IDŐVONAL 2003. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. május 24. kedd, 06:56

IDŐVONAL 2003.

A VÁLTOZÁS ÉVE

MEGÉRKEZIK A A BOLYGÓRA A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET SUGARA, A 12. SUGÁR

A COLUMBIA „KATASZTRÓFÁJA”

FELEMELKEDETT STÁTUSZ KEZDETE

HARMONIKUS KONKORDANCIA

A DNS 3. FONALA AKTIVÁLÓDIK

A MARS FÖLDKÖZELBEN – A KÁLI JÚGA VÉGE

NAPCSAKRA AKTIVÁLÁS

2003 VÉGÉN VOLT ELŐSZÖR ELÉRHETŐ AZ ÚJ ENERGIA A FÖLDÖN

ISTENNŐ VISSZATÉRÉSE

A NŐI PRINCIPIUM ÚJRA FELEMELKEDÉSE

 

2003. A VÁLTOZÁS ÉVE

Időjárás, politika, spiritualitás, fejlődés… jelentős változások lesznek. A rácsban felépül az új energia.

(Kryon)

 

2003. AZ ÁTALAKULÁS ÉVE A spirituális fejlődés megszilárdulása, a fizikai szinten magas fokú átalakulás veszi kezdetét.

(Kryon 7:13)


2003-BAN

a Lemuriaiak már ébredeztek a Földön, amelyet Mi változtattunk meg

az Angyalok csak segítői és szemlélői ennek

a Békés Föld felé vezető új idők kezdete, amely 1989-ben kezdődött meg

(K:10:9)


2003-BAN kezdődik el Kryon valódi munkája

a rács megnyilvánulása után, a Föld megoldatlan kérdései elkezdenek holtpontjukról elmozdulni

Amikor befejeződött a rács átállítása kezdődik el a tanítás

A spirituális folyamatok megszilárdulnak és ettől az évtől kezdetét veszi az új rács beindításának folyamat (K.7:8.,7:11)

 

2003-TÓL- DNS- 3. SZÁLA- GYERMEKEK

Sok gyermek születik összekapcsolt három-szálas DNS-el és csodálatos képességekkel. Ezek közé tartoznak a telepatikus képességek, az eltűnés és az újra megjelenés (teleportálás), és egy objektum súlytalanul mozgatása szobákon keresztül. Mindez most megmutatkozik, hogy átváltottunk egy sokkal tudatosabb létezésbe. Ráadásul, a módosult lények száma exponenciálisan megnőtt az elmúlt három évben.

A karanténunk ideje lejárt. Ez azt jelenti, hogy rejtett tudás lapul a genetikai kutatásban, mely megengedi számunkra, hogy úgy láthassunk meg minden életet, és különösképpen az emberi életet, ahogyan az egy három-szálú DNS fehérjében létezik. Ez a három-szálas fehérje szolgál a mi fizikai létezésünk alapjául

GF

A DNS 3. FONALA, A FELEMELKEDÉS FONÁL, megnagyobbodik a tobozmirigy, mint Lemuriában, evolúciós visszafordulás

1. fonál: a biológiai újlenyomat, a génkészlet, a biológiai szál

2. fonál: az érzelmek fonala: öröm, félelem, düh, aggódás, szeretet érzés, az érzelmi fonál, isteni lenyomata, a törvény lenyomata, a dualitás ellemzői

3. fonál: a Felemelkedés és aktivitás, amely módosítja az 1-2-tőt

(Kryon)


2003. – AZ EMBERISÉG BELÉP A SAJÁT EGYÉNI TEREMTÉSI HATALMÁBA

 

 

2003.-FÉNYMUNKÁSOK -  FELÉBREDTEK SZÁMA

2003: 29 millió

2012: eléri az 55 milliót

Ennyi Ember ébred rá, hogy kik is valójában Ők

(a Föld lakosságának 1 %-a)

(Mikos)


2003. – IRAK MEGTÁMADÁSA

Egy szuverén állam megtámadása, felvilágosodásunk ösvényeinek lezárására használta fel a Bush (a hannoveri ház távoli rokona)-Blair csoportosulás.

BHC:354


2003-TÓL

a Fény Galaktikus Szövetsége mindannyiunkat (Fénymunkásokat) figyelemmel kísér felemelkedési útjainkon, hogy úgy haladjunk át az alsó asztrális szinten, hogy ne érintsen bennünket lebontó energiája.

(SG-HL17)


2003-TÓL

FÖLD VÁLTOZÁSAI AZ ÚJ ENERGIA FELÉ

AZ ÚJ ENERGIÁBA A DUALITÁSBÓL

Elhagyjuk elvárásainkat

Ha ragaszkodunk hozzájuk, rengeteg kellemetlenséget okoznak számunkra

Saját tempóban tegyük, ahogy kényelmes

Lehetőleg ne az összes elvárást egyszerre

Ezeken a Tapasztalatokon Mindenkinek Saját Magán kell Átmenni

Az új háló lecsökkenti a háló szorítását

Az összes dualitás elengedésének potenciálját is magával hozza

A Föld mágneses pólusai szabálytalanul és drámai módon fognak cserélődni, majd statikusan, mozdulatlan állapotba kerül

A Föld mágnesességének intenzitása hullámzó lesz, lesz, amikor megerősödik, vagy nagyon legyengül, nem szabályszerűen vált

A Föld vibrációs rezonanciája folyamatosan változik. Emelkedni fog.

Emberiségnek is emelkedik a rezgésszintje

A Schuman rezonancia emelkedik, de nem megjósolható minta lesz

Az Emberi tudatosság nagymértékű polaritásváltása tapasztalható majd

A Dualitás energiája átalakul a 4 ÚJ ENERGIÁJÁVÁ

Szellem számára: A Szeretet egy új megértése, amire még nem volt példa, és ez az emberből jön

T:3:8K


2003.

A BOLYGÓ ALAPVETŐ VÁLTOZÁSAI, AZ ÚJRARENDEZŐDÉS EKKOR KEZDŐDIK EL


2003. – EGY ISTENI TERV VAN KIBONTAKOZÓBAN

melyet a maja naptár körvonalaz.

Az emberiség az isteni intelligencia társteremtője

Felelősséget kell vállalnunk földi életeinkben és az univerzumban elfoglalt helyünkért.
Az élet fenntartói vagyunk, nem, pedig a halál mesterei.

(BHC2:193)


2003-BAN ÉRKEZETT MEG A BOLYGÓRA A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET SUGARA, A 12. SUGÁR

Mesternője: KUAN-JIN

Színe: cseresznyerózsaszín

A Nők újbóli felhatalmazást hozza.

Elhozza a női bölcsességet a férfiakba.

Metatron Arkangyallal dolgozik együtt.

Atlantisz után először juttatták vissza a Földre, az isteni evolúció 12 sugarát.

(DC:62,34)


2003. – UFO KONTROLL A NUKLEÁRIS FEGYVEREK FELETT

1948. – FOLYAMATOS UFO JELENLÉT A KATONAI BÁZISOK FELETT

 

VOLT KATONÁK SZERINT UFO-K OKOZTÁK AZ AMERIKAI ATOMFEGYVEREK ÜZEMZAVARAIT

2010. szeptember 27., hétfő, 13:00

Szerző: hvg.hu

Az amerikai légierő hat nyugalmazott és egy kutató szeretné elérni, hogy Washington tisztázza a helyzetet az ország nukleáris fegyvereivel kapcsolatban. Az egykori katonák szerint ugyanis azonosítatlan repülő tárgyak hatására lépett fel üzemzavar több ízben is az interkontinentális rakétáknál.

 

A Reuters értesülései szerint több mint 120 aktív, vagy nyugalmazott katona tanúvallomása utal az azonosítatlan légijárművek jelenlétére a nukleáris silók közelében. A legutóbbi incidens 2003-ra tehető, azonban több esetben is hasonló körülményeket írtak le a szemtanúk: számos nukleáris rakétánál lépett fel üzemzavar, miközben egy korong alakú objektum lebegett hangatalanul a közelben. Az amerikai légierő (U.S. Air Force – USAF) hat nyugalmazott tisztje a washingtoni National Press Clubban fognak felszólalni szeptember 27-én, ahol szeretnék rábírni a kormányzatot, hogy alátámassza az általuk elmondottakat.

 

Az egyik legismertebb UFO-kép, a washingtoni Capitoliumnál: időjárási anomália, vagy X-akta?

 

Egyikük, Robert Salas százados, az interkontinentális ballisztikus rakéták (ICBM) indításáért felelős tiszt éppen szolgálatban volt a Malmstrom légibázison, amikor az egyik ilyen üzemzavar bekövetkezett. A férfit később arra utasították, hogy ne szóljon senkinek a történtekről. A nyugalmazott Charles Halt ezredes pedig a korong alakú obejtumból kiáradó fénysugarakra lett figyelmes, amelyek a föld felé irányultak a brit királyi légierő (RAF) Bentwaterrs légibázisán, Nagy-Britanniában.

 

„Az amerikai légierő hazudik a nukleáris létesítményeknél észlelt azonosítatlan repülő tárgyak nemzetbiztonsági vonatkozásairól és erre bizonyítékunk is van” – mondta Salas.

 

„Úgy vélem, hogy az Egyesült Államok és Nagy-Britannia biztonsági szolgálatai igyekeznek elterelni a figyelmet a Bentwatersben történt eseményekről, különféle dezinformációs módszerek segítségével” – tette hozzá Halt.

 

A szemtanúk és egy vezető kutató szeretné elérni, hogy bővebben beszéljenek az eset nemzetbiztonsági kockázatairól és a mindenkori kormányzat reakciójáról. Az eseményen korábban már nyilvánosságra hozott kormányzati dokumentumokat is osztogatnak majd, hogy alátámasszák az atomlétesítmények környékén 1948 óta észlelt UFO-jelenségeket.

 

A szemtanúk: Dwayne Arneson, nyugalmazott vezérezredes, volt kommunikációs tiszt, Charles Halt nyugalmazott ezredes, korábbi bázisparancsnok, Robert Hastings kutató,  Bruce Fenstermacher, Jerome Nelson és Robert Salas rakétaindító tisztek, Robert Jamison a nukleáris rakéták becélzásával foglalkozó tiszt, illetve Patrick McDonough, a bázis geodéziai szakértője. A Fehér Ház egyelőre nem kommentálta a bejelentést.

HÍRSTART:2010.09.27.


2003-2009 KÖZÖTT TECHNOLÓGIAI AKADÁLYOZTATÁS

Van sok más lehetőség, ami most nyílik meg. Van néhány hihetetlen esemény, ami [hozzá]igazítja a Földet és az emberiséget ahhoz, ami előtt áll. Az elmúlt öt évben a technológiában akadályoztatás volt, és ez most nagyszerű módon elengedésre kerül. Több területen fog ez megtörténni,

(LW:0903)


2003. FEBRUÁR 1- COLUMBIA KATASZTRÓFÁJA

A Világ-kormány küldetésében az űrhajósoknak először sikerül megcsapolniuk az Új Energiát a Világűrben, de mivel ez nem kellő kezekbe került volna, nem juthatott a kezükbe az új technológia

"Nagyon sok általatok űrmissziónak nevezett esemény zajlik a ti időtökben. Nagy kíváncsiság övezi, hogy mi történik a földi birodalmatokon túl, mi található a világűrben. Ez természetes. Az egyik dolog, amit a tudósaitok és a kormányaitok már jó ideje megtanult az az, hogy a dolgok meglehetősen megváltoznak, amikor elhagyjátok a Föld energetikai takaróját, és kijuttok a világűrbe. Amire rájöttek az az, hogy irdatlan nagy energiákhoz férhetnek hozzá. Kryon ezekről az energiákról kozmikus szövedék gyanánt beszél. Léteznek óriási energiák, amiket meg lehet csapolni. De meglehetősen nehéz dolog ezt a Földről megtenni. Szóval, már egy jó ideje kísérleteznek ezzel. Kapcsolatokat teremtenek. Néha azt hiszik, hogy idegen lényekkel lépnek kapcsolatba. Még most sem teljesen biztosak ebben. De érzik, és tulajdonképpen képesek érzékelni ezeket a rezgéseket. Beáradó energiahullámokat érzékelnek. Azt próbálják megérteni, hogy mik ezek az univerzális energiák, és mindennél jobban pedig azt, hogy hogyan lehetne ezeket visszavinni a Földre.

Drága barátaim, erről szólnak ezek az űrbe irányuló munkák. Azt gondoljátok talán, hogy azért mennek oda, hogy rájöjjenek, hogy hogyan lehet nagyobb kukoricát termeszteni? Vagy, hogy megnézzék, hogy a patkányok hány nappal élnek így tovább? Nem. Bizonyos értelemben véve felfedezték az Új Energiát. Igen. És most felhasználják azt a kísérleteikben.

És ők tudják, hogy MI ezt tudjuk. Még az itteni beszélgetéseinkbe is belehallgatnak. Megpróbálják megérteni azt, amit mi már tudunk, hogy az segítse őket annak a jobb megértésében, amit nekik tudniuk kellene. Ezért most üdvözölni szeretnénk őket ma. Köszönjük, hogy minket hallgattok! (később kiderült, hogy a 70 Internet becsatlakozás volt az amerikai hadsereg részéről ezalatt a csatornázás alatt )

Egyfajta víz-alapú eszköz használatával próbálkoznak begyűjteni az űrben fellehető energiát. Tisztában vannak vele, hogy ez nagyon hatalmas. Amíg az űrbéli küldetéseiken tartózkodnak, a Föld erős mágneses hálóján kívül, fel tudják használni ezt az energiát. De az utóbbi erőfeszítéseik, hogy megpróbálják ezt visszahozni a Földre, kudarccal zárultak.

Ahogy ti is tudjátok, a hálók megváltoztak.  A dolgok mások lettek úgy egy jó hónapja. Ők kimentek a világűrbe, mostanában, úgy, hogy ezt tudták. Drága barátaim, tisztában voltak vele, hogy a hálók megváltoztak.

Ezért aztán megpróbálták ezt a hatalmas Új Energiát visszavinni a Földre. Megpróbálták keresztül szelni vele a síkokat. Megpróbálták ezt bejuttatni a Föld atmoszférájába. És, hát ez nem túl jól működött. Nem valami jól működött. Ez valami olyasmi, ami még nagyon nagy megértést igényel.

Bizonyos értelemben véve, úgy is fogalmazhatnánk, hogy az emberiség tudatossága nem engedi meg, hogy ezeket az energiákat ide visszahozzák. Túl hatalmas ahhoz, hogy az emberiség elkezdje most használni. Ehhez képest a nukleáris fegyvereitek fejletlenek és kicsik. Van elég bolygótudatosság és vibráció ahhoz, hogy tudja, hogy ha ezt most visszahoznák a Földre, és olyan emberek kezébe kerülne, akiknek elvárásai vannak, az nagyon katasztrofális lenne. Akik ott voltak a Columbia fedélzetén, bizonyos értelemben véve igen, az életüket adták ma azért, hogy biztosítsák, hogy ezt az energiát nem lehet ezekben az időkben visszahozni."

(T:4:7K)


2003. MÁRCIUS

FELEMELKEDETT STÁTUSZ KEZDETE

2003. MÁRCIUS

Ekkora stabilizálódott a Kryon csapat által átállított mágneses háló. Ez volt a FELEMELKEDETT STÁTUSZ KEZDETE.

Befejeződött a mágneses háló elmozdítása.

Az Ember sokkal nagyobb szerepet játszik a bolygó minden döntésében.

ÚJ FÖLD, ÚJ GONDVISELÉS, ÚJ ADOMÁNYOK

Van egy ellentétes erő, amely nem akarja ezt.

Új Emberiség. A mágnesesség változásával engedélyt adtunk a DNS és az egész realitásunk megváltoztatására.

Ez a Felemelkedett státusz, az Interdimenzionális állapot eredménye.

(Kryon:10:2)


2003.03.03.-AZ ANYAISTENNŐ VISSZATÉRÉSE

LORD ADONAI ÉS LUCIFER: ELMENTEK, FELMENTÉST KAPTAK, az Igazság Szívét hordozó Atyától, a Végtelen Isteni Atyától, aki arra a kísérletre, tesztre teremtette őket, amely a jó és a gonosz közötti választásról szól. ENNEK A KÍSÉRLETNEK MOST VÉGE. Bár a játékasztalon, megjelent egy új játék. A sötéttel játszók nagy része, most elkezdte magát átalakítani a Fénybe.

A VÉGTELEN FÉNY ISTENÜNK ÚJRA MEGBECSÜLI, MEGTISZTELI A SZENT ANYÁT. A 03-03-03** volt az a hihetetlen fordulópont, az Anya Istennő számára, amely megkönnyítette neki, hogy továbblépjen és felemelje a Fátylát, és megmutassa teljes valójában magát, gyermekeinek.

Mint, Mária Én vágtam el a korlátjaitok szálait, melyek eddig behatároltak bennetek. Én töröltem el a patriarchális hierarchiákat, amelyek kontrolláltak és bilincsben tartottak bennetek. Igen, az igazságtalanság energiája, most szétmorzsolódik körülöttetek.

A KRISZTUSI NŐ ITTVAN, MÁRIA ÉS JÉZUS EGYENLŐ, A FÉRFI ÉS A NŐ EGYENLŐ, és örökre száműztük a Halak korszakának megkötéseit.

Jöjj gyermekem, ünnepeljük ezt az új napot. Dicsérd Magadban az Új Istent, a Végtelen Fény Istenét.

(MENNY ÉS A FÖLD FELEMELKEDÉSE – MÁRIA ÜZENETE: Mary Ma McChrist által

Forrás: www.mother-matrix.org)

2003.03.03.-FÉNYÜNNEP

Miközben e megosztások közül egyesek elkezdenek előrehaladni, arra kérünk titeket, tekintsetek egy speciális napra, az ünnep, az öröm napjára, mely segíteni fog nektek, megtalálni szenvedélyetek egy részét. Mivel ez megegyezik a rács kiegészítésével is:  (03/03/03.)

Ez egy örömteljes alkalom fog lenni. És, 03/03/03 – ünnepeljetek. Csapjatok bulit. Tartsatok egy Fény bulit és ünnepeljétek meg azt, amit eddig tettetek. Mert akkor, amikor a következő dimenzióba fogtok lépni, lesznek majd történések.

Elmondjuk nektek, hogy az időnek tökéletesen egyeznie kellett. Mivel az emberiség kollektív vibrációjának eléggé magasnak kellett lennie ahhoz, hogy elviselje azt, amit tenni fogtok. Ez, választásaitok következtében, nagyon gyorsan el fog jutni ide. A 03/03/03 dátumon, ünnepeljétek a Fényt és tartsatok egy nagy Otthon összejövetelt.

(LW:0209)


2003.03.03– a 144-ES KRISTÁLYHÁLÓ FELTÖLTÉSE

Tri-Dátum Portálok – A Kristály Háló feltüzelése

Aktiválási százalékban

TDP's - Firing the Crystalline Grid

Calendar Timing Triple Date Portal % Grid Activation

* 1 Jan 2001 Triple One (1-1-1) 8.34%

* 2 Feb 2002 Triple Two (2-2-2) 16.70%

* 3 Mar 2003 Triple Three (3-3-3) 25%

* 4 Apr 2004 (4-4-4) 33.34%

* 5 May 2005 (5-5-5) 41.70%

* 6 Jun 2006 (6-6-6) 50%

* 7 Jul 2007 (7-7-7) 58.34%

* 8 Aug 2008 (8-8-8) 66.70%

* 9 Sep 2009 (9-9-9) 75%

* 10 Oct 2010 (10-10-10) 83.40%

* 11Nov 2011 (11-11-11) 91.70%

* 12 Dec 2012 (12-12-12) 100%

 

2012 13 December - 20 December Reboot/ Úraindítás

* 12-21-12 *  2012. December 21. Total Activation Grid Maximus/ Teljes Aktivitás kezdete

(Metatron)


2003. MÁRCIUS 20-21. – MAJAFÖLD MEGGYÓGYÍTÁSA

Ezt a gyógyító szertartást a maja nép előre megjósolta, hogy be fog következni. A maják is elkövettek egy hálóproblémát, egy 250 fős indiáncsoport segítségével, a szertartással megszüntették ezt a problémát.

(DM:247)


2003. ÁPRILIS 30. – NEM FOGYOTT EL A NAP ENERGIÁJA

Erőteljes napaktivitás. Április 22-29, majd május 9-16 között.

Egyes tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy annyi napenergia hagyja el a csillagot, hogy annak elvileg el kellene fogynia, amennyiben az a saját energiája lenne.

Itt derül ki a tudomány számára, hogy a Nap nemcsak a saját energiáját adja, hanem máshonnan is kapja.

(S.Rother)


2003. JÚNIUS 21. (JÚNIUS 19-26.) MESTEREK ÉS PRÓFÉTÁK HETE

Személyes Mesterek üzenetei és jelenlétének megtapasztalása az erre érzékeny emberi lények között

(Átlényegülések:1:43.)


2003. JÚLIUS 13.

Az egykori Lemuria területén a Csendes-Óceánon megjelent egy hatalmas és gyönyörű kristályépítmény, amely egy lemuriai templom mása volt

(Átlényegülések:1:43.)


2003. JÚLIUS 19.- 7 PECSÉT TITKA ÉS FELTÖRÉSE TÓBIÁSTÓL

(T:4:12 lásd: 2150 évvel ezelőtt)

 

PECSÉTEK

Ahogy leereszkedtetek a behatárolt és korlátozott tudatosság birodalmaiba, FÉNY MEMBRÁNOK KERÜLTEK ELHELYEZÉSRE DNS-ETEK TÖBBSZÖRÖS RÉTEGEI KÖRÉ, ÉS KÖZÜLÜK MINDÖSSZE KETTŐ MARADT ELÉRHETŐ ÉS AKTÍV.

Memóriátokra is Fény membránok lettek ráhelyezve, csakúgy, mint a magasabb agyi struktúrátokban tárolásra került bölcsesség Fény Csomagok köré. Egy fátyol ereszkedett rá memóriátokra, hogy a legtöbb esetben ne tudjatok emlékezni elmúlt életeitekre, mert túl nagy terhet róna rátok, ha emlékeznétek az összes múltbeli hibáitokra és tökéletlenségeitekre.

Ezek a korlátozó Fény membránok lassan feloldódnak, ahogy visszatértek a harmóniához és az egyensúlyhoz, és előrehaladtok a felemelkedés és az újraegyesülés spirálján.

Egy Fény membrán lett ráhelyezve Szent Szív Központotok hátsó portáljára, amíg el nem érkezik az ideje annak, hogy megkezdjétek a magasabb dimenziókba és a Fény birodalmaiba visszavezető utazásotokat. Ugyanakkor ti, és egyedül ti voltatok azok, akik egy védelmi membránt helyeztetek Szent Szív Központotok elülső örvényére,

RH:07:01

PECSÉTEK- BUKÁS

A Fénymunkások érkezésükkor tudatosan korlátozták tudatosságukat, hogy kapcsolatba kerülhessenek azokkal, akik nem tudnak a fényről és elfogadták a korlátjaikat, egész életükre

ALÁMERÜLTÜNK, NEM VOLT BUKÁS, egy társadalomba merültünk alá, amely még nem ismerte meg a Fényt

Most eljött az ideje, hogy a mostban létező társadalom világát egyesítsük a többdimenziós világgal, hogy a bolygó értékei és tervei is megvilágosodjanak

PL:16

 

PECSÉTEK-CSAKRÁK

A karma játszmájában szándékosan volt korlátozva a 7 testi csakra struktúrája

Csak asztrál síkról tudott felvenni energiát

Le volt pecsételve és úgy nézett ki, mint két kúp, a hasi és háti rész felé, és a két kúp a testben találkozott

Mentális és érzelmi törmelékek dugaszolták el, így nem tudott magasabb dimenziójú frekvenciát használni

A csakra megnyitásával a csakra gömbformát vesz fel majd, és nem csak lineárisan előre és hátra, hanem minden irányba tud energiát sugározni

A test kitakarítja ekkor a törmeléket, és megakadályozza a visszadugulást

Később ezek a csakrák összeolvadnak egy egyesült csakrává

(Taschira: 20-21)

7 PECSÉT

E mögött rejtőzik Isteni Tudatosságunk, ez volt lepecsételve

7 PECSÉT FELNYITÁSA: elengedéssel történik

Ne vizualizációval, ne erőszakkal, ne nyomással, mert ettől még szorosabb

Legjobb módja: SZERESSÜK MAGUNKAT

Ne ítélkezzünk önmagunk felett

Megnyílik akkor, amikor belépünk a Mennybemenetel Ürességébe

EZ A MEGTEREMTÉSRE VÁRÓ MOST

Meg fogjuk tudni, mikor érünk ide

a dualitás nyomása tartotta eddig a pecséteket

T:3:9K


A MARS FÖLDKÖZELBEN – A KÁLI JÚGA VÉGE

2003 AUGUSZTUS

73.000 év óta ekkor volt a legközelebb a Mars a Földhöz.

A Mars a cselekvés és a fénymunkás számára annyit jelent, hogy fenntartja a tiszteletet önmaga számára. Bátorság és erő kiállni önmagunkért. Energetikai dinamók vagyunk a világ gyógyulása számára.

(Kryon- Dél Afrika: 3 In 1, David Brown közvetítése)

Egyesek szerint a Káli Júga végét jelenti, és ez készítette elő a Harmonikus konkordanciát: lásd: 2003. november 8.


 

2003.08.02.

5 MESTERI ENERGIA KÖZVETÍTÉS

JÉZUS, BUDDHA, MOHAMED, MÓZES, ARTHUR KIRÁLY

„Ez egy emlékezetes nap”:Átadásra került a 4 Isteni jellemzőink:

1, Könyörületesség- Tisztelet

2, Öröm- Szenvedély

3, Örök Teremtés

4, Örök Szeretet

(T:5:1)


2003. AUGUSZTUS 5-26.

3 HÉTIG TARTÓ INDIGÓ INKARNÁCIÓS HULLÁM

A Fény Új gyermekei nagyszámban fogantak meg

Akik majd a jövő tanítóiként érkeznek, a felemelkedési Folyamat elkötelezett és beavatott küldöttei lesznek

(Átlényegülések:1:44)

NAPCSAKRA AKTIVÁLÁS

A RÉGI VILÁGOK KAPUI BEZÁRÓDNAK

AZ EGYIK LEGNAGYOBB ELTOLÓDÁS AZ EMBERISÉG SZÁMÁRA

AZ ARCHETIPIÁLIS MESTEREK ÚJ SZINTRE LÉPNEK ÉS ÁTADJÁK AZ EMBERISÉGNEK AZ ENERGIRÖGZÍTÉST, KIEGYENSÚLYOZÁS FELADATÁT. (JÉZUS, BUDDHA, MOHAMED, MÓZES, ARTÚR)

FELNŐTT AZ EMBERISÉG

2003. AZ EGYSÉGTUDAT HÁLÓ EGYENSÚLYBA KERÜLT A FÖLDÖN

(DM:227)


2003: NAPCSAKRA ELŐSZÖR KERÜLT AZ ENERGIAMEZŐBE

Azért mondom ezt, mert a Nap Csakrátok teljes aktiválását fogjátok megtapasztalni. Ez a csakra először 2003-ban került az emberi energia mezőbe. 2001-től 2002-ig ennek a bizonyos csakrának a rácsai a Földanya testébe szivárogtak, ami változásokat hozott az emberiség tudatosságában, ami önmagában is átjárókat nyitott az emberiségnek, hogy megtapasztalhassa saját hatalmát, abban az értelemben, hogy az én új tapasztalatait teremthesse meg. Politikailag és gazdaságilag a világ számos változáson esett át ebben az időszakban.

(KT:080808)

2003.07.23.-25./08.08 –A NAPCSAKRA AKTIVÁLÁS - KUTHUMITÓL

A napcsakra szerepe mindig is az volt, hogy őrizze a fény teljességét az élet minden aspektusában, függetlenül attól, hogy ebből mennyi sugárzik ki, és amíg Földetek áthalad ezen viharos időszakon, amíg sűrű sötétségbe süllyed, a napcsakra hoz az új fényt a napjaitokba. Elhozza az Arany Korszakot minden férfi, nő és gyermek szívébe és elméjébe. Hogy az Arany Korszak leföldelhesse önmagát, az arany napnak aktívnak kell lennie. Az aranygyermekek, akikről már sokan tudtok folyamatosan érkeznek, és ezt az energiát hozzák magukkal. Mindazonáltal mindenki másnak is össze kell hangolódnia ezzel a folyamattal, hogy az isteni terv megvalósulhasson. Az emberiség időben le van maradva a folyamathoz képest, ami a végéhez közeledik. Ezért aztán azokra is hatással van ennek az energiának az ereje, akik még öntudatlanul járnak az útjukon. Nem lesz olyan ember, akire ne lenne hatással.

A napcsakra születésének – vagy inkább újjászületésének – egyik legnagyobb átalakító hatása az lesz, hogy az összes spirituális hiedelemrendszer végül egyesül, az emberek belátják, hogy csak egyetlen Isten létezik, és hogy az emberek mindig is a szívükben élő Istenben hittek és hisznek. Akkor is Istent szolgálták, mikor ítélkeztek egy másik ember úgynevezett Istene felett. Az emberek rá fognak jönni, különösen a keresztények közt, hogy a többi spirituális ember ugyanazokat az üzeneteket terjeszti, csak egyszerűen más szavakat és fogalmakat használnak. Ez szeretteim, az egyik legnagyobb eltolódás az emberiség számára. Ez az egyik legmélyrehatóbb áldás ebben az időszakban, amit a Fény Rendje hoz el.

Az elkövetkezendő három napban minden szinten együtt dolgozunk majd veletek, és minden lehetséges módon igyekszünk segíteni a folyamatotok eltolásában, segítünk meghatározni, hogy mi szabotál, és mi korlátoz benneteket, hogy rátaláljatok az energiával végzett munka új módjára. Ha bármely pillanatban azt várjátok, hogy valami önmagatokon kívül tegye meg ezeket nektek, akkor úgy fogjátok érezni, hogy a folyamatotok elakadt. Az elmétekben fellegek gyülekeznek, mert a Mars majd megmutatja nektek, hogy használnotok kell a „spirituális izmaitokat” ahhoz, hogy ezen a ponton túljussatok. ***(a Mars közelítésre is utalhat)

A Mars szétzúzza a bennetek rejlő áldozatot.

A Szíriusz elhozza felemelkedett Énetek tudatosságát. ***(Szíriuszi kapu nyitódására is utalhat)

Thor, az oroszlán szól

A Szíriusz A déli részéről jövök, és jelenleg a világotok őrzőjeként vagyok köztetek. Mi, mint faj, tanítani érkeztünk – az igazságot és nem a részletkérdéseket tanítani. Isteni természetes tudatosságotok már évezredek óta kihalt, mi pedig a szívünkben hordoztuk, hogy eljöjjünk erre a helyre és megengedjük az energiánknak, hogy megnyissuk ezt az örvényt veletek. Melchiaként is ismernek, a Szíriusz A isteneként.

Az elefántok, és a macskák királysága népesíti be ezt a csillagot, ahogy a delfinek és a bálnák a Szíriusz B-t. Az én otthonom, a ti otthonotok. Ti itt mindannyian kapcsolatban álltok a Szíriusszal harmadik és hetedik DNS szálatokon keresztül. Isteni Természetetek Tudatosságának ([vagyis a] DNS-eteknek) harmadik és hetedik szála most ébredezik. A folyamat lehetővé teszi szíveteknek, hogy felfedje tudatos énetek előtt azt, amit eddigi életek nagy részében és visszamenőleg 77 életben megtagadtatok.

A holnap megnyíló Oroszlán Kapu a nyers erőről szól, és a nyers erő szelídítetlen, érintetlen, ártatlan és tiszta erő.

Talán nyugodtnak, csendesnek és nem túl érdeklődőnek látszom, de olyan szinteken vizsgáljuk az embereket, amit nem is képzelnétek, és mi réseket látunk az energiában, egy kirakós darabjait látjuk, amelyek a helyükre akarnak kerülni, de fogalmatok sincs, hogy hol az a hely. Isten itt van, hogy megmutassa, és Isten nem kívül van, Isten belül van – bennetek, bennem, a Földben, amelyen ültök.

 

Az állati birodalom tovább folytatja feladatát az elkövetkezendő 10 évben és akkorra az embereknek a teljes tudatosság állapotában kell lenniük. DNS-eteknek, vagy[is] Isteni Természetetek Tudatosságának teljesen aktívnak kell lennie, de már munkálkodtok ezirányban és szeretném kifejezni az elismerésemet és tiszteletemet azért, hogy kezdtek felébredni. Minél inkább elismeritek [azt] az erőt, amit megtestesítetek, annál felszabadultabbá váltok, és az igazság utáni kutatásotok valósággá válik.

 

Ti emberek önmagatoktól elkülönültként látjátok az állatokat. Nagyon kevés ember érzi, hogy kapcsolódik hozzánk. Épp annyira Tudatosság vagyunk, mint ti magatok. Érzünk, gondolkodunk, és interakciókba lépünk, akárcsak ti. A nyelvünk, ahogy ti érzékelitek azt, más, de ha nem tudnék kommunikálni, ez a nő (Michelle) nem lenne képes eljuttatni hozzátok a tudatosságomat szavakon keresztül.

(KT:030723-25)

2003.08.08. – KUTHUMITÓL/NAPCSAKRA HÉTVÉGE 2.

Ezen a napon a Föld átöleli a nagyszerű Központi Nap sugarainak erejét és Isten szeretetének azt az egy sugarát, ami megtestesít mindent mindenütt

Az általatok megtestesített bölcsesség a meghatalmasodás eszköze, ami további segítséget jelent majd nektek az előttetek álló úton. Ezen a napon, 2003. augusztus 8-án kinyílnak az Oroszlán Kapuk, és a régi világ kapui bezárulnak.

 

A Mars és a Szíriusz a felébredés erőteljes ajándékát hozza el, teljesen aktiválva a Beavatott Negyedik Ösvényét mindenki számára, aki kész megnyitni a szívét és lényét a [szellemi] világosság ösvényének. Ma nyílnak meg a Nyolcadik Dimenzió kapui is, és mindannyian, akik dolgoztok a Napcsakra energiájával, beléptek ebbe a dimenzióba. Készenálltok hidat verni a Hetedik és a Nyolcadik dimenzió közé, és hasznosítani mindkét dimenzió ajándékait és áldásait az életetekben.

 

A Szfinx ez idő alatt olyan rezgéseket és energiafrekvenciákat bocsát ki, amelyek újrahangolják bolygótok teljes kristályszerkezetét. Minden egyes fizikai formában lévő kristály egy teljes átalakuláson megy keresztül sejtszerkezetében, és ma mindannyian kapcsolatba léptek azzal a kristállyal, amelyik támogatja majd napcsakrátokat az elkövetkezendő 18 hónap aktiválási folyamatának teljes időtartama alatt.

 

Az új világba vezető út időigényes, és az elkövetkezendő 18 hónap a kalandok időszaka lesz. Ez az autentikus én megszületésének utazása – a búcsú a múltatok összes programjától: búcsú a szüleitektől, a testvéreitektől, ha vannak, a tanáraitoktól, földi tanítóitoktól, partneretektől, gyermekeitektől – mindentől. Elbúcsúztok tőlük, mert régi identitásotok meghalt, és új autentikus énetek ünnepelheti az új világ eljövetelét. És ti üdvözölhetitek szüleiteket, üdvözölhetitek testvéreiteket, földi tanítóitokat, spirituális tanítóitokat, gyermekeiteket és partnereiteket, barátaitokat és társaitokat, ismerőseiteket és kollégáitokat, ezzel az új energiával köszönthetitek őket – az élet átölelésének új módjával, mert a Nap korszaka – az Arany Korszak mélyen gyökeret ereszt az emberiség szívében, miközben mi hozzátok szólunk.

 

Rá nagyúr létrehozott egy köpenyt tiszta arany energiából, és átölelte vele Gaiat. Ez a rezgés keresztülpulzál [az ő] testének sejtjein, és miközben beszélünk, a ti testetek sejtszerkezete is eltolódik és változik, átalakul – mert már nem ugyanazok az emberek vagytok, mint akik a születésetek napján voltatok. Még csak nem is ugyanazok vagytok, akik egy hónappal ezelőtt voltatok. Júniustól felgyorsult tempóban láttatok neki átalakulási folyamatotoknak. Életetek folyamatai intenzívebbé válnak, és így az összes illúzió elkezdte feltárni magát előttetek. Habár nem láttátok, így vagy úgy, de éreztétek. Az energia beszivárog bolygótok minden egyes résébe és szegletébe.

 

Ahogy a Föld Anya spirituális teste teljesen kiemelkedik 26 000 éves szendergésének bábjából, az emberiség szelleme is kiemelkedik, és ez az igaz arany felébredés időszaka, amikor mindenki megérzi szívében a Lélek felkavarodását.

A Napcsakra keresztülégeti az ítélkezés fátylát. Keresztülégeti a kritizálás, a vádaskodás fátylát, a félelem kivetítésének fátylát, és mindazt az ostobaságot, ami ezekkel jár, mert átölelitek a belső érzékeléseteket. A belső érzékelés lerombolja mindazt, aminek nincs értelme, [mind]azt, ami értelmetlen, azokat a kicsinyes dolgokat, amik dolgokat húznak ki az életetekből – az összes játszmát, amit az emberi egó játszik – ezen már túlléptetek szeretteim. Átölelitek a Hatodik Dimenziót. Áthaladtatok az Ötödik Dimenzión. Most a Hetedik és Nyolcadik dimenziókban táncoltok. Ezért hát hagyjátok hátra a Föld sűrűségét, és öleljétek át a Föld Anya szíriuszi energiáját, a felsőbb elmét, az univerzális energiát, amit a Szíriusz csillaga hoz.

 

A Vénusz Anya a feltétel nélküli szeretet legerőteljesebb sugarát bocsátja ki, amit mindannyian megtapasztaltok majd az egész bolygón egy adott pillanatban. Vénusz Anya Mária és Nada úrnővel dolgozik együtt, ők hárman létrehoztak egy magenta- és ezüstszínű köpenyt, ami egyesül Rá nagyúr arany köpenyével, hogy megtartsa ezt a bolygót és összes lakosát ebben a fényben. Nincs más út, csak a szeretet és az igazság útja…

Mindannyian a fény vezetői vagytok. Az elkötelezettségetek és elszántságotok a világ megváltoztatására, és hogy más utat mutassatok az idősebb korosztályoknak lehetővé tette, hogy a napcsakra energia újraébredjen. Ez a ti ajándékotok.

Ez a fizetség kemény munkátokért. 26 000 éve vártok erre. Sok lélek inkarnálódott azért a Földre, hogy megtapasztalja ezt a napcsakra aktiválást, mert ennek a fizikai testben történő megtapasztalása a fejlődés egy teljesen új fejezetének teszi lehetővé, hogy lelketek utazásának részévé váljon. Ez azt jelenti, hogy a lehetőségek egy teljesen új univerzuma nyílt meg és vált elérhetővé számotokra.

SOSE KORLÁTOZZÁTOK Isten teremtőerejét, [csak] azért mert TI megrekedtetek egy korlátozott hiedelemrendszerben. A napcsakra lerombolja ezeket a jellemzőket. LEDÖNTI a korlátozottság összes határát. Mikor Isten teremtőerejét használjátok, a napcsakra Isten teremtő csakrája bennetek. Ahhoz, hogy használhassátok ezt az energiát, fel kell ismernetek, hogy egyek vagytok Istennel. Mindannyiunkat Isten képmására teremtettek. Fizikai formátoktól függetlenül mind ugyanolyanok vagyunk. Mind kapcsolatban állunk [egymással]. A földi környezet az egyik legnagyobb ajándék, amelyet bármely lélek megtapasztalhat az Univerzum összes helyszíne közül, ahol tanulni lehet. Hihetetlenül sokféle tapasztalat elérhető számotokra, de ahogy megérkeztek fizikai testetekbe, elfelejtitek, hogy miért is vagytok itt.

Minden megváltozott. Nem megváltozik, [hanem már] megváltozott. Új világban vagytok, és a Mars elhozza [azokat] az erőteljes energiákat, amelyek lerombolják azokat az állapotokat, amelyek megrekedtek a gyökércsakrátokban, így a napcsakra fénye és ereje keresztülragyoghat az általatok megtestesített összes energiarendszeren, minden egyes szinten.

A kerítésen ülés időszakának is vége. Ez a régi paradigmához tartozott. Az üzleti szférában a világgazdaság legnagyobb, eddig soha nem tapasztalt eltolódásait látjátok majd. Ha a fény nem épül be a vállalatokba, azok összeomlanak majd. Ez nem fenyegetés, ez tény, mert Gaia egy élő tudatosság. Igényli, hogy támogassátok a gyógyulási folyamatában. És megérdemli, hogy ezt követelhesse magának. Nézzétek mi mindent kell és kellett elviselnie! Bár ez volt az ő tanulási folyamata, nagyon erőteljes folyamat volt. Mi mindent kellett mindannyiótoknak elviselni? Sok mindent. Ezt elismerjük. Tisztelünk benneteket azért, hogy döntéseiteknek megfelelően ott vagytok, ahol [éppen] most tartotok, ez az egyik, a valaha volt legintenzívebb folyamat, amelyet egy faj adott időszak alatt megtapasztalt ilyen hihetetlenül felgyorsult tempóban. A tudatosságnak olyan sok különféle szintje van most jelen. De ti előremozdítottátok az energiát. Elegendően voltatok ahhoz, hogy fenntartsátok a szándékot, hogy ez az esemény bekövetkezhessen. Ez elárul valamit arról, hogy mire voltatok és mire vagytok képesek.

Merkúr fivérünk lábatok elé járul, és magával hoz egy folyékony alapot. A folyékony alap lehetővé teszi, hogy átadjátok magatokat az élet áramlásának, és teret ad számotokra, hogy együtt növekedjetek az életetek áramlatával. Minden merevség is eltűnik, mert az új világban minden energia folyékony. Mozog, változtatja a formáját, és ez a ti új energiátoknak is a lényege.

 

A Kristály Birodalom, amelyről korábban beszéltünk, elhozza a folyékony kristályos energiát a testetekbe miközben beszélünk, és ezzel a folyékony energiával kell átdolgozni az összes [olyan] új struktúrát, amelyet létre szeretnétek hozni. A folyékony energia rugalmas – Isten akaratának áramlásával mozog. Isten akarata a lelketek akarata. A merev energia az egó akarata.

A bolygótokon élő állatok tudatos felemelkedésen mennek keresztül. Más szintre kerülnek, mint ahogy a kristály birodalom és a növények birodalma is, mert ti, mint emberi faj is a tudatosság egy új szintjét éritek el. Mindez lehetővé teszi az összes világ számára, hogy növekedjen és megtapasztalja saját életformája Teremtőjének teremtőerejének következő szintjét, legyen az akárhol.

 

A gerincetek most összehangolódik a Nílussal. Ebben a pillanatban a koronacsakrátok összehangolódik a Szíriusszal; szívetek a Vénusszal, a gyökérközpontotok a Marssal, a lábatok pedig a Merkúrral. Ez az összehangolódás biztosítja térben az aurikus mezőtök új formáját. Többé nem tojás-alakú lesz, hanem tetraéder formájú. És közületek azok, akik látják az energiát, felismerik majd azokat, akik teljesen beléptek a napcsakra tudatosságba, mert az ő energiamezejük tetraéder formájú lesz.

 

Ez lesz a szállítóeszköz, ami elvisz benneteket a gyémánt tudatosságba. A gyémánt tudatosság a földi tudatosság korlátain túlra juttat benneteket. Lehetővé teszi számotokra, hogy rácsatlakozzatok szupertudatos énetekre és elkezdjetek bölcsességet, iránymutatást és instrukciókat közvetíteni Isten teremtőerejének ezen részéből. Észre fogjátok ezt venni, az új energia életetek minden területén képviselteti majd magát. A gyerekek, és különösen az állatok hozzák majd ezt el a számotokra

Nagyon nehéz megértetni veletek egyszerű szavakkal, hogy mi történik pontosan, de lényegében az a helyzet, hogy a régi világ ajtaja bezárult, az új világba vezető ajtó, az Arany Korszakba, a Vízöntő Korszakába vezető ajtó pedig kitárult.

Ez a változás a Földdel kezdődik, és hatással lesz minden egyéb életformára, minden területen – szóval univerzális, igen, multi-univerzális.

(KT:03.0808)

2003. AUGUSZTUS-SZEPTEMBER- NOVEMBER: NAPKITÖRÉSEK

(lásd még: október vége-november eleje)

2003 AUGUSZTUS KÖZEPÉN különleges idők történtek.

NAPKITÖRÉSEKBŐL ÚJ ENERGIÁK ÉRKEZTEK.

Az az energia, amely a napkitörésekből érkezett - legerősebben júniusban és júliusban - már annyira áthatotta, előkészítette a Földet, hogy az augusztus közepére eső történések megvalósulhattak. Teljesen előreláthatóvá vált ennek az üzenetnek a fényében, hogy mi fog ekkor történni….

EGY NAGYOBB PORTÁL FOG MEGNYÍLNI, amihez nekünk nagyobb mennyiségű kristályenergiát kéne magunkba és magunk köré gyűjtenünk, hogy így ezekkel az új lehetőségekkel élni tudjunk. A Földön több helyen jelentős elektromos viharok voltak, és pusztító erdőtüzek, nagy áramszünettel.

(LW:03.10)


2003. NYÁR ÉS KORAŐSZ – NAPKITÖRÉSEK

A Spirituális energia, a Naptól és a Galaktikus magtól (Isten Elméje: BHC:162) ered. Ezek mágneses és gravitációs mezőket tartanak fenn és összetartják a Naprendszert. Ezek a mezők most változásban vannak. Isten elkötelezettség mutatja, hogy egy új valóságba történő gyors átmenetre számíthatunk, amely láncreakcióként következik be.

(GF:081111)

 

2003. AUGUSZTUS 12. – ET JELENLÉT MEGTILTÁSA A FÖLDÖN

ANDROMÉDAI TANÁCS

Határozatba hozta, és elrendelte, hogy minden ET fajnak el kell hagynia a Földet, és ennek érvényt szereznek, ha kell erő befolyással is.


2003. AUGUSZTUS 12.

A BOLYGÓ 4 ENERGIAMEZEJE KIEGYENLÍTŐDÖTT ÉS A MÁGNESES CSÚCSPONTJÁRA KERÜLT

(lásd még: Montauk és Philadelphiai kísérlet, 20 évente ezen a napon történik ez meg.)

(FRISSEL:119)


2003. AUGUSZTUS 16.

A HARMONIKUS KONVERGENCIA ÉVFORDULÓJA

KEGYELMI PILLANAT

Évezredes karmikus terhek voltak letehetők

(Átlényegülések:1:44)

 

 

2003.09.08.

KÜLÖNLEGES GYÓGYÍTÓ ENERGIÁK LÉPTEK BE A FÖLD TERÉBE

A Kristály-templom mestereinek üzenete szerint ez az energia:

A gyógyítók munkájához kapcsolódik: Új erőket, eszközöket kapnak, hogy közvetíteni tudják a kozmikus változásokat

(Átlényegülések:1:45)


2003. KORA ŐSZÉN

Földünkön energia-portálok nyílnak ki, sok helyen elektromos viharokat okozva, mert elektromos igazodás szükséges a portál-energia behozására, (Dánia, Svédország, Olaszország) a változóban lévő mágnesességhez igazodva. Elektromos gépeink használhatósága érdekében is egy összehangolódásra lesz szükség. Az Emberi fizikai testben is végremegy ez az újrahuzalozási folyamat.

(LW:2003.10)

(Lásd még napkitörések: augusztus-szeptember, OKTÓBER ÉS NOVEMBER))


2003. OKTÓBER A MARS KÖZELI VISSZATÉRÉSE – A KÁLI JÚGA VÉGE

2003. OKTÓBER

A MARS KÖZELI VISSZATÉRÉSE – A KÁLI JÚGA VÉGE

60.000 éve nem volt ilyen közel a Mars a Földhöz.

A KÁLI JUGA VÉGE

Materiálisan kevésbé sűrűvé, pszichikusan érzékenyebbé váltunk.

(DP:330)

 

2003. OKTÓBER ELEJÉN új portálok nyíltak, köszönhetően annak, hogy a Mars a lehető legközelebbi pozíciót ért el a Naphoz viszonyítva. 26.000 év óta nem volt ilyen közel hozzá.

(LW: 2003. 10.)

Lásd még. 2003. augusztus


2003.10.23-24.

RENDKÍVÜLI ERŐS NAPKITÖRÉSEK JELENTKEZTEK,

 

Két hatalmas napfolt megjelenése nyomán, izzó gázfelhőket lövelltek ki a földre.

(Átlényegülések:1:15)


2003.10.28. és 10.30. NAPKITÖRÉSEK

Hatalmas méretű Napkitörést észleltek a Föld irányába, majd 10.30-án egy kisebb követte

1987-ben észleltek utoljára ilyen erősségű tevékenységet, ez jelezte a 11:11 esemény történéseit: Harmonikus Konvergenciát

a 2003-as pedig a Harmonikus Összhang, a Harmonikus Konkordanciát készítette elő

A Nap mindkét esetben az aktivitási csúcspontján volt

ERŐS SPIRITUÁLIS ESEMÉNYEK VOLTAK ÉS ENERGIÁT KÖZVETÍTETTEK

A Nap információ közvetlen módon hat a mágneses hálóra

HASONLÓ JELENSÉGET VÁRHATUNK 2008-BAN (K:10:13K)


2003. OKTÓBER 25.-NOVEMBER 8.

Az októberi újhold előtti holdfogyatkozás idején, és a novemberi telihold alatt, meglepő napkitörések voltak, mert éppen alvó periódusban volt a Nap, azelőtt 1972.-ben volt hasonló esemény.

(BHC:349)


2003. OKTÓBER 26.

A VALAHA FELJEGYZETT LEGNAGYOBB NAPKITÖRÉS

45-szeres napkitörés „ökougrás”.

Két Jupiter méretű napfolt jelent meg a Nap felszínén.
(APO)


2003. NOVEMBER

a Nap csakra először teljes erejében lehorgonyzódott a 2003-as évben,(november 8?) az emberiség elkezdte megérezni az Arany Kor megszületését, az arany energia nap lényeit. [Azóta] minden egyes évben a 8:8 ünneplése e nagyon hatalmas energia egy másik szintjének vagy másik dimenziójának bemutatása volt az emberiség számára. Az arany oroszlánok és a fehér oroszlánok minden időkben őrizték ezeket az energiákat és most készek ezt felszabadítani teljes felelősséggel azon emberek számára, akik erre készek és hajlandóak, és természetesen akik felkészültek ennek az energiának a teljes terjedelmében való felhasználására. Az energia nagyon-nagyon sok szintjét előkészítettük azon Fénymunkások számára, akik hajlandóak megkezdeni ezt az utazást, amelyik az Új Föld alkimistáinak megszületését fogja eredményezni, ami a különleges fókusza annak a szakrális utazásnak,

(KT080808)

 

2003.11.02.-HALÁL-KAPU napján nagyon sok lélek távozott a Földről, részben, akik majd akik NEM a Felemelkedést választják, míg mások a gyors tranzitot választják, hogy megnövekedett spirituális képességekkel tudjanak visszatérni

(Átlényegülések:1:45)

 

2003. NOVEMBER 5.

A LEGERŐSEBB NAPKITÖRÉS AZ EMBERISÉG TÖRTÉNELMÉBEN

28-szor erősebb kristályenergia beáramlás, mint az  szokásos.

2001. 21-szeres

2002. 22-szeres

2003. 20-szoros

2003. november 5. 28-szoros

2004. 18-szoros

2005. 21-szeres

2006. 12-szeres

2007.  2-szeres erősségű, már nincs szükség erősebb energiákra

a 2000-től beáramló kristályenergia, megváltoztatott minden addigi mintát a Földön.

(S.Rother)

 

2003 VÉGÉN VOLT ELŐSZÖR ELÉRHETŐ AZ ÚJ ENERGIA A FÖLDÖN

 

 

2003.11.08.

HATALMAS NAPKITÖRÉSEK: OKTÓBER 25 ÉS NOVEMBER 8. KÖZÖTT

HARMONIKUS KONKORDANCIA

HARMONIKUS EGYENSÚLY, ÖSSZHANG

A HARMONIKUS KONVERGENCIA, KÖZELÍTÉS, A 11:11 BEFEJEZŐDÉSE

1987-2003 : 1+11+11+1 ÉV

ÚJ ENERGIAKAPCSOLAT,

AMIKOR KÖZVETLENÜL ELÉRHETJÜK A KRISTÁLY – ENERGIÁT

A DNS 3. SPIRÁLJÁNAK AKTIVÁLÁSA

A NŐI ÉS FÉRFI ENERGIÁK EGYENSÚLYÁNAK LÉTREJÖTTEKOR

AZ ÚJ FÖLDDEL VALÓ EGYÜTTMŰKÖDÉS KEZDETE

A SZABAD VÁLASZTÁS NAGY KÍSÉRLETE

GALAKTIKUS SZINKRONIZÁCIÓ


2003.11.08

A Dávidcsillag (Sri Jantra) AKTIVÁLása: 2003. November 8.-án, teljes Holdfogyatkozás mellett 6 égitest (Nap, Szaturnusz, Mars, Hold, Jupiter, Chiron), két szabályos háromszögbe rendeződött, amely alakzatok jelentős energetikai hatással lettek a Földre, ezt a jelenséget a 2003. Nov.23.-i Napfogyatkozás még növelte. Ez a hatás gyorsítja fel a Föld spirituális változását, lehetővé téve a Földnek az 5. Dimenzióba való átmenetelt. (Kryon, Tóbiás)

a 11 energiája a dualizmus energiája, hívószám az új energiára.
A 11:11, azaz A Harmonikus Konvergencia vége, a mit a Harmonikus Összhang zár be .(1987-2003)

2003. 11.08.-án a Shaumbra közvetítés szerint, már lehetőség van arra, hogy az isteni terv és az emberi terv egyesülhessen. 15=6: egyesülés, egyensúly, a Jin  és Jang energiák egyensúlyba kerülhetnek mindenkiben, a 8 pedig a teljes felelősség vállalása magunkért, és az időtlenbe helyezkedést jelzi.

AZ ÚJ ENERGIA KONCEPCIÓJA 2003-TÓL VOLT ELŐSZÖR ELÉRHETŐ.

(Tóbiás)

November 8. Új folyamatot indítottak el a fénymunkások, az összes energia újraegyesítésének folyamatát, a TÖRÖTT (GYÉMÁNT) DÁVID-CSILLAG EREDETI JELENTÉSÉRE FORMÁZÁSÁT.

Harmonikus Konkordancia dátuma: Engedélyt adtunk szabad akaratból a DNS megváltoztatására. Megkezdődik az Új Földdel való együttműködés.

(m.: a kétháromszög, a férfi és női elv viszonyának elcsúszását jelzi, az új energia megérkezésével kijavítható a Dávid-csillag, az eredeti gyémánt-kristály alakzatra, amelyben a két rész, a felfelé és lefelé mutató rész, négy pontban találkozik, egy teljesen megegyező talapzatban. A 4 jelzi az új energiát, és a duális pólusok teljes kiegyenlitődését)

(Kryon, Starchild: Októberi energiák.2004.)

HARMONIKUS KONKORDANCIA

DÁVID CSILLAG, AZ EREDETI ELKÜLÖNÜLÉS EGYESÍTÉSE

- az események teljes sorozatát, melyet belsőbb szinteken fogtok megérteni.

EZ A GYÓGYULÁS. Ez a Dávid Csillag, az eredeti elkülönülés egyesítése

T 5:4K


2003. 11. 08.-A DNS 3. SPIRÁLJÁNAK AKTIVÁLÁSA

A NŐI ÉS FÉRFI ENERGIÁK EGYENSÚLYÁNAK LÉTREJÖTTEKOR

AZ ÚJ FÖLDDEL VALÓ EGYÜTTMŰKÖDÉS KEZDETE

HARMONIKUS KONKORDANCIA-ELŐKÉSZÍTŐ ÚT

Azután a Harmonikus Konvergenciát támogató Harmonikus Konkordancia. Már beszéltünk róluk korábban. Ezek az események több évet felölelő időszakot képviseltek, melyben a változás már látható volt és az igazítás kezdett elkészülni. Számunkra ezek a dolgok nem feltétlenül abban a lineáris sorrendben történtek, ahogyan nektek, de egy meghatározott rendben… egyfajta körben (a mi szempontunkból). És az energiának ez a köre előkészítette az utat valami másnak.

(K:06.01.22)

 

HARMONIKUS KONKORDANCIA-EMBER ÚJ HATALMA

Magunkban hordozzuk mindazt az energiát, amit a mennyekben teremtettek

Működésbe hozzuk a teremtés új szintjét

A Harmonikus Konkordancia (2003) új tulajdonságokkal ruházott fel bennünk

Beléptünk a saját egyéni teremtés hatalmunkban

A lélek evolúciójának a következő fokát teremtjük, Újrateremtjük a Földet

(LW:04.05)

 

HARMONIKUS KONKORDANCIA-EMBERI ANGYALLÁ VÁLÁS

Fénymunkások nagy számban válnak Krisztusi Felnőtté, Emberi Angyallá.

(Starchild:Indigó-Kristály tapasztalat)

 

2003. NOVEMBER 8.  – UNIVERZÁLIS SZINKRONIZÁCIÓ –HARMONIKUS ÖSSZHANG

Teljes Holdfogyatkozás és csillagászati események.

AZT JELENTETTE, HOGY A 4. DIMENZIÓ KAPUJA HAMAROSAN FELNYÍLIK AZOK ELŐTT, AKIK EZT VÁLASZTOTTÁK

Innentől kezdve felelősséget kell vállalni gondolatainkért, érzéseinkért, érzelmeinkért, és amit álmodunk az meg fog valósulni, ebben a világban. 2012/2013-hoz közelítve az álmodók ereje meg fog növekedni.

(DM:303)

 

 

HARMONIKUS KONKORDANCIA

2003.11.08

ÚJ ENERGIAKAPCSOLAT, AMIKOR KÖZVETLENÜL ELÉRHETJÜK

A KRISTÁLYENERGIÁT

EZ A NAP AZ EGYIKE, AMELYEK VÉGÉN AZ ÚJ FÖLD BOLYGÓ KEZDETÉT JELENTI

Változásokat és távozásokat is okozhat

Spirituális fejlődésünk egy ellenőrzőpontja

Vibrációs energiák összeigazodása

Események sorozatát hozza mozgásba

Az Új Föld magasabb vibrációja

Magasabb technológiát is hoz létre

Meg kell találni a hozzá alkalmazkodást, mert nem erre a célra hozták létre (!)

Elérhető kapcsolatban leszünk a magasabb Énünkkel

Saját energiáink formát öltenek

Az eredeti játszmának volt eleje – vége (leállási dátum)

Ennek a valóságát megváltoztattuk az új, magasabb vibrációval

Eredetileg éteri lényekként érkeztünk

Aztán fizikai formában próbáltuk megtartani az energiát

Ez a Szabad Választás Nagy Kísérlete volt

Kevés remény volt a sikerre

1987.08.16 a nagy és egyedi teremtőerőnknek köszönhetően sikerült a kísérlet

Az emberi vibráció olyan szintre ért, hogy megtartható lett a hatalmunk

Elkezdtük megemelni az Emberiség vibrációját

Megváltoztattuk a Minden Létező vibrációját is

Ez nem isteni terv, hanem az Ember műve volt

A szabad választás bolygó angyalai lettünk

Az Igazi Hatalommal való felruházás időpontja

Vibrációs ellenőrzőpontok sorozatát hoztuk létre

Ez lett az első ellenőrző pont, még öt követi

(akkor még nem voltak ismeretesek a dátumok)

A Lélek első megállója a Nagy Központi Nap

Ebből a pontból, mint vibrációk terjedtünk ki

ARANY SUGARASOK, ez lett a spirituális nevünk

Központi Napból jövő kristályenergia az eredetünk

Arany Sáv és Kristály: a két lelkünk egyesülésének a szimbóluma

A Honnan jöttünk – hová megyünk lelkeink

közvetlen energia – összeigazodás kapcsolódási pontja a Központi Nappal

Az energiák onnan már közvetlenül érkeznek

A Végső tisztulás pontján vagyunk

Teljesen Új energiát fogunk belélegezni

Minden dolgon keresztül egy Új Valóságot teremtünk

Innen saját felelősség a továbblépés

Hozzákapcsolódhatunk gyökereinkhez, a Nagy Központi Napba

Felelősséget kell vállalnunk az energia megtartásáért

Most szükséges kiegyensúlyoznunk az itt lévő duális energiákat

Spirituális és fizikai testünk eggyé válik

Ez az érzelmi újrahuzalozás

(LW:03.11)

A Harmonikus Konkordancia napja

Ez az új energia-kapcsolat kezdete, melynek során közvetlenül elérhetjük az új energiát - ahogy a Csoport nevezi a Kristály Energiát, amelyről az elmúlt két évben beszéltek. Ez az új kapcsolat annak új kezdetét is jelenti, ahogyan ezt az energiát használjuk.

(LW:03.08.)

2003. NOVEMBER 8. AZ EMBERI FAJ FELEMELKEDÉSE

 

6 BOLYGÓ ASPEKTUSA DÁVID CSILLAGOT FORMÁL

A  Harmonikus Konkordancia: egy lehetőség az energiák harmonizálására, egyensúlyba hozására

( www.amaritha.com Amaritha a Földanyát is közvetíti)

2003.-ISTENNŐ VISSZATÉRÉSE

A NŐI PRINCIPIUM ÚJRA FELEMELKEDÉSE

ICKE:28

 

HARMONIKUS KONKORDANCIA-

NŐI ÉS FÉRFI ENERGIÁK KIEGYENSÚLYOZÁSA

A Harmonikus Egybeesés 2003-as megérkezésével jött el a valóságunkban a két energia egyensúlyba rendeződőségének lehetősége

MOST ELÉRHETŐ LESZ MINDENKI SZÁMÁRA

AZ ÉRZÉKENYSÉG ÉS FELHATALMAZÁS MEGÉRKEZÉSE, ÉRZELMI ÉS SPIRITUÁLIS SZINTEN

Szeretnének ezek az energiák egyesülni egymással

Meg kell engedni egy helyet és rögzíteni számukra

Szeretnének egyesülni, megosztani egymással azt, amit elkülönítve tanultak

Mindez egy biztonságos hely megteremtéséről szól

(T:6:3K)

HARMONIKUS KONKORDANCIA

NŐI ENERGIÁK ELKEZDTEK A FÖLDRE ÁRAMLANI és a férfi energiák nyomása alatt, vannak, a két energia Integrációja, kiegyensúlyozza, és együtt működővé teheti őket

(SCH:04:10)

 

2003. NOVEMBER 8.- HARMONIKUS KONKORDANCIA

Holdfogyatkozást követő Nagy Galaktikus Ünnep

Előzményei: 1987, 2000 május

A FÉNY FELEMELKEDÉSE: AZ EGYETLEN SZÍVVEL VALÓ ÁRAMLÁS

A Fény Harmonikus Kiegyensúlyozó Útja elérkezik az egyetlen szív Áramlatával a Földre

8: 11 = a végtelen emelkedési vágya

Kor: Szív

Con: -val, vel

Dance: Tánc, áramlás

Kirael (www.kirael.com)

 

2003.- HARMONIKUS KONKORDANCIA

Az Új Emberiség vizsgája, hogy a bolygón maradhasson

(K.11:10)

 

2003.11.08.-A MEGTISZTULÁS KEZDETE

A Harmonikus Konkordancia egyben a Megtisztulás kezdetét is jelenti, saját terv alapján.

Olyan energiazuhatag érkezik a Földre, amely magát a Földet is megtisztítja.

Bizonyos dolgokat megerősít, másoktól, pedig eltávolít

(K:11:16)


2003. NOVEMBER – HARMONIKUS ÖSSZERENDEZŐDÉS

További isteni, női energiát juttat el mindenkihez, hogy felébressze a részvétet és megnyissa az emberi szíveket.

(DC:34)


2003 NOVEMBER 8. UTÁN -QUAN YIN

A könyörületesség és kegyelem esszenciája, Őstípusú/archetipikális energája első ízben I.E. 2500-ban jelenik meg a Földön.

Quan Yin egy energia, mely sok élőlénybe ágyazódott be, többek között Máriába... Sophiába... és sok-sok más lénybe... elsődlegesen női testbe beágyazódva. Ám esetenként Quan Yin beágyazódott a férfi energiába is.

Őt a fehér lótusz jelképezi. Őt jelképezi a 33-as szám. Ha ezt látjátok mostanában, Quan Yin és az ő energiája van veletek. Úgy jelképezik, mint egy edényt, mint a tápláló energiát, az energiát, mely életet ad. Ő a könyörületesség és a kegyelem eszenciája.

Quan Yin, ahogy mondtuk, beépült sok-sok fizikai lénybe, de most ez az energia elérhető. Ez egy olyan energia, bizonyos értelemben, azt mondhatnátok, hogy már mindannyiótok belsejében ott van. Quan Yin a női rezgés, az élet tartóedénye. Több, mint bármi, azt mondhatnátok, Quan Yin az Új Energia energiája, az Új Energia része, mely születést adó, mely a kreativitás edénye.”

Majd A Harmonikus Konvergencia után (2003. november 8.) új módon van már jelen, egyre erőteljesebben tud átjönni.

(T: 5:6)

 


2003. DECEMBER 5.

A MA ÉLŐ MAJÁK SZERINT BELÉPÜNK EGY ÚJ VILÁGBA.

Lehetséges, hogy káosz vesz körül bennünket még egy darabig. Az álmodók elkezdenek arra ébredni, hogy ez idáig álmodtak.

(DM:303)


2003. DECEMBER 10. – 2004. DECEMBER 4.

GALAKTIKUS ALVILÁG 3 . ÉJSZAKA – AZ ÚJ HULLÁM ASSZIMILÁCIÓJA

3. éjszaka – 6. mennyország: 2003. december 10 – 2004. december 3.

Téma: Asszimiláció az új hullámmal

-                bal agyfélteke dominanciája;

-                az 1. vénuszi tranzit (férfi-női energiák egyesülése);

-                felkészülés a 4-es napra, az egységre;

-                Irányítója: a halál istene;

2003. DECEMBER 10. – 2004. DECEMBER 3.

GALAKTIKUS CSILLAGHULLÁMZÁS 3. ÉJSZAKÁJA

Az amerikai népet megosztja a háború

A fundamentalisták és a háborúpártiak Bush mellé állnak

2004. márc. 11: Madridi vonatrobbantás: Spanyolország kivonja csapatait, kiszáll a nyugat-keleti konfliktusból

Amerika deficitje emelkedik

Hurrikánok Florida partjainál

Lelassul az Atlanti-óceán áramlása

Az ökoszisztéma törékenysége, egy jégkorszak előképe

Történelmi hazugságok kerülnek elő

Krisztus életének spirituális újraértelmezése

2004 tavaszán: Calleman: The Mayan Calender c. munkájának megjelenése, az evolúciós hullámokról

(BHC2:181)


2003 UTÁN - VÁLTOZÁSOK- EMBERISÉG

Az emberiség hamarosan hasonlóan fog cselekedni, és igényt fog tartani sokkal inkább egy isteni, mint egy elfelejtett fajként saját jogos helyére. Amíg az átrendeződés a szub-molekuláris szinten megtörténik és nem-lineáris módon, annak eredményei tapasztalati szinten figyelhetők meg

FA:200302

 

2003-2004-FÖLDI ÁTALAKULÁSHOZ ÉRKEZŐ ENERGIÁK

a Harmonikus Konkordancia, és a Vénusz Tranzit, olyan energiákat hoz be, amelyek azt követelik, hogy az Új Energia a megrekedt és sötét helyeken is mozgásba lendüljön

Főleg Közel- kelet a célpont, mert itt 1000 éve nem történt változás

K.11:5

 

2003-2006-2012

Az elmúlt három évben (2003. Harm. Konk.!!)  sok előkészület zajlott, hogy felkészítse az emberiséget e megszentelt felemelkedési spirál lehorgonyzására. A felemelkedés spirálja tökéletes összhangban rezeg a 666 oktávjaival, olyan vibrációt bocsátva ki, ami megnyitja a folyékony szeretet dimenzióit a kollektív tudatosság számára a teljes felébredés ideje alatt, ami elvezet 2012-höz.

(KT:060606)


2003-, 2012-,

Az 1940-es években, különösen 2003 óta a Nap nyugtalanul viselkedik, mint bármikor 11 ezer év óta.
A napfizikusok egyetértenek abban, hogy szoláris aktivitás csúcspontja 2012-re esik, rekord értékekkel.

(APO:26)

 

2003-2012 –KRISTÁLYKOPONYÁK

Számos felfedezés történik ebben az időszakban igazi eredetünkről.

(Dél-Amerika, Ausztrália, Egyiptom, és a tengerek alól)

A Kristálykoponyák népe egy másik dimenzióból jött és a rólunk és nekünk szánt tudást ebben a formába, anyagba rejtette el.
A céljuk: a sűrű dimenzióba világosodást hozni az emberiségnek.
Amikor itt jártak, akkor még az élet primitív formában volt jelen a Földön.

És ők testet öltöttek. A tudásuk számos helyen van elhelyezve a Földön.

A Kristálykoponyákat egy magasabb civilizáció alkotta meg, amely a majákat is megelőzte.

Itt az ideje felébrednünk a Teljes Tudatosságunkba és emlékezni a forrással való kapcsolatunkra.

A Fény Családja összegyűlik az emlékezésre és felébredhet a Földben szunnyadó teremtő energiákra.

(KRIKOP:83)

lásd még: 100. évvel ezelőtt

 

 

2003.-2012. – MESTERI ÉVEK

2003: HARMONIKUS KONKORDANCIA, ÉRA VÁLTÁS

Saját erőnkből, a felsőbb Én támogatása nélkül tanuljuk meg, hogy gondolataink és kisugárzásaink teremtik meg a valóságot, és hogy megválaszthatjuk tudatosan azt, amit szeretnénk megteremteni az életünkben

A TUDATOS VÁLASZTÁS, az Érettség lesz az ALKIMIA MENNYEGZŐ, Összeolvadás a lélekrészeinkkel.

EZ A MESTERVIZSGA, AZ INKARNÁCIÓS CIKLUS BEFEJEZÉSE

2003.-2012. KÖZÖTT

Mindenkitől elvárják, hogy elfogadja teljes teremtő hatalmát

Az Ember meg fogja ismerni teljes teremtő erejét és tudatosan is használni, fogja

(UK-KF:162.)


2003-2012 KÖZÖTT-VÁLTOZÁSOK

Az elkövetkezendő 9 évben, a testetek még többet változik majd, még érzékenyebbé váltok és majd meglátjátok, hogy végül a testetek minden feldolgozott élelmiszert visszautasít majd. Az érzékeny szerkezet, amivé testetek válik, semmit nem tolerál majd, amiben kemikáliák vagy tartósítószerek vannak.

 

Azt is észreveszitek majd, amint gyerekeket szültök és a gyerekeitek is gyerekeket szülnek, hogy ezek a gyerekek különbözőek, mások az arcjellegzetességeik, mások a szemeik, más a testfelépítésük. Ez azért van, mert a tudatosság eltolódásának lezajlása genetikai változást okoz

az elkövetkezendő kilenc év alatt különböző szinteken megyünk keresztül, ahol egyre kevésbé fájdalmas lesz már…a kihívások és a változások erőssége egyre kevésbé lesz intenzív. Minél jobban összehangolódsz mesteri éneddel és lelkeddel, annál inkább úgy találod, hogy ezek az átmenetek, amiken keresztül mégy, sokkal gyorsabban lezajlanak, mint a múltban, legyen ez akár fizikailag fájdalmas folyamat vagy érzelmileg fájdalmas folyamat. Érted? Tartsd ezt észben és erősítsd meg, hogy amikor abban az állapotban vagy, megerősíted, hogy tudatosan azt választod, hogy kegyelemmel, harmonikusan elengeded ezt a folyamatot, csodás és tökéletes módokon, és hogy befogadod az új energiát a keletkezett űr helyére, világos? És úgy fogod találni, hogy sokkal gyorsabban mozog és tolódik el. Azt is fontos észben tartanotok szeretteim, hogy a Földre jelenleg beáramló energiamennyiség következtében, a folyamat mérhetetlenül felgyorsul, ami azt jelenti, hogy az az energia, amit amúgy öt év alatt dolgoznátok fel, most belesűrűsödik egy évbe, ennyire felgyorsult a folyamat. Érted ezt? És ez az oka annak is, hogy időnként a folyamatok olyan intenzívnek tűnnek, mert olyasmit tesztek, amit normál esetben öt év alatt csinálnátok végig; most megcsináljátok egy év alatt.

(Kuthumi: Kristályok és DNS - 2003. június 12.)

 

2003.-2015.-AZ ÚJ ENERGIA BEÁRAMLÁSA

A Bolygó mágneses erővonalai elmozdultak

A Fátyol kissé felemelkedett

Alatta Új Energia áramlott be a Bolygóra és ez 2003-2015 között fog teljességében megmutatkozni

AZ EMBERISÉG TÖRTÉNELMÉNEK LEGMÉLYREHATÓBB VÁLTOZÁSA ÉS

FORDULATA LESZ

(K:10:8)

Módosítás dátuma: 2011. május 24. kedd, 07:16
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!