A precessziós és galaktikus ciklus PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. április 30. szombat, 11:59

SAL Rachele/The Founders/Alapítók/Tizenkettek NagyTanácsa

 

http://www.salrachele.com/webchannelings/foundersontheprecessionandgalacticcycle.htm

6.

 A precessziós és galaktikus ciklus

 

228 millió mostani földi évben számítva a Föld/Naprendszer egy teljes fordulatot tesz a Tejút körül.

Ezt hívjuk Galaktikus Ciklusnak.

A 12 Napút-jegyben körülbelül 25.920 évig tartózkodik a Föld/Naprendszer a precessziós ciklusaiban. Ezt hívjuk Nagy Ciklusnak.

 

Egyszer a Nagy Ciklusban a Föld, az elliptikus pálya miatt visszatér a tórusz-maghoz, a kiindulási pontjához.

Az elliptikus pálya miatt a Nagy Ciklus megközelítőleg 9.000 nagy Ciklust tesz ki, vagy egy kicsivel többet. (228 millió osztva 25.920)

 

A Föld Magva pontos, teljes együttállásban lesz a Galaxis Középpontjával 228 milliószor 25.920 évente, azaz kb. 5-6 trillió évente, de ez nem osztható fel nem oszlik el teljesen egyenletesen a kisciklusokban.

 

Mivel nem egyenletes eloszlású, így minden 228 millió évben a Naprendszer, amikor visszatér kiindulási pontjához, a Föld helyzete mindig más lesz és így az energia is, amit a különböző elliptikus helyzeteiből tud felvenni. A precessziós tengely viszont meglehetősen stabil és kiszámítható.

Minden egyes precesszióban a Föld pólusai egyszer együttállnak, összehangolódnak a Galaktikus Központtal.

(Minden bolygó elektromágneses természetű és tórusz természeténél fogva a tórusz kiterjed az űrbe.)

Egyszer minden precesszióban a Föld pólusai egybeesnek a Galaktikus Központtal ugyanazon  a helyen és időben a ciklus folyamán. Ilyenkor konkrét elektromágneses anomáliák fordulnak elő 312.000 (12x26.000) évente, jelentős kataklizmatikus energiákat terjesztve.

 

Ez az időszak (312.000 évente) pontosan három napig tartja fenn kataklizmatikus energia beáramlásait.

A mostani precessziós összeigazodás felezőpontja 2012. 12.21.-én 23:00 Greenwich-i idő szerint. Előtte és utána 36 órával tart a legjelentősebb illeszkedés idő, amikor a Föld portáljai megnyílnak és ez jelentős energia eltolódást hoz a lelkeknek.

A Föld forgása nem fog változni lényegesen.

A Nap továbbra is keleten kél és nyugaton nyugszik. A nappalok és éjszakák ugyanolyan hosszúak lesznek mint eddig, mert ez elektromágneses jelenség,nem gravitációs.

Minden egyes Galaktikus Ciklus és Nagyciklus a leckéket mutatja, képviseli a lelkek fejlődésében.

Minden alkalommal, amikor a precessziós összehangolódás a Földet a Galaktikus Maggal összerendezi, a lelkeknek egy új lehetősége nyílik, egy újabb szintet kínál fel abból a szempontból, hogy felülvizsgálják, mit tettek, mit sajátítottak el a legutóbbi ciklusban.

Mivel minden az Univerzumban spirális mozgásban működik, a forgatókönyv minden egyes alkalommal megváltozik, amikor a Föld végighalad ezeken a ciklusokon.

Így tehát 2012-ben a lelkeknek ismét lehetőségük van arra, hogy csatlakoztassák energiáikat a Galaktikus Központtal. 

 2012-ben az Elektromágneses túlfeszültség keresztülmegy a Föld magván és eloszlik a  Ley-vonalak mentén, így a lelkeknek ezalatt lesz egy lehetősége számba venni, mit tanultak, mivel ez lesz ekkor az utolsó igazítás.

INDIVIDUALIZÁCIÓ

A Naprendszer, amely átmegy a Nagy Ciklus során a tér régióin, megváltozik.

Különösen így van ez az energiaingadozással társított ciklusokban, mint amilyen volt 108 millió éve. Ekkor kezdődött az individualizáció első nagy hulláma, amikor a lelkek elhagyták az Istenséget (Teremtő Központot, Magot), a lelki otthont, elkülönültek attól.

Ezért sokan gondolják azt, hogy most hazatérnek, oda ahonnan 108 millió évvel ezelőtt voltak, de valójában a spirál másik lábához érnek. Valójában a lelkek mindig otthon vannak, de egy másik szempontból különültek el az Istenségtől. Mindannyian biztonságosan egy részünkkel, az Istenséggel maradtunk, míg más részeink a külső birodalmakban és alacsonyabb sűrűségben tapasztaltak.

EGYÉNI ÉS INDIVIDUÁLIS SZEMPONTBÓL A LELKEK NEM „RÉGEBBIEK”, IDŐSEBBEK, MINT 228 MILLIÓ ÉV.

 

Mi Vagyunk az Alapítók és mindig sugározzuk a Fényt a Forrásból.

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

The Founders on the Precession and Galactic Cycle
Received by Sal Rachele
November 12, 2005

 

Megjegyzés: az Alapítók az eredeti 12 isteni monád, melyek mintegy egymilliárd évvel ezelőtt individualizálódtak a fizikai univerzumban. Minden és mindenki az ő leszármazottjuk, 12-es lehasadással. (144-es minta). Olyan ez mint az embereknél a szülő gyermek leszármazási kapcsolat. A szülők sejtjeiből létrejövő önálló entitás, de tartalmazza az eredet, a forrásból való származását.

 

 

 

 

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!