AZ ÚJ TUDATOSSÁG KÖNYVEI 2. E – ÉNEK PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. május 31. kedd, 20:48

 

AZ ÚJ TUDATOSSÁG KÖNYVEI 2. E – ÉNEK


„Együtt kell haladnotok, vagy senki sem halad.”

A Csoport

„E”- KORSZAK  : AZ ÖNFELHATALMAZÁS KORA

EGÉSZSÉG

EGO

EGYEDISÉG

EGYHÁZAK

EGYIPTOM

EGYSÉG

EGYÜTTÉRZÉS

ELEMENTÁLOK

ELENGEDÉS

ÉLET

ELFOGADÁS

ELKÜLÖNÜLÉS

ELME

ÉN – ÉN IS ISTEN VAGYOK – ÉN VAGYOK

Közreadja: www.foldicsillagok.hu


 

„E”- KORSZAK  -  FELEMELKEDÉS

Új Erőnk Hatalmunk elnyerésének kora

A Szabad akarat játékának kilépési pontjához érhetünk

2 hulláma van:

1. Hullám: a Vezető Követésének hulláma: a hatalom megengedésének hullámából kilépünk

2. és belépünk a Magunk Követésének hullámába, ahol újraírjuk, újradefiniáljuk a szabályokat

(LW: 05. 09)

 

E KORSZAK/ FAKTOR – SAJÁT HATALOM SEGÍTÉSE-FELHATAL,MAZÁS

Megkérünk, értsétek meg, hogy a mezőtökben lévő emberek, titeket tükröznek és teremtenek meg. Mindenik személy, akivel találkoztok, vibráció cserét hoz létre.  Ez a vibráció csere állandóan módosítja saját vibrációtokat. Még egy kézfogás is, melynek akkor örültök, amikor megismerkedtek valakivel, egy vibráció-csere, mely örökre megváltoztatja azt a személyt, aki vagytok. Mindenik személy akivel találkoztok, megváltoztat titeket. Tehát, könnyen előrelátható az, hogy egy saját választásotoknak megfelelő valóság teremtés hatékony módja, a mezőtökben lévő személyek gondos megválogatása

Itt be fogjuk mutatni nektek az E – Faktort - Felhatalmazás. (Ford megj: Az eredeti angol szövegben E –Faktorként jelenik meg Empowerment = Felhatalmazás)

 

E– Faktor  –  Felhatalmazás

Mindennapi tevékenységetekben, ti választjátok meg azt, ki legyen közeletekben.  Mindig választhatjátok azt, hogy elhagyjátok a titeket, akadályozó kapcsolatokat és titeket, segítő embereket vonzotok magatokhoz. Ez csupán az egyik módja, saját valóságotok megteremtésének. Azt mondjuk nektek, hogy alkalmatok van arra, hogy a már mezőtökben lévő személyeket felhatalmazásra késztessétek és ez által, magasabb valóságot teremtsetek önmagatok számára.  Azt is elmondjuk nektek, hogy ez a Felhatalmazás Faktor az, mely gyorsan meg fogja változtatni a Menny, Földre teremtésének egyenletét. Ha a körülöttetek lévők segíthetnek nektek megváltoztatni vibrációtokat, akkor miért ne hoznátok be mezőtökbe olyan embereket, akik saját kezükbe vették Felhatalmazásukat? A legkönnyebb mód ennek megvalósítására az, hogy segítsetek a már  mezőtökben lévő személyeknek Hatalmuk Átvételében/Felhatalmazásukban.

 

Tulajdonképpen a Játékban résztvevők mindannyian a ti saját részeitek. Ti oly módon kapcsolódtok energetikailag egymáshoz, amit nem láthattok. Találjátok meg ezt a kapcsolatot és mindannyian át fogjátok venni hatalmatokat. Találjatok egy tulajdonságot amit szerettek vagy tiszteltek egy személyben és építkezzetek erre a jellemzőre. Találjatok egy területet, melyen képesek vagytok növelni őket.  Nem számít az, ha harcban álltok velük, nem számít mennyire, fogyaszthatják ők energiátokat, ha meg akarjátok változtatni energiátokat – segítsetek nekik abban, hogy saját kezükbe vegyék a Hatalmat. Ne úgy tegyétek ezt, hogy saját hatalmatokból adtok át nekik, hanem segítsetek nekik meglátni saját igazi Hatalmukat. Gyakoroljatok, utakat keresve arra, hogyan segítsetek másoknak átvenni saját Hatalmukat és vegyétek be ezt a tevékenységet mindennapi tevékenységeitek közé. Váratlanul rá fogtok jönni arra, hogy Mesterek társaságában éltek.  Bátorítsátok és segítsétek ezeket az embereket, hogy azzá váljanak akik ők lenni akarnak és így ti saját szenvedélyetekben fogtok lenni.

Segítsetek nekik átvenni Hatalmukat, hogy ily módon megismerjék saját szenvedélyüket, hogy azt a dolgot cselekedhessék, amiért ide jöttek. Ezt cselekedve, nem lesz szükségük többé arra, hogy energia szálakkal hozzátok kössék, magukat vagy ellopják energiátokat és manipulálják azt. Találjatok egy dolgot, amit önként nekik adtok, feltételek vagy elvárások nélkül  részükről.

 

Ezután, megkérünk, engedjétek, hogy vállalják az ajándék elfogadásának felelősségét, és ne próbáljatok ti teremteni számukra valóságot. Ellenben, segítsetek nekik a ti szemeiteken keresztül látni és segítsétek őket, hogy meglássák valójában mily erős személyek ők.  Koncentráljátok figyelmeteket egy személy pozitív jellemzőire és nézzétek amint kivirágoznak ezek a jellemzők. Ez az Angyalok dolga. Abban a pillanatban, amikor másoknak felajánljátok annak lehetőségét, hogy ők maguk átvegyék Felhatalmazásukat, megváltoztattátok a Játékot. Ha ők azt választják, hogy nem fogadják el és fenntartják saját régi ellentmondásos energiáikat, magukra maradnak, mivel ti nem lesztek ott többé, hogy oly módon reagáljatok, amint eddig tettétek. Még akkor is, ha nem léptek ki a kapcsolatból, az energia örökre megváltozott. Ez az a pillanat, amikor megválaszthatjátok, ki legyen a ti mezőtökben. Azonban, elsősorban adjátok át nekik saját Felhatalmazásotok ajándékát. Adjátok meg nekik a szárnyaitokon át való tükröződés ajándékát. Legyetek nekik az Angyali jelenlét, akit oly nagyon kerestek. Halvány fogalmatok sincsen a köztetek lévő Angyali Jelenlétről. Bánjatok úgy magatokkal, mint azzal az Angyallal, akivé átalakultok és akkor az Angyali Vibráció gyorsan egyesülni fog veletek.  Ti magatok Ember Angyallá Váltok.

Ez nagyban segíteni fog titeket bárkivel való kapcsolatotokban, aki mezőtökbe belép. Főképp azokkal szemben alkalmazzátok, akikkel nehéz a viszonyotok, mivel ők sok energiát vesznek el tőletek

Mi gyakran terjesztettük fölétek szárnyainkat, hogy emlékeztessünk titeket fenségetekre, és most azt mondjuk, hogy rajtatok a sor ahhoz, hogy másoknak segítsetek visszaemlékezni az Otthon vibrációira. Mi, az Otthon ragyogását hozzuk nektek minden alkalommal, amikor összekapcsolódtok velünk. Ez a mi legmagasabb célunk, küldetésünk és örömünk.

Amint mindenki átveszi Felhatalmazását, amint mindenki elkezdi saját fenségét kérni, az Egó, lassan- lassan el fog bukni.

Ez a Felhatalmazás Faktora, mely energia matrixotokat meg fogja változtatni. Ez a Felhatalmazás Faktor, mely számotokra lehetővé fogja tenni, hogy megváltoztassátok azt a személyt, aki vagytok és teljesen jelen legyetek az örömben.  Mivel szenvedélyetekből és örömötökből származik a szeretet, aki vagytok. Ebben a szeretetben ott van az Otthon vibrációja. Így teremtitek meg a Mennyet a Földön. Isten hozott Otthon.

(LW:2000.05)

 

EA

Paula Peterson - egy amerikai transzmédium és terapeuta - közvetítésével érkezett, és betekintést enged a jövőbeli világunkba. Abba a világba, amelyet mi teremtünk ITT és MOST.

Egy magát EA-nak nevező forrás elmagyarázza, hogy azzal gyorsíthatjuk fel fejlődésünket és hívhatjuk létre az új eget és földet, ha úgy élünk a jelenben, mintha az már most valóság lenne.

Gyakran hívnak minket angyaloknak, mivel annak látszunk mindazok számára, akik láttak minket, de nem hitték el, hogy „időutazók” és fejlett emberek vagyunk egy Jövendő Földről.

A mi Valóságunkban az idő jelentéktelen

TI VAGYTOK AZ ÚJ VILÁG ÖRÖKÖSEI, ÉS TI VAGYTOK A MI ŐSEINK.
(F. www.shaumbra.wire.hu :2006,október)

 

ÉDESSÉG -CSOKOLÁDÉ

A csokoládéval kapcsolatos egyszerű példád annyira sokatmondó mindannyiótok számára. Nemcsak azért tréfálkozunk a csokoládéval kapcsolatban, mert az finom, hanem mert az édesség érzése is hozzá tartozik. Az emberek, különösen a Shaumbrák, idegenkednek, hogy édességet vigyenek az életükbe. Azt hiszik, hogy nem lehet, mert akkor el fognak hízni. És akkor nem fogadják majd el őket soha többet. Nem, mert akkor az kiegyensúlyozatlanságot fog okozni a cukorkészletükben. Mi folyton reklámozzuk azt, mert azt mondjuk: "Hozzatok édességet az életetekbe."

Tehát, van egy metafora ebben számotokra az életetekben is. Megengedtétek magatoknak, hogy behozzátok a csokoládét. Most engedjétek meg, hogy az édesség az életetek minden részébe belépjen.

T.5:5K

 

ÉBREDÉS

- mindent felébreszt a lelken belül, a jót és a rosszat

- érzés a változásra, szűnni nem akaró vágyak, valami mássá lenni

- új belső érzés, ami eddig még nem volt tapasztalható

(T: 5)


EDISON,  THOMAS

Shaumbrának nevezte magát

Rákapcsolta magát a tömegtudatra és lehallgatta

(T: 4: 11)


EDISON ÉS TESLA

Edison szerepe nem merült ki a feltalálói szerepkörben – bár ő közel sem volt olyan brilliáns, mint Tesla – ugyanakkor Edison volt a manifesztáló, vagy amit ti úgy neveznétek, hogy kivitelező. Edison volt az, aki képes volt behozni – mindazokat a technológiákat, amiket Tesla megálmodott – ő hozta be ezeket, és leföldelte azt a Földön, majd elérhetővé tette az emberiség egésze számára. Azok a termékek, amiket ma használtok – a villanykörte, a mozi, a fényképek – mind egyéb felfedezésekhez és találmányokhoz vezettek. Edison rendelkezett a kereskedelmi vénával, vagy üzleti elmével. Nézzétek csak meg mi történt azokkal a vállalatokkal, amiknek a beindulásánál ő segédkezett hosszú idővel ezelőtt. Ők az energiaáramlás ellátói, az eredeti felfedezésekre alapozva. Fontos volt tehát Tesla és Edison számára, hogy együtt jöjjenek a Földi létbe, hogy találkozzanak, és egy rövid ideig együtt dolgozzanak, mielőtt Tesla más munkába fogott volna.

Tesla tulajdonképpen képes létrehozni egyfajta… nem gép volt ez, hanem valami olyan, amit ti mezőnek vagy energia erőnek neveznétek… mikor is képes volt a szó szoros értelmében játszadozni az idő és a tér korlátjaival. Kísérletei során a szó szoros értelmében meghajlította az időt és a teret. Arra is képes volt, hogy mindezt egyfajta interdimenzionális átjáróként használja fel

Tesla azóta nem inkarnálódott újra, de….mikor elhagyta fizikai testét, a Második Világháború közepe táján, a St. Germain által kristály birodalmaknak nevezett helyre távozott. Oda távozott, hogy tovább folytassa felfedezéseit és teremtéseit. Az elmúlt pár év során energiái nagyon közvetlen és jelenlévő módon visszatértek a Földi birodalmakba. Jelenleg egy pár tudóssal dolgozik – egy pár tudóssal, főként egy csoporttal, valamint más egyénekkel is – azokon a felfedezésein, amiket képes volt létrehozni élete során. Azokon a dolgokon, amelyek hatást fognak gyakorolni a Föld energiájára és üzemanyagára. Nem azt akarjuk ezzel mondani, hogy az ő kezében van a titok, de ő volt az, aki képes volt túllépni az idő korlátain, és nagyon mély megértést nyert az energia valódi működésére vonatkozóan.

T:8:8

 

 

ÉGBOLT  -  ÖZÖNVÍZ ELŐTT

Özönvíz előtt védelmező mennybolt volt az égen

Ezért tudott Matuzsálem is 900 évig élni

De a mennyezet szétszakadásával a védelmező védőpajzs is elveszett (Atlantiszi trauma)

Egyedül a belső Föld maradt meg édeni állapotban

(Agartha)


ÉGEI - TENGER

Ez alatt terül el a magasabb tudatosságban létező: Homorú Föld civilizáció egyik fontos területe

 

EGÉSZ-BIZALOM

Amikor az Egésztől vehetsz energiát, mindig emelkedett a bizalmad. Mivel a szétválás játékát játsszátok, úgy érzitek, hogy mindent egyedül kell megtennetek

LW0706

 


EGÉSZSÉG

EGÉSZSÉG  -  BÉKESSÉG

Mint új gondolatminta befogadása szükséges az Új energiában

AZ EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTON KERESZTÜL NYILVÁNUL MEG A BÉKESSÉG

A Békesség kulcsát a gyermeki emlékezet rejti magában, a gyermeki tudatosság és hozzáállás

(K. 3: 10)

 

EGÉSZSÉG-BETEGSÉG-DNS

Minden egyes ember előhívhatja ezt az egészségére és boldogságra vonatkozó eredeti mintázatot. Sejtjeikben és fénytestük aurájában aktiválhatják ezt a lenyomatot. Ez a felemelkedés és átalakulás folyamatának egyik ajándéka.
Azonban azt is el kell mondunk, hogy minden egyes emberi lény a DNS-ében hordozza valamennyi betegség potenciálját, lenyomatát is. A homeopátiában ezt úgy hívják, hogy „miazma”, és bizonyos családi vérvonalakban ez erősebb lehet, mint másokban. Ezeket nevezi az orvostudomány „genetikus betegségeknek”.
Nos, azt mondhatjuk, hogy nektek, egyénekként nem muszáj azokat a betegségeket választanotok, amelyeket a családi vérvonalatokban őseitek választottak.

Azonban lehetséges olyan tudatos döntés, amellyel inkább a tökéletes egészség lenyomatát választjátok, mint az inkarnáció lezárásával összefüggő betegségek függőségi ösvényét. A betegség ugyanis sokszor nem más, mint egy mód a fizikai test lerombolására annak érdekében, hogy a lélek kiszabadulva visszatérhessen a szellem világába még azelőtt, hogy itt a Földön lejárna az ideje.
Az átlagember számára az elérhető emberélet hossza 100-120 év közöttire van bekódolva,

Az Új Földön ez legalább 200 évre emelkedik majd, ahogy az emberek kiegyensúlyozottabb életet kezdenek élni, és a boldogságuk és egészségük érdekében álló döntéseket hoznak.
Szeretnénk, ha azt is tudnátok, hogy nincs semmi „tennivalótok” azért, hogy ezt elérjétek, és ezt illetően nem létezik siker vagy hiba. Nektek csak annyit kell tennetek, hogy kinyilvánítjátok szándékotokat a korai halál, a betegségbe esés mintáinak elengedésére, és úgy döntötök, hogy a tökéletes egészség és testi jólét lenyomatát választjátok. Ahogy átalakulási folyamatotok előrehalad, észreveszitek majd, hogy testetek fokról fokra visszatér az egészség és testi jólét állapotába, függetlenül attól, hogy milyen betegséghajlamot örököltetek.
A DNS-etek könyvtárában bizonyos, a gyógyításra és az öngyógyításra való csodálatos képességek is kódolva vannak, amelyeket az emberiség elfelejtett, amikor inkább az életből való kimenekülés gyors módjait, az erőszakot és a betegségeket választotta. Ez utóbbiakat sajnos vallásaitok is elősegítették az utolsó néhány ezer évben, amikor arra buzdítottak benneteket, hogy a földi életet ördöginek és szenvedéssel telinek lássátok, és csak a Szellemben való életet fogadjátok el célotoknak. Így ti, lelkek azt választottátok, hogy testetek lerombolása árán jussatok vissza a Szellemhez.

SCH:07:02

 

 

EGÉSZSÉG  –  ELEKTROMOSSÁG

Távol lenni az elektromágneses sugárzástól

A FEKHELYET LEGALÁBB 3 MÉTERRE MINDEN ELEKTROMOS GÉPTŐL, VEZETÉKTŐL

Ne használjunk elektromos takarót

Távol lenni: elektromos fűtőtesttől, vízágytól, elektromos motortól

Elosztók, vezetékek közvetlenül ne legyenek a fekhely mellett

(K: 1: 1)


EGÉSZSÉGES SEJT- GYÓGYÍTÁS

A biológiai test szabványa az egészséges sejt

Képes a testet, önmagát meggyógyítani, erő, mentális figyelem, összpontosítás nélkül

CSAK A MEGENGEDÉSE SZÁMÍT

(T-KT:8:5)

 

EGÉSZSÉG  -  SZERETET

Az Egészség irányába szeretjük egymást.

A Szeretet része a gyógyító folyamatoknak

(K: 05. 10. 27-29)


EGÉSZSÉG-BŐSÉG-ÚJ ENERGIÁBAN

A bőség és az egészség problémái nem lesznek többé a figyelem középpontjában vagy nem lesznek problémák többé. Önmagad engedélyezésének természetes eredményei lesznek majd. A szavak melyeket használunk nehezek, mivel létezik a szavak megfejtésére való törekvés. Következésképpen, arra fogunk kérni téged, hogy csupán érzed ezt az üzenetet, épp most! Mi, egy tudatot fogunk hozzá tenni. Egy energia típust teszünk hozzá, egy potenciált számodra. Most, engedélyezd a belépését! Figyeld, amint minden rész egy helyre kerül, azonban nagyon természetes módon. “Te” – a régi te – bizonyos értelemben meghalt, távolra ment. Az új “te” elkezd belépni ebbe a valóságba. Köszönöm!

T:812K

 

EGO

EGO a régi energiában

Megengedte a spirituális energiák bevitelét

Értékes célt szolgált, de sok rossz hatása volt

Az Új Energiában az ego, elfárad, és távozni akar

Azt akarja, hogy tehermentesítődjék a kötelességei alól

Amikor az Ego elmegy, az istenség be akar lépni

AZ ISTENSÉG AZ EMBERI EGO FELVÁLTÁSA

(T: 1: 10K)


EGO

Hatását kell legjobb lecsökkenteni, A lenyomataink rejtették el

Akkor jön létre, amikor az erős áll szemben a gyengével

De nem létezik gyenge kifejezés, ez csak egy emberi viszony

Az EGO  a hatalom jogosulatlan érzése

Az emberi tudat számára kábítószer, Meg kell akadályozni a befolyását

A minden emberben található lenyomatok egyike, Irritálja a felsőbb Én- t

Az emberi létforma (biológia) megkívánja a létét

Az emberi kapcsolatok eszköze

Az Új Ember hatalmával az ego is erőteljesebben fog megnyilvánulni

Az EGO. megfoszt a szeretettől, elveszíti a szükséges egyensúlyt

(K: 1: 2)

 

EGO

Az emberi EGO nem akarja elfogadni az Új Istenségünk bejövetelét     

(T: 3: 1K)


EGO

Eredeti szerepe a Lélek szolgálata, és nem az élet domináns vezérlése volt

(RH: 06: 03)

 

EGO

Nem hajlandó a többdimenziós létezést elismerni

Mindent elkövet, hogy a valóság egy szűk, zárt területén (3. D.) belül maradjunk

Ellenszere: az intuíció szabadsága a kreatív ösztöneinkben

SK:1:35


EGO

Célja korlátozás. A fizikai világot akarja megérteni

A fizikai létben való fennmaradást segíti

SK1:127

 

EGO

Védi saját hatalmát és tartományát, keresi az elfoglaltságát, mert ha nem foglalkozna valamivel, akkor elolvadna.

Az Ego: a lehető legnagyobb elfoglaltságát keresi, hogy kihangsúlyozza, fontosságát.

A Szabvány lényege: hogy a világ megy a maga útján, az ego nélkül is.

(O:BF:91)

 

 

AZ EGO ENERGIÁJÁNAK ÁTRENDEZŐDÉSE  -  2005.04.08.

Az Ego energiája összhangba kerül az érkező Isteni-Női energiákkal és az újjászülető Isteni-Férfi energiákkal

A Belső Gyermek mindent meggyógyít az anyával, apával kapcsolatban

Váltás a FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET ÉS ELFOGADÁS HELYÉRE

Félelem és manipuláció folé emelkedve fogunk tudni élni

HA NINCS FÉLELEM, NEM TUDNAK IRÁNYÍTANI


EGO

ÉS A SZERETET ÉS AZ EGO 4 ATTRIBUTUMA

A Szeretet antitézise, ellentéte az Ego

A szeretet által irányított ego kezelhetővé válik

(a méregből gyógyszer lesz, ha áthatja a szeretet)

A IV attributum

SZERETET

EGO

Csendes

kiabálja, hogy van

Nincs elvárása

feltételeket támaszt

Nem felfuvalkodott

Felfuvalkodott

Tudja magáról, hogy bölcs

Nem tudja magáról, hogy ostoba és bolond

(K: 4: 8)

 

EGO  -  SZEXCSAKRA  -  CSAKRÁK  -  NAPFONAT  -  TÚLÉLÉS

Ezek, amelyek a Túléléshez, életben maradáshoz kapcsolódó félelmekhez tartoznak

A NAPFONAT AZ EGYIK PONT, AMIN AZ EGO MŰKÖDIK

(KT-HL: 19: 05. 01. 25.)


EGO  -  TÁRGYAK

A dolgoknak ENERGETIKAI AZONOSÍTÓJUK van, nincs egojuk

Jellegzetes rezgésösszetételük van, de nincsenek szellemi energiáik

Nincs teremtőképességük

Nincs a Szabad akaratuk

Nem tudják kiterjeszteni saját istenségüket

Mégis Van: bizonyos mértékű rezgésük, intelligenciájuk

Könnyű velük kommunikálni

Lehet beszélni fákkal, kövekkel, tálakkal stb

Sajátos élet energiarezgésük van

Magszinten ugyanonnan erednek, ezért lehet ezekkel az energiákkal játszani

(T: 2: 11K)


EGO  -  ÚJ ENERGIÁBAN

Az Ego: egy férfias irányultság bennünk

A férfias energia egyik jellegzetessége

Utazásinkkor szükséges volt, hogy nagyobb hangsúlyt kapjon

Jó szolgálatot tett, mielőtt a Földre, amikor a Földre utaztunk

AZ EGO NEM NEGATÍV DOLOG, CSAK KI KELL EGYENSÚLYOZNI

NEM KELL ELPUSZTÍTANI

A TŰZFÜGGÖNYÖN KERESZTÜL VALÓ ÁTJUTÁSKOR VOLT RÁ NAGYON SZÜKSÉGÜNK

EGY BIZONYOS ÖNAZONOSSÁGOT AD

Az Ego tovább erősödött, amikor a Földre jöttünk

A MÚLTTAL KÖTÖTT ÖSSZE

EZ AZ EGY DOLOG, AMI MARADT, AMIKOR ELHAGYTUK A MINDEN LÉTEZŐT, AMIKOR ELTÁVOZTUNK AZ EGÉSZBŐL

Belénk van integrálva, szerves részünket képezi

EZ A KAPOCS AZ OTTHON ÉS AZ ITTENI LÉTEZÉSÜNK KÖZÖTT

Az Új Energiában az Ego átalakul

 

I GO= ÉN MEGYEK, FELFEDEZEK, KUTATOK, KERESEK helyett az ÉN VAGYOK.

AZ ÉN VAGYOK AZ ÚJ ENERGIA: A FÉRFI ÉS A NŐI ENERGIA EGYENSÚLYA.

Az Ego régi értelmezését, ami tele volt férfias energiával, meg kell haladni.

AZ ATYA VALÓDI ENERGIÁJA: AZ ŐSI KARMA, AZ EGO

ÉS AZ A KÉPESSÉG, HOGY ELISMERJÜK MAGUNKAT, MINT SZELLEM

Én megyek: a Felfedező helyett, az ÉN VAGYOK: a Felfedezett

(T: 2: 11)

 


EGY

Az emberiség napjainkban felismerte, hogy minden EgyMásból, az Emberből indul ki

MINDEN EGYES EMBER A MÁSIK TESTVÉRE, NEM PEDIG ELLENSÉGE

MINDENKINEK VISSZA KELL TÉRNIE AZ EGYBE, AZAZ TESTVÉRRÉ KELL VÁLNUNK EGYMÁS SZÁMÁRA

(Baird)


EGY CSAKRA  -  BESZÉD  -  ÚJ KOMMUNIKÁCIÓ

A Teremtő nem csak a beszédet hallja

Az Új Kommunikáció az Egy Csakrából jön majd az Új Energiában

Nem kimondottan a beszédből jön, hanem a szíven keresztül (szívtől-szívig kommunikáció)

(T: 2: 7K)

 

 

EGY ÉS SOK ALAPELVE  -  KRISTÁLY GYERMEKEK

QUAN YIN-MEGOSZTÁS KÖLCSÖNÖS ENERGIÁJA

Quan Yin közvetítésében:

A 3. Dimenzió: fókusz magunkra, túlélés, verseny, végzettség, csúcsrajutás

Mindenki csak az egyért dolgozik: a főnökért

5 Dimenzió: az EGY ÉS SOK ALAPELVE: A Csoport annyira erős, mint a leggyengébb tagja

Az Egynek erősnek kell lenni, hogy a sok is erős legyen

Az egyén mindenkiért dolgozik, és mindenki az egyért van

A MEGOSZTÁS KÖLCSÖNÖS ENERGIÁJA

A sok azért dolgozik, hogy az Egy is erős legyen

A MEGOSZTÁS A SZERETET KIFEJEZÉSE

Minél több a megosztás, annál nagyobb a szeretet áramlata

 

A KRISTÁLY GYERMEKEK: A MEGOSZTÁS ÉS SZERETET AJÁNDÉKÁT HOZZÁK EL

Ahogy idősebbek lesznek, arra tanítanak majd: hogyan fogadjuk el

AZ EGYEDISÉGET, AZ ÉLET GAZDAGSÁGÁT

A MEGOSZTÁS: az Új Föld Magasabb Tudatossága

A szeretet, az idő, a pénz, a gyógyítás és a tanítás területein jelentkezik erősen majd

A Megosztás nemcsak Adás, hanem Elfogadás is

(Sch: 05. aug.)

 


EGYEDI SZÉPSÉGEK

Isten egy része

Isten bennünk rejlő része

Egyediségünk: Születésünktől megillető jogunk, és kötelességünk.

Ezt takartuk el földi létezésünkben és ez ébred fel bennünk

(LW:05.09)

 


EGYEDI SZÉPSÉGEK – EMBERNEK ÁLCÁZOTT ANGYALOK

Ennek a szerepnek eljátszására jöttél ide – egyedi szerződésed. Nálad jobban, senki más nem tudja beteljesíteni ezt a szerződést. Ez a te egyéni/egyedi módozatod a Mennyország és az Otthon vibrációinak behozatalára a Földre, hogy mindennap benne sétálhassatok. A mágia a tiétek. Elképzelhetitek csupán, a fátyol ezen részén lévők emócióját. Ez nagyobb annál, amit valaha is elképzelhetnétek. Azt hiszitek, hogy emberek vagytok, akik megpróbálnak rájönni arra, hogy mit tehetnének túlélésükért, hogyan találjanak egy kapcsolatot vagy hogyan találják meg a szeretetet, mivel számotokra ezek meghatározó dolgok.

LW:0612

 

EGYEDI SZÉPSÉGEK  -  500 LÉLEK

EREDETILEG 500 LÉLEK LESZÁRMAZOTTJAI VAGYUNK,

EGYEDI SZÉPSÉGEK, AZ OTTHON FÉNYÉNEK EGYEDI KIFEJEZŐDÉSEI

(LW: 05. 09.)

 

EGYEDI SZÉPSÉGEK  -  EMBER

Egyedi módon, mindannyian különös fénnyel bírunk, ugyanígy van az igazsággal is

 

MINDENKIBEN VAN EGY HELY, AHOL ISTEN MAGVAI REJTŐZNEK

Érezni kell és nem definiálni az egyedi szépséget

(LW: 04. 12.)

 

EGYEDI SZÉPSÉGEK EMBER

.Mindannyitokban létezik szépség. Mindannyitok egyedi szépséget hordoztok, amit ide hoztatok, hogy megmutassatok, amivel ragyogjatok. Most már valóban megmutathatjátok, mivel már nem csupán fehérnek és feketének látjátok a dolgokat. Tehát, a sötétségnek létezik egy fényes része. A fénynek létezik egy sötét része. Az egyik nem létezhet a másik nélkül. És most, hogy kiegyensúlyozhatjátok ezt a kettőt, és felsőbb perspektívából láthatjátok azt, már nem féltek a sötétségtől.

(LW:07:07)


EGYEDI TEREMTMÉNYEK VAGYUNK

Mindannyiótokat különbözőnek teremtettek. Ne izgasd magad amiatt, hogy mások mit fognak mondani, ne zavartasd magad az ő véleményük miatt. Ezt cselekedve átadod a hatalmadat a régi paradigmás felfogásoknak, perspektíváknak, hozzáállásoknak és hiedelmeknek, visszahelyezed magad a régi módú létezésbe, a régi életvitelbe, azon kapod magad, hogy a begyepesedett régi úton jársz. Ugye mindannyian láttátok már, hogy néznek ki a kitömött állatok? A legjobb lesz, ha kiszeded magadból a tömést, és megmozdulsz.

KT:08.02.29KV

 

EGYEDI VIBRÁCIÓ/TÓNUS

Egy olyan vibrációs tónusra rögzültök, melyen élet drámátok kezdődik. Ez a ti vibrációtok. Vibrációtok egyszerűen, egy tónus. Ez nem helyes és nem is helytelen. Semmi másnál nem jobb. Nem magasabb vagy alacsonyabb, egyszerűen ez a ti tónusotok.

Ez a ti egyedi, Isteni harmonikus vibrációtok. Ez a ti egyéni darabotok, mely energiát ad nektek és amely a minden létezőn át látható.

Arra kérünk titeket, hogy tanuljátok meg ezt a tónust és használjátok kedvetek szerint minél gyakrabban ezt. Ez a tónus az, mely felzárkózik az egyetemes energiához, hogy természetes módon vonzzon az életetekbe hasonló vibrációkat. Amint növekedtek, kibővítitek ezt a tónust, a körülöttetek lévő harmónia átvételével. Ez lehet egy kurzus, egy könyv vagy egyszerűen egy olyan személy, akit csodáltok és akitől tanulni szeretnétek. Ezek az elemek, harmonikus felsőbb tónusokat adhatnak hozzá saját tónusotokhoz. Annyit tehettek, hogy harmóniákat adhattok hozzá saját tónusotokhoz, fejlődésetek érdekében és saját vibrációtok élesítéséért. Amint fejlődik saját tónusotok, ugyanúgy fejlődik saját életetek drámája is. Engedélyezzétek magatoknak, a mások energiájához való alkalmazkodást, a sajátotok átalakítása érdekében. Engedélyezzétek magatoknak a televízió minden adójának megtekintését, mielőtt kiválasztanátok azokat a darabokat, melyeket be akartok illeszteni drámátokba.

megértitek, hogy kiválasztottak vagytok. Ti, azon részeink vagytok, akik azt választották, hogy e fátyolt helyezitek magatok elé, hogy láthassátok Istent. Olyan képességekkel rendelkeztek, melyekkel mi, az egekben lévők sem rendelkezünk.

Megérinthetitek egymást. Távolról is láthatjátok Istent. Láthattok dolgokat, játszhattok drámákat, örülhettek az életnek és könnyeitek is lehetnek. Kedveseink, ti az Istenség kifejeződései vagytok emberi formában és reméljük csodálatos emberi tapasztalatotok, van.

(LW:07:04)

 

EGYEDÜLLÉT  -  SHAUMBRA

Számos Fénymunkás ezt választja, hogy feltöltődjön energiával, és alkalmazza azokat proaktív teremtésre

Ezután ez a társas kapcsolatokra is kiterjedhet

A Shaumbrának mindig van KAPCSOLÓDÁSI SZÁNDÉKA (lásd: Internetes kommunikáció)

Ezeket az eszközöket használjuk majd az élmény és gondolat megosztására

(T: 2: 7K)


EGYÉN HATALMA

Az egyén hatalma helyreállíttatik. Hosszan váratott magára, de megvalósult.
(EA)

 

EGYÉNI ENERGIA  -  EGYETLEN KORMÁNY  -  ATLANTISZ

Jelenleg a világ visszatér az egyéni energiához, a Forrás Energiához

Atlantisz idején egyetlen világméretű kormányt, egy kormányt választottunk, de az nem működött

Az egy helyre gyűjtés, egy kormány alatt nem látszik működőképesnek, csak a saját szuverenitásukat felismerő egyének energiái a hatásosak

(T: 8: 2K)

 

EGYÉNISÉG

Nem más, mint illúzió

Épp itt az ideje, hogy elengedjük

Ez a dualitás csodálatos játéka volt

(T: 3: 10K)

 

EGYENLÍTŐ  -  MEGVILÁGOSULTABB HELYEK  -  FÖLD PÓLUSAI

Egyenlítő: zéró állapot, itt nagyon alacsony a tudatosság

A PÓLUSOK körül a mágneses háló nem érezteti annyira a hatását

Ezek a legjobb helyek a megnyilvánulásra, de ott, ahol még lehet élni

Magukon a Pólusokon (bár ezek mozgásban vannak) nem lehet élni

Nem lenne ott semmilyen ellenálló képességünk (sok kutató megbetegszik ott)

A háló elmozdulása támogatja a megvilágosodást

(K: 10: 1)

 

EGYENLŐSÉG

Vannak, akik más időből származnak, ezért több életerejük van. Ezért nem vagyunk egyenlők.

De elérkezik majd egy pont, amikor mindnyájan egyenlők leszünk

Azt is meg kell tanulnunk, hogy ne csak a hozzánk hasonló kisugárzású emberekkel teremtsünk kapcsolatot

(Mesterek: 55)

 

EGYENSÚLY

Nem azt jelenti, hogy a dolgok nem változhatnak, hanem azt, hogy a dolgok változtathatók

EGYSÉGBE KERÜLNI KELL ÉS NEM MARADNI

PL:14


EGYENSÚLY

Az Egyensúly az élet 3. dimenziójának megtapasztalása

Ne válaszd az egyik dolgot a Másik kárára, de ne is próbálj meg a középen megállni

 

EGYENSÚLY

A FÖLDÖN ÉLŐ ENTITÁSOK  -  A VIBRÁCIÓ  -  A MÁGNESESSÉG

A FÖLDÖN ÉLŐ ENTITÁSOK spirituális egyensúlya mindig állandó

1. LEBEGŐK

A szabad helyeket a semleges entitások: a LEBEGŐK töltötték be

A tanulási folyamatába érkezett ember kiszorította a lebegőket

A Lebegők semleges energiával rendelkeztek, és nem tudtak kárt tenni az emberekben

A bolygó spirituális egyensúlyánál töltöttek be szerepet

2. VIBRÁCIÓ egyensúlya

Meg kell emelni a bolygó vibrációját

A vibráció változik, de az egyensúly végig az marad

Jóval több spirituális energiát kell magunkhoz vonni

A SPIRITUÁLIS ENERGIA KÖZVETLENÜL A SZELLEMTŐL SZÁRMAZIK

3.  A MÁGNESESSÉG EGYENSÚLYA - KRYON MUNKÁJA A FÖLDÖN

Kryon segítségével

- Korrekciói: a mágneses erővonalak elmosódnak

- Eredménye: az erőnk növekedésnek indul

Rengeteg entitás érkezik a bolygóra

. Rendeltetésük: Új vezető szerep betöltése

(K: 1: 3)

 

AZ EGYENSÚLY ENERGIÁJA  -  FÉLELEM  -  6

1 az emberi Tudatossággal

2 a Félelem energiáját (ez egy helyzeti energia)

3 szembe nézel és hagyod elmenni, azaz NEM FÉLSZ

A Félelem elhagyásával megváltozik mind az 1, mind 2 energiája

1+2+3=6 Egyensúly, Egyesülés

Régi energiában: keresd meg és pusztítsd el

Új energiában: keresd meg és hozd egyensúlyba

A Félelem elhagyása sejtszintű változásokat hoz létre, és a bolygó mag energiájához járul hozzá

(K: 10)


EGYENSÚLY ÉS AZ EGYESÜLÉS SZÁMA: 6

A Jin és a Yang energiáinak az egyensúlyba kerülése

Az Új Energia koncepciójának a pólusenergiák kiegyenlítődése, harmóniába kerülése az útja

Elérhetősége: 2003. 11. 08.=15=6

 

EGYENSÚLY- GYÓGYÍTÁS-POLARIZÁLÁS

Az Egyensúly jelenleg a 2 pólus közötti harmonizálás

Az Egyensúly hiánya a Halál

Az egyik pólus ilyenkor lefelé fordul

A harmóniában a pólusok arányba hozzák magukat

A Pólusokban a Szellem Él

POLARIZÁLÁS:

Mindennap feküdjünk: 1-1 órát az Északi és Déli pólusba (fejjel-lábbal)

Javaslat: a pólusokat közvetlenül előtte kell kimérni, mert naponta ingadozik !!!!

Az Északi pólusnál a tudatot: vagy fénysugarat tartsuk meg és áramoltassuk: a koronocsakra és a szívcsakra között

A Déli pólusnál pedig a szívcsakra és a gyökércsakra között fénykarika áramoltatása

Rendszeres gyakorlásánál a test megújul, megfiatalodik

Ez a Mesterek titka, ami távol tartotta a halált

Toth: 13. Smaragdtábla

 

EGYESÜLÉS: az Istenember útja, a 3. D. elengedése.

(T: 1: 3)


EGYETEMES TUDAT

A Teremtő első kifejezésével kezdődött a gondolatformák összessége

Ezt tartalmazzák az Istenek és az Univerzum felső lényei

(Máté: 06. 03. 18.)

 


EGYHÁZAK

EGYHÁZ

Képviselőinek meg kell értenie, hogy EGY HÁZ, nem más,

mint az egész Emberiségben jelenlévő krisztusi tudat jelképe

Különállásunk egymástól csak az Ember halandó elméjében van

Az nem lehetséges, hogy mindegyik egyháznak különálló mennyországa legyen

(Baird)


EGYHÁZ- EGY HÁZ

Benned van. Ez Jézus tanítása:

A Háromszög az egy ház teteje: a Szellemi-lelki világ

A Négyszög: a ház falai: a földi világ


EGYHÁZ  -  MÁRIA JÖVENDÖLÉSEI

„Ismeri jövendöléseimet, mégis visszatartja ezeket az információkat.”

(Mária)


EGYHÁZAK  -  4000-5000 évvel ezelőtt  -  VALLÁSOK

A Föld egyházai leterítették a félelem energiáit, a vallások hipnózisainak alapját

Azt megelőzően nem volt ilyen megközelítés

Atlantiszban, Lemuriában nem voltak vallások Nem értették az Isten-koncepciót

Az Egység, Szeretet, Fejlődés megértése volt helyette

ISTEN EGY HOZZÁVETŐLEGESEN ÚJ TALÁLMÁNY

A dualitás: az egyházakban a hipnózis egyik formája

(T-SG: 6: 8)

 


EGYHÁZAK  -  2000 évvel ezelőtt

A 2000 évvel ezelőtt megteremtett egyházak célja az volt, hogy az Isteni Mag megszületésével terjedjen a Krisztusi Tudatosság a Földön

Az egyházak rögzítették valamikor ezt a megszentelt energiát, amíg el nem érkezik az idő szétsugározni a világon

De ezek az energiák később bemocskolódtak, eltorzultak

A Föld és Más Birodalmak energiarablói megkaparintották az egyházakat, hogy elaprózzák az emberiség energiáit, és most is ezt teszik

Háborúkat teremtettek, gyűlöletet rögzítettek a szívekben, félelmet ültettek el a szellemiségünkben, és régóta hipnotizálják az embereket

(T-SG: 6: 8)


EGYHÁZAK ENERGIÁI

Az egyházak vezető félelmet keltenek

Az egyházak energiája

MOST AZ, AMI VISSZATARTJA A FÖLDET, AZ EMBERISÉGET.

AZ EGYIK LEGBETEGEBB ENERGIA

(T-SG: 6-7)

 


EGYHÁZAK ENERGIÁI

Nem azt mondjuk, hogy ez jó vagy rossz. Mi pusztán annyit mondunk, hogy az egyház – ami csupán az emberiség egy tudatossága – az egyház energiája sokatokat visszatart. Nézzétek csak meg a szabályozásaitokat, különösen azokat, melyek a szülői énen keresztül nyilvánulnak meg és az egyházi tanításokon alapulnak. Majd tekintsetek vissza és nézzétek csak meg a szabályozásaitokat, azt a masszív kontollrendszert, melyek a múlt életeitekből származnak, amikor az egyházat szolgáltátok. Fogadalmakat tettetek. Órákat térdeltetek, órákat töltöttetek el nagyon fegyelmezett és szabályozott procedúrákkal és ceremóniákkal. És ez egy hatalmas réteget képvisel.Nem azt mondjuk, hogy az egyház rossz. Sem azt, hogy jó. Pusztán van itt egy réteg vagy hipnózis

T:6:10K


EGYHÁZAK HATALMA

Semmivel sem lehet összehasonlítani. még a politikusok, üzletemberek hatalmával sem

Mert az emberek válaszokat várnak tőlük, ezért van nagy hatásuk

Az emberek kezdenek elfordulni az egyházaktól

Spirituális megértésre vágynak, de ott ezeket nem találják

Majd meg fogják találnia a Fénymunkásokat, akik elmondják:

A VÁLASZOK BELÜL VANNAK

Ezeket próbálta elmondani Jézus is 2000 évvel ezelőtt, és ezért feszítették keresztre

De legyünk együtt érzők a vallásos emberek iránt

(T: 4: 4K)


EGYHÁZAK  -  HIPNÓZIS

Az Emberiség hipnotikus állapotainak egyikét a világ vallásai generálják

Azt hitetik el velünk, hogy ez valós és kevesek vagyunk

AZ EGYHÁZAK ENERGIÁI A LEGBETEGEBB ENERGIÁK MOST A FÖLDÖN

Általában sok félelmet és dualitást hordoznak

Azt hitetik el, hogy van egy saját rendszerük szerinti jó és rossz, mennyország és pokol

(T-SG: 6: 8)

 

EGYHÁZAK AZ ÚJ ENERGIÁBAN

Mindegyik vallás elsősorban a dualitásba kapaszkodik. mindegyik vallás makacsul hirdeti az elkülönülést az Isten és az emberek között. Mindegyik vallás hatalmas egyensúlytalanságot tart fenn a férfiúi és a női energiák között. Mindegyik vallás kioktató és kontrollálni akar. A vallások elidegenítik az emberiség családját. A vallásokat áthatja a képmutatás és rejtett szándékoltságok. A vallások széthúzásra bújtanak fel, és erőszakra ösztönöznek. A vallások ítélkezésre intenek, büntetnek és kárhoztatnak. A vallások szülik a türelmetlenséget, bűntudatot, az értéktelenség érzését és a félelmet. A vallások esedezést tanítanak, engedelmességet, megalázkodást. Minden vallás hosszan feszegeti azt, hogy bennünket, embereket valamitől meg kéne menteni, s minden egyes doktrinában ott van az az abszurditás, miszerint Isten csak rájuk hajlandó mosolyogni. És ami hihetetlen, mindegyik vallásban folyamatosan ott van az a tudatlanság, hogy mi emberek, - szerintük - kik is vagyunk valójában és a dolgok igazándiból miképpen is működnek. Azt mondanám, hogy amint az Egység Új Energiájába átlépünk, az egyházak helyzete nem lesz rózsásnak mondható. Igen kritikus szemmel kell magukra, tekintsenek, vagy okafogyottá válik a létük. BÁRMILYEN doktrína, amely félelmet terjeszt, és az elkülönülést forszírozza Isten és az emberek között, roppant nagy ellenállásra fog lelni az Új Spirituális Energiában. Gyakorlatilag, bármelyik egyháznak, amelyik a túlélésre törekszik az Új Energiában, semmi más esélye nem lesz erre, azonkívül, hogy félreteszi az ember-kreálta doktrínákat és visszatér a nagy mester elsődleges és hiteles tanításához: ,,Isten királysága ott van Benned.''

Allen Stacker

 

 

EGYHÁZAK VEZETŐI

Mind megkapták a krisztusi „harmadik kinyilatkoztatásokat” a szellemvilág közvetítésével, de attól félnek, hogy kirekesztik őket, ha közreadják azokat

(ME: 326)

 

 

EGYIPTOM

EGY ÉPÍT ÓM

EGYIPTOM - i.e. 24 000: Az ATLANTISZI MENEKÜLTEK első csoportja ekkor érkezett Egyiptomba. (a teljes pusztulás csak később következett be, ami megmaradt: Azori-, Szent Paul-, Tristan de Cunha-szigetek)

(Oroszlán)


EGYIPTOM - 6000 ÉVVEL EZELŐTT

3. kísérlet volt a Fény Földre hozatalának ebben az időkörben, Lemuria után

1, Tak Kultúra

2, Atlantisz

3, Egyiptom

Az Egyiptomba betelepített Nefiták, magasabb rezgéssel bíró entitások, akkori Fényküldöttek célja az volt, hogy mindenkinek elhozzák a Fény üzenetét

Egyiptom matematikai, csillagászati tudását a Nagy Piramis jelenlétébe helyezte el

ÉNOK: 42


EGYIPTOM  - 10 CSAPÁS

Mózes a bot-pálca erejével hozta létre

A varázsvessző csapásai voltak

Ezek közel egy évig tartottak

A végén 3 napig Egyiptom teljes sötétségbe borult

A csapások erős tanító szimbólumok voltak

A békák: a hamis doktrínákat, a sáskák: a túlzásoknak köszönhető tévedéseket szimbolizálják

(Oroszlán)

 

EGYIPTOM  - 10. CSAPÁS

ASZTROLÓGIA  -  LUCIFER BOLYGÓ

Mózes korában létezett a Mars és a Jupiter között egy bolygó: a Lucife termonukleáris robbantással elpusztították egymást az itt lakók

Ez volt az egyetlen bolygó, amely a Naprendszer kialakulása óta teljesen megsemmisült

Ez volt a 10. Egyiptomi csapás alapja: meteoreső és azután földrengések sorozata

Megváltozott a Föld mágneses sugárzása

Az egyiptomi csapások legnagyobbja volt

(Oroszlán)


EGYIPTOM  -  ARANKA  -  A-RÁ-AN-KAA

Egyiptom neve Toth korában

Innen az ANKH~ankaa

RÁ: fényistenség, KA: életerő, AN: mennyei birodalom

(Abo-Nathanael)

 


EGYIPTOM  -  BIBLIAI FÁRAÓK

Kis Exodus, a Fény Fáraója-Aknaton

Elnyomás Fáraója: Horemheb

Nagy Exodus: II. Ramses

EGYIPTOM  -  FÁRAÓK  -  PLEJÁDOK  -  SZÍRIUSZ

Az első fáraók a Plejádok és a Szíriusz csillagrendszer fénytestű lényeinek leszármazottai

Az volt a fő vágyuk, hogy a fizikai testtel valósítsák meg a halhatatlanságot.

Ezt az utat készítették elő, és kísérletezték ki számunkra

Ők ismertették meg a Plejádok és a Szíriusz tartományaival a sűrű anyag kifejeződéseit és tapasztalatait

(PC: 52-53)


EGYIPTOM  –  PIRAMIS  -  NAGY PIRAMIS

A NAGY PIRAMIST ATLANTISZI TOTH ÉPÍTETTE KÖZVETLENÜL HALÁLA (ÁTLÉNYEGÜLÉSE) ELŐTT.

9 évig tartott az építkezés a Mu-ról (Lemuria) származó antigravitációs technikával, az illesztések elektro-ultrahanggal készültek el

(Abo: 226)


EGYIPTOM  -  NAGY PIRAMIS
FÉNY FELEMELKEDETT TESTVÉRISÉGÉVEL  -

8000 ÉVVEL EZELŐTT-

„Már több mint nyolcezer éve mi (Belső Föld lényei) tartjuk fenn és tápláljuk értetek ezt a lángot, szövetségben a Fény Felemelkedett Testvériségével, akik Egyiptom Nagy Piramisában vannak”

(Adama: 3)


EGYIPTOM  -  PIRAMIS (NAGY PIRAMIS)  -  MAG ISTEN SZAVA

A Piramis pontosan Egyiptom központjában van

Két vidéket választott el

A tudomány és az asztrális megismerés enciklopédiája

Numerológiai, asztrológiai, asztronómiai és fiziológiai ismereteket tartalmaz,

AZ ATLANTISZIAK ÉPÍTETTÉK,  MAG ISTEN SZAVÁNAK IS NEVEZIK

Számos titkos kamrát rejt

A valódi bejárata a Szfinx alatt van

(Oroszlán)


EGYIPTOM  -  PIRAMIS  -  SZIRIUSZ

„Egyiptom és a Nagy Piramis: Úgy fogjátok találni, hogy az összes eltemetett tárgyi lelet a Szfinx alól a felszínre kerül. Rá fogtok találni annak jelentésére, hogy miért épült fel a Nagy Piramis, valamint ráleltek a Szíriuszi faj tgyiptomi összeköttetésére. Egyiptom összes titka előtérbe fog kerülni. Földtömegek fognak megváltozni, és trópusivá válni. A Nílus kétszer akkorává válik, mint jelenleg.”

(Adama)


EGYIPTOM – NAGY PIRAMIS  - KUTHUMI MESTER ÁLTAL

KRISZTUS BÉKE TOJÁSÁNAK LEHORGONYZÁSA

Egyiptom egyike azon ősi szívcsakráknak, amelyek visszatükrözik a Mennyei Kozmikus Anya Szeretetét és Isteniségét. Ez az [a hely] ahol lehorgonyoztuk Krisztus Béke Tojását 2007. szeptember 9-én. Egyike ez a legmagasabb oltároknak, mondhatni a Hála [oltárainak egyike] és ez az, amiért most ebbe a térbe hoztunk benneteket. A Királyok Kamrájában lévő energiának hozzáférése van sok fénykapuhoz, és ahogy az Iker Kapcsolódás hangja kiterjed, és frekvenciájában megnöveli egyedi hangodat. Az Iker Lelked Iker Hangját, az Isteni Kiegészítőd, az Isteni Ellentetted [hangját, mely] elkezd megerősödni. Ez a hang elkezdi feltölteni az atomjaidat, a molekuláidat, a DNS-edet, és a tested sejtjeit. Add át magad ennek az egyedi hangnak, ami elkezdi aktiválni a 12:12 átjáró kapuját.

Vegyél hát mély levegőt, és amikor kész vagy megtenni az első lépést ezen új világ irányába, menj keresztül a 12:12 kapun, [lépj] be az Arany Kor tudatosságba, más szavakkal az Alkímia Tudatosságba és a Tudatosság Alkímiájába. A Zéró Pont energia, melyet elértél, folytatni fogja a hajtóerővel való ellátásodat. Ez alatt azt értem, hogy ennek energiája arra fog késztetni, hogy légy tudatában a késztetéseidnek. A Zéró Pont kifejezi a zéró toleranciát bármilyen félelem, szegénység-tudatosság, áldozati tudatosság vagy a feltételekhez kötött szeretet tudatosság megtestesítésére. Légy tudatában az Arany Világ Arany Energiájának, amely betölti a Te Merkaba Járművedet és az Iker Énedét, és légy tudatában ennek az Arany Fénynek, ami betölti az Élet Virágát a szívcsakrádban.

(KT:12:12)


EGYIPTOM  -  PIRAMISOK

Gondolattal építették

Egy agykontroll-szerű u.n. felnagyított energiát használtak

A.- az emberek egy csoportja egy adott területre koncentrálja a gondolatot

B.-a gondolatok átkerülnek a kristályháló egy sorozatára egy másik embercsoporthoz, a korszak papjainak bölcsessége által

C.-a másik csoport ezt a felnagyított energiát használta fel a kövek felemeléséhez

Ez egy régi energiai technika

Az új energiában egyszerűbb lesz a teremtés

(T: 1: 11K)


EGYIPTOM  -  PIRAMISOK  -GIZA  -  OKTAÉDER  -  SZABAD ENERGIA PROTOTIPUSA

A SZIRIUSZI GEOMETRIA KULCSA::

A GIZAI PIRAMIS VALÓJÁBAN EGY OKTAÉDER, NYOLCALAPÚ TEST.

AZ EGYIK FELE NAP FELÉ MUTAT, EZ A FÉRFIAS VIBRÁCIÓJA,

A MÁSIK FELE, A NŐI, LEFELÉ TERJESZKEDIK, A FÖLD MAGJA FELÉ MUTAT.

A FENTI FELSZÍNI FORMA ÉTERI TITKA AKKOR TÁRUL FEL, HA TÜKÖRKÉPÉNEK EGYESÍTÉSÉT VIZSGÁLJUK

TÖBB SZAKRÁLIS JELENTÉST IS EZT HORDOZZ: JIN-JANG, HATÁGÚ CSILLAG, JÓNI ÉS LINGAM, ÉLETFA, NAP ÉS A HOLD

AZ OKTAÉDERRÉ KIEGÉSZÍTETT ALAKZAT, ÉS AZ ÁLTALA KIJELÖLT 7 IRÁNY MUTATJA A TITKÁT

7 IRÁNY: A NÉGY ÉGTÁJ, ÉS A MÁSIK 3: FENT, LENT, BENT

EZ A PIRAMIS: A SZABAD ENERGIA PROTOTÍPUSA

ÉS A FÖLD LÉNYEIT SZOLGÁLJA AZ ÓTA, AMIÓTA LÉTREHOZTÁK

EZ A SZÍRIUSZI GEOMETRIA KULCSA:

A GYORSÍTÓ ENERGIA MATERIALIZÁLHATÓSÁGÁNAK LEHETŐSÉGE

AZ OKTAÉDERBEN A 7 IRÁNY FELISMERÉSE A FONTOS

A HETEDIK PONT A BENT: AZ OKTAÉDER ÉTERI SZÍVE ÉS LELKE

A KVINTESSZENCIÁLIS GYÉMÁNTALAKZAT, AZ ÖSSZEKAPCSOLÓDÓ CSILLAGTETRAÉDER BELSŐ MÉRTANI FORMÁJA

(PC: 40-41)

 

 

EGYIPTOM  -  PIRAMISOK  -  RA-TA-BIN TRIÁD

A 3 piramist Nap szerkezetnek szentelték

Nagy népek érkeztek a Nap túloldaláról, és tanították a földi Embert, megosztották tudásukat velük.

Sokan visszatértek hazájukba, míg mások itt maradt, összevegyültek az Emberekkel

(R: 2: 93)

 

EGYIPTOM  -  PLEJÁDOK

Sok plejádi lény öltött teste az Ókori Egyiptomban

Az ott élők sokáig együtt dolgoztak a szoláris vezetőkkel

Rengeteg tudásanyagot raktároztak el a Felemelkedés, a Nagy Ébredés idejére

(Amorah)


EGYIPTOM  -  SZFINX

Mi van benne, az a fontos, nem az, ami alatta van

(K: 10: 13K)


EGYIPTOM  -  THOT TANÍTÁSAI

Fejlett spirituális gyakorlatok, Nap beavatások

Teleportálás, telekinézis, Merkaba beavatás

A Piramisok felfogják és továbbítják az üzeneteket, a Napból érkező kódokat Álomgyógyászat

Dimenziók közötti utazás

(Amorah)


EGYSÉG

AZ EGYSÉG ÁLLAPOTA  -  2005. 05. 05.

Az évezred 5. éve

Az év 5. hónapja

A hónap 5. napja

5 óra 55 perc 55 másodperckor

Nagy jelentőségű energiák áramlanak le a Földre

Ezek lehetővé teszik a férfi és a női energiák egyesülését

AZ EGYSÉG ÁLLAPOTA, melyben a tömegtudat szétforgácsolódik

A férfi és a női energiák közti megosztottság feloldódik

A férfiak és nők közötti viszony újra működni fog

(K: 2005. 05. 05)


EGYSÉG:  A FÉNY ÉS SÖTÉTSÉG VISSZATÉRÉSE AZ EGYSÉGBE

A Fény és Sötét a dualitásra volt beállítva a Földön, és Univerzumunkban

Egyik minőség sem preferálhatóbb a másiknál

A dualitás megtapasztalása segít megérteni a 2. Teremtést

A sok fájdalomnak, küzdelemnek célja volt

Magszinten a Fény és Sötétség energiájának elkülönülése megegyezés volt

A Fény és Sötét energiája mindig egységet alkotott, de a magasabb megértésre különült el

Az Egy fejlődésének megértése a Fény és sötét elkülönülése

A Fény és Sötét válasza: visszatérés az Egységhez

E kettősség még egy darabig párhuzamosan létezik

A Fénymunkások azok, akik, eljuthatnak az Egység visszatérésének érzetéhez

Az Egység érzetét kell a saját biológiába, érzelembe, elmébe bevinni         (T: 1: 5)

 

EGYSÉG KÖZVETÍTÉSEI  -  2001.JÚLIUS 12-14

KRYON NYÁRKÖZÉPI KONFERENCIA

KRYON-TÓBIÁS-MIHÁLY ARKANGYAL KÖZÖS KÖZVETÍTÉS

Teremtés Sorozat-Tóbiás 12-es lecke 3 része

(T: 2: 12K)


EGYSÉG  -  LEMURIA

AZ EGYSÉG VOLT LEMURIA LECKÉJE, mert úgy döntöttünk, hogy most senki sem megy, amíg nem megyünk EGYKÉNT mindannyian

(LW: 06. 04)


EGYSÉG  -  VALLÁSOK

Valamikor EGY Isten körül épültek fel a vallások

Minden dolog egységben van, a dolgok egységben vannak

Ezt így tartotta: Ábrahám, Hinduk, Buddha

AZ EGYSÉG SZEMÉLYENKÉNT: TE VAGY

Saját Istenközpontunkat találjuk meg, ne a másét

 

KRISZTUS ÜZENETE: ISTEN A SZERETET..

Az Isteni Egység a Szeretet erejében rejlik..

Mohamed és Mózes Gábriel Ark-tól, a Közlések Angyalától kapta:

Csak Egy Isten Van

Mohamed az egységre (Isteni Egységre) törekedett Ábrahámmal

 

AZ EGYSÉGÉS SZERETET ÉRZÉSEI  -  DIMENZIÓVÁLTÁS  -

4(5 !) DIMENZIÓ

Megéljük a kölcsönös kapcsolatok/kapcsolódások élményét

AZ ÚJ PARADIGMA AZ 5. DIMENZIÓ

Átéljük az egység érzetét a Minden Létezővel, amely a Szabadság és a Tudás forrásából fakad. Részben a fizikai, érzelmi és mentális testünk átalakulása is erre utal, az új dimenziótudatossággal : az EGYSÉGET ÉRJÜK MEG

AZ ELKÜLÖNÜLÉSNEK VÉGE

MEGSZŰNIK AZ ELIDEGENEDÉS ÉS A FÉLELEM

DUALITÁSNAK KELL LÉTEZNI ITT IS BIZONYOS SZINTEN

A VÁLASZTÁS SZABADSÁGA E KÉT RÉSZÜNK MOTIVÁCIÓJA

 

EGYSÉGESÍTÉS

- az én azonosságának isteni és emberi egységesítése

- érezd magad méltónak rá

- HA ISTEN KÉSZ ARRA, HOGY EMBER LEGYEN, AKKOR AZ EMBERNEK IS KÉSZEN KELL LENNI, HOGY ISTENNÉ VÁLJON

A 4. megértés segíti azt, hogy az Isteni energia egy teljesen új szinten fog jelentkezni, interdimenzionálisan, körök sorozatában, amely állandóan kifelé terjeszkedik.

Minden kör végén egy új szint kezdődik.

Az új energia akkor születik meg, ha minden egyes kör végére érkezünk.

(T: 5)

 

EGYÜTT

„Együtt kell haladnotok, vagy senki sem halad.”

(LW: 2003. 10. 15)



EGYÜTTÉRZÉS

AZ IGAZI EGYÜTTÉRZÉS: EGY MÁSIK LÉLEK PROBLÉMÁINAK MEGÉRTÉSE

A SPIRITUÁLIS EGYENSÚLY a Földön azt jelenti, hogy nincs emocionális test Ám együttérzéssel rendelkezik az ember anélkül, hogy az adott helyzetekben részt venne

(MY: 04. 10. 29.)


EGYÜTTÉRZÉS MÁSOKKAL

Az Együttérzés egy energia, egy Fény belőlünk

Lehetővé teszi számunkra, hogy keresztül menjünk a folyamatokon

Együttérezni: nem ítélkezni, vagy sajnálkozni

Az Új Energiát magunknak kell felfedezni

EZT MÁS NEM FOGJA TUDNI ÁTNYÚJTANI

Bárhová, bármikor, bármilyen munkahelyre megyünk, az új energiaeszközök a rendelkezésünkre állnak

(T: 4: 4K)


EGYÜTT-ÉRZÉS

AZ ÖSSZES LEHETŐ ÉLMÉNY MEGTAPASZTALÁSA

 

EGYÜTT-ÉRZÉS

A FÉNY KÜLDÉSE: LEGERŐSEBB DOLOG A BOLYGÓN

K:11:13


EGYÜTTÉRZÉS  -  PENTAGRAM CSILLAG  -  5 ISTENI ÉRZÉK

A csillag csúcsai jelzik az 5 isteni érzékelési folyamatot

Itt a bemutatásnál az óramuató járásával ellentétben megy a folyamat

De nem kell így sorba rakni. Mégis ez az irány felel meg a fizikai test meghatározó részeinek

EGYÜTTÉRZÉS. A lábaknál

Ha aktivizálni akarjuk, képzeljük el a lábunk elé

Ide kell fókuszálni az energiát

Ez segít az együttérzés pontjának aktivizálásában

Bármilyen sorrendben mehetünk

A belső kör csillaga minden egyes aspektussal kapcsolatban van

Minden íven belül Erőpontok vannak

A KÉPZELETTŐL AZ EGYÜTTÉRZÉSIG tartó ívben még egy energia van

Ezek összegződései egy új energiát kreálnak

 

Van még egy ív, a BAL KÉZ: a KÉPZELETTŐL a FÓKUSZ pontig

Ez is egy külön energia

A Kifejezés aktiválása segíti az energia kiteljesedését

(T: 3: 6K)

 


EL-AN-RA

Az Orion övcsillagai: AlNitak -AlNilam - Mintaka

EL

ÉL

ATYA

TEREMTŐ

AT EL

AN

ANI

ANYA

BEFOGADÓ

ANA-HITA

RA

RAG

FIÚ

TEREMTETT

MAG

(Solara+Nathanael)

 

EL MORYA

Felemelkedett mester

Péter tanítványaként testesült meg Jézus idején és 2002 körül lett Chohan

Az Isteni Akarat első fénysugarának őrzője a Föld és az emberiség számára

Ő AZ 5. DIMENZIÓBAN LÉVŐ PORTÁL ŐRZŐJE

A Spirituális Felemelkedés érdekében ezen a portálon kell majd először belépni az emberiségnek, és ezen kívül még lesz 6 másik portál

(Közvetítője: Aurelia Louise Jones)

www.foldimennyorszag.hu

 

EL MORYA

„El Morya, az újkor egyik felemelkedett mestere. Először, 1880-ban jegyezte őt fel Helena Blavatsky, a Teozófiai Társaság alapitója, és ismét a figyelem középpontjába került 1960-ban, Elizabeth Clare Prophet és más jelenkori tanitások szerzői által. Úgy tűnik, El Morya valóban emberként élt Ranbir Singh néven, Raja Gulab Singh fiaként, aki Kasmir kormányzója volt az 1840-es években. Kashmirt 1845-ben az angol hóditás fenyegette, azonban Raja Singh óriási pénzösszeget fizetett váltságdijként, hogy meggyőzze a briteket arról, hogy hagyják el országát. Raja halálakor, 1858-ban, Ranbir lett Kasmir maharadzsája. A történelemben Nagar és Hunza tartományok egyesitéséről vált ismertté, és mivel bizonyos emberséges és helyes civil törvényeket (kódokat) hozott létre.

Ranbir 1885-ben halt meg, és ebben az időszakban írta Helena Blavatsky könyvét a felemelkedett mesterekről, mely anyagát a spirituális partokról kapta üzenetként. Ő kijelentette, hogy egy ideig együtt volt Indiában El Morya-val, és arra gondolt, hogy a közte és Ranbir közt lévő barátság védelmezéseként álnév alatt mutatja be őt.

Helena Blavatsky Teozófiai Társasága az El Morya fogalmát a következőképpen határozza meg: “egy Rajpoot nevű törzs neve, mely arról kapta nevét, mivel teljes egészében a híres Moryan király leszármazottai voltak ők, Marya Nagara tartományából.
A  Moryan Dinasztia, egy Kshatriyas névvel kezdődött, a felemelkedett Sakya vérvonalából, mely szoros kapcsolatban állt  Goutama Buddhával, a Himalájában lévő MoryaNagara nevű város alapítójával”.

Mind Blavatsky, mind Clare Prophet, Rajput hercegként és Tibeti Mahatma-ként utalnak El Morya-ra - mindkét elnevezés Ranbir leírásának felel meg. Íme az ő külső leírása: " Sötét bőrű, kissé telt ember, ragyogó, szeretetteljes mosollyal arcán és szélesre tárt karokkal” hogy átöleljen minket, és energiájával elárasszon, mely hitetlenségünket hitté alakítja, minden rossztól megvédelmez minket pajzsként, és szeretetbe burkol minket.”

(FELEMELKEDETT MESTEREK)


ELÉGEDETTSÉG

Ha elégedettek vagyunk, akkor a holtpontra jutunk

(Baird)


ELEKTROMOS TÖLTÉS  -  BETEGSÉGEK

Betegségek: Amikor a fizikai állapot hologramja hanyatlásnak indul és elveszti elektromos töltését

Alacsony töltés a testen, ez a rák oka is

A test elektron készlete lemerül, kevesebb szabad elektront tartalmaz

Ivóvíz, élelmiszer, levegő tartalmazhat kívánatos mennyiséget, ha tiszták, ahhoz, hogy az elektromos szint fennmaradjon

Az Egészséget, a jólétet a magasabb elektromos szint támogatja a testben

A magasabb fénytest aktiválása után többé nem leszünk betegek

Minden betegség először a test elektromos lenyomatának megváltoztatásában nyilvánul meg mielőtt fizikai valósággá válna

A betegség nem hirtelen érkezik, hanem a bioenergia mezőben fejlődik ki először

(SCH: 06: 03)

 

ELEKTROMOSSÁG  -  EGÉSZSÉG

Távol lenni az elektromágneses sugárzástól

A fekhelyet legalább 3 méterre tenni minden elektromos géptől, vezetéktől

Ne használjunk elektromos takarót

Távol lenni elektromos fűtőtesttől, elektromos fűtőtesttől, vízágyat mellőzni

Elosztók, vezetékek közvetlenül ne legyenek a fekhely mellett

(K: 1: 1)

 

ELEKTRON HULLÁMTERMÉSZETE

A Kvantum valószínűségi hulláma nem látható, a szabad elektron hullámai másodpercek alatt szétterjednek a városban, mint egy víz hulláma

DE CSAK LEHETŐSÉGKÉNT

(Goswami)

 


ELEKTRONNYERÉS

Ha egy fémre rávilágítunk, fényelektront kapunk

Ha egy fémet melegítünk, szabad elektronok jönnek létre

Kovácsolásnál tudatunkkal megválaszthatjuk, megszólíthatjuk a fémet, hogy milyen legyen

Az elektron-kvantum csak a lehetőséget mutatja fel

(Goswami)

 


ÉLELEMÚJ ENERGIÁBAN

Az élelem. Jelenleg bárminek az előállítása, legyen az hús, gabona, vagy gyümölcs, gyakorlatilag viszonylag durva. Nincs meg a valódi megértése annak a dinamikának, ami a Föld, a Nap és a Hold között áll fenn a növény növekedését illetően. Létezik ugyan valami alapvető megértés a termőföld kapcsán, de az is rendkívül korlátozott, és nagyon régi energiás. Az az alapszintű megértés létezik, hogy ha az ember elültet valamit a földbe, majd öntözi azt, és éri egy kis napfény, akkor az vagy növekedésnek indul, vagy nem.

De elkövetkezik az ezek között a dolgok között fennálló kölcsönhatások egészen új megértése – az energia, a növény és az élelem közötti összefüggések megértése, olyan szinten, hogy az elkövetkezendő húsz éven belül minden család, akinek van egy kis kertje, elegendő élelmet tud majd termelni saját, és a körülötte élő szomszédsága részére. A tápanyagot, vitamint és tiszta energiát tartalmazó élelmiszerek elegendőek lesznek a test fenntartására, és akkor majd nem kell ilyen nagy mennyiségeket ennetek. Látom, hogy néhányan – különösen ezen a kontinensen – jól megpakolják a tányérjukat, hogy elegendő tápanyaghoz jussanak. Mennyi tápanyagot tudtok a tányérotokra rakni? Ennek nagy része nem nevezhető tápanyagnak, hiszen a mostani élelmiszerek nagy része alig tartalmaz valami életerő energiát. Még azok az élelmiszerek is, amit frissen szednek a kertből, körülbelül kettes arányszámmal rendelkeznek tápanyag és életerő energia vonatkozásában, mikor könnyedén rendelkezhetnének harmincas vagy negyvenes arányszámmal. Az általatok megevett élelem valójában nagyon kevés hatással bír a testre, ezért kell akár ötször vagy hatszor is ennetek egy nap.

A testetek, és az általatok elfogyasztott élelmiszer nem érti ezt az egész dolgot. Az élelemről az tanultátok, hogy egyfajta alapot biztosít a tárolásra és a hasznosításra. Pedig az étel gyakorlatilag sokkal intelligensebb is lehetne. Ez itt a lényeg. Ez az, amin az egyik tudós jelenleg dolgozik – azon az intelligens ételen, ami magas szintű életenergiát tartalmaz; és olyan intelligenciával bír, hogy tudja, hogyan táplálja az egész testet, és hogyan ossza szét magát az egész szervezetben. Valamint azt is tudja, hogyan raktározza el a megfelelő mennyiségű tápanyagot, ami ahhoz szükséges, hogy napokig, sőt hetekig is elegendő legyen, anélkül, hogy újra enni kelljen, valamint hogy zsírként kelljen azt eltárolnia. És ez közeledik, Shaumbra. Már itt áll a küszöbön.

T:8:10

 

ELEMEK ÖRANGYALAI (4+1)

Ők alkotják meg az Univerzumokat

Elkísérnek az összes földi inkarnációinkban

A fizikai világ elemeiben nyilvánul meg, olykor egy cél érdekében összevegyítik rezgéseiket

(Dascalos: Gnózis II.)

 

1. MICHAEL arkangyal

Fény és a Tűz

MA-Ha-EL: MAHA= Nagy, EL= Élet, Lélek, Isten

A Lelkek védelmezője

Színe: piros

(Dascalos: Gnózis II.)

 

2. GABRIEL arkangyal

Az egész fizikai világ védelmezője

KHA VIR EL: GA, KHA= vágy, megnyilvánuló szeretet, BIR, VIR= a víz, Folyadékok uralkodója

A föld ¾-e a víz elemet reprezentálja

Színe: kék

Michael+Gabriel a vér létrehozói

(Dascalos: Gnózis II.)

 

3. RAFAEL arkangyal

A Naprezgésű Isten

Az egész Föld Rafael fennhatósága alatt áll

Az éteri vitalitás a prána elem ura

Hozzá tartozik az elektromágneses mező

Színe: a piros és kék kombinációja, a viola minden vibrációja

RA= Nap, FA= Rezgés (v.ö.: Fá hang, a szív csakra hangolása)

(Dascalos: Gnózis II.)

4. URIEL arkangyal

Az ember fizikai testének koordinátora

Felügyeli a rend és a harmónia törvényét

U= Tér védője, RA= Nap: TérNap Isten

Színe: ezüstfehér

(Dascalos: Gnózis II.)

5. SHAMAEL arkangyal

A Föld elem irányítója

A földi szférákban megmutatkozó különleges jelenségek

SHAM= Fény, A= nőiesség, EL= Isten

(Dascalos: Gnózis II..)

 

 

ELEMENTÁLIS SZELLEMEK

Levegő: Szilfek

Tűz: Szalamanderek

Víz: Sellők

Föld: Manók

A teremtés segítői, utánzói az emberi létformáknak

Dualitásban léteznek

(SG)


ELEMENTÁLOK

a természet elementálok a fejlődésük során angyali síkra jutnak

párhuzamosan fejlődnek az emberi élet vonalával

Gnómok: Föld

Tündérek: levegő

Szilfek: víz

Szalamandrák: Tűz

WE:2:28


ELEMENTÁLOK  -  LEMURIA

Az Elementálok egy család volt Lemuriában, akik a bolygó növényeinek, ásványainak, állatainak gondjait viselték

A 3. D.- s ember már nem volt képes látni őket, és elüldözték őket

A Föld alá menekültek, visszahúzódtak a Földbe, így itt kevesen maradtak

A TERMÉSZET VILÁGÁNAK KIJELÖLT ŐRZŐI

Az emberekkel együtt fognak dolgozni a Földön

Hogy megteremtsék a Földi Paradicsomot

(SCH: 05. 04. 11)


ELEMENTÁLOK  -  TERMÉSZETSZELLEMEK

„Fizikai testtel és Énnel nem rendelkező, őket fizikai érzékszervekkel nem észlelhető, magasabbrendű lényekből kivált, és az ő irányításuk alatt álló élőlények. Maga az ember is teremt elementálokat, gondolatai, érzelmei, vágyai által.”

(Váradi T.: Máté Evangéliuma)

 


ELENGEDÉS

 

ELENGEDÉS

AZ EGYIK LEGNAGYOBB KIHÍVÁS

Sok mindent, amit drágának találtunk, el kell engednünk

Ez félelmet kelt, hogyha elhagyjuk ezeket a dolgokat, hogyan fogunk élni

(T3: 9K)

Állj Félre az Utadból, Hagyd elmenni a dolgokat

Lépj be az ürességbe

Identitásnélküliség a régi energia elengedésével kezdődik

Menj ki a fejedből, Engedd meg aztán, hogy az Istenséged előrelépjen

Új világosság, új megértés következik

Ez az Új Energia megváltoztatja körülötted a dolgokat

Ami azt mondja: ISTENEK VAGYUNK

(T: 3: 11K)

- ragaszkodás a múlthoz

- az elveszettség érzése (munka, társ, személyiség)

- az üresség érzése

- áldozatok energiái

- az elengedés az igazi energia átalakítása: a múlt gyógyítása

(T: 5)


ELENGEDÉS

Az energia Elengedése nem a halált jelenti

Nem a történeteink megsemmisítését

Nem a megtagadása dolgainknak

Nem a valami elől való menekülés

Csak azokat, amelyeket korlátoztunk, behatároltunk

Ez az Energia feloldása, a szorítókapcsoké, záraké, korlátoké

A Teremtéseink energetikai szerkezetének, korlátjának, kontrolljának a levetése

(T: 6: 11K, 6: 12)

 

ELENGEDÉS

Az Elengedés, egy hihetetlen útra vezet

Elengedjük el azt, ami nem megfelelő a következő szintre, lépésre

Áldás, amikor Elengedjük kapcsolatainkat, mert amikor azokat Elengedjük, akkor Önmagunkat is

(T: 6: 12NyK)

 

ELENGEDÉS

Az „elengedés” felszabadító, és megadja nektek azt az erőt, ami ahhoz kell, hogy kiterjesszétek a tudatotokat és a világotokat. Minél magasabbá válnak vibrációs mintáitok, annál cseppfolyóbbá válnak a körülöttetek lévő megszorítások

Dualitás spektrumotok határai egyre keskenyednek, és a választás ingája egyre kevésbé fog kilengeni a középponttól jobbra vagy balra.

Ennek eredményeképpen érzékelésetek és éber tudatosságotok ki fog terjedni és exponenciálisan meg fog emelkedni.

RN:07:05

 

 

ELENGEDÉS  -  AHA NYELV HASZNÁLATA

Megkérdezzük Istenségünk szintjeit: mi az, ami Elengedésre vár?

Megvárjuk a választ, de az nem azonnal jön

Ha azonnali (rögtön) a válasz, a hang nem a legnagyobb igazság helyéről jön

Beletelik egy kis időbe, mire használni tudjuk

Nem közvetlen válasz lesz, és nem fogjuk hallani

Ezt egy kis idő után meg fogjuk érteni

Ez az AHÁ Élmény

(T: 3: 4K)


ELENGEDÉS  -  ANGYALOK MUNKÁJA

Amikor elengedünk 15 élettel ezelőtti félelmeket, akkor az angyaloknak is vissza kell oda menniük, hogy segítsenek megváltoztatni ezeket az energiákat

Rengeteg munkájuk van, mert Nagyon Jól Állnak a Dolgaink: igen begyorsítottuk az Átalakulást

Az Angyalok el se tudták volna képzelni, hogy ide jutottunk

Az Új energia építése folyik

Nem csak az Új Generációknak, hanem olyan spirituális entitásoknak is, akik ebben fognak élni

(T: 4: 1K)

 

 

ELENGEDÉS  -  DUALITÁS

A FÖLDRE ÉRKEZÉSTŐL 1999-IG LÉTEZETT A DUALITÁS

Két erő a Földön és az Univerzumban

Ez egy életmód volt (fehér és fekete, jó és rossz, férfi és nő stb.)

Nagy tapasztalás és próba volt

NEM RÓLUNK SZÓLT A PRÓBA

Csak 2 oldala volt mindennek

Beléptünk ebbe az energiába és elfogadtuk

Úgynevezett Spirituális Amnézia alatt éltünk (nem tudtuk, kik vagyunk, honnan jöttünk)

Megkezdtük a tanulás és a megértések hosszú körét

Két erő, amelyek elkülönültek a tudatosságban

Majd a két erő eggyé válik és visszatér

Mindegyikünk birtokolja ezt az ajándékot

Képesek vagyunk visszatérni az egységben való megértéshez

(T: 1: 12)

 

ELENGEDÉS  -  ENERGIA

Minden energiának ki kell szabadulnia a szerkezetéből

Képesenek kell lenni arra, hogy kiterjedjen

Az Energia a Beteljesülést és a Szabadságot keresi

CSAPDÁBA EJTETTÜK AZ ENERGIÁT

1. Ebben az illúzióban

2. Ebben a testben

3. Ebben a személyiségben

Ideje kiszabadítani:

- A Változás a legcsodálatosabb dolog

- Szerepjátékok: játsszunk, legyünk különbözőek

- Vegyünk fel különböző személyiségeket, más neveket

- Így könnyebb megformálni, megváltoztatni az Energiát

(T: 6: 9)


ELENGEDÉS  -  ENERGIA MEZŐ ELENGEDÉSE  -  BELSŐ EVOLÚCIÓ

Az elengedés a kiterjedt energia mező elengedése, és Belépés a BELSŐ ESSZENCIÁBA

Az Elengedés a régi utak elengedése

A régi kapcsolódások elengedése, amelyek eddig energiát hoztak

ELENGEDÉS: BELÉPÉS A BELSŐ EVOLÚCIÓBA

A Belső Evolúciónak: nincs szüksége erőre, nincs ereje, mert a régi két erőre épült

Nincs szüksége külső szimbólumrendszerre, külső kapcsolódásra, mert belül van

(T. 7: 10)


ELENGEDÉS  -  HÍZÁS

A sötét részünk, a rögzített negativitás elengedése után, a test feltöltődik azzal, AMIK VAGYUNK, és teljességet érzünk ekkor

Sokszor ezt a keletkező űrt az elengedés után, étellel próbáljuk feltölteni, ez a Hízás oka

(T: 6:3K)

 

ELENGEDÉS  -  A KARMATISZTITÁS ADOMÁNYA

Az elengedés lehetőségét, a Harmonikus Konvergenciát, az 1987-et követő mérés utáni folyamatok hozták be lehetőségként

A Felemelkedés útjának egyik állomása: nagyobb béke, kevesebb aggódás

Lelki-szellemi út és megállapodás

(K: 4: 5)

 

ELENGEDÉS  -  MEGENGEDÉS

Ez egy lépés, utolsó lépés, az új energiákba mozdulás előtt

Megelőzi az Istenséggel való egyesülést

Szokatlan lépés az utolsó folyamat: A VÉGSŐ ELENGEDÉS ez a folyamat

Elengedni és elfogadni a dolgokat az életben

Álljunk a megengedés helyén, és ne befolyásoljuk (ha esik, akkor esik, ha süt a Nap, akkor süt)

A betegségeket ne próbáljuk az elmén keresztül befolyásolni

A MEGENGEDÉS egy új nézőpontot hoz, elkezdünk hatni a teremtésre, ha szerető módon tesszük

(T: 1: 14)


ELENGEDÉS ÉS MEGENGEDÉS-ÚJ ENRGIÁBAN

Jelenleg az energia mozog. Az energia mozgásban van és arról van szó, hogy engedélyezed belépésed abba a mozgásba. Ne félj attól, hogy elveszítesz néhány dolgot vagy kudarcaid lesznek, mivel e dinamika által, saját energiád ezen evolúciója által megjelenik az a beteljesülés, mely meghozza magát a boldogságot. A bőség inkább másodlagos, mint a többi dolog, de arról a vágyról van szó, hogy saját energiád mozgásban legyen és tegyél valamit.

Ezeket a blokkokat magad elé helyezted és magas falakhoz hasonlóak ezek, bár csupán illúziók. Tulajdonképpen, mihelyt te és partnered felszabadítod a dolgokat, valami új fog megjelenni. Nem fogja feltétlenül betölteni a régi teret, hanem egy új térben fog megjelenni.

 

hajlandónak kell lenned ilyen messzire elmenni. Azt kell kívánnod majd, hogy mindent engedsz elmenni. Ez a tény önmagában egy félelmetes, de felszabadító javaslatot képvisel. Abszolút szabadságot jelent, annak tényét, hogy semmire nincs szükséged mindezekből. A legrosszabb ami történhet az, hogy mindent elveszítesz és meghalsz.

T:8:10K

 

ELENGEDÉS  -  RÉGI HIEDELMEK

Elsősorban ezeket kell elengedni

Fogva tartanak bennünket

Nem egy adott helyzetről, szituációról van szó

Nem merünk addig elengedni semmit, amíg nem találunk helyette valamit

Elengedésükkor bízzunk Isteni Énünkben, és akkor a dolgok elkezdenek működni

Attól félünk, hogy elveszíthetünk valamit

Az úton el van rejtve minden teremtőeszköz, energia, amire szükség van

Már akkor odatettük az ösvényre, amikor még rá sem léptünk

A félelem és az illúzió jelen van

De az új utakat a régi hiedelmek elhagyásakor fedezhetjük fel

Bízzunk magunkban és az egész teremtésben, és minden el fog jönni, amire szükség van

(T: 2: 1K)

 

ELENGEDÉS  -  VALLÁSOK  -  HIEDELEMRENDSZEREK

Egyensúlyunk megtartása miatt mindig rajtunk kívül álló dolgokba kapaszkodtunk

(hiedelemrendszerek, entitások)

Meg kell kezdeni ezekről való fokozatos leválást

AZ ELENGEDÉS FOKOZATOS FOLYAMAT

Teljesen új Egyensúly állapota jön létre

Megengedése annak, hogy Minden pillanata az életünknek friss és új legyen

Saját középpontba, ne hiedelemrendszerekbe kapaszkodjunk

A leválás alapja: megkérdezni, miért van, ott és mire szolgált

 

 

Vallások és Hiedelemrendszerek:

Bizonyos energiastruktúrák, amelyeket magunk köré építettünk életről-életre

Mint a kagylóhéj van körülöttünk

Már lehet engedélyt adni ezeknek a felülvizsgálatára (kereszténység, tömegtudatosság, politikai szándék)

Ha megalkotjuk ezeket, elkezdenek Önfenntartókká válni

Vannak hiedelemrendszereink: magunkról, másokról, egyénekről, csoportokról, Istenről, Univerzumról

A Hiedelemrendszerek rögzítik az energiákat

Korlátok, melyeket mi helyeztünk oda

Válasszuk a leválás mókásabb oldalát: nevessünk rajtuk

(KT: 06. 03. 15)

 

ELENGEDÉS-VÁLÁS

Valóban, az első dolog, amit tenni kellene, hogy elengedj minden elvárást és listát ezzel a problémával kapcsolatban...és birtokold a teljes könyörületességet az iránt, aki a partnered...és, hogy megértsd, itt az idő. Látni fogjátok ismét majd egymást a mi oldalunkon. Még lehetnek kalandjaitok együtt itt, vagy visszatérve ott a Földön. De az elválás csupán ideiglenes bármelyikőtök számára.

Energetikailag értsétek meg, hogy elengedhettek minden köteléket, mely közöttetek van. És ti elengedhetitek azokat. És értsétek meg, hogy amint nem hordozzátok ezt az energiát, akkor el fogjátok veszíteni az ingeteket is, mert akkor az bizonyosan meg fog történni, hogy sokkal nagyobb bőséget fogtok elhozni, mint ami korábban volt együtt. Tehát ne engedjétek, hogy ez egyáltalán probléma legyen.

Egyszerűen engedjétek el szeretettel és érezzetek teljes könyörületet az iránt az ember iránt. A sebek nagyon gyorsan fognak gyógyulni a számukra.

T.5:5K

 

 

ÉLET

ÉLET:

Soha nincs vége, az életerőt senkitől nem lehet elvenni

(R: 1: 6)

 

Mindenki azért jön ide, mert itt akar, ezen a síkon szeretne élni, érzéseket megtapasztalni, amelyek kiteljesítik világunkat

Az isteni gondolat a Fény rezgéstartományába kerül, onnan elektronná lassul és ebből lesz a tömör anyag

A jelenlegi létsík anyaga: a megsűrűsödött Fény

(R: 1: 7)

 

Folyamatos létezés

A szüntelen fejlődés eredménye, a mélyebb igazság megértése

Nincs igaz és hamis, csak a folyamatos fejlődő létezés

Csak a létezés számít a teremtés szempontjából         (R: 1: 12)


ÉLET

Minden élet egy gyakorlat arra, hogy lelkünket megtisztítsuk, fényessé tegyük.

(Mária)


ÉLET

Minden Élet és Minden halál forrása Te vagy

Doreal: 151


ÉLET

Az élet önmagától beteljesedő prófécia".

LW:07:04


ÉLET 3 SUGARA

az örök létezők a Naprendszer és a bolygó fejlődésével dolgoznak

az élet 3 sugarát testesítik meg:

BÖLCSESSÉG, SZERETET, ERŐ

WE:2:23

 


ÉLET  -  3./4.-5./6. DIMENZIÓKBAN   -  NAPRENDSZER

A NAPRENDSZERBEN, A 3-4 DIMENZIÓKBAN MÁSHOL NINCS ÉLET,

DE AZ 5.-6. DIMENZIÓK HEMZSEGNEK AZ ÉLETTŐL         (RN: 06. 07)

 

AZ ÉLET 12 ARANYSZABÁLYA  -  GUINEVIRRE LADY CAMELOT

Lady Guinevirre, felemelkedett mesternő, Kuthumival együtt adta át, Michelle Eloffon keresztül 2004.04.24-én: az Élet 12 Aranyszabálya alapelveit

Tanulmányozása óriási változást hoz az életünkbe

Ezek az alapelvek támogatják a testünkben történő genetikai változásokat

A DNS egyre aktívabbá válik, minden egyes beavatásra

Mindegyik alapelv az év egy hónapjának felel meg

Mindegyik alapelv a nap óráinak (12 óra) felel meg: a világos/sötét részben,

Valamint adekvát a 12 bolygó, a Szeretet 12 különleges mesterének segítségével

Bármelyiket is választjuk, azzal kapcsolatban a Vezetőnk és a Szellem segítségünkre lesz.

12 héten belül a 12 Aranyszabályt KELL INTEGRÁLNI FELEMELKEDÉSÜNKBEN, ledolgozandó a 4 alacsonyabb típusú tudatosságunkat: áldozati, szegénységi, bujaság, feltételhez kötött szeretet.

Ezek mind Camelot aranyszabályai voltak

 

 

CAMELOT 12 ARANYSZABÁLYA  -  GUINEVIRRE LADY CAMELOT

1. ŐSZINTESÉG

Légy hű magadhoz, az vagy, aki vagy, az igazság elismerése és kimondása

2. SZERETET

Feltétel nélküli Szeretet: Lady Nada Istennő világítja meg

Önmagunk Szeretete, Ön szeretet, hogy elfogadjuk magunkat.

Olyanok vagyunk, amilyenek vagyunk, megengedjük magunknak, hogy Emberek legyünk, és tanuljuk leckéinket. mely magad tisztelete és az, hogy mások is tiszteljenek

Másokat is tiszteletbe kell tartani

3. EGYÜTTÉRZÉS

Hozzásegíteni másokat, saját Fényüknek megtalálásához

Meghagyni mások Szabad Akaratát

4. NEM-ÍTÉLKEZÉS

Az Ítélet mindig visszatükröződés

Ítélkezéssel Önmagunk felett Ítélkezünk

Ez volt idáig az Emberek 2. Alaptermészete

5. KREATÍV KOMMUNIKÁCIÓ

A kreativitás feldolgozza az elfojtást, az elnyomást, a depressziót, és

az addig elutasított aspektusok feldolgozásában is segít

Tudatában kell lenni, hogy a kommunikációval milyen érzéseket vetítünk ki (pl. szavakkal)

Minden egyes szó teremt pozitivat/negativat

6. TUDATOSSÁG

A tudatlan élet felelőtlen élet, nem bízunk akkor a képességeinkben

A tudatlanság, nem engedi megtalálni a megoldásokat

A tudatlanság a lélek stagnálását hozza

A stagnáló energia megreked, és betegségeket hoz

7. FELELŐSSÉG

Felelősek vagyunk Magunkért, Istenért, a Földért, a többi emberért

Elősegíti a bolygó tudatosságának emelését

8, TISZTELET

Minden élő, minden létező tisztelete

A MINDEN LÉTEZŐ: A SZERETET MANIFESZTÁCIÓJA

Az élet összes formájának a tisztelete

A látható és láthatatlan birodalmak tisztelete (tündérek, manók, virágok: a szeretet őrző)

9. HŰSÉG/LOJALITÁS

Önmagunkhoz, azokhoz, akik ránk bízták magukat, hűség azokhoz, akik szeretnek és tisztelnek bennünket

10. SZENVEDÉLY

Az élet iránti szenvedély lehetőséget ad a továbbhaladásra

A Szenvedély szüli a Kreativitást

A Kreativitás az életet Adó Erő, Minden energia kreatív

A Szenvedély lehetővé teszi az Istenség kinyilvánítását

Az Élet szeretete látja az örömöt, és elfogadja az élet ajándékait

11. IGAZSÁG

Az Igazság mindent egyensúlyba hoz

MINDEN DOLOG, AMIT AZ ÉLETBEN TETTÉL: HELYES VOLT (a rosszak is)

Megbocsátás másoknak és magunknak

Minden részünket meg kell gyógyítani, és szembenézni a múlttal

12. HIT

A Hit a szívben van

Átsegít a legnehezebb kihívásokon

ÉLET ANYAGA

Kémia, Matematika, Szimbólumok: az élet anyagát jelképezik.

A kémiai elemeket az Isteni Szeretet tartja fenn.

(Mária)


ÉLET  -  BŐSÉG  -  HALÁL

Nincs halál, csak élet van

A pillanatban való élet

Az örömmel való élés

A Feltétel nélküli élet

Ahol nincs jó és rossz

Még akkor sincs, ha ezt így gondoljuk

Ha megengedjük elengedni egyéniségünk korlátját: Egésszé válunk

Akkor MEGNYÍLIK AZ ÖSVÉNY

Ha elfogadjuk azt, mindazt, amik vagyunk

Akkor a halál félelme eltávozik

A Bőség az Élet eredménye

Nincs Halál, csak átmenet van és megújulás

Amikor lélekzünk, az Istenségünket lélekezzük be, a Tele életet

Akkor Minden egyensúlyba kerül ebben a pillanatban

A MOST pillanatában ott van a Bőség

A BŐSÉG A MOST PILLANATÁBAN AZ EGYENSÚLY PONTJA,

AZ ÉN EGYSÉGE ÖNMAGÁVAL

(T)

 

 

 

 

AZ ÉLET CÉLJA

AZ ÉLET CÉLJA:

Részt vegyünk benne Teremtőként

Végtelenül szabadok vagyunk benne

Azt tesszük, amit akarunk

(R: 1: 13)

Senki sem adott céllal születik erre a létsíkra

Isten hatalmat adott kezünkbe, ez az Ő szeretete

Egyedül Mi ismerhetjük meg az Ő útját

A tapasztalatok szerzése: az élet. a létezés maga

Az élet végigélése, minden pillanat megélése, ez a Teremtés

Tapasztalni, teremteni jöttünk

Az alkotókedvünk kiélése         (R: 1: 14)

ÉLET CÉLJA

1. Egyszerűen az, hogy létezzünk

2. Egyszerűen az, hogy ITT LEGYÜNK

3. Nem kell, hogy küldetése, vállalása legyen

4. Nem kell cél (kontroll)

5. A Cél Nélküli létezés: Új Szabadságot teremt

6. Legyünk beteljesültek

(T: 6: 1)

 


ÉLET CÉLJA  -  KÜLDETÉSÜNK

LESZÜLETÉSEKTŐL-LESZÜLETÉSEKIG ARRA VOLTUNK KIKÉPEZVE, HOGY MEGTALÁLJUK, TRANSZMUTÁLHASSUK A KRISZTUSI ENERGIÁT

Ezeket kívül kerestük, de BENNÜNK VAN

Egy alagutat készítettünk a régi és az új energia között

(T: 2: 10)

 

ÉLET ELVEVÉSE  -  GYILKOSSÁG

Ha egy ember elveszi a másik életét, az életet vesztő visszatér a fátyol másik oldalára

Egy ideig gyógyul, aztán visszatér a Földre

Gyilkosság: csak egy kicsit korábban szabadítjuk meg tervezettnél

 

ÍTÉLET - GYILKOSSÁG:

Mások elítélése a karmát szaporítja

Ilyenek az ítélethozók is (bírók, ügyvédek, esküdtszék, köznép)

Az újságolvasók is, aki eldöntik, hogy a gyilkosság, helyes, vagy helytelen volt

(T2: 11K)

 

ÉLET  -  EMBER

A dualitásból fakad a kezdet és a vég képzete

A lineáris idő illúziója az Emberiség számára lett megalkotva

Örökéletűek vagyunk MINDKÉT IRÁNYBA

A bennünk lévő spirituális életerő megsemmisíthetetlen, mindig volt és mindig lesz

Isteni Rész, az Egész Része                (K: 6: 1, 6: 6)


 

ÉLET ÉRTELME

a lélek emberi megtapasztalásán keresztül definiálni az életet

ez az ISTEN-EMBERI TAPASZTALÁS

LW:07:02


ÉLET ÉRTELME-ÉLETKÖREINK

Ezt kell tennetek, meg azt kell tennetek.” Ez nagyon régi energia volt - néha több ezer éves – de ti nagyon sokáig kitartottatok mellette. Nagyon sokáig ragaszkodtatok ehhez az energiához, és azt mondtátok: „Mondjátok meg, hogy merre menjünk!” Mi pedig azt mondjuk, hogy tegyetek meg köröket, csak hogy lássátok mit hoztok létre így. Fantasztikusak vagytok, mikor ezt csináljátok! És akkor – legnagyobb ámulatunkra – egyszer csak elértek egy célt a körön belül! Olyan varázslatosak vagytok! Akkor aztán feltekintetek ránk és megkérdezitek: „Mi az élet értelme?” mi pedig visszakérdezünk: „Mi az élet értelme?”, mert ti vagytok azok, akik ismerik ezeket a válaszokat, nem mi. Az általatok játszott játék nem arról szól, hogy válaszokat keressetek az életre, hanem arról, hogy lelketek emberi megtapasztalásán keresztül definiáljátok az életet. Ezt az isteni ember-tapasztalást keresitek. Ti vagytok azok, akik úgy döntöttek, hogy magukra öltik a fátylat. Néha pedig úgy döntötök, hogy köröket rótok le, hogy így rájöhessetek, hogy ti teremtitek az utat – az út nem úgy keletkezik, hogy mi megmondjuk nektek, merre forduljatok. Olyan nagy öröm most titeket teremtés közben látni, mert nagyon sokáig az üzeneteink süket fülekre találtak. Közösségként képtelenek voltatok megérteni, hogy mit jelent az emberiség igaz ereje és hatalma, de most itt vagytok, és magatokhoz veszitek a hatalmatokat és éltek vele olyan módokon, ahogy azelőtt korábban sohasem. Számunkra, akik a fátyolnak ezen az oldalán vagyunk, ez nagyon izgalmas.

LW:07:02

 

 

AZ ÉLET ESSZENCIÁJA:

 

A SZABAD ÖNKIFEJEZÉS JOGA

SZABAD FEJLŐDÉS

ÖNMOZGÁS

SZABAD AKARAT

SZÜNTELEN MEGÚJULÁS

A SZABADSÁG GYARAPÍTÁSA

VÉG NEM LÉTEZIK

NINCSENEK TÖRVÉNYEK ÉS ÉLETSZABÁLYOK

(R: 1: 13)


ÉLET FÁJA

 

EGY RENDKÍVÜLI NÖVÉNY, OLYAN TÉRENERGIÁKAT TÁROLT,

AMELYEK A LÉT ÖREGÍTŐ ELEMEIT KÖZÖMBÖSÍTETTÉK

Egy szuperkémiai akkumlátortelep

A nemzetek gyógyítására való energiákat tartalmazott

A gyümölcse fogyasztója sokáig élhetett ezzel

(T: U: 3)

 

ÉLET FELFEDEZÉSE 2010-IG  -  VÍZBEN-GYÓGYÍTÁS

Ebben az évtizedben az Élet felfedezését fogjuk megtalálni a vízben és a levegőben

Az Élet fogalmát újra fogjuk definiálni

A víz intuicóval való gyógyászati használatát a tudatosságunk által fogjuk használni: az „Érett Víz” előállítását a normális vízből

(K: 10: 2)

 

ÉLET  –  HOSSZÚ ÉLET

Azokban az országokban növekszik, ahol minél önzetlenebbek az emberek

(Cayce)


ÉLET ISKOLÁJA  -  SZINUHE

Először Szinuhe-re mondták, Aknaton-Aton mostohatestvérére, udvari orvosára:

Kijárta az Élet Iskoláját, azaz beavatott volt.

 

ÉLET  -  ISTENI FÉNY

Minden élet kiegyensúlyozottá válik,, és az Isteni Fény felé tart, a Minden Élet Forrása felé

(W. E.)


AZ ÉLET KELETKEZÉSE  -  TEREMTÉS  -  AZ ANYAGI VILÁG

Elgondolt gondolat és a hozzáfűzött érzelmek

A Fénynek megfelelő rezgésszámmá tágulnak

A fényrészecskék lelassulása során keletkeznek az elektronok

Az elektron anyagi részecskévé változik

Az elektront évmilliókig formálták, míg létrejött

A negatív és pozitív pólusok között elektromos erőteret (elektromos áramot) hoz létre

Az elektron az elektromágneses térben durva anyaggá tömörül

Az elektron anyaggá sűrítése több milliárd évet vett igénybe, s lett emberré

Molekulákba és sejtekbe rendeződve születnek meg az élet alakzatai

A sebességgel nem rendelkező szubsztancia (gondolat) fénnyé tágul

A fény rendelkezik már sebességgel

Lelassulásával létrejönnek az anyagi világ alakzatai

Ez a gondolat legalacsonyabb rezgésű formája

Ez a forma egy újabb dimenziót nyit meg

Mi alkotjuk meg ezekből az univerzumokat, napokat, csillagokat

A teremtés több millió évet vett igénybe

Kezdetben még fénylényként nem volt testünk

Bármit elgondoltunk, az létrejött

Mi alkottuk bele a teremtésbe az értelmet, az ösztönöknek nevezett genetikus viselkedés- mintákat

VALAMENNYI ÉLŐLÉNY MAGÁBA HORDJA AZ ISTENI SZIKRÁT, AMELY TŐLÜNK SZÁRMAZIK

A megszilárdult Földön, az Istenek (MI) önmagukat is anyagba álmodták, hogy megtapasztalhassuk teremtményeinket

Például kézbe venni és megszagolni egy virágot

Így jött létre az EMBERI TEST

A testi burok segítette az élmény érzését

Ezek az élmények örökre bevésődtek a Lélekbe

Mint fénylények alkottuk meg a tömör anyagot

És mint biológiai lény nyilvánítottuk meg magunkat

ISTENEMBERRÉ, EMBERISTENNÉ LETTÜNK

(R: 1: 8)


ÉLET KÖNYVE

A Karmát nevezi így Mária

 

ÉLET  -  LÉLEK

Az ÉLET EGY ÖRÖK MOST

A LÉLEK AZ ÖRÖK ÉLET

ÉLET-ÖRÖKLÉT

Az Élet Istentől való ajándék

Nincsenek különleges szabályok vagy előírások az örök életre

Sokan nem hiszik el, hogy ez igaz

A katolikus egyház korai szakaszában is tudtak erről, később ezt bizonyos okok miatt elvetették.

(Mária)


ÉLET MEGHOSSZABÍTÁSA  -  TEST MEGÚJULÁSA  -   2012 UTÁN

TÖKÉLETES MEGÚJULÁSRA LETT TEREMTVE,  950 ÉVRE, A TEST

Szándékosan korlátokat építettünk be

Az utolsó mérés után (2012) lehetőség lesz az élet meghosszabbítására

Terveink alapján: újrafiatalodásra vagyunk képesek

Nemsokára megtaláljuk a korlátok és növekedési gátlók helyét

Ezután a test idegei újra összekapcsolódhatnak (K: 6: 6)

 

ÉLET MEGHOSSZABÍTÁSA  -  TOBIÁS  - HALÁLHORMON

A Kryon kíséret tagja, aki élt már fizikai testben

(lásd: Tobit, Tóbiás Könyve - Ószövetség eredeti dokumentuma, de onnan kikerült)

A Fizikai Test a szakterülete

Szándékunk által meghosszabbítható a halálhormon termelődési ideje, és ez működésbe hozza a Fiatalító hormont: A Fiatalság és Életerő kromoszómát

(K. 6: 13K)


ÉLET  -  ÖRÖK ÉLET

Isten Ajándéka

 

Az Élet végtelen és örök

(Mária)

 

AZ ÉLET SPIRÁLJÁNAK BEINDULÁSA A FÖLDÖN

FÉNY ÉS SÖTÉT KETTÉVÁLÁSA Idézte elő a SZABAD AKARAT ÉS SZABAD VÁLASZTÁS SZEREPÉT

ÍGY INDÍTOTTA BE AZ ÉLET SPIRÁLJÁT A FÖLDÖN

MA:30

 


ÉLET  -  SZERETET

Azért kell élnünk, hogy szeressünk

Azért kell szeretnünk, hogy: Éljünk

Mert amikor úgy élünk, hogy szeretünk: akkor szeretünk élni is

 

AZ ÉLET: A HÍMNEM

A SZERETET: A NŐNEM

Bár mindkettő azonos polaritású (KDB: 06. 08. 01.)

 

ÉLET ÚJ FOGALMA

Ez az élet átöleléséről szól és annak megértéséről, hogy az élet nem az, amit előtte gondoltatok róla, hogy az. Az élet változik és minden Régi szenvedély eltávozik. A dolgok megtételének minden régi módja eltávozik. És még a megértés és életszemlélet minden módja is megváltozik. Átmégy -mindannyian átmentek- azon dolog elvesztésének szakaszán, amiről azt hittétek, hogy a szenvedélyetek. De az valójában egy nagyon korlátozott Régi Energiájú módja annak, ahogyan a dolgokat szemléltétek. Te a változás ezen folyamatán mégy át a 3-Dimenziós vonalú emberből egy többdimenziós angyalba, aki történetesen egy emberi formában van az idő egy rövid periódusára. Az élet teljesen megváltozik.

T:5:11K

 

ÉLETEINK

Úgy kell tekinteni rájuk, mint a KREATIVITÁS NAGY KALANDJA

Nem egy fájdalmas utazás

Saját életeink társ-teremtői vagyunk

Istenségünkkel integrálódva teremtünk, a Szellem Társaként

Ez az EMBER-ANGYALLÁ VÁLÁSA


ÉLETEK KÖZÖTT

Elmegyünk csodálatos helyekre, galaxisokra, egyetemekre, ahol tanulunk, előkészítjük magunknak a következő földi küldetésre

Tanácsadói feladatot is elláthatunk

Mi tanítjuk meg az Angyalokat arra:

- milyen fizikai testben élni, milyen az élet ott

-. a Teremtés csökkent és korlátozott voltának megtapasztalásáról

(RN: 06: 06)


ÉLETEK KÖZÖTTI TÉR

Az emberi életek között nem megyünk haza az első körbe, az eredeti teremtésbe

Egy köztes területre megyünk

Az angyali birodalom lényei várnak bennünket, akiknek szintén voltak földi életeik

Elengedjük fizikai testünket, így könnyebben érezzük magunkat

Ha Hazatérnék, nem tudnánk újra visszatérni a Földre

Az Otthon már nem olyan, mint amikor eljöttünk

Az emberi ciklusban végzett munkánk megváltoztatta az Otthont is

Új felfedezéseket, új csillagokat teremtünk az Univerzumban, földi munkákkal

(T: 2: 2K)


ÉLETERŐ

Mindenütt jelen van

Nem lehet mérni, vagy látni

Ez az, ami életre kelt

Láthatatlan, hallhatatlan, nem érezhető, érinthetetlen     (Mária)

 

ÉLETFORMÁK KIALAKULÁSA A FÖLDÖN  -  FÖLDRE ÉRKEZÉSÜNK-

Sok előkészület előzte meg

Az idők eonjait vette igénybe

Fizikai forma nélkül, szellemi fényformában látogattuk meg a Földet

Első Földi utazásunk:

A Földre fénytestünkkel utazunk

Akkor még gyorsabb rezgéssel tanulmányoztuk, hogy bírjuk beállítani az alacsonyabb vibrációra az energiát

A vibráció lelassításának az volt a célja, hogy fizikai testben is meg tudjunk maradni

A Földet választottuk ki, mint a Szabad Akarat bolygóját

A Föld meg eléggé kietlen volt

A Földbe, a bolygó porába helyeztük bele tudatosságunkat

Beállítottuk a földi struktúrákat: víz, óceán, fák… stb.

(minden struktúra MI VOLTUNK!!!)

A legkisebb, és majd számos életformába helyeztük bele tudatosságunkat,

megtapasztalni azt, hogy milyen belemerülni egy élő alakzatba

Egyre kifinomultabb formákat alakítottunk ki

Először még vízi körülményekbe, mert az nem volt akkor olyan bántó és nyers állapot

Az Akvatikus formák kedveltebbé váltak: cetek, bálnák, delfinek

A mai napig is ezért vonzódunk hozzájuk

MI VAGYUNK A FÖLD

Az élet magvainak elvetése és átranszformálása élő organizmussá: ebből lett GAIA

Beállítottuk Gaia energiáinak mintáit

A vizek, növények, ami táplál: Mind Mi vagyunk !!!

Struktúrákat, Mintákat, Szerkezeteket teremtettük

Egyezségünk a Földre szólított munkavégzésre, mivel a Föld a Szabad választások bolygója

Mi kívántuk, hogy biológiai testbe költözzünk

Biológiai testet teremtettünk

Egyensúlyunkat: vezetők, segítők, védangyalok segítették megőrizni

Velük kapcsolódtunk a Fátyolon túlra

A Földön energiát teremtettünk, amit átvittek a Fátyol másik oldalára

Ebből teremtünk Új Univerzumokat

Vezetők, Segítők, Futárok - 2000-től

Amikor az anyagba belepalántáltuk energiáinkat, az egyensúly miatt egy munkacsoportra volt szükségünk.

A Vezetők vagy Segítők voltak ezek. Ők mind a fénytesteikbe maradtak

Velünk voltak minden létidőben

Feladataik: karbantartottak, egyensúlyba tartottak minket

Energiáikkal a spirituális egyensúlyra, az energetikai egyensúlyra felügyeltek

A Vezetők segítettek, hogy ne ragadjunk bele teljesen a dualitásba

Köldökzsinórok voltak a fátyol mindkét oldalán

2000-től már képesek vagyunk, magunk is megtartani, karbantartani saját energiáinkat

Összegyűjtötték megtapasztalásaink energiáit, és egy másik csoport: a FUTÁROK átvitték a másik oldalra

EZZEL A FÉNYENERGIA ANYAGI MEGTAPASZTALÁSÁVAL VÁLT LEHETŐVÉ AZ UNIVERZUMUNK TOVÁBBI MEGTEREMTÉSE.

EZ AZ ENERGIA MEGLELTE SAJÁT ÚTJÁT AZ OTTHON FELÉ

ÉS MEGVÁLTOZTATTA ANNAK AZ ALAPTERMÉSZETÉT.

EZ VOLT AZ „AMI VAN TOVÁBBTERJEDÉSE”

(T: 2: 9)


ÉLETHOSSZ  -  ÖREGEDÉS

Az Új Energiában nagyon hosszú ideig élhetünk.

A régi energiában, a 950 évre teremtett testben, csak 60-70 évre volt átlagban lehetőségünk.

Ez saját beleegyezésünk volt..

Öregedésünk: saját tervezett kémiai folyamat, amely hatott a DNS-re és rövid életek felé vezérelt

Gyors életek - gyors halálok gyorsabb feladat megoldásokat eredményeztek hatásukban

Ez volt a rendszer hajtómotorja

A 11:11 engedélye megváltoztatta

A Halál a régi energiai halála lesz..

(K.)

 

 

 

ÉLETHOSSZ  -  ÚJ ENERGIÁBAN  -  5. DIMENZIÓBAN

AZ 5.  SŰRŰSÉGBEN A TESTEK MEGFIATALODNAK,

a szellemi testek és éterikus szintjéig

30-35 éves életkorszerű testben élhetünk, akár több ezer évig, de lehet majd választani más tapasztalási lehetőséget, más nemet, vagy testnélküli állapotot is(Máté: 06: 08)

 

ÉLETKOR  -  LELKI VILÁG

A lelki világokban nincs életkor

Mindenki olyan testformában látogatja meg a Földet, amilyenben az utolsó inkarnációjában ismerték

(W. E.)


ÉLETKÖRÖK  -  IDŐLÁNC  - TUDAT

 

AZ ÉLET A TUDAT KÖRKÖRÖS MOZGÁSA

Egyszer egy virágzó szakaszon megy keresztül

Egyszer, pedig egy sötét szakaszon esik vissza

Vannak olyan helyek, amikor mély belső álomba kerül: eltűnik

VÉGTELEN SORBA KÖVETKEZŐ KORSZAKOK, melyek több évezredekig tartanak

A FEJLŐDÉS ÓRJÁSKÖRE

(Hat: 3)


ÉLETÜNK ALAPKÖVEI-CSAKRÁK

Egy emberi lénynél, az élet legfontosabb alapkövei, a belső atya hatásai a korona csakrára, a harmadik szemre és a torok csakrára. A belső anya hatása kiterjed a napfonatra, a második csakrára és a gyökér csakrára. Ez a legfontosabb tudat színt, amit egy személynek el kell érnie élete folyamán. Amikor a belső energia felölti ezen formát és helyreáll a harmónia az anya és atya között, minden magától fog zajlani

KDB:061205


ÉLETÜNK EGYETLEN SZABÁLYA

Csak olyat tegyünk, hogy ne ártsunk senkinek, de még magunknak se.

(SG-HL17)


 

ELEVE ELRENDELÉS

ELEVE ELRENDELÉS

Nincs ilyen

Sok kölcsönhatás eredménye abban a pillanatban látszik, amikor azok megtörténnek

Mi tervezzük meg előre a leckéinket

Rajtunk múlik, miképp boldogulunk földi tartózkodásunk során

Sok esemény történt a Földön az elmúlt évszázadban, ami nem volt előre megtervezett

(K: 2: 7)

Nincs eleve elrendelés

Csak kivetítések és hajlamok vannak

Ezek olyan hajlamok, melyeket előző életeink cselekedetei és az ott tanultak generáltak

Arra várnak, hogy megváltoztassák őket

(K: 10)

Nincs csak eleve elrendezés

Az összes lehetőség közül választhatunk, ami létezik, és megteremtetett

A legközelebb állóknak van a legerősebb energiájuk ránk nézve, hatásaikat tekintve

Az Interdimenzionálissá válás viszont mindig megmutatja az utat a következő lépésre              (K: 10: 13K)

ELEVE ELRENDELÉS

Nincs semmi eleve elrendelés

Minták vannak, melyek ahhoz vezetnek, hogy a jövőben bizonyos dolgok megtörténhessenek

(T-SG: 6/7K)


ELFOGADÁS

ELFOGADÁS

A dolgok, Elengedésével, Elfogadásával és Megengedésével működteti világát

Minden elfogadása, a saját és mások életében úgy, ahogy a dolgok vannak

A gyógyulás is ezzel működik

Ez most egy átmeneti állapot az újjáalakuláshoz

Az elfogadás: félreállás és a dolgok működésének szemlélése

A dualitás mindig harcolni akar, állást akar foglalni

A megfigyelő státusza

Ne ítélkezzünk

Mások gyógyítása magunkon keresztül történjen

Ez egy új és személyes tapasztalat lesz

1. Válj az élet megfigyelőjévé

2. Válj a saját életed megfigyelőjévé

3. Ne foglalkozz a holnappal

4. Ne ítélkezz

5. Ne akarj megváltoztatni másokat és magadat se

6. A régi hitrendszerek elengedése

7. A ragaszkodás nehézkessé tesz

8. Szembe kell nézni a kihívásokkal, hogy el tudjuk engedni a dolgokat

Ezek a spirituális ébredésre érvényesek csak

El kell engedni a régi energiákat, hogy helyet engedjünk az újnak

Ugyanúgy érzünk, mint régen, de elfogadjuk a létező dolgokat

(T: 2: 1 vezérmotivuma)

 

A Shaumbra elfogadja a mások más nézetválasztását, mert ez az Ő választásuk

Szeressük Őket ezért is, és maradjunk egyensúlyban

(T: 2: 7K)

 

 

 

 

ELFOGADÁS  -  3. DIMENZIÓ

A FÉLELEM NÉLKÜLI ELFOGADÁS, AZ ÖNMAGUNK FÉLELEM NÉLKÜLI ELFOGADÁSA: A LEGNEHEZEBB DOLGOK EGYIKE

Mert a 3. Dimenzióban, anyagi formában, mindennek sokkal nagyobb sűrűsége van: jobban kötődik, jobban ragaszkodik

A sebek, fájdalmak még valóságszerűbbek

Jobban érzékeljük, érezzük, mint, mikor éteri szinten vagyunk

(T: 6: NYK)

 

ELFOGADÁS  -  BŐSÉG

Ha nem tudsz elfogadni, képtelen leszel elfogadni a bőséget

(KDB: 06. 05. 22.)

 

ELFOGADÁS  -  ELUTASÍTÁS:

Belülről ered, nem kívülről az elutasítás és az elfogadás is

Vannak, akik az Isteni mivoltukat elfogadják, az emberit nem

Ha elfogadod magadat, olyanok is jönnek hozzád, akik még soha

Te leszel a tanítójuk, gyógyítójuk

Ha elfogadod magad, akkor kapsz másoktól elfogadást       (T: 2: 2K)


AZ ELFOGADÁS LECKÉI  -  TÓBIÁS

(a 2. könyv alapleckéi, ezek elsajátítása után léphetünk tovább)

I. MAG ÉS ALAPVETŐ LECKÉK

1.-3. lecke elfogadása

Mindent, Ami Van

Azt, Akik Vagyunk

A Pillanatot, amiben élünk

II. AZ ÚJ TEREMTÉS MÓDJAInak megismerés és alkalmazása

4.-6. lecke

Teremtsük Kegyelemben

Várjuk a Változásokat

Az Isteni Egyensúly bennünk rejlik

7.-12. Praktikus eszközök a teremtésben

1. FOGADJ EL MINDENT ÚGY, AHOGY VAN

Kívülállóként szemlélődve ki lehet lépni a dualitásból

Szenvedélyeink sokszor belevisznek a csetepatékban

Bele lehet feledkezni a dualitás játszmáiba

A fal mögött állva egy új perspektíva látszik

Innen látható meg több ember dinamizmusa is

2. FOGADD EL EMBERI MIVOLTOD

Ha nem sikerül, kezdjük újra és újra

Annál nehezebb, minél később kezdjük

Jó oka van földi létünknek, létidőről-létidőre

Istenségünk megjelenése segíthet a magunk elutasításának feloldásában

Az elfogadás lényege: mennyi szeretet, szépség, és öröm van az életben

Fogadd el magad annak, aki vagy, és megismerheted Isteni Éned

Nézz a tükörbe és meglátod Istent, hiszen azok vagyunk mind

EMBERNEK LENNI: HATALMAS SZERETETTEL TELI DOLOG

Entitások ezrei vágynak erre a szerepre a fátylon túl

3. ISTENI PILLANATBAN ÉLNI
A Teremtő sem a múltban, sem a jövőben nem létezhet, az Isteni Pillanatban él

Nincs idő: az Isteni Pillanat minden időkeretet felölel

Nagyszerű jövőt lehet teremteni a pillanatban

A Pillanatban a fizikai gyógyulás exponenciálisabban gyorsabb

4. A KEGYELEM KEMENCÉJE (új módú teremtés)

A teremtés eszköze

Megoldás egy szituációra

Nem az elmén alapuló teremtés

Lehetővé teszi a Valódi Énnek, a teremtés folyamatának beindítását

Lemondás a kontrolált teremtésről

A teremtés lefolyásában nincsenek előzetes elvárások és elképzelések

A nem korlátozott teremtés: változásokat hoz

Nem elhamarkodott változások lesznek

***

A kisütött dolgokat, amikor kihűltek, dobjuk fel a levegőbe, nem hullnak le, ott lebegnek és átalakulnak (papírlap, fénykép, konkrét tárgy, pénztárca)

Ragyogó fénnyé, csillagokká alakulnak át a megoldódási folyamatban

Jó, ha nem korlátozzuk az eredményt

A kiegyensúlyozott dolog átalakul fénnyé

A fénycsillagokat fűzzük fel egy fény-nyakékre

Minden szem: szeretetből és örömből épül fel

Emlékeztetni fog a Megengedésről, az új teremtéseinkről

Adjuk beleegyezésünket a fizikai problémák megoldására

A gond meg fogja találni egyensúlyát

5. VÁRD A VÁLTOZÁSOKAT

A Kegyelem teremtése indítja be

Kezdetben frusztrálóak, nehezebb helyzeteket teremthetnek a változások

A régi dolgok kiesnek, helyet adnak az újnak

Az új dolgok a Valódi Én részeivé válnak

A tudatosság korlátai lebontódnak, helyet adnak az új energia mintázatoknak

Az ÚJ HÁZ METAFORÁJA: Új Isteni Énünk szimbóluma

6. Az ISTENI EGYENSÚLY BENNÜNK

Megengedjük, hogy végezze a dolgát

A gondok a legmegfelelőbb módon oldódhatnak meg, mások nem segíthetnek

Bennünk rejlik: a Fizikai Énünk és Isteni Énünk között ível át

Visszakapcsolódási pont Isteni Énünkhöz

Az egyensúly része az ELFOGADÁS

Sok fájdalom forrása, ha nincs meg bennünk az Elfogadás

A Türelem az átalakulásban is az egyensúly része

***

4 FAJTATEREMTÉSI CSOPORT

1.  Saját biológiai létezéshez kapcsolódó problémák

Egészség, testi szükségletek

2.  Társas kapcsolatok

Magszinten ez reprezentálja a 2-t: a dualitást

Az egyik legnagyobb kihívás és probléma az életünkben

Csak a saját kapcsolatot szimbolizáljuk, de ne kössük más személyhez

3.  Erőforrások, bőséghez kapcsolódó dolgok

Lesznek majd olyan anyagi jellegű dolgok, amelyeket többször is be kell tennünk

A legváratlanabb megoldások várhatóak, de ezek hozzák a 4 közül a leggyorsabb eredményt

4.  Önbizalom

Ez határozza meg, hogy ki vagyok

A meg nem oldott dolgok traumatikus időket hoznak

A tűzfüggönyön való átkeléssel hatalmas szolgálatot végzünk a Minden, Ami Van-nak

Új terület, új kör felfedezése

Olyan dolgok, amelyek még nem voltak megteremtve

Ezt a feladatot vállalva kerültünk a Földre

Semmit sem formáltunk rosszul

MINDENT A SZERETET ÉS A SZOLGÁLAT NEVÉBEN TETTÜNK

(T: 2: 6)

 

ELFOGADÁS  -  MEGTESTESÜLÉS

FÉLELEM NÉLKÜLI ELFOGADÁS = MEGTESTESÜLÉS

A Minden, Ami Van félelem nélküli elfogadása

Korlátok, Falak, Ítélkezés nélkül

Minden dolog tapasztalása, megérzése: minden energia érzése

Ez az Állandó: a Szellem Energiája

Soha nem pusztítható el, el nem vehető, a Szellem Ajándéka

LÉNYÜNK TELJESSÉGE VISSZATÉR LÉNYÜNK TELJESSÉGÉBE

Mi teremtettük ezt az utazást, játékot a létidőkön keresztül

MI VAGYUNK A TEREMTŐK

Az Elfogadás - Megtestesítés:

MINDEN RÉSZÜNK FÉLELEM NÉLKÜLI ELFOGADÁSA

MINDENNEK AZ ELFOGADÁSA

Mások is Teremtők, mások is Istenek, még ha más úton is járnak

(T: 6: 4)

 

ELFOGADÁSA MAGADNAK

A félelmeinket nem kell kivetíteni a jövőbe

Magunk fogjuk magunknak megadni a tapasztalást, amivel még fogunk találkozni

Fogadd el magadat, mint embert, úgy ahogy vagy

Az ezt követő időszakban rengeteg bűntudatérzés jön elő

Azért, hogy megértsük, és el tudjuk engedni őket

Még mindig könnyebben bocsátunk meg másoknak, mint magunknak

A megbocsátás és elengedés a Magnak szól

(T: 2: 2K)


ELFOGLALTSÁG

A Gnoszt antitézise, menekülés magunk elől, a tudás elől

Nem szembesülünk a vágyainkkal, érzéseinkkel

T:8:2


ELI ELI… -JÉZUS

A Bibliában helytelen fordítás szerepel, helyesen:

Én istenem, én istenem sohasem hagytál el engemet, vagy egyetlen gyermekedet, mert gyermekeid hozzád jöhetnek, ahogyan én jövök hozzád

Úgy láthatják az én életem, ahogy én éltem azt, ily módon, ezt az életet élve valóban megtestesítik Krisztust és eggyé válnak Veled Istenem, Atyám

Baird: 6: 363


ELI, ELI LAMA SABACHTANI  -  JÉZUS UTOLSÓ SZAVAI

Nem klasszikus nyelven, hanem a Nagy Mesterek és titkos társaságok által őrzött szakrális nyelven hangzott el. (Mária)

(a.m.:  Élj, Élj Láma Szabadon Itt, vagy Élj, Élj Láma Szava Tanít)

 

 

ELKÜLÖNÜLÉS

 

ELKÜLÖNÜLÉS

A félelemből fakad, nem pedig a szeretetből

(K: 7: 5)

 

ELKÜLÖNÜLÉS

Atlantisz tragédiájának egyik legfontosabb problematikája

Amikor a Fény Hordozói nem a tudatlanabb, alacsonyabb rezgésű társaik környezetében élnek, tartózkodnak

Ezért nem ajánlják a Fénymunkások elkülönülését, kommunáit a közvetítések

 

ELKÜLÖNÜLÉS

Azért választottuk, váltunk szét, hogy információkkal gazdagon egyesüljünk

Pécsi:79

 

 

ELKÜLÖNÜLÉS  - 16.000 ÉVVEL EZELŐTT-

A NŐI POLARITÁS HÁTTÉRBE SZORÍTÁSA  - ÁDÁM ÉS ÉVA METAFORÁJA

Ádám és Éva metaforája a Minden jelenvalótól való elkülönülésnek, hogy saját útjukat keresve találják meg az Örök Fény kertjét

Akkor nyer értelmet az élet, ha szembesül az Árnyékával

Éva: az Intuitív erő

Ádám: a logikus elemző én

A létezésünk archetípusai, az Istenség meghosszabbítása

Az Intuíció helyesen irányította addig a logikát

Az Édenből való távozást úgy értelmezték később, hogy ne bízzunk meg az intuícióban, magunktól ne ismerjük meg az igazságot (a Nők száműzése)

Ezt manipulálja a túlfűtött férfiúi energiájú papság

Szabotálták az Istennőt, az emóciót, az intuíciót

Az Atlantiszi beavatkozástól kezdve, a nőket megfosztották hatalmuktól, az annunaki harcosok, lázadást szítottak és azóta is kezükbe van a hatalom, 16 000 éve

Éva és Ádám története: Éva tanítja meg Ádámot arra, hogy a Szabad Akarat az igazi létezéshez vezérlő út

(PC: 164, 171)

 

AZ ELKÜLÖNÜLÉS ENERGIÁJA

1. PECSÉT:: minden pecsétben egyfajta rezgés van, amit egyensúlyba kell hozni
Az ember el volt választva a Szellemtől
A szeparalizáció illúziója volt azért, hogy a lelkek el tudjanak menni utazásaikba (leszületések)
Felnyitása: visszahozza az egységet ember és Isten között, a Szellem és Otthon energiáját, Isten szeretetét, a valóságot a Jelenben. A nyelv(ek) miatt voltunk elkülönülve, új nyelv érkezik majd a kvantumugrásban, és az segít feltörni az 1. Pecsétet (Új En: 3.)
Ez a pecsét a kommunikáción keresztül nyílik meg.
A kristálygyerekek ezeken, a szíven keresztül hullámzó rezgéseken (nem hallható hangon) fognak kommunikálni várhatóan 2005 év végétől

 

ELKÜLÖNÜLÉS

A FÉNYMUNKÁS ÚTJÁNAK NEHÉZSÉGEI   -  A RÉGI ENERGIA ELHAGYÁSA

A Fénymunkás leveti a „kényelmes” régi energiákat

Az újba való átmenetkor szükségesnek látszik az elkülönülés

Elkülönülés: a közel álló dolgoktól, állás, család, szeretet, barátok, lakóhely.

Ez a Legnehezebb az összes feladat között

Ez az ISTENSÉG FELFEDEZÉSÉNEK IDEJE

A Régi energiából az Újba való átmenet tele a LEGNAGYOBB KIHÍVÁSOKKAL

EGYEDÜL, AZ ŐRANGYALOK NÉLKÜL, a két energia közötti szakadékon keresztül a Kardok Hídján

A Legnagyobb kihívás, de a legjobban megtérülő munka

Fáj ez az elkülönülés, de a Gyógyulás folyamatos

Eljön az Idő, amikor az Elkülönüléssel szembekerülünk

Ez a tapasztalásokban és az álmokban lesz lehetséges

(T2: 11K)


ELKÜLÖNÜLÉS  -  KOMMUNÁK  -  FÉNY KÜLDÉSE

Alapítása az Új Energiában kudarcra van ítélve

A KOMMUNA ELSZIGETELI A FÉNYT A FÖLD TÖBBI RÉSZÉTŐL.

A FÉNYRE OTT VAN SZÜKSÉG, AHOL SÖTÉTSÉG VAN.

A Fénymunkások találkozzanak és teremtsenek együtt, de ébredjenek külön

(K: 10: 13K)


ELKÜLÖNÜLÉS  -   MAGÁNYOSSÁG

A gyermekkorból származó illúziók, amikor lelkünk elhagyta a lélekcsalád körét és anyagi formát öltött

Az anyag sötét és sűrű

A lélek pánikba esik: magányosnak és elhagyatottnak érzi magát

A Fény és Sötét harcáról szóló mitológiák is ezen alapszanak

Itt az idő elengedni mindezeket az illúziókat

(SCH: 06. 07. 2)


ELKÜLÖNÜLÉS  -  SPIRITUÁLIS CSALÁDOK

NEM TÁMOGATOTT A BOLYGÓN

A spirituális család tagjai azonos lenyomattal érkeztek, és ezért nem élhetnek tartósan együtt, mert őrületbe kergetnék egymást (az energiáik miatt)

Nem lehet arról szó, hogy együtt éljenek, de együtt dolgozhatnak, és alkothatnak munkacsoportokat, fénymunkás közösségeket

(LW: 06. 09.)


ELKÜLÖNÜLÉS  -  UNIVERZÁLIS ENERGIA

Ez az energia irtózik az elkülönüléstől

Mindig az egyensúlyt keresi

Normális állapotra törekszik

A félelem és a negativitás hatalmas reakciót vált ki

Az Elkülönülés a polaritás illúziója         (LW: 06: 04)

 

ELLA-TÓN  -  ÚJ TEREMTÉS VIBRÁCIÓJA

Ez egy előre vivő vibráció

A teremtési cselekedetek dinamikáját erősíti

Az emberi hang spektrumán ez az ELLA-TÓN hangzásához hasonlít

Ez a vibráció felerősíti a folyamatokat,még több erőt ad az energiának

(T: 2: 7K)

(lásd még:Allatone: 1964-es mennyei megbeszélés a dualitás energiáinak új értelmezéséről: AH+OH)

ELLENSÉGEK

Senki sem az ellenségünk, mert mindannyian egyek vagyunk, egymás részei

És az egymás közötti kapcsolat egyre erősödik

(LW: 05: 10)

 

ELME

 

ELME

Egy célt szolgál a Földön, de nem befolyásolhatja az életedet

(T: 1: 1)

 


ELME

Szeretne megszabadulni régi terheitől, kötelezettségeitől

Nem akar már életünk bírája lenni

Nem akar már értékeket felállítani

Nem akar már minden döntést meghozni

Eddig egy különleges célt szolgál

(T: 6: 1)

 

ELME

Aprócska a tudatossághoz képest

Arra vagyunk programozva: hogy az Elmén túl nincs semmi

Aki a gyorsan fejlődő tudatosságban, beleragad az elméjébe, annak óriási összetörést okoz, összeomlás és szétesés tünetei jelentkeznek

AZ ELME LE PRÓBÁL KORLÁTOZNI

Ez az egyik kihívása a jelenlegi pszichológiának, pszichiátriának, amely hitrendszereken alapuló orvoslás, ami elavult

T:8:8

 

ELME  -  AHÁ NYELVE

Ahá nyelve: egy új megértés

Meg fog érinteni bennünket az ihlet

Engedjük meg a dualitásnak, hogy távozzon

Ha megengedjük magunknak: nagyon sok spirituális tudásunk előtérbe kerül

Az AGY: amely blokkolja a spirituális folyamatokat

AZ ELME: egy csodálatos dolog, de nem Ő a csúcs

Az elmét le kell kötni

A megértések bennünk vannak

Az inspirációk arra várnak, hogy előre jöhessenek, akkor majd előjönnek az ideák

Ezek az ideák a tudásba lesznek csomagolva

A Feltalálók: az elméjüket minimálisan használták

Az Elme csak később, a kivitelezés szakaszában kell

A folyamat lényege, hogy egy darabig ne gondolkozzunk

(T: 3: 8K)


ELME-DROGOK

Drogok:

Erős vegyi anyagok

3-5 éven belül kivonják őket a forgalomból, mert sok problémát okoznak

Addig nem lehet, még nincs alternatívája

Más utak lesznek ebben a kérdésben

(T: 3: 2K)

Alkohol:

Félelemölő hatása van, ezért fogyasztjuk előszeretettel

Relaxáló hatása van

És attól függ, miért iszol

(T: 3: 2K)

Cigaretta:

Annyira hozzászoktunk, hogy elfelejtettük azt, hogy nincs már rá szükség

Ha küzdesz ellene, soha nem tudsz leszokni

Az Új Energiában megtanuljuk majd elengedni ezeket

A mi szolgálatunkra voltak

Plusz erőt képviseltek

Beszéljünk hozzájuk, hogy könnyen és fájdalommentesen távozzanak

Ne az elmén keresztül próbáljuk ezt elérni

(T: 3: 2K)


ELME  -  EGO

Az egyik összetevő az összes folyamat körül

De nem rossz és nem gonosz

Már hozzájárult bizonyos dolgok elhagyásához

Az elme megpróbált egy bizonyos funkciót beteljesíteni

De most már tudjuk irányítani

Hajlamosak vagyunk még mindig csak az elmére figyelni, analizálni

(T: 3METK)


ELME FEJLESZTÉSE  -  ATLANTISZ

Sok időt töltöttünk azzal Atlantiszban, hogy egy tökéletes dolgot hozzunk létre, de eltúloztuk ezt

(T: 8: 1K)

 

 

ELME INTELLIGENCIÁJA  -  SZÍV INTELLIGENCIÁJA

A Szív Intelligenciája: a Szeretet Intelligenciája

Az Elme Intelligenciája: az anyagi Birodalom alacsonyabb intelligenciája

Most összekapcsolódik mind a kettő

Kozmosz: a Szeretet erőtere

Forrás: a Szív középpontjában van

A Szívvel tudjuk megtalálni a kapcsolatot a Forrással: azzal, ami MINDEN, AMI VAN

(SCH: 06: 03)


ELME KONTROLLJÁNAK ÁTALAKÍTÁSA

Az elme hajlamos lázadozni és azt mondani neked, hogy nem tudod, hogy mit csinálsz. Megpróbálja fenntartani a kontrollt, hiszen ezzel próbálna megvédeni, de ha továbbra is tudatosan azt választod, hogy intuitív, érző és érzékelő, érzékeny légy, akkor előbb-utóbb az elme is belenyugszik ebbe. Utat enged majd. Meg fogja érteni, hogy lényegében a saját szabadsága is az elengedésen keresztül jön létre

T:96K


ELME -MAKRO ÉS MIKROTUDAT

Ahogy kiterjesztitek a tudatotokat, és elkezditek használatba venni Szent Elméteket, azaz MakroElméteket, valóságotok nagyon gyorsan megváltozik. Erről beszéltünk nektek az elmúlt évek során abbeli igyekezetünkben, hogy segítséget nyújtsunk nektek az Alfa technikák elmélyült ismereteinek megszerzésében. Mikroelmétek béta tudatossággal bír, és Alfa-mester elmétek pedig a MakroElme tudatotok, ami abban segít, hogy a tudatalatti elmétek tartalma a tudatotokba kerüljön, és a múlt minden régi szubjektív, negatív programozása elengedésre és átalakulásra kerüljön, és a tudatos elme befogadóvá váljon a tudás magasabb régiói kozmikus információinak letöltésére…

A Makrotudatot a Szent Elme és a Szent Szív Központokon keresztül lehet megtapasztalni.

A három alsó csakra energiái átszűrődnek és Fénnyel itatódnak át a Szent Szív Központon keresztül, ahogy fokozatosan egyesülnek, és harmóniába kerülnek a magasabb csakra rendszerrel.

A Szent MakroElme a jobb és bal agyfélteke egyesített kombinációja, és potenciállal bír a bölcsesség Fény Csomagjaiban eltárolásra került magasabb szintű információk hozzáféréséhez, ami az agy hátsó felén található, a Medulla Oblongatától (nyúlt-velő) kezdődően – ahol a Felemelkedés Csakra Központ kezdődik – a koronáig.

RH:07:02


ELME  -  PROBLÉMAMEGOLDÁS

Arra lett programozva, hogy problémákon dolgozzon, és ezek lefoglalják

Az elme átrágja magát egy problémán, majd egy újabb problémát vet fel.

A problémáink: függőségi energiák

Az Elme nagyszerűen alkalmazható analizálásra, DE NEM PROBLÉMA MEGOLDÁSRA

Az igazi megoldás a Gnosztból: a Kreatív Tudásáramlásból származik

A Probléma megoldása:

1. El kell ereszteni a Problémát

2. Ez nem probléma, csak nem látszik a megoldása

3. A megoldás a Gnoszton keresztül érkezik, nem mentális küzdelemmel

4. Nincs probléma, csak egy tapasztalaton esel át

5. Egyszerűen tudni fogjuk, hogy hogyan csináljuk

6. Azt nem fogjuk tudni, miért csináljuk így, de hozzá fogunk szokni a Gnoszthoz

7. A Gnoszt a legnagyobb barátunk lesz

8. A kreatív tudás visszaad abból a memóriából, ami eddig elveszett

9. A probléma elengedésével egy vákuum jön létre, amely beengedi a gnosztot

10. A probléma sosem létezett, csak egy energetikai tér lett lefoglalva

11. A Gnoszt: a kreatív megoldás, a kreatív esszencia

(KT-NYK: 06. 07. 15.)

 

ELME-SÖTÉTSÉG

Az elmétekkel tartjátok vissza magatokat! Féltek kinyitni az elmétekben lévő néhány szekrényt! Féltek a csontvázaktól! Pedig azok mindössze a múlt tapasztalatai. Még a sötét élményeitek legsötétebbjei is az isteni megvalósításon munkálkodtak. Abban segítettek, hogy általuk új megértésekhez, a dolgok új értelméhez, és végül új energiákhoz jussatok

T:4:8K

 

 

ELME  -  ÚJ ENERGIÁBAN

 

Az elme nem érti a biológiai- energetikai változásokat, nem képes megérteni

Régebben az elmének pozitív gondolati beállításokra volt szüksége a test jobb működéséhez

Az elmét az ember fejlesztette ki magának dualista haladási céljaira

Az elme folytatja feladatát, de útvezető lesz, hogy vezesse az új spirituális lényt az útján

Az új energiában az elme feldolgozó központ lesz

Voltak, akik spirituális szándékból korlátozták, ellenálltak elméjüknek

Az Új Energiában az elme nem teremt ítéletet

Eddig csak kis részét használtuk, szándékosan volt blokkolva

A megengedés aktivizálja, több információra, elektromos impulzusra lesz képes

Az elme kitárul új területek felé

Az elmét táplálni kell, az információk korában szükség lesz nagyobb kapacitására

Szükség lesz az elmék között az információk megosztására

Együttdolgozás az internetes kommunikációban: egy új szerepe az elmének

(T: 1: 9)


ELME  -  ÚJ ENERGIÁBAN

Segít rendben tartani a dolgokat

Fenntartja adatbankját és információs készletét

Segít a végső szakaszban, a materializálásban (autóvezetés, számítógép kezelés)

(T. 8: 1)

 

ELME  -  ÚJ ENERGIÁBAN

Megpróbál valamihez mérni

Egy kapcsolati adattár, mindenhez viszonyít

Az Elme saját ciklusokkal, szabványokkal, korlátokkal dolgozik,

Most van egy új tudat, amely bejön és sokkal nagyobb, és hatékonyabban fog szolgálni fizikai és energetikai szinteken

Az Elme egy mentális gondolkodásra alapozó tudat

Nagy energiamennyiséget igényel feladatának teljesítése: mérlegel, elemez

Az Új energiában nem kell keresni a választ, az ott van

(T: 8: 3)

 

ELME  -  ÚJ KORBAN

Sohase fogja megtudni, hogy mi fog következni

(T: 7: 9)

 

ELMEKONTROLL

Egy csodálatos helyre, ahol most készen állsz megtanulni, hogy nem kontrollálhatod az elmédet.

Az elméd nem akarja, hogy folytasd a kontrollálását. És hogy megértsd, hogy mit jelent az irányítás elengedése, szó szerint kényszerítened kell magad arra, hogy legyenek rossz gondolataid. Energiáidnak, intelligenciádnak csak egy töredékét használod, az isteniségedet pedig szinte semennyire. Észre fogod venni, amikor elengeded az irányítást – a kontrollt, ami azt mondta, hogy egy rossz gondolatod sem lehet -, hogy amikor valóban megpróbálsz vmi rosszra gondolni, az nem rosszként fog megjelenni. Energiaként, lehetőségként fog megjelenni. Új Energiaként jelenik meg, ami keresi a kifejeződést. Ám látod, amíg a Régi Energiájú duális világban élsz, az a benyomásod, hogy a gondolatok vagy jók, vagy rosszak. Fel fogod azonban ismerni, hogy nincs más, csak isteni lét(ezés). Nem kell többé aggódnod emiatt. Hogy ez az áramlás akadálytalanul folyhasson, hogy újra tiszta legyen a cső, ezért mondtuk nektek, hogy próbáljatok vmi rosszra gondolni. Oly sok mindent blokkoltál itt kint, oly sok lehetőséget. Néhányatokat megijeszthet, mert megfogadtátok, hogy soha nem fogtok rosszat gondolni, rosszat tenni, vagy ezek bármelyikét. Így egy bizonyos fajta energiablokkal rendelkeztek. Nem arra bátorítunk titeket, hogy rohanjatok ki az utcára, és legyetek fejszés gyilkosok. (némi nevetés) Ám azt fogjuk mondani nektek, hogy hagyjátok abba, hogy a régi, korlátozott módon gondolkoztok. És a korlátozott mód azt mondta, hogy csak egy gondolatotok lehet. Bármikor, amikor úgy gondoljátok, hogy csak jó gondolatotok lehet, mit gondoltok, mi történik a másik oldal lehetőségével, a jó gondolat tükörképével? Ez egy nagyon kiegyensúlyozatlan és fojtogató energiát teremt. Az is a részetek, és ő is vágyik a szeretetetekre. El tudjátok képzelni, hogy csak az egyik gyermeketek szeretitek, a másikat nem? El tudjátok képzelni, hogy csak egy bizonyos fajhoz vagy egy bizonyos nemhez tartozókat szerettek? Lezársz sok lehetőséget. És ezt önmagadon belül teszed. Ezért mondjuk: „Játssz. Légy a színész a színpadon. Engedj meg magadnak néhány rossz gondolatot. Mondj pár csúnya szót. Mondd ki hangosan, hogy „a francba”!”

T:6:10K

 

 

ÉLNI MINÉL TOVÁBB

Minél tovább életben maradni sokkal jobb

Sokkal jobb folytatni a spirituális tevékenységünket, mint 20 évet várakozni és visszajönni

(K: 3: 1)

 

ELOHIM

Arkangyalok

Az Arkangyalok 7. Rendje

Isten egységét alkotó kettős aspektusa (női/férfi jelleg)

Az Élet Fájának 7. Szefirája

(Angyali energiák)


ELOHIM:

Vezető inter-dimenzionális Teremtő Lények. Az Angyali Birodalmakból vett szent energiák által segítenek az Angyaloknak az Isteni Terv szerint megformálni és fenntartani az Isteni Teremtést.

 

ELOHIM  ÉS  EREMTŐ

Teremtő: végtelen nagyságú intelligens energia

Elohim: az első teremtő generáció, a Teremtőnél csak egy egészen picibb

 

ELOHIMEK:

A VILÁGOSSÁG ÉS AZ ÉLET FIAI

ÉPÍTŐK

Ők azok, akik az Örök Lényegből kialakították az Eget és a Földet, hatosával alkották a világokat

(Tkp: ElőHímek, azaz az emberi élet előzményei, tervezői)

 

ELOHIMEK

A formák építői

Ők hozták az „ember-magvakat” a Földre

(M: van olyan közvetítés, ahol magukat a Fénymunkásokat is Elohimeknek nevezik)

(RH: 06: 03)


ELOHIMEK

Vezető, létrehozó szellemek

 

ELOHISZTIKUS SZÁMJEGY:

I: 31415

Általános függvény

Minden szerkezet lényege, ami nem részleges

(Blavatsky: I/1)


ELŐDÖK

Ha az elődökre tekintünk vissza, akkor az ő mércéjük szerint élünk és bálványozzuk őket

Úgy fogunk kinézni, mint ők, de nem érjük el azt a szintet

Az elődök túltisztelése, az oka a nemzetek elkorcsosulásának

Vagy előre megyünk, vagy hátra: nincs félmegoldás

Baird: 2:2


ÉLŐSKÖDŐK

Akkor halnak meg, ha Náluk nagyobb energia érkezik

(KT: 05. 03.)


ELŐZŐ ÉLET

Nincs olyan, hogy előző élet

Az összes előző életek és jövőbeli lehetőségek mind itt vannak velünk, mind egy időben, mind most - ITT és MOST
Nagy kozmikus tréfa ez

(K: 10: 1)


ELŐZŐ ÉLETEK

„Kit érdekel, mit műveltetek az előző életetekben. Jelenlegi cselekedeteink nyomnak csak a latban.

R:2:107


ELŐZŐ ÉLETEK  -  KARMA

Már van lehetőség megszabadulni a régi szerződésektől

Új teremtésben vagyunk, új kezdet alakul, tiszta lappal

A régi emlékek még egy darabig velünk maradnak

Az emlékek el fogják veszíteni az energiájukat azért, hogy az Új isteni Én kifejeződhessen

Az Előző életeket el kell engedni

Az Előző életeknek meg kell köszönni azt, amit adtak a tapasztalatszerzés céljából

EBBEN AZ ENERGIÁBAN ez az utolsó LÉTCIKLUSUNK:

AZ ÚJ ÉN-T MÁR NEM KÖTIK SZERZŐDÉSEK, KARMA

(T: 2: 3)

 


ELSŐ 3 SZÓ

ISTEN VAGYOK

ÉN VAGYOK

ISTENEMBER VAGYOK

 

ELSŐ CIVILIZÁCIÓK  -  CIVILIZÁCIÓK

Az idő nagyon távoli pontján történtek

Sehol nem találjuk a nyomaikat

Akkor hozza majd a Föld felszínre az emlékeket, amikor a testet öltött lények már régen maguk mögött hagyják a Földet

(K: 2: 7)


ELSŐ TÖRVÉNY-ÉN VAGYOK

EZ AZ ELVESZETT IGE

EZ AZ ELSŐ TÖRVÉNY

ANNAK TELJES ELFOGADÁSÁT JELENTI, HOGY ISTEN VAGYOK

ISTEN AZ ELSŐ SZÓ

ÉN VAGYOK A 2.

Baird: 5: 226

 

 

ELSŐ KÖRÖN KÍVÜL  -  ARK RENDJE

Minden, ami kívül esik az első körön, az véges értékű energiát tartalmaz

Eddig mindig a megfelelő energiákat változtattuk, alakítgattuk

Az Univerzum ekkor a holtpontra jutott, az energiák megálltak, a dualitás nem tudta kifejezni az anyagot

Ekkor alakult meg az Ark rendje

(T: 3: 9)


ELVÁRÁSOK

A dualitás magenergiáit képviselik

Intellektuális igazolások, hogy miért kellenek

Blokkok és gátak, gátolják az energiák hozzánk való jutását

Elvárások nélkül nagy kihívás élni

Ha nincs elvárás, megjelenik az Isteni Akarat

(T: 3: 7)


ELVÁRÁS  -  DÁVID TÖRTÉNETE

Az volt az elvárás, hogy a lánya szebb legyen

Képtelen volt megérezni lánya igazi mélységét

Az Elvárás korlátozza a dolgokat, a tapasztalást

Nagy Kihívás: az Elvárások Elengedése, azt hisszük, hogy nincs előttünk cél

Az Elvárások nélkül tudjuk meghaladni a Dualitást

Dávid azt kívánta volna, hogy saját maga legyen sportosabb, ne a gyermeke, a fia,

De, ha elviszi horgászni, mert szereti őt, az nem az Elvárás

(T: 3: 7K)


ELVÁRÁSOK

Az új energiában nincsenek elvárások

Az Elvárások: a dualitás magenergiáját képezik

A polaritás egyik energiája

Kapcsolatban állnak a dominanciával és a kontrollal

Ez még abból az időből származik, amikor a másik lény energiáját szerettük volna lerabolni

A kontroll: a másik feletti ügyelet

Az elvárásban a dualitás játékát játsszuk

Távolítsuk el az elvárásokat az életünkből

T:3:7


ELVÁRÁSOK  -  FELEMELKEDÉS

NINCSENEK ELVÁRÁSOK!

AMIT ANNAK HISZÜNK, AZOK MIND SAJÁT ELHATÁROZÁSOK,

SAJÁT MAGUNKKAL SZEMBEN

Felejtsük el az önmagunkkal szembeni elvárásokat

Képzeljük el az Elvárásokat, mint egy régi nyakláncot, és vegyük le

Ekkor a dolgok egy új megvilágításba kerülnek

Ugyanez érvényes a Felemelkedéssel kapcsolatban is

Éljünk elvárások nélkül

Ha nincsenek elvárások, az nem azt jelenti, hogy nincs irányultságunk

Ez azt jelenti, hogy SZABADON FELEMELKEDHETÜNK az új tudatossági szinteken

Az elvárásoknak mindig kívánt eredménye van. (házasság, karrier, gyermek)

Az Elvárások jelenleg megakadályozzák a teljes tudatosságot

Ez egy előzetes elvárt eredmény, végkifejlet

A feladatod: hogy teszed a dolgodat, dolgozol, de hogy mennyi pénz legyen a bankszámlán: az elvárás

(T: 3: 7K)


ELVÁRÁSOK  -  KORLÁTOK  -  GYÓGYÍTÁS

„mi lesz akkor, ha…”

„MI LESZ, HA…”- kérdezzük sokszor magunktól

Ezzel csak korlátozzuk magunkat, és bizonyos előre meghatározott végeredményt tűzünk ki

AZ ELVÁRÁSOK ELENGEDÉSE  -  A KORLÁTOK ELENGEDÉSE

És akkor birtoklod a FÉNYED

Nehéz más emberek tudatosságára hatni, ha ők ebbe nem egyeznek bele

Mi voltunk azok, akik régen segítettünk mások agymosásában, de ez már másként működik

GYÓGYÍTÁSBAN IS ÍGY ALKALMAZHATÓ:

AZ ENERGIÁINK SEMLEGES ÁLLAPOTBAN VANNAK ADDIG, AMIG MÁS ÚGY NEM DÖNT, HOGY HASZNÁLNI KÍVÁNJA

(T: 4: 1K)


ELVÁRÁSOK NÉLKÜL  -  ÚJ ENERGIÁBAN

A megfelelő időben, a kellő helyen találjuk magunkat

Új tudásunk alakul ki, megtanuljuk, hogy működnek a dolgok.

(T: 3: 11)

 


ELVESZETTSÉG ÉRZÉSE

Amikor a régi energiából az új energiába lépünk, átalakul az egész rendszerünk

Ezt nagyon nehéz elviselni

Nem kell aggódni, mindent a megfelelőképpen tettünk

Az Új energia dinamizmusának a lényege: nem lehet rossz irányba elindulni

(T: 2: 7K)

 

ELVEVŐK ÉS MEGHAGYÓK – AZ EMBERISÉG KÉT TÍPUSA

(Daniel Quinn: Izmael)

ELVEVŐK: A VILÁG AZ EMBERÉ

MEGHAGYÓK: AZ EMBER A VILÁGÉ

„Az ember frivolitása az, hogy ő legyen az ELSŐ, anélkül, hogy ő lenne az utolsó…aztán pedig adjon némi helyet az össze s többinek, akik képesek azzá válni, amivé ő vált…s ha eljön az idő az ember hivatása az lesz, hogy tanítója legyen az összes többinek.

Káin többé nem gyilkolhatja meg Ábelt.

 

ÉLVEZET

ATLANTISZI IMPLANTÁTUM

Helytelen használatával energiát rabolhatunk másoktól

T.8:9K

 

EMÉSZTŐRENDSZER

A saját emésztőszervetek és a vizeletkiválasztó rendszeretek azért terveztetett, hogy elengedje a Régi Energiákat. Tehát, hallgassatok a testetekre. Szüksége van időnként bizonyos fajta rostos anyagokra, hogy elősegítse a tisztulást.

T:5:5

EMBER

LÁSD: KÜLÖN FEJEZET

 

 

EMPÁTIA

Az empátia a megérzés képessége. A dolgok értelmének birtoklási képessége, a megértés, mely előző tapasztalataidra támaszkodik, mások tapasztalatának megértési képessége. Most az empátia a New Age áramlatában mások terhének vagy fájdalmának, borújának megérzési képessége, anélkül, hogy átvennéd vagy magadénak tekintenéd, anélkül, hogy elítélnéd azt a kis trükköt, mely elvesz energiájukból és átadja neked. Az abszolút tudatosság képessége abban, hogy egész idő alatt tudatában vagy ezeknek és tudod azt is, hogy ez az övék.. De még egyszer, úgy kell éreznetek, hogy ne szívjátok magatokba őket. Az empátia képessé tesz titeket az érzelmek és energiák megfigyelésére. És ez az egyetlen módja annak, hogy empatikussá váljatok. Vagyis megengedni magatoknak, hogy újból érezzetek. Tegyétek lehetővé magatoknak. Közületek sokan magukba zárkóztak, mivel az érzelmek túlságosan átfogóak voltak. Tehát ti bezárkóztatok. Bezártátok a kaput és eldobtátok a kulcsot. Eljött az ideje annak, hogy megengedjétek magatoknak ismét az érzéseket, azzal a megértéssel, hogy nem kell birtokolnotok azokat.

T:7:2K

 

ÉN - ÉN ISTEN VAGYOK - ÉN VAGYOK

 

ÉN

Az Énnek nevezett lényeg megértése miatt, de számos okból tartózkodunk itt

(R: 1: 10)

 

ÉN

Könnyebb a spirituális Én-t elfogadni, mint az emberit

(T. 2: 4)


AZ ÉN 4 ASPEKTUSA

Az Én 4 aspektusa Arkangyali szinten lett megteremtve

Ezek az Arkangyalok később a Földre jöttek és Emberekké lettek

Ezek lettek az Emberiség alkotórészei

Az volt a cél, hogy mindegyik alkotóelem egyensúlya, be tudja hozni az Új tudatosságot, ami által magasabb szintre tudunk kerülni

A 4= EGYENSÚLY SZÁMA A FÖLDÖN

A DUALITÁS A NÉGYZETEN

AZ ÚJ ENERGIA

1, A TEST

jelentése: edény, ékszerdoboz

azért lett megalkotva, hogy tudjunk közlekedni vele a 3. Dimenzióban

hogy meg tudjuk élni a saját Teremtéseinket közvetlenül, amire az Angyal sem képes

éppen ezért nem szabad megtagadni a testet, mert úgy válaszol arra, hogy megnehezíti az életet

2, ELME

Funkciója: valamire vigyáz, valamit megszervez

Adatbankot tárol a test számára, a Földi életünkben

megtartja az információt, előhívja azt amikor az kell

Az Elme: nem az Ego

Az Angyaloknak nincs elméje, nincs szükségük rá

3, SZELLEM

Félreértelmezik, azt hiszik sokan, hogy felettünk áll,

túlmisztifikáltak, és ezért teremtettünk magunk fölé isteneket

jelentése: lélegzet, a Szellem lélegzete, életerő, eredetiség, energiamozgatás

Többen a Magasabb, vagy Valódi Énnek hívjak, de ez a megfogalmazás nem pontos

A Szellem Önmagunk Minden aspektusa

A Személyes Életerő, mindenkiben személyesen van jelen

4, GNOSZT, vagy DEI UN GNOSZT

Ez volt eddig a hiányzó láncszem, korábbi világkorszakainkban még meg volt

Atlantiszban leblokkoltuk a gnosztot, mert a testet és az elmét kutattuk, mint az életerő lehetséges forrását

A GNOSZT: A SZEMÉLYISÉG MAGVA AZ EMBER TERMÉSZETÉBEN

A VALÓDI KREATÍV KÉPESSÉG, amely összeköti az angyali birodalmakat , a nem-fizikai birodalmakat, a kristály birodalmakkal, és elhozza az új energiát, az új tudatosságot a Földre

A Gnoszt: a Kreatív képesség

Nem a szív energiája, Mindenhol körülöttünk van

A Belső gyermek, a Belső Angyal egyik aspektusa

Személyszintű visszahozása lehetséges

Meg kell engedni a Gnosztnak, hogy visszajöjjön, Készen kell állni arra, hogy visszatérjen

Nem kell keresni, meghatározni, Megengedjük, hogy a hiányzó láncszem visszatérjen

A Gnoszt az a kreatív teremtőerő, amelyet Atlantisz hatalmasai eltemettek, és a mostani korokban az egyházak is a sötétségnek és Gonosznak titulálnak (t.i: Gnosz, gonosz) , azért, hogy ne legyen teremtő hatalmunk

Az egyházak félnek, hogy visszahozzuk, bár nem tudják, hogy mi is az, félnek, hogy megtaláljuk az elme, test, szellem, gnoszt egyensúlyát

Így csökkentették le, és hipnózis alá vették az Emberisége, hogy követő legyen, kontrollált

Atlantisz alkímiája, tudása, nem kellő megértése: ide vezetett

T:06NYK

 

ÉN- ALSÓBB ÉN METAFORIÁI

Gyász

Önző szerelem

Remények és félelmek

Víz: 112

 

AZ ÉN ÁTALAKULÁSI FOLYAMATA ÉS DINAMIKÁJA

Energiáink átvitele az Átjárókon, „szakadékokon”

Egyesülés a Valódi Énnel

A mennybemenetel folyamata

Az Otthon csak két létidő között létezik

Az Otthon átalakul az itteni munkáktól

Az Emberi Én és a Valódi Én kiegyensúlyozás

A Szakadékon az Átalakulási folyamatban egyedül kell átmennünk

A Szív, Bizalom és Elengedés állapota ez

Bizalom: a háttér és a környezet változása, megengedésével minden szükséges eljön

(Lásd még: Valódi Én)


ÉN- BELSŐ ÉN

Közvetít a Lélek és a jelenlegi Személyiség között

 

AZ ÉN ENERGIÁJA:  2.PECSÉT

A SAJÁT AZONOSSÁG :  SPIRITUÁLIS UJJLENYOMAT

Ki vagyok Én?

Én és Én-kétely energiája

Az idő eonjain keresztül való utazás: az Én-önfelfedezés

Az Én nem megtagadható, nem pusztítható, emlékezni kell az utazásra, ami idehozott

Ne tagadd meg: az Én Te vagy, az Én megteremtője

(T: 4: 12)

 

ÉN  -  FELSŐBB ÉN  -  VALÓDI ÉN

 

 

ÉN  -  FELSŐBB- ÉS ALSÓBB ÉN

ÉTERI ÉN és FIZIKAI ÉN

Az éteri Én-nek nincsen tömege, anyaga, fizikai formája

Az éteri Én: behozás az energiacsövön, az Integrálás

A vezeték: érzelmeink székhelye

(LW: 03. 12.)

 

ÉN-

KÉT ÉN- FELSŐBB-, ALSÓ-ÉN

Felső Én: a lélekkel ellátott emberi Szellem, az Igazság megtestesülése, az Isten képére teremtődött:

Az Igazság, Könyörület, Szeretet, Békesség

Alsó Én: testi vágyakkal gyötört, torz tükör: Káprázat, Hamisság, Szenvedés, Nyugtalanság, Kéjvágy, Gyűlölet, Átok, a Világ látszatai

Vízöntő:18

 

ÉN  -  VALÓDI-ÉN EGYESÜLÉSE, MINT AZ ISTENEMBER ÚTJA:

ÉN: AZ EMBERANGYAL  AZ ENTITÁS  KISEBB FIZIKAI RÉSZE A FÖLDÖN

Az emlékezés és kapcsolat nélküli utazás a Földön.

Leszületett életek a tapasztalatszerzés céljából.

Fizikai forma a dualitásban.

VALÓDI ÉN: A FÖLD HÁLÓZATÁBAN ÉS MÁS ENERGIARENDSZEREKBEN, BOLYGÓKON LÉVŐ ISTENI RÉSZÜNK, TULAJDONKÉPPEN AZ ARANY ANGYAL, amely eddig egy energetikai gubóban, védelem alatt az álmát aludta, hogy ne jöjjünk rá, hogy kik vagyunk.

Ez most ébredésben van, és az Egységesülésbe várja kisebbik részét. Az átalakulásban a Valódi Én a behívására vár.

Az Egyesülés az Istenember útja: a 3. D. elengedése.

(T: 1: 3)


ÉN ISTEN VAGYOK

ÉN ISTEN VAGYOK

A bölcsesség a szív útján keresztül érkezik

Élvezned kell az életet a maga teljességében

Egy Istenre van Szükség ahhoz, hogy egy Isten felismerhesse és megértse önmagát

(W. E.)


ÉN ISTEN VAGYOK FELISMERÉSE

A létezés legfelső foka

Tisztán látjuk Istent, a Tiszta Fényt, minden létezés alapját

Szemkápráztató fényesség

Az egyre növekvő magva bocsátja ki a fényt

A magot körül vevő Fénytenger egyre bővül és tágul

Fénycsóvákat bocsát ki magából

A magokból kicsapó kévék vagyunk MI

Maggá lényegülés

Halhatatlan egyedi alakok

Tágítjuk tovább az egyetlen tudatot

(R: 1: 6)


ÉN HIPNÓZISA

Az Én hipnózisban van

IGAZOLÁST ÉS VÉDELMEZÉST KERES

Igazolni akarja létét, és ezért akár hazudik is nekünk

Az itteni Én: nem a teljes önkifejezés

Hitrendszerek formálnak bennünket szabályokkal

Ezek üzeneteit Mindennap követjük

Többé már nem kell elfogadnunk ezeket

(T: 6: 8K)


AZ ÉN MEGÉRTÉSÉNEK KITERJESZTÉSE

1. ÉBREDÉS

- Mindent felébreszt a lelken belül, a jót és a rosszat

- BELSŐ INDÍTTATÁS a változásra, szűnni nem akaró vágyak, valami mássá lenni

- Ez egy új belső érzés, ami eddig még nem volt tapasztalható

2. FELDOLGOZÁS

- Áldozati energia helyett: örömmé válás

- Az elmúlt életek, tapasztalatok feldolgozása

- A régi elfojtott energiákra a magyarázat keresése, gyógyítók, tanácsadók

 

3. ELENGEDÉS

- Ragaszkodás a múlthoz

- Az elveszettség érzése (munka, társ, személyiség)

- Az üresség érzése

- Áldozatok energiái

- Az elengedés az igazi energia átalakítása: a múlt gyógyítása

4. EGYSÉGESÍTÉS

- Az én azonosságának isteni és emberi egységesítése

- Érezd magad méltónak rá

- Ha Isten kész arra, hogy ember legyen, akkor az embernek is készen kell lenni arra, hogy Istenné váljon

A 4. megértés segíti azt, hogy az Isteni energia egy teljesen új szinten fog jelentkezni. interdimenzionálisan, körök sorozatában, amely állandóan kifelé terjeszkedik.

Minden kör végén egy új szint kezdődik.

Az új energia akkor születik meg, ha minden egyes kör végére érkezünk.     (T: 5)


ÉN  -  MULTIDIMENZIONÁLIS ÉN

Mindegyikünknek megvan a Világűrben a saját multidimenziós énje

Ez azt jelenti, hogy én képviselve vagyok az összes dimenzióban, és ezek a lények vágyakoznak arra, hogy felvehessék velem a kapcsolatot. Ezzel a kapcsolattal egy új információs csatorna nyílik meg, mely segítségével új képességekre teszünk szert, és ez által könnyebben oldjuk meg a mindennapi élethelyzeteinket (pld. az eddiginél könnyebben fel tudjuk mérni a körülöttünk lezajló események fejleményeit). (Agartha-Benda)


ÉN  -  SEGÍTSÉG

Az Én hajlamos arra, hogy állandóan másoknak tegyen valamit, és ne a saját leckéi irányába tekintsen

Sok léleknek kell visszatérni a Földi síkra a másoktól kapott segítségek miatt, mert így az illető nem tanulta meg, elodázta a leckéjét        (MY: 04. 11. 26)

 

AZ ÉN-TŐL VALÓ FÉLELEM

( AZ ÉN SÖTÉT ASPEKTUSA, FÉLELEM MAGUNKTÓL)

Az önmagunktól való félelem nem a mag-félelem

Énünk egy része tud sötétséget is teremteni

Félünk a vele való találkozástól

Félünk, hogy rosszat is tudnánk tenni

Sokszor már átéltük a sötétség szituációit, már voltunk ilyen helyeken, és attól tartunk, hogy oda kerülünk ismét

Soha többé nem akarunk oda visszatérni

A sötétség bennünk van, rajtunk kívül nincs sötét erő, amely ellenünk van

Nem szabad belefeledkezni a negatív hangulatokba

 


ÉN VAGYOK

ÉN VAGYOK:

LÉTEZÉSEM AZ ISTEN LÉTEZÉSE

AZ ISTEN= KÖZÖSSÉG.

KÖZÖSSÉG: AZ ÉN CSALÁDOM

MINDANNYIAN EGYEK VAGYUNK

(m: ÉN VAGYOK: interdimenzionális, spirituális entitás a Földön)

(K: 5: 2)


ÉN VAGYOK

ÉN VAGYOK:

MINDEN ÉN VAGYOK,

AZ ÖRÖK VÉGTELEN

TELJESSÉG RÉSZEKÉNT

(Máté: 06: 07)


ÉN VAGYOK

KIMONDÁSA ELINDÍT EGY FOLYAMATOT, AMELYNEK AZ ÜZEMANYAGA AZ ISTENI SZENVEDÉLYÜNK LESZ

Ez kiárad a bennünket körülvevő fizikai világba, és amikor visszatér, magával hoz minden szükséges dolgot, ami csak kell nekünk

Ez az alap: Bázis-szint, AMI A MOSTBAN VAN

(T: 2: 10)

 


ÉN VAGYOK

AZ ELSŐ TÖRVÉNY ÉS A MÁSODIK SZÓ

ÉN VAGYOK

Amikor elfogadjuk majd az ÉN VAGYOK jelenlétét, testünk és élet feltételünk uraként, felszabadulunk majd a korlátozások alól. Isten fénye átalakítja majd minden téves hitünket és a negatívitáshoz vezető szétválást. Itt az ideje, hogy elkezdjük tudataink átalakítását, igazi Isteni valóságunk beismerésével és ELFOGADÁSÁVAL. Énünk felé kell tartanunk, visszaállítva a szeretet kapcsolatot - ÉN VAGYOK - jelenlétünkkel, mely részünk Isten képmásának tükrözésére teremtődött. Amikor elkezdjük felismerni az isteni valóságot, elkezdjük észlelni igazi potenciálunkat. Ekkor megvalósítjuk, hogy tulajdonképpen Isten akarata mindannyiunkban jelen van ebben a pillanatban: Mindent ismerő, gondoskodó, szerető, mindenható

 

ÉN VAGYOK

AZ ISTENT JELENTI AZ EGÉSZ EMBERISÉG SZÁMÁRA

Baird:3:303


ÉN VAGYOK

Isten egy áldott darabja, amely megteremt bármit, amire szüksége van a létezéséhez, és ez a tökéletes helyére vezeti

K.11:3


ÉN VAGYOK

ÉN VAGYOK

ÉN VAGYOK AZ ISTEN

ÉS TE IS ISTEN VAGY

EREDETI TISZTASÁGÁBAN

MINDEN LÉLEK ISTEN

ÉN TE MAGAD VAGYOK

EGY VAGYOK AZ EGYETEMES ÉLETENERGIÁVAL

ÉN VAGYOK

ÉN VAGYOK A BŐSÉG

AZ ÖRÖKÖS GAZDAGSÁG

A MINDEN KORLÁT NÉLKÜLI

A FORRÁSBÓL EREDŐ

ÉN VAGYOK A TUDÁS

A FELHATALMAZÓ

A FÉLELEM NÉLKÜLI

ÉN VAGYOK A HARMÓNIA

ÉN VAGYOK: MAGA A FORRÁS

A SZERETET ENERGIA PEZSDÍTŐJE

AZ ÚJ TUDATOSSÁG EREDMÉNYE

ÉN VAGYOK  -  EGO  MEGHALADÁSA

AZ EGO = ÉN MEGYEK, FELFEDEZEK, KUTATOK, KERESEK helyett:

IGO: az ÉN VAGYOK felfedezése

AZ ÉN VAGYOK AZ ÚJ ENERGIA: A FÉRFI ÉS A NŐI ENERGIA EGYENSÚLYA

Az Ego régi értelmezését, ami tele volt férfias energiával, meg kell haladni

(T: 2: 11)

 


ÉN VAGYOK - EGYEK VAGYUNK

Az univerzum/Mindaz-Ami-Van (látható és láthatatlan) nem a felsőbbrendűbb - alsórendűbb vagy nagyobb - kisebb beállítottságú emberi politika, vallási vagy céges rendszerek szerint operál. Vésősoron, nincsen spirituális hierarchia, nincsen mennyei bíróság és zsűri; egyedül csak az Egy van. Mindnyájan Egyek vagyunk - egyetlen Isten. A dualitás illúzióján kívül, nincsen elkülönített Isten-egyén, aki ott van fenn valahol, és nincsenek piciny és bűnös emberkék sem itt lenn; egyedül csak az Egy van. AZ IGAZI ÖNÁLLÓSODÁS pontosan ennek felismerése - ,,ÉN VAGYOK az EGY''.

Nem, nekünk embereknek nem kell elszámoljunk valami felső erőnek, és nem vagyunk egy felső hatalom laboratóriumi patkányai sem; mi VAGYUNK a felsőbb erő. Amennyire hihetetlenül hangzik ez, s amennyire nehéz ezt felfogni, a ,,munka'' (az energia áttranszmutálása érdekében végzett) amit mi ,,emberek'' végzünk itt, ezen a piciny bolygón, annak is a külszínén, a sok milliárd galaxis egyikében, valójában hatással van az egészre - hihetetlen, de igaz!

Mi emberek NEM azok vagyunk, aminek a világ vallásai beállítanak bennünket - gonosz kis kreatúrák, akik Isten ÁLTAL lettek teremtve. Valójában, mi mindannyian Isten részei vagyunk. Amint Kahlil Gibran bölcsen emlékeztette mindazokat, akik éberek voltak a figyelmeztetésére... ,,Csak amikor el vagytok süllyedve a kis éneitekbe, akkor fürkészitek az eget, amit Istennek hívtok.''

Allen Stacker


ÉN VAGYOK ELFOGADÁSA

Az Én Vagyok elfogadása, az EGYSÉG ELFOGADÁSA

Az IGAZSÁG: ÉN ISTENI VAGYOK, ISTEN-ÉN VAGYOK

A NEM VAGYOK képes rá: a különállás elfogadása

Baird: 5: 211, 212

 


ÉN VAGYOK- ELSŐ TÖRVÉNY-ELVESZETT IGE

EZ AZ ELVESZETT IGE

EZ AZ ELSŐ TÖRVÉNY

ANNAK TELJES ELFOGADÁSÁT JELENTI, HOGY ISTEN VAGYOK

ISTEN AZ ELSŐ SZÓ

ÉN VAGYOK A 2.

Baird: 5: 226


ÉN VAGYOK- EMBER

Az Ember: AZ ŐSEREDET FIA

Mi és az Atya/Anya egyek vagyunk

Az őstudat fia vagyunk: AMIVEL AZ ÉN VAGYOK RENDELKEZIK

Az Atya meg bennem, ahogy kifejezem és képviselem:
BELÜLRŐL HOZOM LÉTRE ISTENT

 

ÉN VAGYOK ENERGIÁJA

A jelenlegi pillanatba helyez: ez a MOST

Nem választ el, nem oszt részekre

AZ ISTENI PILLANAT ÍZE

Ez az Isteni Pillanat, amely belőlünk árad

ÉN VAGYOK: ÉN AZ ISTENI PILLANATBAN VAGYOK

(T: 2: 10)



ÉN (VAGYOK) ENERGIÁJA (ÉN+ISTEN): A 7. PECSÉT

AZ Én-nek meg van a saját potenciálja, saját tudása magáról

Az Én a dolgokat Isten szívén keresztül érti meg, ez az Új Föld potenciálása

Nem vagyok semmivel kevesebb Istennél, Én Isten vagyok

(T: 4: 12)

 

ÉN VAGYOK  -  ISTEN ELREJTÉSE

Mi rejtettük el: szándékosan oda, ahol senki sem gondolja

MINDEN ÉLŐ EMBERBEN BENNE VAN ISTEN: AZ ÉN VAGYOKBAN

A legszentebb szentély: Isteni Részek vagyunk

(K: 6: 10)


ÉN VAGYOK  -  ISTEN ÉRZÉKE

Tulajdonképpen a 8. Érzék

Az 5 Isteni érzék szent pentagram-jának felső csúcsa

 

ÉN VAGYOK JELENLÉT

Az isteni TÖKÉLETESSÉGNEK az individualizált azonossága

(SG)


ÉN VAGYOK JELENLÉTE

Az összes lényben ott van

Az összes lény minden pillanatban az Isteni Én Vagyok állapotában él

(J.)


ÉN VAGYOK JELENLÉTE-

GYÓGYÍTÁS- TEST

1, testünkben van egy Központi Nap, mely körül minden atom kering

2, minden atomnak magja van, amely körül keringés folyik

3, ha elmélyülten kijelented: ÉN VAGYOK ISTEN

4, akkor az atomok minden magja és a Központi Napjuk is el kezd fényt sugározni, és ezzel a fénnyel minden atom tökéletes összhangba kerül

5, az atomok fényében a testben a diszharmónia nyomtalanul eltűnik

6, a harmónia összhangba hoz Mindennel

7, Mindenki megteheti ezt a kijelentést Önmagának, és segíthet másnak, hogy ő is megtegye, az Elfogadása után a diszharmónia elengedésével, másik személy öntudatlanul fogadja

Baird: 6: 387

 

ÉN VAGYOK- KRISZTUS- MESTER

Azt a képességet jelenti, hogy fel tudjuk ismerni belső isteni mivoltunkat

KRISZTUS OTT VAN MINDEN ARCBAN,

MIDŐN MEGSZÜLETETT AZ ELSŐ GYERMEK, MEGSZÜLETETT KRISZTUS

Ma nincs olyan személy, aki ne volna MESTER

Az Emberek elkezdték magukba keresni a Mestert, amikor kijelentették azt, hogy:

ÉN VAGYOK

Baird: 5:271


ÉN VAGYOK- LEGYÉL

V.: Á, a dualitás illúziója: jelentős - jelentéktelen, nagyobb - kisebb, felsőbbrendű - alsóbbrendű, spirituális - fizikális, szemrevaló - nem annyira szép, nyertes - vesztes, stb., stb...

Én csak azt látom, hogy a lelked most jót nevet saját magán. Itt vagy csendesen és komolyan vágyva azt, hogy ,,mindezek a tiéd legyenek,'' és a lelked ott sikoltja a háttérben, hogy ,,de mindez ÉN VAGYOK.'' Nem, nem vagy egy jelentéktelen, aprócska lény, te magad vagy az élő lélek. Nem kell, hogy szuper légy bármiben is, csak annyi kell, hogy LEGYÉL. A létezés elégséges indok. Isten vagy.

Allen Stacker


AZ ÉN VAGYOK - ÖNMEGVALÓSÍTÁS ÖNTUDATRA ÉBREDÉS

ÖNSZERETET

ÖNBIZALOM

ÖNELFOGADÁS

Az Ön: az ÉN VAGYOK: 1.szám spirituális személy

 

ÉN VAGYOK- TE IS ÉN VAGYOK

JÉZUS MEGTAPASZTALÁSA-MAGVETŐK BÖLCSESSÉGE

1, először egymásba fogjuk meglátni Jézust

2, ezután, ugyanakkor felfedezzük Magunkban

3, elérkezünk ezután a legegyszerűbb igazságig

ÉN TE VAGYOK, TE IS ÉN VAGYOK

Ez a MAGvetők Bölcsessége

ME:224

 


ÉN VAGYOK  -  VAGYOK,  AKI  VAGYOK

A szavak olyan köre, amely az Embert Istenként jeleníti meg

Az ÉN VAGYOK elnevezés a spirituális történelemben az Emberre vonatkozik

VAGYOK, AKI VAGYOK: EMBERISTEN VAGYOK

ÉN VAGYOK: SPIRITUÁLIS EMBER VAGYOK

(K. 6: 10)


ÉN VAGYOK  -  VAGYOK, AKI VAGYOK

Engedjük el és fogadjuk el a lényünket

Engedjük el a korlátozásainkat, ezek a múlt életekben teremtett aspektusaink

Ezek most szeretnének távozni, szabadok lenni

Struktúránkba fagyva várják az Elengedést

AZ ÉN VAGYOK: az Elfogadás: elfogadom Magamat, Elfogadom a Világot olyannak amilyen, ez felszabadít és egy új módon tesz Szabaddá

A KORLÁTOZÓ MÁTRIXOT, AMI VISSZATARTOTT, AZT MI RAKTUK FEL MAGUNKRA, HOGY NE ENGEDJÜK AZZÁ LENNI MAGUNKAT, AKIK VAGYUNK (ezt a legnagyobb Szeretettel tettük, hogy a Szellem így tapasztaljon)

SZÁMUNKRA MOST A LEGNAGYOBB FÉLELMET AZ OKOZZA, HOGY EMLÉKEZZÜNK ARRA: AKI VAGYOK

ATTÓL FÉLÜNK, HOGY ÚJRA MEGDERMEDÜNK

(T-SG: 6: 8K)


ÉNEK

Amikor éneklünk, valóban megnyitjuk a szívünket

Akkor: MEGNYILVÁNULUNK

(T: 4: 1K)

Módosítás dátuma: 2011. május 31. kedd, 21:22
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!