel, és megteremtik egyetértésben a jólét és a szeretet erőterének fényét a bolygó körül, akkor az üstökös hatása mérséklődni fog. Ha sok ember dönt úgy, hogy meg kell változtatni az üstökös pályáját, akkor választhatja azt, hogy vizualizációs és pszichokinetikus technikákat alkalmazva meg is tudja változtatni azt.

Ha az emberiség úgy dönt, hogy szeretetben és félelemmentesen tapasztalja meg, akkor az üstökös rezgési hatása és a légkör lehűlése az áthaladása során, csak minimálisan lesz érezhető.

Az üstökös áthaladását arra használhatjuk fel, hogy felgyorsíthatjuk a sejtszintű változásokat emberi DNS-ünkben, és így az emberiség ezt az élményt a felemelkedés 2. Hullámaként élheti majd meg, 2017 körül, és jelentős számú ember mehet át ezen a felemelkedési folyamaton.

 

 

2030 körül a Nibiru bolygó, a 3600 éves tervszerinti ciklusával fog áthaladni a Naprendszer ezen vidékén. Ugyanúgy, mint az üstökösnél is, ennek áthaladási hatását, lehet szabályozni a Szabad Akaratunk által.

A Nibirun, mennyei szintet, azaz 9. Dimenziós tudatosságot elérő humanoid lények is tartózkodnak, és más telepatikus fajokkal és létezőkkel is fel lehet venni a kapcsolatot az áthaladáskor. Ezek között vannak az Annunakik, akik a múltban jelentős hatással voltak az emberiség fejlődésére. Annak idején több képviselőjük is a Földre érkezett, hogy az egymással harcoló embercsoportokat, egy jobb életvitelre, életfeltételekhez vezesse. Ezek az események akkor történtek meg, amikor a 7. Dimenziós emberiség a 3. És 4. Dimenziós állapotába süllyedt. Nagyon sok negatív információ van az Annunakikról a tájékoztatásunkban. Minden fajnak a tagjain belül eltérhet a tudatossága, az egyiknek a másikától. Így voltak, vannak olyan Annunakik, akiknek cselekedetei sok fájdalmat és szenvedést hozott az emberiségre, de azt is fel kell ismernünk, hogy mit vonzunk be a 4 alsó sűrűségbe. Az emberiség negatív tapasztalása más fajoktól, negatívvitást vonz be a jelenbe az olyan tudatosságú embereknek. Számos ember lesz, akik a Nibiru áthaladását, és az elektromágneses mezők torzulását eredményként tudja majd felhasználni, létrehozva a Felemelkedés 3. Hullámát. Egyes emberek úgy fogják ezt használni, hogy felgyorsítják az inkarnációs ciklusukat.

 

A fenti 3 esemény megtapasztalásával kapcsolatban elmondható az, hogy mindegyiket módosíthatjuk a Szabad Akaratunk kinyilvánításával.

Szabad Akarattal rendelkezünk, amely magába foglalja az Isteni Szeretet elveit, az Együttműködést, a Harmóniát, az Együttérzést, a Bizalmat és az Önzetlen Szolgálatot. Ezek mind nagymértékben megnövelik és kiemelik ezeknek az eseményeknek a megtapasztalását. Ezek mindegyike lehet, egyidőben a felszabadulásunk, felemelkedésünk, vagy akár rabszolgaságunk, pusztulásunk, halálunk előidézői.

A SORSUNK A SAJÁT VÁLASZTÁSUNKTÓL FÜGG, MERT MI VAGYUNK A MINDENSÉG SZERETETT TEREMTŐI.

 

"Mi Vagyunk az Alapítók"

Tizenkettek Nagytanácsa

2005. Sal Rachele and tehe Founders

www.salrachele.com

Message Five: The Grand Cycle

 

Az Alapítók, 12. Dimenziós létezők. Központi üzeneteik arról szólnak, hogy mi is 12. Dimenziós létezők vagyunk, akár csak ők. Az a különbség, hogy ők már rendelkeznek multidimenzionalitással, és ki tudják terjeszteni magukat, képesek rá, hogy egész galaxisokat teremtsenek. Az Alapítók voltak az emberi DNS mérnökei. Ők kísérletezték ki évmilliókkal ezelőtt az emberi formát a Lyra/Vega csillagképben. Az emberi forma a Plejádok csillagképében fejlődött majd ki teljesen ezután sok ezer évvel később.

Módosítás dátuma: 2014. január 22. szerda, 13:59
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 9 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!